/ 1 oldal
Hozzászólások
A húgycső tágítása tényleg élvezetes. Pont mint sündisznóval análisan izgatni magad.
Na, ez igen! Egy csontkemény fasz és egy rendesen élvezni tudó punci. Ilyen a jó élet!
Mondott az sok mindent, de a jóég tudja igazából, hogy mi volt az igazság. Állítólag, az első pasival nagy élmény volt, de a másodikat bánta. A éppen vajúdó feleségüket csaló pasik - állítólag - kurva jól kefélnek, mert olyankor a gerincük lecsúszik a faszukba és még keményebb meg rücskösebb lesz. Az emberek többsége orrba-szájba kamuzik, ha kell, ha nem. Ő sem volt más.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Remélem, boldog.
A tudtoddal?
Egyik hétvégén az egyik pasi dugta meg, a másik hétvégén a másik. Nem a házigazda volt az erőszakoló, hanem annak a pasija, aki hónapokkal később kisérelte azt meg a közös munkahelyükön.
Hű, vazze, ha érteném a női gondolkodást, én lennék a Popper Péter. Egyébként szinte sosem ivott, így nem lehetett nehéz elbódítani, mindkét pasi tetszett neki, dugni mindig nagyon szeretett, én pedig akkoriban vegán voltam és közel sem műveltem annyit, mint korábban.

Úgy vélem, bizonyítani akarhatta magának, hogy kívánatos, ami egyébként rohadtul az is volt. De hogy miért pont részegen akarta mindezt, házibulikban, védekezés nélkül, ráadásul úgy, hogy az első pasi felesége pont a dugásuk közben vajúdott és a pasi pont azért ért rá aznap éjszaka, és ez egyiküket sem zavarta, na az meghaladja az értelmi képességemet.
Hasonlóan meglepett, amikor egyszer egy kolléganőm egy céges buli utáni fuvarért hazáig, leszopott a kocsimban, odaadóan kiszivogatta az utolsó cseppet is, majd azt mondta, hogy "bár nagyon jól esett neki, ő sem érti, miért tette mindezt, talán csak kiváncsi volt, pedig stabil kapcsolatban él".

Hát ilyenek a nők. Meg még ilyenebbek.
Amikor a barátnőm két egymás utáni hétvégén is "elfelejtett" eljönni a találkánkra és helyette munkára hivatkozva bulizni ment a főnöknője lakására. Utólag tudtam meg, hogy a vállalkozó főnöknő kizárólag azért szervezte a házibulikat, hogy a szolid de nagyon-nagyon csinos barátnőmet leitassa és összehozza két üzletféllel, akik nagyon szerettek volna lefeküdni vele. A barátnőm mindkét pasit ismerte a munkája kapcsán, így nem voltak idegenek neki.

Amikor a barátnőm hetekkel később bevallotta az egészet, kiderült, hogy rendesen lerészegedett mindkét alkalommal, lefeküdt a pasikkal annak rendje és módja szerint, védekezés nélkül teleélvezték, és mindez azért történt, mert korábban többször is elutasította a főnöknője és annak az egyébként házas szeretője közös közeledését, akik így akarták őt "betörni" a hármas játékukhoz.

A hármas egyébként sosem jött összze, viszont a főnöknő szeretője megpróbálta megerőszakolni egy éjszakába nyúló munkanap után. Erre a barátnőm felmondott és mindezt elmondva, szó szerint térden állva kért sírva bocsánatot tőlem arra hivatkozva, hogy végtelenül naív volt és hagyta magát megvezetni.

Azóta is vakargatom a fejemet.
Micsoda odaadó nő. Imádnivaló.
Nem jönnek a szavak. Csak markolom a merev faszomat. Elképzelem, amint szorítja a fehérbőrű hercegnő nyálkás és meleg puncija, miközben gyengéden simogatom a kerek melleit. Na, mennem kell a fürdőszobába megkönnyebbülni.
Atyavilág, de kívánom ezt a meseszép hölgyet. Bárcsak láthatnám őt is élvezni. Kérlek, szerezzetek vele örömet mindannyiunknak!
Jaj, egy ellenállhatatlan Istennő worship . De belenéznék ezekbe a szemekbe, miközben elélvez.
Hogy tetszik-e? Naná, hogy jóhogy. Mesés. Ilyen az igazi szex.

Csak a társkereső profilod kicsit ellentmondásos, mert először azt írod, hogy "Független ... férfiként keresem hosszútávú partnereimet", majd lejjebb meg azt, hogy "Párként (férfi és nő) keresünk partnert." Nem kritikaként szántam a megjegyzést, csak észrevételként.
Végre, egy igényes, érzéki pár, akik kéjelegnek (és nem csak fűrészelnek).
Wow!!! Mennyire élvezte?
Melyik lány puncijában jött össze a két farok? Szuper lehetett egyébként.
Sokan sokféle okból vesznek részt többes szexben. Nem érdemes feltételezni mindenkinél az azonos okot, vagy energiát fecsérelni mások meggyőzésére. Az emberek 80%-nak úgysincs elég bátorsága, hogy őszinte legyen akárcsak önmagával is. Sok fiatalka lélek, akik egóból nyomnak mindent, hogy bizonytsák, hogy ők is számítanak.

Engem például teljesen megbabonázott, amikor néhányszor mással láttam szeretkezni a feleségemet. Ha csak tudtam, hogy mással volt együtt előttem, ami szintén előfordult, az is elbodította az agyam. Volt, hogy ötször is megdugtam utána egyetlen nap, annyira felhúzott. Semmivel sem szerettem miatta kevésbé, de kiölte belőlem a féltékenységet, és arra sarkalt, hogy mindenkinél jobban kielégítsem. Ennek hatására választottam a Goldengate-es felhasználó nevemet is.

Láttam viszont a közvetlen környezetemben olyat, hogy egy eléggé friss házasság szinte azonnali végét jelentette, amikor a férfi kérésére a nő belement a párcserébe és nagyon élvezte azt, miközben a férfi alig működött a másik nővel, gyakorlatilag csütörtököt mondott. Ő azért akarta a többest eleve, mert remélte, az majd megoldja az alapproblémáját, a libidó hiányát.

Szerény véleményem szerint, a többes szex azoknál ad hozzá a kapcsolatukhoz, akiknek annyira jó együtt eleve, hogy leküzdhetetlen vággyá válik az örömük megosztása másokkal. Az igazi szeretetnek egyébként is része az, amikor a másik örömében leljük meg a saját örömünket.
Nagyon szép történet. Remélem, lesz folytatása. Egyetlen kérdésem lenne a leírással kapcsolatban, ami nem világos: a feleséged beleült a végén a masször gumis farkába egy kicsit azért?

Én már évek óta nem vettem részt hármas szexben a feleségemmel, de nincsen nap, amikor nem gondolnék arra, ami annó történt jópár alkalommal. Kevés szebb dolog van, mint megosztani az élet fő örömét másokkal.
worship
Rakhatnál fel új sorozatot. Egyikünk sem bánná smile
Saját fasszal verni a csalánt bohoc
Vajon ki fotózott?
Soha ne hagyd el ezt a nőt! Ennél jobbat nem lehet találni. worship
Örülj neki, hogy nem kisebb a lábad, mert nem olcsó ez a hobbi.

Valószínűleg gondoltál már rá, de nyugatabbra, főleg a tengerentúlon, hegyekben állnak a cipők a méretedben, és jópár online kereskedőnél teljesen józan áron. Csak a méretátváltás vigyázz (pl. a Magyarországon is használt uniszex méretről amerikai nőire méretre), mert a publikált táblázatok gyakran akár közel számot is tévedhetnek. Mérd meg a lábad mérőszalaggal, és az alapján válassz. wink
Hányas lábad van, hogy találtál rá magassarkú cipőt? eljen
wow1
Hihetetlenül jók. buck worship

(Csak az a fránya képkivágás keveset láttat.)
Rettentően érdekes lenne tudni, hogy a hozzászólók hány százaléka tapasztalta már meg a valóságban, hogy a felesége / barátnője másik férfi farkától / szájától / kezétől él át orgazmust az aktív jelenlétében. Annyi teljesen elméletinek tűnő, légbőlkapott véleményeket tükröző értekezés olvasható ezen a fórumon, hogy bár szeretnék tapasztalatokat megosztani, mert gyönyörűen pozitívak, nem igazán érzem komfortosnak a helyzetet, bár ez a létező legjobb téma a szex terén, ráadásul egy teljesen színvonalas, moderált website-on.

Pedig nemrég sikerült megint összeszervezünk egy hármast egy jó barátunkkal, aki a saját feleségétől a töredékét sem kapja meg annak, amiket az enyémtől a jelenlétemben időnként megkaphat. Vajon hány kapcsolatban vergődnek párok úgy, hogy nemcsak hogy hármasban nem, de még a legprivátabb kettesben sem tudnak a nemi kiteljesedés közelébe sem jutni. Repülnek az évek és évtizedek, és ahelyett, hogy egyre mélyülne köztük az intimitás, és egyre gyakrabban és hosszabban repülnének együtt a végtelenbe, mindent betöltenek a fóbiák és a kimondani sosem mert vágyak.

A mi hármas kapcsolatunkból mindenki nyer: a gyönyörű kékszemű feleségem időként két férfitől érzi magát királynőnek, a barátunknak időnként megvalósulnak az álmai, és utána nyugott lélekkel tér haza az egyébként minden szükséges fizikai adottsággal bíró és általa szeretett feleségéhez, és én pedig mindezekben örömömet lelhetem. Földöntúli pl. a saját feleségem csókján érezni, miközben elönti a gyönyör egy másik férfitól a selymes combjai között, majd a saját csontmerev karómba húzni a mástól tocsogó puncit, és megadni neki a többszörösét annak, amire a másik férfi képes volt. A féltékenység azonnali és teljes feloldása.
Köszönöm, hogy megosztottad magadat velünk. Tökéletes vagy.
Teljesen jó szándékból írom, mert egyébként igen formás szerszámod van, de úgy gondoljuk, sokat nyernél vele, ha megszabadulnál a figymaszűkületnek nevezett dologtól.
Hogy mennyire izgatja a párokat ez a téma, azt jelzi a hozzászólások puszta száma. Nagyon régóta foglalkoztatott engem is, de hosszó évekig magam sem értettem, miért. Nem tartottam normálisnak, mert birtokolni akartam a nőt, és a birtokát nem szívesen adja fel az ember.

Aztán rádöbbentem, hogy az egyik ember nem birtokolhatja a másikat, főleg nem egy férfit egy nőt, meg fordítva. Önkéntes a kapcsolat hűsége. Azóta számos izgalmas dolog történt, mind az asszony oldalán, mind az enyémen, külön-külön is, meg együtt is.

A kapcsolatunk nagyságrendekkel megerősödött általuk, veszekedések szinte teljesen eltűntek. Míg régen heti 3-4 együttlétünk volt, addig ma szinte sosem marad ki nap. Régen ünnepnapnak számított kettőnél több orgazmus neki egyetlen aktus alatt, ma le sem merném írni, meddig tudunk elmenni, mert még azzal vádolnátok, hogy pattanásos tizenévesként nyomjuk a kamu szöveget.

Nem élünk nyitott kapcsolatban, nem sok alkalommal volt az ágyunkban harmadik személy, de mégis eljutottunk oda, hogy megszüntek a tabuk.

Csak egyetlen mozzanatot kiemelve, amikor más férfi farka vonaglik a feleségem odaadó szájában, szinte megbabonáz. Teljesen elveszítem általa azt, akit szeretek. Utána meg teljesen visszakapom, amikor beléhatolok. Olyan mint a szauna forrósága után beleugrani a jeges vízbe, majd visszamenni a forróságba ismét, többször egymás után, amíg csak jól esik. Csodás. Érezzük, hogy élünk.
Kérlek, dugd meg előttünk a következő sorozatban! Ajándék lenne.
Gyermekkori álmon megtestesült. Leborulok Isten nagysága előtt.
Ezzel a videóval ismét bebizonyosodott, hogy a tökéletes nő nem fantazmagória, hanem a szerencséseknek magadatott valóság.
Hihetetlenül érzéki. Szenzációs!
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 35 hozzászólás, Listázva: 1-35

Countless Orgasms

Countless Orgasms Nem: pár

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2010. február 11.

Ország: Amerikai Egyesült Államok

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!