/ 5 oldal
Hozzászólások
Gumi nélkül csak szopatni szoktam, dugáshoz természetesen óvszert húzok. (Néha pedig nyalok is, egyik-másik örömlánynak guszta borotvált pinája van.) Persze orálisan is van esély a fertőzésre de egyrészt mindenki saját felelőségére ereszti spermáját a kurva szájába, amellett pedig szopásnál kisebb a rizikó, mint vaginán vagy végbélen történő közösülésnél. (Nem állítom, hogy nincs, csak kisebb.)
Természetesen lehet, hogy aznap én vagyok a hatodik makktárs, aki lefröcsköli a csaj torokmanduláját, de ezek a lányok szájfertőtlenítővel öblögetnek utána. Legalábbis mikor én belespricceltem, utána a bérnőstény rendszerint kiköpte és gargalizált. Hogy megéri-e a kockázat? Nekem igen, mert olyan nők furulyáznak le, akiknél ingyen esélyem se lenne. Van, hogy tisztára olyan látvány a mélytorkos-bőnyálas szopás, mint egy pornófilmben.
Hogy miért járok kurvázni? Azért, mert jó. Előnytelen külsejű, túlsúlyos, nem túl jómódú kanként máshogy aligha tudnám elérni, hogy azonnali merevedést okozó küllemű szolibarna, tuningolt csöcsökkel rendelkező, faszszopó ajkakkal rendelkező nőstény a kezébe, majd szájába vegye a farkamat. Utána pedig - miután a bemelegítésben jól leizzadtam - rámászhassak, hörgések kíséretében mozoghassak benne és a végén a szájába, arcára vagy melleire élvezzek. Némelyiket akár seggbe is kúrhatom. Állatias gerjedelemmel, érzelmek nélkül. Király dolog. Ez nekem megéri a pénzt, amit kiadok rá.
Régebben néhányszor benne voltam amatőr gruppenkísérletekben is. De az eredmény legtöbbször közepesre (vagy annál gyengébbre) sikeredett. Jobbnak mondhatóak a gangbang-pornóforgatások. Ilyenek pár éve még rendszeresen voltak egy bizonyos helyen. Tizenöt-húsz önként jelentkező makktárssal osztozhattunk egy vagy két (jellemzően profinak csak jóindulattal nevezhető, közönséges, nem épp szexbomba, de bevállalósan gumi nélkül furulyázó) csaj száján. Akiknek tetszés szerint arcára vagy csöcseire lehetett élvezni.
Legutóbbi félrelépésem történetéhez hozzátartozik, hogy barátnőm és köztem van némi korkülönbség. Én harmincas vagyok, tíz éve dolgozom. Míg a párom 21 éves, főiskolára jár. Magam jobb szeretek estefelé otthon sörözgetni, ritkábban indulok buliba. (Ha igen, akkor sem táncolni vagy csápolni. Hanem rendszerint csak azért, hogy változatosság gyanánt felszedjek egy kiscsajt. Ami vagy sikerül, vagy nem. Külsőm miatt többnyire nem, így aztán előbb-utóbb olyanhoz megyek, aki pénzért elvégzi rajtam a szükséges műveleteket.)

Párom viszont rendszeresen eljár az éjszakába. Ezek a kirándulások időnként nagyívű sugárban hányásba torkollnak. Kinőttem már az ilyesmiből, de ha neki bejön, legyen. Hétvégén is hajnaltájt tántorogtak haza. Barátnője nem ivott annyit(vagy egyszerűen csak jobban bírja a piát.) Az én drágám viszont csúnyán elázott, teleokádta a WC-t. Nemigen volt magánál, közösen ágyba fektettük, teljesen kiütötte magát. Ott maradtunk ketten, rajtam csak alsógatya volt, a csajon pedig a kabát, sapka, sál levétele után diszkókurva-szerelés.(Csizma, áttetsző harisnya, miniszoknya, kivágott blúz.) De ekkor még nem gondoltam, hogy bármi összejöhet. Barátnőm ott volt kifeküdve a hálószobában, így túl rizikós a dolog. És akkor még nem tudhattam ő mennyire veszi a lapot. Ráadásul nem is az esetem. Az olyan csöcsös, nagyseggű lányokat szeretem, amilyen a barátnőm. Ez a főiskolás picsa meg kis mellű, vékony lábakkal, aprócska hátsóval. Amellett látva engem félpucéran, sörhasú, hájas, nem túl izmos kanként, a legtöbb csaj aligha vonzódik hozzám.

Viszont a nő rákérdezett, nincs e még pia és mert ő bírná, ha lenne. Volt némi vörösbor és kóla a hűtőben, amivel megkínáltam. És - látva, hogy azért kíváncsian végigmért - olyat szóltam, hogy jól kibaszott velem. Leamortizálta a csajszit, akit megkefélhettem volna. Vihogni kezdett, hogy tényleg húszcentis-e a farkam. Ekkor jöttem rá, hogy itt összejöhet valami. Mondtam, hogy előveszem, de a leméréshez fel kell állítani, plusz ő is mutasson valamit. Innentől kezdve minden zajlott a maga útján. Behajtottuk a hálószoba ajtaját, hogy meghalljuk, ha a párom ébredezne.

Volt minden, amit össze lehetett hozni. Smaci, fogdosás, petting, ujjazás. És végül a totál beizgult csajszit rádumáltam, hogy szopjon le, miután elment az ujjamtól. Persze csendben kellett mozogni. Hát mit mondjak, nem volt olyan jó mint egy profi kurva, de az újdonság varázsával kombinálva elment.
Útszéli örömlányoknál ritkán van előjáték. (Masszázs, erogén zónáid birizgálása, stb.) Maximum kézimunkázik, aztán leszopathatod vele a farkad. Nekem ez így megfelel. De néha igénylek bizonyos extrákat. Megkérem a kurvát, szopja az ujjam, engedje, hogy ízelítőnek a bugyijába nyúljak, kicsit turkálhassak benne, fogdoshassam a csöcseit és a seggét. Vagy izgassa a mellbimbóim a nyelvével. Nem mindegyik engedi meg, de a legtöbben némi felárért igen. Szeretek hozzájuk és beléjük nyúlni. Utána jöhet a szaxi. A tapasztalt, rafkós utcalányok kitapasztalták: ha felpörgetik a kedves makktársat (és mellé úgy tesznek, mintha az illető nemi szervét cumizni a világ legjobb dolga lenne) az ügyfél gyorsabban odaélvez, ahová kell, aztán megy a dolgára. Ha viszont kelletlenek, a kuncsaft nehezebben ürít.
Ismét megcsaltam a barátnőmet. Ebben önmagában nincs semmi újdonság. De most a hétvégén ez olyasvalakivel történt, aki nem pénzért szopott le. Ilyenre pedig rég volt példa. Ráadásul a csaj (akit a párom szintén jól ismer) közös albérletünkben vett gondozásba a szájával. (Először csak kiverni akarta, de gyorsan rábeszéltem, hogy vesse be akcióba a hangképző szerveit is.) Nekem ritkán adódik ilyen lehetőség, hogy a nő ilyen gyorsan ráhangolható a témára. Hülye lettem volna kihagyni a ziccert. Végül is térítésmentesen lefurulyáztak. (A kiscsaj pedig beérte egy szimpla ujjazással.) Legnagyobb poén az a dologban, hogy a bigének nem is tetszem. Egyszerűen azért tette, hogy bosszút álljon a csajomon. Irigyli, hogy stabil kapcsolata van, neki pedig nem jön össze, a pasik rendszerint hamar otthagyják. Emiatt sutba vágta a csajszolidaritást, rajtam demonstrálva, hogy félórára bármikor el tud venni a barátnőmtől. Ami így is van. Utána nem volt semmilyen lelkifurdalásom. Hisz ez csak szex. Nem jelentett többet, mintha kurváznék. És még fizetni sem kellett. Olyan gazdag nem vagyok, hogy ilyesmit elszalasszak.
Nekem kurvázásilag nincsenek nemzetközi tapasztalataim. Az ilyesmit belföldön bonyolítom. Vannak időnként nyelvi nehézségek? smile
Amúgy a román kurvák miért nem szopnak?

Én az útszéli örömlányok felszedésében a spontán jelleget bírom. Ha telefonon előzetesen leszervezve magánlakáson zajlik a dolog, az tervezett. Közterületieknél viszont gyakran alkalom szüli a furulyát. Bekeményedek a látványuktól, hát igénylek náluk egy orális csapolást.
Útszéli és aluljárós örömlányokat tényleg csak szopatni érdemes. Ha kéred, szétrakják a futóművet is, de a kocsiban (vagy egy környékbeli nyilvános WC-n, kapualjban) meg lehet ugyan baszni őket, de nem túl komfortos. Személyes tapasztalat. A furulya viszont kényelmes. Csak hátradőlsz vagy állva ellazulsz, miközben lent komoly dolgok zajlanak. smile
Kérdésetekre válaszolva: engem különösebben nem zavarna, ha a barátnőm félrebaszna. Sőt, magamból kiindulva inkább felizgatna. Persze csak akkor, ha ez kizárólag ugyanazt tartalmazná, mint énnálam: érzelmek, kötődés, tartós szeretői viszony nélküli szex. Mivel fizetős és alkalmi kapcsolatokat rendszeresen létesítek, az ellen sem lehetne kifogásom, ha a párom akarna kipróbálni férfiprostit, swingert vagy egy éjszakás kalandot.
A hézag tehát nem az én készülékemben van. Sokkal inkább ott, hogy - jól ismervén a partneremet - tudom, hogy nem menne bele. Alapvetően testileg is monogám hajlamú. Hivatalosan nemhogy számomra, de önmagának sem engedne ilyen kicsapongást. Ettől függetlenül megeshet, hogy vizet prédikál, de bort iszik. Ha nagyon akarná, éppenséggel gond nélkül megcsalhatna. Nem vagyok rabiátusan féltékeny alkat. Soha nem ellenőrzöm a híváslistáját, üzeneteit, programját, levelezését. Többnyire bulizni sem velem, hanem a barátnőjével jár. (Ennek oka pusztán annyi, hogy azokat a szórakozóhelyeket/zenéket, amiket ő preferál, én ki nem állhatom. Amellett nem erőltetjük rá a másikra saját baráti körünket. Mindkettőnknek van külön társasága.)
Igazából jól elvagyunk, bár házasság/család nemigen lesz a dologból. Őszintén mondva - sejtelmem alapján legalábbis - a mi kapcsolatunk pár éves futamidejű dolognak néz ki, nem az a holtunkiglan fajta. Nem kertelek: ha rábukkannék egy olyan nőre, aki - kölcsönösségi alapon - messzemenőkig tolerálná a görbe útjaimat, valószínűleg lecserélném rá a jelenlegit.
Többen írták, hogy küldtek nekem privát üzenetet bérnőstény-ügyben. De egyik sem jutott el hozzám, nyilván valami technikai zűr lehet. Inkább mailt küldjetek:
rapperporno@citromail.hu
Szívmelengető olvasni, mennyi vélemény született a nemi életemről. smile
Ha lesz időm, reagálok is egyikre-másikra.
Örülök, hogy egyetértünk. Bár sajnos az örömlányoknál sincs állandó garancia a minőségre. (Illetve az átlagembernek nincs folyamatosan elegendő pénze a csúcskategóriás szolgáltatókra.) Régebben voltam úgy, hogy mivel nemigen voltam bő lére eresztve, fapados kurvánál neveztem be félórás ürítésre, extrák nélkül. Az ilyesmi persze nem nyújt olyan komfortot, mint egy tuningcsöcsökkel rendelkező szoliribancnál egy többfordulós fullszervíz. De a semminél (illetve egy órákig fűzendő tucatbigénél) mindenképp több.

A dolgot úgy kell elképzelni, hogy a csaj útszélen strichelt és egy közeli, nagyon lepukkant peremkerületi szobakonyhában bonyolította az üzlet gyakorlati részét. Csak annyi pénzem lehetett erre szánva, amiből kifutotta egy szimpla ürítés. Vagyis nem szop le, csak berakom, járatom benne, elélvezek. Szőkített kurva volt, combtőig érő miniben, közepes, natúr dudákkal, a kicsit már leharcolt utcai fajtából. Felértünk, vetkőzni kezdett, én is hozzákészültem. Annyit megtett, hogy kézimunkázott rajtam úgy fél percig, hogy gyorsan bekeményedjek. Utána rögtön gumit húzott rám és szétrakva a lábait végigfeküdt az ócska, recsegő heverőn. Tudtomra adva: az alapdíjban csak annyi foglaltatik, hogy passzívan megengedi, hogy kielégülési jelleggel ügyködjek benne. Tényleg csak ennyi volt. Én basztam, ő pedig unottan széttárulkozva hanyatt feküdt.

Nem is kommunikáltunk sokat, a nyögéseim között néha megkértem, tegye szét magát jobban, vagy épp húzza kicsit össze a combjait. A végén pedig kutyapózban akartam elmenni, abban is benne volt. És azt kell mondjam, még egy ilyen egyszer használatos pillangó is jobb volt, mint fél nap (vagy teljes éjszaka) alatt rávezetni a csajt, hogy legalább pettingben verje ki nekem. Öreg vagyok én már ahhoz. smile
Nagyon sokszor félreléptem már. Jelenlegi barátnőmet nem egész két év majdnem tucatszor csaltam meg, ha jól számolom. Hozzáteendő persze: ezek között nem volt tartós, szeretői viszony. Többségük hivatásos volt, illetve alkalmilag felszedett kocsmatündér vagy diszkókurva. Párom valószínűleg gusztustalanul undorítónak tartaná ezeket a (nem túl csini, de azért furulyaképes) nőket, akik pár órás ismeretség után leszopnak a WC-ben, de engem pont ez izgat. Előtte van némi lelkifurdalásom, de ez közben, amikor csináljuk, hamar elmúlik. Geci dolog, de mikor a barátnőmbe hatolok, eszembe jut, hogy a farkam, amivel most őt kefélem (és nyög az élvezettől) egy másik csaj szájában volt, nagyon begerjedek. Kevés jobb serkentőszer van egy mocskos titoknál. Többek közt ezért szoktam megtenni.
A kurvázás megváltoztatja az ember szexhez való hozzáállását. Mivel pénzért bármikor kaphat húsárut, nincs annyira ráizgulva az egyéb, párkapcsolatán kívül felkínálkozó lehetőségekre. Ha új női testnyílásba dugná az ivarszervét, hát elkocog valamelyik örömlányhoz. Mióta igénybe veszem őket, jóval ritkábban próbálkozom be félrelépési céllal amatőröknél. Elég belegondolni: olyan csajt, aki hivataloson ingyen van, fűzni kell. Az pedig néha eléggé lefárasztó. Nagyon jól tudod, hogy a buksza, akit felszednél, arra kell, hogy aznap este beakaszthasd neki vagy a kocsiban leszopjon. S ha megvolt, hazamehess a barátnődhöz. Ehhez képest órákig próbálkozol nála, miközben kőkeményen áll a faszod. De muszáj úgy csinálni, hogy azt feltételezze, a testén kívül a személyisége is érdekel. Ráadásul (ha egyáltalán összejön) utána a telefonszámodért nyaggat. Nem veszi a leadott jeleket, hogy te megkaptad, amiért jöttél. Sok vele a gond, több a lebukási rizikófaktor.
Viszont a bérnősténynél azonnal lényegre térhetek. Ha úgy akarom, rögtön tövig nyeli bő nyállal, de némelyiket akár seggbe is pakolhatom. Nincsenek felesleges, udvariassági tiszteletkörök. Bejön az érzelmek nélküli, állatias közösülés. A kezdő makktársat a rutinos törzsvendégtől eleve megkülönbözteti, hogy a zöldfülű bizonytalanul cidrizve ácsorog, a kurva bátorítja, neki kell levetkőztetnie, beterelnie a fürdőszobába, aztán életet verni stressztől kókadozó hímtagjába. Időnként még feszültségoldó beszélgetésre is szükség van.
Ellenben a gyakorlott versenyző (már idesorolhatom önmagamat is) nem vacakol. Nem is azért megy fizetős ribanchoz, hogy kiöntse a lelkét. Én keveset szoktam beszélni hozzájuk. Kifejtem, hogy mit akarok (közben már nekivetkőzöm) aztán gyerünk. Engem a dumánál jobban bemelegít, ha gumi nélkül szopnak.
A kurvázással annyi a baj, hogy nagyon rá lehet szokni. Volt idő, mikor havi rendszerességgel jártam (időnként havonta többször is.) Úgy tíz év alatt szerintem egy jobb használt kocsi árát örömlányokba eresztettem, de nem sajnálom. Tartós érzelmi viszonyom nem volt sok, fizetős annál inkább. Most, hogy van kapcsolatom, ritkábban mehetek, a páromnak feltűnne a pénzért túl gyakran vett szex anyagi vonzata, mivel közös albérletben lakunk. De azért persze eljárok időnként. Volt egy-két lebukást súroló élményem, de mindig kidumáltam magam. Egy vérbeli makktárs profin gyárt alibit a barátnő megtévesztésére. Van némi lelkifurdalásom, de ez igen gyorsan elmúlik, amikor rám tör a kurvázhatnék. Mikor pedig a bérnőstény azon műveletet végzi rajtam, amiről a legtöbb pornórajongó álmodik, nyoma se marad. Mit tagadjam, szeretek félrelépni. A szexuális hűség nem az én műfajom.
Adj egy mailcímet privátban, én átküldöm oda a csaj elérhetőségét.
Többször voltam csoportos szopatással összekötött nyilvános amatőr (pontosabban félprofi) pornóforgatáson. Ami gondolom, a nyilvános szex extrém alfaja. A hely nevét mellőzném, gondolom reklámnak számítana. (Ha valakit érdekel, privátban átküldhetem, bár mostanában ritkán van ilyenfajta lehetőség.)

Legelőször csak nézni szándékoztam, volt bennem némi gátlás a tekintetben, hogy úgy kéttucatnyi férfitársam (plusz a kamera) előtt leszopjanak.
Az osztályteremnyi helyiségben úgy harmincan gyűltek össze. Rájuk jutott két pornócsaj. Nem voltak igazán sztártípusok. Valószínűleg az utcáról szedték össze őket, bár orális gangbang céljára, hogy amatőr fickók zsinórban rájuk élvezzenek, tökéletesen megfeleltek. Levették a tangát és a melltartót is, és nem túl profin izgatva egymást próbálták rávenni a férfinépet, hogy csatlakozzon. (Voltak huszonéves csávók is, de túlsúlyban volt az ötvenes generáció. Amúgy itt minimális a kommunikáció. Nemigen dumál, haverkodik senki. Ez nem kocsma, ide nem azért jövünk. Magától kialakul a sorrend, aki végzett, elrakja a farkát és lelép. Bár láttam olyat, aki beállt a másik szopócsajhoz repetázni smile

Leültem, mikor elindult a produkció, ilyenkor gyér a forgalom. Négy-öt bátor makktárs sürgölődik a nőnemű ürítőedények körül, a többi huszonvalahány kiguvadt szemmel bámulja, ahogy zajlik a műszak. A dolog eléggé állatias, mikor odalépnek a teljesen alárendelt, kiszolgáló pózban lévő bukszához, hogy gyorsan lerendezze őket. Tulajdonképpen olyan, mint a kurvánál, csak itt nézőközönség is van. Szerintem rendkívül izgató, ahogy élőben, testközelből nézheted, ahogy egy ilyen nő totál érzelmek nélkül (nyilván főleg a pénz miatt) futószalagmunkában használja rendeltetésszerűen a szopószervét. Megjegyezném, a legtöbb kiscsaj, aki ilyen szexipari alja-és kulimunkát vállal, a hírnév reményében teszi. Abban bíznak, így majd befutnak. Feltűnően nem szép, inkább közönséges, tizenkettő egy tucat kültelki bulák. Mondhatnám, hogy sötétek, nagyon buták, de annyira mégsem azok. Hiszen vágynak rá, hogy felkeltsék az érdeklődést, magukra irányítsák a figyelmet, több pénzt keressenek, de realistaként belátják, hogy erre csak a testükkel képesek. (Ugyan milyen egyéb tulajdonságukért gyűlne össze az ő kedvükért harminc vadidegen?)

Visszatérve az elsőre, láttam, hogy a közelemben ülő idősebb, vörös arcú, nálam is hájasabb pacák előveszi a magáét és vermi kezdi. Mikor kialakult a tumultus a lányok holdudvarában, én is lehúzom a sliccem és beszállok. Hú, vazze, mi volt ott! Az egyik csaj dolgozik a szájával valamelyikünkön, mögötte ott tömörül a rákövetkező kolléga, a többiek ivarszervük húzogatásával bemelegítve körülveszik, az egyik hátulról a nő melleit fogdossa, más oldalról alányúlva ujjazza.(A csaj tűri, de néha hessegeti a tolakodókat.) Igazság szerint legelső alkalommal úgy felpörgetett a látvány, hogy a művésznőnek nem sok dolga akadt velem. Mi tagadás, rákaptam a dologra, akkoriban párszor visszajártam, bár mostanában nemigen voltam.
A pénzért vehető szex az egyik legjobb találmány. Így megkaphatok olyan csajokat, akik különben szóba sem állnának velem. Például a kurva, akinél legutóbb jártam, fullos minőség volt, sokba is került, de megérte. Hidrogénszőke, szolibarna, karcsú lány, eszméletlen szilikoncsöcsökkel.
Nem valószínű, hogy fizetés nélkül akárcsak rám nézne egy ilyen dögös plázacica. Így viszont, hogy megkapta az utcai tarifához képest borsos órabérét, nem zavarta, hogy sörhasú, elhízott, kopaszodó fazonként rajta (és benne) fogok eltölteni egy órácskát. Lehet persze, hogy belül undorodott tőlem, de nem mutatta. Abszolút profiként viselkedett.

Beléptem a lakásba, őt meglátva keményedésnek indultam, levetkőztem, fürdés, aztán máris feltöltött szájában volt a farkam. Igazság szerint nem is bírtam sokáig, elképesztő látvány volt, ahogy széttárt lábakkal hanyatt feküdt, kotonhúzás után pár dugattyúmozdulat és telenyomtam a gumit cuccal. Úgy tűnt, nem is leszek képes másodikra, de a hivatása csúcsán álló örömlányként visszahozta az életbe a férfiember kulcsfontosságú szervét smile Nagyon trükkösen csinálta, a combom simogatta, engedte, hogy a popsiját és feszes lökhárítóit fogdossam, nyelvével izgatta mellbimbóimat, a golyóim alatti részt dörzsölgetve kézimunkázott.Egyszóval tűzkész fázisba hozott. Meg is volt a második patron ellövése. Összefoglalva a dolgot, nagyon kielégítőnek bizonyult. A csaj ügyesen mozog és nem játssza az eszét.

Minden tekintetben profi. Ideális bérnőstény: nagyon készséges, mélytorkozni is lehet nála, ugyanakkor tartja a távolságot, burkoltan érezteti, hogy ez meló, nem pedig érzelem. Vagyis csak a testét veheted igénybe. Ami nálam rendben is van, nem lelkizni megyek oda, hanem fergetegeset üríteni. S ezt megkaptam, kétszer is. Ha valakit érdekel a szolipillangó, privátban megadhatom neki a koordinátákat.
Útszélieknél azért főként szoktam ürítésre benevezni, mert olcsók. Egy nívós, lakcímen rendelő kurva árából három-négy gyorsforgalmi örömlány kijöhet. Én pedig gyakran igénybe veszem őket. Persze ezek tényleg csak ürítések. Az ember negyed óra alatt leszopatja magát velük, kiereszti magából a cuccot. Feszültségoldásnak remekül elmegy.
Gumi nélkül egy éjszakás (pontosabban inkább félórás smile amatőrt és hivatásost is csak szopatni szoktam. Ilyen bukszáknál natúrban alsó vagy hátsó lukra menni elég rizikós. Viszont szájba mehet, végül is én se óvszerben nyalok neki. smile
Nem tudom, alábbi eset kurvázásnak számít-e. Szvsz igen, hisz fizettem az orális ürítésért, még ha nem is szokványos módon. A szopatás tárgyát úgy ismertem meg, hogy egyazon kocsmába jártunk + ott lakik a környéken. Csajszikám életvitele - finoman szólva - zűrös kissé. Harmincas évei közepén jár, kétgyerekes anya, de egyik kölyköt sem ő neveli, nem is igen látja őket. (Szokásait ismerve jobb is nekik.) Nem dolgozik, valami szociális járadékon él. Ahhoz képest, hogy piál, bagózik, élettársai viszonylatában nagy a fluktuáció, annyira nem fest rosszul, bár abszolút nem az esetem. Kiscsöcsű, csontos, vékony, szeplős. Az arca teljesen jellegtelen.
A lényeg, hogy nyár elején kölcsönkért tőlem ötezret. (Tartozik fűnek-fának, csak azért adtam neki, mert szó szerint könyörgött, bedobta az alig látható melleit, légyszi, légyszi, satöbbi. Én pedig bírom, ha egy nő megalázkodik előttem, s ez olyan gyakran azért nem történik meg.) Fogadkozott, hogy két héten belül visszaadja, hálásan simogatta az arcomat. Ekkor még nem is gondoltam, hogy a szájában, onnan pedig a WC-kagylóban landol majd az örökítőanyagom. Természetesen nem adta meg, hiába járt le a határidő. Alázatoskodva ígérgetett, (szürke kisegér amúgy, csak alkoholtól jön ki belőle a könnyűvérűség), cicásan dörgölőzött hozzám, milyen rendes vagyok, ésatöbbi. Kezdtem ráérezni a helyzet adta lehetőségekre, mivel nem utasított vissza, amikor blúzon keresztül fogdostam a cicijét, rácsaptam a seggére. Egyértelmű lett a szitu, mikor kirukkolt vele, hogy másképp rendezné a tartozást. Nem ragozom tovább, elvonultunk a női WC-be és leszopott. (A pultos lány nem szólt, látott ő már itt különb dolgokat is smile Nem mondom, hogy ez volt életem legjobb furulyája, de látszott, hogy nem először csinálja. Meghazudtolta a külsejét. Úgy három perc alatt lerendezett. Később az egyik törzsvendég felvilágosított, hogy nem én voltam az egyetlen (és nem is az első wink , akinél így bonyolította adósságszolgálatát. Kurva a bige vagy nem? Szvsz tulajdonképp félig-meddig már az. Nem mintha gondom lenne vele. Az ő teste és olyan rosszul azért nem oboázik.
Élvezett már el tőletek kurva? Volt, amelyiknek hosszan nyaltam a pináját, mielőtt beraktam neki. De szvsz nem ment el, csak játszotta. Az egyik idősebb, jó negyvenes útszélinek pedig már úgy le volt amortizálva a muffja, hogy tágult rendesen. Csuklóig benyúlhattál neki. Tiszta nedves volt, mikor az ember kihúzta.
Végül csak elmentem NFVSZ-ben végződő baszobára. A szolgáltató hölgyemény jól szopott, dugni is rendesen lehetett, de így kb. háromszor annyi pénzem bánta, mintha utcai húsárut vennék. Ráadásul utóbbira is lett volna jelentkező. Egy mélyszőke, szeplős, vékony, kiscsöcsű örömlány vette volna a szájába ötösért a farkam a vidéki buszpályaudvar környékén. Igaz, ott a barátnőm előtti lebukás tekintetében rizikósabb a dolog, mint Pesten.
(kimoderálva, csak a témához szóljatok hozzá, és ne a beiktatásról, és a napirendi pontjaidról hablatyolj...senkit nem érdekelnek a kívánságaid, főleg fél mondatban!) :tom ejnye1
Örvendetes, hogy beszámolóm ekkora visszhangot keltett. Nemsokára részletesen megválaszolom a hoozászólásokat. (Sajnos ritkán tudok elegendő időt fordítani a fórumbejegyzésekre.) Elismerem, utcaiak között sem átlagos finálé, de tény, hogy a szóban forgó cigánykurva lenyelte a spermát, mint kacsa a nokedlit. (Bírom a könnyűvérű, csöcsös roma nőket. Nem faji alapon válogatok. Ha áll rá a faszom, jöhet.) Utólag, fejben lepörgeve a dolgot, nem igazán lelkesen nyelte, inkább flegma rutinnal. Persze igazság szerint útszéli vagy köztéri örömlánytól nem is várom el, hogy élvezetet imitáljanak. Felőlem csinálhatja unott pofával is, lényeg, hogy rendesen leszopjon és a végén a szájába vagy arcára élvezhessek. Koncentráljon a furulyaszóló technikájára, úgysem hisszem el, hogy jó neki és nem is azért fizetek.
Asszem, kezdek visszaszokni az utcai kínálatra. A kérón rendelő nőstények igen megdrágultak. És sokan nem engedik végig szájba, pedig az a bérnőstény rendeltetésszerű használatának a megkoronázása. A köztéri utcalányok melója persze strapásabb. Kemény lehet naponta akár nyolc-tíz - esetleg izzadt/eres/ráncos/kókadozó/túl vastag/szemölcsös/némi bukét kibocsátó (nem kívánt törlendő wink - faszt leápolni, miközben a kedves - netán sörhasú/undorítóan elhízott fejű/pattanásos/verejtékező/dülledő szemű/extrém szőrös/kissé ápolatlan/enyhén részeg (nem kívánt törlendő wink - ügyfél ott liheg fölötte. És szájába pumpálja az időnként átlagon felül tömény/híg/keserű/mennyiségileg túladagolt/némileg penetráns szagú (nem kívánt törlendő wink örökítőanyagát
Van önkritikai hajlamom. Kövér, nem túl jóképű pasi vagyok, csak úgy reng a hasam szopatás közben. Nyilván még a legtöbb pályaudvari kurva is undorodik tőlem, ha előveszem, és szájába rakom a farkam.
De mivel profi, készpénzért megteszi, ami nagyon izgat. Fizetős alapon olyan csajokkal is lehettem, akik ingyen szóba se állnának velem. Illetve akkor baszhatok, amikor van kedvem és pénzem. Mindazonáltal ilyen melegben - úgy három sör után - jobb szeretem, ha csak a szolgáltató dolgozik. Vagyis szop. Na jó, ha belém ül, én pedig csöcsörészek, az se rossz. smile
Az aluljáróban szólított le a csajszi. Rögtön láttam, hogy kurva, a feje némiképp kiélt volt, a ruci pedig a tipikus utcai szerelés. Gondolom, ő is felfedezte bennem a potenciális ügyfelet. Roma bige volt, az a fajta, akinek láttán rögtön megmoccan a farkam. (Ebből is látható, nem vagyok fajgyűlölő smile Úgy 30 körüli, persze, mint ebben a szakmában a legtöbben, valamivel idősebbnek néz ki, de jól tartja magát.
Nem sokat cifrázta, leszólítás után rátért az üzletre: hatezerért negyedóra alatt megbaszhatom és ebbe benne van a gumi nélküli szopatás és szájbaélvezés is. (Lakáson dolgozó örömlányoknál, akikhez szintén járok - ritka kivételektől eltekintve - csak félórás alap van, kb. nyolcezerért + a furulya extrának, ami úgy háromtól ötig terjedhet.)
Alkudhattam volna, de nem volt időm rá, vonatom harminc percen belül indult, a faszom pedig igencsak keményedett. Jött a kérdés, hol bonyolítsuk le? A kurvának erre is volt megoldása. Az egyik, úgy háromnegyed óra múlva induló Intercity WC-jébe sikerült elvonulnunk. Utasok még gyéren voltak, nem tűntünk fel. Szűk volt a hely, gyorsan nekivetkőztünk. A kurva pucéran kevésbé volt bombázó, mint felöltözve. Hegyes, de lógásnak indult csöcsök, telt csípő, némileg úszógumis derék, hurkás combok, arca a smink alatt kicsit pattanásos, talán a fogamzásgátlótól, satöbbi. Duci pina volt, de az utcai kínálatot alapul véve tűrhető kategória. Kérés nélkül letérdelt és szopni kezdett, rutinosan, de nem túl lelkesen. Mélytorok nem is volt, csak félig vette be. Annyira nem bántam, nem akartam túl hamar eldurranni. Úgy öt percig dolgoztattam a farkamon, aztán - ruháimat a földre téve - ráültem a lehajtott fedelű budira, kotont húztam, ő pedig belereeszkedett. Igazság szerint elég unottan csinálta, nem is ült tövig bele, de annyira nem volt rossz, mivel elég szűk volt neki és jól csúszott, mert rendesen benyálazta. Megtámasztva magát rajtam lovagolt, de tök közönyös arccal, meg se próbált élvezetet mímelni. Én viszont nyögtem rendesen. Az ilyen flegma húsárunál tulajdonképpen rád van bízva, mint hozol ki a szituból. Dugás közben a nyelvemmel csöcsörésztem, a seggét fogdostam. Nem izgult be tőle, de hagyta. Én fejben már a fináléra készültem. Letelt az idő, hát szóltam neki, pattanjon le rólam. Mivel nem ürítettem a gumiba, tudta, hogy a szájába akarom ereszteni. Hát elémguggolt, kinyitotta a szopószervét, kicsit oboázott, és már jött is, aminek jönnie kell. Lenyelte az egészet, nem köpte ki, akár egy pornófilmben. A menetet unottan csinálta, de lehet, hogy a sperma ízét szereti. Vagy nem akart vele vacakolni. Én megtöröltem a makkomat, ő a száját, fizettem és ennyi volt.
A Nyugatiban? Ja, csak meg kell állni - látszólag céltalanul várakozva - s rögtön leszólítanak. Az évek során többször is igénybe vettem pályaudvari kurvákat. Legutóbb negyedóráért egy hatost kértek, de ebben benne volt a gumi nélküli szopás is.
Korábban én is gyakran felcsípem útszélieket. Volt, hogy a parkolóban, az anyósülésen épp rácsusszant a félórára használatba vett ribanc a rudimra (nem volt túl kényelmes ülve kúrni, de legalább kellemesen szűk volt a luka a csajnak), mikor látom, a mellettem álló kocsiban letekert ablaknál szopat egy kolléga. Az általa dolgoztatott kurvának csak a fejét láttam, ahogy ütemesen mozog fel-alá, hát nem volt semmi látvány.
Régebben meglehetős gyakorisággal vettem igénybe útszéli örömlányokat. Úgy három éve Pécs felé menet vettem föl egyet. Vihogós, szőkített cigánycsaj volt. Levette a felsőjét, kicsit csöcsörésztem, aztán nekilátott. Rutinosan kigombolta a sliccemet, aztám megengedte, hogy ízelítőnek bugyijában is kotorásszak. Adott egy puszit a sörhasamra, utána kezelésbe vette a félkemény műszert. Úgy három-négy percig szopott jó intenzíven, gumi nélkül. Öröm volt, ahogy a kormánykerék és a hasam között mozgott a feje. Hamar bele is ürítettem a kurva szájába. Nyár volt, leizzadtam rendesen. Szó nem érhette a ház elejét, mert rendesen tisztára szopott, csak utána engedett ki a szájából.
Nálam olyan volt, hogy jártam egy átlag alatti babyvel (hízásnak indult, lógó csöcsű segédmunkás csaj a gyárból, ahol gyakorlaton voltam) Mondjuk kúrni jó volt, butuska hangon sikkantgatott, amikor rátekertem a faszomra. Utána többször megcsaltam az anyjával, aki ötvenes volt, alkesz és túl már a tizenvalahanyadik élettársán. Anyuci némileg ráncos volt, piaszagú, hízási és terhességi csíkokkal, de öregedő muff létére nagyon jól nyomta. Jó dudái és húsos pinája volt. Szerette, ha beteszem a hájtól rengő seggébe. A lánya reakciójánál őt jobban izgatta a fasz, engem pedig a helyzet.
"pár sör mellett jót lehet dumálni a haverokkal ki, hogy kefélte, szopatta szét az illető "hölgyet""
Szerencsére énnekem nem kellett mindig utólagos beszámolókra hagyatkozni. Jó tíz éve szerelt le a katonaságtól az egyik cimbora. Mi pedig egy országúti pillangóval kedveskedtünk neki. Jófajta, belevaló, ordas kurva volt a csaj. Elég tapasztalt, de még nem kiégett. Szinte mindent lehetett nála. Némi különdíjazásért abban is benne, volt, hogy a verda ablakain át nézhessük, miként dolgozik a srácon. Hát tudott is a ribanc, kifacsarta a csávó farkát alaposan. Mi pedig röhögve néztük, volt, aki kiverte a látványra.
Útszéli kurvát szopattatok már? Én régebben párszor igen. Ott álltak a csajok "munkaruhában" a városhatár környékén. Ha lassított mellettük az ügyfél, kidüllesztették a csöcseiket, rázni kezdve a seggük. Felkínálták magukat. Hát igénybe vettem néha a szájukat. Leszoptak a kocsiban, utána pedig a letekert ablakon kiköpték a cuccot. Mígnem egyszer kértem az egyiket, nem nyelné-e le, mint a pornófilmekben. Némi pluszpénzért megtette. Beleeresztettem a szájába, megvárta, amig az összes anyag kijön. Utána kinyitotta, megmutatva hogy ott remeg a nyelvén a sűrű, zaftos geci. Aztán nyelt és zsepivel szájat törölt.
Újból megvolt a kocsmaribanc. Ha lehet, még extrémebb szituban.
Szvsz az volt benne extrém, hogy a barátnőm ágyában kúrtam valaki mást. Illetve a csaj külleme nyes

Igazság szerint bírom a némiképp lerobbant, kiégett nőket. Az ilyenek szinte mindenre kaphatóak.
Szombat este megcsaltam a barátnőmet. Ami önmagában nem lenne extrém, pláne hogy jó néhányszor megtettem korábban is. De eddig főleg kurvákkal, akiket az interneten csíptem fel és én mentem hozzájuk. Most viszont - kihasználva, hogy párom házon kívül volt - a közös albérletünkbe vittem egy kocsmában felszedett bigét.
Mondjuk a kúrás tárgya eléggé le volt már amortizálódva. Olyan 35 év körüli, de valamivel többnek néz ki, mivel alkesz a drága. Bírja is a piát rendesen, erről meggyőződhettem. Elölről hiányzik pár foga, tele van hízási csíkokkal, a hasa löttyedt a ráncoktól, mellei lógtak, a bőre pedig alaposan előregedett már a túlzásba vitt szolizástól.
De nekem - illetve a célnak - pont megfelelt. Kanos voltam, és momentán nem volt dugipénzem hivatásosra. Egyszerhasználatos luknak jó volt. A részleteket időhiány miatt kihagynám, mindenesetre a pamlag mellett az ágyon is csináltuk, amiben a barátnőmmel aludni szoktunk. Miután végeztünk, a könnyen jött nőstény lelépett, én pedig lehúztam az összekent ágyneműt és kiszellősztettem az idegen pinaszagot. A használt gumikat pedig levittem a kukába, nehogy a csajom gyanút fogjon.
Ha egy férfi - pl. én is - ráérez a kurvázás ízére, akkor csinálja, amikor csak jut rá keret, függetlenül a családi állapotától. Mi tagadás, az összes eddigi páromnál félrekúrtam örömlányokkal.
Olyan übercool kurvát láttam az egyik húspiaci portálon!!! Eddig beszámoló nincs róla, így lehet, én leszek a tesztpilóta. Megjáratom benne a farkamat alaposan. Pénzért egy állatjó nőt kibérelni az egyik legkirályabb dolog!
Eszerint gumi nélkül dolgozott rajtad a kurva és a végén beszürcsölte a zaftot. Úgy az igazi! Üdvözlégy a makktársak között.
Mailem lemaradt:
rapperporno@citromail.hu
Ja bocs, a címem lemaradt:
rapperporno@citromail.hu
Dobjatok egy mailt, postafordultával igyekszem válaszolni, szvsz jobb, mint ez a bétaverziós privizés.
Aki infókat kér a "lemoderált" szopatóhelyről, dobjon egy mailt a drótpostaládámba, jobb szeretek a normál levelezőprogramokon át dumálni, mint ilyen fapados üziküldőkön.
Utóbbi a nyerő. Majdhogynem havi rendszerességgel szopathat, aki odamegy.
Voltatok már nyilvános - pornóforgatással egybekötött - spriccbulin? Pesten van szinte minden hónapban. Mindenre hajlandó csajok furulyázzák le az odasereglő kanokat. Gumi ohne. Extrém a javából, kipróbáltam már. Lehet, jövőre ismét megyek, ha lesz.
Telefonszámot, webcímet, ahol megtekinthetőek a bérnőstény fotói + az elégedett (vagy kritizáló) ügyfelek beszámolói. Tarifáról is van info, de azt jobb, ha személyesen beszélitek meg (alapár + extrák) Ha érdekel, dobj egy mailt és drótpostafordultával átküldöm.
rapperporno@citromail.hu
Hú, bakker, a lízingelhető testnyílások által nyújtott szolgáltatásoktól hamar függővé válhatuk, makktársak! Mit tagadjam, ebben a hónapban is (mikor ünnepi bevásárlás, adventi áhitat dívik), jól torkon lőttem egy fizetős bukszát. A hölgyeményhez a kuncsaftok többsége leginkább szopatni jár. Én is azért mentem hozzá. Az interneten, egy húspiaci portálon találtam rá. Ügyfelek beszámolói alapján a kiscsaj szolgálatkész, fullalázatos, jól irányítható. A furulyázást profi szinten űzi.
Beneveztem nála egy orális leápolásra. Félórás "állójegyet" váltottam nála. Telkón egyeztettünk, időre odamentem. Nem sokat beszélgettünk, munkaruhában volt, gyorsan levetkőztem, ő meg rábukott a lényegre. Hamar felállította, aztán odaadóan leszaxizott. Gumi nélkül, mert úgy szeretem. Vizuális kontaktus is létesült közben. Több mint húsz percig dolgoztattam a száját, aztán beleeresztettem az egészet. Jó kislány, lenyelte az utolsó cseppig. Ha valakit érdekel, viríthatom neki a szexpiaci melóscsajszi koordinátáit.
Egy nonstop raktárhelyiségében. Mondjuk nemcsak a helyszín volt extrém, de a csaj testsúlya is. Bőven száz kiló fölött van, úgy néz ki, mint egy anyakoca. A feje is olyan, akár az újévi malac. Dupla toka, zsírpárnás arc. Izzadós fajta, a molettek között is rondának számít, ráadásul erős testszaga van. A tetejébe nagyon sötét a baby (vagy ahogyan a haverom mondta "a nőnek látszó tárgy") az általánost is kisegítőben fejezte be. Agyilag zokni. Huszonéves, de az elhízás miatt jóval többnek néz ki.
Ugyanakkor Miss Röfi - ahogy hívni szoktuk - folyamatosan tüzel. Nagy a faszigénye, s mivel nem válogathat, elmegy bárkivel. Énnekem is megvolt egy házibulin, negyedóra alatt, előzetes bemutatkozás nélkül. (Mint aztán kiderült, a cimbora is felpróbálta aznap.) Gondoltam, ennyi volt, hogy szájába küldtem a patront, nincs tovább. De rámtelefonált a spanom, hogy neki megmondta a dagadt ribanc a számát és a bolt címét, ahol gályázik. Hát odamentünk késő éjszaka. Elmondhatom, ilyenben nemigen volt korábban részem.
Itattuk, fogdostuk Röfibabyt a vevőtérben. Csöcsörésztük, alányúltunk, ő pedig engedte. Visított, mint az üzekedő disznó, közben pedig elcsöppent rendesen. Mondjuk a szókincse elég csekély volt, dehát nem beszélgetni mentünk. Kifejezetten érzékenynek se tekinthető. Amikor haveromnak benyúlt a sliccébe fitymázni, az meg rászólt, hogy "Finomabban rángasd, te hülye kurva!" - azon is csak röhögött. Volt dolgom időnként könnyűvérű, csúnyácska pinákkal, de ez kiírhatta volna magára, FASZT AKAROK, MINDEGY KIÉ! Felrakta a ZÁRVA táblát és bevonultunk a szűk raktérbe. Ott aztán úgy megbasztuk, mint az állatok. Előtte kicsit szopattuk is, de most nem ez volt a főfogás. Levetkőzött, a nőnemű zsírtömeg ott hullámzott alattam, mikor hanyatt vágta magát a padlón. A srác pedig rámászott, odaköpött a pinájára, belekente a nyálát, aztán beakasztott. Én pedig ráültem az arcára, a jól kipárnázott fején támasztva meg a seggemet. Utána rászóltam, hogy nyelvelje meg a golyóim környékét. Öcsém, hogy fújtatott, nyáladzott, sikkantgatott a csajszikám, miközben a cimbora ütemesen dugattyúzta, én meg benyelettem vele a zacsimat.
Minden férfitársamat rádumálnám, hogy egyszer verje bele az ivarváladékát egy ilyen fehérmájú hájtömegbe. Durva jó! Bazmeg, a zsírpicsának izgalmi fázisban akkorára nőtt a pecke, hogy olyat még nem pipáltam! A puncusa olyan húsos, aminek már zamata van. Nem dudái vannak, hanem tőgyei, csészealjnyi bimbóudvarral. Reng az egész hurkás-úszógumis test, mint bolygónk felszíne a törésvonalaknál. Láttátok már egy túlsúlyos buksza fejét, ahogy élvez? Állatira betorzul. Miután spanom végzett, felnavigáltam Röfit négykézlábra. Ráhúztam a farkamra a vegyvédelmet és kutyapózban adtam neki. Úgy tüzelt kúrás alatt, hogy nemegyszer elment. A végén beleeresztettem a tárat, aztán kiszálltam. Nőszerű szexuális tárgyunknak az intenzív mozgástól úgy remegtek oszlopszerű lábai, alig bírt felállni. A tömény verejtékszaga mindenütt. Megpakoltuk és alázatosan hálás volt érte.
Látom, itt többünknek a szent ünnepen is a pénzért baszható nőkön jár az esze. nyes
Ez a cool, hajrá! Jövőre legalább havi egy ribanc testét fogom kibérelni a hímtagom számára.
A világhálós pornó nálam is alap. De a házasság mindeddig kimaradt. Haverjaim jó része már nős, gyerekkel. Az életfelfogásommal nehéz lenne bárkit oltárhoz csábítani. Egy barátnő mellett is strapás megúszni lebukás nélkül, hogy ahol tudom, félrekúrok, pedig nem vagyunk összeköltözve. Utcai pillangókkal, diszkóban felszedett részeg kiscsajokkal csalom az aktuális Nagy Őt. Szükségem van az egyszer használatos nőkkel való baszás izgalmára. Nekem kell a változatosság pinafronton. Azonkívül bejön az érzelem nélküli dugás feelingje.
Csak akkor lehetünk szabadok, ha életstílusunkban nem befolyásol mások lekicsinylő ítélete, véleménye, gúnyolódása. S olyankor is őszinték vagyunk, felvállaljuk cselekedeteinket, ha ezt a többiek bénaságnak tekintik. (Aki virtuális ego fedezékében se mer igazat szólni, jórészt menthetetlen.) A nőket, akikkel dolgom volt, úgy írom le, amilynnek ténylegesen láttam őket. Nicknév mögé bújván szépíthetném a valóságot, de minek? Engem nem zavar, hogy megtettem. A többiek kedvéért meg nem hazudok.
/ 5 oldal
/ oldal   Összesen: 243 hozzászólás, Listázva: 51-100

rapperporno

Regisztrálás ideje: 2007. január 08.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!