/ 1 oldal
Hozzászólások
Nem, és használat közben is gumit húzunk rá, fontosnak tartjuk a maximális higiéniát mindenben!
Engem nagyon izgat a téma, eleve lázba hoz, hogy jól kitágítsam vagy nem odaillő dolgot dugjak a párom puncijába. Volt már banán, kígyóuborka, utóbbiból jó vastagokat szoktam választani, hogy alaposan kitöltse, de van hogy a vibrátorunkat a farkammal együtt dugom be.
Általában "hagyományos" sexel kezdünk, és ha a páromnál hamarabb elmennék, vagy csak ha olyan kedvünk van éppen, akkor használok eszközöket. Simogatom a csiklóját és szép lassan feldugom neki a jól megtermett uborkát, rendkívül fel tud izgatni a látvány, hogy szétfeszül tőle a puncija, ilyenkor addig játszom vele míg el nem élvez, utána egy kis pihi visszarakom a farkam, ami ilyenkor már majd szét durran és telespriccelem a punciját.
Én is imádom tágítani a párom punciját. Általában vibrátorral kezdem, ujjaimmal folytatom. 4 ujj gond nélkül bemegy neki plusz mellé csúsztatom a vibrátort , de az öklöm nem fér be, egyelőre legalábbis de egyre jobban el tud lazulni és egyre jobban élvezi, hogy feszül a puncija. Ilyen játéknál általában úgy élvezek el hogy a farkamat és egy vibrátort is berakok neki, ezt Ő is nagyon élvezi.
Mellesleg nekünk ilyen van:

Nem kötekedés, félre ne értsd, csak tényleg kíváncsi vagyok, ha már ide beírod kommentbe kérdésként, hogy mi az a plug, miért nem írod be bármelyik internetes keresőbe ahol egyből megkapod a választ??? tényleg nem értem...
Nálunk mind a kettő porondon van. Az anál ritkábban, viszont amikor van akkor van a párom nagyon be tud indulni, mindig közel kerül az elélvezéshez, bár eddig még kizárólag anális izgatástól nem élvezett el. Vettünk nemrég egy üveg pluggot, mert azt szereti a párom ha kemény.
Ha anál t szeretnénk általában punciban kezdjük a szexet és közben ujjal simogatom az ánuszát, néha már ez is önmagában úgy felizgatja, hogy mondja, hogy rakjam át a farkamat a popsijába. Legutóbb is így kezdődött, hátulról dugtam és elkezdtem simogatni, masszírozni az üveg pluggal a popsi lukát, majd szépen lassan egyre jobban betettem neki és tovább basztam a puncit. Finoman de határozottan pacskoltam a fenekét a tenyremmel és kérte vegyem ki a pluggot dugjam seggbe. Nem is kellett kétszer mondani, lassan kihúztam a pluggot, ami kellően felkészítette a fenekét a farkam behatolására. Óvatosan betettem, de nem kellett sokat finomkodni kérte a párom, hogy basszam erősen, ezt például imádom az análban, hogy míg a puncinál néha tud kellemetlen lenni ha tövig nyomom a fenekénél nincsen ilyen. Rendesen tövig beraktam a farkam és egyre vehemensebben basztam a seggét és kérte is a párom, hogy ez az ne hagyjam abba dugjam még-még. Láttam, hogy az egyik kezével hátranyúl a puncijához és izgatni kezdi magát, akkor tudtam, hogy már nagyon közel van és kis segítség és elélvez, így is lett és ahogy elment én is elengedtem magam és teleélveztem a popsilukát. Eszméletlenül élveztük mind a ketten, meg is beszéltük, hogy jó vétel volt az új üveg plug smile
Swinger klubban kezdtétek? Ha nem túl tolakodó, mesélnél az első alkalomról? Érdekelne, hogy éltétek meg illetve konkrétan mik mikor történtek? Persze csak ha nem túl indiszkrét a kérdés!?
Engem nagyon izgat a téma, szoktam fantáziálni róla, de egy dolog nagyon vissza tart, ami lehet , hogy furcsán fog hangzani, de bízom benne lesz aki megérti, hogy a 3. fél is "létező személy" azaz arc nélkül simán bármikor bevennék még egy férfit, tudom, hogy nagyon izgatna hogy a párom élvezi ahogy basszák illetve basszuk. A másik dolog ami vissza tart, hogy a párom nem biztos benne, hogy el tudja választani a puszta szexualitást az érzelmektől, az ő elmondása szerint. Ezt nem tudom, hogy én hogyan tudnám kezelni, semmiféleképpen sem kockáztatnám a mi kapcsolatunk.
Engem minden izgat amit a párom magával csinál, szívesen gyönyörködök benne, ahogy izgatja magát.
Pont tegnap este mondta a párom, hogy adjam a szájába a farkam. Szépen szopni kezdett kicsit kivette a szájából nyalta a mellbimbóm majd újra a szopott. Megfogtam finoman a fejét mindkét kezemmel először óvatosan diktáltam a ritmust, Ő közben fogta a farkam és a golyókat masszírozta finoman. Egyre jobban belemelegedtem már nem csak iramot diktáltam hanem gyorsan erősen szopattam, csak úgy csorgott a szerelmem nyála a farkamon, kezén, golyóimon. Addig dugtam a dákóm a szájába amíg a kezével engedte erősen gyorsan ellentmondást nem türően és alaposan telieresztettem a gecimmel a száját. kicsit kicsorgott a farkamról a kezére is de nem bánta, nagyon élvezte Ő is hogy ilyen állatias volt, szereti ha kicsit durvulunk!
Lassan aktuális lesz nálunk, hogy az aprónép ne találjon rá segédeszközeinkre időelőtt (mentális szexuális érettség, felvilágosultság előtt) Ötletek?
Kedves greatom,

Azért van kiemelve egy külsődleges jellemző, mert a fórum indítója erre volt kíváncsi, hogy kinek mi erről a véleménye. Amennyiben a külső/belső értékek fontosságáról szeretnél vitatkozni, biztos találsz erre megfelelő fórumot!
Nyúlmedvének igaza van, nem mindegy, hogy valaki Lagzi Lajcsi vagy Fekete Laci típus, az előbbit zsírdisznónak hívják az utóbbit mackósnak. Viszont azt nem értem miért kell lehurrogni mást ha dicséri a párját... (hozzáteszem egyik típus sem vagyok)
Végre valaki akinek vannak is ilyen képei fent, remélem hamarosan én is tudok feltölteni!
Akkor többen is vagyunk ezzel így. Közben nagyon izgat de ahogy elélvezek nem vágyom rá!
Kellemes történet! Engem a párom általában különállóan kényeztet, és egyre inkább azt szeretem ha az ujjaival csinálja. Nemrégiben, történt, hogy amikor hazamentem mondta, hogy fürdésnél alaposan tisztálkodjak meg. Így is történt majd az ágyunkra feküdtem, először simogatta a fenekem majd az ánuszom, majd amikor már állt a farkam, mert tudtam mi következik alaposan beolajozta a vibrátorunkat és finoman elkezdett vele dugni. valahogy jobban kívántam az ujjait és hátamra fordulva kértem hogy ujjazzon, meg is tette szép fokozatosan "követeltem" tőle egyre több ujjat a végén már könyörögtem hogy mind az 5 ujját próbálja meg feldugni annyira élveztem ahogy feszíti a fenekemet a keze, de persze csak a hév miatt, az öklözés nem jött volna össze nem vagyok olyan tág, viszont egyre jobban izgat az is! A tudat, hogy Ő van bennem és ez az alárendelt pozíció nagyon izgató, könyörögve szoktam kérni hogy bassza még a seggem és mikor ezeket a sorokat írom, akkor is teljesen felizgat a gondolat!
Nagyon jó képek! Mi is szeretjük az ilyet!
Kis élménybeszámoló.
Párommal még régebben beszereztünk egy kötöző szalagot, eddig csak rajta próbáltuk ki, de a napokban úgy alakult, hogy megkívántam, hogy domináljon rajtam. Összekötözte a szalaggal a kezeimet és a hasamra fordított az ágyra, majd óvszert húzott az ujjára (hosszú, éles a körme így viszont nagyon kellemes és síkosabb is) és elkezdte izgatni az ánuszomat, kezdetben 1 ujjal majd kettővel végül pedig kértem hogy 3 ujjával izgasson. Mikor már eléggé fel voltam izgulva kivette az ujjait és bedugta a méretes vibrátorunkat jól beolajozva a fenekembe, először enyhén fájt a feszítéstől, de szép lassan, finoman mozgatta bennem miközben verte a farkamat és nyalta a zacskóm így gyorsan tovább tágultam, hogy gond nélkül tudott baszni vele. Az extázis közelében már nem bírtam és kértem csináljuk úgy, hogy ő a kezében fogja a csipőjénél miközben fölé ülök és úgy lovagolok a vibrátorban. Mivel ez egy új pozíció volt és a kezem is meg volt kötve, kicsit esetlenek voltunk, ezért inkább eloldozott, a hátamra feküdtem és kértem hogy bassza keményen a vibrátorral a seggemet tovább, közben vertem a farkam és amikor látta a párom, hogy élvezni fogok , bekapta a farkam makkját és telespricceltem a száját a gecimmel. Nagyon élveztem a kiszolgáltatottságot, legközelebb lehet, hogy kipróbáljuk, hogy teljesen kiköt és még a szájamat is felpeckeli így azt csinál velem amit akar, már nagyon várom!
Kedves Fórumozók!

Szándékosan nem válaszként reagálok, mert szerintem nem tesz jót egyik fórum témának sem az acsarkodás, mindösszesen annyi hozzáfűzni valóm van, hogy akinek egy sexuális szokás nem tetszik az ne foglalkozzon a témával. Ha valami tőlem távol álló nem olvasgatom oldalakon keresztül a hozzászólásokat, pláne nem becsmérelem azokat.
Köszi az info-t! A síkosítónk nekünk is Pjur de beszerzek mellé egy spray-t is. Az előkészítés nálunk is megvan bár én inkább a teljes masszázs helyett egy koncentráltabb fenék simogatás/masszírozást szoktam alkalmazni, plusz imádom nyelvel kényeztetni az ánuszát!
Az analspraytől nem lesz érzéketlen? Milyet használtok?
Elgondolkoztam rajta én is, csak nem tudom mennyire "szerencsétlenkedősek" az ilyen játékszerek, tényleg tud e élvezetet adni a női félnek. Én iszonyatosan élvezem amikor a párom megdug a vibrátorunkkal és szeretném ha ő is nemcsak azt élvezné hogy nekem nyújt örömet!
Nálunk mind a kettő nyerő. Az én kedvencem felváltva, először punci majd popó (gumival), majd még egyszer punci (persze gumi le) és a végén vissza a popóba spriccelni egy óriásit!!!
Hali!
Ahogy leírtad a párodat biztos nagyon izgatná, hogy neked mennyire fog tetszeni az meg mindkettőtökön múlik. Itt már sokan sok jó dolgot írtak, de ha tényleg ki akarod próbálni szívesen leírom a kezdő tapasztalatokat!
Sajnos elkiabáltam, túl kis méretűek lettek, ezért visszajeleztek, hogy nem lett feltöltve... Tanulva ebből legközelebb nagyobbakat csinálunk...
Töltöttem fel pár képet, nem a legjobbak, de majd legközelebb lehet profibbak lesznek, komplettebb történettel smile
Kifejtenéd? smile
Nem az első és nem is az utolsó nyes Szerencsés vagyok minden szexuális vágyamat megtudom beszélni a párommal, persze Ő is velem az Övéit!
1. Nemed és korod? FFI 32
2. Milyen a szexuális beállítottságod? (Jellemezd magad egy tízes skálán, ahol az 1 totál homoszexuális, az 5 biszexuális, a 10 pedig totál heteroszexuális!) 10
3. Milyen magas vagy? 178
4. Hány kg a testsúlyod? 76
5. Mekkora a mellbőséged, a derékbőséged és a csípőbőséged (fiúk is leírhatják)/ mekkora a falloszod mérete? 15 cm
6.Szőrteleníted-e a nemi szervedet, a lábadat, a hónaljadat, az alkarodat? herezacskó és farok körül + hónalj
7. Milyen az ideális nemi szerv? (hossz, vastagság, homlokos, lapos, nagy/normál/kicsi nagy-/kisajak)
(kérdés milyet szeretnél, értve itt melegeket is is) normál
8. Szerinted melyik fontosabb: a méret vagy a technika? mindkettőre igaz, hogy a hozzáillőt kell megtalálni
9. Szoktál-e önkielégítést végezni? Milyen gyakran? igen, hetente
10. Maszturbáltál-e már mások előtt? csak a párom előtt
11. Van vibrátorod/péniszpumpád/ műpuncid/dildód/egyéb segédeszközöd /használsz szívesen magadon, máson? igen, páromon is magamon is
12. Hány szexuális partnered volt eddig? kb 15
13. Van jelenleg partnered? igen
14. Amikor van partnered, milyen gyakran szeretkeztek/szeretnéd te? minimum heti 3 az ideális heti 6
15. Mikor szoktál szexelni leggyakrabban? este, hétvégén bármikor
16. Hol szeretkezel a leggyakrabban? ágyban
17. Milyen extrém helyen / helyzetben szexeltél már? (a számodra legizgalmasabbat írd ide!) kondigépen
18. Alkalmazod/kedveled előjátékként az orális szexet? igen
19. Mennyi ideig tart átlagban egy aktus? átlag 15-20 perc, hétvégi szexcsata órás időtartam
20. Az esetek hány százalékában jutsz el a csúcsra? 99,9% smile
21. Volt már olyan partnered, aki egymás után többször is eljuttatott/ akit egymás után többször is eljuttattál a csúcsra? igen
22. Volt-e már olyan eset, hogy egymás után többször elélveztél? Hányszor? igen 2 x
23. Próbáltad már az anális szexet? Szeretnéd egyszer kipróbálni? aktívan gyakorlom
24. Melyik a kedvenc póz számodra szeretkezéskor? nincsen kedvenc alkalom szüli
25. Hová engeded/szereted leggyakrabban az ondót akció végén? vaginába leggyakrabban és ez is a kedvenc de nagyon szeretem arcra fenéklyukba!
26. Melyiket szereted a legjobban? Ha az ondó a nemiszervedbe/-ére, a fenekedre/-ére, a hasadra/-ára, a melledre/-ére vagy a szádba/szájára kerül? ha választani kell akkor a nemiszervébe
27. Engeded, hogy a partnered a szádba élvezzen? Ilyenkor lenyeled? /Beleélvezel a szájába? Lenyeli? engedi és változó lenyeli/kiköpi (íztől is függ smile )
28. Részt vettél már csoportos szexben? Szeretnéd egyszer kipróbálni? igen és nem hozott lázba, az igen ha valaki néz közbe.
29. Felizgat két egymással szeretkező lány látványa?Te kipróbálnád két lánnyal? igen / igen
30. Felizgat két egymással szeretkező férfi látványa? Te kipróbálnád két fiúval? nem / nem
31. Szoktál pornóújságot venni? nem
32. Szoktál pornófilmeket nézni? igen
33. Milyen gyakran kattintasz pornóoldalra az interneten? naponta
34. Szerepelnél pornó filmben? nem
A fotózás "sajnos" nem jött össze, túlságosan magával ragadott a hév minket. Még hétfő délután beszereztem egy új dildot (képet próbálok csatolni remélem nem reklám) már alig vártam, hogy kipróbáljuk mikor este hazaért a párom. Tisztálkodás után hevesen egymásnak estünk, először megdugtam a punciját, majd hasra feküdtem és elkezdte masszírozni a fenekemet és az ánuszomat a síkosított kezével. Bedugta az egyik ujját majd a másikat és végre következett az új szerzemény, szépen fokozatosan tolta gömbről gömbre egyre beljebb, az utolsó már nagyon feszítette a lyukamat, de azért kértem hogy húzza ki-be, közben hol én hol ő verte a farkamat, majd amikor már nagyon közel voltam a véghez odatérdeltettem magam elé és kutya pózban dugtam, fenekemben a dildoval, amíg teli nem spricceltem a punciját, fantasztikus volt, imádom az új játékszert!!!
Imádom amikor a párom feldugja a fenekembe az ujjait és masszírozza a prosztatám, de azt is amikor a vibrátorral vagy dildoval intenzívebben megdugja és közben izgatja a farkamat a szájával / kezével, vagy én verem ki magamnak. Még nem sikerült csak kizárólag análisan elélvezni, volt már, hogy nagyon közel jártam hozzá, viszont hatalmasakat spriccelek így!
kevés fotó kerül fel a témában, ma este lehet csinálunk párat... de élménybeszámoló biztos lesz
Jöjjön aminek jönnie kell nyes
lookaround
Sziasztok!

Mi alkalmanként csináljuk a párommal, engem nagyon felizgat amikor kicsit dominál rajtam ilyen formán, Őt pedig az izgatja, ahogy én élvezem.
A hétvégén Tv-t néztünk a nappaliban és mire én bementem a hálóba már elkezdte előkészíteni a kényeztetéshez szükséges dolgokat. Lefeküdtem hanyatt az ágyra és elkezdte szopni a farkam, ami már félig állt a gondolattól is, hogy milyen jó lesz, majd feljebb csúszott és elkezdte nyalogatni a mellbimbómat ezután vissza a pattanásig feszült farkamra. Odanyúlt a kis plug in dildónkért és besíkosítózta, majd odanyomta a fenéklyukamhoz szorosan, szép lassú mozdulatokkal feldugta és elkezdte ki-be huzogatni, miközben szopogatta tovább a hímvesszőm. Mikor már extázisban kértem, hogy csinálja még, kivette a dildot és bedugta 3 ujját és azokkal izgatott majd, az ágyon heverő vibrátort síkosította be és bekapcsolva feldugta a fenekembe először csak a végét óvatosan mivel ez jóval vastagabb mint a dildo, majd amikor ellazult a lyukam, mélyebbre dugta és felcsavarta a vibrációt maximális fokozatra, ami eszméletlenül izgatta a prosztatám és nyögve kértem, hogy dugjon vele még. A csúcsponthoz közeledve négykézlábra fordultam és így dugta tovább a fenekemet a vibrátorral egyre gyorsabban miközben verte a farkamat, majd így spricceltem gejzírként hatalmasat a tenyerébe és az ágyra, csak úgy vonaglottam a kéjtől!
Én bátram ajánlom mindenkinek, hogy ne ódzkodjon kipróbálni a szex ezen formáját, persze biztos nem mindenkinek tetszik, de a saját tapasztalatom az, hogy ez egy nagyon különleges élmény!
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 35 hozzászólás, Listázva: 1-35

Pure Pleasure

Regisztrálás ideje: 2012. július 02.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!