/ 1 oldal
Hozzászólások
Mi 25 évesek vagyunk és lassan 2 éve voltunk először párokkal smile Igaz, a párom nem a feleségem, de így is izgat a dolog rendesen, sőőt...
finom
nyami finom
Ahogy a chaten is írtam, pici az esély. Természetesen lehet találni, hiszen több pár is talált, mondjuk ahogy ők találnak, úgy marad egyre kevesebb lány. A lányok, akik kíváncsiak, szívesen viszik ezt az egész dolgot üzleti szintre, s felrakják magukat valami fizetős oldalra, ahol a párok szívesen fizetnek ezért a dologért. De ez saját vélemény.
Szeretem a közösséget, chaten szeretek dumálgatni a többiekkel, stb. smile
Lehet egyszer még a fórumra is rászokom..
néhány kép már egy korábbi albumban felkerült más néven: http://www.goldengate.hu/kepsorozat/147517-2eve-negyesben
Illetve a sorozat néhány képe már egyszer fent van:
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/147517-2eve-negyesben
Van egy két ötletem, mi is lehetne az! finom circling
Akkor most jöhet a megérdemelt ajándék? finom ravasz1
Az bizony tényleg finom és finom !! smile
Kac-kac smile A konnektor bár picit meleg, sajnos nem puha :( A puha dolgokat szeressem finom
Csatlakozni lehet? finom
okééés bee1 Te kezded! aztán jön a fürdetés violent
Én azt javaslom, hogy menjünk ki és csináljunk angyalkát : )) wink
Ha jól tudom, ez a topic ilyen gyanús esetek átbeszélésére van.
Adott ez a fotósorozat: http://www.goldengate.hu/kepsorozat/151612-MI
Gyanús volt eleve.
Két képét leszedtem, tineye-ra feltoltam, mindkettőre találta reverse-t.
5-ös kép: http://www.tineye.com/search/2ab091aa29d9d96e10774dc8a2805fc5d- 0717d04/
7-es kép: http://www.tineye.com/search/a8fbaa914876930704ce6fcac47228a67- 4e68a9d/

Előbbire 1-et, utóbbira 7 találat.
Másnak nem gyanús a sorozat?
Sziasztok smile Nagyon szuper a sorozat, csak így tovább! finom
jóreggelt mindenkineki wave
mind a ketten! wave wave
Nagyon jó lett, fincsi finom
nagyon csini finom
Felálltam az ágyról, s elkezdtem körbenézni a szobában: közös fotók a férjével mindenfele kiaggasztva, nyaralások, esküvői képek, volt ott minden. El is gondolkoztam, hogy ez így most jó vagy sem, erkölcsileg rendben van -e, de végül is arra jutottam, hogy ebből én olyan rosszul nem jöhetek ki, felesleges is túlgondolni az egészet. Dóri visszajött, látta, hogy a fotókat nézegetem, majd legyintve mondta, hogy ne is törődjek velük, az csak a múltat dicsőítő látszat, manapság már csak ritkán van ennyi mosolygás. Végül is azon azért elgondolkoztam, hogy én most akkor egy újabb srác feleségét fogom kúrni, de hát kit érdekel, egyszer élünk. Dóritól elvettem a rágcsákat, majd ledöntöttem az ágyra. Igyekeztem határozott maradni, s átvenni az irányító szerepet, valamiért azt éreztem, hogy erre van szüksége. Így visszagondolva elég vicces lehettem abba a helyzetbe, irányítani egy ennyivel idősebb nőt..Elég türelmetlen voltam már, pedig tudtam, hogy Dóri szereti a hosszas előjátékot rengeteg kényeztetéssel, de annyira ágaskodtam már, hogy ahogy kényeztettem, s teltek a percek, azt éreztem, mindjárt elsülök, pedig még be sem raktam. Meglepően rendesen karba volt tartva Dóri, amennyire a férje elhanyagolta, annyira odafigyelt magára: frissen volt gyantázva, olyan finom és illatos volt mindenhol a bőre, hogy az illatára még most is beindulok. Elég ügyesen szopott, nem is bírtam sokáig, el is mentem. Meglepődött, hogy akkor így most ez ennyi volt, de mondtam neki, hogy pihenjünk egy órát, s utána újult erővel folytassuk. Igyekeztem lenyugodni, gyors lefürödtem, majd másztam is vissza hozzá. Annak érdekében, hogy róla ne menjen le az izgalom, próbáltam minél többet simogatni, de ebben így akkor még nem volt túl nagy gyakorlatom, végül elég rövid idő múlva ismét álltam mint a gerely, s nem is szalasztottam el, hogy ne tegyem magamévá. Eleinte lágy lökésekkel, majd egyre hevesebben adtam neki, s meglepetésemre 10-15 perc után el is élvezett. Nagyon remegett, elmondása szerint hetek óta nem volt semmi a férjével, így megváltásként jöttem az életébe. Én másodjára elég nehezen mentem el, Dóri közben jó sokszor elélvezett, s kérte, hogy a melleire élvezzek, mert imádja szétkenni. Élvezés után ismét egy -immár közös- fürdés, majd megbeszéltük, hogy lesz még folytatás, de most mennem kell hazafele, mert holnap megint suli lesz.. Így kezdődött az egész, s tartott ~9 hónapig. Sikerült végig titokban tartani, s bár a férjéről rengeteg mindent megtudtam, sose sikerült megismernem. 9 hónap után végül kicsit belefáradtam a sok stresszes helyzetbe (hamarabb hazajött a férje, s mennem kellett el hirtelen, stb.), s megbeszéltük, hogy szép volt, jó volt, ennyi volt.
Élőben sokkal másabb volt, mint a képeken: 162 cm magas, 47 kg, lapockáig érő fekete haj, amelyet általában összefogva hordott, szelíd smink, s az a barnás-zöldes szemes nyuszi tekintet, amelyet a mai napig nem felejtettem el. A viselkedése is másabb volt így élőben; neten mindig ő pedzegette a szexxel kapcsolatos témákat, élőben nem tudta, hogyan is kezdjen bele. (Itt kezdtem el gondolkozni, hogy jó -e ez a -15 év.) De végül dumáltunk elég sokat, majd egy padon ülve én képtelen voltam tovább húzni, megcsókoltam. Láttam is rajta, hogy izgul, de én még jobban. Előtte már volt egy idősebb nővel afférom, de az nem tartott csak pár hétig, s 1-2 alkalommal bújtunk össze is..aztán a lebukás veszélye miatt megbeszéltük, hogy hanyagoljuk a témát. Dóri másabb volt, már a csókja is, eleinte visszafogott, majd egyre jobban megmutatta, hogy milyen nyelvtechnikája van. Mesélte, hogy a férje eléggé elhanyagolja ezeket az érzéki érintkezéseket, pedig ő nagyon igényli. Akkoriban nem igazán tudtam, hogy mire vágyhat egy idősebb nő, a fiatal csajoknak tudtam lökni a hülye dumát, jól átdugni a nyelvemet a szájukba, de láthatóan az idősebb korosztály nem erre vágyott. Dóri sem. Apróbb csókokra, hosszantartó simogatásokra, fülharapdálásokra, s hosszan tartó szemkontaktusokra. A parkos találkozó elég hosszúra sikeredett, s legszívesebben már ott helyben fához döngettem volna, akartam időt adni a dolognak..úgy gondoltam lesz ennek folytatása is. Lett is. 1-2 napig bírtam, hogy ne pedzegessem, mikor találkozunk legközelebb, s esetleg mehetnék tényleg hozzájuk. Mentem is, aznap este. Így végeztem a suliban 2 fele, hazaugrottam, kaja, majd tanulás helyett átsétáltam a fél városon, s végül a külvárosban egy teljesen átlagos családi ház előtt voltam, csengettem, kijött, bementünk. Lényegében csak a hálószobában voltunk, a lakást teljes egészében fél év alatt sem sikerült felfedeznem, csak a hálószoba-fürdőszoba-konyha együttest. Mondta, hogy érezzem magam otthon, át is öltözött, felvett egy sötétebb hálóinget, függönyöket pedig behúzta. Mondta, hogy olykor fel szokta hívni a férje, így akkor majd legyek csendbe..meg is kérdeztem viccesen, hogy mi van ha szex közben fog hívni, aztán csak elmosolyodva annyit mondott, hogy majd megpróbál nem lihegni a telefonba. Ebben az otthoni környezetben szívesebben beszélt már szexről, milyen elhanyagolva érzi magát a férje mellett, s mire lenne szüksége. Szavait hallgatva el is gondolkodtam azon, hogy képes vagyok -e ennek a kis részét is megadni neki. Szerencsére ekkor már nem kellett órákat beszélgetni és szemezni az első csókig, könnyeden jött. Különösen tetszett, hogy ki volt engedve a haja, így a haját gyengéden megragadva sokkal jobban tudtam csókolni is. A ruházata elég laza volt, mint kiderült: csak ez a hálóing volt rajta, így hozzá képest kicsit túlöltözöttnek éreztem magam: segített is gyorsan megszabadulni néhány ruhadarabtól. Majd kiment a konyhába, hogy hoz be rágcsálnivalót, meg áthoz dvd-ket a másik szobából..(köv)
Sziasztok!

Bár ritkán szoktam a fórumba írni, de rendszeresen olvasom a posztot. Kicsit hozzászólnék az itt kialakult vitatémához, aztán leírom a személyes történetemet is.

A téma alapkoncepciója nagyon érdekes, a Herceg igyekezett ennek eleget tenni, leírta a történetét, majd jöttek a pro és kontra válaszok. Utóbbiból persze több van, hiszen ezek a történetek tényleg elég jó támadási felületet vetítenek előre, sematizált és egyszerű történetek. Elolvasva őket, nekem tetszettek, s igazából tök mindegy, hogy igazak -e vagy sem, a történet a fontos szerintem. Az, hogy ezt most kitaláltnak, átéltnek vagy a kettő keverékének nevezzük, oly' mindegy. Teljesen felesleges több tíz hozzászóláson szerintem bizonygatni, hogy ezek a történetek vagy kitalációk vagy sem. Ha a saját életemre visszatekintek, nekem is van 4-5 olyan történetem, amit ha más elmesél nekem, biztos, hogy nem hiszem el elsőre őket, hiszen annyira sok véletlennek kell egybeesnie, hogy ilyesmi tényleg ritkán van. De persze ott van az a faktor is, hogy össze is jöhet, sőt olykor összejön.

Nos, kb. ennyi az észosztás, mert már így is eléggé szét van offolva a topic..s abban igaza van a Hercegnek, hogy a sok off helyett 1-2 történet is bekerülhetne a topicba.

Az én saját történeteim - amelyek szintén hasonló sémára történtek - korábban történtek, egész pontosan 5-6-7-8 éve, a tinidzser korom fényéveiben. Amit elmesélek az egy egyszerű történet lesz, 16 éves voltam, amikor kezdődött. Amit a történethez háttérismeretként tudni kell, röviden annyi, hogy komolyabb voltam az átlag 16 éveseknél, s többnyire idősebb barátaim voltak: lányok-fiúk vegyesen. Emellett rengeteg időt töltöttem netes fórumokon, chateken, ahol legtöbbször operátorkodtam, adminisztrátorkodtam, s emiatt a legtöbben user ismert is. Leginkább olyan nőkkel beszéltem neten, akik 25-40 év között voltak, férjezettek, s vagy eltartotta őket a férjük, s unták a napjaikat, ezért chateltek, vagy éppen kisgyerekkel GYES-en otthon voltak.

A hölgy legyen Dóri, akiről a történet szólni fog. Elég sokat beszélgettünk neten, egy városban laktunk, de több km-re egymástól. Háztartásbeli volt, s részmunkaidőben dolgozott egy boltban pénztárosként. Férje biztonsági őr volt, két helyen is dolgozott, így hetente 1-2 napot töltött otthon, a többi idejét a munkahelyén töltötte. Dóri unta is ezt a dolgot, hogy alig van otthon a férje, így neten próbált ismerkedni, s szeretőt találni. S bár nem tudom, hogy előttem volt -e más sráccal afférja, velem elég nyíltan beszélt a szexuális életének masszív hiányáról, s hogy régóta gondolkozik azon, hogy szeretője legyen. Én ezt így akkor nagyon izgatónak találtam, hogy egy 31 éves nő engem akar, s bár kicsit zavart ez a 15 év korkülönbség, próbáltam nem törődni vele. Néhány hétnyi beszélgetés után megbeszéltük, hogy megismerjük egymást személyesen: elmegyek hozzájuk, amikor a párja nincs otthon. Végül nem emlékszem már, de valami közbejött, így először egy parkba mentünk. Sétálgattunk, padon ültünk..(köv)
Sziasztok! smile

23 éves pár ismerkedne 20-30 év közötti budapesti párokkal. Singli pasik/csajokkal nem ismerkedünk.
Képeinket az oldalon megtaláljátok, akinek kedve támad egy kis hancúrra, írjon nyugodtan.

Bea és Csabi
Sziasztok.

Az lenne a kérdésem, hogy ha a társkeresőben töltöttem fel képet, s le akarom szedni, azt hogyan tehetem meg? (nem találtam kép törlése gombot)
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 25 hozzászólás, Listázva: 1-25

csabi_bp

csabi_bp Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2010. január 08.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!