/ 1 oldal
Hozzászólások
Masszázsra tökéletes lehet a kukoricacsíra olaj, a szójaolaj, a mogyoróolaj, szőlőmag olaj. Ahogy írta lejjebb Koszandra, valóban jó lehet az olívaolaj is, bár vigyázni kell vele, mert némelyik gyártmány ugyanúgy színezheti a bőrt, mint a tökmagolaj.
Illatosításra illóolajok többsége tökéletes. Bár érzékeny bőrnél némelyik allergiás reakciót válthat ki. Érdemes próbát tenni a pár köbcentinyi próbaképpen bekevert olajjal.
Az alkoholban oldott aromák többsége nem jó.
Tisztelt Varga Béla!
Elnézést, de nem tudok segíteni, csak annyival, amit itt már leírtam ezen topicban. Valamint javaslom, hogy érdemes utánaolvasni (angolul is), szakkönyveket beszerezni.
Manapság csak pároknak és nőknek masszírozok illetve mutatom meg az alapokat, de azt is csak ismerősi ajánlás alapján.
Sajnálom.
De kár, hogy ennyire eltűnt ez a topik, pedig a téma több figyelmet, nagyobb népszerűséget is megérdemelne.
De rég jártam erre. Úgy nézem, hogy a topik igencsak leült.

Na igen, az internet igen sok mindent elbír. Ez így van a világon mindenfelé.

Márciusban Ausztriában jártam, és egy kisvárosban egy étteremben összeakadtam egy ismerős párral. A nő már közelít a 45-höz, de nagyon csinos, magára sokat adó, sportos, ám semmi műanyag, semmi tetoválás meg ilyesmik. A férje hasonlón igényes. Míg Magyarországon éltek, jó pár éven keresztül részese voltam életük egy-egy intim pillanatának.
Szóba került a masszázs, az erotika. A férj nagyon ügyesen masszíroz de gondolták, kell a változatosság, kipróbálják azt, hogy mit tudnak az osztrák pasik. Keresgélésbe kezdtek, és nem is volt nehéz dolguk, mert igen sok a célirányos hirdetés. Kiválasztottak egy szimpatikust, majd hatalmasat csalódtak. Az embert szó szerint ki kellett hajítani. Barbár volt.
Hamar újra próbálkoztak. Láss csodát, azzal annyira elégedettek voltak, hogy az elmúlt szilvesztert is együtt ünnepelték vele, annak barátjával és feleségével. Elbeszélése szerint a felesége akkor kapott először nyolckezes masszázst aminek ugyan nem sok köze volt a hagyományos Yoni masszázshoz, ám nagyon élvezte, nyáron közösen mennek nyaralni Spanyolországba.

Mielőtt jönne a kérdés, nem, nem elevenítettük fel a régi szép időket.
Jó pár évvel ezelőtt hozzátok hasonlóan bennem is felötlött az, hogy megpróbáljak összegyűjteni a masszázsban jártas, illetve az iránt érdeklődőket, hogy tanítsuk, megmutassuk férfiaknak azt, mit, hogyan kell tenni, hogy örömöt tudjanak nyújtani e masszázs által. Is. Budán még üzlethelységeim is lettek volna a projekt beindításához. De az igényfelmérő levelezgetések illetve személyes beszélgetések alapján hamar keserű tapasztalatokat gyűjtöttem be. Aki ismeri a technikát, az ritkán adja át másnak, főleg szóló férfinek a tudását. A jelentkezők többsége viszont valóban problémás volt, tisztelet a kivételnek, de többségben voltak azok, akik sajnos az „eléggé szerencsétlen-gusztustalan” típusú emberkék voltak, és a masszázsban látták az egyetlen lehetőséget arra, hogy nőhöz érhessenek, ingyen. Nem gyönyört adni akartak, hanem taperálni, nyúlkálni, és dugni. Némelyik még ezen felül pénzt is így akart keresni. Többségük sem mentalitásban sem emberileg nem volt szimpatikus. Hamar megértettem, hogy a „gyakorlottak” többsége miért volt fenntartásokkal teli.
Úgyhogy maradtam a szokásos dolgoknál. A visszatérő, a régi ismerősi és baráti körben a Yoni masszázs iránt érdeklődő férfiaknak megmutatom azt, hogy hogyan alkalmazzák a masszázst otthon asszonyuk örömére, és rajtuk felül senki másnak nem mutatok semmit. Nincs értelme. Aki fogékony a gyengédségre, van egy odaadó, szerető partnere, az sok mindenre akár magától is rájöhet, főleg ha nem rest keresni, sok dolognak utána olvasni, na és persze partnerével közösen, együtt játszadozva nagyon-nagyon sok mindent megtanulhat.

/Kérem, senki ne jelentkezzen!/
Jól elbújt e topik.
Pedig a hűvös, hideg őszi, téli napokon a kellemesen meleg, fűtött lakásban egy kandalló előtt (szuperjó egy gázkonvektor vagy radiátor is smile ) ott az alkalom a kényeztetésre. Legyen az bármiféle masszázs...
A hangulat, az érzékiség, az élvezet a lényeg!
Ezért tettem itt-ott szóvá azt, hogy egyesek hogyan merik magukat masszőrként hirdetni úgy, hogy van pár hónap tapasztalat… vagy egy két év másfajta maszázsról. Én tizenpár év, sok-sok száz nő masszázsa után is csak azt tudom mondani, még van mit tanulni… Pedig csak elégedett, és többnyire visszatérőktől érkező ajánlások alapján jövő hölgyek a fő ügyfeleim.

Azzal viszont vitába szállnék, hogy a Yoni masszázs csak egy szimpla punci masszázs. Ilyet csak az mond, akinek nincs sem tapasztalatai, sem tudásbeli elképzelése a különbségekről mind szellemiségében, mind gyakorlatában.
Valóban nem nehéz a Yoni masszázs elsajátítása, ha pusztán a technikai trükköket vesszük alapul. De nem szabad elfelejtkezni arról, hogy nem csak a pőre test várja a kielégülést, hanem a sokkal igényesebb lélek is.
A „punci” igen egyszerűen ingerelhető szerv. Könnyedén ki lehet váltani megfelelő izgatással az elvárható reakciót.
Ám igen kevesen szeretnék azt, hogy rögtön ott kezdjen a masszírozó. Joggal.

A technika egy igen hatékony orgazmust generáló masszírozás, de önmagában kevés.
Ha párok akarják ezt kipróbálni, gyakorolni egymáson, és nem akarnak senkivel sem kezdeni, akkor is mehet minden úgy, hogy jól érezzék magukat, hogy felhőtlen legyen a beteljesedés.
Igen sok hasznos információ elhangzott mér ezen idáig e topikban arról (de a neten még több hasznos leírást lehet találni, főleg, ha valaki tud angolul, vagy akár egy-két hasznosabb ázsiai nyelvet, csak ne üljenek fel a gagyi Yoni masszázsos videóknak), hogy mit, hogyan kell csinálni, tehát a technikai alap egy része is adott. A lelki ráhangolódás, a másikban való teljes és feltétel nélküli meg szint úgy, hiszen ezek az ismeretségből adottak, a technikai alap jön magától.
Improvizálni is mindig érdemes!
Tökéletesen leírtad a konkrét Yoni masszázs azon részét (vagy bemásoltad valahonnét, ez lényegtelen), amikor a nő már fel van izgulva, amikor gátlást vesztve kitárulkozik a masszírozó előtt, amikor vágytól feltüzelve felkínálja magát.
De odáig el is kell jutni, nem szabad, és sok nő esetében nem is lehet egyből a direkte Yoni masszázsba belekezdeni. Kell a lazítás, a felvezetés, az erotikus hangulat megteremtése, a vágy feltüzelése.
Vagy egy hónapig nem nézek be errefelé, és igen szomorú a tény, hogy mi sem változott azóta, mert ez a topik is csak a meg-megújuló vitákat generálja újra és újra.
Pedig lehetne akár hasznos, információban gazdag beszélgetéseket folytatni e témában.
Illene észrevenned, hogy hol általánosítasz, hol vagdalkozol. Igyekszel mindenkit egy kalap alá venni magaddal, ha sikerül lehengerelni, vagy ha ez nem megy, akkor komplexusaidat kötekedéssel levezetni.
Te kötekedtél, beszéltél butaságokat, állítottál valótlanságokat, majd most igyekszel áldozatnak beállítani magadat.
Ne nézzél senkit sem olyan butának, hogy ezt benyalja.
Kár ezért a topikért.
De talán nem kár az energiáért, amit a hozzászólásokba fektettem, mert aki figyelmesen olvasta mondandómat, annak talán sikerült valami pluszt adni, az nem fog a hozzád hasonlók kezei közzé kerülni, prédának.
Részemről ennyi, nem kívánok veled a továbbiakban párbeszédet folytatni.
Okos enged.
Már nem szórakoztató, hanem sajnálatra méltó vagy. Nem veszed észre?
Neked kisebbségi komplexusaid vannak. Sohasem mondtam, hogy mester vagyok, sőt, a hozzáértő hozzászólok közül más sem állított ilyet magáról, ezt te képzelted be, ez a Te agylövésed. Talán azért, mert úgy hiszed, aki nem olyan képzetlen ember, mint Te, az neked fájdalmas és hátrányos.
Azt viszont mondtam, hogy gyakorlott vagyok, tudok valami olyat, amit kevesen. És vannak mások is, akik tudják ugyanezt, de te talán sohasem leszel alkalmas rá, a legelemibb alázat és tudásszomj hiányából fakadóan. Talán ez fáj igazán neked.
Ha nem kezdtél volna kötekedően okoskodni, akkor megúsztad volna azt, hogy leégesd saját magadat az ugrabugrálásoddal.
Nem volt nehéz dolog ebben a segítségedre lenni.
A sznobizmussal, valamint a profizmus elhitetésének vágyával mellényúlsz. Miért nem érted a leírt szavakat?
Van valami, amit te valahogyan művelsz, és ugyanazt a valamit rágondolod másokra, ugyanazokra az indítékokra, ugyanarra a szintre igyekszel mindenki mást lerángatni, azt elképzelhetetlennek tartod, hogy valaki lehet más is, mint Te. Ezzel az igyekezettel csak magadat vezeted félre, téveszted meg, mást nem.

A kommunikáció megindításának valóban nem volt értelme a részedről, mert kétes értékű a szándék, mely vezérelt.
"Szarfűrészelés”
Ezt a kifejezést nem ismertem. Úgy gondolom, nélküle is elvoltam.
Egyszerűbb lett volna elismerned, hogy tévedtél, mint magyarázkodni, érvelni, hogy nem szereted az eredeti elnevezéseket. A tévedés elismerése szimpatikusabb emberi tulajdonság.

Jól tetted, hogy kimondtad, mi a célod, és hogy mi cél vezérelt. Ez azt jelenti, hogy a 99-es hozzászólásom valóban telitalálat volt.
Szerencsére hamar kiderült, más cél vezérel téged, és más cél engem.

A felelősségvállalás, a tisztességes viselkedés lehet, nálad, a Te esetedben nincs meg, de kérlek, csak a magad nevében beszélj. Nem egy csoportba tartozunk, még annak ellenére sem, hogy Te senkit nem tartasz szakembernek. Nem, mint ha ez bármit is jelentene.
Sok sikert a továbbiakra.
A sárdobálást én is elkerülném.
Mint ahogy hozzászólásomban kimondtam, leírtam, pont a sületlenségek, tévhitek tisztázása miatt kezdtem ide írni.

A magyar átírat picit sem stimmel. Ugyanis rövid „o”-val mondják, mert Indiában nem ismerik a „nyújtott” magánhangzókat.
Bár a masszázs igen „jó”, igen élvezetes, de ha bárki ragaszkodna a magyarosításhoz, aminek az égvilágon semmi értelme, hiszen célszerű a dolgokat azon a néven nevezni, ahogyan a világban sokmilliárdnyian ismerik, és nem úgy, ahogy jó esetben pár százezren. Tehát nem is „joni”.
A sok találat azért van a „Yoni” szóra, mivel a távol-keleten legtöbbet használt, Indiának meg második hivatalos nyelve az angol. Ezt tapasztaltam, mert még a legeldugottabb faluban is sokan beszélnek angolul.

„De ha arra gondolsz, hogy az úgynevezett jóni masszázs inkább egy parapszichológiai utazás a tudat alattiba, mint szex, akkor egyet kell értsek Veled. Mindamellett egy nagyon veszélyes eszköz, amivel könnyű visszaélni és adott esetben sokkal többet ártani vele, mint segíteni. Épp ezért tartom lényegesnek, hogy ne vezessünk félre senkit és fogadjuk el, hogy valaki pont egy puncisimire vágyik. Ebben talán nincs is semmi rossz....”

Valóban veszélyes eszköz. És igen sokan visszaélnek vele. Egy példát hadd említsek. Egyetlen egy hirdetést feladtam, kíváncsiságból, hogy lássam, kifélék, mifélék látogatják az oldalt, milyen emberek jelentkeznek rá. Talán ha 5-6 normális levél érkezett, a többi inkább csak elszomorító volt. Nem akarok senkit megbántani, így nem mondom el, hogy miért.
Három olyantól is érkezett levél, aki úgy hirdette magát, hogy überprofi masszőr, de privát levélben azt kérte, tanítsam meg e technika alapjait. Véleményed szerint ők nem visszaélnek mások bizalmával? Nem csak vadászszenvedélyük kielégítésére találnak ki egy ilyen alibitudást, amely inkább csak a gyanútlanok becserkészésére jó? Mert abban igazad van, nincs semmi rossz abban, hogy valaki csak egy puncisimire vágyik, és abban sem, ha valaki azt megadja. De azt nevezze a nevén, és ne mondjon rá semmi olyasmit, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal.
Eddig sem vallottam magam mesternek, és ezután sem fogom. Nem vagyok rászorulva. Amit tudok, tudok, és ami számomra lényeges az, hogy képzett, hozzáértő, nagy gyakorlattal rendelkező emberektől sajátítottam el több masszázstechnikát, így a Yoni technikáját is. Igen régóta foglalkozom a különféle masszázstechnikák elsajátításával, gyakorlásával és az motivált abban, hogy hozzászóljak a topikhoz, hogy sületlenségek és butaságok garmadáját olvashattam, és úgy gondoltam, érdemes megmutatni a valóságot. Lehet, hiba volt az irigykedők miatt.
Nyugodtan nézzél utána hozzászólásaimnak, a kezdetektől erről volt szó.
Tehát nem az vezérel, hogy minél több punci közelébe juthassak.
Lehet, a hozzád hasonló puncivadászok nagyképűségnek veszik, vagy kisstílű üzelmeiknek a konkurenciáját látják bennem. De én megválogatom azt, hogy mikor, kit, mikor. Nálam várólista és előzetes válogatás van.

Ha úgy gondolod, és kijelented azt, hogy egy erotikus vagy egy puncimasszírozás ugyanaz, mint a Yoni masszázs, ahhoz nem tudok mit hozzáfűzni, mert nem az én tudatlanságomat minősíti a kijelentésed.

Mielőtt még nyelvészprofesszorrá is előlépsz, hogy nyelvészkedve is igazad akarnád bizonyítani, üsd be a google-ba: Yoni. Hozzávetőlegesen 5.000.000. találatot ad ki. Talán nem véletlenül. Ez az ötmillió találat azt jelenti, hogy helyesen így kell leírni: Yoni.
Miről beszélsz?
A kezdetekről beszéltem, hogyan találkoztam először a masszázzsal, ami érdekesség, ellenben a képzett oktatók személye nem publikus. Ezt most is mondom.
12 éve foglalkozom Yoni masszázzsal, többek közt. Hogy ez sok vagy kevés? Úgy hiszem, tisztes évmennyiség.
Egyetértek abban, hogy például a Yoni masszázsban is majd mindenki önjelölt, legyen akár kezdő, akár haladó, akár mesteri szinten a tudása. Van olyan masszázs, amiről lehet oklevelet szerezni, volt, amiből szereztem én is, tapasztaltam, hogy nevetségesen semmi a vizsgák többségének követelményrendszere, sajnos. És van, amihez nem létezik semmiféle oklevél, mert van, ahogy mondod, amihez érzék kell, és egy olyan oktató, aki képes tanítani, mert van mit megtanítania. Szerencsére több ilyen is van hazánkban.
Egy egyetemista, nem magyar barátnőtől tanultam sokat, többek közt a Yoni és a Lingam masszázs alapjait. Majd egy Svédországból hazatelepült házaspártól a különböző erotikus masszázsok alapjainak jelentős részét, sok hármas együttlét közben. Majd tudatosan keresgélni kezdtem a megfelelő szakirányú képzettségű, gyakorlott masszőzt, a tőlük való tanulási lehetőségeket. Ennyi publikus.
Szerencsére vannak mások is, de nem sokan, akik szintúgy komolyak..
Ha rám hallgatsz, jóval aktívabban keresgélsz, mert a hozzáértő, a Yoni masszázst valóban jól ismerő masszőröknél sorban állás van. Példának okáért én július előttre nem is adok időpontot az új jelentkezőknek.
Mi határozza meg, hogy történik-e, avagy sem? Erről e topikban már írtam.
Többnyire nincs aktus. Ugyanis nem az aktusról, az így, ily módon elért orgazmusról szól a Yoni masszázs.
Magától értetődőn már minden eldől az előzetes megbeszélések folyamán. Szinte minden, talán úgy pontosabb.
Ha a férj is ott van, akkor igen gyakran igényli azt, hogy ne úgy fejeződjön be a masszázsom, hogy ő egy sarokban ülve fogja marokra férfiasságát, hanem a többség szeretné azt, hogy újra birtokba vehesse párját, párja testét. Amikor befejeztem a masszázst, mindig ott a lehetőség a férjnek, hogy tovább kényeztesse feleségét. Én ilyenkor félrehúzódom, hiszen ekkor nekik kell egymásra találniuk.
Van, igen ritkán, hogy sokkal többet igényelnek, másféle masszázs befejezést szeretnének a masszázst élvezők. A helyzet dönti el, hogy a lehetőséget udvariasan visszautasítom, vagy úgy ítélem meg, hogy partner vagyok egy megszokottól eltérő befejezésben.
Gyakran előfordul, hogy kéri a férj, hadd lehessen ott végig, de nem mint néző, hanem mint aktív masszírozó. Ekkor őt előzetesen felkészítem arra, mikor mit kell tennie, mikor mi következik, és azt nagyon erősen nyomatékosítom, hogy nem siethet előre, nem vetheti rá magát a feleségére, hogy van egy sorrend, amit be kell tartania. Azt is elmondom, mikor van az, amikor elnyeri ő is jutalmát.

A saját feleségem szinte sohasincs jelen akkor, amikor masszírozok. Kivétel, amikor egy nagyon jó barátnőjét masszírozom a férje jelenlétében. Míg nem voltak gyerekek, addig lehetett otthon is, ám ezt követően már otthonunkban nem szoktam masszázst vállalni.
Ha kérdezi, mi történt, akkor mindig elmondok mindent őszintén. Ez mindig izgatóan hat rá, és ő engem vesz újra birtokba.
A feleségemet én masszírozom, de eddig négy alkalommal kérte azt, hogy rajta, az ő közreműködésével tanítsam meg baráti házaspár férfitagját az alapokra.

Nem hiszem, hogy Te ilyesmi masszázst szeretnél. Mert többnyire a masszázst végzők közül senki nem szokta azt megengedni, hogy a masszázsról bármiféle felvétel készüljön. Illúzió és hangulatromboló lenne a fényképezőgép kattintgatása, villogtatása, a kamerás mászkálgatása. A népszerűsége ellenére ezért nem lehet túl sok valódi felvételt találni a világhálón.
Három.
Éva sokszor már masszírozni is elfelejtett, úgy figyelte kezeim mozdulatait. Nem kerülte el a figyelmemet, hogy a combja belső felén cseppecskéket látok lecsorranni, nedves foltot hagyva a lepedőn.
Talán három vagy négy orgazmus közeledését éreztem meg, azokat beteljesülni nem hagytam, így is tovább korbácsolva egekig az izgalmat, a kéjérzést.
A nedves hüvelybe szép fokozatosan csúsztattam bele az ujjaimat. Először csak egy ujjal köröztem a bejárat környékén, a gáton, majd mind beljebb és beljebb csúsztattam ujjaimat, amikkel a hüvely falának minden pontját igyekeztem érinteni. A másik kezemmel a vénuszdombot, és a hasat simogattam, hogy kétoldalról mint egy satuba fogva tudjam kényeztetni Rita punciját. Amikor két ujjammal próbáltam kitapintani a hüvely elülső falán lévő G-pontot, azt nem találtam, nem éreztem sehol. Van ilyen. Ennek ellenére pár másodperc megfelelő ponton való simogatás után hirtelen összerándulással sikkantgatva élvezett el Rita.
A pihenésre csak pár másodpercet adtam és újra simogatni kezdtem a hüvely falát, de ekkor csak egy ujjal, és suttogva szóltam Évának, hogy dugja be az egyik ujját Ő is. Így ő érezte, hogy hogyan mozgatom az ujjamat, hol simogatom Ritát. Ekkor már régen szűk volt az alsónadrágom, most azonban azt hittem, úgy járok, mint kamasz koromban, érintés nélkül elélvezek. Ez a helyzet nagyon szokatlan volt. De megúsztam. Leírhatatlanul izgalmas volt látni, érezni kezeink között Ritát, érezni Éva érintését a szoros lukban, érezni, ahogy kezeink kívülről simogatnak. Rita még kétszer élvezett el, utoljára már levegő után kapkodva, hosszan tartó, búgó hangú nyögéssel.
Lassan megnyugodott Rita, Éva csókolta, babusgatta, majd jött az ő masszírozása.
De nem szaporítom tovább a szót.
Hasonlóan történt szinte minden, mint Ritánál. Ráadásként egy másik különleges élménnyel gazdagodtam. Olyannal, amire nem számítottam! Rita és Éva elcsábított, így egy igen régi álmom teljesült. Egyszerre két nővel szeretkeztem!
8 órát voltam náluk.

Kedves Éva és Rita!
Köszönöm bizalmatokat, és köszönöm, hogy különleges adománnyal háláltátok meg masszázsomat
Csodásak vagytok!
Kettő.
Mivel a hálószoba igen nagy, tágas, ezért a puha padlószőnyegre leterített matracot kényelmesen körbe tudtam járni, térdepelni. A matrac alá és fölé fehér lepedőt terítettek le Ledobtam magamról a felesleges ruhadarabokat, mert farmerben, pólóban mégsem lehet és nem is illik masszírozni. Csak egy fekete boxert, és egy fekete trikót szoktam magamon hagyni. Ezek nem lógnak bele az olajba, kényelmesek, praktikusak.
Előpakoltam kétféle olajat, egy epres-fahéjast, és egy rózsaolajosat. Egyiket Ritának, másikat Évának szántam.

Ritával kezdtem a masszázst. Ő volt közelebb a matrachoz, így őt invitáltam, feküdjön hasra. Amikor ledobta magáról a köntöst, ugyanezt tette Éva is. Egy pillanatra megrekedt bennem a levegő. Eddig nagyon ritkán történt meg velem ilyesmi, hogy két, nagyon szép meztelen nővel legyek egy szobában, egy időben. Általában vagy férfi-nő párok ketten kérik a masszázst, vagy szóló nők. Rita hasra feküdt, én a jobb oldala mellé térdepeltem, míg Éva a balra.
A szokásostól eltérően egyből csend lett, csak légzéseink ütemes hangja keltett zajt. Mindig a vállakkal, a nyakkal kezdek, most is így tettem. Éva közel hajolva figyelte mit, hogyan csinálok, néha rátette a kezét a kezemre, úgy követte a mozdulat lendületét, ívét. Majd csak pár percet várt, és amikor elindultam a derék, a csípő, a popsi irányába, akkor önállósította magát. Igyekezett ugyanazokat a mozdulatokat végig vinni, amiket mutattam neki. Amikor combok mentén elindultam a vádli, a boka felé, majd onnét vissza, akkor már Éva is a popsinál járt. A combok belső felénél találkoztunk össze. Ekkor Rita apró nyögések kíséretében kipucsította popsiját, és széjjelebb tárta combjait, akaratlanul felkínálva nekünk nagyon szép, ápolt punciját. Kihasználva a feltáruló szabad teret, a combok mentén haladva előrecsúsztattam a tenyeremet, és végigmasszíroztam a combok elülső részét, a vénuszdombot, majd visszafelé haladva a kerek popsi két gömbjét. Éva ekkor elvesztette fejét, és amikor feltárult az izgalomtól illatos nedvekben úszó luk, mint a vércse, úgy csapott le rá, és mártotta bele ujjait. Gyorsan elkaptam a kezét, és arrébb húztam, közben megrovón intettem, nem szabad. Még egyszer oda-vissza végig masszíroztuk Ritát, majd halkan szóltam, megfordulhat. Évának végig láttam az arcán, hogy felizgult, Ritának csak a testén éreztem, de ahogy rám nézett egy pillanatra, ahogy vette a levegőt tudtam, hamar robbanni fog, ha nem vigyázok. Újra a vállaknál kezdtem, Éva egyre ügyesebb masszírozással járta be barátnője testét, láttam, megértette, hogy mi a masszázs lényege. Lágyan simogattuk végig a formás kebleket, míg kezem egyre gyakrabban tért vissza a vénuszdombhoz, a combok tövéhez, a has köldök alatti területeihez. Míg egyszercsak már céltudatosan a punci közvetlen környékét masszíroztam lágyan köröző, néha izmokig benyúló erősebb mozdulatokkal. A nagyajkakat két ujj közzé fogva fentről lefelé haladva lágyan végigmasszírozgattam, hozzáérve a megduzzadt kisajkakhoz, csiklóhoz.
Egy.

Múlt hét pénteken egy igen különleges duplamasszázst volt lehetőségem végigcsinálni. Soha ilyen még nem volt eddigi praxisom során.
Több mindenkivel levelezek, akiket elméletben, vagy gyakorlatban érdekli ez a kifejezetten orgazmusra törekvő masszázs fajta.
Előre bocsátom, a résztvevők engedélyét megkaptam ahhoz, hogy egy nem túl bő lére beszámolót írjak a történésekről. Természetesen a neveket megváltoztattam, ami konkrétum, adat, satöbbi alapján be lehetne azonosítani őket, olyat nem írok le.

Három hete kaptam egy igen meglepő tartalommal bíró levelet. Kedves stílusban, ám igen óvatosan, tapogatózva fogalmazta meg az írója. Mint később kiderült, ketten írták, két napig csiszolgatták, közben tanakodtak, küldeni, vagy nem küldeni. Szerencsére a küldés gombra kattintottak a törlés helyett.
Egy közel 10 éve együtt élő, negyven év körüli leszbikus pár írta. Mindketten középvezetői beosztásban dolgoznak, két különböző munkahelyen. A külvilág csak annyit tud róluk, hogy lakótársak. Ők mondták magukra, hogy leszbikusok, meglátásom szerint ez csak félig igaz, mert mindkettejüknek volt férfi az életükben több is, és együttélésük során előfordult az, hogy férfival is ágyba bújtak. Többnyire közösen. Így inkább biszexuálisok, de amikor ezt mondtam, akkor tiltakoztak. Ők egymást szeretik, a férfi csak olyan szükséglet számukra, amit néha megkívánnak. Érdekes, hogy férfira nem féltékenyek, de a nőkre igen. Nőt nem engednek közel magukhoz. Sokáig azt hittem, hogy sok leszbikus nő férfigyűlölővé is válik, és meglepett, hogy ez téves elképzelés volt részemről.
Két, nagyon szimpatikus, kedves embert ismerhettem meg az éretten csinos hölgyek személyében.
Azért kerestek meg, mert remélték, hogy a szexuális életüket fel tudják dobni, ki tudják teljesíteni az általam művelt erotikus, azon belül is a Yoni masszázstechnika által.
A levelezés megindult, egyre oldottabbá vált a társalgás, nagyon sok mindent letisztáztunk, és ahogy eljött a találkozás napja, akkor szerintem náluk jobban csak én izgultam. Hiszen egyszerre kellett masszíroznom, és tanítani a technikát, előbb az egyik hölgynél, majd a másiknál. Nevezzük őket Évának és Ritának.

Amikor megérkeztem autómmal a házuk elé, már vártak rám, mert ahogy fékeztem, nyitották a kaput, így be tudtam állni az udvarra. Szándékosan hétköznapra, délelőtti időpontot beszéltünk meg, mert ők könnyedén szabaddá tudják magukat tenni, nekem meg csak a hétköznap délelőttök vagy délutánok megfelelőek.
A házba nagyon barátságosan invitáltak be. Készültek, mert mindketten fehér köntösben voltak, amiről feltételeztem, nincs alatta semmi. Tényleg nem volt. Pár perc beszélgetés után besorjáztunk a már előkészített hálószobájukba, ahol megcsapta az orromat a füstölők kesernyésen-édes, nehéz, vágykeltő illata. A függönyök be voltak húzva, és legalább 50 gyertyát gyújtottak meg gyorsan körbeszaladva a szobán.
Nem áll szándékomban veled vitázni.
Alpári magánleveled elárulta azt, mi a bajod. Válaszomban leírtam azt, mi a problémád, itt nem égetlek. Nem az én stílusom.
De ha már ide tévedtél, akkor irigykedés és furkálódás helyett próbálj meg inkább tanulni, és emberhez méltón viselkedni.
Köszönöm.
Nő a párom, lévén hetero beállítottságú, a női testért rajongó férfi vagyok.
Ő is szereti masszírozásomat, sőt, néha barátnőinek is ajánlani szokott.
Szia! Sokféle meghatározás, kifejezés létezik.
Úgy tanultam, van az erotikus masszázs (sokféle), és azon belül a Joni (Yoni) illetve a Lingam masszázs csak egy apró szeletke. Az erotikus masszázs az egész test minden milliméterével foglalkozik, az utóbbiak inkább csak a nemi szervekkel és azok közvetlen környezetével. Lehet fokozatosan ráhangolódni a Joni vagy a Lingam masszázsra, és sok esetben lehet egyből ezekkel kezdeni. Embere válogatja. Sokfélék vagyunk, sokféle masszázstechnika létezik.
Én fokozatosság elvét vallom, ezért jobb szeretek az egész testet kényeztető, ellazító masszázzsal kezdeni.
Valós tudással rendelkező valós személy vagyok, aki saját szavaival írja le véleményét, de úgy hiszem, nem vagyok rászorulva arra, hogy ezt bizonygatnom kéne egy olyan valakinek, aki mindenfelé valótlanságokat állít, és rendszeresen önellentmondásba keveredik. Egy olyannak meg végkép nem, aki szexmoziba jár ahhoz, hogy nőt érinthessen. Vagy férfit.
Miért jó neked, hogy saját tudatlanságodról állítasz ki szegénységi bizonyítványt? Ráadásul nem először.
Végre visszatért a topik az eredeti témájához.
Nagyon felkavaró, ám mégis szívbemarkolóan jó érzés volt olvasni az írásodat. Az érzéseket nagyon érzékletesen, nagyon jól ábrázoltad!
Ha már van egy topik, és végre van valaki, aki jól ismeri ezt a technikát, akkor érdemes kibeszélni ezt a témát!
De csak akkor, ha neked sincs ellenedre. Remélem, nincs!
Hiszem, hogy folyamatosan tanulni, fejlődni nem szégyen. Sőt!
Szándékosan nem történetet írok, és úgy mutatom meg a technikámat, hanem igyekszek kicsit szárazabban fogalmazni. Hadd legyen meg a várakozás izgalma.

Én egy kicsit más technikát tanultam.
Mindig egy normál masszázzsal kezdek. Az érintés az, ami bennünk, emberekben szinte a leghamarabb kifejlődik apró csecsemőkorunkban, és egész életünkben talán az egyik legfontosabb számunkra. Ha más érzékszervünk kiesik, bizonytalanná válik, akkor magától értetődően az érintés az első, amit használni kezdünk. Épp ezért az érintés talán a legfontosabb kommunikációs eszközünk. Sokkal fontosabb ez az érzékelés, mint ahogy sokan hiszik.
Először a test hátsó részével, a nyakkal, gerinccel, a lapockákkal, combokkal, a fenékkel, a vádlival és a talpakkal, és csak utána masszírozom végig a test elülső részét, lágyan, ám céltudatosan kerülve a direkt erogén zónákat. Ezt lehetne akár relaxációs vagy akár prananadi masszázstechnikának is hívni, de még sem igazán mondható egyiknek sem, mert inkább ezeknek egy lágyabb változata az, amit csinálok. A mozdulatok nagy része megtalálható ezekben is, de kevésbé erőteljesek azok. Mert bár végigmasszírozom az izmokat, a bőrt, de kevésbé direkt módon, és főleg az ellazulást, a megnyugvást segíti elő a masszázsom. Nagyon fontosnak tartom azt, hogy a hölgy megszokja az érintésemet. Ha jól sikerül a masszázs, és fogékonnyá, érzékennyé válik érintéseimre, akkor először félénken, majd mind bátrabban, befogadón magától nyílik meg masszírozó kezeim előtt.
Amikor megnyílik a hölgy, akkor is igyekszem nagyon lassan, nagyon fokozatosan haladni, és ha közelít a gyönyör, akkor egymást követően többször is igyekszem késleltetni az orgazmus közeledtét. Amikor közeledik a csúcs, akkor lassítok, ha kell, a kezeimmel a test más pontjait masszírozom. Ekkor vigyázni kell, mert a hasfalon keresztül történő erőteljes tízujjas masszírozás is orgazmust kiváltó hatású lehet a cicikkel, a nyakkal, derékkal és a vénuszdombbal együtt. Nagyon fontosnak tartom, hogy a combok belső felét, a kis és nagyajkakat, a vénuszdombot folyamatosan kényeztetni, simogatni kell, és lágyan, enyhén köröző mozdulatokkal kell megközelíteni a Jonit. A bejárat környéke mindig nagyon érzékeny.
A Joni masszírozásának technikája majdnem ugyanaz, mint nálad. Ami markánsabbnak mondható különbség, hogy orgazmus közeledtével belülről ujjakkal, kívülről tenyérrel és a hasfalon keresztül ujjakkal egyszerre masszírozok. De lehet, Te is ugyanígy csinálod, csak erről nem írtál.
Nem fért ki minden, de nem baj. Legalább marad máskorra is mondanivaló.
Segítek a megfelelő szó megtalálásában. Mond nyugodtan azt, hogy intelligensen. Nehéz azt elképzelni, hogy van olyan ember, aki tényleges tapasztalattal és tudással rendelkezik a témában, és úgy szól hozzá a Joni masszázshoz, hogy nem hirdeti magát, mert nem üzletet akar, és nem is egy nyálcsorgató kamugyáros?

A virilis egy latin szó.
„Azonban” ezt nem mindenki tudja.
Amit Te csinálsz, az egészen biztosan jó a feleségednek, csak igaziból semmi köze nincs a tantrikus filozófia részét képező Joni (Yoni) masszázshoz. De ez nem baj, hiszen mindkettőtöknek jó, mert jól érzitek magatokat. Csak jobb nem keverni a dolgokat. Tanulni azonban érdemes.
Egy masszőr nem nyal, nem használ vibrátort és más segédeszközöket. Csak a kezeit, a testét. Néha előfordul, hogy elszabadulnak a vágyak, ám az már más eset. Mindenki emberből van.
A többszöri orgazmus igen gyakori. Ám a masszázs alatt arra kell törekednie a masszőrnek, hogy hosszú-hosszú ideig elodázza az orgazmust. Tehát amikor az orgazmus közelít, akkor nem hagyja, hogy az kitörjön, inkább irányítja, de el nem nyomja a gyönyör érzését, csak összegyűjti az energiákat, fokozza a vágyat, elmélyíti az érzékelést. Ezáltal a szexuális energia szinte túlcsordul, és ha már visszatarthatatlanná válik, akkor leírhatatlan gyönyört érezve kirobban.

Masszást sokfelé tanítanak különféle elnevezésekkel. És sokfelé lehet kipróbálni e dolgokat. Jól körül kell járni a témát, mert divat, és manapság igen könnyű pénzkereseti lehetőséget jelent még válság idején is némely vállalkozónak. Jó pénzeket húznak le mindenféle címen a hozzá nem értő kíváncsiaktól.
II.
Elnézést, nem fért ki minden. Azt hittem, korlátlan a hely.
Folytatnám.

Van, aki erotikus, orgazmus masszázst kér, de szégyenlős. Ezt is tiszteletben kell tartani. Nem mindenki képes világosban kitárulkozni, megnyílni sem testi sem lelki valójában. Van, aki sötétben, behúzott függönynél kéri a masszázst. Van, aki gyertyafénynél, füstölőkkel.
Sok hölgy szereti azt, ha masszírozáskor letakarják a szemét egy szemtakaróval, miközben masszírozzák. Ez nem összekeverendő a BDSM-es dolgokkal. Ez segíti a külvilágtól való könnyebb elszakadást, a fantáziálgatást, talán a szégyenlőség leplezését is.

A masszőr sohasem a punci masszírozással kezd. Mindig a háttal, a nyakkal, a vállakkal, a karokkal, a derékkal. Alaposan végig masszírozza a testet, hátul, elől, de vigyáz arra, hogy csak fokozatosan vegye birtokba a kiemelt erogén zónákat. Folyamatosan figyelnie kell a visszajelzéseket. Sok nőnél a nagyajkak, a vénuszdomb, a kisajkak, a gát, a hüvely környéke nagyon erős erogén zóna, van, aki ezek masszírozásától felizgul, elélvez, és még a csikló, a hüvely, a G pont erős ingerlésére sincs szükség, illetve igény.

A G pont csak igen ritkán érezhető mogyorónyinak. Vannak nők, akik nem érzékenyek e pont ingerlésére, vagy kellemetlen nekik az érintése. Igen gyakran csak halvány sejtés, olyan, mintha talán csak az ujj hegyével talán érződik ott egy kis dudor, hol annak lennie kell. De találkoztam már pingponglabdányira megduzzadttal is.

Ahány nő, annyiféle kényeztetést kíván. Vannak bevált sémák, de ezektől néha el kell térni, mert érződik, a hölgy mást, másképpen szeretne, a teste valami másféle technikát igényel. Ezt csak mélyen ráhangolódva, az apró rezdüléseket levéve lehet észrevenni.

Röviden ennyi. Nehéz egy pár sorban összefoglalni azt, amit éveken keresztül tapasztal az ember. Pedig két hozzászólás lett így is az egy darabból.
Jó lenne, ha a veszekedés helyett a tapasztalatok és élmények kitárgyalása kerülne előtérbe.
Kár a vagdalkozásért, a veszekedésért. Érdemes megbékélni egymással, célravezetőbb a valóságra koncentrálni. A téma ugyanis megéri az odafigyelést.
Sajnos igen sok tévhit és butaság válhat elfogadott ténnyé némely itt elhangzott hozzászólás által.
Prananadi masszázzsal kezdtem, lágysága, könnyedsége, érzékisége miatt ez áll a legközelebb a különböző direkt erotikus masszázs fajtákhoz, és mivel a hölgyek többen is kérték azt, hogy máshogyan fejezzem be a masszázst, megtettem. Hogy mindezt jól csinálhassam, kitanultam pár, napjainkban mind nagyobb népszerűségnek örvendő masszázstechnikát. Értelemszerűen egészséges szexualitású férfiként csak Joni (Yoni) masszázst vállalok, a Lingammal nem foglalkozom. Gyakorlottabb masszőrként, hadd oszlassak el pár tévhitet.

Nem mindenki masszőr, akinek van masszázságya. A masszázságy jó, ha van, de inkább más, főleg nem erotikus masszírozásoknak a szükséges eszköze. Az erotikus masszázst jobb a talajon, puha szőnyegen, netán franciaágyon csinálni. Mindehhez van egy speciális takaró, melyet le szokás teríteni. Lehet, sőt, tanácsos fehér lepedőt is használni e célra. A masszőr így a masszírozott mellé tud letérdelni, a stabilabb egyensúlyi helyzetéből adódóan jobban tudja használni testsúlyát, izmait, jobban hozzáfér a test minden pontjához anélkül, hogy kőröznie kéne.

A masszázs elkezdése előtt szokás egy kicsit elbeszélgetni, néha jelképesen koccintani egy gyümölcslével, összetegeződni. Azonban a masszázs alatt nem szokás beszélgetni, mert az gátolja az ellazulást, a masszőr és a masszírozott egymásra hangolódását.

Szokás a nőket férjük, párjuk jelenlétében is masszírozni. Ők azonban nem nyúlkálhatnak a masszőr keze alá, csendben, a masszírozandó hölgy látómezején kívül kell helyet foglalniuk. Csak miután a hölgy teljesen felizgult, netán az első orgazmusán túl van, és persze igényük van a többkezes kényeztetésre, vagy ez előre meg lett beszélve, akkor szállhatnak be. Annak ellenére, hogy az érzékek túlcsordultak, nem úgy kell elképzelni egy masszázst, mint egy pornófilmet. Nagyon ritkán történik aktus a masszőr és a masszírozott között. De előfordul.
Mindig a nő áll a középpontban. Az ő gyönyöre fontos.

Erotikus masszázshoz nem szokás sem melltartót, sem bugyit fennhagyni. Ugyanis a masszázsolaj igen nehezen kimosható a ruhák többségéből. Némelyiket végleg tönkreteszi. Ha szégyenlős a hölgy, egy kendővel szokás takarni az ölét. Az a masszírozás folyamán az úgyis lekerül, leesik.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 34 hozzászólás, Listázva: 1-34

virilis

Regisztrálás ideje: 2011. február 25.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!