/ 4 oldal
Hozzászólások
Hogy a szexuális dolgok hogyan működnek, azt biológia órán tanultátok, vagy fogjátok tanulni. Addig legyél türelmes! A szaunában, a fürdőben pedig szaunázni, fürödni járnak az emberek. Valamit eltévesztettél.
Arcot!
Bük, Bükfürdő Thermál és Spa
Kötelező? Szép!
Pápa Várkertfürdő elméletileg textilmentes, de nem igazán úgy használják. Viszont aki fürdőruha nélkül használja, Ő teszi helyesen, nem reklamálhat senki. Celltől kb 25 km Celldömölk, Vulkánfürdő, kifejezetten naturista szaunarészleggel. Sajnos medence, jakuzzi ott nincs. Bük, Sárvár, oké!
A Hotel Caramellnek két wellnesz részlege is van. A "régi" textiles, az újban lévő szauna textilmentesen használható. Medence viszont nincs. Van, de textiles. Viszont van egy élményzuhany folyosó, az használható fürdőruha nélkül is. De mivel a szaunába nem kell külön jegy, elég sokan bejárnak fürdőruhában is. Hétvégén szokott lenni szervezett szauna program, azok fürdőruhamentesek.
Nincs mit.
Gondolom a sárvári fürdő szaunája érdekel elsősorban. A fürdőbelépőn felül külön szaunajeggyel látogatható. Így a teljes árú jegy 4000 forint körül van. A honlapon pontosan megtalálod. Kell még egy lepedő is, amiért 1000 ft. kauciót kérnek. Amit ezért kapsz. A szaunarész a fürdőn belül egy elkülönített, zárt rész. A terület fürdőruhamentes. Van egy viszonylag tágas lenti pihenők, itt vannak a szaunák is, és az emeleten egy nagy, a hétvégék, ünnepek kivételével szinte üres mediterrán pihenő. A pihenőben újabban kérik, hogy a lepedő legyen rajtad. A földszinten ven egy benti és egy udvari jakuzzi. Mindkettő fürdőruha nélkül használandó. Sajnos az átalakítások óta az udvar nagyon kicsi, de napozásra kb 10 embernek alkalmas. Itt lehet meztelenül is lenni. Szauna: finnből három van, egy aroma, egy infra. Gőzfürdő kettő. Szeánszok vannak, jók. De ez szauna, nem a topik címében szereplő szauna club jellegű létesítmény. Szóval nem a szexelés, a kukkolás miatt érdemes oda járni. Bár nem állítom, hogy nem fordult már elő mindkettő. Ha még másra is kíváncsi vagy, keressél!
És már szerdán is, ismét.
A Répce Goldban nem voltam, de az a fürdővel közvetlen összeköttetésben van, a szobából fürdőköpenyben lehet átsétálni a fürdőbe. És annak a szaunája verhetetlen. Én ezt választanám. A Caramellbe lehet napi jeggyel menni, ha több napra mentek, egy próbát megér. Bük jobb mint a sárvári fürdő. Ez kifejezetten a szaunára vonatkozik. A fürdő rész viszont Sárváron jobb. A sárvári Spirit viszont ver mindent, igaz a szaunában csak egy kisebb udvari medence van, de fürdőruha nélkül lehet használni. Szóval, ha pénz nem számít, akkor Spirit. És egy látogatás Bükön a fürdőbe és egy a Caramellbe. Szerintem. smile Kíváncsi vagyok, hogy fog majd tetszeni?
Elsősorban Bükfürdő, a Répce Gold ami össze van kötve a fürdővel. Én ezt ajánlanám elsősorban. A Greenfield nagyon elegáns, de a szauna elég vegyes, medence sincs, fürdőruhamentes, és a szauna részben, pedig alapvetően textilmentes, sokan vannak fürdőruhában. Szentgotthárdot mondanám másodikként, egybeépült, nagyon jó a fürdő is, a szauna, kicsi udvar és egy medence ami merülőnek nagy és meleg, fürödni mag hideg. De van Sárvári fürdőnél is hotel kettő is. A park Inn nagy, a Mendan Hotel a fürdő épületében van, de kisebb. A szuana fürdőruha mentes, kicsi udvar és jakuzzi. Celldömölk vulkánfürdő és a vele egybeépült Jufa szálloda. A szauna hatalmas, tágas, és főleg kevesen vannak. Nem is fürdőruhamentes, egyenesen naturista, a szauna területen belül semmi sem kell, Se lepedő, se törülköző. Udvara viszonylag nagy, napozni tökéletes, de se medence, se jakuzzi nincs. A körmendi Mjust csak akkor ajánlom, ha nem zavar, hogy a szauna inkább textiles. Lehet, bent lenni fürdőruha nélkül is, de kint már fel kell venni. Az udvaron, a jakuzziban tilos a nudizmus. Ja és még Bük, Hotel Caramell. Kitűnő wellneszrészleg. Az egyik, az újabb textilmentes. Szóval van választék bőven. Én Bükre mennék. Mondjuk, elég drága mindegyik. De ha ez nem szempont, akkor még a sárvári Spirit Hotel is szóba jöhet. Monjuk az ötcsillagos. Árban is, szolgáltatásban is. Szaunában is.
Hát, Büköt nem nehéz kedvelni. smile https://www.facebook.com/groups/bukszauna/
Igen, már én is észrevettem, alapvetően elhibáztam a címzettet. Lamour 77 volt akinek válasz lett volna. smile
Köszi! A szaunára gondoltam, hogy az is textiles napközben. A textilmentes használatot, el kell dugni az esti órákra. smile Viszont van egy olyan, még nagyon nem konkrét hírem, hogy próbálnak az ősszel, télen egy egész napos naturista rendezvényt szervezni. Hasonlót, mint ami most szombaton Ballószögön lesz. (És amire most nem tudok menni. :( ) Csak itt azért nehezebb összehozni a szálloda miatt. Ráadásul két külön cég, még nehezebb egyeztetni. De talán összejön. Tartottak már ilyet.
Jártam Ráckevén, de sárvári vagyok, így az helyben van, Bük, Celldömölk meg a közelben. Szóval ismerem mindet. Nem tény lesz, csak a véleményem. Ráckeve addig jó, amíg más, jobb helyet nem ismer az ember. Pestieknek "jó", mert közel van. Egyébként az este kezdődő programok már önmagukban nem a "jó hely" jellemzői. Az úszómedence viszont tényleg klassz, főleg, ha szinte vagy ténylegesen egyedül, fürdőruha nélkül használhatom. Nem mondom, hogy látogass el Bükre, mert akkor a közelsége miatt továbbra is Ráckevére kell járnod, csak akkor már tudni fogod, hogy mekkora a különbség. Ettől függetlenül érezd jól Magad holnap!
Délegyháza kedvelőinek: https://www.facebook.com/groups/350021242608366/
Naturista panzió? Hol? Ez érdekelne!
Helló! Összejött valami Sárváron?
A Bükfürdőire gondolsz? Textilmentesen használható. Nem mindenki tartja be, nem is nagyon szólnak érte. De nyugodtan használhatjátok fürdőruha nélkül, azért meg nektek nem szólhat senki, ha nem tetszik neki. Ez kb kétéves tapasztalat, de jó 10 éve így van. Talán azóta nem változott.
Igen. Az ilyesmi vezetett Mórahalmon is a textilmentes részleg megszüntetéséhez.
Berény nincs, bezárt. Délegy nyitva, a jellegénél fogva az nem is zár be. A hétvégén állítólag 22 fokos volt a víz. Akali is zárva.
Még mindig egy csoda a hölgy.
Viszont múlt hétvégén sokan voltak. És sok fiatal, gyerekes pár is. Azért talán még nem reménytelen a helyzet. Csak egy kis támogatás kellene az infrastruktúra fejlesztéséhez. Na, az nem lesz.
Nem tudom, ennyire nem vagyok ismerős a környéken. Délegyházán is csak múlt hétvégén voltam először. Régebben, a 80-as években sokkal több hely volt. Mára, tudomásom szerint, hivatalosan csak Berény, Akali, Szeges, és Délegyháza maradt. Meg kisebb helyek vannak, Angela Naturista farm, Szigetmonostor, de ettől sokkal több nem lehet.
Nem! Több tó van, abból van amelyik fürdésre is alkalmas, de nudista csak egy van. A naturista kempingen belül, de strandként is működik, lehet csak egy napra menni, nem szükséges a kempingben lakni. A nagy strand közvetlenül a bejárattól balra van. Kisebb strandok vannak még, de viszonylag sokat kell gyalogolni.
Látszok, hogy nagy volt a víz, ez elmúlt hetekben. Máskor tényleg finom, puha homok van ott. Érezzétek jól magatokat máskor is! smile
Próbáljátok meg telefonra letölteni a nudist compas alkalmazást. Ha van a környéken akkor mutatni fogja. Ha meg Ti fedeztek fel valami jó helyet, akkor ezt osszátok meg!
Horvátországban nem kell ezt annyira túlbonyolítani. Crikvenicából elindultak délre, Selce az első település, de össze vannak épülve. Végigmentek Selcén, a legdélebbi részén van egy nagy strand, alatta már beépítetlen partszakasz van. Az első öbölnél megálltok és már lehet is napozni, úszni. És még szép is.
Szerintem Bükön minden szállodában naturista szauna van.
Drágább kategóriában: Caramell, Répce, Greenfield
Kevésbé drága Hotel Piroska, Bajor Apartman. (Itt van privát szauna, jakuzzi, zárható és max 6 főre bérelhető.
Végtelenül hosszú vég nincs. smile Hosszabb esetleg majd lesz.
Nem arra gondolhatott. Azt senki sem ajánlaná. smile
smile
Lehetne, hogy a büki fürdő szaunavilágát ajánljad? Nem nagy különbség, de ahol a fürdő van az Bük, ahol meg Szilvásvárad, Lillafüred, az meg a Bükk.
Milyen árkategóriában? Milyen szolgáltatásokkal? Hotelt vagy panziót?
Kizárt, hogy Magyarországon ilyet találjatok. De azért ennyire nem rossz a helyzet. Vonyarcvashegyen a Hotel Zenitben pénteken este 10-től van olyan rendezvény, ahol a wellnes rész fürdőruha nélkül használható. Ráckevén a fürdőben szerdán és pénteken szintén tíztől van naturista est. Mindkét helyen a medencék is így használhatóak ilyenkor. (A szauna azért már nagyon sok helyen textilmentes.) Bükfürdőn a szaunarészleg fürdőruhamentes minden nap 10-től 8-ig. Van egy benti jakuzzi és egy udvari melegvízű medence, az is fürdőruha nélkül használható. A Hotel Répce Goldból közvetlen átjárás van a fürdőbe. Én ennyiről tudok a nyugati országrészben. Egyébként meg, ha nincsenek sokan és elég sötét van minden medence használható fürdőruha nélkül. smile
Nincs mit. Erre voltál kíváncsi?
Igen, van. A fürdő egyéb részétől elkülönített, önálló létesítmény. A teljes nyitvatartás alatt textilmentes és ez a pihenőre is vonatkozik. Nem túl nagy, szerintem télen nem a legjobb választás. Nyáron jobban használható az udvar, ahol lehet napozni. Ott van a merülőmedence, ami merülőnek nagy és nem elég hideg, viszont lazulós medencének meg túl hideg. Az épületen belülről is ki lehet úszni, szóval akár télen is jó lenne, ha meleg lenne benne a víz. Van egy szauna bár is, felöntések. Kellemes, de Vas megyében vannak jobban és a nem környékbelieknek elég távol van.
Nyugat-Magyarország? Inkább Magyarország.
Én is így gondolom.
Én sárvári vagyok, de mire gondolsz az átépítés utáni komfortosságon? A szaunában lényegében semmit sem csináltak. De nem vitatom, nagyon jó Sárvár is. És ezért, hogy itt egy megyében van három ilyen kiváló hely is, az nem rossz. És azért ott van még Körmend, Cell. Szóval jó ez így.
Bük (Bük!) csak a harmadik? Miért?
FB-n már szerveződött is egy Lupa Natura Klub nevű zárt csoport.
Csak most vettem észre ezt a bejegyzést. smile Csak pár év telt el. De örülök, hogy ennyire tetszett Bük. A FB-on van egy zárt fórumunk, ha még nem vagytok a tagjai, szívesen látunk benneteket.
*************************

(Moderálva: Külső oldalt ne reklámozz nyilvánosan. Köszönjük.)
De szép arcú lány!
A sárvári szaunát csak ajánlani tudom. Nagyon jó.
Kalandra is van lehetőség.
A fürdő szomszédságában van egy kalandpark.
De milyen helyet? Nudizni bárhol tudtok. Kiépített hely, ami fürdő, szauna is, az Bükfürdőn van. Ahol meg leskelődni lehet, olyat nem tudok.
Kehida jobban tetszik? Akkor még nem voltál Bükön. Nem is egy kategória.
Azt hittem szaunázni mentél.
Nem biztos, hogy akkor érdemes menni, amikor rendezvény van, mert akkor tömeg is van. De ha valaki azt szereti. Hétköznap sokkal nyugalmasabb.
Jó szokott lenni.
/ 4 oldal
/ oldal   Összesen: 154 hozzászólás, Listázva: 1-50

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!