/ 1 oldal
Hozzászólások
Általában az alábbi kulcsszavakat szoktam használni vegyesen kombinálva: chubby, hot wife, cheating, creampie, multiple vaginal creampie, double vaginal creampie.
Párommal korábban ecseteltük is pont ugyanezt, nagyon jól látod. Nekem a szex bőven elég heti 1-2-szer. Az én gyönyörűségemnek több kell, minden nap képes lenne akár 2-3 órát szexelni. A szexre való igényünk tehát eltér. Pár hónappal ezelőtt felhoztam neki, hogy mi lenne, ha amíg én dolgozok, vagy kimerülten hazaérek, ő addig egy másik férfi által teljesen kielégülten feküdne be mellém. Ellenezte, mivel annak ellenére, hogy hihetetlenül fel tudja izgatni, amikor napközben beszélünk róla, hogy valaki más lövöldözi tele a forró, selymes punciját, nem fér bele az értékrendjébe, hogy megcsalja azt, akit szeret, azaz engem. Tud alkalmazkodni, neki tökéletesen megfelel a heti 1-2 alkalom, viszont tudom róla, hogy mindennap begerjeszthető a nap bármelyik pillanatában. Próbáltam meggyőzni, hogy ha egyszer beleegyezek, hogy mással keféljen végig egy délelőttöt vagy délutánt, akkor a legkevésbé sem zavarna.

Tehát halvány reménysugár megvan, ha képes őt begerjeszteni a fantáziálásunk, viszont én úgy gondolom, hogy a reakciómtól fél, ha egyszer csak elkezdené felvezetni, hogy végtére is akadna egy jelölt, aki akár napi szinten is telepumpálná.

A lényeg, hogy mindkét fél örömére történjen: kettőnk számára, amit mi ketten fantáziálunk, esetleg később akarunk is. Jön a harmadik és valóra váltja a vágyakat. Viszont van még egy bökkenő, a párom kizárólag olyannal képes ágyba feküdni, aki iránt érzelmeket is táplál. Kérdeztem tőle, hogy mi lenne, ha az összejövetelünk előtti hapsival járkálna össze, akivel szexkapcsolatban állt, de vele már rég lezárt mindent, így esély sincs rá, hogy visszajárogasson hozzá. Más hapsi, aki megüti az ő elvárásait, olyan meg a legkevésbé sem akad.
Bármilyen pozitív fejlemény alakul a feleségeddel, szívesen olvasnám. smile
Biztasd a feleséged nyugodtan. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül csinálta. Esetleg próbáld meg rávenni, hogy vegye fel a kapcsolatot valamilyen formában a szakemberrel, vagy hívjátok vissza valami jelentéktelen, alibi ügy miatt, és a következő alkalomkor "véletlenül" felejtsen el bugyit húzni a feleséged. smile Ha szimpatikus mindkettőtöknek, akkor bele lehet vágni. Egyébként abban benne lennél, hogy magukra hagyod őket, például elugrasz közben a boltba, hátha történik közöttük valami komolyabb?
Köszi a válaszod, mi még nem próbáltuk ki, hogy napokig tartogassa magában, habár ennek is biztos meg van a maga izgalma, amíg például a férj/barát/élettárs haza nem ér hétvégére.
Annyi bizonyos, hogy a szerető által csutkán telefröcskölt puncit szerintem jobb minél hamarabb repetáztatni, aztán jöhet a mosakodás. smile
Izgalmasnak nagyon izgalmas, kivéve az utolsó mondat érdekes kicsit. Amikor a párom és én együtt vagyunk, az aktus után azonnal mosakodás. Mivel nem védekezünk, így izgalmasnak tartjuk azt a faktort, hogy akár gyerek is lehet belőle. Nagyjából tíz esetből legalább 2-3-szor egyikünk sem tudja kontrollálni magát, s az elsülés előtti pillanatban felé intézett gyors kérdésem után határozottan szokta mondani, hogy ki ne merjem húzni. No de ez más kérdéskör. A lényeg, hogy napokig tartogatni magában még akkor is, ha esetleg kívül leöblögeti magát, az már nem teljesen egészséges és higiénikus.
Mindezek ellenére én például el tudnám azt képzelni a páromról, hogy csurig töltik és nagyjából fél-egy órán belül én is alaposan rátöltök. Gondolatban ő sem zárkózik el ettől.
Sok gondolat kavarog a fejemben, elnézést, ha összeszedetlennek tűnik az, amiről írok. Mostanában annyiban maradtunk egyébként, hogy ha mással szeretne kavarni a tudtom nélkül, az nem nyerő, viszont a tudtommal abszolút benne lennék bármiben, amiben ő is aktívan, gátlások nélkül részt szeretne venni.
Sziasztok!

Engem is érdekel, izgatni izgat a dolog nagyjából 3/4 éve, de még nem vagyok 100%-ig biztos magamban. Nyáron történtek olyan események a párommal, amikor nem voltam vele, amik hagytak maguk mögött több kérdést is annak ellenére, hogy akkor melegében megbeszéltük és elsimítottuk a konfliktust.

A magabiztosságra térnék ki elsősorban, ami jelen pillanatban még nem teljesen kerek. Természetesen megbízok a barátnőmben, főleg amiatt, mert az ő barátnője mindent elmesél a férjének, hogy őt is meg szokták környékezni, de őszintén beszél neki a történtekről a jelenlétünkben is, hogy a felé irányuló próbálkozásokat hogyan pattintja le. Ennek fül- és szemtanúja voltam legutóbb, amikor összeültünk vacsorázni. Tehát talán jogosan feltételezem a páromról, hogy ő sem tenne soha olyat, hogy a hátam mögött megcsaljon. Nem térnék ki a részletekre, apró mozzanatokból azért nagyjából összeállt magamban, hogy a barátnőm megbízható nő.

Viszont ott van az érem másik oldala, ha meg akarom vizsgálni elfogultság nélkül a történteket, a folyamatot. Szóval nyáron történtek olyan esetek, amikből arra a következtetésre jutottam, hogy a párom megcsal, megcsalhat, aminek ugyan nem látom értelmét, hiszen minden rendben van közöttünk tényleg minden téren, de a bogár mégiscsak benne maradt a fülemben, az agyamban.

Korábban leírtam néhány hozzászólásban, hogy mi is történt azokon a hétvégéken, itt most nem untatnék ezzel senkit, néhányan akkor megkerestek privátban, nekik elmeséltem a teljes történetet. (Később törölték a hozzászólásaimat, mert sajnos nem figyeltem és nem a megfelelő topikba írtam le azokat.)

Szóval annak ellenére, hogy a történtek után feldúlt voltam, mégis képesek voltak a szituációk felizgatni, eljátszani a gondolattal, hogy a jelenlétem hiányában mik történhettek. Miután kiveséztük, megoldottuk a problémákat, a rá következő hétvégén hatalmasat szeretkeztünk annak tudatában, hogy talán mégis történhetett valami olyasmi, amiről a párom nem szeretné, hogy tudjak. Legalábbis ez járt a fejemben.

Ha egy harmadik, megbízható személlyel felépítenénk egy amolyan "hivatalos kettes-nem hivatalos hármas" kapcsolatot, biztos vagyok benne, hogy valamilyen szinten meglenne bennem a féltékenység, hiszen abban a pillanatban NEM én vagyok az a személy, aki telefröcsköli a párom selymes punciját, hanem egy idegen farok. Talán maga ez az ambivalencia is fűt, hogy ezt bizony meg kell tegyük a jövőben. Egyébként a párom is izgatónak tartja, ám retteg attól, hogy gyógyíthatatlan sebeket okozna nekem. Persze próbáltam nyugtatgatni, ha képesek leszünk idáig eljutni, akkor már nem fog sérülést okozni. Hiszen ez csak szex, semmi más. A barátnőm isteni puncijában márpedig egyértelműen el tudnék képzelni egy az enyémnél jóval hosszabb, jóval vastagabb szerszámot, s örömmel töltene el, hogy attól a faroktól rángatózva, reszketve rogyna össze.
Naná. Engem is felizgat, bár ő eléggé kényelmetlennek érzi, hogy a régmúltban történt szexuális tevékenységeiről kelljen beszélnie, pedig fantasztikus hallgatni, ahogyan mesél róla, hogy miket csinált. Engem nagyon fel tud húzni, hogy amíg én egyedülálló voltam, azokban az időkben ő miket tett. Valami módon izgalommal tölt el, hogy amikor még csak nem is ismertük egymást, én elvoltam a maszturbálásommal, ő pedig mindenféle izgalmas dolgokba képes volt belekeveredni egy-egy pasival. Elképzeltem a szituációkat, amikről mesélt, ahogyan a kombi hátsó ülésén teleélvezik, vagy a szórakozóhely épülete mögött a sötétben leszopta a szexpartnerét, vagy amikor a kolléganői falaztak neki a szülei előtt, hogy bent kell maradnia az irodában, fontos teendőket kell még aznap elintéznie, miközben a szomszédos városban fél napon keresztül keféltek ugyanazzal a partnerével. Ügyesen össze tudta szervezni a kalandjait, s emiatt is hihetetlenül izgatóak a történetei.
Na érts félre, nem kérek rajta számon semmit, hogy számoljon be mindenről, hogy éppen merre jár és mit csinál, ennek ellenére furcsának tartom és gyanakvóvá tesz, amikor se szó-se beszéd eltűnik órákra és nem elérhető. Mindig elmondja utólag, hogy mi történt, hol volt, mit csinált, de általában olyan félreérthető, vagy félreértendő történések, amelyekből egyértelműen lehet arra következtetni, hogy esetleg volt valakivel. Mint mondtam, korábban beszéltünk már róla nem is egyszer, hogy nem tartanám taszítónak, ha valaki megkörnyékezné és akár össze is járnának és ő is izgatónak tartja, ha adódna lehetőség, de ha esetleg történik is valami ezekben az órákban, amikor se kép-se hang senki nem tud róla semmit, rosszul érezném magam tőle, hogy nem tudok róla. Arra is gondoltam már, hogy mivel átbeszéltünk már ezt-azt, hogy ki mit tart izgatónak, talán meg is teszi és talán őt ebben a formában jobban képes felizgatni, hogy csak feltételezem róla, de kész tények elé nem tudom őt állítani. Korábban is voltak már ilyen "eltűnései" és a barátnőjére, barátnőire hivatkozott, hogy vele, vagy velük volt. A legjobb barátnőjével viszont nagyon össze vannak nőve, mindenben támogatják egymást és kiállnak egymásért. Még egyszer csak ismételni tudom magam, extázisba képes hozni, ha valaki olykor-olykor, vagy rendszeresen ellátná a baját a távollétemben, de sokkal nyugodtabb lennék, ha tudnék róla.
Szerintem a barátnőm megcsal. Amióta együtt vagyunk, többször is előfordult már ráutaló jel. Mivel távkapcsolatban élünk, nem tudunk minden hétvégén találkozni, tízből nagyjából egy esetben fordul elő. Most hétvégén sem tudunk találkozni és ilyen esetekben órákra képes felszívódni. Korábban is történtek furcsa dolgok, amikre nem tudott magyarázatot adni, de most ismét felerősödött bennem az az érzés, hogy meg vagyok csalva. Korábban beszélgettünk a párommal, hogy izgatónak tartanám, ha valaki más is keményen megdolgoztatná a punciját, megtöltené és utána én élvezném tele, s ilyenkor ugye előre felkészülten tudjuk, hogy közös beleegyezéssel mi fog történni, de teljesen más az, ha titokban csinálja, csinálná. Egyszer majdnem történt egy inflagranti, de ő megelőzött az "ügyességével" és a magyarázatával. Lehetséges, hogy őt az jobban izgatja, ha csak gyanakszom, vagy esetleg úgy teszek, mintha nem is tudnék róla, ám így most megalázva és átverve érzem magam.
Jelentkezem újra, sziasztok. Voltunk koncerten a párommal és a barátnőivel, de a párom számára kirívóan tetsző férfi nem akadt, persze egyelőre még csak "nézelődünk", tapogatózunk, puhatolózunk, de a fellépő zenekar gitárosa viszont nagyon tetszett neki, így nagyjából tiszta, hogy milyen hapsik jönnek be neki. Péntek éjszaka beestünk az ágyba, nagyon fáradtak voltunk, nem is foglalkoztunk egymással, szombaton elvoltunk egész nap egyéb családi programokon, viszont ma hajnalban a farkammal a szájában ébresztett. Profin fel tud húzni, az egyszer fix. Kíváncsi lennék a későbbiekben, ha valaki rányomulna, hogyan fogadná testközelben, éles helyzetben, mert amikor beszélni szoktunk róla, olyankor nagyon fel szokta izgatni.
Hétvégén egy koncertre fogunk elmenni a párommal és nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy valaki esetleg rányomulna. Attól sem zárkóznék el, ha nem csak nyomulás lenne, hanem attól jóval több is, például ha valakivel jól érezné magát és mondjuk a számára szimpatikus férfi kocsijában kötnének ki. Izgatja őt is, korábban sokszor beszéltünk már róla, de fizikailag egyelőre nem mer lépni ebbe az irányba, hogy rajtam kívül más is felnyársalja a forró punciját.
Elképesztően gyönyörű punci, azt a mindenit!
Sziasztok!

Nyitottam egy témát a pornófüggőségnek, ugyanis már évek óta benne vagyok. Az elmúlt évek során voltak ugyan kapcsolataim, de egyedülállóként elég gyakran hívom segítségül a pornót, hogy kielégítsem a szükségleteimet. Emiatt úgy érzem, hogy nem nagyon erőltetem meg magam, ha ismerkedésről van szó, eddig is az esetek többségében engem szedtek fel a nők.

Ezen szeretnék változtatni és kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra, hogy hogyan sikerült hatásosan leszokni a pornófüggőségről, ugyanis rendre mindig visszaesek 3-4 nap kimaradás után.

Van itt olyan, akinek sikerült leszoknia? Milyen nehézségekbe ütköztetek, mennyire volt nehéz leszokni? Hogyan változott meg az életetek? Mennyire javult a szociális képességetek?
Kedves adminok!

Remélem jó helyre írok egy már meglévő fórumtéma átnevezésének kérvénye érdekében a Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) témacsoporton belül. Láttam, hogy a pedofíliának mint létező szexuális jelenségnek is van topikja annak ellenére, hogy etikátlan, erkölcsileg elítélendő cselekedetekről van szó, azonban mint emellett, az incesztus mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen utóbbi is egy létező interakció. Ezen okból szeretném, ha a Kukkolom a húgom, nővérem topik átnevezésre kerülne az alábbiak szerint: Incesztus, egy létező szexuális jelenség. Tisztában vagyok vele, s szerintem a fórumozók többsége is, hogy mit szabad, mit nem, viszont az incesztus létezésétől nem tekinthetünk el. Úgy gondolom, hogy lehetne erről is beszélni, vagy akár bizonyos esetekben szükséges is, hogy a fórumozók kifejtsék véleményüket, esetleg elmondják tapasztalataikat. Tudom, az incesztus a pedofíliához hasonlóan igen kényes téma, ezért is döntöttem úgy, hogy új téma létrehozása helyett inkább Titeket kérlek meg, hogy egy már megnyitott topik, amiben hellyel-közzel hasonló témakörrel rendelkezik, az egyszerűség kedvéért legyen átnevezve.

Előre is köszönöm:
Leskelődő
Sziasztok adminok, remélem jó helyre írok..

Azt szeretném megkérdezni, hogy a privát levelezések törlődnek-e bizonyos idő után automatikusan vagy megmaradnak amíg saját kézzel nem törlöm őket?
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 17 hozzászólás, Listázva: 1-17

Leskelődő

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2013. január 03.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!