/ 2 oldal
Hozzászólások
Gyönyörű vagy, remélem lesznek még képek finom
Én egyszer voltam thai masszázson, de azért mert fájt mindenem és oda volt szabad időpont.
Barna kis kötényt adtak oda, kérdezem, hogy teljesen le kellett volna vetkőznöm?
Mert kilógott volna belőle a tököm, ezért nem tettem smile
Rám küldték a legidősebb nőt, jól meggyúrt, de nem akartam kérni és nem is ajánlotta fel a végén az extrát...
Nem tudom mi volt a szomszédban, de igen nagyokat nyögött a csávó, bár nem mondanám, hogy happy finish.
Hát igen, de a magyaroknak ekkora van, már az afrikaiakkal versenyzünk vigyor3 (bár én se hinném)
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Az átlagos pénisz kerülete (körmérete) 11,66 centiméter, ezt 3,14-gyel osztod, 3,71 centiméter jön ki. Akkor a 4 centinél vastagabb már az, persze itt a sokan írnak, 5, 6, 7 centis vastagságot is, de az extrém már.
*végén lemaradt a nélkül szó, szóval gond nélkül meglovagolják.
Szerintem ez úgy van a nőknél is, mint nálunk férfiaknál. Nem tudni, hogy ki alatt mekkora nemi szerv van. Én 180 magas vagyok, mégis épp, hogy átlagos. Így olyan tapasztalatom nincs, hogy túl nagy lett volna.
Egy műsor jut viszont eszembe, egy pornósztár panaszkodott, hogy nem talál párt magának. A filmekbe, meg sorra hozzák neki az apróbbnál, apróbb csajokat, akik gond meglovagolják.
A társaságban volt egy "pár", főleg piázáskor nagy volt a szájuk, húzták egymást rendesen. Csaj azzal jött, hogy seggbe dugja a srácot a nagy vibrátorával. Egyszer nagyon részeg volt és mivel náluk volt a buli elő is vette a szekrényből. Az a nagy vibrátor maximum egy átlagos pénisznek felelt meg. Enyém is az, kb.14/4, szóval az enyémnél nem volt nagyobb, talán egy kicsit hosszabb, de hát meg kellette fogni a végét, ha dolgozott vele. Nála már nagynak számított. A srácnak amúgy nagy pénisze volt, büszkén viselte, de mikor már együtt voltak, és mivel jóban voltam velük. Külön-külön azt mondták, hogy nem volt jó a szex a másikkal, én persze csak hallgattam. Szóval, hogy mi a nagy, meg, hogy mi a jó az egyén függő ,de nagyon.
Kínából rendelték a vonalzót. A 7 centi vastagot megmagyarázzák, hogy simán akkora vigyor2
A lányok meg, centivel, vonalzóval járnak mindenhova. De olyat olvastam, hogy lemérte a lány a kezét és úgy tudja hasonlítani a farokhoz amit megfog. De lehet hasán húz egy vonalat, hogy meddig megy be. Vastagságra meg, leméri utána a poharat, üveget, ami hasonlóan vastag a kiszemelt péniszre. Szóval szerintem is vicces miket írnak.
Nagy kurva az asszony, persze a jó értelemben mondva és házépítéskor tette magát a szakiknak. Meg is baszták mind, rengeteg pénzt spóroltunk vele. Én meg a kivénhedt főnökasszonyomat kurogattam közben, meg is lett a fizetésemelés. Nagyon szép házunk lett végül nyes
Jól emlékszem a 50mm-es óvszer azt jelenti, ha összelapítod akkor 50mm. Ha elvágod és kiteríted lesz 10cm, amit ha elosztasz 3,14-el kijön a 3,18cm, vagyis ilyen vastag péniszre jó kb. az ekkora óvszer. Ahogy írták előttem 105–120 mm 52–55 mm (EU standard méret) az ekkor óvszer, ami 3,3 - 3,8cm vastag péniszekre jó és ennyi is az átlag, csak lehet megtévesztő, ha valaki azt mondja, hogy 56mm-es óvszert vesz.
A pornósok egy részének tényleg nagy szerszáma van, volt aki nyilatkozott, hogy a való életben alig talál magának párt. 5cm, esetleg kicsivel vastag szerszámmal vannak ellátva, de afeletti elég ritka. Élethű dildókra rákerestem, amiket ismert nagy méretű pornósokról mintáztak és alig volt 5 centinél vastagabb, esetleg egy két hírhedt világ szinten ismert pornósé, persze ezek közül már valamelyiknek fel sem állt rendesen.
Nem semmi micsoda méretekkel operáltok. Az átlag vastagság a felmérések szerint 3,5-4cm. Enyém is kb. ilyen, itt meg 6-7 centiméterekről van szó. Ha 4,5 centi körül lenne a vastagságom már örülnék neki. Nem azt mondom, hogy az a pár csaj akivel voltam, mindegyikben kongott mint a déli nagyharang, de jó lett volna jobban kitölteni őket.
Nekem az örömanya volt meg, én voltam a lagziban a csapos, aztán engem is lecsapolt örömében vigyor2
Van olyan statisztika ami 13,5 körüli átlagot ad meg, de van olyan is ami azt írja, hogy 12-16 között van az átlag.
Öltözőben én is ezt tapasztaltam, kivétel a helyi gyógyfürdő hideg vizes medencében való úszás utáni állapot, ahova nem pornó színészek járnak, hanem gyógyulni vágyók. Na akkor nem volt senkinek sem nagy nyes
Igen, szerintem is, akinek kisebb, vagy annak érzi nem mutogatja. Ráadásul ott a hús és vér pénisz jelenség. Nekem lankadt állapotban kicsi, nagyon össze tud húzódni. Volt olyan, hogy szerintem indokolatlanul a mosdóknál állt meztelenül valaki és elég nagy volt neki lógva. Én úgy nem mertem volna oda állni kezet mosni, aztán lehet nem is nőtt akkorát neki.
Pénisz növelés nem lehetséges, van olyan műtét, hogy a tartó szalagot vágják át, de az is inkább csak arra jó, hogy lankadtan hosszabbnak tűnjön úgy tudom (volt a különböző módszerekről egy műsor régen), és mondták, hogy az öltözőkben jó megoldás ez, hogy nagyobbat mutasson.
Hivatalosan a szeméremcsonttól kell mérni a cerkát. Van nekem ott zsírpárna, így ha nem a csonttól mérem, akkor pár centivel rövidebbet mérek. De persze nem mentegetni akarom a tényleg nagyzoló férfitársaimat.

A történeted nagyon jó volt olvasni, köszönöm, hogy megosztottad!
Teljesen átlagos a péniszed! 4,5cm már vastag, persze nem a pornósztárokhoz kell mérni, hozzájuk képest az emberek több mint 90 százaléka kisebbel rendelkezik. Rákerestem a statisztikákra és 3,7cm körül van az átlagos pénisz átmérője, hossza meg 14-16cm között. Óvszernél is 52-56mm az átlagos és a legtöbb gyártónál ez biztos beszerezhető, ezt is a 3-4cm körüli péniszekhez gyártják.
Nagyon szexi sorozat, sejtelmes, Gyönyörű vagy! Meg is jött a kedvem, hogy a többi sorozatotokat is megnézzem.
Nekem meg rövid és vékony ahhoz képest, amekkorákat itt olvasok és kívánnak, de a statisztikák szerint hosszúságra és vastagságra is pont az átlag.

Egy jót fotó sokat segíthet, meg egy kisebb női kézben nagyobbnak mutat nyes
Én simán el tudom képzelni amit felesegcsere ír. Van egy hölgy ismerősöm, szép alakja van, egyszerűen gyönyörű és fiatal, de a kissé pocakos, szőrös és idősebb férfiakhoz vonzódik. Én a 180-as magasságommal labdába sem rúghatok, van egy kisportolt közös ismerősünk, ő se jön be neki, pedig mindketten a lába nyomát is szeretnénk megcsókolni, bár jah azt tudjuk csak, mást nem. A pénisz méretre nem tért ki a hölgy, sosem volt konkrétan téma a centiméter. De simán lehet az, hogy teljesen más típusú emberhez vonzódik valaki, mint akit külsőleg elképzel egy idegen számára. Szerintem ahogy általában, nem mindenkire indul be az ember, de valakire meg nagyon, gondolom felesegcsere is így van, hogy különösképp kedveli az olyan típusú férfiakat amit leírt és sokkal nagyobb az élvezett, egy olyannal akihez vonzódik, mint akihez nem, de ez természetes. Meg teljesen reális és érthető amiket írt. Persze tisztelet a kivételnek, de halottam már 1-2 (állításuk szerint) nagyfarkútól, hogy mennyi nőt megdugták, játszották a nagyot, de ahogy a nőkről beszéltek. Ha tényleg úgy bántak velünk, nem mondanám, hogy a méreten kívül bármit tudtak nyújtani, és a lányok agyon dicsérték volna őket. De nehogy félreérts, itt arra gondolok, hogy lehet valaki kisportolt, nagy farokkal ellátott és még jól is használhatja, de ha a hölgynek nem az kell (és nem valószínű, hogy elsőre a farkát látja meg amire rá van tetolválva, hogy tudom hogy kell használni), akkor úgyse lesz semmi.
Megenném azt az epret finom
Nagyon finom punci worship
8-as kép fantasztikus
Gyönyörű!
Hol készültek a képek, ha szabad kérdeznem?
Fantasztikus!
Az, hogy sokan a seggüktől mérik még oké. De hogyan jön ki sok embernél az 5cm vastagság?
Az átlag 4 alatt van és nekem is az alatti. Itt meg szinte mindenkinek 5cm, vagy annál még vastagabb.
Írd be a keresőbe, hogy happy finish és a településeket, szerintem fogsz találni ezt-azt.
Most a téma az, hogy mennyi az átlag, vagy az, hogy kinek mekkora? smile
Ahogy olvasom, azt átlagos és a feletti méretekkel rendelkezők kicsinek tartják a péniszüket. Akkor mi lenne, ha tényleg átlagos, magyarul 14-15cm hosszú, és 3,5-4cm átmérőjű szerszámmal rendelkeznének?
Még a pornósoknak sincs feltétlen 5cm, vagy annál vastagabb farkuk, itt meg a fórumokban mindenkinek akkor.
Én örülnék ha olyan "kicsi" lenne mint sok hozzászólónak.
Gyönyörű vagy!
A vastagsággal mi a helyzet?
Mindenki a hosszt írja, ha a vastagságot hozzáteszi olyan számokat látok, hogy a pornósztárok megirigyelnék. Tudtommal 4cm az átlag átmérő. Sajna enyém 3,6cm ha van, a hossza meg átlagosnak mondható. Ha lehetne választani inkább vastagabb kellene mint hosszabb.
Csodálatos!!!
Gyönyörű tested van! Az a hátsó póz eszméletlen!
Nagyon szép vagy, várom a folytatást wink
Csodálatos worship
Én is örülnék ha nagyobb lenne a péniszem, de a 6cm nem vastag? Olyan hosszú nem kellene, mint ami egyes pornósoknak van, de szerintem még köztük sincs sok 6 centiméteres. Mégis nem egyszer olvasok olyat, hogy 5-6 centiméter vastag szerszámmal rendelkeznek emberek. 4 körül van az átlag, nekem ha 4,5 lenne már jó lenne.
Csodálatos worship
Szégyenlős családban nőttem fel, nem vetkőztünk le egymás előtt. De ha egyedül voltam/vagyok otthon a szobában, vagy pl. fürdőbe menet nem veszek ruhát. Szeretek így lenni.
Emlékszem még kiskölyök voltam, aztán mentem osztálytársamhoz. Anyukája épp felsőt cserélt és melltartó nélkül volt a lakásba mikor beléptem. Hatalmas mellei voltak, persze zavarba jöttem. Jött osztálytársam, jót nevetett az egészen, ők meztelenül jártak keltek egymás előtt otthon.
Tök jó, én is szeretem a macskákat smile
Micsoda popó! Nagyon tetszik!
Ez már művészet, nagyon szép képek egy gyönyörű nőről!
Köszi, jó tudni, hogy van különbség, furáltam is hogy 10esből megvan. Majd utána járok, meg lehet még kérdezek.
Engem is érdekelne, hogy mibe kerül.

Bár nekem a hátam is szőrös, az gondolom még több mivel nagy terület. Vagy az intim az drágább?

Megköszönném, ha tudnál árat írni!
PERFEKT nyes
007, Bohócnak igaza van (részben), tényleg egy VW, mert hát a konszern része a Bugatti mint a Bentley stb.
Szerintem is lehet.
Ez a Powder Blue című filmből van. Itthon nem mutatták be ha jól tudom.
Nehéz az élet.
Rossz helyen van a dugó.
Nagyon szép a pillangó meg a punci is. Tökéletes!
Rossz az aki rosszra gondol.
Jobb a kézügyessége mint nekem! :)
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 87 hozzászólás, Listázva: 1-50

samsung2003

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 30.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!