/ 2 oldal
Hozzászólások
Kortól, nemtől, szexuális beállítottságtól függetlenül szinte mindenki maszturbál, van aki bevallja, van aki tagadja …
1.Nemed és korod? 46
2.Szexuális beállítottságod? (1 homo/leszbikus….10 hetero) 5
3.Milyen sűrűn maszturbálsz ha nincs párkapcsolatod/partnered? naponta
4.Milyen sűrűn maszturbálsz párkapcsolatban? Tud róla a partnered? előjátékként szinte mindig és ha napokig nem találkozunk, akkor gyakran. Igen, tud róla.
5.Mivel csinálod? (kézzel, segédeszközzel(milyennel?)) Kézzel, vibrátorral
6.Használsz valami síkosítót, kenőcsöt, bármi mást? nem
7.Mire csinálod? (chat,-telefon,-camszex, pornó kép/film, egyéb(mi az?)) kép, film, chat
8.Ha pornó képre filmre, akkor milyen jellegűre?
9.Hol csinálod? (ágy/kanapé, fotel/szék, fürdőszoba/wc, egyéb) hálószoba, fürdőszoba
10.Mennyi ideig maszturbálsz? (legkevesebb-leghosszabb idő) változó; 10-30 perc között
11.Egymás után többször is maszturbáltál már, vagy csak az első orgazmusig? szoktam egymás után többször is
12.Hova élvezel? (pzs, fénykép/monitor, fürdőkád, egyéb) -
13.Nagyobbat vagy kisebbet élvezel maszturbálva mint szex közben? is-is
14.Buktál már le közben? Volt bármi következménye? igen, a gyerek előtt is és a párom előtt is. Nem volt következménye.
15.Melyik napszakban csinálod legtöbbször? este
16.Maszturbáltál már a partnereddel közösen, teljesen végig az orgazmusig? igen
17.Egyéb vélemény a témában? -
A pasik is szokták csinálni maguknak párkapcsolatban is, akkor mi miért ne csinálnánk? Én szeretek masztizni, csak úgy, akár napközben, akár előjátékként...és szoktam is rendszeresen
44 éves vagyok és összesen kb. 15-20
Igen,lehet ... jól látod
Klassz dolog.Szeretem amikor este az ágyban már úgy vár a párom,hogy a vibrátorral csinálja magának. Aztán én is elkezdem húzogatni magamnak, mígnem szép lassan Ő rácuppan és meg nyalni kezdem...aztán jön a többi smile
Nekem eddig 1x sikerült elérni ilyet a nejemmel. 2 hét távollét után estünk egymásnak...nem tudom mit csináltam/csináltunk máshogy, mit korábban, de felejthetetlen élményben volt részünk mindkettőnknek. Sajna ilyet azóta sem éltünk át együtt :-(
Rávenni a feleségem egy többesre! 2ff és Ő.
Nincs is jobb annál, mint teletölteni a párom punciját, majd utána nézni a kifolyó anyagot...aztán egy kis nyalás
Rávenni a nejem egy többesre!
Rendszeresen csináljuk, mindkettőnknek kölcsönös örömet okoz. Nekem az, amikor látom, hogy a látványomra veri magának, neki meg az, ha közben a vibrátorommal dugatom magam és/vagy a simizem, ujjazom magam. Nyami finom
Szerintem ez egy folyamat, amíg valaki eljut odáig, hogy szájba élvezés után csókolózik. Kezdetben én sem voltam hajlandó lenyelni, spermával teli szájjal csókolózni meg pláne nem..de idővel eljutottam odáig, hogy lenyelem (sőt ÉLVEZEM, ha a páromnak ezzel örömet okozhatok) és minden rossz érzés nélkül csókolózni is képes vagyok utána...persze ehhez az kell, hogy érezzem, hogy a párom is AKARJA ezt!!!!
Szeretem/szeretjük megmutatni magamat/magunkat, de arcképes fotót/videót semmi esetre sem vállalnánk, mivel egyetértve az előttem szólókkal, fix hogy kínos helyzetbe kerülnénk miatta. Nagyon nem szeretném, ha a képeim alapján minden ismerősöm kurvának nevezne, azt gondolván, hogy az ilyen nő fűvel-fával lefekszik - mert ez nem igaz. Egyszerűen feldobja a házaséletünket ez a fajta "magamutogatás".
A pár férfitagjaként rávenni a páromat egy többes szexre., egy nő+2vagy több ff felállásban.Először úgy, hogy végignézném, ahogy más nyalja, szopatja, dugja a kedvesemet...aztán beszállnék én is. Sajnos mindez csak álom, mivel elzárkózik előle..pedig nagyon szereti a szexet.
Én attól jövök izgalomba és nedvesedem be, ha a párom kurvaként viselkedik velem: paskolja a popóm, tövig nyomja a számba a férfiasságát, arcomra élvez, miközben trágár szavakat mond (normál esetben ezekre kiakadnék, de ilyenkor nem smile )
Igen, megengedem, hogy beleélvezzen a számba...sőt, lehet, hogy kicsit perverz, de időnként vágyok is arra, hogy ott menjen el.
Én a legjobban a puncimba szeretem, de ha úgy adódik mehet a számba, mellemre, hasamra is. Bár izgalmi állapotban ezen nem szoktam gondolkodni.
kb.3 hete egy élményfürdő öltözőkabinjában történt. A vizben való símogatást és újjazást követően hazafelé készülődtünk, a férjem bejött velem a kabinba átöltözni. Valószínűleg még az előtte történtek hatása alatt voltam, mert nem kis meglepetésére, amikor levette a fürdőnadrágját és megláttam ágaskodó szerszámát, spontán rábuktam és elkezdem szopni. Pár perc múlva álló férfiasságát már magamban éreztem. Nagyon izgi volt a tudat,hogy pár centire tőlünk mások is öltöznek, mi pedig boldogan áldozunk a szerelem oltárán. Mindehhez hozzátartozik még, hogy hazafele menet egy elhagyatott úton szintén megálltunk, mert párocskám szerette volna, ha megismétlem az öltözős "magánszámomat". Hát....elég jól sikerült. Sikerült kiszívnom belőle az utolsó cseppet is, miközben Ő egyik ujjával a popómat izgatta. Még most is nedvesedek, ahogy visszagondolok arra a napra.
Szuper csaj! Én is kényeztetném (a pár ff tagja) circling
Mi nagyon szeretjük. Nincs annál jobb, mint amikor a párom mohón szop, miközben én a punciját nyalom és a popóját izgatom.
vadmacska2011@gmail.com
Mi csakis gumi nélkül áldozunk a szerelem oltárán. A párom utálja a gumit, meg hát én is jobba szeretem a farkát érezni bennem, mint a gumit
Mi az utóbbi időben szoktunk rá, igaz nem egy harmadik férfit vettünk be, hanem vibrátor kerül a farkam mellé. A nejem puncija a szülés után kicsit kitágult és ő ajánlotta fel ezt a lehetőséget. Nekünk bejön, hatalmasakat évez a drágám.
Tegnap este a heti rohanást követő alvás...de ma este lesz egy kis "ungi-bungi" az asszonnyal finom
Én, de nagyon!!! vigyor2
Hmm. Én nemrég szültem. A puncim eléggé kitágult, ezt a férjem is megállapította. Előfordul, hogy a farkán kívül egy vibri is bennem van egyszerre. Ezt korábban nehéz lett volna kivitelezni, mert elég szűk voltam, de most jólesik.
Szerintem nagyon jó terhesen is a szex! Én is babát várok, egyre nagyobb a pocim, megnagyobbodtak a melleim, de a páromat ez nem zavarja...sőt...szerencsémre kívánja is a szexet. Így várandósan hamarabb benedvesedem, nagyobbakat élvezek, és jobban kívánom a kényeztetést smile A kemény, vad szex helyett a laza romantika került előtérbe.
Tavaly nyáron történt, hogy egy telefonbeszélgetés után teljesen felhúztam magam valami hülyeségen. Épp autóztunk a párommal, aki nyugtatásként átkarolt, majd símogatni kezdte a combomat. Idővel tényleg megnyugodtam, sőt gondolom érezte rajtam, hogy kezdek "lázba jönni". A sortomon keresztül símogatni kezdte a puncimat, mire én - ma sem tudom milyen meggondolásból - a meredező farkához nyúltam, majd pár percnyi kézimunka után kikapcsolva a biztonságiövet rábuktam és leszoptam. Hát...köpni-nyelni nem tudott, mivel ilyet korábban sosem csináltam autóban. Szegénykémnek meg is kellett állnia egy mellékúton smile
Én szeretem csinálni, főleg előjátékként. Szinte megőrjítem a párom, amikor magamnak csinálom előtte, s ő nem érhet hozzám...egy ideig.
Engem terhesen is nagyon vonzónak talál a párom. Szinte állandóan dugni akar smile
Hangos!
Köszönjük, viszont kívánjuk!
Szerintem lehet, én például nagyon kívánom a feleségemet terhesen is. Lázba hoz a gömbölyödő pocakja, a megnagyobbodó mellei és természetesen a szexuális kisugárzása. Amióta babát várunk előfordul, hogy naponta többször is szeretkezünk. (a pár férfi tagja)
Lehetne...csak ahhoz még nem járult hozzá az asszony. Hogy mi az oka azt ne kérdezd.
Én azért nyelem le, mert szeretem a páromat és örülök, hogy ezzel is örömet tudok okozni neki! Másnak ezt nem tudnám megtenni...de őt már elég régóta ismerem
Igen!!! Én is és a párom is nagyon élvezi, jól elnyújtható így az aktus. Berakja a puncimba, megdug...majd kiveszi és a számba adja...mostanság elég mohón szoktam szopni ilyenkor (először érdekes volt érezni, saját testnedvemet)...aztán újra berakja...majd megint a számba adja (közben előfordul, hogy újra kinyal)...a végén egy óriásit élvezünk mindketten
Én inkább csinálni szeretem a dolgokat, nem nézni.
A feltöltött anyag az esti szórakozásunk kb 25 másodpercét tartalmazza (együttlétünk elejét). Későbbiekben a farkam többi része is eltünt a párom szájában.
wow1 finom
Szuper sorozat!!!! Szívesen kipróbálnám én is [ a pár ff.tagja] a hölgyet
hangos!!
manstruáció alatt orálisan elégítem ki a páromat, amit nagyon élvez, hiszen ilyenkor Ő van a központban!
a férjemmel mindig gumi nélkül szeretkezünk, szeretem érezni, amikor elszáll bennem
popsiba még nem engedtem a páromnak, pedig nagyon szeretné kipróbálni. Punciba bármikor.
wave
igen, ha beleélvez lenyelem. Amúgy sok mézet etetek vele, attól jó lesz az íze (legalábbis nekem "bejön" wink
kérésed teljesítve smile
azért nem mindig ürít a számba, csak alkalomadtán
köszi, akkor majd még rakunk fel belőle smile
Nekem nincs rá nagyon szükségem, mert a párom rendszeresen kinyal és megdug. De alkalomadtán szexuális életünk feldobásaként szoktam előtte masztizni
Nálam ez alkalomtól függ smile napközben a hagyományos, otthon, szexhez készülődve tanga
1. Nemed és korod? 35,nő
2. Milyen a szexuális beállítottságod? (Jellemezd magad egy tízes skálán, ahol az 1 totál homoszexuális, az 5 biszexuális, a 10 pedig totál heteroszexuális!) 10
3. Milyen magas vagy? 173
4. Hány kg a testsúlyod? 54
5. Mekkora a mellbőséged, a derékbőséged és a csípőbőséged (fiúk is leírhatják)/ mekkora a falloszod mérete?
6.Szőrteleníted-e a nemi szervedet, a lábadat, a hónaljadat, az alkarodat? igen, igen, igen
7. Milyen az ideális nemi szerv? (hossz, vastagság, homlokos, lapos, nagy/normál/kicsi nagy-/kisajak)
(kérdés milyet szeretnél, értve itt melegeket is is) -
8. Szerinted melyik fontosabb: a méret vagy a technika? nekem a technika
9. Szoktál-e önkielégítést végezni? Milyen gyakran? igen, de ritkán
10. Maszturbáltál-e már mások előtt? igen, a férjem előtt többször is
11. Van vibrátorod/péniszpumpád/ műpuncid/dildód/egyéb segédeszközöd /használsz szívesen magadon, máson? igen
12. Hány szexuális partnered volt eddig? 1
13. Van jelenleg partnered? igen
14. Amikor van partnered, milyen gyakran szeretkeztek/szeretnéd te? heti 2-3
15. Mikor szoktál szexelni leggyakrabban? este/éjjel
16. Hol szeretkezel a leggyakrabban? ágyban
17. Milyen extrém helyen / helyzetben szexeltél már? (a számodra legizgalmasabbat írd ide!) -
18. Alkalmazod/kedveled előjátékként az orális szexet? igen
19. Mennyi ideig tart átlagban egy aktus? 10perctől akár 60 percig is
20. Az esetek hány százalékában jutsz el a csúcsra? 100%
21. Volt már olyan partnered, aki egymás után többször is eljuttatott/ akit egymás után többször is eljuttattál a csúcsra? igen,a férjem
22. Volt-e már olyan eset, hogy egymás után többször elélveztél? Hányszor? igen, eddigi csúcs 5x
23. Próbáltad már az anális szexet? Szeretnéd egyszer kipróbálni? próbáltam, nem jött be
24. Melyik a kedvenc póz számodra szeretkezéskor? misszionárius, hátulról
25. Hová engeded/szereted leggyakrabban az ondót akció végén? szinte mindig a puncimba kérem
26. Melyiket szereted a legjobban? Ha az ondó a nemiszervedbe/-ére, a fenekedre/-ére, a hasadra/-ára, a melledre/-ére vagy a szádba/szájára kerül? punci, majd mell és száj
27. Engeded, hogy a partnered a szádba élvezzen? Ilyenkor lenyeled? /Beleélvezel a szájába? Lenyeli? lenyeli
28. Részt vettél már csoportos szexben? Szeretnéd egyszer kipróbálni? Igen alkalomadtán megengedem
29. Felizgat két egymással szeretkező lány látványa?Te kipróbálnád két lánnyal? nem
30. Felizgat két egymással szeretkező férfi látványa? Te kipróbálnád két fiúval? nem
31. Szoktál pornóújságot venni? nem
32. Szoktál pornófilmeket nézni? ritkán
33. Milyen gyakran kattintasz pornóoldalra az interneten? alkalomadtán
34. Szerepelnél pornó filmben? nem
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 52 hozzászólás, Listázva: 1-50

vadmacska2010

vadmacska2010 Nem: pár

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2010. október 03.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!