/ 5 oldal
Hozzászólások
Végre egy olyan maszti ahol a nő el is ér a végére. Gratula,jól csináltad. "Pumpáltad" egy nemi szerv azért orgazmuskor némileg alakot is változtat,még pumpa nélkül is. Írja a másik "lucskos" Még szerencse,hogy nem porzik. Micsoda hozzáértés. Aki nem lesz ilyen lucskos a menet végére az megjátssza mind az orgazmust,mert azt várja,hogy mikor lesz már vége. Na annak nem lucskos. Na és akkor élvez amikor vége van. A nők 60%-a ezt csinálja elég sűrűn,de van aki egy életen át hazudik és megjátssza.
Csak azt nem tudom kivel szúr ki? Szerintem csak kizárólag magával a férjét,meg ha rájön megalázva érzi magát
El vagy tévedve! Bocsi. Nem az akció miatt voltam erős megszólalással,hanem a a cím. De ha kamionos vagy külföldön dolgozol akkor bocsi
Nem vagyok szögedi,még véletlen sem
Ez egy nagyon jól sikerűlt akció. Sok puninak csak a szája jár és akkor lát hasonlót,ha az apjáék elmennek otthonról,így ő belekukkant az ilyen nem neki való dolgokba azért beszél agyament hülyeségeket..
Végre egy olyan maszti,ahol orgazmus a vége. Amelyiknek nem azi csak magamutogatás.
Nekem tetszett.
Rendben ok. egy csaj masztizott. De mi ebbe a meglepetés?
Más nem szokott? Dehogynem! Másnak csúnya a pinája? Nem hiszem Vagy most csinálta először életébe?? Ki a büdös franc lepődött meg ezen??? ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ?
Jó nagyon,de se eleje,se hátulja az egésznek. Az,hogy jó csaj az egy dolog. Nagyon sok van még rajta kívül
Nagyon izgi volt az biztos. Egy csecsemőnek
Ez annyira dög unalmas,hogy a 6-éven aluliak is megnézhetik. Nem értem mi a francnak ezt felrakni? Azt hiszik csak ők csinálnak ilyet? Ha felrakod,legyen eksön ne mint egy hallott feküdj a nő alatt. Ha szegény csajszi néha nem mozgott volna lehetett volna belőle egy akt kép,de csak a párodról,mert te aztán igen ritkán mozdultál be.
Ez a punci. Megnézette magát velem vagy 5-ször. Nagyon frankó és kívánatos
Igen ! Van vagy 13 centi. Inkább a párod pináját nézegesd ne a más farkát,mert rászoksz
Igen! Hűen látszik a fotóidon a 19-cm. Van az még 15-is. Ki mérte,honnan mérte? Józan voltál? Vagy kettős látásod volt. Látszik a fotókon,hogy a 19 cm meg sem közelíti. Csak azt nem tudom miért kell itt hazudni. Miért? Azt hiszed ha 4-5 centit hozzáhazudsz nagyobb lesz a becsületed. Menj el egy profi kurvához,az mm-er pontosságra megmondja vonalzó nélkül,lekapja majdnem felét.. Ha nem is a felét de azt a 4-5 centit igen
Nem is tudtam ennyi betegember van itt a Goldenen
Ebben az a lényeg,hogy így a csaj semmiképp nem tud teherbe esni. Mert én semmi másra nem láttam magyarázatot. itt az alattam szólnak : nincs ebbe semmi perverzség. ááááááááááááááááááá dehogy van: Csak a hapsi a cipőket szereti. Lehet van a neki új cipő otthon vagy három vagonnal,és mindegyiknek neve van De most gondoljatok már bele Miért jobb egy cipőt megbaszni,mint egy jó tiszta puncit??? Nem a láb és a cipő tisztaságára gondoltam,mert akinek büdös a lába vágassa le orvossal. Egy percig nem tudnék még mellette sem ülni,ha lábszagát megérezném. Drága az óvszer,ajánlom mindenkinek ezt a módszert.
Igazatok van. Ez legalább nem durran el olyan hamar,és állva marad,még valaki össze nem vagdossa.
Kedves Tündi! Nagyon jópofa a hozzászólásod. A vonalzót még hagyjuk is,mert ez piskóta a Te találmányodhoz képest. Ez a lavór ügy ez nevetésre kényszerített.
Igen elég látványos lenne ez egy buliba. Minden csajt felforgatni. De mit mondanánk? A zenekar leállna,nagy csönd,bejönne vagy 5 kanos pasi egy-egy lavórral kettő meg azzal lenne megbízva,hogy forgassa a lányokat fejre. Mikor megtalálták a párjukat lavórt ki és vagy maradni a buliba,vagy egyből felpróbálni. Azért nem bent. Köszi a h-szt
Na ez betette a kapu mára. De megyek is innen.
Köszi Szexi! Megértettem. A félreértések miatt írtam oda.
Semmit nem vettem komolyra barátom,csak annyira fel tud idegesíteni az ilyen mocsokság,hogy nem hiszed. Azt hiszik,hogy most másztunk le a falvédőről.? Egyébként nem szenvedek kis farok szindrómába,mert ami nekem van az kiszolgált és még ki is fog ameddig kell bőven, Hali
Igen! Ha feláll akkor megduplázódik,vagy triplázódik. Akkor gondold el,hogy a pasidnak ha csak duplára nőtt 52-centis farka lett. Igaz olyan ember nincs is,de szerinted van Ha triplázódott akkor 78 centis lett. A lovak főleg a kancák, sírva könyörögtek neki,hogy rakja be egy kicsit,mert a hozzá vezetett csődörnek nem volt akkora és ő nem élvezte azt a 8-9 másodpercet. Hát így állunk. Remélem nem milliméterbe számoltál. Ez förtelem. Egy hazugság gócpont. Vannak kivételek,de azok már kinőtték a 16-éves kort.
Ja! Tudod miért volt annyi? Mert egy hazug kölyök vagy,nem nő,és álmodozol egy 21-centis faszról. Gondolod mire felébredsz akkorra megnő a 12-centid. Ha véletlen csaj vagy amint nem hiszek, úgy kérdezem,hogy vonalzóval a kezedbe jársz randira? Ha meg a hapsid mondta a szemedbe hazudott. Bődűletes marhaságokat írnak ide az tény
A tökéletes válasz. Látszik nem pubi írta. Egyébként a minap olvastam egy hirdetést,állítólag csaj rakta fel----bár nem tudható.Arról szól,hogy lehet hozzá menni,szívesen fogad,de csak 28-centi fölötti mérettel és az átmérője 7 centinél ne legyen kisebb. Ő megméri és ha hazudott akkor elzavarja. Fiúk itt a lehetőség. Akinek akkora van keresse meg a hirdetést és azonnal menjen. Itt nem a szavak és a hazugságok döntenek,hanem a meztelen valóság és a vonalzó,meg a szabász mérőszalag. Ő nem a seggetektől fogja mérni, mint ahogy ti sokan teszitek.Hajrá,leget menni.
Tökéletes hozzászólás.
Gratula! Legalább Te megtanultad miként csinálj magadnak,viszonylag hamar orgazmust. Rájöttél,hogy az orgazmusokból a csikló nem hagyható ki. Ez nem megjátszott hülyeség, ,ez egy igazi orgazmus,amely minden nő álma, Csak kevesen kapják meg.
Egy szó az elemzés: Undorító
Ez nem azaz oldal. Menjél lentebb,ott még szophatsz is képzeletbe.
A videó meg siralmas. Ilyen hamar eldurranni. Azt hittem ilyen csak a mesében van. A nőd nagyon élvezte gondolom.
Az a baj,hogy itt a hozzászólók azt hiszik így is jól van. Igen. Ezt kell kigyakorolni,megnősülni aztán 4-hónap múlva elválni. Mert a gyorstüzelőket elhagyják ám.
Mi ez???
Komolyan nem tudom,hogy ilyeneket miért kell felrakni.
Ez igen jó szórakozás lehetett.
Ez nagyon aranyos
Egy nagyon szép aktust láthattunk és még az elején egy csodálatos orgazmust.
Nagyon aranyosak vagytok.
Az ilyet nem szeretem nézni. Unalmas vacak. Akiknek csinálják tudom,hogy jó neki, és az is szereti, aki csinálja,de ez így hasonlít egy maszturbációhoz.
A csajnak közel se volt orgazmusa,de ez a hapsi számára így van jól jól Gondolom a nő akkor élvezett mikor abbahagyta a faszi.
Ja és közben simán megoperálták volna bármelyiket egy kisebb műtéttel.
ÁLLATKIRÁLY. MÉG KÖLYÖK ÉS ÍGY JÁTSZADOZIK MIKOR EGYEDÜL OTTHON VAN.
Meg ne lássa apád,vagy anyád,hogy miken töröd te a fejed,mert elvernek,hogy szarnak se leszel jó kölyök.
Engem is zavar. Nem a látvány,az klassz.Hanem a cím,a bemutatkozás az idegölő.
Jééé! A mutogatós néni.
Nagyon klasz.
Bocsi,én odaírtam,hogy "reggel készült dolgozni" Így természetesen keres magára felvenni való tiszta alsót. Ja igen. Nekem meg közben a kisdobos nyakkendőmet (tudod azt a kéket) is megkereste.Bár te nem hiszem,hogy voltál kisdobos,mert igen fiatal lehettél még akkor,de lehet voltál. Emlékszem már. Nagyon megörültem ,hogy megtalálta,mert menni kellett május elsején felvonulásra és anélkül nem mentem Bocsi,hogy nem írtam oda ezt. Egyébként köszönjük a pozitív hozzászólásaitokat.
Szuper sor
Ezeket az emeletes marhaságokat itt, nem fogadom el. Menjetek innen ezekkel a jó francba. Tudom technika stb De mindegy,ha faragsz magadnak otthon fából hasonló bábukat és azokat paszíngatod egymásra és gyönyörködsz bennük. tedd. De velünk ne oszd meg. Ha lenne egy csipet eszed nem raknád ezt a szemetet ide. Azt hiszed ilyet csinálni csak te tudsz?. Ezzel akarsz hősködni. Takarodj a szemeteddel a francba,
Jó anyag nagyon.
Mi a jó francnak kell ezt felrakni? Csináld élesbe. Ja,vagy úgy nem megy mert félsz egy csajhoz szól. Akkor makizzál,de ezt fejezd be,mert senkit nem érdekel. Ha neked ennyi a szex akkor nézegesd otthon,de ne rakd ide.
Pubi! Csak azt hiszed te tudsz ilyet csinálni??? Elvagy tévedve..
Szexi????? A hét legjobb vicce eddig.
Nézze akinek tetszik ez a nagy elefánt. Sajna én csak 47 mp.-ig bírtam. El is mentem A GÉPTŐL.
Ez nem azaz oldal ahol farkokat dícsérünk. Lapozz.
Akkor áll jól,ha teljesen leveszed magadról.
Üdv. Az első hsz. nagyon jó volt és kiigazítást sem kér. Ellenben látom,hogy az utolsó szólásodnál kinyílt a bicska nálad. Tényleg elgondolkodtató. Ha valaki nem tudja mit akar. Azt sem,hogy melyik "nem"-nél próbálkozzon. Óvodás.
A csajok elvárásairól meg regényt lehetne írni,hisz említetted,hogy milyen srácokkal látsz nagyon jó nőket. Igen! Ez az országban ez egyeseknél így van,hogy a pénztálca mérete, és a kocsi márkája a legfontosabb. A többi meg csak körítés. Ha lesz pénze a szexet csak,csak kipótolja valakikkel mikor a férj nagyon elfoglalt. Ez az élet,ezt kell elfogadni. Jó nem mindenütt,nem mindenkiknél,de nagyon sok helyen. Ellenben láttam én már olyan csávót aki gazdag volt elvett egy "pláza picsát" és megtanította spórolni.
Amikor elment ,megmondta mit főzzön,kiszámolta neki a rávalót és így még kevesebb pénze lett mint lánykorában volt. Élhette olyannal az életét akit soha nem szeretett. Az ilyenen meg nagyon tudok nevetni.
A kutyafáját. Még én is most láttam először női mellet.
Na ez igen! Óvodások műsora. Akik még nem láttak pinát azok nézhetik 31 másodpercben. Ja és némafilm. Az meg külön élvezet a nézőnek.
Nagyon jó? Hát ez egy befejezetlen semmi. A tojással egy orgazmust" igazán csinálhattatok volna. A két golyó egy kiegészítő. Nem mondom,hogy csúnya punci. Szép és kívánatos,de tartalmatlan a felvétel. A végéről hiányzik még valami ami a szexnek és a játszadozásnak a lényege.
Csodás a hölgy,de nagyon ám.
Szégyellős de csinos.
/ 5 oldal
/ oldal   Összesen: 211 hozzászólás, Listázva: 1-50

Vadgalamb

Vadgalamb Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2013. november 22.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!