/ 9 oldal
Hozzászólások
Mi voltunk,csak nudizni és napozni mentünk.Nem voltam biztos benne hogy lesz e alkalmas nyugis félreeső hely,de ugy tűnik találtunk egyet .
Innen voltunk ,2 pasi és 3 nő.
A titkárnő cimű film szerintem jobb.
Nagyon szuper volt a hangulat szerintünk is.
Barátnőmet izgatná ha olyan videókat kapna ahol a srácok kiverik a szexi képeire,videóira.
Vannak még kint ilyenkor? Lehet kinézünk.
Sokat fantáziálunk mindenféle ilyen dologról,volt már hogy kefélt más pasikkal,de ez ilyen hirtelen jött spontán dolog volt,de nekem tetszett így is ,nagyon izgalmas volt.
Jól látod a helyzetet,hagyni kell hogy a lehetőség megtalálja.
Az en csajom megismert egy sracot ott ahova jar sportolni. Egy masszőr srac.Szabadnapjan varatlanul ráírt, felajanlotta hogy megmaszirozza szivesen. Csajszim elment hozzá.Mi delutan taliztunk volna,de nem írt a megbeszélt ideig,,felhivtam,mondta hogy csak kesőbb lesz otthon. Mar ekkor felvetödött a gondolat hogy nem tan pasizni van. Aztan később írt hogy otthon van,mehetek.Mar a csoknal megéreztem hogy teltebb és forrobb a szaja.Ő is megérezte hogy furcsan csokolom.Aztan elkezdte mesélni a sztorit hogy a fiatal masszörsrac masszazs utan alaposan megkefélte vastag méretes pélóval.. Persze összegabalyodtunk,csak úgy lángolt a tágra dugott lucskos pinaja.,Par napig a hatasa alatt voltunk a dolognak, circling
Tegnap éjjel én is kinéztem és egy kombiba akciozo part volt szerencsem kukkolni . Viszont elöször odamentem infoert egy par méterre állo srachoz hogy megkérdezzem hogy Jo helyen járok e ,mik a szokások ilyenkor ,nem e zavarok ha odamegyek,ilyesmik,es azt mondta ez nem ilyen hely,rossz helyen járok,menjek innen el,ne is kérdezzek semmit. Kicsit furcsa volt mert nem erre számitottam,de végül kezembe vettem a sorsomat es elsö ilyen élménynek nem is volt rossz.
Sziasztok
Budapesten háztartásban előforduló hibák elhárításában,javításában,szakszerű kerékpár javításban,szervizelésben állok buja hölgyek rendelkezésére. Autószerelést is írhatnám,de a rendelkezésre álló szerszámkészlet korlátozott.
Puszi hölgyeim. Keressetek bizalommal. Diszkréció az alap!
Engem kifejezetten izgat ha a baratnőmnek izgalmas ribis előélete volt. Valamiért mindíg vonzott az ilyen buja nők személyisége. És nem csak a dugás lehetősége miatt.
Csak az a meglátásom hogy nagyon nem a te világod ez!Sőt igazából az írásaidból az jön le hogy nálad a párkapcsolatban az egyik fél elnyomja a másikat,a másik meg szenved,és szerinted ez a világ rendje.
Akkor rossz templomba tévedsz. Az itt levők szerint pedig jó dolog!
Az ilyen kapcsolatoknál általában a valódi domináns hím a kezdeményező.
És az ilyen kapcsolatban a nő nem elvágyódik,hanem együtt szórakoznak.
Hidd el ez nem az önbizalomhiányos,befolyásolható pasik játéka.
Azok otthon rejtegetik az asszonyt,ellenőrizgetik a telefonjukat,és gyilkos indulataik támadnak hacsak valaki ránéz az asszonykájukra.
Az a férfi, akinek szexuális képességei szegényesek, és egymaga nem tudja maximálisan kielégíteni a nő minden vágyát... inpotens, kisfarkú, pszihés/szervi bajokkal küzdő férfi- az soha nem fogja engedni hogy más férfi dugja a nőjét. Pont az ilyen férfiak féltékenyek betegesen. Ezt nyugodtan vázold fel annak akitől hallottad.
Aki meg meri osztani a nőjét mással ott van önbizalom.Nem olyan bonyolult ez.
Én is ilyen feleséget szeretnék!!
Hát pedig Orsika egy nő,én többször láttam a gloryba,és volt hozzá szerencsém. És igen finom cicus. wink
Ilyet én is csináltam egy itt megismert párral,nagyon jó volt! wink
Sziasztok Ma este gloryba nem tervez menni páros,aki pasit keres?? Lehet lenéznék én is akkor.
Sziasztok Reptérhez érdemes ilyenkor kimenni?? Pár esetleg ahová be lehet szállni?
Sziasztok
Ma este pár aki tervezi hogy megy a kifutó végéhez? Szívesen boldogítanám valakinek a párját!!
Sziasztok Holnap délután-este pár hölgytagját kényeztetném budapesten.Nyilvános dolgok is szóba jöhetnek.
Sziasztok
Érdemes lehet ma este 23 óra körül a reptérhez kilátogatni?
35 éves ápolt igényes pasi vagyok.
Ne hallgass ezekre az idiota balfaszokra!! Egyszer hallottam hogy a gloryba ez meg az megy....... hát aki erre a véleményre ad az meg is érdemli. Szerintem akit érdekel a téma az szánjon rá 2 órát meg 2-3 ezer forintot én menjen el egy szombaton ,és nézzen kerül.Ezért a pénzért egy légkondicionált ,kulturált helyen egész jó áron iszogathatsz ,táncmüsort nézhetsz,és ha kedvedrevaló partnert találhatsz elvonulhatsz,vagy részt vehetsz a gangbangban! A gangbangról még annyit hogy amíg vagy 10-20 ember részt vesz benne meg vagy 2-3x annyi nézi nekem az jön le belőle hogy erre van igény,mert ez egy ilyen hely tudod,és ez egy kibaszott üzlet,egy vállalkozás,és ha a vendégeknek ez kell akkor ez van!Mellesleg ugy látom hogy az ide látogató párok legalább annyira kiélvezik a látványt mint az egyedülálló pasik,mert azért nem mindennap lát ilyet az ember fia-lánya.De aki gondolja nyugodtan menjen swingerklubba inkább.Mi is voltunk már ,és ott is ugyanugy megfordul mindenféle ember.Ott is volt kövér,szőrös jeti,fogatlan,atom részeg,szétspeedezett,arab,cigány ,értetlen primitiv jószág,öregek meg sorolhatnám még,de senkit nem szeretnék megbántani,mert nem ez a célom.Te döntöd el kivel akarsz ismerkedni,kivel beszélgetsz,kivel kerülsz közelebbi kapcsolatba.Nekünk (nekem) nagyon sok kellemes tapasztalatom van a glorybol,ellenben volt hogy swingerklubbol csalodottan távoztunk.Persze ott is volt több emlékezetes esténk.
Tényleg jó buli volt.Finom volt a kis gangbangos lány. finom
Hü mekkora pitonod van öcsém! Veszélyes lőfegyver! (by Torrente) smile
Én is làttam ott olyat hogy a pàros kikötötte hogy csak gumival lehet dugni,és ennek ellenére Gumi nélkül probàlkozott a csàvó,és fel volt hàborodva mikor elhajtottàk! Szerintem érdemes résen lenni!
Annyit még hozzàfūznék hogy ezt én is hallottam valakitöl egy hasonló helyen,ez nem hivatalos info,szval nem tudom mennyi a valósàgtartalma.
Ugyanaz a glory költözik àt egy màsik helyre.
Februàr 14.-én nyitnak nem túl messze az elõzõ helyszìntõl.
Ez hibátlan!! wink
Leng a kezem! Jelentkezem!! kacsint wave
Vasárnap este bukakke buliba megyek egy debreceni párhoz,és még keresnénk pasit!!! Bukakke,kukkolás!
Vasárnap este bukakke buliba megyek egy debreceni párhoz,és még keresnénk pasit! Bukakke,kukkolás!
Finom nagyon!! Jól mutatna benne a farkam!!! Szerintetek??
Én is imádtam,de jóideje nem volt rá lehetőségem! Ha valaki *********************!

/ moderálva /
Csak ha látod hogy csaj megy be a kabinba,vagy átnézel a lyukon előtte h ki van odaát.
Ettől nem kell tartanotok!Nem lehet fényképezni és kamerázni a nyilvános részeken! Én sokszor voltam lent,de soha nem találkoztam olyannal aki rögzített volna eseményt.Olyanról tudok hogy a párjával ment be kabinba,és ott a párját videozta ahogy kényezteti a kolbászokat,de ez bszerintem nem probléma.
Ez amit leírtál inkább benneteket minősít! És még büszke is vagy magadra! No comment.. levele
A vízpart nem csak a tiétek!! Félreértés ne essék én is szeretek nudizni!
Holnap délelőtt debrecenbe megyek,valaki esetleg ha gondolja egy talira...
pardon1
Kedves Admin-aki törölte a Szexmozi-társkereső témát! Áruld már el,ha évekig nagyon jól elvolt itt ez a téma,és rendszeresen használva is volt,akkor miért kellett törölni? Azóta létrehozták újra,nem egyszer,mivel kisebb káoszt okozol a szexmozi-nem társkereső forumban,mivel a szexmozi látogatók jobb híján oda írnak,hogy eljusson a célközönséghez a szöveg.Semmi logikát nem látok ebben ,ezért remélem válaszra méltattok.Olyan idióta témákat meghagytatok amiket jó ha 2-3 havonta használ valaki,miért pont a szexmozit kell törölni? Észrevehetnéd már hogy erre igény van!Majd szépen elszállingózik innen lassan minden normális ember az ilyen értelmetlen közösségellenes magatartás miatt.Köztük mi is!!
Tisztelettel:egy csalódott régi tag
Sajnos az idő közbeszólt,Árpád hídnál visszafordultunk. De ami késik nem múlik.
ma este a Margitszigetet felavatjuk...
melyik napszakban voltatok? Szúnyogok vannak?Hajógyárit mi is ki akarjuk próbálni a párommal,meg a Margitszigetet is.Tegnap a Lupán szexeltünk,egy biciklis faszi megállt kb 10 méterre tőlünk és kézzel elégítette ki magát.Érdekes volt.Valaki ha esetleg próbálta:éjszaka a Lupa mennyire szúnyogos? Lehetne ott éjszaka fürödni(meg egyéb mást csinálni) szerintetek?
ami a Metro mögött van
Ma elég sokan voltak,nem láttam járőrt,a víz nagyon tuti.
Nem visznek el senkit......... mikor én voltam kint kb egy hete akkor is járőröztek,és senkihez nem szóltak egy szót sem.Szerintem nem a napozókkal vagy a kultúráltan fürdőzőkkel van a baj,hanem aki itt akarja megmutatni ki a jani,és át akarja úszni a tavat.Úgy hallottam ezekre vadásznak.De lehet félreinformáltak.Én mindenesetre mindjárt indulok a párommal!
Népligetben....mikor kitáncoltuk magunkat a MoriLigetbe és már eléggé be voltunk csípve kimentünk a ligetbe,barátnőm levette rövidnaciját és bugyiját ,ugy sétált velem!Ez kb hajnalba lehetett, ugy fél4 körül.Aztán egy padon meglovagolt,majd feltérdelt a padra és hátulról dugtam....néha elment egy-egy fiatal mellettünk !Ezután végigfektettem és ugy dugtam....hát a hátán lement itt-ott a bőr,de azt mondja nem bánja! Már 2x is csináltunk ilyen akciót.Legközelebb megörökítem! Ő sem bánja,mert legalább visszanézné magát,mert elég sokat ivott a drágám és alig emlékszik rá.
Miért olyan hihetetlen ez nektek?
/ 9 oldal
/ oldal   Összesen: 436 hozzászólás, Listázva: 1-50

christiano

christiano Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2010. október 05.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!