/ 1 oldal
Hozzászólások
Szia!
Szerintem nem! Ha megvolt a vágy a kipróbálásra, tetszett is és nem csak egy egyszeri próba volt,akkor bizony bi,ha bevallja magának ha nem! Talán hosszabb-rövidebb ideig nem műveli,esetleg új szexuális élmények egy új lánnyal stb. De időről-időre elő fog jönni a vágy! Persze ez csak az én véleményem de az ellenkezőjét nehezen tudom elképzelni.
mert én nem vele akartam befejezni! Természetesen a férj be-be segédkezett a hölgy csúcsra juttatásában,de őszintén meglepődött amikor tudomására hoztam,h megdugom és az Ő szájá.ban fejezem be! Meg őrült volna ezért fél órával azelőtt,de így kielégülten lankadtan nem fogadta kitörő örömmel az ötletet. Ja kérem! Ha már játszunk az én perverzióim is helyt kell,h kapjanak arról nem beszélve kérem ,h engem itt megdugtak! A nő segédletével,nagyon megdugtam élvezve a kiszolgáltatott helyzetét a tehetetlenségét,ez az én játékom volt!!! Ameddig csak tudtam húztam a dolgot,végül a nyitott szájába és az arcára spriccelve éltem át életem legnagyobb orgazmusát!
Fontosnak tartom még elmondani,h az történetben szereplő pár,tud erről az írásról és hozzájárult a közléséhez. Jobb ha az ember főnökei tudnak az ilyesmiről....azóta üzleteltünk egy kicsit és részben az Ő vállalkozásukban is dolgozom...))))
Folyt: Miután a du folyamán végig próbáltuk a ház extrái nyújtotta lehetőségeket /szauna,jakuzzi/ újra mindenki a szexre vágyott. Megbeszéltük,h most a férj kényeztetésével kezdünk. A beszélgetések során kiderült,megőrül az anális kényeztetésért,ezért most ezt sem hagyjuk ki. Kezdésnek mindketten szoptunk neki,hol felváltva,hol egyszerre majd ezt nekem is megismételték ami óriási volt. Hamarosan előkerült az egyik vibrátor és miközben együtt szoptuk a nő megdugta férjecskéjét de úgy,h az már nekem fájt viszont a pasi nagyon élvezte és közben tövig nyelve a farkamat,szopott! Folyamatosan cserélgettük a pózokat,h mindenki mindenkihez hozzáférjen,de úgy,h a pasival mindig ketten foglalkozzunk. Nem bántam,h a játék hevében időnként nekem is benyalt,néha finoman megpróbált ujjazni Ezeket a felesége is csinálta mindkettőnknek és bár kikötöttem,hogy azt a területet nem adom most mégis jól esett! Vinnyogott az élvezetektől és előállt a kéréssel amitől tartottam! Szeretett volna megdugni és bennem befejezni! Könyörgött,h engedjem meg,nagyon sok olyan dolgot ígért cserébe amitől már kezdtem kicsit hímringyónak érezni magam - feleség is kérlelt,h megőrülne a látványtól és mindent megtesz nekem legyen az bármilyen különleges csak engedjem! Végig gondolva,h mennyi mindennel dugott már meg a feleségem és tekintve a pasi méretét na meg azt,h mennyire fel voltam húzva,félretettem az elveket és rábólintottam! Kutya pózban először a nő nyalta a bejáratot,nagyon finoman síkosítós ujjal tágított rajta,izgatta. Mögém állt a férj és az ő gumis farkát is bekente és az ánuszomhoz igazította. A pasi tényleg nagyon finoman,lassan hatolt belém bár éreztemh remeg és legszivesebben egyetlen erőteljes lökéssel a magáévá tenne. De vigyázott,tudta,h azzal mindent elrontana. Finoman,lassan dugott.Hazudnék ha azt állítanám,h élveztem,de nem volt rossz,tetszett. Pláne akkor amikor a nő alám feküdt és abban az ütemben kezdett szopni ahogy a férje dugott. Tövig bennem a farok,én pedig tövig a nő forró szájában. Ahogy kifelé húzta,úgy a nő is engedte ki a szájából. Na,ez már fergetegesen jó volt!!! A nő ott hagyott és filmezte a megdugásomat,majd a vibrivel kezdte dugni a férjét. Közben fotózott és persze ahogy egész idő alatt,köcsögözve,buzizva bíztatta a pasit az orgazmusra! Nem kellett sokáig várni,éreztem a farok megnagyobbodását és pillanatok múlva a lüktetést, ahogy a forró spermáját belém /gumiba/ lövi!
Hát'megtörtént mégis hagytam,h egy pasi megdugjon,fogadkozások ide v oda! Nem bántam meg,megtapasztaltam valami újat,de nem szoktam rá és nem is kívánom!
Miután szabadultam az addig elhanyagolt feleséggel szeretkeztünk a férj előtt,szerintem minden variációban, amiről nagyon szép felvételek készültek. Kértem egy-két nagyon extrém dolgot is tőle,de mivel azt ígérte mindent megtesz így nem mondott nemet,de a részletek már egy másik fórumba valók! A vége az ami még ide tartozik. Nagyon nehezemre esett kitartani a nő orgazmusáig,de mindent elkövettem,minden játékszert bevete
Nagyon sajnálom,h ennyire negatív tapasztalataid vannak a sorstársaiddal! Azért azt senkitől ne tűrd el,h sértegessen,megalázzon az ilyen embereknél 100x külömb vagy! Szexre pedig hajrá egy profival minél előbb!!! Első alkalommal egy végig franciát kérnék és csak a következő alkalommal közösülést ugyanazzal a lánnnyal! Ennek több oka is van,gondold csak át....! Persze ez csak az én véleményem. Minden esetre időnként vissza látogatok ide,kíváncsi vagyok a fejleményekre és persze a beszámolót is szívesen olvasnám!!! Sok sikert!
Szia!
Vannak ilyen társkereső oldalak,nyugodtan keress rá,nagyon sok fogyatékos/ide tartoznak az amúgy fizikailag és mentálisan is teljesen re ndben lévő,egyébb betegségben szenvedők is akik amúgy 100%-os életet élnek/ ember próbál így társat keresni! Te pontosan tudod,h milyen apróságoknak lehet örülni ami az "egészséges" embereknek természetes. Ott olyan emberekkel beszélgethetsz akik veled együtt tudnak örülni. Ha nem csak szexet,hanem kapcsolatot akarsz mindenképp ezt javaslom. Tessék látogatni a programjaikat,sport eseményeiket! Ismerek olyan járáshibás Europabajnok vívó lányt akinek bármelyik pasi örülne és kerekesszékes a párja. Budakeszin a rehabon is lehet sok balesetissel találkozni, ismerkedni. Tudnék sikertörténeteket "révészek"/ezt csak Te érted szerintem/ és balesetisek közötti kapcsolatokról de azokat nem lehet alapul venni .Hidd el,h nagyon nagy áldozatot kíván egy nem fogyatékkal élőtől a csak szexkapcsolat,ha ilyet találsz hirdetés útján,ott már más van a háttérben nem árt óvatosnak lenni! Arra én is a fizetőst ajánlanám!
Fontos,h mindig a legelején tisztázd a helyzetedet,magadról mindig őszintén beszélj minden témában még akkor is ha félsz,h elijeszted az illetőt! Csak az fog viszakozni aki ezt amúgy is megtenné rövid időn belül! Meg fogsz lepődni,hogy milyen kevés elutasítást fogsz kapni a számítottal ellentétben! A szex gyakorlati kivitelezése miatt pedig ne aggódj,mindent meg lehet oldani,különleges helyzetben az emberi találékonyság nem ismer határokat! Azt pedig nagyon jól tetted,h ide is írtál,itt is vannak olyanok akik fogyatékost fogadtak az ágyukba és olyanok is akik meg fogják tenni!
Sok sikert!
Második randi,folyt: Jött a nő de nem folytatta a szopást a pasi mellé állt és verte a farkát a tenyerébe. Tényleg nem kellett sok idő és a nyüszítő férj beleélvezett a kezébe egy kb kiskanálnyi adagot. Vártam a többit de a ritmikusan lüktető farokból nem jött több. A nő kettejük szájához emelte a kezét és közösen tisztára nyalták azt. Látszott,h ez sem hirtelen ötlet volt,inkább bevett szokás. A pasi a mellettem lévő fotelba huppant és úgy markolászta,huzogatta a farkát mint akinek nagyon fáj! A nő az ágyra fektetett és fölém gugolt,h beleüljön. Próbáltam alá csúszni,hogy megkóstoljam a punciját,de nem engedte,már nagyon dugni akart! Kértem egy gumit /egyesség/amit ugyan nem szívesen ,de odahozatott a férjel. Nagy szakértelemmel felhúzta és egyetlen,türelmetlen mozdulattal tövig nyársalta magát a még magamat is meglepően nagyra duzzadt farkamra. Érzéki kavarásba kezdett amit hamarosan vad lovaglás váltott fel. Aprókat sikongatva a mellkasomra támaszkodva lovagolt és igencsak félő volt,h ezt a tempót nem sokáig fogom bírni a végletekig húzott farkammal. A férj fotózott,videózott és a nő utasítására seggbe dugta a vibrátorral. Na,köszönöm szépen ez nem sokat segített rajtam,aki szexelt már így az pontosan tudja miről beszélek. Dupla ingerlés ez a nőnek,de a benne lévő farkamnak is és akkor sem bírtam volna csak másodpercekkel tovább,ha a pasi a szabad kezével nem simogatja meg a zacskómat. De megtette és ez volt a kegyelemdöfés! Óriásit élveztem a nőbe,aki látva hogy nem sokáig lesz kemény farok benne,fürge ujjacskáit hívta segítségül és két farokra tűzve masztizni kezdett miközben aprókat mozdított a csípőjén. Talán a látvány segített,h néhány percig még kemény tudtam maradni,amíg Ő is átélte az orgazmust,de még milyet?! Én még nőt fimen kívül ilyen hangosan élvezni nem láttam! Addig pihegett rajtam amíg a farkam magától ki nem csúszott a tocsogó puncijából. Mellém ült'és levette a gumit,kényesen ügyelve,h egy csepp se menjen ki belőle. A férj mint egy kiskutya aki a jutalom falatkáját várja,olyan sóvárgó szemekkel nézte a nő ügyködését. Kifordította a gumit és mint a sajátját a nő kezéből ezt is közösen fogyasztották el,ugyanúgy mint ahogy a farkamat is együtt nyalogatták tisztára. Mindhárman kimerültünk,de megbeszéltük,h még sokmindent kki kéne próbálni,ezért maradhatnék éjszakára! Sehol nem töltök fél napnál többet,de úgy éreztem vár itt még meglepi engem/az is az volt,h teljesen eltértünk az előre megbeszélt forgatókönyvtől/ ezért úgy döntöttem maradok és ezt nagyon nem bántam meg! Külömben amint újra nem a szex volt a középpontban,visszavedlettek az eredeti szerepükbe ami azz előzmények után néha megmosolyogtatott,de erről és a további történésekről a következő írásomban.
Második randi,folyt: Jött a nő de nem folytatta a szopást a pasi mellé állt és verte a farkát a tenyerébe. Tényleg nem kellett sok idő és a nyüszítő férj beleélvezett a kezébe egy kb kiskanálnyi adagot. Vártam a többit de a ritmikusan lüktető farokból nem jött több. A nő kettejük szájához emelte a kezét és közösen tisztára nyalták azt. Látszott,h ez sem hirtelen ötlet volt,inkább bevett szokás. A pasi a mellettem lévő fotelba huppant és úgy markolászta,huzogatta a farkát mint akinek nagyon fáj! A nő az ágyra fektetett és fölém gugolt,h beleüljön. Próbáltam alá csúszni,hogy megkóstoljam a punciját,de nem engedte,már nagyon dugni akart! Kértem egy gumit /egyesség/amit ugyan nem szívesen ,de odahozatott a férjel. Nagy szakértelemmel felhúzta és egyetlen,türelmetlen mozdulattal tövig nyársalta magát a még magamat is meglepően nagyra duzzadt farkamra. Érzéki kavarásba kezdett amit hamarosan vad lovaglás váltott fel. Aprókat sikongatva a mellkasomra támaszkodva lovagolt és igencsak félő volt,h ezt a tempót nem sokáig fogom bírni a végletekig húzott farkammal. A férj fotózott,videózott és a nő utasítására seggbe dugta a vibrátorral. Na,köszönöm szépen ez nem sokat segített rajtam,aki szexelt már így az pontosan tudja miről beszélek. Dupla ingerlés ez a nőnek,de a benne lévő farkamnak is és akkor sem bírtam volna csak másodpercekkel tovább,ha a pasi a szabad kezével nem simogatja meg a zacskómat. De megtette és ez volt a kegyelemdöfés! Óriásit élveztem a nőbe,aki látva hogy nem sokáig lesz kemény farok benne,fürge ujjacskáit hívta segítségül és két farokra tűzve masztizni kezdett miközben aprókat mozdított a csípőjén. Talán a látvány segített,h néhány percig még kemény tudtam maradni,amíg Ő is átélte az orgazmust,de még milyet?! Én még nőt fimen kívül ilyen hangosan élvezni nem láttam! Addig pihegett rajtam amíg a farkam magától ki nem csúszott a tocsogó puncijából. Mellém ült'és levette a gumit,kényesen ügyelve,h egy csepp se menjen ki belőle. A férj mint egy kiskutya aki a jutalom falatkáját várja,olyan sóvárgó szemekkel nézte a nő ügyködését. Kifordította a gumit és mint a sajátját a nő kezéből ezt is közösen fogyasztották el,ugyanúgy mint ahogy a farkamat is együtt nyalogatták tisztára. Mindhárman kimerültünk,de megbeszéltük,h még sokmindent kki kéne próbálni,ezért maradhatnék éjszakára! Sehol nem töltök fél napnál többet,de úgy éreztem vár itt még meglepi engem/az is az volt,h teljesen eltértünk az előre megbeszélt forgatókönyvtől/ ezért úgy döntöttem maradok és ezt nagyon nem bántam meg! Külömben amint újra nem a szex volt a középpontban,visszavedlettek az eredeti szerepükbe ami azz előzmények után néha megmosolyogtatott,de erről és a további történésekről a következő írásomban.
Végig a szemembe nézve szopott,minden rezdülésemet figyelve azonnal reagált azokra. Szuper jól csinálta! Néhány perc után szólalt meg először és ezzel azonnal lerombolta az"egymást szerető,tisztelő,adjuk meg a másiknak amit szeretne képet"! Egy kérdés volt:"Te is leszopnád,köcsög"? Ez nagyon furcsán hanzott az addig jó modorú választékosan beszélő,úri hölgytől! Azonnal megértettem a helyzetet. A történet nem arról szól,h a nő segédkezik a férjének abban,h kipróbálhassa és a pasi irányítja a dolgokat. Nem és nagyon nem! Ez a történet a nőről és rólam szól,így dughat más masikkal és ez a feltétele,h a férjének megengedi a bi vágyai kiélését. Ezt a gondolatomat megerősítette a látvány ami akkor tárult elém amikor a nő a kérdés feltételével egyidőben lehúzta a férj törölközőjét! Az a farok amitől tartottam ha majd feláll....már nagyon is állt a maga kb tíz centiével!!! Körülmetélt,nagy makkú,keskeny szárú,rövid farka volt hatalmas herékkel. Hogyan tűnik el a dicsőség?! A pasi kiesett a jól menő vállalkozó,"megveszlek kilóra,sokkal kevesebb vagy mint én" szerepből és ott ült meztelenül,kiszolgáltatva! Nagyon dög vagyok ha azt mondom:nagyon tetszett a szitu? Lehet,de így volt! "Gyere szopni" volt az utasítás a férj felé,megfogta a fejét és a farkamra tolta,ütemesen nyomkodva kényszerítve szopásra a pasit. Majdnem elugrottam olyan fogazást csinált! Lassan belejött végre kinyitotta száját ezzel viszont azt érte el,h a nő tövig rá tudta nyomni a farkamra,ettől viszont fuldoklott,öklendezett. Mindennek volt nevezhető csak élvezetesnek nem! A figyelmemet azonban más kezdte el lekötni,méghozzá a nő szemkontaktusa. Miközben ütemesen nyomkodta a férje fejét a szemembe nézett és szopást imitáló mozdulatokat tett a szájával,nyelvével. Elengedte a pasit,engem átparancsolt a fotelba a férjét letérdeltette,arcal felém állva előrehajolt és a fenekét széthúzva nyalatta a seggét a pasival. Teljesen kivetkőzve magából,faszra éhes szukává változott és úgy is beszélt. Folyamatosan szidva bíztatta:"nyaljál segget ha már baszni nem tudsz,téged úgy is csak a segglyuk érdekel buzi,megnézed,h basz meg egy igazi fasz"! A pasi han gosan nyögve, lihegve nyalt miközben verte a farkát. Otthagyta a nőt és térden csúszva hozzám jött és rábukott,szopott és közben folyamatosan matatott az ánuszom felé,ujjazni szeretett volna. Megállapodásunk szerint az tiltott terület és erre sokadszorra is felhívtam a figyelmét kevés sikerrel. Eltoltam magamtól,magam elé állítottam és ülve szopni kezdtem neki. Már izgatott,h milyen lehet egy ekkora farok a számban ill bíztam benne,h picit lenyugszik és leszakad a seggemről. Hörgött, nyüszített a szopástól,próbálta baszni a számat de az irányítást nem engedtem ki a kezemből, korlátozva de engedtem,h élvezkedjen. Felesége folyamatosan fotózta az akciót,bíztatta a férjét a már leírt stílusban. Iszonyatosan bepörgött a pasi éreztem,h nagyon közel az orgazmus,jeleztem a nőnek,h fejezze be a férjét mert én nem fogom/megállapodás) Jött a nő,de nem fol
Hamar a lényegre tértek,elküldtek fürödni,utána a férj következett. Ott ültünk a nappaliban,derekunkra tekert törölközővel amig a hölgy is elment felkészülni. Hamarosan visszatért,tangában,combfixben,tűsarkú cipőben. Felül hosszú ujjú necc,köldök felső volt rajta. Eszméletlenül jól nézett ki! Az a típusú nő aki életében nem végzett fizikai munkát(talán másmilyet sem) akinek a napi program a pedikűr-manikűr a szoli,a testedzés,masszázs és szépítkezés,vásárolgatás! Mindene valódi volt ,talán a cicik eshettek át egy felvarráson. Az egész nő lehetett 60-65kg a kb.180-as magasságához és azok mellek aránytalanul nagyok vooltak ahoz,h ennyi idősen így álljanak! Minden esetre nagyon dekoratív volt! A szoba közepére tipegett,h jól láthassuk és olyan vetkőzős műsort adott elő nekünk,h bármelyik profi táncos(lehet,h az volt?) megirigyelhette volna. A vetkőzés fokozatosan vibris játékba ment át és velünk szemben a fotelban masztizott egy méretes vibrátorral ,láthatóan nagyon élvezve,h két pasi nyálcsorgatva figyeli. Mi tagadás iszonyatosan felizgatott,farkam a törölközőt majden átszúrva ágaskodott. Lopva figyeltem a férj reakcióit. Látszott rajta,h borzasztóan büszke a nőre, nem is őt nézte,engem figyelt,h hogyan ájulok el az Ő kis igazgyöngye műsorátol?! Hát elájultam,de éreztem,h ez nem hirtele ötlettől vezérelve történik! Ez egy jól begyakorolt és sokszor ekjátszott forhatóköny része. A pa si törölközőjét nézve nem sok reakciót váltott ki a műsor,nem állt. Viszont a domborulat a farkánál picit megrettentett. Ha ez ekkora most,mekküra lesz erekcióban? Ismét sikerült kifognom egy olyan méretes példányt ami mellett szégyenkeznem kell? A nő nem hagyott sokáig tépelődni a problémán,oda jött,elém térdelt és a törölközőmet széthúza kiszabadította farkamat a fogságából. Ápolt,hosszú ujjaival simogatni kezdte,néha aprókat huzogatva rajta,meg-meg nyalva a makkomat,zacsimat. Lassan,nagyon lassan végig nyalogatva egy olyan érzéki szopásba kezdett amilyenben még életemben nem volt részem pedig.......!
A második randi: Bp-i ,mai szó használattal élve: kő gazdag,ötvenes évei közepén járó házaspár keresett meg levelével/ én soha nem írtam senki hirdetésére/ Választékos fogalmazású érezhetően tanult,magasan iskolázott ember írása. Már az'első levélben kikötötték,h nem küldenek képet,legyen meglepi. Hááát.... azért ilyen esetben nagyon meg lehet ám lepődni,de legyen! Gyorsan tisztáztuk az elképzeléseinket(az enyémeket nem írnám le újra) de elfogadták azokat,ezen felül azt szerették volna,h mi pasik foglalkozzunk egymással amit a nő néz és fotóz,utána pedig mindketten a hölgyel kéne lennünk aki ragaszkodik ahoz,h az egymással és a vele való szexelésnél is a szájába kéri mindkettőnk spermáját. Gondoltam ha lesz elég időnk,menni fog a dolog. Persze az első randi kudarca nagyon frissen élt bennem és nem tett túl magaiztossá,de hát itt mindent szabad a hölgyel és ez....... Viszont ezzel a fotózással némi fenntartásaim voltak,mert ugye nem szeretném a neten viszontlátni az akciós képeimet arc vállalással! Ennyi bizalmatlanság azt hiszem belefér,ezért kikötöttem,h csinálhatnak képeket,de csak az én gépemmel és telefonommal! Találkozás náluk,perem kerületi "viskó" még a kocsi kerekeire is papucsot akarta húzni,ahogy beálltam az udvarra! Őszes halántékú,vékony,magas és még pasi szemmel is sármos úr és nagyon jól "karbantartott" felesége fogadott.
Minden próbálkozásom ellenére sem tudtam leplezni kellemes csalódásomat, tényleg meglepi volt az ilyet szeretem! Kedves tiszteletköröket futva a nappaliba vezettek ahol átadtam a magammal hozott csekély figyelmességet(amit most nagyon annak éreztem) és elkezdődöt az ilyenkor szokásos ismerjük meg egymást színjáték! Ugyan! Semmit nem fogsz megismerni a másikból csak azt amit per-pillanat mutatni akar! Látod,h nem ápolatlan,nem bűzlik a szája és három értelmes szónál többet ki tud nyögni. Mindenki úgy csinál mintha érdekelné a másik élete,de valójában már nedvesedik a punci,állnak a farkak és mindenki alig várja,h kezdődjön a szex. Természetesen ez csak az ilyen,első találkozásnál szex találkákra igaz van ennek olyan változata is ahol többet kell tudni egymásról,de az egy más kategória! Egy pillanatra visszatérnék a csekélységre. Soha nem mentem sehová üres kézzel. Egy üveg középkategóriás bor, valami dessert és eg tizes csomagolású óvszert mindig vittem magammal!
Sziaztok!
Már bocsánat az érintettektől,de az,h mit enged vagy mit nem egy roma lány annak nem sok köze van a nemzetiségéhez! Inkább azon múlik,h hol nevelkedik. Próbáljon valaki egy 500 fős magyar faluban análisan szexelni vagy ondót nyeletni egy oda valósi lánnyal! Nem lesz könnyű!
Volt szerencsém többesben szexelni roma lánnyal /huszon évesen/ és kettesben /harmincas/ egyik esetben sem volt visszautasítás semmire.
És igazuk van azoknak akik azt mondják,h gyönyörűek tudnak lenni!Ugyan úgy változatosak mint bármely náció tagjai.
Ez még valamiért lamaradt: ahoz,hogy ilyen szituban is jól működjek 100%-ban kell foglalkoznom lánnyal és csak plusz csemegének jöhet a pasi!
Elnézést kérek azoktól akik pornó regényt vártak/nak/ tőlem,nem vagyok a szavak embere annyira. Csak a velem megtörtént események által generált érzelmeimet,gondolataimat próbálom leírni,hátha valaki hasznát veszi.
A formai és helyesírási hibákért bocsi,telefonról írok és gyakran ütök mellé. A következő randi már jobban sikerült ha lesz időm leírom azt is!
A helyzet nem volt új,v idegen a többeseknél sokszor került farok az arcom közelébe de most más a helyzet mert be akarom kapni. Ott lüktetett,vörösen és az elő váladéktól csillogón. Ez utóbbiból rengeteg volt a srácnak'sok ember ejakulátuma sincs ennyi. Megfogtam a tocsogó,forró farkat és finoman verni kezdtem,igyekeztem mindent úgy csinálni,ahogy én szeretem. A fiú teste megremegett,talán váratlanul érte de egy pillanatra sem hagyta abba a nyalást. Finoman körbe nyaltam a makkját és nagyon lassan rácsúsztattam a számat a farokra épp hogy a csak a makkot kaptam be. Egy újabb rándulás és apró sóhaj volt a reakció. A váladéka semleges ízű volt nem olyan sós mint az enyém,viszont egyre több lett belőle. Vártam a beteljesülés érzését azt a frenetikus boldogságot amikor régen dédelgetett álmom megvalósul......nem vol semmi hasonló!!! Ütemesen vertem,szoptam egy faszt és úgy éreztem mintha a sajátom lenne,mintha már ezerszer csináltam volna! Ekkor nézett fel először a fiú és a lány is addigi elfoglaltságukat abbahagyva nézték ahogy szopok. A szemükbe néztem,a lányon érdeklődést a srácon pici csodálkozással vegyülő örömöt láttam. Elhúzta a farkát finoman jelezve,h pozitúrát váltunk és a farkam felé nyúlt. Természetesen látni akartam mindent ezért kicsit közelebb toltam a farkam........ Mit is toltam,a farkam??? Egy fenét!!! Lenézve vettem észre,h annyira elmerültem és koncentráltam,hogy jól csináljam neki,h bár az agyam úgy érzékelte ,majd szétrobban keményre duzzadt farkam,fizikailag talán még életemben nem volt ilyen kicsi!
Hát, kérem ott álltam(bár álltam volna) én a nagy többes tapasztalatommal,az óriási szexuális étvágyammal,az imádott farkammal ami soha nem hagyott cserben.... Pelyhütten egy hármas szex közepén egy olyan szituban amiről évekig ábrándoztam,fantáziáltam! Hát ha valami mege gáz,akkor ez az!!!!!!
A srác próbált lelket verni belé,lassan guzogatta aztán bekapta de hamar feladta ugyanis nem történt semmi. Szólt a lánynak,h szopjon nekem de Ő (feltehetően zavarában) olyan teátrálisan kezdett neki,hogy inkább saját kezembe vettem a dolgot. A fiú szopatni kezdte a feleségét, én pedig vertem a farkam Őket nézve. Az eredmény annyi lett,h amikor kb 2perc múlva megtöltötte a szájat vele együtt élveztem a hasamra a félkeményre vert farkammal.
Ezt a szégyent,azt hittem menten elsüllyedek!!!Ujdonsült barátaim dícséretére legyen mondva (és ezt ezúton is köszönöm nekik ha olvassák) nem csináltak belőle ügyet,sőt még Ők próbálták elbagatelizálni a dolgot! Sejthetitek,hogya éreztem magam ezt nem is taglalnám tovább.
Lezuhanyoztam,mire visszaértem újra nyalta a lányt. Ciciknél besegítve befejeztük Őt is és utána kettőnk között a lánnyal órákig beszélgettünk családról,munkáról és az élet nagy dolgairól..
Igen ezt lehet így is,nem kell hozzá diploma,hogy az ember ember tudjon lenni! (ezt a következő randi elé írtam!)
Azóta már megfejtettem a dolgokat,levontam a tanulságokat. Nem volt könnyü de mostanra megértettem: ahoz,h ilyen szituban is jól m
Ugyan látszott a zavartsága de tetszett neki,a hajamba túrva szorította a fejemet a mellére. Csókolgattam,nyaldostam a ciciket és lassan indultam egyre lejjebb,azzal a nem titkolt szándékkal,h leváltom a fiút és meg ízlelem a puncit. Hamar rá kellett jönnöm,h ezt csak én szeretném és talán a lány de a fiú semmiképp. Úgy tapadt a puncira és úgy helyezkedett,h még véletlenűl se férjek hozzá! Sőt,ha hiszitek,ha nem mindig úgy alakította a helyzetet,h ott tartózkodásom alatt még csak nem is láttam a puncit! Mivel már kellően lecsúsztam,nagyon közel kerültem a farkához és a vágyaim megvalósítás.hoz.
Ahogy igértem az első randi:
GG-s társkeresőből,30-as ,,két gyermekes ,vidéki pár.
Néhány szokványos bemutatkozó levél után rátértünk az elképzelések egyeztetésére és a képcserélésre. Rólunk ugyan van fent kép de küldtem egész alakos ruhás képet,arccal és korrektül ilyet is kaptam vissza. Abban azonos volt az álláspontunk,h nem csókolózunk,nem élvezünk egymás szájába. Ugyan én kikötöttem hogy anális játékok részemről kizárva mégis úgy éreztem,h a srácnak lennének ilyen igényei. Nem tolakodóan de időről-időre előhozta a témát,hogy mi hogyan szoktuk a párommal meg,h Ők hogyan csinálják stb. Volt még 1 kikötés,a lánnyal nem csókolózhatok és nem közösülhetek! 2hét levelezés alatt sikerült időpontot és helyet egyeztetni. Egy kölcsön nyaralóban fogunk találkozni.
A randi simán ment. Ahogy azt már sejtettem,aranyos,kedves pár fogadott. Beszélgettünk,borozgattak egy kicsit,mustrálgattuk egymást lopva és megegyeztünk,h én majd irányítom a történéseket mert mégis csak több tapasztalatom van. A lány felment zuhanyozni és már vissza sem jött a hálóból. Mondtam a srácnak,h menjen Ő is és melegítsenek,én még elszívok egy cigit,zuhanyzok és majd csatlakozom. A hálóba lépve az a szép látvá y fogadott,h a srác óriási átéléssel nyal amit a lány nem leplezett zavartsággal élvez. Három dolog ragadt meg bennem azonnal a szobába lépve. Az egyik a lány melle. Senki ne értse kérem félre,távol á lljon tőlem bármilyen negatívum,hiszen tudom,h rengetegen pont ezért a tipusért őrülnek meg és igazuk is van. Nekem viszont ez az egyetlen ami nem jön be! Természetesen a méreteket már felmértem és teljesen rendben is volt de a mellbimbó akkora volt mint az enyém és a udvarral együttnagyon világos,majdhogynem testszínű. A második az éjjeli szekrényre kikészített vibrátor és síkosító. Harmadik pedig a srác farka. Ez most egy pici magyarázatra szorul. Arról álmodoztam hogy milyen lenne egy farokkal játszadozni és természetesen a fantáziámban meg is született,h hogyan is fog az kinézni? Persze,h valami olyasmi mint a sajátom v egy teljesen egyenes,arányos hasonló. Ezzel szemben egy hegyes a farok méretéhez képest kicsi makkú az én farkamnál legalább félszer vastagabb és kb 2cm-el hosszabb farok meredezett előttem. Be kell vallanom igen méretes példány volt de nem szép,nem az a hú de bekapnám! Itt vagyok,most már nem viszakozok ha a fene,fenét eszik akkor sem! Bebújtan az ágyba és a lány melleivel kezdtem foglalkozni.
Ahoz,h világos legyen a vívódásom és a fejemben kialakult káosz/ez még az előtt volt,h kipróbáltam/néhány dolgot tudnotok kell rólam.
42 éves,átlagos pasi vagyok átlagos alakkal,mérettel. Három gyermekem van a második házasságomban élek. Szexuális étvágyam a napi betevőt igényli és ehez/és még sok minden máshoz/ csodálatos partner a feleségem! Nem dicsekvés de nagyon sok lánnyal,asszonnyal volt kapcsolatom,sokan velem csalták az amúgy vezérhímnek számító férjüket. Miért,merül fel a jogos kérdés?! Mert azok basznak önzően/bocsánat/ szemben velem aki szeretkezik velük akkor is ha tartós a kapcsolat és akkor is ha alkalmi. Volt szerencsém kipróbálni a hármast mindkét falállásban és a négyest is párcserével és anélkül is. Bocsánat a hosszú kitérőért de fontosnak éreztem mert ezek után mit akarok a pasiktól ha full heteró életet éltem,élek?! Na itt sokan felkapják a fejüket,hogy akkor Te nem is vagy heteró....szunnyadó bi....stb! Döntsétek el Ti,h ki v mi vagyok! Magamat leginkább kíváncsi heterónak tartom. Azok közé tartozom akik nem éreznek késztetést,h hozzá érjenek egy szép férfi testhez 'nem csókolnék meg egy pasit soha,nem akorok magamban érezni egy kőkemény falloszt és én sem tenném a sajátomat egy pasi végbelébe. Nem akarom érezni más gyönyörét a számban és a saját spermám ízét sem akarom megkóstoltatni egy helyes pasival! Akkor mit akarok,akartam??? Csak egy FASZT,amit a számba vehetek,nyalogathatok,szophatok,verhetek! Miért? Csak,h érezzem amit a lányok éreznek,megtapasztalni az érzést. Személytelenül,érzelmek nélkül!
Tudom most megosztottam a fórum tagságát,sajnálom én csak ilyen élményre vágytam,persze ez nem mehetett ilyen egyszerűen a valamit-valamiért elv mindhárom esetben működött,de ezt majd a sztoriknál látni fogjátok. Tehát definiáljatok ahogy gondoljátok és aki hasonlóan érez,dilemmázik az elolvassa a többit aki másképp gondolkodik az pedig úgy is fikázni fog. Én az előbbieknek írok!
Sziasztok!
Nagyon rég olvasgatom a hozzászólásokat mert engem is nagyon izgatott a kérdés,milyen lehet egy másik farokkal játszadozni!
Rengeteg csalódott,sikertelenül keresgélő fiú és legalább annyi "profi" homo srác beírása,elképzelése,betegségtől való félelme fogalmazta meg a saját kétségeimet.
Elhatároztam,h a tettek mezejére lépek. Abban a szerencsés helyzetben vagyok,h feleségem tud az ilyen irányu vágyaimról és nem ellenezte azok megvalósítását,ugyan tevőlegesen nem kívánt részt venni benne. Így hát párokhoz próbáltam csatlakozni,annak ellenére,h rengeteg adonisz testű,nagy farkú pasi próbálja ugyan ezt és nem sok reményt fűztem a velük való verseny megnyeréséhez. A sors mégis úgy hozta,h három párnak rám, vagy rám is esett a választása.
Tehát barátaim,csak bátran próbálkozzatok nincs minden veszve,nem reménytelen a'neten lehetőséget találni vágyaitok megvalósításához!
Ha van rá igény,megosztom veletek élményeimet,ill ha lehet 3 alkalom után ilyet mondani:tapasztalataimat,uram bocsá tanácsaimat?!
Bátorság és sok szerencsét!
Szépek vagytok mindketten,és az a farok......!
Gyönyörű vagy!
Az. Még nézni is jó,hát még ha.....
Aranyeső a farkamra......... Nagyon jó!
Büszke lehetsz rá!
Szeretem ha egy Nő elveszi ami neki jár,nagyon helyes,tetszetek!
Nagyon finom punci lehet!
Megbocs,így is élvezhető és jó!
Megbocs,így is élvezhető és jó!
Nagyon jók vagytok!
Annyira szeretnék már egyszer egy ilyen vékony lánnyal szeretkezni..... Nagyon irigyellek!
Egészségetekre!
Mostantól kötelező! Nagyon jók vagytok!
És nagyon reméljük,h még sok követi!
Nagyon elvesznék azok a cicik között!
Tessék sűrűbben jelentkezni smile
Részemről nyálcsorgatás! Gyönyörű punci!
Teljesen rendben van,bár én is a fazonírozás mellett szavazok! Esetleg megnézném azt a puncit jobban szétnyitva! Tetszik!!!
Csak gratulálni tudok!
Ez az,csak bátran mutasd meg magad! Nagyon-nagyon sajnálom,h csak 43 vagyok,de ha mégis....!
Valóban nem lehet szűk a hölgy,de azért van ott farok ami kitölti! Jók vagytok!
Szemet gyönyörködtető test az biztos!
Huhhh! Itt minden nagyon-nagyon rendben van! Csak irigység és gratula...!
Igen,kérem! Ez nagyon popsi ,csodálatos!
smile
Hát,hogy a manóba ne tetszene? Gyönyörű hölgy!!!
Játszatok még sokat és képeket ide!!!
És én miért nem? Jóó!
Sziasztok! Első alkalommal keresek elsősorban olyan bi férfitagu párt,ahol kézzel és orálisan kielégíthetnék egy farkat. Nős,42 éves pasi vagyok és ez még kimaradt az életemből és ezen változtatni szeretnék! Ez nem egy kamu hirdetés,nem így szeretnék a pároddal szexelni! Természetesen nem zárkózom el semmi elől de hangsúlyozom,nem ez a cél!!! Ha csak nézi vagy egy másik helyiségben tartózkodik nekem az is tökéletesen megfelel. Hasonló helyzetben lévő pasi is jelenkezhet,de csak családos,tényleg kezdők jelentkezését várnám!/úgyis hamar kiderül/ Ha komoly szándékom felkeltette az érdeklődéseteket:bipasi68@freemail.hu Köszönöm,h végigolvastad!
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 44 hozzászólás, Listázva: 1-44

vismajor68

vismajor68 Nem: pár

Beállítottság: biszexuális

Regisztrálás ideje: 2010. augusztus 18.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!