/ 1 oldal
Hozzászólások
Hello Kovi!

Szerinted Kelemen Anna vissza nyerheti a régi formáját! Ezekkel a mellekkel tudnak egyáltalán valamit kezdeni hogy normálisabb kinézete legyen? Lefogyni az talán lehet! De akkor is nyávogós nagyon, bár ki tudja ez valakinek tetszik. Ez is egyébként jellemző hogy neked nemet mondott erre külföldi cégnek igen.

Egyébként meg nem értem hogy miért nem lehet innen a 21Sextury oldalt megnyitni!

Köszi előre is a választ!
Biztos hogy nem 2 éves a jelenet! Mostanában vesznek fel 1080p pornót.
Szerintem is kellet volna egy DP! Mondjuk elég későn kezdi a hard pornózást! 30éves! Igaz az is hogy egy év alatt ha jól nyomja az ipart akkor sok jelenetben láthatjuk majd! Lehet hogy kicsengetnék 30ezeret egy fél óráért is akár. Jól nyomja nagyon. Nem egy kezdő smile
Viszont az a pocak. Csak nem terhes? smile
Ez tuti hogy Kelemen Anna? Mert nem emlékszem a mell tetoválására. Igaz nem találkoztam vele tegnap. smile
Viszont elég hülyén néz ki hogy az egyik bimbója szinte a dupla méretű a másikhoz képest!
Köszi a videót! Elég softos még ez is. Egy DP elvárna az ember. smile
Egyébként ezen a helyszínen Aletta Ocean is szerepelt. smile Kéne egy Aletta Ocean & Kelemen Anna meg még sok fickós felállás. smile
Ja és lenne egy film ami érdekel engem. Cathy's Diaries 9
A sorozat 3 és 4 része itt is megtalálható a Goldengate oldalon. Ha esetleg a 9.részt feltöltenétek, az nagyon jó lenne. Letölteném innen. Sajnos bankkártyám nincsen így külföldi oldalakon nem tudom letölteni, torrent oldalon se találtam rá.
Pedig elvileg a testükből élnek. Szóval kicsit talán lehetnének nyitottabbak is. Meg ha kivisznek ezek a sztárok dvd/blu-rayeket és azokat dedikálják akkor egy 3nap alatt többet adnának el mint egész évben.
Az Angelina Jolie-tól hamarabb lehet szerezni egy dedikálást mint mondjuk az Aletta Oceantól. Kicsit durva smile

A másik meg az hogy még mindig nem tudom miért nem lépnek fel az eddigi sztárok. Mészáros Dóra, Kyra Black, Nikki Ryder.....
Hát ez az! Elvárná az ember legalább azt a szintet. Léva Adrienn a legnagyobb név. A szervező az asszonykát benyomta hadd csillogjon.
Szevasz Kovi!

Nem tudod hova tűntek az Erotika Parádék nagy sztárjai pl: Mészáros Dóri, Nikki Ryder, Kyra Black...
Most nézegettem a novemberi fellépőket és egy nagy név sincs. Nem tudom mi ennek az oka de hogy színvonalasabb az nem lesz az is biztos. Személy szerint én nem hiszem hogy kimegyek, pedig eddig sokszor kint voltam.

Nem hogy Aletta Ocean nem lép fel smile hanem még azok se akik eddig hozták a formájukat.
Hello!

Milyen érdekes hogy még 2napja az erotikaparade oldalon a fellépők között ott volt Aletta Ocean is 4-5fotóval. Mára már nyoma sincs. Azt se tudják mit akarnak. Olyan ez az egész szervezés itthon mint maga az *******. Egy nagy rakás sz.r.! Jó lenne valaki rendet tenne!
(moderálva: vazelinator)
Szomorú nagyon. De akkor legalább az a novemberi legyen már megtartva és legyen nagyon színvonalas. Tele magyar illetve külföldi fellépőkkel.
Egyébként valaki írta talán még a Mészáros Dóri blogján hogy kicsit szüneteltetni kellene ezeket itthon mert a minőség egyre jobban hanyatlik. Igaza lett. Már évente csak egyszer van!
Popo Magazin bemutatja

Erotika Parádé és Pornó oszkár gála

Pornó Oszkár gála

Helyszín:
Budapest

Hungexpo

2010. november 12-13-14.

Na tessék megint arrébb tolták... smile Lassan olyan lesz ez az egész is mint a 4 metró. Majd, majd, majd.....
Hello!

Köszi az infót! Kíváncsi vagyok a fellépőkre. Ha már Aletta Ocean nem is lép fel nekem van egy személyes kedvencem Kerry Louise angol pornószínésznő. Na ő nem semmi! Sokszor forgatott már Magyarországon és ahogy láttam a blogjában a fellépéseket sem veti meg. Na ő lehetne egy igazi külföldi sztár vendég.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Kerry Louise
le is van engedve az első kerék smile
Pedig jó lenne tudni! Nekem sok minden függ ettől! Ha lesz akkor profi vakut veszek ha nem lesz akkor tele objektívet!
Itt egy kicsit vitatkoznék! Pl: Az 939-es Elfújta a Szél és a 1964-es Dr. Zsivágó se HD kamerával van felvéve azonban mégis nagy felbontású lemezt tudtak belőle kihozni. Persze ezeknél sose lesz olyan HD élmény mint az IMAX kamerás Batman jeleneteknél. A másik meg az hogy a régi Luxx videók gondolom 4:3-ban vannak!
Hát én már beszereztem egy blu-ray lejátszót és hozzá pár filmet! Persze itthon még sajnos nincs annyira elterjedve azonban az Államokban már több mint 4000kiadvány van a piacon! wink Szerintem akkor nem fog idő előtt kihalni!
Így van! Michelle Wild meg a többiek HD élményben! : wink
Mostanában nem lesz valami új luxx videos film? Ja és mikorra várható az első blu-ray korong? Vagy már az új film abban is kapható lesz?

Köszi
Hát nekem nem nagy hír. Szerintem vannak nála sokkal szebb magyar pornós lányok. De ez csak az én véleményem.
A Kettős behatolás mesterfokon! HD videóban szereplő lánynak a neve érdekelne!!!!

Köszi
Oké! Lezártam smile
Egyébként Angelica Heart művésznőről tudsz valamit! Mostanában egyre többször látom jelenetekben. Liza del Sierra is helyes ő vele forgattál is ha jól tudom. Ez a két csaj is nagyon a top. Szóval őket is szívesen látnám erotikus rendezvényeken. Lehet hogy ők el is vállalják. Egyébként tudom hogy nem vagy szervező de ajánlani szoktál lányokat a szervező cégnek? Szerinted ez a két lány esetleg szóval van remény ???
Igazából azért szoktam kérdezgetni rendezvényekről meg fellépőkről mert már egy ideje nem volt semmi aztán már az ember ki van éhezve smile

Köszi szépen!
Egyébként még azt hiszem hogy a CKM-ben volt vele egy riport még Varga Dóra néven és ott elég bőven kitárgyalta hogy mit hogy szeret hány emberel. smile
Egyébként meg igazad van. De attól függetlenül elég neves oldalakon van fent, ráadásul minél több filmben szerepel annál nagyobb az esély arra hogy valaki rábukkan a családjából. Szóval ezt nem nagyon tudja kivédeni. Meg aztán nem azt mondtam hogy naponta legyen a Vacsora csatában hanem egy zárt körű rendezvényen lépjen fel. smile De lehet hogy mindent rosszul gondolok és én vagyok a hülye. De én nagyon szeretném látni a művésznőt élőbe smile
Pedig hazai termék. smile
Egyébként már két internetes oldalon olvastam azt hogy Aletta Ocean azért nem nyilatkozik magyar oldalnak mert nagy itthon az előítélet. Két internetes oldalnak se adott interjút. Azért hihetetlen. Én elhiszem hogy van előitélet itthon. De azért biztos sokan kíváncsiak rá meg hogy mi van a fejében. Érdekelt volna hogy mit gondol a díjról amit kapott. Ezek szerint ha nem add interjút se magyar portáloknak akkor nem nagyon fog itthon fellépni gondolom. Pedig ahol fellépne ott biztos hogy nem negatívan állnának hozzá. Nem kapna gúnyos megjegyzéseket hiszen egy erotikus rendezvényre csak azok mennek el akik nem sznobok. Remélem majd változni fog benne valami és kis hazája felé is fordít majd figyelmet, persze nem itt osztogatják a jó pénzeket. Remélem valaki majd ráveszi hogy itthon is megmutassa azokat a remek testi adottságait. Mészáros Dórit is aránylag elfogatták itthon.
Én igazából azt akartam kérdezni hogy a nagy ágyúk a pornó szakmában nem nagyon vállalnak fellépéseket! Lehet hogy azért mert nincs előadói készségük!?
Hello Kovi!

Montanába nincs túl sok erotikus rendezvény kis hazánkban. Arról olvastam hogy Tomor András kezében van most már elvileg az összes rendezvény joga!

Angelica Heart, Aletta Ocean, Liza Del Sierra - Ezek a lányok közül szerinted valamelyik elvállalna egy hazai rendezvényen való fellépést megfelelő összeg mellet????

Csak azért kérdeztem mert nekem ezek a kedvenceim meg persze Kyra Black de ő mindig ott szokott lenni ha valami rendezvény van!

Köszi,
Tomas
http://www.erotikakiallitasturne.hu/ Pedig ezen az oldalon az van feltüntetve hogy április 10.-én Budapesten lesz Erotika Kiállítás.
Hello Kovi!

Nem tudod hogy lesz-e valamiféle erotika rendezvény a fővárosban a közel jövőben???
Válaszodat előre is köszönöm!
Hello!

Tavasszal nem lesz semmi erotika rendezvény??? Az Erotika Parádé oldal kb. 1 hónapja nem elérhető. A jó magyar szokás hogy még egy weboldtalt se képes egy cég csinálni vagy karbantartani.
Hello Kovi!

Mostanában Aletta Ocean egyre népszerűbb, igaz megoszlanak a vélemények az új mellei kapcsán. Szerintem nem rosszak de azért már talán egy kicsit kezd giccses lenni. Egyébként meg olvastam az egyik blogon a megjegyzések közt hogy kezd úgy kinézni mint egy képregény figura, és szerintem is smile
Viszont a backstage vidókat láttam tőle és legalább nem csak egy szexgép formában láttam már, mivel eddig nem mutatott sok színészi játékot. egyedül talán a Brazzers oldalán található kosztümös jelenetben.

Sajnos hiányoznak a filmekből a párbeszédek meg persze egy kis történet is. Annyira szabályosan fel van osztva a történet mint ha katonákra vágnám a téliszalámis kenyeremet. smile általában 30perc egy jelenet. 5perc ismerkedés a szereplőkel aztán a csaj lehajol és játszik is a szerszámon.

A kérdésem az lenne hogy egy Aletta Ocean főszereplésével csinálnál-e filmet persze nyilván neki több jelenete lenne a filmben. Megérné ez a Luxx Videonak vagy nagyon nagy lett a gázsija a hölgynek. Mivel már nagyon sablonosak már ezek a Brazzers, Mofos, Naughty America oldalak.

Ami király lenne egy jó kis westernes pornó film gondolom nincs olyan sok mostanában smile Én szeretem a műfajt valamiért. Jó kosztümök vannak a filmekben és igazán romlott volt az a világ legalábbis a filmeken ez jön le. Ha egy-két Franco Nero-s és Clint Eastwood-os filmet megnézel akkor biztos jön egy két ötlet. Igaz ezekhez szerintem nagyon sok díszlet kell főleg hogy igényesen nézzen ki.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 35 hozzászólás, Listázva: 1-35

Tamas888

Regisztrálás ideje: 2010. február 17.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!