/ 5 oldal
Hozzászólások
Nemrég, amikor külön mentünk bulizni, ismét félreszopattam. A csaj, akivel elvonultam a WC-re, jóval idősebb volt a barátnőmnél (negyvenéves körül lehetett) és rondább is: pipaszár lábak, kicsi és lógó csöcsök, és némileg foghíjas volt itt-ott. De legalább rendesen ki volt festve az arca és haja, a szerkója pedig kurvás volt, így hát az újdonság varázsa miatt bevállaltam. Pár feles után rendesen kiszivattyúzta belőlem a cuccot. Ezek bírják a piát, nem lanyhult tőle a mozgása, derekasan szopott. Ilyen korban a többségük már úgy lerobbant, hogy nem áll ki az útra. Helyette kocsmákban szedhető fel, némi szeszes italért, a zenegépben a kedvéért lejátszott számért, de gyakran ingyen is kaphatóak rá, örülnek, hogy még legalább furulyára kellenek egy náluk tíz évvel fiatalabb, kanos faszinak.
Alkalmi szexnél nem szoktam levenni a zoknit. WC-ben, autóban, bokor mögött negyedóra alatt lebonyolított aktusnál furcsa is lenne. smile
Rövid, úgy negyedórás várakozás utáni, a jelképes beugrót leszámítva ingyenes szopatásban, nyilvános szexben egy videó-parti keretében lehetett részem évekkel ezelőtt. Nem tudni, honnan felhajtott tetkós csajok (volt köztünk roma is) zsinórban lefurulyázták a jelentkező kanokat. Én is beálltam a sorba, tisztességes adag spermát küldtem az egyikük arcára. Fogalmam sincs, hogy útszéli kurvák vagy könnyűvérű amatőr pornós csajok lehettek-e. Mindenesetre elég vegyes férfinép használta élvezeti célra a szájukat. Huszonévestől a nyugdíjaskorúig volt ott számtalan makktárs. Sokan csak a látvány miatt jöttek, egy darabig én is csak kiguvadt szemmel, kőkeményen álló farokkal bámultam velük együtt, ahogy a csajok egyik faszt a másik után ürítik ki. Aztán, látva, hogy a mellettem ülő középkorú csávó is gátlás nélkül húzza le a sliccét, és verni kezdi, én is letoltam a gatyám. Most persze nem feltétlenül merném ugyanezt bevállalni. Annál jobban tartok már a fertőzésveszélytől. Kockázatos, ahogy az útszéli örömlányok is.
Azért szeretek kurvázni, mert náluk kimarad az udvarlás és az előjáték. Mellesleg pedig ott azt a nőstényt kapom meg, amelyiket én akarom, nem pedig azt, amelyik hajlandó nagy kegyesen széttenni nekem a lábait. Egy "ingyenes" csaj ugyan mikor fogja öt perccel a megismerkedés után térden állva, gumi nélkül leszopni a farkamat?
Olyan, hogy nem (pontosabban csak igen nehezen, félkeményen) állt a farkam a kurva szájában? Persze, hogy volt. Nemcsak ebben hasonlítunk smile Én is harmincas, sörhasú makktárs vagyok. Megesett, hogy a lankadt hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény, amíg lassan merevedésnek indult. Vannak időnként erekciós defektjei minden férfinak.
Igen, csak ha a makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar, de azt hetente legalább egyszer, arra jobban megfelel az útszéli bérnőstény. Nincs parkolási gond, pakolódíj sem. Leáll az országúton, pár ezerért gyorsan lefurulyázzák, aztán megy is tovább. Lakásra én is akkor megyek, ha extrát akarok.
Ne búsuljatok makktársak. Van jó néhány portál, fővárosi és vidéki lakcímeken rendelő, telefonon felhívható kurvák százaival. Akik új (és kezdő) ügyfelet is bármikor fogadnak a munkahelyükön. Most szerintem én is lakáson rendelő kurvát veszek igénybe. Meg is van a szerencsés jelölt. Az egyik bérnőstény-portálon láttam, majdnem akkora szilikonmellei vannak, mint a fejem. smile Hú, bazmeg, de jó lesz. Drágább, mint az útszéli, de legalább nem csak szopatok, hanem kényelmesen meg is baszhatom.
Múlt hét pénteken a barátnőm két hétre lelépett a Balatonra a csajbandával. Azóta járom a plázákat, diszkókat, kocsmákat, bulikat, hátha összejön valami. Hátrányaim: dagadt vagyok, nem izmos, erősen kopaszodom is. Viszont előnyeim közé tartozik, hogy rendelkezem négykerekű járművel, tudok fizetni a csajnak pár italt, aztán van üres lakás, ahová felvihetem, hogy ütemesen mozoghassak bizonyos testnyílásaiban, szexuális kielégülés céljából. Nem baj, ha kövér a nő, vagy kicsit borostás a pinája, lógnak a dudái, ronda az arca. Gyors, de kiadós ürítésre megteszi. Felhívogatom az összes volt alkalmi nőismerősömet, hátha valamelyik benne lenne a dologban. Ha nem jön össze, az sem gond.

Ott van az útszéli kínálat. És most szerintem lakáson rendelő kurvát is igénybe veszek, Meg is van a szerencsés jelölt. Az egyik bérnőstény-portálon láttam, majdnem akkora szilikonmellei vannak, mint a fejem. smile Hú, bazmeg, de jó lesz.
A sárgulás lehet a cigitől is. Legtöbben az útszéliek közül dohányoznak. Tudom, hogy káros, utálom is a bagószagot, de látványnak nálam izgató, mikor a kurva, aki épp leszopott az autóban, rágyújt és kifújja a füstöt a belül még gecis szájával. Ezért meg szoktam nekik engedni, legfeljebb azt kérem, hogy tekerjék le az ablakot. Van, hogy én is beleszívok a meggyújtott szálba. Többnyire azért szippantanak rá, mert az első lövés után néha repetázom is. Rápihenek egy kicsit, aztán eldöntöm: bevállalok-e még egy szopatást vagy nehezen tudná újra felállítani, így megelégszem némi levezető fogdosással.

Igaz az is hogy Magyarországon a fogápolás és szájhigiénia nincs épp a csúcson. 20-25 éves országúti pillangók már gyakran foghíjasak. Mondjuk szerintem az összhangon nem sokat ront, ha miniszoknyás, nagy csöcsű, magassarkú üvegcipős, kreol vagy szolis, tetkós ribancnak elöl hiányzik két-három foga, a maradék pedig sárgás. Cumizni attól még jól tudhat.
Talán allergiás reakció, bőrgyulladás vagy nyilvános WC használata közben összeszedhető fertőzés. De pontos és biztos diagnózist csak orvostól kaphatsz. Mikor nekem jelent meg valami hasonló a makkomon, én is töprengtem, hogy a három aszfalt-tündér közül, akinek a szájában elsültem abban a hónapban, vajon melyiktől kaphattam? smile
Volt olyan, hogy egy ilyen útszéli lehajtónál felszedett kurvának a bokor mögött le volt terítve egy matrac. Mivel az akkori kocsimban nem volt légkondi, a kánikulai időben ott basztam meg némi orális előkészítés után. Levette a tangát, négykézláb hátranyomta a seggét, hogy kutyapózban nyomhassuk. Négy-öt percig bírtam a hőségben, aztán telecuccoztam a gumit. A "munkaállomás" körül elszórt használt óvszerek, zsepik látványából ítélve nem én voltam aznap a legelső makktárs, aki bérbe vette a csajt.
Beszámoltam már róla, hogy néha, amikor gumi nélkül szopattam országúti kurvákat, utána piszkosul viszketett, égett a farkam, különösen merevedés vagy pisilés alatt. Nem gyakran fordult elő, mondjuk tizenöt esetből egyszer, de benne van a pakliban. Ilyenkor a dákómat kénytelen voltam a barátnőm elől karanténba rakni, nehogy ő is elkapja. smile Furcsállta kicsit a drága, viszont találtam kifogást. Neki is mindig volt ürügye, ha nem akarta szétrakni a lábait.

Na, az egyik ilyen balul elsült furulya után mentem a nemibeteg-gondozóba. Sztori a következő: egy öreg doktornő szemezett a lankad és begyulladt férfiasságommal. Utána egy vékonyka szívószálra hajazó cuccal benyúlt a makkom nyílásán, mintát venni. Nem is ő volt a gond, hanem az asszisztense, egy dögös, nagymellű csaj. A doki néni ugyanis rákérdezett, hol szereztem, én pedig őszintén bevallottam, hogy fizetős húsárunál. Mire a nővércsaj nem szólt, de fensőbbséges, lenéző viszolygással kezdett méregetni. Ott voltam, mint egy túlsúlyos, sörhasú, enyhén hájfejű, izzadó pasi, akinek nyugalmi állapotban, összemenve a szerszáma is kicsinek tűnt. Nyilván azt gondolta, az ilyennek tényleg pengetni kell a lóvét, ha baszni akar. Én pedig azt feleltem neki magamban: egy, mit flegmázik itt, hozzászokhatott volna már (bár lehet, új hús volt), kettő, mi van akkor, ha bírom a pénzért vett szexet? A punciban, szájban vagy popsiban végzett instant önkielégülés nincs ingyen. Három: a nővércica elég jó volt, neki is fizettem volna.

Mindegy, ezután az orvosnő kiküldött a mellékhelyiségbe pisi-és spermavételezés céljából. Hugyoztam, utána nekiláttam, hogy sajgó ékességemet készenléti állapotba hozzam. A WC szellőzőrendszere összeköttetésben lehetett a női szakasszal, mert a plafon alatti szellőzőrácson át az asszisztenspicsát hallottam egy kolléganőjével fecserészni. Nyilván cigizni surrantak ki. Halottam, amint a bige vihogva kitárgyal a másik csajszinak. (Ennyit az orvosi titokról smile Hogy milyen undorító figura, aki cigány kurvákkal szopatja a kis pöcsét, amely akkora, mint egy túlszívott csikk. (Miből gondolta, hogy az örömlány feltétlenül roma? Azonkívül az egészségügyi dolgozókban lehetne annyi anatómiai rutin, hogy tudják: egy kókadt, szinte teljesen "elbújt" faszból nem lehet az erekcióméretre következtetni. Állófázisban 20 centis farkam van, mondjuk ha feleakkora lenne, azt sem szégyellném. )

Mi a tanulság? A bérnőstény kedvesnek próbál lenni a makktárssal, hiszen, ha nem rakja a szájába vagy kezébe a faszt, nincs pénz. A nővérnél viszont szerencse dolga, hogy kulturáltan vagy bunkón viselkedik a pácienssel. Tökmindegy, a közalkalmazotti bérét így is, úgy is megkapja. Mondjuk nekem így is jó volt: a csaj hangja felizgatott, elképzeltem, hogy előttem térdelve cumizik, így sikerült a laborvizsgálathoz váladékot produkálni. smile
Úgy látom, benned is veterán makktársat tisztelhetek. smile Én is gyakran szakítottam időt utcai, aluljárós, országúti pillangóknál egy ürítésre. Többnyire szájba vagy arcra, mert azt gumi nélkül is lehet. Praktikus, lelkizés nélküli kielégülés, ahol a kurva csak egy hús-vér ürítőedény. Ez nem sértés, csupán tényközlés. Nem is szabad érzelmeket táplálni iránta, mert a dolog pusztán üzlet. Fizetsz, és a csaj megengedi, hogy lihegve, izzadva összespricceld a szájpadlását. Volt olyan, hogy beszélgettem erről egy negyvenes éveiben jócskán benne lévő örömlánnyal, akivel, miután végeztünk, elszívtunk egy cigit. Eléggé szét volt már használva, látszott rajta a kor, de abszolút profiként dolgozott. Azt mondta, ő már nem érez, undort vagy hányingert, amikor egy ronda, dagadt, verejtékező kuncsaft (mondjuk én smile igénybe veszi a testét. Mint szinte mindenhez, ehhez is hozzá lehet szokni. Persze valamennyire kiég az ember lánya, de hát semmi nincs ingyen. Szerinte a legtöbb prostinak csömöre van a fasztól. Nem is csoda, ha valaki naponta megbasznak hatan-nyolcan, aztán le is szopja őket, otthon nem vágyik annyira szexre. Olyan mellékhatás ez, mint mosónőknél a reuma.
A kurvák szolgáltatásaiért rendszeresen fizető ügyfélként nagyon örülök, hogy látványosan bővül a húspiac. Ott vannak a bérnőstények mindenütt. Nemcsak köztéren, de online is. Legalább fél tucat portálon hirdetik magukat csajok százai, akiket megkaphat a férfiember az aktuális tarifáért. Hála az égnek, rengeteg olyan lány van Magyarországon, aki szereti a pénzt és megfelelő összegért hajlandó bérbe adni igényesen karbantartott, tetkóval, testékszerrel, szoláriummal, szilikonnal felturbózott testét. Mostanában sok közülük még az arcát sem takarja ki a fotón. Nyíltan vállalja az urak örömére. Már nem annyira ciki. A legjobb pedig, hogy mindig újak jönnek.
Ezek változó feltételek. Nekem a legtöbb útszéli kurva, akit szopattam, megengedte a csöcsörészést, bár ez régebben volt. Kivette a cickókat, aztán fogdoshattam, amíg ő a makkomra cuppanva dolgozott. A miniszoknya alá is benyúlhattam, csak tangabugyi van ott, vagy az se, de az ujjazás már feláras szolgáltatás. Gumi nélkül is furulyáznak, csak kicsit drágábban. Szájába ürítesz, aztán a bérnőstény kiköpi a cuccot az anyósülés letekert ablakán. (Vagy zsepibe rakja.)

Hogy néznek ki? Ahogy egy országúti pillangó szokott. A fejük általában közönséges, jó kurvásan kiégett a strapás melótól, rendszerint van némi izzadtságszaguk (lehet, hogy az előző ügyfél tenyerének verejtéke is ott a seggükön vagy a csöcseiken.), de nem vészes, és általában a testük sem rossz. Annyira mindenképp jók, hogy leszopjanak. Óvszer nélkül bevállalni meggondolandó, ugyanis nincs kizárva a fertőzés. Mindenkinek csak saját felelősségére!
Szimpla amatőr átlagnőre nekem már gyakran fel sem áll a farkam. Pontosabban feláll, de rögtön utána lekonyul, hogy rájövök: hány óra udvarlás, mennyi előjáték kéne ahhoz, hogy esetleg, feltételes módban kegyeskedjék szétrakni a lábait. Minek strapálnám magam ezzel, ha pár ezerért egy utcai kurva bármikor leszop gumi nélkül? Aminek legnagyobb előnye, hogy ki vagyok szolgálva, nem kell törődni azzal, hogy a bérnősténynek is jó legyen. Koncentrálhatok az élvezetre. A fizetős ribanc nem koptat le amiatt, hogy túlsúlyos vagyok. Az sem zavarja, hogy kopaszodom,izzadok és egy jóleső zabálás után akkora a sörhasam, hogy nyugalmi helyzetben nem látom tőle a farkamat. Csak az számít, hogy van rá pénzem. Amióta kurvázok, több igényem nincs is. Persze van barátnőm, de nehogy már beérjem egy pinával. Hülyeség, hogy csökkenti a szex értékét, ha fizetős változatban nyomod. Pont fordítva van. Sokkal jobb, hiszen garantált az ürítési lehetőség. Egy örömlány megteszi neked azt is, amit egy diszkós csajszi egy ötperces ismeretség után megalázónak tartana. Mondjuk küldheted a cuccot az arcára vagy a csöcseire és a makkoddal szét is kenegetheted rajta. Ha végeztél, felhúzod a nadrágot és lelépsz.

Természetesen van árnyoldala is. Útszéli kurvák natúr szopatása után egyszer-kétszer, pár nap múltán sajogni kezdett a fütykösöm. Ritkán, de előfordult. Fájdalmas erekció, merevedési zavar, vizeletcsöpögés, gyulladt húgycső. Bakteriális fertőzés volt mindegyik alkalommal. A prosti torkában lehetett valami. Mondjuk az előző kuncsaftnak bakteriális gyulladása volt. A kurva ugyan öblöget, de egy kis sperma mindig lejut a nyelőcsőbe. Aztán némi gyomorsavval felbüfizi, amikor nekem mélytorkozik és kész. Az emésztőnedvek talán megölik a baktériumok egy részét, de nem mindet. Komoly gond sohasem volt, antibiotikummal kikezeltek belőle. Olyankor persze fogadkoztam, hogy soha többé, de ez csak addig tartott, amíg nem láttam új húsárut az országút szélén ácsorogni.
Ja, annyiért (vagy nem sokkal többért) egy útszéli vagy aluljárós kurva gumi nélkül leszop és a végén szájába eresztheted a cuccot. 6-7ezerből kijöhet, hogy a natúr francia előtt meg is baszhatod. Persze ennyiből luxuskéglire nem számíthat a kedves makktárs. Országúton adott a helyszín, belvárosban pedig valamilyen szűk, lepukkant (többnyire nem is lakáscélú) helyiségben a köztéri bérnőstény hanyatt fekszik valami priccsen, raklapon, ócska ágyszerűségen, szétrakja a lábait, a kuncsaft ujjazza, aztán kotont fel, hímtagot be, és indul az ürítési célú dugattyúzás. Az ilyen, köztéren felszedett csaj többnyire unottan engedi, hogy mozogj benne. Meglehet, aznap leszel nála a hatodik vagy tizedik.
Nyáron, a vizsgaidőszak után a barátnőm lemegy az évfolyamtársnőivel a Balatonra csajos hétvégére. Mikor érte megyek, hogy hazafuvarozzam, valószínűleg beiktatok egy kis szünetet vagy kitérőt. Útszéli kurváktól odafele igénybe veszek majd ezt-azt. Ha bírja a farkam, nem is csak egynél. De vigyázni kell, nehogy kissé spermafoltos legyen a gatyám, és a drágám kiszúrja. Mondjuk azt kidumálom, hogy utána vágyakozva szólóban kivertem. De egy, az ülésen maradt hidrogénszőke hajszálat nehezebben lehetne védeni. És tömény pinaszagot is jól lesz kiszellőztetni a verdából. Olvastam valahol, hogy a nők kiszagolják egymás váladékát, még ha nagyon enyhén szaglik is. Ráadásul kánikulában. dugás közben eléggé leizzadunk. smile
Ilyen velem is történt, még kurvázós pályafutásom eleje táján. Buliból mentem hazafelé úgy négy-öt sör, illetve egyéb alkoholnemű után, mikor felszedett egy utcai húsáru, aki az olcsóságával rám dumálta magát. Egy parkosított rész sövénye mögé guggolva szopott, közben nagyokat böfögtem. Rám is szólt, nehogy ráhányjak a fejére. Sehogy nem tudtam rendesen bekeményedni, félig mereven lógtam a szájában. Majdnem félórás szorgalommal, intenzív kézi rásegítéssel tudta kihozni csak belőlem a cuccot. Panaszkodott is, hogy jól lestrapáltam a szopószervét.Úgy mondta, izomláz lett a szájában. Adtam hát egy kis feláras pótlékot. Erre rögtön jobb kedvű lett, mondta, hogy jöjjek máskor is. smile
Én bukom az alkesz csajokra. A legtöbb piálóhelyen (főleg vasútállomások, buszpályaudvarok, metróállomások környékén lévő talponállókban) van egy-két pultot támasztó kocsmatündér. Jellemzően harminc körüli generáció, aki már nem vár sokat az élettől. Többnyire munkanélküliek, segélyből lézengenek. A szesz-és bagófogyasztás miatti kiégést leszámítva annyira nem festenek rosszul. Szinte mindenkivel kikezdenek, remélve, hogy fizetnek nekik egy felest, illetve passzolnak némi aprót zene-és játékgépre. Ha adunk nekik, simán engedik, hogy fogdossuk őket. (Asztal alatt benyúlhat a kedves vendég a combjuk közé, matathat a bugyijukban, turkálás a punciban, esetleg csöcsörészés, seggbe markolás.) Mikor kellően beizgult (az italtól pedig feloldódott) egy részük a WC-be is kivihető. Úgymond mindegy nekik, csak fasz legyen.
Szerintem a nőknek bele kéne nyugodniuk, hogy a férfiak többsége (vagyis az átlaghím) képtelen a szexuális monogámiára. Érzelmi hűség megkövetelhető párkapcsolati társunktól, de fizikai önmegtartóztatás nem. (Én az utóbbit a gyengébbik nemtől sem várom el.) Lelki síkon kötődhetünk csak a barátnőnkhöz, de ha a képernyőn meglátunk hivatásának gyakorlása közben egy szilikonszájú, hatalmas felpumpált luficsöcsökkel rendelkező pornósztárt, kiguvadt szemmel verjük rá a faszt. És ha a valóságban is eléjük lépne a csaj, a túlnyomó férfihányad a másodperc törtrésze alatt letolná a gatyáját, hogy minél gyorsabban ajkai közé vegye a lényeget.
Jó pár éve voltam utoljára a magyar tengernél. Kösz a tippet, ha arra járok, majd útba ejtem őket. Mellesleg fehér bőrű útszéli kurva nem sok van. Többségük gyárilag kreolos tónusú vagy utólag szoliban lebarnult. Gondolom, a makktársak ezt szeretik. Magam is osztom a véleményüket. Király, amikor egy barnára sült, tetkós csaj seggébe bevág a fehér tanga.
Nem bántam meg, végül is szkafanderbe bújtattam a faszom. Annyira nem vagyok finnyás, a kurva pedig a lentiektől eltekintve jól baszott. Mellesleg ilyesmi azért viszonylag ritkán fordul elő. A csajnak keményebb lehetett szájba venni a hőségben izzadtságtól párolgó (és a legutóbbi budihasználat után enyhén pisiszagú) dákómat. Bérnőstényt dugni csak óvszerben szoktam. Szopatni viszont csak gumi nélkül. Legalább százas nagyságrendben vettem igénybe az utóbbi tíz évben natúr franciát. Talán ötször-hatszor fordult elő, hogy viszketett, csípett vagy begyulladt utána. Bakteriális vagy gombás fertőzés. Kétségtelen, ha egy útszéli örömlány aznap már a hatodik makktárson van túl, a pinája kicsit tág, nedves (jól csúszik), ugyanakkor pállott, enyhén duzzadt és a szaga is töményebb smile
De jó is lesz végigszopatni a nyarat smile Rég nem voltam a Balatonon. A parthoz vezető autóutak ma is úgy tele vannak igénybe vehető húsáruval, mint hajdanán?
Útszélen felszedett pillangónál nekem is volt már durva élményem. Megállok előtte, tök korrekt a csaj, mininadrág és felső, átlátszó magassarkú üvegcipő, bőre szolizva, haja festve. Kérdi, baszni akarok vagy szopatni. Mondom, az előbbi. Bemelegítésnek furulya, aztán gumi fel és tömni kezdem a puncilukát. Jó is volt, elég szűk, öt-hat perc után beleürítek a kotonba. Húzom ki a nőből a farkam, az óvszerre ragadva jön ki valami túrós, fehér váladék. Zsepivel lett törölgetve a védőruháról, mielőtt kibújtam belőle. Hüvelygombája (vagy más fertőzése) lehetett. Persze lehet, csak simán bepállott neki a forróságban.
"milyen csodálatos az, hogy egy sok esetben igen csinos akár nálunk sokkal fiatalabb nő, minden különösebb felhajtás nélkül hagyja azt, hogy a szájába élvezzünk. Nem kell, hetkeig szédíteni virágot venni neki, nem kell azzal sem foglakozni, hogy neki ez jó vagy sem. Fizetünk élvezünk és megyünk tovább. Hisz ez nekünk sem jelent többet sokszor mint egy utcai hambi ha éhesek vagyunk." - írtad a hozzászólásodban.

Teljesen igaz. Én például dagadt vagyok, sörhasú és kopaszodó. Rendkívül jó érzés, amikor nyáron egy tetkós-tangás, karika-fülbevalós, közönséges fejű, teltkarcsú, esetleg vékony testű utcai cigány (vagy szoláriumozott bőrű fehér) kurva térdelve-lehajolva szopja a vastag, eres faszomat. Olyan nőknek élvezhettem pénzért a szájába, akik ingyen keresztülnéznének rajtam. A dolog érzelmi töltete nekem zéró, ahogy számukra is.

Az utcai örömlányok többségét szerintem lelkileg sem viseli meg annyira, hogy naponta nyolc-tíz makktárs ürít a szájukba. Egyszerű csajszik ezek, nem dilemmáznak annyit, mint a luxuspicsák. Nekik ez meló, unott arccal, rutinszerűen furulyáznak, amíg a kedves ügyfél el nem sül. Hozzá vannak szokva, ami látszik is. Nagyon jól csinálják. Persze idővel valamennyire kiégnek, de ettől a szolgáltatás csak jobb lesz. Voltam már negyvenes évei közepén járó utcai bérnősténnyel, aki két évtizede űzi az ipart. Mondta, neki már olyan erős a gyomra, hogy undorodni sem tud, legyen a kuncsaft akármilyen. Csinálja és kész.
Nem nagy művészet, de annál nagyobb (és biztosabb) élvezet. A lebukás esélye pedig gyakorlatilag nulla. Kizárólag olyan volt, hogy miközben a "natúr francia végig szájban" névre hallgató szolgáltatást vettem igénybe, megszólalt a telefonom. A kurva - szájának felszabadulása után persze - nagyokat vihogott, megtudván, hogy a barátnőm volt az. Jót röhögtünk a szituáción.
Régebben előfordult, hogy miután igénybe vettem a megdugni akart útszéli kurva száját gumihúzás előtti furulya céljából, pár nap múlva a dákóm pisilés alatt (később pedig állandóan) sajogni kezdett. Égető-szúró fájdalom. Mentem a doktor nénihez, akinek persze őszintén beszámoltam, hol járt a farkam. A nő vigyorogva nyugtatott meg, hogy "csak" bakteriális húgycsőgyulladás. Azt mondta, nagyon népszerű lehet ez a prosti, mert ezen a héten én vagyok a sokadik úriember, ugyanonnan, ugyanilyen tünetekkel. Eleve az országúti pillangó hordozhatta a kórokozót, vagy a korábbi ügyfél hagyta ott nekem az előváladékával (esetleg a spermájával, ha bele is élvezett). Felírta a gyógyszert, amitől gond nélkül elmúlt. Jópofa öregcsaj volt a doktornő, meg se próbált lebeszélni a kurvázásról, csak azt mondta, ha nyalókázásra használom a bérnőstényt, akkor is húzzak kotont. Megígértem, de persze azóta is gumi nélkül szopatok. Megtörtént, hogy néha összeszedtem ezt-azt (gomba, baktérium), de semmi komoly.
Háromezerért engem is leszopott már aluljárós cigány kurva, de az tényleg a fapados komfortfokozat. (Nincs lakás, de még civilizáltnak mondható fedett hely sem, ahová elvonul az ügyféllel.) Szakadt lépcsőház előtti kapualjban, a kukák mögött térdelve ügyködött rajtam, amíg nem spricceltem egy jót. Utána kiköpte és zsepivel megtörölte a száját és a lankadó farkamat is.
Újra megcsaltam a barátnőmet. A zsírpina, akivel megtettem, nem is jár, hanem gurul. Jóval egymázsás fölött van, nálam egy fejnyivel alacsonyabb, a feje is jó hájas. Kocsmában szedtem fel, úgy 1500 forintnyi márkás piát fizettem neki, tehát olcsóbbért kaptam meg, mint a legszakadtabb utcai kurvát. Én nem ihattam, mivel kocsival ugrottam be a helyre enni valamit, aztán ott ragadtam, A dagadt nővel különben semmi gond nem volt, tök igényesen öltözködött, szemkence, rúzs, festett haj, minden ami a bepasizáshoz kell. Rendesen le is volt barnulva, mondta, hogy hetente többször is jár szolizni. Nemrég érettségizett estin, dolgozik valahol, nem jegyeztem meg a céget. Később az autóban meggyőződhettem róla, hogy a punciját is napoztatja és borotválja. smile Szóltam előre, hogy foglalt vagyok, de nem zavarta. Igaz, eleinte nyafogott, hogy a faszik csak kihasználják, de ahogy fogyott a pia, úgy oldódtak a gátlásai (amúgy elég jól bírja az alkoholt) Persze ódákat zengtem a testéről (való igaz, hogy bírom a rengő segget és a kocacsöcsöket), a barátnőmet meg- akinek a képét be is villantottam neki - eléggé lehúztam, mondván, hogy gyenge a szexben (ami végül is nem igaz, bár tény hogy elég uncsi már) Volt simogatás, asztal alatti petting, nyelves smárolás, tehát minden, amitől egy csaj beindul. A szája is dundi volt, és elég jól csókolt. Kivittem (enyhén támolyogva vihogott) a négykerekűhöz, ott aztán jöhetett a lényeg. Mivel panaszkodott, hogy a pasik nem szoktak nyalni, azzal indítottam. Elég kényelmetlenül, de kinyaltam az előzékenyen széthúzott punciját. Tiszta csatakos lett a fejem, úgy csöpögött. Ujjazás és bimbószopás után jöhetett a nagy mutatvány. Leszopott, elélveztem, utána hazavittem. Megadta a számát, de szerintem tudja, hogy nemigen lesz folytatás. Bár ki tudja? Lehet, felhívom még.
Az aluljárós és útszéli kurvák jelentős része, akiket felszedtem, cigány volt. Semmivel nem rosszabbak a fehér köztéri ribancoknál. Sőt, némelyik bevállalósabb (és olcsóbb) a többségi húsárunál. Nyáron a legjobb, alig van rajtuk ruci. Magassarkú vagy üvegszínű patacipő, szűk felső és feszülő naci vagy miniszoknya. Legtöbbjük tetkós, az arcuk meglehetősen kiélt, elég közönségesek, ami engem mondjuk nem zavar. Fixáljuk az árat, gyorsan elvonulunk a megbeszélt helyre (ami lehet pályaudvari WC, téka, szexshop, kocsma raktárhelyisége, álló vonatszerelvény budija, vagy akár kapualj, pincelejáró, stb.) Letérdel a kiscsaj, aztán mehet a szopatás. Általában kicsit monoton a furulyaszóló, de hamar rátalálnak a megfelelő ütemre. Többnyire unott, kiégett, rutinszerű fejjel csinálják (nekik ez meló, és lehet hogy aznap már tizedjére élvezett valaki a szájukba), de azért ügyesen.

Régebben volt, hogy heti rendszerességgel jártam hozzájuk, többnyire beérve a gumi nélküli szájmunkával, de volt, hogy meg is kúrtam némelyiket. Elvonultunk a helyiségbe, mely olyan szűk volt, mint kurva húsos puncija (nem viccelek, rohadt jó tapadós luka volt, pedig a fején látszott, hogy nem ma kezdte.) Bemelegítésnek egy kis oboa, aztán koton fel, a nő hátrafordul, tenyerével a csempének támaszkodik, előrehajol és széles terpeszbe vágja magát. Én meg berakom és a tetkós. kicsit dundi seggét fogva mozgok a kurvában. Hú, de jó volt! Nyög is hozzá (azért, hogy hamarabb elmenjek.) Erre gondolva érdemes otthon, elindulás előtt jó alaposan kiverni vagy rámászni a barátnőnkre. Személytelen volt így, hogy baszás közben nem láttam az arcát, (csak mikor hátranézett, végzek-e már) de talán pont ettől volt állatiasan király.

Kurvázni jó!
"hatért már lakásra lehet menni".

Ezt szinte kizártnak tartom. Az online hirdető, lakásra invitáló örömlányok tarifája alapjáraton 8-10 ezer, extrák nélkül. A natúr francia legalább plusz 3-5ezer. Tehát kéglin 11-15 rongy alatt ez nemigen jöhet ki. Ha igen, az fehér holló, szabályerősítő kivétel csupán. Az utcai árak rugalmasabbak, de szerintem az átlagos díjszabás a fenti szolgáltatásért ott is minimum 4-5 ezer.
Aluljárós kurvát én is szopattam gumi nélkül hatezerért. Ott vannak mindenütt, ha vársz maximum negyedóráig, és ügyfélnek nézel ki, biztosan leszólítanak. Ahhoz képest, hogy utcaiak, némelyik egész jó testű. Legutóbb egy húsos combú, kreol bőrű, nagycsöcsű, vastag szájú, foglalkozásához passzoló arcú pillangó torkozta be a nyalókát. Ilyenkor persze a makktársnak csak "állójegye" van. Tehát félrevonulnak valahová (bizonyos lepukkant épületek szűk helyiségei, ahol a szemetesvödör tele van használt zsepikkel, kotonokkal, törlőkendőkkel) a csaj letérdel és szájba vesz, a kuncsaft pedig ürít, Öt percig bírtam csak, (mert igen jól szopott, volt benne rutin és a dudáit is elővillantotta) aztán a szájába engedtem. Baszni is lehet, de mivel az ilyen helyeken többnyire csak pléddel letakart priccsek vagy raklapok vannak a célra, én jórészt kihagyom. Fürdési lehetőség persze nincs, a hölgyike kiköpi és fertőtlenítő oldattal öblöget. Bizony van, hogy nem bírok ellenállni egy olcsó furulya jelentette kísértésnek.
Saját tapasztalatom az, hogy minél dekoratívabb a csaj, annál inkább kényeskedik az első (s gyakran egyben az utolsó smile alkalomnál a geci rendeltetési helyét illetően. Nemigen akarja engedni, hogy az aktus végén a gumit lekapva jóízűen a szájába vagy arcára élvezzek. Míg a csúnya (pattanásos, elhízott, rondán kiélt fejű) nők odaadóbbak. Jobban lehet irányítani őket, mert kompenzálnak. Bevállalják az orális spermalövetet vagy a pofijukra spriccelést. Mondjuk szerintem a legtöbb női arcon jól fest az ondó.
Nem ismételném önmagam, ajánlom figyelmedbe e topikba írt,
293. számú, 2008. 11. 26. szerda 12:11 órai keltezésű hozzászólásomat. Egyéb megjegyzéseidre - időhiány miatt - csak később tudok reagálni. Dióhéjban csak annyit: nem vagyunk uniformizálva. Van, aki soha nem képes érzelmet és testiséget különválasztani, másoknak ez gond nélkül belefér. Számomra a baszásnak nem alapvető előfeltétele (vagy minőségileg kötelező tartozéka) a lelki vonzódás. Nekem fizikailag ugyanolyan kielégítő, ha egy útszélen (vagy interneten) felszedett örömlány profin leszop negyedóra alatt. Élvezem, hogy egy ismeretlen csajnak - akinek legfeljebb a "művésznevét" tudom - az arcára, szájába vagy cickóira spriccelhetek. Persze a szétválasztás fordítva is működik: minden további nélkül képes vagyok érzelmileg kötődni valakihez, akivel nem jó a szex. A lelki és szerelmi kapocs enélkül is meglehet.
A megcsalásban tagadhatatlanul rejlik valami nagyon izgató. Főként a tiltott gyümölcs ízének édessége miatt. Olyan sokszor léptem már félre életemben, hogy nem is számolom. Ha van rá pénzem (és lehetőségem) nem bírok ellenállni. Kell a változatosság.
Volt, hogy kapualjban szoptak le, a pincelejáró takarásában. Máskor nem a helyszín, hanem a baszás tárgyának testsúlya miatt volt a dolog extrém.
Szerintem a kurvázás érzelmileg nem számít megcsalásnak, csak testileg. Hiszen az örömlányhoz - aki előttem aznap már jó pár makktárs farkát szopta, és utánam is jönnek még - nem kötődöm lelkileg. Így aztán nem is csinálok belőle problémát. A barátnőmmel többé-kevésbé jól megvagyunk, de a szex (a változatosság és a profizmus miatt) jobb a fizetős pillangóval, mint vele. Ettől függetlenül a nemi életünkre a bérnőstények jó hatást gyakorolnak. Van hogy előre begerjedek a kurvázás gondolatára (vagy utólag felidéződik bennem, hogy dolgozott a szextündér rajtam) és újra rámászok a csajomra, túlteljesítve a heti normát. smile
Én régebben útszéli kurvákat is gyakran szopattam gumi nélkül. Tudtam, hogy fertőzésveszélyes (aznap esetleg én lehettem a tizedik makktárs, aki jóízűen lespricceli az ügyeletes sztrádapillangó torokmanduláját), de mikor ráéreztem a mélytorkos natúr furulya ízére, nem tudtam ellenállni a kísérésnek. Gumiban nem teljesen ugyanaz. Rohadt jó volt érezni a ribanc cuppogós, bőnyálas száját és nyelvét, ahogy a makkom, fitymám szívja, nyalja, dolgozik rajta. Meg persze a végén, hogy jól telerakom a szájpadlását a cuccal. Én is azt mondom, időnként ez valahol az extrém sport és az orosz rulett közötti tartományban lehet smile

Volt, hogy összeszedtem ezt-azt (némi gombás fertőzés, bakteriális húgycsőgyulladás), de szerencsére mindig kezelhető volt. Mindazonáltal jobbára már én is csak lakáson rendelő örömlányoknak adok szájon keresztüli kóstolót a spermámból.
A fasznak, ha tisztán tartják, akkor is van egy jellegzetes szaga, kipárolgása. (Ahogy a pinának is.) Ez nem kellemetlen. csak jellegzetes (és árnyalataiban egyedi)
"egynémelyik nagyon érti ám a dolgát...Gyakorlat teszi a mestert."

Ezt tanúsíthatom. Néha ez kompenzálja a külső hiányosságokat. Az út széléről vettem fel régebben egy nagyon duci, pufók arcú, középkorú, némileg már leharcolt kurvát. Kánikula lévén izzadtuk mindketten. Viszont úgy benyelte a faszt és kiszivattyúzta belőlem a cuccot, hogy csak ziháltam. Finom határozottsággal gyúrta a golyóim, kisajtolva, amit kell. Nem kapkodott, alaposan lecuppantott. Ritka az ennyire jó furulya.
"ha massal vagyok es nem sumakolom el az asszony elött:bevallom neki.
De ö is megteheti ha kedve van." - írod.

Én szintén ilyen partnert keresek. Mert a jelenlegi barátnőm - sajnos - korántsem ennyire toleráns. S bizony a legtöbb makktárs hasonló cipőben jár. A nyitott házasság és párkapcsolat hívei jelenleg még csak egy boldog, de parányi kisebbségi sziget az álszentség tengerében.

"27 éves vagyok finom sportosan izmos joképü srac"

Mit csináljon, aki nem csinos és izmos, hanem átlagos (de inkább átlag alatti) külsejű, mint én? Mellesleg nekem egy másik embert győzködni, befolyásolni, hízelgéssel rádumálni a szexre inkább fárasztó, kényszerű teher, mint szórakozás.

"meg kell találni a hobbikurvakat.akik az élvezetert dugnak füvel-fával."

Az efféle dolog tetemes időráfordítással és pénzkiadással jár. (El kell menni a buliba - beugró, italfogyasztás - és amatőr ribancot nemigen lehet öt perc alatt hanyatt fektetni, vagy "térdre kényszeríteni" smile Etetni-itatni kell, táncolni vele (amit nem tudok), meghívni erre-arra, körülugrálni (amit utálok), viccesnek-poénosnak lenni (ami szintén nem az én műfajom) Dögös nő fűzéséhez géperejű jármű is szükségeltetik, hát nem ragozom. Majdnem ugyanannyiba jönnék ki, mint a hivatásos változatnál. A siker pedig nem garantált.
Ha amatőr pinával lépnék félre, valóban órákig (esetleg napokig) kell fűzni, hogy széttegye a lábát. Egyik dolog, hogy a siker nem garantált. Másik, hogy a huzamos távollét (illetve a nyilvános helyen a bige társaságában való mutatkozás) következtében lebukhatok a barátnőmnél, de minimum gyanút foghat. Ráadásul ha a dolog papíron ingyen van, ugye a férfiember azt a nőt baszhatja meg, akit éppen lehet. (Kéznél van, tetszem neki, hagyja magát, stb.) De kurvázásnál a pénzemért azt kapom meg, amelyiket én akarom. Úgy csinálja, ahogy kedvem van hozzá. A maximális diszkréció kivédi a lelepleződést. Nincs bonyolult alibigyártást igénylő sokórás lelkizős előjáték. Amennyiben úgy esik jól, csak egy félórás, röpke furulyára nevezek be. Profin leszopnak, állatiasan hörögve és rángva élvezek a bérnőstény szájába. Nem jobb ez, mint több napig kínlódni bizonytalan minőségű (és a párkapcsolatomat is veszélyeztető) dologért?
Én sokszor vettem igénybe autóban ülve az út szélén dolgozó nők szájmunkáját, de mindig csak álló helyzetben. Vezetés során az ilyesmi elítélendő felelőtlenség. Ha gumi nélkül leszopatsz egy sztrádapillangót, esetleg elkaphatsz tőle valamit. Guruló kocsiban csinálva viszont nemcsak önmagad, de másokat is veszélybe sodorhatsz.
Mivel én (ha van pénzem rá) hivatásosokkal csalom meg a barátnőmet, a lebukásveszély minimális. Húzós sztorikkal tehát nem is szolgálhatok. De olyan volt már, hogy miközben a nappalos éjszakai pillangón tempózgattam, megszólalt a telefonom, amit elfelejtettem kikapcsolni. Persze nem vettem fel, de miután végeztem és ránéztem a híváslistára, láttam, hogy a csajom keresett.
Újabb, luficsöcsökkel, rendelkező, plázacica küllemű bérnőstény látogatását vettem tervbe. A tavalyi fizetős szilikoncsoda annyira bejött nekem, hogy azóta még jobban gerjedek az ilyen kurvákra. Sajnos a most kiszemelt örömlánynak nincs olyan imponáló referencialistája, mint a korábbinak. Persze a látvány (és a szófogadó igyekezet) ellensúlyozhatja a rutinhiányt. A natúr franciázás bevállalása viszont nálam alapfeltétel. Ha ügyesen kőkeményre szopja farkam és utána rendesen szétteszi a lábait, akkor nem várom el a kifinomult mozgást. Pazar test, bársonyos, leszolizott bőr, hanyatt fekszik vagy rám ül, és hamar kész vagyok.
Miért rosszabb a bérnőstény elnevezés a kurvánál? Én így hívom őket. Mellesleg, amit az alázásról írsz, közel áll a valósághoz. Legalábbis engem előnytelen külsejű - hájas, sörhasú, kopaszodó - hímként felizgat, hogy olyan nőket is megkapok, akik ingyen rám sem nézne. (Plázacicákat, akiktől a bevásárlóközpontokban guvad a szemem, csorog a nyálam, a farkam pedig bekeményedik).A bérnőstény valószínűleg undorodik tőlem, de erős gyomra van és szereti a pénzt. Így aztán megteszi, amit kérek. Egy örömlány fullextrás óradíja legalább húszezer (vagy több). Csak összehasonlításképp: ennyit keres egy jó ügyvéd (aki öt évig tanult a jogi karon + gyakorlati idő). Vagy egy hivatásos békefenntartó elitkatona, aki naponta kockáztatja az életét. Ha egy lány iskolai végzettség hiányában, pusztán a testével ennyit akar keresni, azért bizony meg kell tenni néhány dolgot. Például a kuncsaft faszát szopni, engedni, hogy a kedves vendég alaposan kielégüljön a testnyílásaiban való ütemes mozgástól. Hogy mindenféle udvarlás, kedveskedés, fűzés nélkül megbasszák. Mondjuk egy nap szép sorban úgy hatan. Nem kötelező csinálni. El lehet menni egy gyárba vagy boltba gályázni havi nettó nyolcvanezerért. De ha vállalta, ennyi pénzben benne van az alázós szituáció is. Itt nem szadomazora kell gondolni. Csupán arra, hogy a kurva alárendelődve kiszolgál. Nem kell ügyelni rá, hogy neki is jó legyen. A pénzedért élvezeti cikként használhatod a testét. A végén pedig a szájába, arcára vagy melleire üríted a spermát. Ilyen király módon kinyilvánítva: itt most a tarifa ellenértékeként te voltál a főnök, az uralmi pozícióban lévő fél. Amivel sikeresen levezetted az összes benned lévő feszültséget és frusztrációt. Én így csinálom. Ez üzlet, amivel az örömlány igen jól keres. A makktárs pedig fizet, mert jó. Ilyet (és a változatosság élményét) nem kapunk otthon.
Mint régi makktárs, megerősíthetem, hogy a dolog alapvetően erről szól. Annak élvezete, hogy " a pénzemért megkapom", nem kell befűzni. Én is ezért járok hozzájuk. A kurva teste fölötti ideiglenes hatalom demonstrálása, amikor rá vagy bele élvez a kuncsaft. Ürítés, ez rá a legjobb szó. A profi bérnőstény ugyanakkor helyén kezeli a dolgot. Mivel ez üzlet. Csak átengedi a testét használatra.
Nekem is volt pár gruppenélményem. Szerintem jobb, ha nem a pia, hanem hírnév híján a pénz hajtja a csaj könnyű vérét a partiba.
Némelyiken amúgy a zenészek után a technikai személyzet is végigmegy. Van, amelyik a mennyiségre koncentrál. Hány fasz volt meg egy éjszaka.
Rapbanda turnébusza vidéki koncerthelyszín parkolójában: begerjedt rajongó csaj a hátsó ülésen sorban leszopja a tagokat. Bugyija bokaláncig lecsúszva, így közben ujjazzák is. Ilyesmi rendszeresen megesik, a lányok sorban állnak az öltöző előtt. Legalábbis a szállongó kósza hírek alapján.
/ 5 oldal
/ oldal   Összesen: 243 hozzászólás, Listázva: 1-50

rapperporno

Regisztrálás ideje: 2007. január 08.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!