/ 2 oldal
Hozzászólások
23 éves vékony fiú lányokkal/hölgyekkel és párokkal camozna.

cam_cum4you@hotmail.com

Egyedülálló fiúk ne vegyenek fel! köszönöm
Ma, szilveszter estére lenne esetleg egy pár ahová csatlakozhatnék? Vagy hölgy, lány akivel kettesben eltölthetnénk az estét?
23 éves intelligens, vékony fiú vagyok
Ma, szilveszter estére lenne esetleg egy pár ahová csatlakozhatnék?
23 éves intelligens, vékony fiú vagyok
Elmesélnéd kicsit részletesebben, hogyan került szóba, ki kezdeményezte a tényleges megvalósítást?
Szerintem a férfiak 99%a él ebben az álomvilágban smile Ahogy én is. Csak már kicsit kritikusabb szemmel. Voltam olyan helyzeten h komolyan felmerült a téma.
A fogalmi zavarhoz még annyit, hogy azt a különbséget nem látjátok ami szerintem a legfontosabb. Méghozzá az, hogy eredendően arról beszéltünk, hogy a pároshoz (esetlegesen a férfi nélkül) betársul egy nő, hogy a két lány kipróbálhassa/kiélhesse ilyen irányú vágyait.
volgyi és feu1 esetében már érzelmi dolgokról beszélünk.

Míg előbbit minden férfi szívesen fogadná a hálószobájában, addig utóbbi mindenki rémálma szerintem.
Csak a természetes!
Dekoltázs egy pushup melltartóval is felturbózható, valamint előnyös ruhákkal. De ha lekerül a melltartó akkor már csak a természetes mellnek van szép formája.
Hát általánosan nehéz a neten a partnerkeresés bármilyen témában...

Említetted a batárságot is. Az ismerőseitek között nincs olyan pár akiknél lehetne próbálkozni?
Ezt sajnálattal hallom.
Nekem úgy tűnik a lány mégsem volt annyira biztos magában. Még nem meri megélni vágyait. De az mindenesetre örömteli, hogy könnyen túlléptetek a problémán és nem ment el a kedvetek a kísérletezéstől smile

Ha a párommal erre a szintre jutunk meg fogunk keresni titeket smile
Eltűnt a topic.
Megtörtént már a nagy találkozás, kedves Tribal? smile
Sziasztok!
Szeptembertől kezdődően keresek akár rendszeres találkákra párt.
23 éves, intelligens, ápolt és igényes egyetemista vagyok.
Nem ragaszkodom elsőre szexhez, kukkolás, masztizás és enyhébb fokú részvétel az együttlétekben is teljesen ok.
Sziasztok!
Szeptembertől kezdődően keresek akár rendszeres találkákra párt.
23 éves, intelligens, ápolt és igényes egyetemista vagyok.
Nem ragaszkodom elsőre szexhez, kukkolás, masztizás és enyhébb fokú részvétel az együttlétekben is teljesen ok.
Persze át kell gondolni, de ahogy mások írták már, a tól hosszú rágódás nem vezet jóra. Ez az élet minden területére igaz. Nektek kell érezni a dolgot, én csak gondoltam felhívom a figyelmed erre is. Szexuális téren nem nagyon estem még ebbe a hibába, de így utólag belegondolva lehet (szájba élvezés pl).
Ilyen esetben szerintem bele se kezdjetek.
Ha nincs annyi önuralmad h a párod érzéseit előbbre tudd helyezni mint a pillanatnyi vágaid akkor nem fog működni a dolog és rámegy a kapcsolatotok
Csak nehogy átessetek a ló túloldalára, a sok beszélgetés vége az lesz, hogy élőben meg már nem úgy mennek a dolgok ahogy elképzelitek.

A nyitott szemmel járást mire érted? Hátha korábban sikerül valamit összehozni egy másik lánnyal?
23 éves, ápolt, igényes fiú vagyok. Csatlakoznék párokhoz, nem feltétlenül egy alkalomra. Kezdő párral is szívesen ismerkednék. Ha bizonytalanok vagytok akár csak nézhetlek is titeket, vagy csak kisebb mértékű részvételt is el tudom fogadni. Budapest- Győr vonalon vagyok leginkább megtalálható.
23 éves, ápolt, igényes fiú vagyok. Csatlakoznék párokhoz, nem feltétlenül egy alkalomra. Kezdő párral is szívesen ismerkednék. Ha bizonytalanok vagytok akár csak nézhetlek is titeket, vagy csak kisebb mértékű részvételt is el tudom fogadni. Budapest- Győr vonalon vagyok leginkább megtalálható.
A lány beszálló nálam sem okozott féltékenységet sohasem, a vetélytárs kifejezést jól eltaláltad, a helyzet nálunk is ugyanez volt.

Viszont a férfi beszálló és négyes felállás valahogy nekünk teljesen kiesett.
Harmadiknak fiút bevenni a párom nem szeretett volna soha. Elmondása szerint érzelmileg nem lett volna nála rendben a dolog. Viszont komoly kapcsolaton kívül elgondolkozna rajta. A négyest is ő utasította inkább vissza. Igaz abban teljesen egyetértettünk, hogy párcsere és a párok fiú és lány tagjai között semmiféle kontaktus sem lenne megengedett. Ami az ő féltékeny természetéből fakadóan könnyen adhatott volna okot konfliktusra. Ha nem is ez a helyes szó, de frusztrációra és zavarra mindenképpen. Ott is a lányok közötti kontaktuson lett volna a hangsúly és az egymás előtti/melletti szeretkezésen. De ebben a kérdésben nagyon bizonytalanok voltunk. A konkrét megvalósítás sohasem merült fel. Pedig érdekes módon erre is lett volna lehetőség, csak egyikünknek kellett volna akkor és ott kicsit bátrabbnak lenni és akkor lehetett volna próbálkozni egy kicsit ilyen téren.

Én abszolut, tudatosnak és megfontoltnak látom ahogy ti haladtok. Semmiféle, az elfogadhatónál nagyobb bizonytalanságot nem érzek rajtatok. Nagyon jó, hogy ilyen jól meg tudtok beszélni mindent. Szerintem ez a kulcs. Így biztosan jó élmény lesz. Ha megtörténik a nagy találkozás szeretnék részletes beszámolót, ha nem túl indiszkrét smile
Szerencsés vagy ha még nem ért ilyen jellegű komolyabb csalódás, és irigyellek is érte.

Eddigi hozzászólásaidból én azt szűrtem le, hogy a végső cél (akár már első alkalommal), hogy te is részt vegyél a két nő játékában valamilyen mértékben. És ugye a feleségednek meg ez a nehezebb része szerintem. Mert ahogy én, úgy te sem tekinted megcsalásnak, hogy egy másik nővel van együtt. De te is egy másik nő az ő szemében már annak számítana. Ha nem is ezzel a szóval, de valószínű nem esne jól neki. Ez a része nálunk is ezen akadt meg anno.

A második felével meg teljes mértékben egyet értek.
Azon átsiklottál, hogy ennek a kapcsolatnak már vége, sajnos. Én is úgy érzem, hogy jól döntöttem, de kár tagadni, hogy ha eszembe jut az eset akkor azért ott a kisördög... Akkor még olyan volt hármunk viszonya, hogy beleférhetett volna bármi szerintem. Csak utólag visszagondolva az azóta eltelt időben bekövetkezett válozásokra érzem úgy h jól döntöttem. Na meg persze az alapján h az exbarátnőmnek sem volt igazán az esete, meg szerinte rosszul csókolt. Na de őt meg ismerem annyira h ha annyira nem tetszett volna neki akkor nem csinálta volna... smile

A ti esetetekhez annyit, hogy a srác is érthető valahol. Én is így tennék. Tehát ha egy másik nővel lenne kettesben a párom azt még el tudnám fogadni. De inkább a hármas híve lennék, mert át akarom vele élni én is ezeket az alkalmakat. Persze úgy is ahogy már írtam h a beszálló lánnyal nem lenne kontaktus.

Viszont férfiként nem szívesen engedném a párom egy másik párhoz nélkülem, pláne úgy h nem titkolt szándék a hármas is. És ahogy eddig írtál végig a hármas felállás volt a végső cél, nem pedig a négyes, amit ha jól látom most említettél meg először.

Szóval a ti esetetekben szerintem (bármennyire én is a te elképzeléseidet támogatnám a hármast illetően) először a két lánynak kellene kettesben játszadoznia, és ha ez működik akkor mind a két fiút bevonni valamilyen szinten.
Megpróbálok mindenre válaszolni egyben. Remélem sikerül, ha nem, kérdezz tovább nyugodtan, végülis egy anonim forumon vagyunk smile

Hogy miért gondoltam meg magam abban a pillanatban? Kicsit komplex a dolog, de talán érthető lesz. Röviden a lány személye miatt. Külsőre nekem nem az esetem, de nem csúnya. A részletek nem fontosak. Ilyen megjelenésű lánnyal pont, hogy csak egy ilyen egy éjszakás kapcsolatot tudtam volna elképzelni többet nem. Nem akarok kirekesztő lenni meg ilyesmi, de akkor nagyon is így volt. De a nagyobb dilemma a hármunk viszonya és annak későbbi alakulása. Nagyon közeli barátság volt és szinte biztos h ráment volna a kapcsolat. De ez persze az én szemszögem. Ami nagyobbat nyomott a latba ott azonnal, az az volt h a barátnőm mindig is nagyon kritikusan nyilatkozott erről a lányról. Külsőre és belsőre is. Neki sem volt abszolut az esete (ha egyáltalán ezt így ki lehet jelenteni ebben a helyzetben) valamint, már akkortájt voltak súrlódások a két lány közt ami később csak erősödött az "esetleges beszálló lány" (nevet kellene neki mostmár adni smile ) nagyon erős jellembeli változásai miatt. És még egy indok, hogy utólag bevallotta a párom, hogy egyáltalán nem csókolt jól a lány. És ahogy ismerte ezek alapján az ágyban sem lett volna túl jó vele.

Úgy látszik ezt a részt nem fogalmaztam meg eléggé tisztán (utólag is elnézést érte). Egy olyan szituáció alakult ki, amit sajnos nem tudok teljes mértékben visszaidézni, hogy kialakult egy kisvárás, pillanatnyi csend vagy ilyesmi. Ami egy döntéshelyzet generált. És láttam/ éreztem a páromon, hogy most nekem kell döntést hozni. És én így döntöttem. De ha ő be merte volna vállalni akkor egyáltalán nem ellenkeztem volna. Addig a pillanatig meg sem fordult a fejemben, hogy le kellene állítani az eseményeket. Lehet, hogy én ilyedtem meg a lehetőségtől, de az idő engem igazolt.

Büszkék pedig azért nem vagyunk rá, mert egy kicsit elszaladt a ló azon az éjszakán. Rengeteg alkolhol stb. Igazából az a része nem tetszett, hogy az "előjátékot" még 4-5 csapattársam nézte végig.
hiányában nem jutottunk igazán előre. Egy alkalom volt ahol tényleges lehetőség lett volna még valami hasonlóra, de az már megint egy másik történet smile Így is túlléptem már egy hsz terjedelmét.

És hogy az alap kérdésre is válaszoljak. Én végig támogattam a páromat abban hogy az ilyen vágyait merje felszínre hozni, és esetlegesen megélni is. Féltékenységet igazából egyszer sem éreztem. Ha férfi bevonása és hasonló téma került terítékre akkor igen. Biztos azért más lett volna a helyzet ha meg is valósul egyszer az álomkép, de úgy gondolom sikerült volna féltékenység és sértődés nélkül megélni mindkettőnk/hármunknak.

Remélem tudtam valamit segíteni, akkor is ha nem vagyunk egy korosztály. És elnézést ha kicsit kusza lett smile
Végigolvastam az eddigieket és előszöris szeretném megerősíteni Pimpa hsz-ében írtakat, abszolut igaza van.

De, hogy érdemben is hozzászóljak.

Most 23 éves vagyok. Volt egy nálam egy évvel fiatalabb barátnőm. 4 évig voltunk együtt. És azt mondhatom jó kapcsolat volt szexuális téren (máshogy is de erre nem térnék ki smile ) Együtt tanultuk meg a szexet, igaz egyikünk sem volt szűz már, de a kezdeti mennyiségi mércéről minősgre átállást együtt éltük meg stb stb... Forum bejegyzések milliói vannak erről is. Elég szabadszájú lány és nagyon jó volt a kapcsolat így nem okozott gondot a szexuális vágyak, élmények stb megbeszélése sem.
Már a kezdetektől fogva tudtam, hogy van benne vonzalom a lányok iránt is. De féltékenységre erősen hajlamos volt a harmadik lány beszálló lehetőségét elutasította mereven mindig. Kettesben lánnyal nem igazán akart lenni, sőt semennyire sem. Azt mondta kapcsolata van ezért ez nála nem fér bele. Holott elmondása szerint egyedülállóként kettesben is kipróbálná lánnyal.

Többször szóbakerült köztünk ez a téma, de mindig a fenti eredményre jutottunk. Azt azért hozzá kell tenni, hogy anno talán az ifjonti hév miatt tényleges hármasban tudtam csak gondolkozni. ( A klasszikus két lány nyalogat úgy h közben összeér a nyelvük és csókot váltanak stb) Persze aztán ahogy a kapcsolat egyre mélyült kitisztultak a vágyak és én is azt helyeztem előtérbe, hogy a beszálló lány és köztem nem legyen kontaktus. Amit akkor már teljesen el tudtam fogadni. Sőt természetesnek is tudtam venni, a kapcsolat komoly érzelmi háttere miatt. De a kialakult helyzeten nem sikerült változtatni.

Aztán egyszer megtört a jég. Már nem tudom megmondani melyik évben, de 19 vagy 20 éves lehettem amikor volt egy nagy csapatos nyaralás. Kb 25 fővel béreltünk egy tábort. Rajtunk kívül senki nem volt. Egyik este nagyon elszaladt velünk a ló. Rengeteg ital fogyott és a közös zuhanyzóban kb 5 srác a barátnőm mégegy lány és én "buliztunk" a vége az lett h a fiúk félmerev farokkal csorgatták a nyálukat ahogy a barátnőm egy szál tangában csókolózik a másik lánnyal. Persze ő kezdeményezett a többiek cikizésére (ismerjük a helyzetet : " Nem mered, csak vetítesz" stb stb) Majd mivel mindenféle egyéb "felkérést" elutasított barátnőm ezért nemsokára elvonultunk a szobánkba. (ami egyébként az említett lánnyal közös volt), hogy a felkorbácsolt vágyaknak teret engedjünk.
Azt már nem tudom megmondani h még a szobába vezető út alatt történt vagy pedig mrá a csukott ajtón keresztül kopogott be a lány. De kialakult egy olyan szituáció ahol rajtam múlott h lesz-e több is a csóknál.
Át is futott az agyamon, hogy itt a lehetőség, de a másodperc törtrésze alatt döntöttem és inkább visszautasítottam a lehetőséget. (Utólag kiderült helyesen) Néha azért kicsit bánom a döntést.

Persze erre az esetre egyikünk sem volt különösebben büszke, de itt tört meg igazán a jég. Ettől kezdve nem az volt a felállás, hogy nem, mert ez egy kapcsolatban nem működhet, hanem a megfelelő lány h
Ez szép és jó (mármint a wellness része), de nem minden este wellness. Elsősorban a mindennapokra kell megoldást találni. Az pedig nagyon nem könnyű, egyedül szerintem lehetetlen. Olyan partnert találni aki szexuálisan fogékony egy ilyen jellegű probléma feszegetésére és a hozzáállása is olyan nagyon nehéz találni szerintem.
Hát nem tudom mennyire segít, de próbáld meg. Anno nekem bevált a technika. Hosszú lenne leírni az egész történetemet, de a lényeg a következő:

Próbálj meg olyan helyzetet teremteni h ő irányítsa az élvezésed. Úgy értve h hanyatfekszel és a barátnőd szájj/kézzel elégít ki. Tudja ő irányítani h hova menjen a cucc. Nem tudom attól mennyire viszolyog h a kezét összekenje. Ha ez is gond kérdd h folytassa miután elélveztél. Kicsit húzogatja a farkad lassan megbarátkozik a dologgal. Kettőtöktől függ h sikerül e így egyáltalán eredményt elérni, de nekem bevált. Később a lány kérte már h élvezzek a hasára, később a melleire. Aztán a szájába. Persze tudta, hogy én ezeket szeretném, de én is tisztában voltam vele, hogy neki ez nehézséget jelent így nem erőltettem hanem csak így haladtunk aprólékosan. Nála volt a döntés lehetősége. És ki merte mondani a vágyait mikor már kifejezetten ő kívánta a dolgot.
A reggel, délben, este/ este 2x híve vagyok buck
Persze minden nap azért nem menne huzamosabb ideig. Egy éjszaka 6szor volt a rekord
Igaz nem vagyok annyira jártas a témában mint a több válaszoló, de hátha én is hozzá tudok tenni egy kicsit. Nem történt az utolsó alkalommal valami olyasmi ami eddig nem? Valami kis plusz, pl érzékibb csókolózás a másik sráccal és hasonlók. Olyan kis apróság ami neked lehet fel sem tűnt. Teljesen más szituáció, csak értsd mire gondolok. Az exemmel párszor összejöttünk egy estére. Tudtam h az új srác elmondása szerint jóval nagyobb mérettel rendelkezik, valamint (utólag kiderülve az újdonság varázsa) mennyivel jobb vele a szex. Ezzel nem is volt gond. Tehát nem érintett lelkileg rosszul, igazából el tudtam fogadni. De egyszer volt egy olyan megjegyzése h a jóval nagyobb méretet be tudja kapni majdnem tövig, az enyém valószínű teljesen beférne a szájába (korábban próbálkoztunk, vagyis inkább ő a mélytorokkal, de nem sok eredménnyel), erre mikor szopás közben felvetettem, hogy mi lenne ha megmutatná mennyire is tudja leengedni a torkába azt a választ kaptam, h nekem azt nem csinálja meg csak a srácnak. Ez viszont nagyon rosszul érintett.

Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy lehet volt valami olyan reakciód ami rosszul érintette lelkileg (hangos nyögések, csók bármi), még akkor is ha tudja h őt szereted, de a szex jobb egy idegennel.
Mindenképpen próbáld meg megbeszélni vele, mert csak úgy lesz tiszta.
Nagy jól látjátok a problémát.
Egyrészt az óriási túlkínálat az egyedülálló férfiak között, másrészt sok esetben a párok hozzáállása sem a legkorrektebb. Az előző pár hsz-ben kifejtettétek a lényeget. Még annyit tennék hozzá, hogy sok esetben találkozom olyannal, hogy a párok a megkeresésre. (hosszabb bemutatkozó levél) Egy "ok, küldj arc, egész alakos és intim képet az alábbi címre" a válasz. Azt megértem, hogy feltehetőleg napi szinten rengeteg levélre kellene válaszolni, de venni kellene a fáradtságot h érdemi legyen az a válasz. Persze arról nem is beszélve h két levélváltás után megszakad a kapcsolat, függetlenül attól, hogy volt- e képcsere vagy nem. Tehát nem a külsőségek miatt.
Engem is érdekel a téma, a neten számtalan anyag van. De a gyakorlatban szinte semmi. Van esetleg olyan pár/ hölgy akinek volt hasonló élménye? tapasztalatokat megosztaná?
(Off: Ott a pont. Inkább nem ecsetelem, hogy mennyire értek egyet. Hölgyektől viszont nem meglepő h így nyilatkoznak. Szerintem a szex iránt nyitottabbak írnak ilyen oldalakra.)

Különben az exem 4 év alatt kétszer próbálta meg lenyelni. Nem erőltettem így mindkétszer magától tette meg, de nem jött be neki. Nem futott kiköpni, meg fogatmosni, de egyszerűen neki nem volt jó. Leginkább az állaga miatt. De mindkétszer ő akarta és hozta fel h élvezzek a szájába, nagyon örültem neki h ennyire szeret h megpróbálja, pedig előtte nagyon elzárkózott tőle.
Szerintem kizárt, ez csak a pornósok agyszüleménye pár kósza fantázia alapján.
[#]Ex-szel használtuk párszor. És igen csak élvezetes volt, feldobta az orált mindkét oldalról.
Viszont első alkalommal nem jött be. Sötétben kezdtük el fújkálni így aztán jutott mindenhová, ahogy aztán belemelegedtünk (nyár lévén) igencsak kellemetlen szaga lett. Úgyhogy fürdés, ágyneműhúzás lett a vége. De tanultunk az esetből. Azok a régi szép idők.... buck
Köszi!
A te képeid is szuperek! finom
Klixen már csak ilyen. Mindig ilyen arccal csinálja. De nagyon érti a dolgát
És hol mikor stb?
Tudsz valami pontosabb infokat adni?
Ha reklámnak minősül akkor priviben.
Köszi előre is.
Ennél mutatott már többet is másik filmben
Párom gyógyszert szed.
Semmi problémája nem volt vele. NEm hízott meg, hormonális zavarok se voltak nála. A menstruációja is beállt napra pontosan.
Szerintem komoly kapcsolatban, ha megvan a bizalom akkor ez a legjobb. Kényelmes, nem töri meg a szeretkezést.
Tegnap este punciba, ma reggel meg cicire buck
MIkor hova sikerül
Én csak annyit fűznék hozzá h nem kell feltétlenül óriási méret, ha (te szavaiddal élve jól meg kell pakolni egy csajt. Nekem sem óriási (~17) de minden második pózban tudok fájdalmat okozni ha túl mélyre hatolok. Meg kell találni minden szeretkezéshez az ideális pózt. (érzéki szeretkezés vs. kemény dugás) Mikor mire vágytok. A lényeg h meg kell találni a farkadhoz illő nőt. Mindig is lesz olyan aki a nagyot szereti és fordítva
Ennek szerintem sincs semmi értelme. Inkább a korábbi tanácsokból kell meríteni.
Attól h előtte kivered nem fogod léynegesen tovább bírni. Nehezebb lesz életet lehetni a farkadba. De mire megtörténik ígyis kapsz annyi ingert h ugyanott leszel.
Ebben igazad van.
Nálunk is előfordul h leteperjük egymást és akkor belefér h fogom a párom fejét és irányítom közben. De ez a ritkább. Olyankor ő is erre vágyik és elvezi h kicsit uralkodok felette. Persze nem durván és nem öklendezésig stb.
Az esetek többségében viszont pont ő szeret irányítani és én szívesen hagyom is nyes
MInden nőt hagyni kell h ráérezzen a dolog ízére, aztán utána már lehet színesíteni akár ilyennel is.
Mi is az amatőrt szeretjük leginkább. Az sokkkal emberközelibb smile
Ráadásul általában nem megjátszott.
De mindig találunk benne valamit ami nem tetszik és az a vége h mi tudjuk jobban és félúton kikapcsoljuk a gépet. ÉLőbne mégis jobb mint nézni
smile szerintem ez a jó hozzáállás. Mi pl pont ezért nem alkalmazzuk az anális szexet. Annak nincs értelme ha az egyik fél csak eltűri és alig várja h vége legyen.
De azért meg kell próbálni rávezetni a dologra
Nekem úgy tűnik h először a fejedben kellene rendet tenni. Nekem is volt ilyen időszakom. Szerintem most kb egy olyasmi helyzetben vagy, h már előre stresszelsz szex előtt azon h korán el fogsz menni. De ettől csak rosszabb lesz. Magadban kell tisztázni h bírni fogod és bolodoggá teszed a lányt.
Ha magadnak vered ott olyan gond lehet titokban elbújva stb csináltad és van egy ilyen reflex h gyorsan el kell élvezni. Ez üthet vissza.
Én anno beleestem egy ilyen hibába. Általában gyorsan "rárántottam" és már kész is volt. Keveset foglalkoztam úgymond magammal csak az votl alényeg h gyorsan elélvezzek. Meg is lett a hátulütője. A másik pedig h ne csak húzogasd!!! Használj sikosítót, izgasd a makkod stb. Így "jobban hasonlít az érzés egy puncihoz".
Ezek apró dolgok, de nem is egy két hét alatt kell eredményt várni. De elsőkörben magadban kell lerendezni a dolgokat, h a szex is javuljon.

A medenceizmok edzése is egy módszer lehet. Mondjuk ebben én kudarcot vallottam. Lehet rosszul csináltam, de nekem inkább erősítette az orgazmus közeledtét mint visszatartotta a megfeszítés.

A nevezett óvszer hatóanyaga nem tudom micsoda, de én nem vettem észre h tompult volna az érzés más óvszerhez képest, igaz nem is használtam sokszor. Egy próbát megér szerintem
Nekem eléggé meseszerűnek tűnik. Túl sok a pornós sablon. gonosz3 De ha igaz a sztori akkor szerencsés fickó lehetett. hehe
Én csak annyit mondanék h dako84-nek igaza van. A lányra figyelj, őt akard boldoggá tenni. Ne a farkadra koncentrálj. De ne is a szoszéd öregasszonyra mert azt meg a csaj fogja kiszúrni. Szóval gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni...
Különben meg tudok ajánlani egy óvszert. Most fejből nem tudom megmondani a pontos nevét, a durex gyártja világos,szürkés-kékes dobozban van. 4 éve vagyok együtt a barátnőmmel és amikor ritkán vagyunk együtt szoktunk venni néha, feldobja a szexet(feltéve ha lapból nem óvszert használtok). Én tényleg tovább bírtam tőle.
Valószínű igazad van. Ha érzelmekkel teli szeretkezésről beszélünk nem feltétlenül a szopás jut eszembe nekem sem. Persze nem azt jelenti h ilyenkor nincs orális szex, csak kevesebb ritkábban stb.

Eleinte nálunk is elzárkózott a szájbaélvezéstől. De aztán párszor beszélgettünk róla és meggyőztem h nem az a tipikus pornós "szemébe, orrába, fülébe stb verem bele" hanem fejezze be a szájába. Sikerült is meggyőzni. Szerintem a kulcsa a dolognak az h a "megalázást" kell kivenni a dologból. Rávezetni h nem megalázó.

A tisztálkodás meg annyi, h napi rendszeres fürdés, tusolásnál alaposan megmosni. Plusz esteleg sportolás, nehéz munka és hasonlók után gyors zuhany. WC után megtörölni. Szerintem egy egészséges embernek ennyi elég ahhoz h nem legyen problémája íz/szag területén. Legalábbis nálam még nem volt ilyen gond, pedig sportolok is és végzek közben megerőltető(izzasztó) fizikai munkát is.
Szia!

Eléggé hasonló cipőben járunk. Én is távkapcsolatban vagyok. Nálunk ez úgy volt h a kapcsolat elején nem nagoyn szopott, aztán egyszer megtört a jég és egyre többet. Próbáltam nem erőltetni így egy idő után magától csinálta. Az lehet h a távolság kicsit zavaró. Ha mi sem találkozunk sűrűn akkor kicsit eltávolodunk egymástól. Én nem érzek különbséget, de a barátnőm ilyenkor nem nagyon akar szopni és azt se szereti ha én nyalom. Sőt a visszafogottabb pózokat kívánja. Amikor többet vagyunk együtt akkor aztán van ereszd el a hajamat... wink
Szóval nála kell a sok együttlét, szeretet stb, lehet nálatok is így van.

somamix hsz-éhez meg annyit h a normál tisztálkodás tökéletesen elegendő a farok tisztántartására. Aki erre nem képes az olyan szinten igénytelen h nőt nem is érdemel
Olyan támadógörény fejet vág a csaj amikor beleélvez a szájába nyes
Próbáld meg h párszor kiynalod úgy igazán élvezésig meg úgy megdugod h alig kapjon levegőt utána az élvezettől. Utána szopni fog mint a kisangyal
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 95 hozzászólás, Listázva: 1-50

andrew87

andrew87 Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2007. január 15.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!