/ 1 oldal
Hozzászólások
hát ez kész. ennél nincs tovább. (néhányan elnéztétek: nem sör/meccs vagy nő a kérdés itt - ill. nincs kérdés: a meccs ment végig...). ilyent csak a viccből ismertem. hatalmas összhang lehet köztetek smile ) gratula!
a legszebb
ÉRTETT A FOTÓZÁSHOZ...MEG A NŐKHÖZ IS:)
az bazmeg, vagány, nem?!
kovi
jó így a hajad!
nekem nagyon!
grat bazmeg
félek, h szabad...
:(
öregem, ez nem semmi! és ott van minden képen a COPYRIGHT!!! észrevettétek? hány éves vagy te amúgy? szabad neked itt lenni a GG-n?!
eez igeen!!!!
(majdnem ennyire ott vannak azok a detektív zsenik, akik azzal fitogtatják tehetségüket, h lefülelték, h nem rögtönzött darab volt:))))
zsenik vagytok
mi ez?
izotonex, köszi az elismerést a sorozatomnál, nagyon jól esett így a végén! én (a fotós) is így gondoltam-gondolkozom, mint te smile de amiket meg lentebb írtam (13:19-kor reagáltad le), azok nem légből kapott elképzelések voltak, hanem kipróbáltuk, és ez volt a tapasztalat! nemtom te meddig mentél már el ilyesmiben, nekem dolgozott már a szerszámom furcsa helyeken, de az valahogy más! elkap a hév, és nem gondolkozol. itt meg egy "feladatot" teljesítesz... másrészt 20onévesen gáz lebeszélni 1 buszt. én is olvastam az elején a felajánlásokat, gondoltam is rá (pedig van gerincem is), de azért hogy ott csorgassa a nyálát egy 50es sofőr, aki lehet mondjuk épp vérbeli szararc: nem vonzó! próbáltunk álló vonatra is szállni: kiszámíthatatlan. az a vicc, hogy abban, amit mi csináltunk (meg a nagyszájúék), abban volt a legkevesebb kockázat. max vki a szeme sarkából megsejtheti, hogy ott rosszalkodunk valamit és akkor abbahagyjuk - nagy ügy!
de tényleg darwinkára gondoltam én is először, meg észrevettem kapika elismerésre méltó idomait, és értékeltem toratoráék ötletét;
de meg kell hagyni, pilu26-hoz fogható formákat ritkán találni, és attitude, a szemérmetlen 18éves meg sokakat zavarba ejtett! nekem kicsit egysíkú a sztori mindkettőben, de nem kell tőlük elvenni ami jár! a GG-nek se most kellene nekiesni, hanem a verseny előtti 3 hónapban lehetett volna tisztázni ezeket. nekem speciel egyértelmű volt a szitu. az meg hogy kapika még mindig úgy gondolja, hogy több gerince van itt mindenkinél, és értelmesebb is - hát kiábrándító:(
és már csak annyit jegyeznék meg, h ha vki próbálta már a szitut, v megpróbálna belegondolni, akkor a következőkkel szembesülne:
1)álló vonatba belógni, v. magadra zárni az ajtót full para, mert nem tudhatod mikor törnek rád (a kaller) és =>durva a lebukás.
(nem beszélve a vibriről/szexről, de az tán mindenkinek egyértelmű smile
2)ledumálni a szitut egy buszsofőrrel, mégha az a tulajdon édesapád is, nem kis bevállalás. másrészt a GG-sek se hülyék, és nem véletlenül nem zárták ki az üres buszokat, hogy jöjjön minél több nevezés (pont az ócsárló közönség érdekében...). és minden értelmes nevező számára ez világos lehetett az elejétől fogva.
3) hangoskodó kapika és zimmi is ügyesek voltak, jó móka az a műfaj is - de nem kellett hozzá nagyobb bátorság. Kapika azért pengélen táncolt, azt el kell ismerni (lenám egyik kedvence volt a frankón karbantartott testével és fantáziadús képeivel), de zimmi a teltebb idomain kívül nem vállalt más kockázatot. de a műsor, amit lenyomtatok, az példátlan (remélem az is marad). kapika számító beszólásai még talán szégyenletesebbek, mint zimmi egyszeűsége.
azért vagyok legjobban elkeseredve, mert a GG-t évek óta nézem & olvasom , és épp a szimpatikus közönség fogott meg az ízléses hozzászólásokkal - hozzáálásukkal (még szociológiai viták is voltak a GG közösségről, ízlésformáló erejéről!! smile . nem is nagyon kellettek Admin-ok, hogy kiszűrjék a gusztustalan képeket/szövegeket. ezért is féltem KOVI-tól, hogy ebbe az irányba tolódik a "közízlés". de ez még nem lehetett az ő sara! fél év alatt nem cserélődhetett ki az egész közönség! megnéztem az előző versenyen zimmiéket: 1/5-e pontot kaptak, mint az utólsó előtti, mégis minden hozzászóló meg tudott valami bíztatót fogalmazni. most meg úgy röpködtek a "szar"-ok, "elbaszott"-ak, ment a fúrás, stb..:(((
hát én (szintén a fotós) meg annyival sommáznám e két hetet, hogy gusztustalan volt, amit a sértődött versenytársak műveltek, kiábrándító, amit sok GG tag megengedett magának, és elszomorító, hogy még mindig nem sikerült a GG szerkesztőinek helyes mederbe terelni e folyamatokat.
és még csak annyit, aztán nem floodolom tovább a topicot, hogy elképesztően dögös lány vagy - nem véletlenül hasonlítottak a barátnőmhoz wink smile smile (olvastad?! smile )
mindnen elismerésem a sportos testedé, amellett hogy az adottságaidról meg már sok ódát megírtak az ókor óta, szal most bele se mennék wink

.
PS.:
ha esetleg GG-ztek még, majd tegyetek fel íncslekedő szexi ruhás képeket, az segít a fantáziálásban wink
és persze respect a 80 éves Juci néninek is, mindaddig, amíg ő neki nem áll beszólogatni a szemrevaló üde fiatal lányoknak, h kotródjanak az útjából, mert ő itt a JANI.
pilu26, én veled vagyok (a fotós), és asszem lena is, csak épp nincs itt smile
mi pl nem mentünk fel álló vonatra, mert neccesebbnek éreztük, h nem látjuk, h ki mikor tör ránk. ugyanez egy fülkével esetetekben még durvább. (és asszem a kallerok külön buknak a bezárt ajtókra, mert az vmit "jelent". én pl a mobilomat buktam 1 haverral buli után 1 bezárt fülkéből:() és tőled idézem zimmi kollégát, aki mások leszólásával próbál szavazókat meggyőzni: zimmi[VIP]

2007 Sep 10 Hétfo 19:33 Szép a csaj de hol itt a bátorság, hol a "közönség"??? Mitől tömegközlekedés?? a verseny lényege ez lett volna

ő egyebet nem csinált, minthogy elbújva megemelte a szoknyáját. az ugye nem nagy kockázat, ha el kell engedni, amikor közeledik vki. de ha rátok nyitnak...(hopp! épp erről is van 1 sztorim smile )) dehát ezért csináljuk, nemde wink ? aki meg otthon remegő kézzel a kisszobában anyu szoknyája mögül megmondja a frankót - hát annak csak azt kívánhatom, h egyszer találjon magának olyan lányt aki nem csak hanyatt fekve az ágyon engedi neki h bepiszkolja smile )))))
nah, remélem lassan átveszi helyét a peace&happiness + persze az építő kultúrált kritika.
csókok,****
teee... olvastam, és egyetértek tökre, és bocs ha félreérthető voltam, de nem neked szólt az egész üzi, csak annyit nagyon fontosnak tartottuk megjegyezni, hogy a "versenyzőknek" az egyik legfontosabb élmény a hsz-ek ovasgatása. szal nem lenne jó ha megszűnne, de persze abszolút ki kéne szűrni a bunkókat. sajnos most sokan nagyon beleélik magukat a névtelenségbe. pedig épp a jó közösség volt az egyik, amiért én megszerettem a GG-t, és amiért nudelena is vállalta a képeket. mondjuk lehet - a te ötleted nyomán - a negatív hsz-eket kéne megszűntetni smile bunkóék kaphatnának egy saját fórumtopikot, ahol ölhetnék egymást LOL, és senki nem lenne rájuk kíváncsi smile ))
meg az előző versenyen a versenytársakkal is jobb volt a "kapcsolat", most sajnos már nekem is eszembe jutott, h a nevezőket le kéne tiltani egymásról...:((( ez a legszomorúbb a mostaniban. de alapvetően abban is egyetértünk, h LÉPHETNE VMI RADIKÁLISAT A GG, mert ezek után senkinek nem lesz kedve nevezni. mondjuk jó lenne moderátori jogot kapni a saját lapunkra smile klikkelésre kivágni aki "rosszat szólt" smile )
nah, kitartás mindenkinek wink

Egyem a szivedet...
Olvastad mire írtam h. csatlakozom dokihoz?

".
ja és az álló vonatokról és éjszakai járatokról még annyit, hogy bármilyen hihetetlen, ha egyszer megpróbálod, rájössz milyen nehéz észrevétlenül fellógni egy látszólag otthagyott vonatra, és hogy mekkora ablakok vannak rajta... "

eszem ágában sincs...

A fikázókhoz szóltam a hsz-emmel Teeee....
az alábbiakra reagálva:
nem a fórumot kell hibáztatni!én azt imádom a legjobban, ha olvashatom a véleményeket (főleg ami az én képeimhez szól wink )
.
de az igaz, hogy az értelmetlen fikázást abba kell hagyni. A verseny pont arról szól, hogy az emberek szavazhatnak, hogy a bevállalósabb mutogatós, vagy az esetleg igényesebbre törekvő, "elbújós" jön be.
.
ja és az álló vonatokról és éjszakai járatokról még annyit, hogy bármilyen hihetetlen, ha egyszer megpróbálod, rájössz milyen nehéz észrevétlenül fellógni egy látszólag otthagyott vonatra, és hogy mekkora ablakok vannak rajta...
.
Szóval hajrá mindenkinek, és írjatok sok szépet nekünk!!! wink
. . . . . . . . . . . . . . . .
Moncy üzenete:

Csatlakozom Dokihoz...
Szintén egyik szem rivós...

Most bátor leszek, lehet kapok egy kis tiltást érte...

NEM ENGEDNÉK KOMMENTEKET ÍRNI!!!!!

Csak szavazás és kész...

Ez a "verseny" mint a címében benne van: AMATŐR ne várjatok profi csajokat profi beállítással...

Nyálcsorgatva vártátok a képeket aztán meg folyamatosan megy a "ez sem tetszik, az sem tetszik, nem túl bevállalós, van utas-nincs utas, unalmasak az esti fotók, de gáz a csaj" bla bla bla...

Mint a viccben: ha van kalapja azért, ha nincs kalapja azért...

off...
az egyik legszebb itt a GG-n! ;)
"nocsak" újabb offolós téma a GG-n :(((
sose múlik már el ez a vitahajlam az emberekből??
épp az http://www.expeditions.hu/view/msglist/2.html -en követem a forumot, aholis az everest csúcsmászását közvetítik. megjelent 1 gázarc, és 2 oldalba került, mire leszálltak róla, pedig ott aztán van komoly téma! sztem simán, ha nem vesz róluk tudomást senki, csak az segíthet. de sajna mindig akad aki "visszaüt":(
amúgy Mr. Vazelin tényleg fellengzősen kezdett bele - sztem ez így jön le még annak is aki pl. részt vett. és az "überluxus" körülményekről is több szó volt eddig, mint a cselekményekről. meg a kiskuki, chates gagyibuli beszólások is felelslegesek. persze csak ha nem épp az ilyen kiskukik felhergelése a cél.
és még egy kis TOPIC-ba vágót is a végére: csak párok kaptak meghívólevelet?? mert én nem kaptam... ja lehet az is, mert csak a versenyen van képem?? attól még nem kellene kiközösíteni wink
amúgy grat a résztvevőknek, és küldjétek a képeket tényleg mihamarabb. meg esetleg a részvevők listáját is, ha nem bánják wink
nyitolap "köszöntő" alja --- cikken legörget, oldal alja
én speciel ki nem állhatom pornószínészekkel alakított 'amatőr filmet'. félek Kovitól!!! ugye nem fog elszállni az eddigi kellemes hangulat az oldalról??! persze azért respect Kovi, a magyar Hefner, meg minden, nem vele van gondom - de félek , hogy a pornó szelleme lesöpri az "egyetemi hobbi" szellemét a világ legjobb amatőr forumáról.........
van 1 'letölthető' link a cikk végén.
az eddigi főszerkesztőkkel mi lett?
fasza, még ha nem is saját
hát, nem túl romantikus, de azért jó sorozat!
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 29 hozzászólás, Listázva: 1-29

nude_lena

nude_lena Nem:

Beállítottság: homoszexuális / leszbikus

Regisztrálás ideje: 2007. január 13.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!