/ 4 oldal
Hozzászólások
100 Fő ... huu azért nem hittem volna ez egyszerre vagy egy esete alatt megfordult emberek száma ?
Nálunk sem tabu a szex piros betűs napokon, és Érdekes milyen sokan nyomjátok, De senki nem említi azt ami zavaró lehet, hogy tiszta maszat minden és vagy beáldozol jó pár törülközőt hogy ne a teljes ágynemű garnitúrát keljen kimosni, vagy a fürdőszobába tolod a csajt.
Szia , Nyugi nem vagy beteg smile Ez a kérdés másokba is felvetődött, ( bennem is ) el is indult egy topic Többes-szex-pszichologiaja-es-szexualpszichologia-közérthetően

Pár hozzá szólás a teljesség igénye nélkül de érdemes bele olvasni nekem nagyon tetszik a színvonalas eszme csere ...

"Akik azt hiszik, hogy komplikáltabbá tesz a dolgot az, hogy a férfiak szeretik másik férfival is látni párjukat, az téved. Mert bár egy hármas (vagy négyes) egészen más helyzetet teremt a nemek arányát illetően a megszokott 1 ffi+1nő helyett, de ugyanúgy ott van a változatosság és a kíváncsiság. És bár jöhet a megszokott sablonszöveg, hogy így még többet ad párjának, még különlegesebb élményben részesíti feleségét és stb… Amikben van valami igazság is, de nem csak ezekről szól…Mert minden mellett itt jön a képbe a spermaháború néven elhíresült mű mondanivalója. Versenyhelyzet teremtődik, ami versenyhelyzet még jobb teljesítményre sarkalja a férjet és az „idegen” férfit egyaránt. Aminek a nő a haszonélvezője. Sokszorosan…"


"A csoportos/társas tevékenység által kiváltott pozitív érzések mozgató rugója bizony születhet valamilyen homályos kémiai reakcióból, ergo ösztönösen tartozni akarunk valamilyen közösségbe."


"Kiderült a fajok többségénél rendszeres a párkapcsolaton kívüli párosodás, újra kell hát hogy fogalmazzuk a monogámiáról alkotott elképzelésünket. - Létezik monogámia ? -Néhány ember vágyakozik a monogám kapcsolat utána de az állatok többnyire megvannak nélküle."

"A férfiak sok esetben nem mögöttes szándék nélkül kezdeményezik a többes szexet. Hanem mintegy cserealapként gondolnak a párjukra és így próbálnak lehetőséget, jogalapot teremteni a mások partnerének ilyentén használatára, anélkül, hogy energiát kellene a másik nő meghódítására fordítani "

"Egy baráti társasággal történt utazás vagy közös bulizás élményei sokkal intenzívebbek és mélyebbek, mintha azt titokba senkivel meg nem oszthatóan csak édes kettesbe élem át. közös élményeket okozunk lájkoljuk egymás erogén zónáját "



"Úgy gondolom, hogy mindenféle társas érintkezés alapvető mozgató rugója az egyéni érdek, az ego. Így saját kielégülésemet keresem abban is, amikor többes szexben a párommal résztveszünk"


"Szex utáni vágy egyértelműen a DNS mézesmadzagja: sok szex>sok kicsi új DNS (hahhá! csak az ember ravasz) Viszont a szex jó, a jó szex mégjobb... az agy tocsog a boldogság-hormonokban > drogfüggőség.
A DNS csak lelök a lejtőn, a többi már jön magától"



"Dr. Popper Péter pszichológus véleményét osztom mi szerint - "Először is tudnunk kell, hogy az ember nem természeténél fogva monogám, a társadalom kényszeríti erre. Ha igazán őszinték akarunk lenni magunkhoz, fel kell tennünk a kérdést, elképzelhető-e, hogy az ember, akit társunkká választottunk életünk végéig, minden igényünket kielégíti majd? Természetesen nem."
Én nem javasolnám hogy külön utakon járjatok, rengeteg bizalom kell ehhez főleg első alkalommal. MI a párommal úgy gondoljuk az első lépéseket leg egyszerűbben egy Swinger clubban lehet megtenni.
Sok sikert wave
Feleségemmel beszélgettünk erről de úgy gondoljuk csak olyan pároknál működik a Nyitott házasság ahol valami hiányzik a kapcsolatból és közös megegyezéssel azt a hiányt másnál keresik.
Suli előtt még ovis koromba emlékszem sokáig csak a kielégülés volt max át látszó cseppek jöttek, és vagy 10 -12 éves kor körül egyszer csak spriccelt valami és akkor kicsit megijedtem. Elég sűrűn Masztiztam, úgy hetente 3x4 de volt úgy hogy naponta többször is egész addig amíg tartós barátnőm nem lett úgy 19 éves koromig.
Elolvasva a cikket ismét rá kell jöjjek, hogy sokan sok féle képen élvezzük ha szeretett párunkat más is használatba veszi. Nekem a cuckold azért nem tetszik mert nem passzívan kukkolni szeretnék, hanem aktívan részt venni párom kielégítésébe, Feleségemmel beszélgetve hozzánk inkább egy négyes gabajodás áll közelebb alá fölé rendelt szerepek nélkül egy olyan párral ahol a legfőbb cél hogy miután lucskosra nyaltuk azután rojtosra kefélnénk közösen a lányok pináját.
Egyébként meg BUÉK mindenkinek wave
az attól függ kinek a lyukába vannak ketten : nyes
Hogy miért izgat ha mással is kefél a párom ?? Talán azért mert kedvenc porno színésznőm a feleségem. finom
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
egyébként a téma szakértője Naughty Alysha hölgy
de neki sem jön össze a 22 cm hosszúság
Pontosan leírtad a dolgokat , de mivel vizuális típus vagyok elővettem egy ilyen sörös dobozt Na akkor most kellene elgondolkodni hogy ügyebár ez még mindig csak 16 cm. és kellene még egy 0.33 sörös doboz hogy elérjük 22 cm ,
És ha már sörös dobozokba számolok itt van még egy kis kép hogy mekkora is16 cm .....ááá 22 cm nyugodtan becsúszik a punciba olyan nincs
szerintem sokan csaj kitágul ennyire az már egy más kérdés hogy nem mindenki szereti

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Mormonk nem biztos hogy jó példa se a poligámiára se a szabadságra.
Nem ismerem mélyre hatóan ugyan a vallásukat, de azt tudom, hogy a moromon egyház magas követelményeket és szigorú etikai normák támaszt tagjaival szemben és ha a Poligámiára gondoltál azt maga a mormon egyház is tiltja már 1900 évektől ha jól emélxem.
Gruppen szex olyan mint a mozi ha filmet nézel egy társasággal és megoszthatod az élményt másokkal az néha jobb mint ha csak a pároddal vagy. Szex is néha jobb csoportosan mint suttyomba paplan alatt sötétbe, aztán lehet elméletet gyártani a génekről és az ösztönökről az igazi választ sose tudjuk meg.

Még egy dolog jutott eszembe hogy milyen prűd és hazug ez a világ, vulgáris és tabu egy pina ha azt élőben láthatod de ha egy festmény akkor művészeti csoda.
http://444.hu/2014/06/10/a-hires-pinas-festmeny-alatt-mutogat- ta-a-pinajat-egy-luxemburgi-muvesz/

egy luxemburgi művész, Deborah de Robertisről, leült Gustav Courbet 1886-os A világ eredete című festménye elé, és a szoknyáját felhajtva mutatta meg ugyanazt, ami a festményen látható:
Igen és pont ezért is jó a cikk mert nem kizárólagos és egyoldalú, hiszen megfogalmaz kritikát is.
Liberális gondolkodásomnál fogva szívesen ismerek meg pro és kontra véleményeket és az igazi szabadságot az jelenti, hogy az így kialakult gondolatokból, akár saját véleményem is lehet. ami lehet akár téves is wink
A link helyesen

divany.hu/ego/2014/03/14/a_paleo_asszony_meg_szabadon_szexelt/

http:// után illeszt be a fenti hivatkozást mert linkelni nem tudom az oldal nem engedi.:
szerintem ebbe a halott Topicba olvass bele a Miért-re próbáltunk meg választ találni Többes szex pszichológiája, és szexuálpszichológia közérthetően
Ez a topic halott ugyan de szerintem a hozzászólásai között nagyon értékes véleményeket lehet olvasni érdekes lehet azok számára akiket a többes szex háttere érdekel
Például most olvastam egy cikket miszerint a jelenlegi párkapcsolati és szexuális szokásaink a földművelés nyomán alakultak ki, azóta viszont csupán az emberiség történetének 5 százaléka játszódott le. Az időnk ezt megelőző 95 százalékában pedig a szex nem a birtoklásról és a kisajátításról szólt, hanem egy komplex társadalmi szisztéma, egy a szociális hálózat kialakításának és fenntartásának lényeges eleme volt.
Cikk itt olvasható :A paleo nők még szabadon szexeltek
Ezek szerint mi a kisebbséghez tartozunk, mert esetünkbe nem féltékenység volt a motiváció.

Mindkettőnk második házassága után már nem voltunk féltékenyek, nem akartuk újra megégetni magunkat ezért vissza fogtuk az érzelmeinket, mondhatni laposan indult a kapcsolatunk, és óvtuk a függetlenségünket. Ennek az lett a vége,hogy a nagy őszinteség és szókimondás közbe egy nagyon erős bizalom alakult ki köztünk az évek során és a mai napig nem vagyunk egymásra féltékenyek mert ismerjük saját magunkat és van önbizalmunk.

A gyerek születése után a második csoda amit láthatok az a női orgazmus. Ilyenkor imádok mélyen a szemükbe nézni ezért nem tudom elképzelni hogy ne legyek a feleségem mellet szexközbe.
Szeretem nézni ahogy élveznek a nők kicsit kilépni a szexuális aktusból és mint kivül álló szemlélő csodálni az egész aktust test közelből csak fogni a kezét és érezni közbe minden rezdülését.
Előttem már megfogalmaztak hasonló gondolatokat amivel egyet értek ezért most mást idéznék.

"Cuckold férj NEM deviáns aberrált, hanem egy teljesen normális egészséges ember, aki szignifikánsan jobban szereti a partnerét, mint a nem cuckold férjek. Olyan erős a kötődése (nem alárendelt!!!), hogy lényegében egybeolvad a párjával lelkileg. és innen fakad a vágy, hogy mással lássa. mert a célja, hogy a szeretett partnere szexuális életét, élvezetét maximalizálja. Adni akar, nem kapni. Minél jobban sikerül ez, annál jobb neki is. Ha a feleség csak a kedvéért fekszik le más férfival, nem élvezi. Nem öncélú, hanem a feleségének akar izgalmat adni, azt élvezi"

"Ami TILOS, azaz boríthatja a kapcsolato, a cuckoldress feleség részéről: kihagyni a szexuális kalandból a férjet. Ami egy életre összekötheti őket: a hírhedt élvezeti értékű szemkontaktus a feleség orgazmusa közben"
Tetszik ez a megközelítés amit írsz ! eljen
,A fórumon is többször előkerült az a vélemény hogy ez az egészet a pasik csak azért találják ki mert a feleség jó csere alap lehet egy nagy közös szex buliba. meg a szexuális változatosság stb stb....
Ezzel szembe teljesen egyetértek a megfogalmazásoddal "Ha a feleség csak a kedvéért fekszik le más férfival, nem élvezi. Nem öncélú, hanem a feleségének akar izgalmat adni, azt élvezi"
valahogy így érzem Én is.
THX Kanellos
worship

PS: persze ettől vannak még olyanok akik más kép élik mindezt meg netán elvárások miatt mennek bele egy ilyen kalandba de az már egy másik fórum témája lehet
OFF
Főzni is kertészkedni is tud mindenki de attól még egész magas szinten oktatják ha valaki igazán mindet tudni akar. Így van ez a szexel is nem kell ezen a Szexológián lovagolni nyilván nem fogunk beülni az egyetemre ha egy jó nagyot akarunk dugni
Én részemről mindig szívesen olvasom az okosabb tájékozottabb embert véleményét még ha ez nem is jelenti azt hogy egyetértek vele. De tényleg Kár is erre több szót pazarolni. ON
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
[„mennyire sértő a véleményed az ezen vággyal nem rendelkező nőkre nézve”
Mennyire? - Pont annyira amennyire félre akarod magyarázni,
Ha félre akarod érteni amit írtam akkor legfeljebb kiragadsz egy fél mondatot a válaszból és Hős lovagként a „többes szex iránti vággyal nem rendelkező Nők” sértett csoportjának harcos érdekvédője leszel.
a kiragadott mondatot úgy értheted meg ha elolvasod előtte ravenna OFF kérdését is,
„.. nem kell rábeszélni, nem kell teli duruzsolni a fülét, mert minden egészséges nőben ott bujkál a buja vágy csak felszínre kell hozni.”

Nyelvtanilag és tartalmilag elemezve látható, hogy a határozó ez esetbe a „buja” szó amit direkt minden konkrét szexuális meghatározás nélkül általánosan használtam. Így próbáltam jelezni, hogy itt kérem valamiféle széleskörű vágyról beszélünk, amit „fontos tiszta fejjel szexen kívül egyetlen egy beszélgetés során tisztázni”
Egyet értek azzal, amikor azt írjátok nincs általános recept, mindenkinek a maga útját kel járni, mindenkinek más okoz örömet.
Egyben kész vagyok elnézését kérni a több szereplős szexuális vággyal nem rendelkező hölgyektől akik „Izgat ha megdugják a feleségemet” című topic olvasása közben véleményemmel megsérthetem. worship

( zárójelben jelzem, hogy nagy tétekbe mernék fogadni, hogy elnézés kérésem ellenére a TOP 10 női szex fantáziák között azért még is csak ott szerepelhet valahol a többszereplős szex iránti vágy, és csak reménykedem, hogy egy ilyen statisztika senkiben nem okoz sérelmet. ) wave
Mint írtam,1 éve volt egy emlékezetes beszélgetésünk a többes szexről és azóta csak a feleségem emlegette fel ezt a kérdést. Azóta szex közbe a mocskos kis beszélgetések jelzések sokkal intenzívebben működnek. Az ominózus beszélgetés előtt például sokkal vissza fogottabb volt ezen a téren, azóta viszont élvezi a képzeletbeli ribanc szerepét Megőrjít például amikor bekapja az egyik ujjamat és azt mondja, hogy baszás közbe még egy fasz kellene a szájába. finom
Szóval azóta átszakadt valami gát ....
Elméleti kérdésedre a válaszom az, hogy nem kell rábeszélni, nem kell teli duruzsolni a fülét, mert minden egészséges nőben ott bujkál a buja vágy csak felszínre kell hozni.
Sokkal inkább fontos tiszta fejjel szexen kívül egyetlen egy beszélgetéssorán tisztázni vágyainkat, és a hétköznapi életben kialakított bizalom és biztonság megteremtésével megadni azt, hogy párunk kinyíljon, hogy gátlások nélkül élvezze a szexualitást.
(nekem szerencsém van csak 1x kell elmondani valamit a páromnak és egy életre megjegyzi )
Igen valóban a Férj az ötlet gazda az esetek többségébe.
Volt egy emlékezetes beszélgetésünk amikor is azt a közös vágyunkat fogalmaztuk meg hogy jó lenne egy hasonló párral megismerkedni. Megbeszéltük, hogy ez egy lehetőség amit ha akar kihasználhat, hiszen elég mély és stabil a kapcsolatunk, de az a Nő feladata hogy alkalmat és párt találjon. Kihangsúlyoztam, hogy részemről ezt a témát lezártam, mert a látszatát is kerülni szeretném, hogy a leg apróbb megjegyzéssel befolyásoljam, ( az állandó nógatás kérlelés vége csak a kegyelem szex lehet ). Engem pedig az izgat, ha egy nő szabad akaratából ösztönéből fakadóan lesz buja ribanc és nem egy szerepet játszik vagy egy elvárásnak akar megfelelni. Hiszek a Női megérzésbe a női ösztönökbe, ezért a sex partner választás terén teljesen a feleségemre hagyom magam.
(megjegyzem igen nagy marhaság ha a "férj nekiáll castingolni" Sajnos a hirdetések és hozzá szólások alapján pedig sokan így csinálják.)
Úgy tűnik, termékeny talajara hullt a mag mert azóta egyre többször hozza fel a többes szex témát imádott feleségem.
Például részletesen el kellet mesélnem az eddigi szeretkezéseimet más nőkkel,a leg apróbb részletekig egyszer pedig eljutottunk SW club ajtajáig is, és volt hogy sex cahtelt idegen pasival ( iszonyatosan beindult tőle konkrétan egyetlen egy kézmozdulat után elélezett.) Isteni a szex mind ketten nagyon élvezzük és kielégültek vagyunk, nincs panasz csak a fantáziánk szárnyal.
A legutóbb például arról panaszkodott ( magától mert ügye kerülöm a témát ), hogy nagyon nehéz ez a több szereplős szex megszervezése. Pont ezért mert kielégült, Talán ha hiánya lenne .. de hát nincs és még is néha ott bujkál benne a kisördög és a kíváncsiság, és van hogy a gondolattól is tiszta lucskos a puncija és erre még be kavar a havi ciklusa is. Szóval Én is látom rajta a végleteket, 1 hónapon belül van, hogy egy buja ribanc és van, hogy egy fáradt családanya aki csak beesik az ágyba és a háta közepére se kívánja a szexet.
Ismerve a párom ez valahogy úgy fog történni, hogy egyik este nem ágyba bújunk, hanem autóba ülünk és irány egy SW club a többi pedig jön magától….
crazya
Ez elég necces csak pár idézet Tőled ami miatt nekem kétségeim vannak. :
„ezt megadhatja nekem” szóval ez csak nem valami elvárás amit miattad tenne meg ?
„De a szerelmet nem zártuk ki...hogy fellángol egy másik pasi iránt” … waooo ha ilyet mond akkor is biztos hogy a párod ?
Na itt végképp elveszítettem a fonalat…
„talán egy rövidebb ideig a szeretőjével többet kefélne.” Ááá most már tuti biztos, hogy nem a párod ilyet csak egy barátnő mond ha féltékennyé akar tenni

Tudod először is azt kellene tisztázni, hogy aki szép és szexi és egy fél isten vagy istennő az ágyba az még kevés.
Egyáltalán mennyire ismerjük azt akit szeretünk ??
Bemerjük-e magunknak vallani saját és párunk gyengeségeit ? Van-e bennünk annyi értelem és intelligencia, hogy felismerjük saját és párunk korlátait ? Ugyanis reménytelen dolog buta embereknek, szerelmesnek vagy alkoholistának magyarázni a saját hibáikat addig még arra maguk rá nem jönnek.
Amikor az ember ismeretlennel találkozik a félelmei miatt egyből kifogásokat kezd keresni Na ez esetben is úgy érzem azért keresel kifogásokat mert túl sok az ismeretlen
Gratulálok nektek worship
MI nálunk ez úgy történt, hogy a feleségem biztatására raktam én is egyre több ujjamat a punciba. Addig nem is gondoltam hogy egy Nő ezt ennyire élvezheti, Aztán egyik alkalommal szinte könyörgött hogy még-még, mivel már minden ujjam bent volt toltam neki rendesen és elértünk a csuklómig. Az lett a vége hogy Én spontán elélveztem, a látványtól mint egy kamasz, Ő pedig akkor élvezett hatalmasat, amikor kihúztam a kezem. Emlékezetes volt az biztos....
Azt figyeltük meg, hogy csak akkor elélvez el amikor kihúzom a kezem és össze húzódik a punci amíg feszíti a kezem ott billeg az élvezet és a fájdalom határán.
Hát elárulom a párom imádja ha valami feszíti a punciját, a popsi tabu viszont az ököl szex az egyik kedvence felhúzom mint egy kesztyűt és 4-5 orgazmusig nem is engedi ki a kezemet a punicijából. Izgatja a fantáziáját, hogy két farokkal milyen lehet. De egyenlőre gyakorolni kell ezt a fel állást műfarokkal, mert annyira élvezzük mindketten, hogy 2-3 perc után elélvezünk.
Katonaságnál tejed el a friendly fire az az „baráti tűz” kifejezés arra az esetre ha lövésünkkel, saját bajtársunka találnánk el. Egy lyukas dugásba sincs ez másképp, ha elsülnek a fegyverek bármi megeshet, Friendly Fire
Na ha már így együtt értünk akkor nagyon drukkolok nektek hogy sok boldog élménnyel legyetek gazdagabbak !
beka2
OK megéretem mindenkinek az életkorral kapcsolatos különféle észrevételét, valóban az érzelmi intelligencia nincs korhoz kötve, de nem is erre akartam rávilágítani ! Van bizonyos sorrend az ember életében mindennek meg van a maga ideje a féktelen buliknak csajozásnak pasizásnak fiatalon pont úgy mint felelős gondviselésnek amit a biológiai program a szaporodási kényszer diktál. A mi esetünkbe amikor ezen fiatalkori időszakon már túl voltunk és egymásra találtunk, egyből lettek céljaink és önkéntelenül sorrendet állítottunk fel ahol a legfontosabbnak éreztük a családalapítást és a gyerek nevelését. Aki már ringatta saját kezében gyermekét az pontosan tudja , hogy akkor ott abba az időszakba nem fért bele egy többszereplős szex party. Most így 40 éven túl a gyerekek már önállóak, és párommal egyre nyugodtabba időszakunkba többet foglalkozhatunk egymással és mivel a szexet mindketten imádjuk sok beszélgetés után közösen elindultunk egy nagy szexuális felfedező túrára amibe benne van minden amit önként bevállalunk az élvezet kedvért wave
Többször ért a vád engem és másokat is itt a fórumon hogy nagyon elméleti síkon egyetemi értekezéseké "silányulnak" a hozzá szólások... Nem tehetek róla szaftos történeteket nem fogok írni nem az a célom hogy valaki erre izguljon..
Ugyebár a topic címe is jelzi itt feleségekről van szó és Én továbbra sem tudom elképzelni hogy a Húszas Harmincas éveibe járó fiatal házaspárok akik még a karrier építés vagy család alapítás gyerek vállalás forgatagába vannak ott mindkét fél arra izguljon hogy feleséget más kefélje.
Erre van energia tényleg és csak ez hiányzott a tökéletes kapcsolatból ? Már ennyire ismerik egymást és ez csupán szórakozás részükről vagy mélyről jövő vágy és életmód ?
Ez egy nagyon komoly dolog amihez rengeteg bizalom és idő kell egy kapcsolatnak, hogy meg érjen rá pont úgy mint egy jó bornak.. A fiatal párok cserélgetése kalandozások egész másról szólnak szerintem…

OFF
kicsit más de még mindig elméleti jó kis cikk ha valakit érdekel.. A pornóban mindenki potenciális partner
ON
Ebbe jól bele bonyolódtál csak az őszinte szó menthet meg Nehogy megsértődj, de azért ez már a többszöri balfaszság esete… gun

Feleségemmel sokat beszélgettünk erről és abból indultunk ki hogy ha a „pasiknak fel áll akkor az ész megáll.”.na most pont így jártál mf1

Szóval a nőknek velünk ellentétbe rengeteg apró fontos dologra van szükségük míg egy idegent közel engednek magukhoz és azt igazán élvezni is tudják. Nekünk pasiknak segíteni lehet ezt a folyamatot, de megszervezni nélkülük lehetetlen. Ezért mi úgy egyeztünk meg hogy ezt a témát nem kell napirenden tartani felemlegetni mert nem szabad hogy egy verbálisan kierőszakolt olyan - na hagyjál békén itt van meg kaptad amit akartál- kegyelem szex legyen.

Abba egyeztünk meg hogy mivel nekem majdnem mindegy mikor és hol szeretkezem vele és maximálisan megbízom benn és a Női megérzéseibe , legyenek az Ő szempontjai az elsődlegesek. Hisz Ő érzi azt hogy testileg lelkileg érzelmileg mikor alkalmas. Legyen az egész kicsit spontán nem szabad rágörcsölni, ha nem megy nem kell erőltetni hagyni kell. Ha úgy érzi válasszon és mondja meg, hogy kivel, szeretne együtt lenni. Ezért egy swinger clubos látogatás is csak akkor jöhet szóba ha a azt mondja hogy- OK gyere akkor most azonnal induljunk kefélni egy jót .. ..
rajtam nem múlik semmi ÁLLOK rendelkezésére mert "Az életet élni kell,Ha hív hát menni kell". wave
THX worship a válaszokat,
a rossz példák után Jó olvasni hogy oda figyelnek a házi gazdák
Erről az ötletről is sokat beszélgettem párommal, de vele egyetértésbe arra jutottunk, hogy nálunk csak úgy működne ha csupán a szexre korlátozódik és látó távolságon belül vagyunk. Kellenek a vizuális ingerek, ha egy-egy pillanatra is de összenézünk miközben mással élvezünk, ha nem látnánk egymást leblokkolnánk inkább aggódnánk ha nem tudnánk mi történik azzal akit szeretünk.
Sziasztok !
Csak egy kérdés Swinger klubok és tapasztalatok terén van valakinek olyan saját története, amikor egy vendég panasza miatt , a tulajdonos távozásra kért fel valakit is ?
Sokat írnak a klubbok a Swinger etikáról de arról még nem olvastam sehol, hogy egy vendéget távozásra szólítottak fel azért mert megsérti a viselkedési normákat.
Van ilyen volt ilyen ? ? Minek kell történnie mennyire kell eldurvuljon a helyzet, hogy a házigazda közbelépjen ?
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
/ 4 oldal
/ oldal   Összesen: 180 hozzászólás, Listázva: 1-50

Kanellos

Nem: pár

Regisztrálás ideje: 2012. november 08.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!