/ 1 oldal
Hozzászólások
Meg mindig nem talalom a bulimeghivomat :( Valaki mar kuldje el, vagy fozzon sok kavet, mert irgumburgum lesz wink
Picit enni sem artana ;)
Legalabbis az en nappalimban ez jarja smile Valaki fozzon kavet, lecci! Koszi.
Jaja, hatulrol, talpakkal, rendesen :) 5* :)
Nanana, erre nem adtam aldasom, marpedig en vagyok GENNYZSAKSZEM. Ugyhogy tipli a nickemmel visszaelesrol, te burnyak.
Elfajzott perverzitasa miatt egy 5* befigyel reszemrol :) Hajra!!!
Egy kavet a hazigazda is elfogad, koszonettel. Szep rend van, mindenki nyugis, igy OK a dolog :) Tovabbi jo mulatast!
No, akkor jo hazigazdakent minden jelenlevonek boldog uj evet kivanok :) (szonyegre tovabbra is vigyazni, kave mindig legyen!)
Helyes. Orommel tapasztalom, hogy elveitek megegyezik a hazigazdaeval (az enyemmel). Csak igy tovabb, kavet folyamatosan fozzetek, szonyegre nem hanyni, hutot feltolteni. Jah, es nem hagyni foltokat a butorkarpiton. De gondolom mindezt jol tudjatok. No megyek megint, legyetek jok, elvezzetek a nappalim nyugalmat! :)
Hoho, remelem azert potoljatok a kavet, en is utalok am ugy hazerni a melobol, hogy ures a cseszem es a kavesdoboz is :( Amugy milyen a buli csendes dumcsizos, vagy ugrabugra tancos? A csendesbe besurranok en is, leulok a kedvenc fotelembe, es elmezva elszivok egy cigit :) Nah, majd jovok, legyetek jok, a viragokat locsoljatok, tengerentuli hivasra sajat mobilt hasznaljatok ;)
Sziasztok!

Csak beszaladtam sorert, igyatok ti is, majd jovok :) Jah, lecci a szonyegre ne hanyjatok, marha nehezen jon ki :/
Jajjnemar, reg eladtam a lakast nappalival egyutt :> Na de jo vegre, hogy valaki betevedt, sajnos a bar mar nem uzemel, en sem jarok ide, de ha mar egyszer honapok ota eloszor pont akkor nezek be, amikor itt a topicom, es meg be is tudok lepni, hat nesztek pornep, itt a GENNYZSAKSZEM :)))
Neked a meathole valo, mar megbocsass :P Remelem pasidtol begyujtottel egy tockost a topicba irasodert :>
Hihi, sokszor egyetertettunk mar, csak meg az elozo forumon, ahol mar volt a nickem ;)
Ujracsak elojovok a visszataszito dumammal, dehat tenyleg Pepe gyermek, mire valo ez a cucc? Ha voltal mar novel, akkor ismered a fasz jobbik oldalan a tartozkodast. De ha meg nem, akkor elobb orientoldj a termeszet adta nyomvonalra, es utana probalj _diszkreten_ kutakodni, de szerintem semmikepp sem forumon. Ha viszont bi-nek erzed magad, akkor praktikusan fogass a noddel valami pasit, aztan bizniszeljetek. De hat latod, hogy itt nem akar osszejonni :) Ooo, esetleg az onszopas? btw ugy latom, hogy Igorral es Riluval lassan tenyleg fogunk rendezni egy Hetero Buszkeseg Napjat, mint kisebbseg :))) Jelzem ebben bennevan a trenditol eltero modon kizarolag egeszseges hetero erdeklodesu parom is :)))
Nem Edes!

Keves, hihi :)))) Talan inkabb tul magasan foglalok helyet a szellemi horizontodhoz kepest, nyilvan erre celzol szanalmas elso mondatodban, csak nyilvan az a bizonyos "le mot juste" nem sikerult, hogy kijojjon. Sebaj :)

Minthatogy rad sem senki, ha ram sem :) Belakod a forumot es kezded azt hinni, hogy a tied :) Nos nem, de kitarto legyel, hatha egyszer megunlak es elmaradozom, akkor megmarad a sok toketlen, aki meg rad is radmozdulna kinjaban es nelkulozottsegeben :)

Szellemesnek utoljara lehet teged nevezni kultorkorokben, muveltseged annyira alulmarad az enyemhez kepest, hogy szinte egymas szavait sem ertjuk :> Ostoba. Szokincsed nincs, onteltseged van. Ez keves. En mindenki szamara egyertelmuen nagykepu es egoista vagyok itt, es lam megis szavaim 70%-a nem ismetlodik, leszamitva az elengedhetetlen neveloket es jelzoknek azon tarhazat, amik megertesere alkalmasnak itellek kenyszerusegbol.

Bajcsika? Hihihi, ime a szellemi foleny egyik leleplezo es megalazo peldaja :))) Te trendi vagy rozsaszin tunderbogar, nem muvelt, soha ne probald a kettot civilizalt tarsasagban osszekeverni, mert valaki meg kihajittat a biztonsagiakkal. Ettol oszinten szolva nem feltelek, nyilvanvalo, hogy kulturkorkent nem azonos halmazt jellemeznenk.

Sem megbantani, sem kitessekelni nem tudlak, nincs is ra okom, velemenyeket utkoztetunk, ti. a forum ezt jelenti. Erted, egymasnak nem feltetlen pedalozo, hanem bizony neha ellentmondo megszolalasok halmaza. Cseles, igaz? ;)

Nem "vagyunk" irod :) Te es slepjeid ? Uuuh, az nekem a legkedvesebb celpontom :) A szanalmas, cosmon nevelkedett trendi vezeto es a lihego loserek, akik az anyjukat is eladnak, csakhogy a kegyeidbe (ertd jelen esetben: labaid koze) ferkozhessenek. Szamomra ezek nem ferfiak, valami kis tinicsapat, esetleg cserkeszgyuleseken :))))

Nem tudom figyeled-e az en valasztekossagomat es a te "bazz, szar jon ki a szadon" kiszolasid kozott mutatkozo szakadekot? Jah, akinek nehez irnia, az ne irjon, aki megis ir: vallalja a kritikat.

Ne haragudj, ha spontan nem tudtam a szintedre sullyedni, nalam ez homloklebeny-metszes nelkul nem sikerulne, de nem is igazan erdekem.


Osszegezve: elvezem, hogy beszolok neked, ezzel a slepjeid koreben oriasi disszonanciat keltek, elokerulnek a szotarak, lexikonok es im megszuletnek a megmoslyogtato vedobeszedek :)

Ezuton szeretnem megragadni az alkalmat, hogy Romeonak gratulaljak :) Melyenszanto es igazan trendi hozzaszolast irt, termeszetesen szuleinek csak oszinte resztvetem fejeznem ki, felteve, hogy modjukban allt volna meltobb, neadjisten emelkedettebb stilust orikiteni at bele. De ugytunik, hogy ez mar az uj idok szele, laposhomlok altal nemzett laposhomlok szorakoztato iskolapeldaja :)


Nade VILAGBEKE !!!!!!!


En mar csak inkabb puncit nyalok. Ki hogy van vele, nektek sok sikert :)
Hehe, megengeded, hogy itelkezzem a #11-es csodas megszolalasa alapjan? Nem? Nem baj, elmondom, mert ezt gondolom, rendreintem, mert megerdemli. Leirom neki az inteLLigencia szot, mert rosszul irja :) De te pedalozz neki, hatha eccer osszejon ;)
Gondolom, te, aki mindenhova fuck ikonokat teszel, mindenbe beleszolsz, egodtol nem latod a vilagot, nyilvan a muveltseg es az intelligencia olyan fokan allsz, aminel magasabb mar nincs is.

Sajnalom, hogy az kis szemetdombodat fel fogom rugni, de jo lenne, ha megtalalnad a helyed vegre az utcan koborlo ribancok kozott, es nem probalnad itt jatszani a hu-de-istentelenul-jo-no-vagyok, aki-raadasul-meg-szellemes-es-muvelt-is figurat, mert ha pont egy olyan pasival talalkozol, akit nem a farka huz ide, akkor megall a tudomanyod :)

Ez be is kovetkezett esetemben, es hidd el, tovabbra is ott rugok beled, ahova betolod az orrod es otromban, nagykepuen nyilatkozol. Ez van, baratkozz a gondolattal :>
De nincs, mert ostoba nembernek szulettel kurva nagy arccal. Ezert aztan marad a verzo, fertozo, folyo, gombas, megvetendo lukad. Ide nem kene irnod.
Milenne kis tusko, hogyha eccer valamit befuckolsz, aztan nem pedaloznal kepekkel?
Jo temakor, tetszik :) Kar, hogy nincs hugom :( De szerintem halal termeszetes az ilyesmi.
Nekem nem jott be, ez a punci olyan, mint egy nyilt seb, mindossze. Ajkakat ember, ajkakat noveszteni raaaaaaa :) deazert jo (4) !
Hihi, kicsit lelakott a csaj, de bator, mint a vak lo :)
Rilukam, gyermekem. Eld csak a chates eletedet, az valo neked. Ez egy nappali, tobbe-kevesbe epeszu embereket fogadok csak, latogasd a tobbit, koszi :)
Oppardon azokat nem látom szívesen, akik privát hálószobával rendelkeznek. Azokat összeverem, és megyalázom, aztán kihajítom az utcára a harlemieknek jatékszerül. Szal értitek, akikre tartozik :)))
Túl sok a hálószoba már itt. Tessék egy nappali bárpulttal. Ülj le, kérj egy italt, gyújts rá és mesélj :)
Pirszing, fuj. Kitepnem es kacagnek rajta.
Omar eroltetitek ide alneveken ezt a temat. Erdekes a masikban siman elsullyedt a francba, ittmeg hirtelen van egy ujabb erdeklodo. Szanalmas probalkozas, dehat itt mar moderalhattok kedvetekre kifele :) pfff...
Eeeeh, uberjo. Szakadt pattanasos fej, Iirgalmatlan husos punci, kibaszott jo :) Nyomom a *5-ost :)
Szerintem az agynemut akarjak ertekesiteni, valszeg annak a kekes szine a poen a kepen :o
Ehehe nagyon ottvan :)))))))
Ahaha az igyekezet :) 4-es :)
Vehehe geci ocsmany nonek ezjar :P De ize, most 1-et adok mertugye soma, de ugy amugy 5-os siman, grat annak, aki csinalta :) (a kepet) :>
Ez nem tunik valodinak.
A polo jopofa, a punci is oke (nekem jo szoros/szortelen egyarant), ugyhogy egy 5-ost befigyeltetek. A melltol nem szalltam el, nekem is akad ilyen, ha nem nagyobb (marmint nem rajtam eheh) :)
Eredeti EXIF-ben nyilvan ott figyelt a By Coca Cola Company ;)
Nagyon oke sor, a punci meg frankon rojtos, Gratula. 5* :)
Nem a bekuldo sorozata, kb. 4 eve en is lehuztam newscsoportbol ugyanezt. Mai napig kering mindenfele :) De szep, hogy ekkorat hazudott a bekuldo :) Ezert _es_ _csak_ezert_ 1* szavaztot kap.
Bazzeg, azert seggkorul ekkora szorszalakat csak genmodosulva (hibasan, ahogy tudjuk) lehet termelni :) Hacsaknem 40 eves :> Egy gyenge kettest kap, es akkor tulertekeltem a ribancot :)
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 40 hozzászólás, Listázva: 1-40

Gennyzsakszem

Nem: férfi

Regisztrálás ideje: 2006. október 03.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!