/ 8 oldal
Hozzászólások
azért kérünk majd egy képekkel illusztrált beszámolót ! ravasz1
sok volt a hp...
meg ma elküldöm neked levélben az egészet.
Olvasd el akkor majd a Yoni masszázs című blogban mi hogy csináljuk buck
szívesen vállaljuk hogy rajtunk mutasd be, mert mindkettőnek nagy szüksége lenne rá wink
ha jól emlékszem, a jóni és az erotikus masszázs részben elég részletesen leírtam, mit hogyan kell tenni. lapoz pár bejegyzést.
Na hát akkor kezdjük az elején....
Tekintettel arra, hogy milyen munka körülmények vannak egy welnes/ spa szállóban, az olyan elképzelés miszerint ott majd a masszőr mást is bevállal, felejtsétek el. Senki sem játszik a munkájával.
Mivel párosunk férfi tagja ilyen helyen dolgozik, privátilag csak annyit tudunk ajánlani, hogy amennyiben ilyen helyen kerestek, akkor más hotelben lakjatok és inkább hívjátok magatokhoz, szobára......
Gyere privátba és elmagyarázom
ja, tudunk.
Milyen igazad van... ahogy a szexhez sem kell......
Milyen igazad van... ahogy a szexhez sem kell......
Egy baráti pár meghívására, kiugrodtunk
Hajdúszoboszlóra, egy 4* s száloda nudi
szaunáját kipróbálni. A hely jó, igaz kevesen
vannak, de azok többnyire 40 alattiak. A
megfelelő hozzáállással, :-$ a személyzet is
szemét huny a diszkrét huncutkodasok
fölö
Egy baráti pár meghívására, kiugrodtunk Hajdúszoboszlóra, egy 4* s száloda nudi szaunáját kipróbálni. A hely jó, igaz kevesen vannak, de azok többnyire 40 alattiak. A megfelelő hozzáállással, :-$ a személyzet is szemét huny a diszkrét huncutkodasok fölött.
Nem tudjuk ebben mi a nagy cucc, mi odahaza, szinte mindig pucéron vagyunk.
A helyzet az, hogy ez nem szakmai verseny, ahol a tényleges tudással tudnánk megmérközni. Mondani és ígérni meg sokat lehet. A jelek szerint neked szülész nőgyógyász végzetséged is van, hogy ennyire vagod a témát. Fejsd ki légyszives a különbséget. Bár nekem a piszke, pöszméte és egres is ugyanaz.
Mézet hígíthatod vízzel, vagy vízbázisú semleges krémmel. Alkalmazzák még úgy hogy kakaóvajat olvasztanak fel benne tehát a méz meleg, majdnem forró és sikamlóssá válik. Ez esetben nyelves játékokat nem ajánlom, mert komoly fosás lesz a vége.
Akkor megint, kicsit szakmailag, kicsit saját szemszögből.... Lehet nevezni Yóni masszázsnak a punci masszázst, attól nem lesz különb csak jó lesz marketingje.. Amúgy tényleg nem nagy kunszt, főleg ha a saját nődnek csinálod, aki reményeink szerint rád van izgulva és már a gondolattól beindultan várja a dolgokat, ill. ha ismered testének minden rezdülését.
A gond ott van, hogy sokan, attól hogy megnéztek pár videót, és sikerült kettőnél több nőt ágyba vinniük, már azt képzelik magukról, hogy húúúú de profik. Nos, maga a masszázs jobb helyeken (nem Hungary) pár ezer órás intenzív tanfolyam. Mikor elvégzed, szimpla mezei masszőr vagy, aminek utána még további kurzusokra jársz.
Tehát olyan ez, mint az autó szerelés. Attól hogy ki tudod cserélni a gyertyákat, még ne hidd hogy turbósítani is tudod apád zsigáját.
Egy másik dolog. Amikor szakmailag ebben voltam, akkor annyi munkám volt ( privát és nem alkalmazotti státuszban) hogy fizikailag nem értem rá, hogy magam reklámoztassam. Megtették helyettem mások. A végén pedig csak arra vágytam, hogy engem is masszírozzanak meg.
Kedves a társkeresést komolyan gondoló hirdetők!
Az utóbbi időben, észrevettük, hogy érdekes mód megszaporodtak azok a webcamos hívások, amin közös webcamos szexre csábítják az embereket. Amint bekapcsolod a kamerát, vagy egy pucérra öltözött lány simogatja magát órákon át, vagy épp egy akció kellős közepébe csöppensz. Beszélgetést nem tudsz kezdeményezni, mert túl felhevült állapotban van, vannak.... Ezek, a mi meglátásunk szerint, felvett és bejátszott felvételek. Ennek tudatában rátok bízzuk, mennyire nyíltok meg egy-egy ilyen meghívásra.
Aki már ki ment egy nudista strandra, a szégyenlőssége egy részét már le is vetette. Ami az ismerkedést illeti... Itt Magyarországon mi csak a látóképi nudistákkal ismerkedtünk meg, igy csak róluk tudunk nyilatkozni. Itt az emberek határozottan kedvesek és barátságosak egymással. Amennyiben civilizáltan és normálisan közeledsz valakihez, nem hiszem, hogy gondod lenne.
Hozzátok a legközelebbi, tudtunkkal a nyéki tavak.....
jóni - igen a puncit jelenti, vagy hogy szépen orvosilag irjuk le, női nemiszervet jelent. Mivel mára már ez elég szép adag, nekünk meg most egy külföldi úttal tarkított 4 napunk lesz, jövőhétig várnod kell a leírással.
Hogy egyeseknek semmi sem elég.........
remélhetőleg ennyi elsőre elég lesz
Finom csókkal búcsúzzunk egy rövid időre párunktól, és ismét térdeljünk lábaihoz, és folytassuk azoknál. Ismételjük meg a már fentebb említett mozdulatsort. Természetesen, itt is helyezkedjünk a lábai közzé. Ha nőnek csináljuk a masszázst, férfi társaim, nyugodtan helyezzék partnerük egyik lábát (kb sarokcsontot a vállgödörbe) a vállaikra, majd finom simító, szorító és ölelő mozdulatokkal haladjanak a combtőig, ahol finoman, érzékkel és érzékiséggel, a szeméremajkak szélét épp csak megérintve haladjanak a fenék irányába, majd onnan ismételten fel a sarok irányába. Ismételjék meg ezt párszor mindkét lábon, majd haladjanak fel, a has irányába, finoman csúsztassák kezeiket a hason, majd lassú mozgással az oldal két irányába haladva nyúljanak be a háta alá, majd mikor ott találkoznak kezei, irányítsa azokat a fenék irányába, csúsztassa végig a popsin, majd a combokon. Ekkor már a lábak gyertyában állnak, helyezzek őket a vállaira, és ezzel a mozdulattal, induljunk meg a bokáktól, a combokon át, a hason elidőzve, fel a mellek közt a vállakig. Tagadhatatlan hogy itt van az a pont, amikor becsúsznak a dolgok, és a masszázs átmegy másba. De ha valakinek még ez sem elég, ugyanezeket a mozdulatsorokat folytathatja, úgy hogy egy egy ilyen felfelé irányuló mozdulatsort, a tenyereken vezetjük le, majd onnan vissza fordulva, kezeinket a vállak alá helyezzük, gerinc mentén végig húzzuk.
Mondanom sem kell, a gerinc környéke mennyire érzékeny a finom csókokra ill. a popsi a finom harapásokra. Itt az ideje, hogy párunkat a hátára fektessük. Ha rafináltak vagyunk és totális gyönyörben akarjuk részesíteni párunkat, akkor tanácsolom, hogy térdeljünk finoman a fejéhez, ha türelmetlenek, akkor ezt a részt kihagyhatjuk, bár nem éri meg szerintem... Fektessünk térdünkre a fejét, majd óvatos és finom mozdulatokkal simogassuk, masszírozzuk egyszerre mindkét vállat, a nyaki izmokat. Ez mindkét nemnél rendkívül relaxáló és kellemes érzés. Csúsztassuk kezeinket a tarkója alá, majd a lapockától egészen a fejtőig, fejét kicsit megemelve, húzzuk végig ujjainkat. Helyezkedjünk kicsit hátrébb, majd kezeinket a vállaira helyezve dőljünk kicsit előre. Csúsztassuk kezeinket vállaitól egészen a könyökéig, vagy még lejjebb. Ekkor felső testünk ráhajol az övére. Vigyázzunk, ne fojtsuk meg, ne tehénkedjünk rá! Lényeg a kellemes érzéseken túl az incselkedés, a játék. Vegyük kezeinkbe a kezeit, s a tenyerektől, egészen a válláig masszírozzuk át őket. Miután végeztünk mindkét karral, következnek a mellek. Finom, gyengéd de mégis határozott mozdulatokkal, körkörösen vegyük kezelésbe őket. Ez esetben természetesen ne hagyjuk ki a mellbimbókat sem. Mindenki ismeri a saját párját, tudja mivel lehet megőrjíteni (lehet játszadozni jégkockával, tejszínnel, csokoládéval, mézzel, hogy csak az alapokat mondjam)
Észre vehetjük, hogy a belső combnál vagyunk, akarva, akaratlanul is hozzá érünk-érhetünk a külső nemi szervekhez. Maradjunk is ennyivel... Ne csábuljunk el. Fogjuk két kézre egyik lábát és finom mozdulatokkal, kezünket egy pillanatra sem levéve, haladjunk egyre feljebb egészen a combtőig. Ezt felváltva ismételjük mindkét lábon, többször is. Fogást váltunk, még midig két kézben tartjuk a....... lábait...majd finom széthúzó vagy körkörös mozdulatokkal átmasszírozzuk. Mondanom sem kell, mindent érzékkel, a kellő erővel, vagy finomsággal. Ne felejtsük, a kevés néha több. Ismételjük meg a már fentebb leírtakat, de most már vegyük kezelésbe a a feneket is. Dolgozzuk át, majd a simító mozdulatoknál, jöjjünk fel a derékig, ott oldalt csúsztassuk, majd finoman a combok alatt csúsztassuk vissza. Popsi masszázsnál, természetesen nem csak tenyereinket alkalmazhatjuk, hanem pld a könyökünket is, csupán csak az alkalmazandó erőre vigyázzunk. Amennyiben férfinak csinálja a masszázst egy nő, talán nem kell részleteznem, az előre hajlás fontosságát.... Persze ezt lehet még cifrázni, ha nem a deréknál, hanem mondjuk a lapockánál csúsztatjuk be a kezeinket, azokat pedig visszaúton a hasnál végig csúsztatjuk... Ilyen esetben a mellbimbók ismét szerephez jutnak, izgatóvá téve a dolgokat mindkét fél részére. Ha férfi a masszőr és nő a „szenvedő” alany, ugyanezek vonatkoznak, csak ugye lapockák mellett, a melleket is lehet izgatni, főleg ha ilyenkor a nő megemeli a felső testét (fogja...).
Felhívnám a figyelmét mindenkinek, a fűl erogén létére, ill. hogy rengeteg refelxogén pont található rajta. * Helyezzük párunkat ismételten a hasra. Szükségünk lesz elég sok olajra, vagy krémre, hiszen most fogunk hozzá a dolgok pikánsabb részéhez, ahol azért nem csak kezeinket hanem már akár egész testünket bevetjük a cél érdekében. Helyezkedjünk el a lábak közzé, valahol a talpak magasságában. Igen, szerintem igen is kell masszírozni (bőr és körömgomba esetén mellőzendő, és „kedves” párunkat minél előbb dermatológushoz küldeni), hiszen azon túl, hogy számtalan szervet tudunk stimulálni a talpon keresztül, piszkosul jól is esik. Attól meg nem kell félni, hogy aktus után bárki pofára esne, ha csak nem tart az aktus 3 mp.-t ill a hely ahol vagyunk, nem tükörsimára vakszolt.... Foglalkozzunk sokat a bokákkal, meg ott ahol éppen jól esik. Olajozzuk be mindkét lábat, mi helyezkedjünk vagy térdelő vagy ülő pozícióba, combjainkra helyezzük a lábait, majd kezeinket egy-egy lábon tartva, finom mozdulatokkal haladjunk fel a fenék irányába. Kezdjük a comb külső felén. Mikor a fenék vonalához értünk, hajoljunk kicsit előre, tenyereinket csúsztassuk a combok alá, és lassan húzzuk a térdek irányába, ha lehet egészen a lábfejig. Második mozdulatnál, mikor haladunk feljebb, kicsit beljebb csúsztatjuk a kezünket, és ez el ismételjük, egyre inkább a belső comb felé haladva.
Fogjuk gyengéden két oldalról, két tenyerünk közzé a nyakát, tarkóját, majd egymással párhuzamosan mindkét oldalon simítsuk végig, egészen a vállakig. Ismételjük meg ezt de most úgy hogy hüvelykujjunkkal a gerinc mentén haladunk végig, tarkótól egészen a medencéig. Kezeinket, finoman simítsuk végig a karjain, csúsztassuk be a tenyerei alá majd finoman emeljük meg a karjait. Engedjük vissza őket, majd a tarkótól párhuzamosan szorító mozgásokkal haladjunk végig a karokon. Haladjunk ismételten a tarkótól, majd a vállaknál csúsztassuk be tenyerünket hónalj alá, majd lassan haladjunk két oldalt a csípő felé, majd vegyük az irányt a has felé. Az alhas vonalán találkoznak tenyereink, majd pedig, vegyük az irányt a mellek felé. Itt variálhatjuk, vagy oldalt kerüljük ki őket vagy a szegycsontnál, haladjunk a vállak felé. Vagy nem kerülünk ki semmit... Ebben az esetben tenyerünk vagy hónaljban, vagy pedig a kulcscsonton van. Természetszerűen karjait kicsit megemeli, mi nyúljunk azok alá és két irányba haladva húzzuk őket szét. Természetesen finoman, érzéssel. Fogjuk meg a bal kezét, tenyerét helyezzük rá a tarkójára. Jobb kezével támaszkodjon a combunkra, mondom a combunkra... Jobb kezünket helyezzük mi is a bal tenyerére, majd bal kezünket a könyökétől egészen le a csípőig finom mozdulatokkal simítsuk végig. Ezt ismételjük meg háromszor. Majd kéz csere, és a másik oldalon ugyanezt megismételjük. Ezt követően, a türelmesebbek végezhetnek a párjuknak egy finom arcmasszázst is.
Nagyjából ott tartottunk, hogy párunkat testileg és lelkileg elő és felkészítettük azoknak az élményeknek a befogadására ami rá vár. Itt most két úton folytathatjuk. Aki türelmetlen, az a *-l jelölt ponttól olvassa tovább, aki türelmesebb és ínyencebb, az olvassa és alkalmazza.Ültessük fel párunkat, lehetőleg török vagy lótusz ülésbe, kinek melyik a kényelmesebb. Természetesen segítsük is ebben, hiszen előző munkánk hatására ellazult. Kerüljük mindkét részről, a hirtelen, gyors mozdulatokat.Miután felült, térdelő helyzetbe helyezkedjünk mögé. Hagyjuk, hogy a felső testünknek támaszkodjon a háta. Ez úgy a férfiaknak, mint a nőknek elég erotikus. A férfiakat határozottan izgatja, amint végig simítja a nők mellbimbója a hátukat, míg a nőknek úgy szint izgató ahogy az izmos férfi mellnek támaszkodnak. Mondanom sem kell, hogy bár erre nem tértem ki, a masszázs végző egyént sem kell túlzottan sok ruha takarja. Arra az esetre most pedig nem térnék ki külön, hogy mi a teendő, ha a női mell a férfi fenekét simogatja, illetve, ha a nőnek kényelmetlen a férfi csontos mellcsontja... E tekintettben, kérem keresse fel plasztikai sebészét és/vagy személyi edzőjét.
szorításoktól, fogásoktól, mert amennyire élvezetes is tudd lenni, legalább olyan fájdalmas is lehet egy - egy fogás, ha erősebben nyomunk, fogunk meg egy izmot. Tarkó masszázs közben, fakultatív módon, jól jön, ha a felkart, vagy az egész kart is hosszú folyamatos simító mozdulatokkal végig masszírozzuk.Pozíciónk. Mivel még az elején vagyunk, és célunk ebben a részben a relaxáció, hogy minél fogékonyabb legyen majd az izgatásra, véleményem és tanácsom az lenne, hogy kerüljük azokat az eseteket ahol párunkra, partnerünkre ráülünk. Ellenkező esetben, mindkettőtök számára megnehezítitek a masszázs további részeit, túl nagy csábításnak teszitek ki magatokat még idő előtt.Javaslom, inkább a törzs melletti térdelő vagy guggoló pozíciókat (japcsi csajok alapból előnyben vannak ) amik valóban nem annyira kényelmesek, de rendkívül hamar megszokhatóak. Meg ugye beszéltem az állóképességről is...Mivel és itt ki tudja hanyadszor ismétlem magam célunk a relaxáció, kerüljük a beszédet, a beszélgetést. Lássunk és beszéljünk a kezeinkkel. Ezért javaslom kezdőknek a teljes sötétséget, zárjunk ki minden zavaró tényezőt. És ilyen esetben a beszéd is az. Ne valljunk szerelmet, megteszik helyettünk azt a kezeink, a mozdulataink is. Figyeljük a reakciókat. Mi az ami jól esik és mi az ami nem. Ha valami jó, ismételjük meg párszor, aztán csináljunk mást, majd térjünk vissza egy ideig. De ezt se vigyük túlzásba. Mindig azelőtt hagyjuk abba, mielőtt ő unná meg. Legyen meg benne mindig, az a vágy hogy hú ez igen.... ÉrintéseinkA férfiak többnyire, főleg ha a hátukról van szó, szeretik az erőteljes fogásokat, lábuknál azért a legtöbb inkább a finomabb mozgásokra esküsznek.A nők, pedig..... Lássuk be, volt abban valami, amikor a Don Juan de Marcoban azt mondja Johnny Deep, hogy a nőt úgy kell megérinteni ahogy a selyem, akár a nyári szellő. ( na jó ez nem az a rész, de ez is megfelel: http://www.youtube.com/watch?v=ZQiRtJ6uumk )Persze, mondanom sem kell mekkora a különbség az érintés és a cirógatás közt. De persze nekem is meg kell élnem valamiből... Szóval ott tartunk hogy kedves partnerünk ellazultan várja, hogy igazi munkánk még csak most kezdődjön. Mert ez eddig csak a bemelegítés volt.
Egyre másra néztem furcsán ki a fejemből, mikor a kedves fórumozók hozzászólásait olvastam, a témával kapcsolatosan. Talán pont ezért is jött a gondolat, hogy eddigi tapasztalataimat megosztom Veletek.A szenzuális, vagy nevezzétek erotikus masszázsnak, nem abból áll, hogy megsimogatjátok a pasitok hátát, bekenitek magatokat, őt csokival, tejszinnel, nagymama lekvárjával, megyúrmásszátok, ráültök a nedves puncival a fenekére, ráhajolva hozzádörzsölitek a mellbimbóitokat a hátához, harapdáljátok a tarkóját, közben a csiklótokat a farcsigolyáihoz dörzsölitek, majd hátára fordítva ilyen vagy olyan úton lerendezitek. Nem. Ez csupán, amolyan előjáték. Egy erotikus masszás teljes testet takar, és nem ritkán akár 2-3 órán keresztül is tart. Tehát állóképességgel tessék jól állni Persze ha a kezdetben nem jön is össze ennyi, ettől még fantasztikus nők maradtok, a pasi pedig napokig fogja emlegetni, hogy hú de jó voltál. De lássuk be, miért ne tegyük még jobbá, amit lehet.Első sorban, és itt főleg férfi társaim figyelmét hínám fel, van pár dolog, amire lelkileg szükségünk lesz. Az első, az önuralom, majd az intuíció, és persze a türelem. Önbizalomról nem is beszélek, ez magától értődik.Kezdjük hát.Először mindig arra kell törekednünk, hogy társunk minél kényelmesebben helyezkedjen el. Általában a háttal szoktam kezdeni. Ennek az egyik legfőbb oka, hogy a napok, hetek óta felgyűlt feszültséget így ezen az úton tudjuk a leghatásosabban elvezetni. Nem kell túlzásba esni, nem az a célunk, hogy meggyógyítsuk, csupán csak el kell lazítsuk. Főleg így tél felé haladva, tudd csodákat művelni, ha az olajat, amivel dolgozunk előtte megmelegítjük, de vigyázat ne forró legyen, de azért kéz melegnél melegebb. Apropó olaj. Az agyon dicsért babaolajak helyett vagy veszünk masszázsolajat (250 ml kb. 850 HUF) amelyek különböző illatokban kapható, vagy ha mi akarjuk kikeverni, akkor javaslom a szőlőmag vagy az olíva olajat. Figyelem, mindkettő rendkívül magas antioxidánsokban, de egyikük sem a textíliák barátja. Tehát. Eleinte arra ügyeljünk, hogy mozdulataink finomak, de mégis erőteljesek és határozottak legyenek. A csípőtől a tarkóig tartó mély mozdulatsort ne ismételjük, sőt szinte egy mozdulatsort sem ismételjünk, 3-4 alkalomnál tovább, mert egy idő múlva unalmas, majd pedig idegesítővé válik. Kombináljuk keresztirányú mozdulatokkal ami pld a csípő jobb oldalától a bal válig tart, majd pedig ez a fordított oldalon is megismételjük. Mint már azt már ennek előtte is többször hangoztattam, itt válik fontossá az intuíció, hogy érezzük, mely az a rész, amely a leginkább kívánja. FIGYELEM Nem, bármennyire is kívánja ott, bármennyire is nehezére esik hason feküdni ( ha pasi) a nemi szervek még jócskán odébb vannak.. Türelem, mindkét részről.Mindkét nemnél rendkívül fontos, hogy ellazítsuk a csípő, derék izmait, valamit a vállak. No igen a vállak. Nem egy embert halottam (magamat is) már dorombolni és nyöszörögni az élvezettől. Lehetőség szerint tartózkodjunk az erős szorításokt
a masszázs topikba írtunk az erotikus masszàzsról, ha gondoljatok bemásoljuk. Igaz nem konkrétan csak az intimzona, de lehet így is hasznos lesz
vannak, de kérdés hogy te az eü-i vagy az erotikus oldal felől erdeklődsz
vannak, de kérdés hogy te az eü-i vagy az erotikus oldal felől erdeklődsz
Immáron idehaza.
Egyszóval a hely még mindig nagyon szép, bár mintha elhanyagoltabb lenne mint 2 éve. Ahogy láttuk, a régi mag megmaradt, de mintha maga a terület összébb ment volna, és a textilex pecások, mintha nyomulnának be.... boxer violent
Mi valamikor 10 után értünk ki, és ahogy akkor írtuk, inkább csak a negyven, sőt inkább 60 feletti korosztály képviseltette magát. Később már jó pár 20 és 35 közötti pár érkezett ki. Kulturált ,ténylegesen nudista-naturista társaság volt. Aki úgy érzi hogy kemény swinger partyk vannak, ill. lehetőséget látnak a kinti nagy sexpartykra.... hát nem tudom.......Ahogy annakidején mondtuk, aki úgy gondolja első találkozónak ideális a hely. hogy utánna, közös fürdözés és beszélgetés után valakihez felmenjenek... Apropó fürdőzés. Isteni jó a víz!
Itt vagyunk Látóképen, az idő csodás, ehez képest van vagy 4-5 párocska, azok többsége is 40+, kivétel egy huszonpár éves párocska, néhany egyedülálló férfi és nő. Nem értjük, hol vannak akik ennyire nagy nudisták
Ha jó idő lesz, szobát de-t mi kiugrunk
Vasárnap, ha az idő engedi, meg babócánk, mi szeretnénk kinézni
baszod ki a fene kíváncsi rá, hogy nyilávánosan, két percenként kivered a farkad?
Hajdúszoboszlón, a Béke hotelben van külön nudi szauna, ill. ott napozó rész is. Igaz nem nagy.
http://www.naturistaklatokep.hu/
/ 8 oldal
/ oldal   Összesen: 389 hozzászólás, Listázva: 351-389

Cica és Kandur

Cica és Kandur Nem: pár

Beállítottság: biszexuális

Regisztrálás ideje: 2011. február 26.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!