/ 4 oldal
Hozzászólások
Mennyi idő volt felpumpálni a puncit?
Ki ez a csaj?
EPi-NO -val
Én is szeretem, mikor a feleségem jól kitágul. Jobban, mikor még az elején szűk.
Nevet tudna valaki mondani? Megnéznék esetleg több képet a művésznőről smile
Egyiket se...Mindegyik kiégett fejű ribi.
mekkora az átmérője?
Sportos csaj, jó az alakja is, de a nagy mellet nem látom, csak műcsöcsöt....
a punája szép
Még nem szereztük be, de ha lesz, akkor írok! De te is!
Sziasztok!

Bővítenénk a szexuális segédeszköz kellékeink táborát. Ehhez kérnék segítséget.
Felmerült bennünk hogy szívesen kipróbálnánk a puncipumpát vagy a klitorisz pumpát. Akinek volt ezzel tapasztalata az legyen szíves írja le, hogy melyik volt jobb, vagy a künönbségeket (érzés, nem kinézet) akinek mind a kettő megvan.

A másik, hogy ha már a feleségemet szívogatni akarom, akkor úgy járja, hogy ő is szívogasson engem. Szóval farokpumpát mit ajánlanátok? Vagy mit kéne néznem, mire kéne figyelnem? (A vizes kizárt, nem ott használnánk.)

A másik, hogy van-e valakinek tapasztalata a Satisfyer Pro2 Next Generationnal. Milyen egy womanizerhez képest. Felkeltette ez is a figyelmünket. Főleg, hogy elérhető áron van.

Köszönöm előre is, hogy megtiszteltek válaszaitokkal.
nekem is ő az egyik kedvencem
Tudja valaki, hogy ki ez? Szerelmes lettem smile
jó csaj, szép punci
Bombázóóó, rég láttam ilyen szép nőt
Vannak berögzült szokásaid. Ezeket kéne felül írni, ami nem egy két hét, hanem inkább hónapokban mérhető! Nézegess a neten. Vannak hasonló cikkek. Hasonló, de pont az ellentétes berögződés a korai magömlés, vagy, hogy a nő nagyon hozzászokott a vibrihez, és csak úgy tud elmenni. Olvasgass ilyeneket és gondold át, neked mi segítene, hogy a rossz mintázatot felül tudd írni.
Ha nem megy akkor irány a szexológus smile

Egyébként, ha gyereket akartok, akkor élvezz el, kinn, majd tegyétek be az anyagot párod puncijába. Ha bika spermáid vannak, akkor peteéréskor egy is elég. smile
Nem tudtam, ritkán látogatok ide. Köszi, hogy szóltál!
(De azért kíváncsi vagyok, mit válaszol smile )
1. Szerintem nem azon kéne méláznod, hogy hogyan vedd rá ezekre, hanem, hogy te miért is akarod valójában, mi a motiváció, ami legbelül arra hajt, hogy ilyen extrém dolgot kérj a párodtól? Én azon is elgondolkoznék, hogy egyáltalán valójában kötődsz-e a párodhoz vagy sem? Milyen ez a kötődés, amivel kötődsz? Szállj magadba és gondolkozz el rajta, hogy miért nem elég a párod és miért akarsz rákényszeríteni olyat, amit nem akar. Ez már nem csak rólatok szólna!

2. Ja és gondolkozz el azon is, hogy ha a párod azt mondaná, hogy legyen egy másik férfi, akivel te ismerkednél csak külön először, aztán majd csak ő nézni, hogy ti közben te jól seggbe dugatod magad, utána meg beszáll ő is. Ebbe belemennél? Ne várd el a párodtól azt, amit te ne csinálnál meg!

3. Túl sok ilyen jellegű pornót nézel! Eltorzítja a vágyaidat, eltávolít a valóságtól és az irányba terel, hogy egy kapcsolat, arról szól, hogy a szexuális vágyaimat a másik teljesítse. Ez egy mítosz! Ébredj fel!

Ja és nem bántásiból írtam ezeket. Nekem is vannak perverz vágyaim, álmaim, csak jobban tudom már (régi önmagamhoz képest), hogy miről szól egy házastársi kapcsolat, és hogy mi a helyem, szerepem ebben.
nagyon jó a csaj
Régen volt itt ilyen jó csaj. Ez nagyon bejön!
A bal oldali.
Ez nem photoshop. A hölgyeményt Mariko A név alatt megtalálhatod. Ő tényleg ilyen.
dejoka! Dejó puncid van
az
Én most jól seggbe dugnám a feleségem és megfistingelném a punciját.
Enyém is kicsit lefelé
2, 3,5,7,14
1, 3
1-4-10
Nem tudom mi a bajotok vele......szerintem semmi baja a fejének!
bal szélsőt
Sziasztok!
10000-alatt valami jó csiklóizgatót tudnátok ajánlani? Van egy funfactory Ellove-unk, de az túl nagy ehhez dugás közben. Valami aranyos pici, de jó kéne. Néztem a lelo mia-t vagy a we vibe tango-t, de azok drágák...
Köszi
Az a vágyan, hogy a fistinget vagy esszo-t vagy anál szexet kipróbálhassam a párommal. De kezdésnek az is jó lenne, ha szétnyalhatnám a seggét, és ujjazhatnám
Ha már kérdezted... véleményem az, hogy ha nem elégszik meg a tieddel, akkor nem a barátnő jelzővel illetném.
Egyébként csinos.
Nagyon egyet értek a gondolataiddal!
Van egy könyv amit ajánlanék neked, nektek! Hátha felébreszti a leányzót, vagy neked segít dönteni.
Pál Ferenc, Függőségtől az intimitásig.
Neked nem is igazán az erotika hiányzik legfőképpen (az is), hanem az intimitás, ami a kapcsolatok alapja. A sex az csak a jéghegy csúcsa, az látszik ki a vízből, az a feltűnő. Ezért jönnek ki itt leginkább a problémák. Ami a mélyben húzódik meg, ami maga a "jéghegy" az nem látszódik és ezt kell "kezelni". Utána a vízből kiálló rész is változni fog.

A pszichológus nem arra van, hogy segítsen direktbe( indirekt igen). Ő így nem tud. A pszichológus arra van, (konyhanyelven fogalmazva), hogy felébressze az embert, hogy élhessen, mielőtt meghal....Ha a barátnőd csak azért jár hozzá, mert segítséget akar, akkor nem fog menni, mert az embernek magának kell változnia, akarnia kell. Úgy mint egy kapcsolatot, mind a két embernek akarnia kell.. Hiába nyitogatják a szemét, ha nem mer lépni, járhat élete végéig pszihómókushoz. smile A változás meg sajnos nem 1-2 év hanem inkább 10. Ja és mielőtt a megköveznénk a barátnőd, neked is kell változni. (mindenkinek)
Tökéletes! Még kérünk!
Bocs, de az mire jó, ha az ember kurvát csinál a feleségéből?
Én 11 éve vagyok házas és küzdök ezzel a házasságban. Már kezdem úgy látni, hogy változás nem lesz és ez az én kálváriám. Ha te nem bírod, akkor mielőtt házasság, gyerek lenne, most azt mondom, ki kell lépni ebből a kapcsolatból. Neki is és neked is jobb lesz.
Ahhoz, hogy változás legyen, először neki fel kéne felismernie, hogy ez probléma, hogy ez baj (az élet más területén is, mert látom pszichésen vannak még más bajok is) . Csak így tud változni. Belülről felismerésből megy ez. Külső kényszer hatására nem fog (pl te befolyásolod.) Csak megpróbálna változni miattad, de nem menne. Egy idő után ugyan oda jutnátok, mint előtte és csak fájdalom esetleg harag maradna utána. Sajnos ilyenből ki kell lépni. Vagy felvállalni ennek a keresztjét.
Kitartás!
Azta mindenit! Brutálisan jó nő! Micsoda mellek! És a többi....ah 5*
Helyes a hozzá állásod!
Nagyon szeretném a feleségemmel kipróbálni az anált, csak sajnos ő gusztustalan dolognak tartja. Olyan véleményekre lennék kíváncsi, akinek a felesége/barátnője ugyanígy állt a témához, de megváltozott a véleménye, miután sikerült rávenni, vagy magától lépett ebben előre. Hogy sikerült az undort ellenérzést legyőznie. Ja és ha nő vagy és ebben a cipőben jártál, akkor légyszi te főleg ne hagy válasz nélkül smile
bal alsó
Ez minden csak nem spriccelés, az más milyen!
az utolsó nehézbombázós rész volt a legjobb smile
Sziasztok!

Én nem hittem az egészben, de tegnap véletlenül, nem erre gyakorolva kétszer úgy kilövellt az asszony, hogy először nem tudtam hogy mi az. Azt hittem a nyála folyt a kezemre...., de beterített könyékig. És nem pisa volt az tuti! Ráadásul nem is tudott róla...utólag mondtam el neki. úgyhogy ma próba megint, hogy ő is lássa. smile

Hogy hogy csináltam?
Asszony térdelve állt, majd a nedves puncijába betettem 2, majd 3, majd 4 ujjamat, és addig bedugtam a kezem, amíg rá nem feszült a puncija teljesen. Majd elkezdtem belül masszírozni a hüvelyét. Először lassan, majd egyre gyorsabban. Közben ingereltem a csiklóját. Onnan tudtam meg, hogy hol jó, hogy el kezdett visítani...Néha a méhszáj alatt csináltam, néha a méhszájánál, de leginkább a hüvely felső területén a méhszáj előtti résznél. Körkörösen, hívogató mozdulat, meg ilyesmi, csak ráérzéssel, semmi tudatos nem volt benne, próbáltam ráérezni, hogy hogyan jó neki. A lényeg, hogy a végén, már elég vadul és egyre gyorsabban csináltam. Na ekkor történt meg a nem várt kilövellés...

Repdesek a boldogságtól! smile Hisz azt mondta, hogy ez volt életében eddig a legintenzívebb orgazmusa.

Szóval mindenkit erre buzdítok, hogy próbálja ki! Hatalmas élmény!
ah, lehidaltam!
Tudja valaki a címét, megyek boxedzésre.

Ki ez a csaj egyébként? Tudja valaki?
nekem az utolsó kép nagyon tetszik! smile
Szia!
Hagyjad szegényt, hiszen 20 éves, és azt hiszi, hogy mindent ért, mindent tud. smile De ez így van rendjén! Minden 20 éves ilyen, majd 30 évesen 40 évesen stb. más lesz, rájön dolgokra, vagy sem, vitázni értelmetlen szerintem!

Más: Az hogy a szülei még együtt vannak, és neki szemmel láthatóan működik a szülei kapcsolata, házassága, az nagyon sokat számít. Megosztanék ebből levont következtetéseimet:
- Otthon nincs hazugság, a gyerek mindent lát. Azt is, ahogyan a szülők szeretik vagy sem egymást. Van e probléma otthon a szüleik közt vagy sem.
- Egy tartós jó, őszinte szülői kapcsolat megerősíti a felnövő gyerekekben az őszinteség és hűség iránti vágyat. Nagyobb eséllyel lesz a gyerekük később kiegyensúlyozott boldog kapcsolatban.
- Egy normális szülői háttér összességében sokat nyom a lantba, hogy mi lesz a gyerekből később, és hogyan gondolkozik magáról egy gyerek, milyen élete lesz. Nagy előnnyel indulnak ma az ilyen fiatalok

Persze vannak "árnyoldalai", de arról beszélni felesleges, mivel nem értheti meg, mert 20 éves! Majd ha eljön az ideje, és gondolkodó, igazából megszületett ember lesz, akkor megérti. (Az emberek nagy többsége meghal, még mielőtt a személyisége valójában megszületett volna.) Ezt nem ironikusan értem!

Ha MercurialVapor egy ilyen ritka közegben nő fel, akkor nagy előnnyel indulhat, az életnek, családnak, őszinte kapcsolatnak, jó házasságnak, hűségnek!
Ha a tied nem elég, akkor mindegy.... bocs, de akár utcára is viheted...ott sincs romantika. Ahogy "pontens1" mondaná, csak szex az is...
/ 4 oldal
/ oldal   Összesen: 190 hozzászólás, Listázva: 1-50

neta

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 28.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!