/ 1 oldal
Hozzászólások
Kedves azonban22! Köszönjük a véleményed, igazán örülök, hogy szíveden viseled a sorsunkat. Viszont fegyvertelen emberrel nem vívok szellemi harcot. Pont. Részemről lezártnak tekintem a veled történő kommunikációt.
Kalamos
.....és a történet vége:
A csikló masszázsát hosszasan csináltam, váltogatva a két módot. Megint elkezdett hangosabban sóhajtani. Folytattam a mozdulatot és, melynek hatására megint orgazmusa volt. Izgató és gyönyörűséges volt amint a teste hullámzani kezdett, derekát felemelte a földről, szép íves nyakát hátraszegte. De a szemei végig csukva voltak. Ebből láttam, hogy még mindig a mély tudatállapotban van, így folytattam a masszázst.
Ismét olajat öntöttem a kezemre. Jobb hüvelykem ráhelyeztem a hüvelybemenetére, bal tenyeremmel az ágyékát masszíroztam. Kis idő múlva elkezdtem a hüvelykemet mozgatni körkörösen és nagyon kicsit ki és befele.
Kis idő után a mutatóujjam első újpercét bevezettem a nedves hüvelyének nyílásába. Néhány másodpercig nem mozgattam, majd elkezdtem az ujjbegyemmel masszírozni a hüvelye belső falát. Lassan-lassan egyre mélyebbre hatoltam. A bal tenyerem mindvégig az ágyékán feküdt. Elég hosszasan masszíroztam a hüvelyét, majd a bal hüvelykem megint ráhelyeztem a csiklójára és finoman nyomogatni kezdtem. Megint hangosan lélegzett. A jobb mutatóujjammal már a G-pontjára koncentráltam, miközben a balommal a csiklóját masszíroztam. Nem akartam elsietni, azt szerettem volna, hogy ez az orgazmusa még mélyebb legyen. Kitartásom és türelmem sikerre vezetett. Hatalmasat és hosszasan élvezett.
Amikor elkezdett lenyugodni, most is rátettem az egyik tenyerem a szíve fölé, a másikat az ágyékára és figyeltem, hogy változik a lélegzete, simul ki az arca, ernyed el a teste.
Oldalra fordult. Lefeküdtem mögé és átöleltem. Mellére húzta a kezem. Nagyon jó érzés volt ölelni, egész testemmel érezni a lélegzését, szívdobogását.
Pár percig úgy tűnt, mintha elaludt volna, de egyszer csak felsóhajtott és kinyújtózott. Aztán elégedetten felkacagott. Kis csönd következett, majd halkan azt mondta: köszönöm, megint csodás volt. Megsimogattam a haját. Nagyon halk volt, lehet, hogy nem is nekem, csak úgy magának mondta, hogy soha de soha nem élvezett még ennyiszer és ekkorát.
Mondtam neki, hogy nem muszáj mondania semmit és megköszönnie sem kell, nekem is ismét csodás élményt szerzett.
.....a folytatás
Most elkezdtem az óramutatóval megegyező körkörös mozdulatokkal masszírozni, egyre erőteljesebben. Ez a masszázsban a pozitív, gyógyító energiák bevitelére és megmozgatására szolgál. Ismét a nyakától indultam és lefelé. Amikor elértem a combjaiig, hosszasan elidőztem a finom belső bőrének simogatásával, masszírozásával.
A szeméremdombjára is sort kerítettem. A kisajkai lassan duzzadni kezdtem a vérbőségtől, és finoman megnyílt a jónija.
Aztán az méhét, és a petefészkeit masszíroztam óvatosan az alhasán keresztül. Felsóhajtott.
Tanultam egy mozdulatot az eltelt hónapban: az eső. Mind a tíz ujjammal elkezdtem finoman kopogni az ágyékán majd a szeméremdombján. Ez mély sóhajokat váltott ki belőle, majd könny jelent meg a szeme sarkában. Nem tudom mi jöhetett elő benne, bár hiába kértem most is, hogy mondja ki, ami megfogalmazódik benne, lehet, hogy még nem bízott bennem eléggé ehhez.
Ezután olajat öntöttem a kezemre, majd rátettem a jobb tenyerem a jónijára, a balt pedig az ágyékára. A tenyeremet helyben tartva, finom, kis körkörös mozdulatokat tettem, így az egész jóniját mozgattam. Aztán lazítottam a jobb tenyerem nyomásán, és a tenyeremmel fel-alá masszíroztam a kisajkait és a nagyajkait. Felkacagott. De a teste nem feszült meg, nem rándult meg, így tudtam, hogy nem csiklandoztam meg véletlenül.
Aztán szétnyitottam az ujjaimat és a hagytam, hogy az olajtól síkos redői befolyjanak az ujjaim közé, a tenyerem a csiklójára gyakorolt nyomást. Nagyokat sóhajtott. Éreztem, hogy ha folytatom, orgazmusa lesz, és nem bírtam megállni, hogy ne lássam ismét
az gyönyörét. Így folytattam a mozdulatot. A sóhajtásai mélyebbek és sűrűbbek lettek. Aztán nagyon gyönyörűen elélvezett. Nem hagytam abba a mozdulatot, majd egy kis idő után ismét összezártam az ujjaimat, fokoztam a nyomást és megint kis körkörös mozdulatokkal masszíroztam a jónját.
Majd jobb kezem hüvelykujját rátettem a csiklójára. Finoman nyomogatni kezdtem egyenletes ritmussal. Utána finom körkörös mozdulatokkal masszíroztam. Végül két hüvelykemmel oldalról masszíroztam, felhúzva a bőrt a gyöngyszemen. Alig bírtam megállni, hogy ne vessem be a nyelvem is. Az sem idegen a technikától, de engem biztos eltérített volna a célomtól valami önzőbb irányba...folyt.köv.
Egy történet a masszázsról...folytatás, II.rész

Úgy váltunk el, hogy keres, ha már feldolgozta a jóni-masszázs élményét. Idő kellett neki. Felemelő és egyúttal lélegzetelállító érzés volt látni ezt a gyönyörű teremtményt teljesen elmerülni érzéseiben, érzelmeiben, gyönyörében. És mindehhez én járultam hozzá. Így nagy örömömre szolgált, amikor felhívott, hogy megbeszéljünk egy újabb időpontot.
Nagyon csinosan volt öltözve. Mosolygott és sokkal, de sokkal oldottabb volt mint első találkozásunk alkalmával. Az ő oldottsága engem is magával ragadott.
Kicsit beszélgettünk. Én szerettem volna tudni, hogy utólag milyen érzései voltak a masszázzsal kapcsolatban, de ő nem hozta ezt fel, így nem erőltettem.
Miután levetkőzött, lefeküdt a lepedőre. Én letérdeltem és becsúsztattam térdeimet a felhúzott térdei alá, majd ráültem a sarkamra.
Öntöttem egy kis olajat a tenyeremre és vékonyan csurgattam belőle a szegycsontjától egészen a szeméremcsontjáig. Halkan felsóhajtott, miközben mély levegőt vett.
Jobb tenyerem a szíve fölé helyeztem, bal tenyerem az alhasára. Egy percig nem csináltam semmit, csak behunytam a szemem és próbáltam ráhangolódni a lélegzetvételére, érezni a tenyeremmel a szívverését, a vér áramlását az ereiben, a bőre illatát. Majd finom, körkörös mozdulatokkal simogatni kezdtem előbb ugyanott, a mellkasán és az alhasán, majd a lágy mozdulatokkal szélesítettem a kört. Végig a hasát, mellkasát, melleit, vállait. Azon igyekeztem, hogy a mozdulataim egymásból induljanak, semmi darabosság ne legyen bennük. Aztán előre hajoltam és a nyakára, vállára koncentráltam, majd lassan haladtam lefele: a melleit és a felkarját, aztán a hasát és az oldalát végül az alhasát és a combjait. Elsőre az óramutató ellen köröztem a kezeimmel. Ez a masszázsban a kifele irány, ezzel lehet a negatív energiákat kihúzni a testből. Azt tartják, hogy a kéz ilyenkor felveszi ezeket az energiákat, amiktől meg kell szabadulni, hogy utána pozitív energiákat lehessen közölni. Nincs okom kételkedni ebben. Így e mozdulatsor után leráztam a kezeimet.
Öntöttem olajat a tenyerembe. Ezután hosszanti mozdulatokkal lentről indultam felfele a vádlijától. Fel-alá. Majd a combjain felül, belül és kívül. Aztán az ágyékát, alhasát, derekát. Utána a mellkasa és az oldala következett. Végül a vállai és a nyaka.
A lélegzetvételén éreztem, hogy teljesen ellazult......folyt.köv.
Ha gondoljátok a történetnek feltöltöm a folytatását is...
Sziasztok!
Érdekes, hogy vannak itt emberek, akik abban élik ki magukat, hogy kritizálnak dolgokat. Alapvetően ezt a témát azért indítottam, meg szerintem nagyon izgalmas témakör. Igaz a történeteket bemásoltam, (nem is állítottam, hogy én írtam, de gondoltam a fórum indításához megfelelő). A masszázst én is alkalmazom, jópár Hölgyet masszíroztam és mondhatom, nagyon megvoltak elégedve.
Pár emberkének megnéztem más témákhoz a kekeckedő hozzászólását. Azt hiszem magáért beszél amit olvastam A határon voltam, hogy válaszoljak nekik, de úgy éreztem olaj a tűzre. Fegyvertelen emberrel egyébként sem illik szellemi harcot vívni.
Köszönöm a sok hasznos hozzászólást és külön köszönet ahhoz, aki a saját élményét osztotta meg. Remélem mi leszünk többen!
További szép estét Nektek!
Kalamos
Kedves kételkedők!
Igen, valóban a google-n van fent ez az írás és onnan van bemásolva. Mi ezzel a gond?
Szerintem egy érdekes témakör, amivel érdemes foglalkozni...
Kalamos
Jóni masszázsra Hölgy jelentkezőt keresek!
jonimasszazs1@freemail.hu
...a befejezés
Láttam, hogy lenyugszik, közben visszatértem a hüvelyfalának masszírozására. De már csak nagyon lágyan, majd kihúztam az ujjam és a ismét a szeméremajkakat simogattam. Majd az ágyékát, combjait körbe, egészen a fenekéig. Végül a derekát és fel a szegycsontjáig. Az egyik kezem a szíve fölött, a másikat az ágyékán tartottam, és figyeltem, ahogy szétárad benne a nyugalom. Ezután betakartam a kendővel, amit hoztam és óvatosan kimásztam a lábai közül, nehogy felébresszem, majd lefeküdtem mellé, és néztem. Csodálatos látvány volt. Olyan mennyei fény ült az arcán, hogy megborzongtam. Mi, ha nem az egy férfi feladata, hogy egy nőt ilyen állapotba juttasson? És miért nem adatik meg sokaknak? Miért van ez a sok gátlás és szégyen a szexualitás körül itt a \"nyugati\" társadalomban? Ez a masszázs alkalmas arra, hogy ezeket a gátakat oldja, a felgyülemlett szorongást kiengedje.
Kinyitotta s szemét. Nagyon fényes volt a szeme, sokkal mélyebb, mint azelőtt. Csak azt mondta, hogy köszönöm. Mondtam, hogy nincs mit, én köszönöm. Ezt látszott, hogy nem értette, de nem foglalkozott vele.
Kértem, hogy ossza meg velem az érzéseit, de azt mondta, hogy nem tudja megfogalmazni és nem is akarja szavakba kényszeríteni. Majd hozzátette, hogy ne féljek, mert jól vizsgáztam. Ez jól esett, bár nem volt szükségem rá. Mivel minden érzékszervemmel rá koncentráltam, éreztem rezdüléseit és tudtam, hogy megmozdult benne valami. Mondtam, hogy ha gondolja, dőljön le, én nem akarom zavarni.
Nem egészen egy hétre rá felhívott. Megköszönte megint és megkérdezte, hogy nem érnék-e rá valamikor megint. Ennek nagyon örültem, mert ezek szerint jól végeztem a feladatom. Megbeszéltük, hogy egyeztetünk időpontot a közeljövőre. Azóta az időpont már megvan, de még nem múlt el.
Izgatottan várom a második találkozásunkat... na meg persze mások jelentkezését is...
...és a folytatás
Ahogy egyre mélyebb tudatállapotba került, egyre inkább kitárulkozott a jónija is. Ekkor elérkezett az idő, hogy a környékére koncentráljak. Mint az eső, megkocogtattam a szeméremdomb és a petefészkek környékét. A lány felkacagott, de láttam, hogy ugyanolyan mélyen van magában, mint addig. Tudtam, hogy ez benne van, hogy mindenkiben mindig más reakciókat vált ki. De tapasztalni most tapasztaltam először. Kértem előtte, hogy ha úgy érzi, bármilyen gondolata támad, akár kellemes, akár kellemetlen, megoszthatja velem. De egész idő alatt nem szólalt meg. Lehet, hogy ilyen természet, vagy csak friss ismeretségünk miatt volt e téren visszafogottabb. Remélem, nem tartott magában semmit.
Elkezdtem a nagyajkak majd a kisajkak masszírozását. Sokszor felsóhajtott. Bőven használtam olajat, nehogy megsértsem a bőrét és nyálkahártyáit, vagy bármivel kellemetlen érzést okozzak neki. Végül a csiklóját kezdtem el masszírozni. Váltakozva nyomást és körkörös mozgást alkalmazva, majd felhúztam rajta a bőrt és kivillant a gyöngyszem. Óvatosan nyúltam hozzá, de határozott mozdulattal, hogy ne nehogy kibillentsem a tudatállapotából. Pár mozdulatom után orgazmusa volt. Csodálatos érzés orgazmust okozni, így meg különösen, hogy azt az időt az ember kizárólag a másiknak szenteli.
Folytattam a masszázst a hüvelynyílás körül, majd felváltva visszatértem a szeméremajkakra és a csiklóra is. Majd mutatóujjam óvatosan bedugtam a hüvelyébe. Csak egy ujjpercnyit. Elkezdtem dörzsölni körkörösen, közben a másik kezemet az alhasán tartottam. Többször mélyen felsóhajtott. Aztán jobban bedugtam az ujjam és végigmasszíroztam a hüvelyét körkörös pulzáló mozdulatokkal körbe, minden irányban. Ekkor felzokogott. Nem számítottam erre, és egy pillanatra megálltam, de aztán láttam, hogy egy belső reakciója volt csupán, így folytattam. Közben megtaláltam a g-pontját. Ekkorra már eléggé duzzadt volt, nem rejtőzött. Elkezdtem felváltva masszírozni a g-pontját és a csiklóját. Megint felkacagott, de csak egy másodpercig. Az arcán láttam, hogy feltörnek belőle érzelmek, így folytattam a váltott masszázst. Nagyon mély levegőt vett, alkarját az arca elé rakta, majd hátát a földről ívesen felrántva egy párszor, egy hatalmas kiáltás kíséretében ismét elélvezett....
Egy történet a masszázsról....

Mint azt adatlapomon olvashattátok, a jóni-masszázssal foglalkozom. Szerintem fantasztikus dolog. És azok szerint is, akik megélték már. Itt Európában eléggé egysíkúan van értelmezve a szexualitás, a keleti kultúrák holisztikus világképébe ez is jobban beilleszkedik. Úgy érzem, hogy a magyar nők többségének szüksége lenne arra, hogy megéljék önmaguk egy eddig rejtett dimenzióját.
Egy történet egy masszázsról...
Bűbájos lány volt, nem sokkal fiatalabb nálam. Eléggé erotikus kisugárzása volt, de igyekeztem ezt figyelmen kívül hagyni, hiszen mégiscsak egy masszázs volt a téma és nem szex kapcsolat. Beszélgettünk, megkérdeztem, hogy miért jelentkezett. Elmondta, hogy alapvetően rendben van a szexuális élete - bár most épp nincs pasija, de úgy érzi, hogy több van benne, hogy a szexualitása olyan energiaforrás lehet, amit nem aknáz ki; hogy olvasott már egy-s-mást a jóni masszázsról és ezért keltette fel a figyelmét a hirdetésem. Megegyeztünk egy időpontban és megadta a címét.
Megjelentem az adott helyen és időben. Kellemes kis lakás volt, bevezetett az egyik szobába. Jó volt az idő odabent, sem túl meleg, sem túl hideg. Mondta, hogy van egy cd-je, amiről relaxációs zenét szokott hallgatni. Mondtam, hogy az tökéletes, ha segít neki ellazulni. Úgyhogy bekapcsolta a magnót.
Leterített egy kettéhajtott lepedőt a szőnyegre.
Lefeküdt a lepedőre, enyhén behajlított lábakkal, én meg ráültem a sarkaimra a lábai között. Csodálatosan viruló jóni tárult elém. Kicsit hevesebben vert a szívem ettől egy darabig, de pár perc alatt átadtam magam a feladatnak és az egyetlen gondolat bennem az maradt, hogy egy csodálatos női testnek és léleknek segítek önmaga kiteljesítésében. A masszőr célja pedig csakis ez lehet. Az, hogy többszörös mély orgazmust lehet előidézni a masszázzsal, csak hab a tortán.
A meleg olajból öntöttem a hasára és kentem a kezemre is, majd elkezdtem masszírozni. Előbb a hasát és a mellkasát, szépen folyamatosan, hogy ne törjön meg a mozdulat. Majd a melleit, a nyakát és a vállát. Aztán a hasán fel, egész a nyakáig és vissza az oldalán a cipőjéig. Néha a karjaira kis kiszaladt a kezem, néha a combjaira. Ezután áttértem az ágyékának és a combjai belsejének a masszírozására, néha-néha hozzáérve a jónijához. A munkálkodásomnak megvolt a hatása. Többször felsóhajtott és éreztem, hogy egyre inkább ellazul és átadja magát a kezeimnek. Csodálatos látvány volt. Több mint látvány. Az ő lelke szárnycsapásainak szelét én is megéreztem. A tenyereimen keresztül nem csak energiát juttattam a testébe és kalauzoltam belső csatornáit, hanem kaptam is valamit. Valami megfoghatatlant. Lehet, hogy egy keleti embernek van erre szava, nekem nem lett azóta sem....folyt.köv.
a googliba beütöd, lesz pár találat...
Javaslom, folytassuk privátban a levelezést...
...a mutató ujjadat a fantáziádra bízom! A jóni azon részét, amit elérsz vele, masszírozhatod...
...folytatás
A koronaékszer, a klitorisz egy olyan összetett szerkezetű gomb, ami körülbelül hat-nyolcezer idegvégződéssel rendelkezik. Nincs az emeri testen még egy ilyen érzékeny terület, ezért fontos elsajátítani annak megfelelő masszírozását. Finoman cirógassa meg a férfi a csiklót az óramutató járásával megegyező, majd azzal ellentétes irányban. Ezután nagyon-nagyon gyengéden nyomja össze a mutató- és a hüvelykujj segítségével a kidudorodó gombocskát. Nagyon sok nő nem szereti a csikló direkt érintését, és ilyenkor különösen óvatosan kell a masszázst alkalmazni. Ezen a területen is időzzön hosszasan a férfi.
A következő lépésben óvatosan helyezze be a férfi jobb középső ujját a hüvelybe, térképezze fel, és ki-be-oldalirányú mozdulatokkal masszírozza belülről a jónit. Ezután ugyancsak a középső ujjal csináljon egy "gyere ide" mozdulatot úgy, hogy a tenyér felfelé nézzen. Írjon le aprócska köröket az ujjheggyel, és aki szeretné, helyezze be gyűrűsujját is. Ezzel a technikával könnyen stimulálhatóvá válik a G-pont, vagyis a szent pont. A masszás folyamán állandóan változtatni kell a nyomás erősségét, sebességét és a mélységet. A technika fokozására kombinálható az ujjtechnika. A Tantra szerint ugyanis az, aki a hüvelykujjával a csiklót, gyűrűs- és középső ujjával a jónit és a kisujjával a popsit masszírozza, az univerzum egyik misztériumát tartja kezei között. Míg jobb kézzel a jónit masszírozza a férfi, addig a bal kéz kényeztesse a mellet és a hasat. A két kéz párhuzamos mozgásával dupla örömökhöz juttatja a nőt.
Előfordulhat, hogy a nő annyira átadja magát a masszázsnak, hogy teljesen átszellemül, és akár el is sírja magát. De előfordul, hogy más formában törnek felszínre érzelmei. A lényeg, hogy a férfi nagy szeretettel, gyengédséggel és türelemmel folytassa a masszázst. Ha bekövetkezik az orgazmus, vagy netán egymás után több is, akkor engedjük, hogy a nő - ahogy a Tantra fogalmaz - "meglovagolja a hullámokat".
A masszázs végén óvatosan emelje el kezeit a férfi, és hagyja, hogy kedvese lazítson és pihenjen. A jóni-masszás utóhatása nagyon jótékony hatással van a női lélekre. Az, aki képes elsajátítani a masszázst, a női szexualitás olyan dimenzióit ismerheti meg, amire csak nagyon kevesen képesek.
Sziasztok!
Már egy ideje elkezdtem a jóni masszázssal foglalkozni. Gondoltam érdemes a témával foglalkozni...

A női szexualitás misztikus falain hatol át az, aki elsajátítja a női nemiszerv különleges masszírozását, a jóni-masszázst.

A jóni szanszkrit eredetű szó, és a Tantrában nagy szeretetnek és tiszteletnek örvendő szentelt teret (templomot) jelent. A jóni-masszázs párja a lingam-masszázs, vagyis a férfi nemi szervének masszírozása. A masszázs segítségével a nő könnyebben lesz képes bizalmat és intimitást kiépíteni partnerével. Nem véletlen az sem, hogy szexuálterapeuták akkor is ajánlják a technika elsajátítását, ha a nő komoly szexuális traumát élt át, vagy képtelen a belső szexuális gátakat lebontani.

A jóni-masszázs célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása. A masszázs lényege, hogy mindkét fél örömét lelje a technikában, és ne az olykor már kényszerű kielégülést erőltesse. Ha a férfi elsajátítja a jóni-technikát, ezzel hozzásegíti partnerét ahhoz, hogy ellazuljon és megismerje belső, női dimenziót. Amennyiben a masszázs mellékhatásaként az orgazmus is bekövetkezik, az sokkal intenzívebb és az egész testre kiterjedő élmény lesz.
A masszázs során a nő feküdjön a hátára, és helyezzen párnát a feje alá, hogy jól láthassa partnere mozdulatait és tekintetét. Térdeit hajlítsa be, lábait terpessze szét, és a kényelem kedvéért helyezzen párnákat a térd alá is. Ez a pozíció lehetővé teszi a jóni masszírozását, és a test többi része is könnyen elérhetővé válik. A masszázs kezdődjék mély és lassú légzéssel, és ezek után elkezdődhet a lábak, a has, a combok és a mellek masszírozása. Ezekkel a bevezető érintésekkel a férfi hozzásegíti a nőt a relaxációhoz, és felkészíti partnerét a különleges örömökre. Ezt követően dörzsöljön olajat vagy síkosítót a kezére, és szépen óvatosan közelítse meg a jónit. Kezdje a nagyajkak masszírozását úgy, hogy a hüvelykujj és a mutatóujj között dörzsöli őket, majd csúsztassa ujjait le és fel az ajkak egész hosszán.
Időzzön hosszan ezen a területen, majd folytassa ugyanezt a technikát a kisajkaknál. A masszázs közben fontos a folyamatos szemkontaktus és a kommunikáció. Elengedhetetlen, hogy a nő jelezze, ha túl erősen, gyorsan vagy éppen fájdalmasan ér hozzá partnere. Amint sikerül eltalálni a tökéletes ujjtechnikát, csendben hódoljunk tovább az élvezeteknek, mert a túl sok beszéd lerombolhatja az intim hangulatot...folyt köv.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 16 hozzászólás, Listázva: 1-16

kalamos

Regisztrálás ideje: 2011. február 22.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!