/ 5 oldal
Hozzászólások
Igen, MSN, Skype, bátrabbaknak chatroulette programok segíthetnek. Googled be és megtalálod, de tuti, hogy az itteni chat-en is találsz jelentkezőt smile
Ügyvéd úr, volna kedves kifejteni részletesen mire gondolt amikor azt írta, hogy "igen engem" wink
Megadta a kezdő rúgást...
Naná, hogy Photoshop! Mazdát tolni????
Szerintem űr-kutat-ás... vigyor3
Mivel Angliában kevés a garázs az autó a képen USA regisztrációval van ellátva. Értsd a rendszáma Ámerikai...
Nem hamarkodnám el, hogy "barmok", te tudod, hogy mitől szállt el az első autó? Vagy te rezzenéstelenűl, nyíl egyenesen mentél volna a kamerás autó helyett? Esetleg a szembejövő helyett már messziről lassítasz? Ugyan már!
A szövetség szót kerested, szerintem! Ebben annyira egyet értünk, hogy egyek vagyunk smile
Kívánok neked egy olyan párt aki azt is megvalósítja amire csak a legtitkosabb vágyaidban gondolsz smile nyugi akkor, ha priviben komolyodik a társalgás beraklak CC. nek smile
Igazad van, akár ez a tudás veszélybe is sodorhat... talán hagyjuk smile de mégis... olyan jó lenne, ez olyan Kolombusz Kristóf-os kérdés...
Én is ezt kérdezem és nem szeretném, ha költői kérdés maradna, elemezz Mester smile ill. bárki aki ÉRTELMESEN hozzá tud szólni!
Van benne, ego és szerintem ez fogja hosszútávon megölni a nyitott kapcsolatot, ahogy Vulvofil a #264-ben írta!!!
Váu! Ez tetszik! Szóval azért szeretem, hogy más dugja a feleségem, mert tudat alatt nem vagyok benne biztos, hogy tetszik-e nekem? Elfogadom! De!
De, miért kell nekem bizonyosság, hogy az a nő aki, ha csak kijön a zuhanyból meztelenül azonnal, a megjelenésével keménnyé tesz???
Én, személy szerint imádom tudni, látni, hogy élvez a feleségem, hogy neki most hihetetlen jó! Tőlem = nagyon jó! Mástól = ez is tőlem van, végeredmény kép smile
Izgat, hogy kívülről látom az eseményeket, ha tetszik élő pornófilm, vágás, felkiáltás nélkül smile
Később, ha előkerül szex közben, csak még tovább pörget - ha, hiszitek ha nem, nem gondolkodtam soha azon, hogy miért, csak élvezem. Önzetlenség lenne, biztos, hogy nem, élvezem, így nem érzek semmi önfeláldozást, vagyis nem lehet önzetlenség... Tényleg miért olyan izgalmas ez?
A te megfogalmazásod hozzám közelebb áll, én sem mentem bele olyan mélyen, mint Vulvofil az ego boncolgatásba és nem is vitatom ebbéli tudását. Viszont a fölöttes én, (mások szerint csak szimpla megfelelni akarás), amit erről irt az a tuti smile
Ego-val kapcsolatban, anélkül halott vagy, én is halott vagyok, sőt Vulvofil is halott nélküle smile
Az azért vicces, hogy mind a hárman elítéljük a nyitott házasságot és csak a módján és elméletén vitázunk az ítélet indoklásának, így alapvetően olyanok megszólalását várjuk most aki minket cáfolni tud! ÉRTELMESEN!!!
Egyet értek veletek! Mármint veled és Nanuq-al, ugyanis mindketten ugyan arról írtok, csak kicsit másképp. Te azt mondod, hogy: "úgy kívánok jót a szeretett embernek, ahogyan Ő akarja, hogy jó legyen neki, sok minden belefér, de az semmiképp, hogy megfosszam a szabadságától."
Nanuq pedig azt, hogy "Ha kapcsolatban élek, az első és egyetlen dolog hogy maximálisan tisztelem, megbecsülöm a párom. Nem teszek olyat, amivel megbántom, odafigyelek rá, nem a hátán, az árnyékában vagy kapcsolatain keresztül élek el dolgokat. Attól mert kapcsolatom van, nem azt jelenti hogy nem hódolok és hódolhatok a hármasnak, négyesnek, többesnek."
Vagyis ebben, mi teljesen egyetértünk, ellenben ricsiesmarcsi valószínűleg nem éli meg érzelmeiben olyan mélyen a kapcsolatait, így neki nem is okoz semmiféle problémát kapcsolatainak felszámolása. Gyanítom, de sajnos pillanatnyilag nincs itt az érintett, hogy megvitathassuk, egy elég egocentrikus ffi és a már említett megszédített ifjúság esete áll fenn. Felelősséget érzett, hogy ne küldje a feleségét vissza a családjához - lehetne az ellenérv, de az eddigi információk alapján ez inkább egy póz amit a ffi felvett, hogy hadd lássa a világ milyen jó ember vagyok én!
Eddig példáztam velük, de szerintem sincs olyan, hogy nyitott házasság, ahogy tiszta kommunizmus sincs és nem is lehet soha. Emberek vagyunk, érzelmekkel és ösztönökkel ezek a dolgok pedig felül írnak mindenféle ideológiát. Vannak emberek akik a lemondásban látják a párkapcsolat örök létének kulcsát, mások az adni tudásban, megint mások a dicsérő szóban és így tovább. De, hé, hát nem ettől az egésztől kellene működnie egy kapcsolatnak?
Az egó lesz ami lehetetlenné teszi a tiszta és teljes nyitott házasság megvalósulást, (nem rövid távon!!!) Lássuk be, (én így teszek) az ember érzelmei, magabiztossága, önértékelése folyamatosan változik, mozog. Azt is tudjuk, hogy szeretni valakit mindenkinek mást, vagy kicsit mást jelent. Szociológiai és pszhio fejtegetések nélkül, egyszerűen a saját egónk akar kisajátítani valakit magának, Ez ösztön! Ezt tudjuk, mi emberek szabályozni, bizonyos mértékig. Ez a mérték lesz a kulcsa a nyitott házasság hosszának, mert bizony az nem fog élethosszon át tartani...
Sziasztok!
Figyelmetekbe ajánlanám berekmeria t. reget, tele írja a fórumot egyszavasakkal és sokszor még értelme sincs vagy bántó esetleg feleslegesen kötekedő!
Köszi!

(megoldva) :tom
Köszönöm Brekméri András, de az Ön által képviselt színvonal nem felel meg számomra a vitaképes partner szintjének. Pedig a Sote Kórélettani Intézetének, (Általános Orvosi Kar!) állatgondozója csak okos emberek között dolgozik, de ő maga nem az!
Sziasztok!

Az alábbira válaszoljatok légyszi, mert szerintem is és alább pár ember szerint is itt a pont!
#235 2011. 09. 07. szerda 07:39
Jade_ Jade_
Azt mondod, hogy akik párcserés szexet, vagy hármast művelnek azok már nyitott kapcsolatban élnek?
Miért? Nekem a nyitott kapcsolat fogalma az, hogy átmész megdugni a szomszédasszonyt aztán hazamész a párodhoz/feleségedhez. Azok akik meg párt cserélnek, hármasoznak, gruppeneznek azok együtt művelik és nem külön-külön. Szerintem a kettő nem egy és ugyanaz.
Az Igen! Van mondani valód rendesen smile De egy apróbb ki igazítást szeretnék tenni, mi egy olyan sráccal dugunk félre (ezt sem érzem teljesen jó szóhasználatnak, de apróság) aki a baráti társaságból került ki. Szóval, tudományos alapon a te általad is jóváhagyott (vagy legalább is elfogadott) módon tesszük amit teszünk.
Itt egyébként Boszikán kívül szinte mindenkit olvasok - ő túlságosan nyers nekem, de tetszik az itt ömlő intellektuális adok-kapok. Sajnos páran személyes sértésnek veszik az eltérő véleményt, ezért nem olvashatod a mi történetünket, és ezért van csak majd 200 hozzászólásom az elmúlt 5 évben.
Nem vagyok sem öreg, sem tapasztalt, csak szeretem a békét és a nyugalmat, ezért a békés megoldások híve vagyok - ha kell, hát hallgatással. (Ne keverd össze a meghunyászkodással!!!)
Ja, látogatót én is hiányolom wave
Ezt most Lájkoltam vigyor2 Gyorsan fikázz ezért engem crazya
Vicces vagy wink De Ők ott élnek, mármint közel ahhoz a Berlináréhoz vigyor3
Sajna a 70 euró nem nekünk átlagpénztárcájú magyarnak van kitalálva, de még szerintem ott is drága hely!
Őszintén gratula! A nimfománia pedig inkább átok, mint áldás - hogy a témához is szóljak circling
Hát, így azért érdekes... az elejével van csak bajom... az szerintem felvet némi büntetőjogi kérdést, ha tetszett a nejednek, ha nem. Vagy a "vallomás"-ban sántít valami... pardon1
Huh, hát ez így tényleg félelmetesen hangzik, mondjuk mi közösségi oldalon fennlévő, publikus képet küldünk, ha küldünk. Így minden letagadható, sőt még fel is háborodok a kocsog -ön, amelyik a mi képünket használja... vigyor3 De a te verziód tényleg kivédhetetlen lett volna, sajnálom, hogy ez megtörtént veletek!
Kedves Rocco!

Pedig ez igen egyszerű, nem kerestet mással, hanem azért írta, hogy azok a pasik akik mielőbb szeretnék a feleségét megkapni (ideiglenesen) először nőt kell, hogy hozzanak, mert a hölgy azt szeretné kipróbálni az extra hapsi előtt. Ez természetesen csak amolyan költői jellegű, mivel az író is tudja, hogy senki nem fog neki nőt hozni, csak a mielőbbi 2ffi + 1 nő hármas reményében. zavart2
Valóban a párok jelenthetnék a megoldást, szerintem is.
Sziasztok, yomiboy57 megint elvetette az okosságát egy értelmes beszélgetésbe, Izgat ha megdugják a feleségem topik 6142 hsz. és feljebb még párszor. Sokkal könnyebb lenne olvasni, ha ő nem lenne ott... vigyor3

(ment a figyelmeztetés mindkét fél részére, ha nem elég, akkor takarítani fogok!) :tom felkialtas
Kedves Tribal és Zsuzsi és mindenki!
Tribal neked már azt hiszem egyszer írtam a lassú tapogatózó lépéseitekről, szerintem nagyon helyes, mert megláthatjuk saját határunkat annak átlépése előtt. Sőt bátorkodom azt is megírni, hogy lehet nem is kell a hármas vagy négyes a teljes élethez. Persze itt a végén csak túloztam, csak azt akartam mondani, hogy ha soha nem lesztek a fenti pozíciókban, akkor sem lesztek kevesebbek vagy többek, mint most vagytok.
Platón szerint az a legjobb hadsereg, ahol a katonák egymás szeretõi, hiszen borzasztóan ciki a kedvesem előtt gyávának mutatkozni. De csak azért folytatni valamit a saját határainkon túl, mert "még a végén gyávának tart" - nos, több, mint ostobaság. Azzal azért tisztában vagyok, hogy téged Tribal ettől nem kell félteni. smile

Zsuzsi, mi teljesen egyet értünk.

Ma tovább gondolkodtam az évfordulónk kapcsán. A testi-lelki társ kifejezés jutott az eszembe.
"A prostituáltak arisztokráciáját a görögöknél hetéráknak hívták. A szó társnőt jelent, és már ez is sokat elárul a férfiak megbecsülésérõl. A hetérák műveltek voltak, zenén és táncon kívül értettek a politikához, gyakran a művészetekhez is, szellemesen társalogtak, így a férfiak lelki kapcsolat utáni vágyát is ki tudták elégíteni." Mielőtt bárki felfortyan, nem gondolom a páromról, hogy prostituálódott volna míg mással dugott.
Szóval testi-lelki társ lehet-e az aki rajtunk kívül és mégis aktív részvételünkkel mással dug? Testi társunkká akár egy útszéli prostituált is válhat egy-egy órára. Nem csak a testi része adja a testi-lelki örömöket ebben az esetben.
Lelki társ. Ki is az, akiről mindenki azt mondaná, hogy lelki társa? Mik azok a közös jellemzők amik lelki társá tesznek valakit? Alapvetően én egy dolgot gondolok, és kérek mindenkit adja hozzá saját gondolatait, lelki társá a közös élmények és azok közös megbeszélése tesz minket. Közös élmény egy kirándulás is, de igazándiból a szexualitás amit csak ti ketten együtt tesztek. Ez az amiről csak a legbelső köreid tudnak, ha vannak, de elemezni csak azzal lehet aki akkor ott volt, vagyis a párommal. Sok éves testi-lelki kapcsolatban semmilyen veszélyt nem jelenthet egy új látogató. Nem lehet esélye ott, ahol igazán működik a "beszéljük meg". Ehhez pedig két értő, hallgatni is tudó, csak egyenrangúságot ismerő ember kell.

Ezt sem szánom ész osztásnak, saját magam vívódó monológját adom közre, értelmezze és értse ki, hogy tetszik.
Igazándiból vívódó önmagam monológját szeretném megosztani veletek.
Kb. kettő évvel ezelőtt vettünk részt először a hármas szexben. (2ff + 1NŐ) Elgondolkodtam így e nemes évforduló közeledtével mivé is váltunk.
Kicsit többet zsörtölődünk, lehet, de még többet bizonygatjuk egymásnak mennyire fontosak is vagyunk egymás számára. Valaha szült-e féltékenységet a fenti örömszerzés? Igen, mert érző, gondolkodó lényekként nem állandó magas szinten van az önbizalom és az egymásba vetett hit. Hatalmas szeretkezések, ha tetszik baszások alakulnak ki mikor csak elkezdünk beszélni erről, amiből néha a hölgy jön ki rosszabbul. (Az izgalomtól megelőzöm smile )
Félek-e, hogy eltűnik a párom a harmadikkal? Nem! Azért nem mert otthon mindent megbeszélünk, akár egymás e-mailjait is olvashatjuk, bár nem tesszük, mert nincs rá szükség. Volt olyan aki azt gondolta, hogy elviheti a párom, de ő repült. Senkinek sem könnyű ezt lelkileg megélni. Nem megbánásról szólok, hanem az érzelmek kuszaságáról.
Ma izgat-e, ha megdugják a feleségem? Igen, nagyon-nagyon, de mára már szabadon kimondja a párom is, hogy őt bizony izgatja, ha mással dug. Mert a szeretkezés csak az enyém maradt. Kaptam-e cserébe, harmadiknak hölgyet? igen kaptam, és nagyon izgalmas volt, de a legizgalmasabb az volt, hogy a párom akarta. Mert őt épp úgy izgatja, ha én dugok mással, mint engem, ha ő teszi ugyan ezt. Egy alapszabály soha nem változott, mindent szabad, de mindent csak együtt.
Nos, talán mára csak ennyit. Mindenkinek szép jó estét!
Tribal! Ez pontosan az amit követve nem lesz hiba!!! Amit írtál az tananyag kellene, hogy legyen a többesben gondolkodóknak. Kívánok ténylegesen minden jót nektek! eljen
Hát, ez nekem sajna nem "jött át", de azért van itt elég áradozó... 0 pont
Mindenkinek!
Elítélitek a szexet egy jobb jegyért, de az az apró részlet kimaradt, hogy Lilus a fősulin bennmaradásért ment, nem az ötösért. Ez már túlélés volt, itt nincs erkölcs itt életösztön van... Az, hogy utána ötös lett csak a krediteket emelte vigyor3

Én inkább kihagyott szexeket bánok, de azért nincsenek álmatlan éjszakáim wave
Hát én nem néztem, csak hallgattam. Érdekes volt, ilyen még soha nem történt velem. Fekszek a fürdőkádban, süket csönd körülöttem, mikor hallom a szomszédból, a félreérthetetlen zajokat. Elkezdtem fülelni, és hallgattam őket, jó lett volna látni is őket, de így is beizgultam... lookaround
Izgalmas volt! Csak gondoltam megosztom.
Rossz oldalon van a kormány szomoru1 , így a hölgy részesül előnyben wink (ha a másik oldalon lenne a kormány akkor is a rossz oldalon lenne) lookaround
Volt, hogy hasonlóan készültünk a tiszt avatásra, ha nem is értettem vele egyet ezt így kell csinálni.
Már megint azt gondoljuk, hogy a világ csak az USA ejnye1 Kovi is ad egy komoly számot ehhez az elkészített videó mennyiséghez wink
Mai regisztráció, első hozzászólás és egyszerűen és pontosan erről szól a dolog. Intelligens, nagyon szuper hozzá állás. Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!
Szerintem ne! Azért mert ugyan izgatja a párodat ne nélküle menj, vagy inkább csináljátok EGYÜTT hármasban. Így nem lehet akkora kockázat. Ha a srác elfogadja az új szabályt akkor tényleg csak szex, ha nem, akkor mást is akar, de azt meg neked kell eldönteni, hogy az vállalható-e.
De ez nem törvény csak az én véleményem.
Heidt már a fórumon is mondtam, hogy egy "barom" vagy, de kivételesen nekem ez a kontrasztos poén tetszik vigyor2
Ja, a felrakott képeid tényleg nagyon jók vigyor1
Nos, angolosság ide vagy oda szabadon kell a címeket fordítani, mindig a helyi kulturális adottságokhoz igazítva. Lásd film címek...
Így a könyv címe szerintem Álljunk meg egy kib@szott szóra - Avagy a helyes és akkurátus káromkodás kézikönyve
Magyarul azért ez vastagabb kötet lenne vigyor3
Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy szájhősök helyett igazi beszélgetés indult el a témában, végre-végre-végre! wink

Érdekes módon én nem szeretem, ha az utcán megbámulják a páromat és kifejezetten irritál, ha megtudom, hogy valaki bepróbálkozott nála. Ami elég sűrűn előfordul, mivel a vendéglátásban dolgozik.
De amikor volt alkalom akkor bizony nem hagytunk neki lélegzetet sem venni, vigyor1 és nagyon izgat a folytatás lehetősége is.
Mi ebben az izgató? Nem tudom, nem gondolok olyanra, hogy de jó, másnak is tetszik a párom... nem verem a mellem gondolatban, hogy most mekkora élvezetet adok. Egyszerűen "ez a dolgok normális menete"! smile
Nálunk is természetesen szóba került a 2 nő 1 ffi felállás és volt is próbálkozás, de csak olyan férfiakat találtunk akik nőnek adták ki maguk... mf3 , így nem is erőltetjük a dolgot. Meg, hát igazándiból engem az izgat, ha megdugják a feleségem - az aktív részvételemmel! crazya
Ő rajta segíteni kellett volna, de már meghalt, egyike volt azoknak a modelleknek akik valami beteg barom által kreált "szépségideált" akartak megvalósítani.
Szia Kedvenc Adminom!

Régi hozzászólásink "szegény" heidt kárára nem voltak alaptalanok, amit ennek a topiknak a létrejötte is megerősít. ha jól emlékszem nem ilyen címen indult smile
Szerintem heidt már-már provokáló naiv-butasága nem enged el mellette. El kell mondani neki az igazat, de sajnos ő ahhoz a típusú emberekhez tartozik, akik nem hajlandóak elfogadni még tudományos tényeket sem, ha egyszer valamit a fejükbe vettek.
Őróla mindig az jut eszembe, hogy "A legnagyobb baj akkor van, ha a hülyeség szorgalommal párosul." smile
Lám 255-ös megnyilvánulása is pontosan olyan, mint egy évvel korábban, semmit sem tanult egy év alatt, nem lett érettebb, gyakorlatilag kidobhatja az elmúlt évet az ablakon - ebből a szempontból.
Ha van egy ici-pici sütnivalója, kiolvassa a te biztatásodból is a sorok között lévőt gonosz1

A lengyel nő pedig csak pénzt akar csinálni abból, hogy a kislány "hülye" volt... - mert a témáról is írok ám!!! smile
Sziasztok!

jámes nevű felhasználó két fórumban is (sex alvás közben, kurvázás) életkorát megkérdőjelező hozzászólást tett. Nem bántó, és semmiképp sem zavaró csak gyanús, hogy max 16.
Köszönjük kedves Jámes, hogy megosztottad ezt velünk! smile
Nyugodj szépen meg, ez teljesen normális a tinédzser kor elérésével, azok a fránya hormonok művelnek ilyeneket veled... kacsint
Ja, és még mielőtt valaki baromságokkal tömi tele a fejedet a maszturbáció egészséges és normális dolog! (Napi 10 már nem az!!! ) vigyor3
Ez most nagyon ott volt! vigyor2 vigyor3 vigyor4 wink smile

A párom nagyon "kómában" tud aludni, és még a nyalogatásra sem ébred fel, csak nyögdécsel, de amint valami/valaki a puncijában van azonnal felébred. Szóval a többi csak mese, habbal szerintem, vagy a párotok nem akarja elrontani a mesterkedéseteket egy "Egyébként ébren vagyok, ám!" - mondattal. crazya
Mi a szomszédos szigeten vagyunk és itt is van közöttük egy kettő aki meg is és be is, de jaj!!! vigyor3
Ám ismerem annyira az embereket, hogy ilyet soha nem bíznék egyikünk munkatársára sem!!!!
Ezt próbáltam magyarázni én is, mindenki ki van zárva akivel napi kapcsolatban vagyunk. az üzletfelek vagy ügyfelek pedig aktuális munkatársnak számítanak, ami tabu úgyszintén.Nálunk!
Szia! Nálunk úgy történt, hogy kiválasztottunk a régi ill. távolabbi ismerősökből egy pár facér srácot. Megkerestem egyenként őket, úgymond felmelegíteni a kapcsolatot. A feleségem is természetesen beszélgetett a srácokkal, de csak közhelyekről semmi szex-es téma. Inteligencia és szájjáróssági tesztet csináltunk wink
Ezen átjutókkal kezdett a feleségem sikamlósabb témákat feszegetni, de még mindig semmi konkrét utalás. Aztán együtt kiválasztottuk a szerencsés jelöltet, akit gyakorlatilag direktbe megkérdeztünk. A válasz pozitív volt, így nem kellett feszengeni tovább, bár kezdetben a srác sokkal inkább a jó numerát látta a feleségemben, mint a hármas szexet, de idővel bekopott a helyére vigyor2

Par8476:
A közvetlen ismerősi kört én sem javasolnám és nem is javasoltam senkinek, távoliakat (nem geográfiailag... vigyor ) értsd, a haverom haverja akivel jókat dumáltunk társaságban, de nem igen kerestük közvetlenül egymást, vagy egy régi munkatárs akivel jól érezte magát a párom stb-stb.
Szia, mi a távolabbi ismerősi körből találtunk egy megbízható srácot. Nála nem volt hezitálás, jött és dugott! vigyor1
A neten is találtunk, ugyan csak beszélgetőket, de legalább intelligensek, így volt kikkel kibeszélni az eseményeket. Ugyan náluk mi nem erőltettük a személyes találkozást, de szívesen közvetítek egy-két esetben, írjatok privátot!
A "hülye gyerek" a szájhős, aki azt hiszi mindenki őt fogja csodálni ha azt mondja, hogy napi 4 menetet zavar le (reggel, délben, este, meg amikor jön) a hét 7 napján... van egy pár ilyen hozzászólás alább vigyor3
A lehet az nem muszáj, de semmiképp nem lehetőség! Én azt olvastam ki duciladi hozzászólásából, hogy ha lenne lehetőség (értsd, nem kell korán kelni, vagy esetleg késő estig dolgozni stb.) bizony többször lenne szex a nap nem részletezett szakában crazya - merthogy ez itt a téma! wink . Így viszont marad az este számukra, ami dolgozó emberként számomra elfogadható! Tisztultam, vagy bonyolodtam???? confused
/ 5 oldal
/ oldal   Összesen: 247 hozzászólás, Listázva: 51-100

Ron79

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 29.

Ország: Írország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!