/ 1 oldal
Hozzászólások
Jó tested van ,nem hiszem gond partnert találni itt sem de az életben sem smile
Olvasd át akkor te mert a srác sehol nem írta hogy ö kamionos lenne ......
Na igen ,hát azért én már válogatok de eddig sajnos erre érdemes nincs nem volt...
Sziasztok !

Régen nem írtam ide semmit és persze volt is okom rá ....és teljesen igazat adok eme felvetésnek hiszen ezt tapasztaljuk mi is és független ez a név választás itt ,vagy házaspár házibarátot keres teljesen mindegy a férfiak 99%-ban alkalmi leginkább egyszeri kötetlen ürítős dolgot szeretne így!!! Ami nem gond de keressen rá kurvát véleményem szerint és ott !!Elmondták itt sokan már hogy mekkora kamus vagyok stb ami engem nem érdekel és elhiszem halottam vannak olyan párok akiknél így megy ez odamész megdugod és ha ürítettél menned kell ,de kedves férfitársaim ez azért nem mindenhol így megy és normális embereknél lehet remélem csak nem így megy!!!A másik ugyanaz a sablon szöveg a legtöbbnél és ott már lehet érezni hogy hazugság az egész ,ahova eddig jártam kimentek külföldre és ehhez hasonló őrületes kamuszövegeket olvasok és jókat derülök csak már mert tudom hogy kamu !Vagy hogy 3-4 pár van akikhez jár de mindig kell kicsit újítani...hát kérdeném ki az a marha aki ilyet keres??? Aki be enged az otthonába egy ilyen embert aki napi váltásba jár párokhoz nőkhöz??Ja ás persze ö nem szereti a gumit de amúgy egészséges ám mert jár szűrésre is rendszeresen ...vicccc kategória szerintem a pasi !!!Azért mert egy pornó filmet megnézz valaki és egy pornós férfi több nővel csinálja mert több filmben szerepel az nem jelenti hogy ez az élet vagy igen??? Attól nagy macsó férfi valaki hogy heti 3-4 csajhoz jár dugni??? pfffff Volt olyan aki azért próbált meg kamuzni mert itt olvasott miket írtam és ezen a ponton gondolta olyat ígér amit keresek,de hát az a helyzet kicsit hosszabb beszélgetéskor el el szólja magát a legokosabb ember is aki hazudik...és rájövök hogy kamu...!!!A legtöbben behívnak privire és gondolják hogy mert dugdanejem a nevem itt azt jelenti bárki csak fasza legyen és jöhet is...az hogy ö ki,hány éves , kinézetre milyen stb nem fontos nekem és ha rákérdezek?? majdnem csak fel van háborodva mi közöm ehhez stb és hogy akkor minek vagyok itt,? Hát elég szegényes a felhozatal intelligens emberből itt és aki azt gondolja róla semmilyen infó nem kell ,de a pár engedje be a lakásába ,ágyába stb és ez így megy hát elég butácska véleményem szerint !!Most tudom támadni fognak innen onnan majd itt mert látóm rengeteg okos ember van itt közben ....jaa és a legszebb mikor tudom hogy pasikat is kedveli és pasikkal is eljár de azért halálosan megvan sértődve mikor közlöm hogy bocs de nem ..és nem érti miért nem?? hiszen akkor csak a nejemmel lenne .....most erre mit lehet még írni???No Comment ..................Ismerkedési szabályokat kellene elsajátítani itt sok embernek ..pl bejön privire és hi mizu? stb intelligenciát kenné tanulni és ismerkedést ezt kellene bevezetni az iskolába ...!!!!Az élet nem pronófilm....lehet játszani pornósat de oda el kell jutni tudni...ha pornóval kezded nem biztos oda jutsz..!!!
keveset látni belőled...
Ez olyan érdekes itt, rendszeresen olvasom itt a komenteket ,és itt mindenki normálisan tud írni,viszonylag akkor is ha nem egyezik a másik emberel a véleménye !Miért van az hogy ha privin megkeresnek vagy levélben akkor előjön a kedves férfi társaimból a bunkó énjük?Ez számomra érthetetlen ....meg sok más is itt...

/mod. megjegyzés: nem szeretnék morgós moderátornak látszódni, de kissé off lettél. Van topik, ami a bejegyzésedről szól. Ellenben nem azt mondam hogy bejegyzésednek nincs valóságtartalma.
Azt hozzátenném: ha valaki privátban neveletlen, sőt bunkó az csak ott látszik. Ha valaki itt az, az ellen fel tudok/tudunk lépni. Ravenna/
Én elsőre pont erről írtam,, és ott azt is le írtam,, de látom nem olvastad el figyelmesen,,mindegy mi a név...nem 2 hónapja ismerkedünk, és igen amit írsz pár értelmes levél után kiderül hogy kamu az egész vagy az hogy eltűnik ,de legtöbbször a baj az hogy az értelmes beszélgetésről kiderül kamu volt ....és nem én járattam le másokat szimpla véleményt fogalmaztam meg ,míg más simán lejáratni próbál szerintem ez vílágós ha nem látod az a te problémád!!És a név teljesen mindegy ,ha Bence és Kati lenne a nevünk akkor is ilyen meg keresések lenének,, tudod tapasztaltam !!
Milyen érdekes hozzászolásók vannak itt..... lehet találni partnert. igen egyszeri kalandra ,nem írok nevet ki és mit eres itt de persze alkalmi pasit lehet találni,, sőt ezret is, lehetne de ha valaki nem érti meg a másik olyat nem keres ott elég nagy gáz van sajna a fejében ,,és nem hiszem velünk lenne !és inkább nem is írok semmi mást mert abból veszekedés lehetne csak .. de tudnék pár 100 pasi levelét ide bemásolni miket írnak !És igen nem szeretnénk olyat aki egyik ágyból ki a másikba be,, lehet egyes föőeg nőknek ez bejön ahogy itt olvasom,,, de ez öt minősíti nő létére!!
Köszi rendes vagy , de sajnos a tapasztalat azt mutatja hogy igen kevés erre az esély!!!
Köszi!!

Bár már lassan nem hiszek benne hogy ilyen létezik , a világ teljesen kivan ,elvan ferdülve ....a "szexpartner"mint ilyen max az lehet hogy pár perces beszélgetés , semmit nem tudni a másikról ..tali szex és pááá............persze ennek is meg lehet a varázsa 17-20 éves korban ,de 30 felett azért van akinek ennél több kell !!
Ehhez annyit fűznék csak hozzá hogy mi mint pár (most a nevembe kötnek bele )Olyat keresünk pl aki nem ágyról ágyra ,nőből ,nőbe hanem pl egy párnál .párhoz tartósan mint barát csatlakozik és -e mellett nem tart még fen ilyen és más hasonló kapcsolatokat , akit fel lehet hívni bármikor hogy hogy van , és viszont is megteszi.Akivel el lehet menni moziba akár úgy mintha az ő párja lenne a nő és a férj csak mint kisérő barát stb!De amikor sima Pl Dori (nem ez volt) nevünk volt és (feri),akkor is olyan leveleket és priviket írtak a pasik hogy a lényege az volt hogy 10 perces ismerkedés után dugni,, És szerintem itt megy el a dolog félre, hogy elhiszem vannak párok akik ezt keresik de nem mind, ha nekem ilyet ír valaki alapból elkapálta magát, !Ja és ami még szokott lenni, mondjam meg mi mit,, ha ezt előre leírom ,vagy elmondom, hát persze hogy ő is azt keresi,de lehet kiderül hogy csak kamuuu és véletlen se az érdekelné..csak mert hátha így dughat egyet.........én megítélésem szerint nem velünk van a baj !De minden héten nem szeretnénk új férfit az intim szféránkba be engedni!De lehet én vok régimódi!!
Bocs ha beleugatok, de az ilyen férfi ....hát szerintem elég gáz..és ha nő lennék (hála nem vagyok) szóba nem állnék vele és szánalmas lehet kb úgy képzelem el az ilyet hogy ha van tükör az ágy mellet akkor szeretkezés közbe saját magát bámulja és szerelmes saját magába ,elégé szánni való !Milyen férfi az ilyen???? hmm
érdekes lehet (ne)
pont arról beszéltünk,,, csak kicsit más más oldalról l nézve,,,
én komolyan veszem,,, de azt hogy lehet komolyan venni (2 napa alatt 170 levelet kaptam,) másoljak ide neked,?? Vagy ez arról szól hogy engedjem dugni , valakinek aki jár fühöz fához??? mert a 170 -böl kb 150 ilyen,,, szeretnél párat?? megnézzed??? ez erről szólna??? De komolyan??
Felesleges írni bármit is,, vannak okosak itt látom , téma tőlem offffffffff !!Nincs kivel!!!
nem ökör hanem örök,,,, nyes nyes nyes :
te kevered a dolgokat megint,,, amit oda írtam az maxx egy ökör beteljesületlen vágy és semmi köze ahhoz amit keresünk,, ne csak nézz értelmezz is,,, mindenkinek vannak olyan vágyai amiket soha nem fog megélni lehet vagy ha nem is vágynak hívják,, akkor fantazma,,, és háát ha hiszed ha nem 15 éve már van és 11 éves hások leszünk idén ha nem hiszed adok számot privin és beszélhetsz is vele velem is,,, nem mi vagyunk akik fasztverni járunk ilyen és hasonló chatekre !!
Na akkor tisztázunk valamit,,,, semmi gondunk nincs , álltalánós saját mondom saját tapasztalatokról írtunk ide, senkivel semmi bajunk nincs, egy adót dologról véleményt alkottunk ,és úgy érzem elfogadom más véleményét de egyet nem kell vele értenem !És semmit nem akarunk ,azonnal meg főleg nem, mi már úgy vagyunk ezzel , idő van ... várunk!! Fokozatóság van , volt lesz!
Láttom akkor figyelsz nagyon,,, írd persze le nyugodtan,, vagy ha rákérdezz mond el neki,, mind azt fogja keresni amit te,,, mind ez is tapasztalat,,, de van egy gyanúm hogy aki neked írt olyan szépen másnak másképpen és fele sem igaz annak amit kérdésedre válaszként ad, .............nem itt máshol ki próbáltuk két reggel eltérő stilusban de ugyanazt kerestük,,átlagba ugyanazok a férfiak írtak mindkét reggre ..és érdekes módon mindig olyan stilusban ahogy éppen annak meg kellett felelnie... számomra ez érdekes,, hiszen akkor ősszínteség adott ugye???Sok sikert smile
Igen igaz ki nem elégülnek teljesen igazad van, addig szeretnének csatlakozni is,, amíg a farkukat verik a gép előtt ,és élvezés után valahogy el tűnnek , majd 2-3-4 hét múlva ismét ír hogy ezért azért nem volt ideje stb és kezdi előröl ...igen és ha rákérdezek mikor tali?? többet nem is ír, vagy hogy jó lenne látni,, van -e képe?? De jobb esetben küld a farkáról ..és csodálkozik ha azt mondom bocs de nem,,, vajon miért is nem?? Végűlis maga az ember a farka nem?? ebből el kéne tudni dönteni bejön e vagy sem?? Ti vagytok ketten a nap hősei!!!Gratulálok!!
Igen , és ma hozzánk, holnap más városba , holnapután megint máik párhoz,, ez az amit ti pasik csináltok,,, és nem azzal van a baj hogy,, mindenki tudja miért jönne a férfi,, csak szexpartnert mint szót kicsit félere értelmezitek pl azért is mert az az esetek nagy részében azt jelenti minél több nőt ,párnál a nőt megdugni, fenntartani lehetőleg egysszere 2-3-4-5 párral is a dolgot !!És azt hogy pl valaki baráti pl benne van a szóba a jelentés HÁZIBARÁT -ot keres ami pl 3 ember között zártan működhetne az már nem is elég sőt hülye az aki ilyet keres igaz??? Hát komolyan szánalmas ahogy itt is és máshol is ehhez a témához álltok ti kedves férfiak !Utána meg nem tudják hogy miért áll a sor a Nemibetegondózóba ,, és persze 10 ből 9 pasi guminélkűl stb úgy hogy a fél országot végig dugná!!A páros női tagja voltam ,és .... kár minden szóért felesleges,nincs kinek!!
A név egy dolog itt , és más az ahogy ehhez hozzá állunk,te úgy közelítenéd meg ahogy,mi pedig úgy ahogy mi elképzeljük !Továbbra is ugyanaz az álláspontom,ez nem buliba és nudista helyekre való (saját véleményünk)azok a nők akik idegen pasikat csábítanak el nyilvánosan és van párjuk,,, hát nekünk nem jön ez be!!Szerintem ez 3 embere tartozik,és négy fal közé,lehet maradi vagyok de ez van !Nekem nekünk a nudizmus se jön be !De ha neked úgy jó ,elfogadom csináld úgy!
Hát igen,, de sajnos évek mulnak el,, nem hónapok évek és sehol semmi,,, és sajnos tiszteséges levél nagyon nagyon ritka, ha van,, jön 1, akkor a 2-dik-3-dik már arról szól hogy kötetlenül tali szex és hello,,, mondhatom hogy a 100% ilyen?? Nem hiszen van kb 1% aki lehet normális ,, csak éppen lehet azért annyira kedves mert csúnya,, na ez a max amit eddig ki lehetett hozni ebből, ha valaki kicsit is kinéz valahogy ne adj isten intim mérete 18 feletti ..hát az agyilag ,érzelmi világában szinte 000 ,, csak dugás, baszás, és ennyi !!Nem adom fel csak néha fárasztó !!Már....
Csak az a baj ez évek óta így megy,,,,
Hát érdekes felvetés,, én simán benne lenék valaki dolgozna nálunk , vagy hozna valamit és cserébe a párom természetbe fizetne.... izgalmas is lehet az ilyen,,,
igaz,,, csak sajna ilyen nem létezik maxx itt a fórumon...
Telejsen igazad van,, csak a baj ott kezdödik hogy 3 szavas írások jőnnek itt és máshol is a férfiktól akik jelentkeznek, és ha első talin 10 perc után nincs szex,, akkor kamus , faszverő és stb vagyok,,, ilyen mint te,, a fehér holló kategorába tartozik ha van egyátalán,,, a csók szerintem nem gond,, egytöl tuti nem félnék,,, hogy beleszert bárkibe is,,, mármint az én nejem,,Szerintem nem szüetett még egy oylan akiért engem elhagyna,,, ebben biztos vagyok Töb van köztünk mint szimpla házaság,, barát és sorolhatnám még mi,, nincsenek titkaink, nem úgy élünk és ez itt ebben szerintem látszik is,, és igen egyvalakit baráti kapcsolatra , elsőre ismerkedni addig amig nem dönt mindenki úgy mehet a dolog,,, lécccike mutass nekem 1 .. valakit aki ebbe bele megy??? Van hogy 1 kérdést 4 szer írok itt levélbe és még akkor sem tudja értelmezni,, vagy nem akarja,, válasz ,pedig gyors és max 2 szó,, és a lényege semmi komoly csak dugás, kötetlenbe !!Az esetek 100% én mondjam el előre hogy mit szeretnénk keresünk,, ha megteszem,, ?? rögtön ő is pont ezt keresi,,,,ha nem,, elmondja mit keres,, pont az ellenkezöjét mint mi,, és mikor közlöm vele mi nem,, jaa háát eltévesztette és sorolhatnám a mentegetőzéseket hogy mivel próbál rávenni hogy engedjem megdugni.....Tessék nekem egy normális férfi mutatni aki ismerkedni értelmesen ír eltudja mondani i mit szeretne és nem baszna aki csak megáll neki mindenkivel,,, csak 1.....
Hát nem itt ,, máshol se hinném ezt a normális szót,,, és csak közlöm veled ,, kb 2 napja vagyok itt 100 pasi írt,, abból kb 90 totál kurvának nézte,, ,, nem ezt írta csak az jött le belőle,, írok pl,, tali egy erdőben és átjön a kocsimhoz, megbaszom,, beleélvezek, majd 20 perc és mehet vissza hozzád,, és ehhez kb hasonló vagy kissé finomított változatok,,, szerinted akkor minek nézik?? Puszta kérdés???
Végre,, Normális hangnemben és normális gondolatok,, tőled, Hidd el mindenek megvan az oka miért kérdeztem és szerintem te félre értettél dolgokat ,pl abban hogy ismerős,, de abban még mindig az a véleményem és nem csak nekem másnak is itt hogy 2 sőt még a 3 dik alkalomnál se hiszem ismerős lenne ,hiszen lehet még az igazi nevét se fogja elárulni!Ami még fontos miért kérdeztem azt ott ? Azért mert tudnék neked ide máolni de nem teszem nem egy férfi jelentkezését, ,és háát finoman írom a véleménye erről mindnek egy hogy az ilyen nő csak arra való!!Hidd el nem 2 és nem 10 férfivel beszéltem már erről ,és kijelenthetem 100-ból 95 nek az a vélménye ha még szépen és kedvesen is közeledik hogy kurva az ilyen !!Ezzel nem sértek meg senkit , nekem nem ez a véleményem persze de sajna ez a valóság!!De kösz és igen most rendesen ,és normálisan közeledtél a kérdéshez és rendes választ írtál, ha nem ismersz és nem tudod az okokat ne ítélkezz elsőre!!Kösz!!Olyan férfit aki normálisan állna ehhez és sima kapcsolatra így ebben a formában képes lenne és nem úgy hogy melette még vagy 10 párhoz is jár és szoló nőkhöz is,, hát lehet 200 évig kéne keresnem !!
Köszi,, végre egy értelmes ember...................
Teljesen félre mentetek mindketten,, és szerintem meg nagyon nagy az ősszhang köztetek,, nem beszéltem több férfiról,, egyszere,, csupán arról hogy 1 állandó vagy lehet több partner is,, valamint hol ez hol az?? 2 dologról volt szó,, aból is a barátnéd félre értett egyet,, és bocs had döntsem el én , mi hogy szeretnénk e swingerbe vagy sem,, jó?? ,vagy hogy a szomszéd fiút áthívom-e vagy sem,, ha nektek ez belekötés,, (eltudom képzelni akkor neked végülis mindegy kivel ,mikor és .......a nejem nő ,, és nem kurva,,, tehát igen szeretnénk válógatni,, úgy érzem megtehetjük!És privátban férfi írt már értelmes gondolatot és meg is értete mit szeretnénk,, csak pont te és a koleginád nem,,, de ha te ennyire nem vagy válógatós az téged minősit!!!ha kötekedni vagytok itt ,, sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!Szerintem pont ti, és te vagytok akik belém kötötettek ,, de ez nektek élvezet ...
Érdeklődnék hogy mi a véleményetek arról a feleségről aki más pasival szexel ? Jó ez így?? Kellene -e valakinek ilyen nő felségnek?, Vagy csak arra jó?Hogy egyszer megdugják??
Te akkor a másik be író írását nem értetted,, ők ezt a fiút valahonnan ismerik a magánéletükből,,, tehát már nem idegen akkor mikor elhívták magukhoz ,,, ne haragudj de ez kicsit olyan volt mintha szőke lennél....Mi ismerőssel nem szeretnénk!!
Nem nagyon értelek,, Mi abban a baj ha ezt csupán 3 ember intim dolga ként kezelném,, igen nem gond valakinél,, de azért az nem olyan mintha oda mennénk egy swingerbe és 30-50 emberrel találkoznánk,,hidd el mi ezt tisztáztuk , miért kellene nekem elfogadnom minden javaslatot?? Holott kb 1 jött eddig,, és ismerős fiú?? Had tudjam tudjuk már mi hogy pl ahol élünk ott onnan pl nagyon de nagyon nem szeretnénk senkit,, nem hiszem erről a fél városnak beszélnie keljen,, és miért is probléma ha a fórumon kérek tanácsot??? Nem ezért van?? De eddig olyan sok "jó" ötlettel nem találkoztam !!És mi izgat?? le írtam,, szerintem világosan ,nem volt soha mással,, ezen belül szerintem minden érthető , de nem értelek,, miért mondod nekünk semmi nem felel meg??? Vagy itt ha ír valaki ,és azt nem fogadom el akkor ??Ha nincs értelmes gondolatod felém kérlek,, hagyadd ezt másra akinek lehet lenne !!Köszi
bocs de ezt nem értem...
Gratula nektek,, de mi ismerőssel nem szeretnénk,,,
Ezt én is tudom,, de maga a dolog nem áll hozzánk közel, hiszen oda kell menni egy sor idegen emberel találkozni, látni beszélni, köszöni,, de csak elég hogy ott vannak,, nekünk ez sok,, és csak meglátni, bevinni és azt se tudni hogy mi a neve ....nem nem ezt szeretnénk,egyébként minek mennék idegenbe ha van lakása valakinek?? Nem élvezük azt hogy nézzenek minket és azt se tudja bárki is hogy mi miért vagyunk ott, márpedig aki ott van tudja hogy a másik miért,,, nem a mi világunk,,
Köszi az írást ,, de nálunk a swinger teljesen kizárt,hogy miért?? Mert se engem se a páromat nem mozgat meg szerintem ez intimebb dolog mint ott kitárulkozni, mások előtt majdnem meztelen egy szál semmiben sétálgatni,az nagyon nem a mi világunk lenne !!De azért köszi!!
Segítséget kérek,,, mi már megbeszéltük a nejemmel és még soha nem volt mással, szeretnénk kipróbálni milyen ha másik férfival lenne ,de ha lehet akkor jó lenne ebben valaki segítene ..mert nem nagyon tudjuk hogyan kezdjünk neki.. !Helyünk nincs és csak hétköznap napközben érnénk rá,Nem tudjuk mi lenne a jobb hogy az egész hogyan zajlana le,, ehhez is jó lenne tanács aki jártas ebben ,Gumi kérdés is nyitott hogy legyen -e vagy sem,állandó legyen a partner vagy csak alkalmi??Egy férfi legyen , vagy több,, én másként közeledek felé és gondolom aki idegen megint másként tehát az milyen is lehet?Akinek lenne ötlete , vagy javaslata szívesen fogadnám!
Segítséget kérek,,, mi már megbeszéltük a nejemmel és még soha nem volt mással, szeretnénk kipróbálni milyen ha másik férfival lenne ,de ha lehet akkor jó lenne ebben valaki segítene ..mert nem nagyon tudjuk hogyan kezdjünk neki.. !Helyünk nincs és csak hétköznap napközben érnénk rá,Nem tudjuk mi lenne a jobb hogy az egész hogyan zajlana le,, ehhez is jó lenne tanács aki jártas ebben ,Gumi kérdés is nyitott hogy legyen -e vagy sem,állandó legyen a partner vagy csak alkalmi??Egy férfi legyen , vagy több,, én másként közeledek felé és gondolom aki idegen megint másként tehát az milyen is lehet?Akinek lenne ötlete , vagy javaslata szívesen fogadnám!
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 41 hozzászólás, Listázva: 1-41

dugdanejem

Regisztrálás ideje: 2013. március 10.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!