/ 2 oldal
Hozzászólások
Szép lány, Szép puncika.Még videókat.
Nagyatád és környékén lány esetleg pár kivel lehetne huncutkodni ,sajnos helyem nincs de utazni tudok bármikor.
Sziasztok.Nagyatád és környékén keresek lányokat párokat egymás előtti meztelenkedésre és hasonló minden jóra.Tegyük forróbbá ezeket a hidegebb estéket .
Nagyatád és környékén Lány vagy Pár ?
Sziasztok. Nagyatád és környékén ismerkednék lányokkal ill. párokkal ,minden jóban benne vagyok 40-es vékony alkatú pasi vagyok.
wave
Sziasztok.Kezdő nudizmust kedvelő vékony alkatú borotvált pasiként keresem lányok párok ismeretségét Berényi strand meglátogatására.
Sziasztok.Lányokkal ismerkednék vagy esetleg párokkal is ha szeretitek a vékonyabb pasit.
Sziasztok.Jövő héten párhoz csatlakoznék vagy szóló leányzót keresek közös kikapcsolódásra.Én egy 40 éves vékony alkatú borotvált vagyok lent és vastag szerszámmal rendelkezem állítólag smile
Sziasztok.Most 21-től 26-ig szabadságon leszek lányt vagy párt keresek kikapcsolódásra vékony alkattal borotvált vastag szerszámmal.
Sziasztok.Én mindig meztelenül vagyok a szobámban.
Ilyenkor sajnálom,hogy nem vagyok otthon szívesen csatlakoztam volna.
Sziasztok.Olaszország Bolzano környékén nudizni ismerkedni valaki?
Tökéletes szépség vagy.
Sziasztok.Régiek ?Mindig változnak a nicek csak a nic tulajdonosai nem.Én is régi volnék ha minden igaz és volt szerencsém egy csinos leányzóhoz innen a gg,-ről akivel egyűttis éltem egy jó darabig ki emlékszik rám tudja ki vagyok ki emlékszik Grazy_baby-re az meg még jobban tudja ki is vagyok.Régen tényleg nagyon jó csapat volt itt.Rég volt szép volt. circling Énmég mindig be be nézek ide nap mint nap de csak olvasgatni és nézegelődni.
Nem csodálkozom ha rájuk jőn az 5 perc néha igaz kicsit talán ez sok már,de gondoljatok bele mikor 1-2 hete úton van járja európát keresztűl kasúl nem csoda.Ha nem csal az arc memoriám akkor a héten volt nálunk ez a srác és halál normális és profi sofőr,rákérdeztemte vagy -e fent a neten de letagadta közben selytelmessen vigyorgott.
Egy ilyen szépséget én is szívesen megkóstolnék.
Tetszik nekem is.Szívesen kényeztetnélek.
Köszönöm a reagálásod.Amúgy Jan.11-én kerűlt ki a sorozat .
Sziasztok.Én csak azt szeretném megtudni ha valaki tölt fel sorozatot akkor annak elviekben jár pont ugye? Ha igen akkor hány sorozat után jár és mennyi pont .Csak azért kérdem mert én úgy értelmeztem ,hogy minden sorozat után jár az 5000 pont .Amit én nem kaptam meg.
Sziasztok .Ma szívesen megismerkednék egy csinos leányzóval Székesfehérváron esetleg pár is szóba jőhet mindannyiúnk örömére.Én 33 éves vékony testalkatú pasi vagyok fiatalos arccal.
Képeim vannak itt is fent akit érdeklek.
Sziasztok. Ma szívesen hancúroznék Székesfehérváron csinos lánnyal vagy párral is. 33 éves vékony testalkatú intim részen borotvált fiatalos külsővel megáldott pasi lennék. Helyet megtudom oldani. csabo@hotmail.com itt elértek
Sziasztok. Lányokat vagy párokat keresek camos ismerkedésre esetleg többre is. Szimpatizálás esetén több is kialakulhat köztünk ha ti is Fehérvár környékiek vagytok.33 éves vékony alkat vagyok fiatalos külsővel . csabo@hotmail.com
Sziasztok.33 éves vékony testalkatú pasi lennék fiatalos arcal szívesen beszélgetek és huncutkodom lányokkal párokkal.

msn. csabo@hotmail.com
Sziasztok!
Somogy megyei 32 éves vékony pasi vagyok szívesen ismerkednék.Alkalmi kapcsolat.msn.csabo@hotmail.com
sziasztok szivesen tárdúlnék egy párhoz akár mindkét fél örömére Somogyból. msn címem csabo@hotmail.com Szívesen utazom más irányba is csakhogy jól érezzűk egymást.
Budapest XI.ker -ben lakok
na ez az ennek nem felelt meg sajna most volt tegnap előtt vízsgázni
ez most azért kell mert a vízsgán akarjuk átjutatni egyenlőre aztán majd lessz rá új gumi de egyenlőre ez van
Sziasztok motorosok!
Ismét egy kérdésel fordulok hozzátok ....tud valaki olyan helyet ahol olcsón lehet 80-90%-os gumit kapni ?

Méret : 180/55/17
Amúgy a moci nem az enyém hanem az öcsémé csak segitek neki szerelőt keresni. wink
ilyen a jó testvér
Köszike a gyors választ .
Akkor még a szerelőt kell meglelnem ......sajna a Yamaha szervizben 5 ezer a órabér és min 4 órát akartak rajta dolgozni na azt azé má nem válaljuk violent shakehead
Sziasztok!
Motoros emberkék a segitségeteket kérem !........Tud valaki ajánlani Pesten egy jó szerelőt és nem útolsó sorban olcsót aki ért a mocik elektromoságához ?
Egy YAMAHA R6-ost kellene átnézni!
Másik kérdés milyen olajat érdemes bele tenni a motorjába szerintetek?

Válaszokat előre is köszi.
Enkis kertesz legeny vagyok
szuzpinakat locsolgatok
mivel igen ritka
locsolok ossze vissza,.

Zöld erdöben jártam
Magas fára másztam.
Kiszakadt a nadrágom,
kilógott a tojásom köztte volt a locsolom
nem volt rajta a dugóm.
Szabad-e locsolnom????!

Van nekem egy csíkos gatyám,
Abban van az én ceruzám,
Minden este írok vele,
Mégse kopik el a hegye.
Piros tojás, kek tojás,
Nekem is van két tojás,
Föl a szoknyát, le a bugyit,
Hadd locsoljam meg a nyuszit.
Sziasztok! Crazy-Baby kicsit hanyagol benneteket de igérem hamarosan újra itt lessz köztetek (nem én vok a hibás) ,hogy nincs itt félreértés ne essék. Addig is Crazy-Baby és charli ezúton kíván minden kedves ismerősének és leendő ismerősének KELLEMES HÚSVÉTI ŰNNEPEKET !!!

Szia Audrey azt hittem be vagyok jelentkezve mint Crazy........most bejelentkezem és köszönök újra!
Puszi:C.B
Szia Audrey!

Puszzzzzzzzzzzzz wave
Szerintem a leg egyszerűbb h beviszed egy használt telefon kereskedésbe és ott kiűtik helyben 1-2 ezer forintér.
Tom barátom köszönöm a jókívánságaidat. wave eljen
Na írok pár sort mert látom sokan nem hisznek a chates szerelemben ill. kapcsolatban !
Én személy szerint jobban kedvelem mostmár a chates ismerkedést mint a discost példáúl.
Miért is ?
Egyszerű.Nos a discos ismerkedésben az a rossz ,hogy ott a leányzót kűlsőleg itéljűk meg előszőr ami úgye nem rossz de mivan ha a szép kűlső egy buta belsőt takar ?
Nos ezt nem tudjuk meg mig jópárszor nem randiztunk az illető leányzóval de mivan ha a csaj csak egyéjszakás kalandot akar "persze ez nincs kizárva fordiva se" akkor az van nem ismer meg minket a következő buliban már, meg elkell néznűnk ,hogy más pasikat ostromol mi meg hoppon maradtunk.Kellemetlen.
A netes ismerkedésben meg teljesen más mert itt előszőr a belső tulajdonságait fedezzűk ill. imerjűk meg a másikban ami a legfontossabb szerintem.A sok chates beszélgetés és levélváltásban sokkal előbb megnyillik egy ember mint személyes találkozókor mert olyankor minden mozdulatunkal meg akarunk felelni levélben meg sokkal könnyebben leírjuk a hibáinkat már aki öszintén akarja a kapcsolat kialakitást.... szerintem..... Mivan hakűlsőleg nem jőn be a partner semmi mert ha valakit a belső tulajdonságai alapján megszerettűnk és teljes az öszhang akkor a kűlső ehyhe csalódása eltőrpűl szerintem mert nem azért akarúnk valakit szeretni mert mutogatni akarjúk és dicsekedni hanem azért mert belsőleg mindenben passzolunk egymáshoz.......szerintem .....
a discos csajozáshoz még annyit, hogy nekem még nem sikerűlt onnan soha egyetlen olyan lánnyal se össze jőnni akit szeretni tudtam volna pedig régen nagy discoba járó voltam én is, de itt a neten már volt jópár kapcsolatom igaz egyikse miattam ment tönkre de ez van .

Ui.. A mostani kedvesemet itt ismertem meg a chaten és nagyon jól kijővűnk annak elenére ,hoy sokan támadják a kapcsolatunkat.....nos nekik annyit űzennék bee1 mf3 eben benne van minden .... és ne irigykedjenek már ....
Szia tom !! Hál isten minden rendben és minden szépen alakul..! Örűlök ,hogy a bulin megismertelek és nem csak téged mert mindenki nagyon jófej volt és aranyos. A lányoknál mindig helyt kell álni nekűnk pasiknak mer kiszeretnek belőlűnkamit úgyen nem szeretnénk !!

Remélem neked is jól telt a hétvégéd azért és voltak kellemes perceid óráid!! wink wink
khm khm khm!!! Csak sasolok mit is látok itt ebben a kedves szobában wow1 remélem énse maradok ki lányok finom finom a jóbol.
Okoskodni vagy beszélgetni jőttél? boxer
Ha beszélgetni akkor ne a hibákat keresd más írásaiban ejnye1 ha okoskodni akkor keress más helyet , nem lehet mindenki olyan tökélete mint te . violent eplus2
Őrűlj ,hogy bejőhetsz ebbe a hálószobába.
Irgum-Burgum gunyos1
violent violent boxer boxer eplus2 eplus2
Te csak ne kíváncsiskodj mert hamar megőregszel !
Milyen tudományossan közelited meg a dolgokat ! nyes nyes
Puszika neked is oda ahova a mai nap nem jutot még ! crazya finom
Nem hiszem ,hogy nem tudnék megbirkózni ilyen szép lányokkal ! Ha kell az utolsó szuszomig kényeztetem őket ! worship worship finom finom
na elhagy ez a két szép leányzó ,azt hiszem ma is egyedűl bújok ágyba . rolleyes
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 90 hozzászólás, Listázva: 1-50

charli02

charli02 Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2007. április 22.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!