/ 1 oldal
Hozzászólások
Nem kibújni kell alóla, hanem bebújni! Íme néhány jó tanács:

"Ne aggódj, ha kis pénisszel áldott meg a sors, jó pozíciókkal így is kihozhatod magadból a maximumot.
Egy átlagos pénisz mérete erekció közben 15 centiméter – akiknek ennél kisebb, gyakran gondolják azt, hogy nem tudnak kiemelkedő teljesítményt nyújtani az ágyban. Pedig a helyzet egyáltalán nem ennyire tragikus. Tény, hogy a nagy méretnek vannak előnyei, de nem a pénisz hossza, hanem a vastagsága a fontos. Arról nem is beszélve, hogy sok nő nem is szereti a hatalmas hímtagot, mivel az fájdalmat okoz neki szeretkezés közben.
Ha tehát egy kisebb méretekkel megáldott férfi tudja, milyen a jó előjáték, és a behatolás minőségére is odafigyel, akár intenzívebb élvezetet is okozhat, mint „nagyobb" társai. Most abban segítünk, milyen szexpózokkal tudod a legtöbbet kihozni magadból.
Ahogy már említettük, az előjáték ilyenkor kulcsfontosságú. Ha kicsi a péniszed (de leginkább akkor is, ha nem), izgasd a végletekig a partneredet. Mindegy, hogy a szádat, az ujjadat, vagy a nyelvedet használod, a lényeg, hogy szinte könyörögjön a behatolásért. Ha idáig eljutsz, akkor kisebb méretekkel is óriási orgazmushoz juttathatod. Ha még jobban akarsz teljesíteni, akkor ezeket a pozitúrákat ajánljuk.
Kutyapóz
Ha jó szögben csinálod, a kutyapózban a legkisebb péniszt is nagynak érzi a nő. Még jobb, ha a párod kényelmesen a párnára tudja helyezni a fejét és a vállait, miközben a fenekét felemeli a levegőbe. Ezt úgy éri el a legkönnyebben, ha a hátát felpúpozza, a combjai pedig közel vannak egymáshoz. Egyszerű és rendkívül népszerű pozitúra.
Antilop
A kutyapóz egyik változata. Ebben mindketten a padlón térdeltek, miközben a nő egy kanapénak, vagy az ágynak támaszkodik. A kutyapózzal ellentétben itt egy kicsit szét kell nyitni a nő lábait, viszont szabadon maradhatnak a kezei és magának is örömet szerezhet, miközben te hátulról beléhatolsz.
Kígyó
Kispéniszű férfiaknak ajánlott az is, amikor a nő teljesen hasra fekszik és összezárja a lábait. A kényelem érdekében a csípő alá helyezzünk egy párnát, ezzel felemeljük a fenekét egy kicsit. Ekkor feküdjünk rá és lovagoljuk meg hátulról, csak vigyázzunk, hogy ne nehezedjünk kedvesünkre teljes súlyunkkal.
Nyuszifül
Fektesd a kedvesed a hátára, gyengéden nyisd szét a combját és kérd meg, hogy húzza fel a lábát egészen addig, amíg a térde megérinti a fülét. Tegyél egy párnát a csípője alá, így jobb szögbe kerül a hüvelye a behatoláshoz. Így úgy érzi majd, hogy teljesen kitöltöd. Csak arra vigyázzatok, hogy amikor a szex kezd vad lenni, segíts a kezeddel a helyén tartani a térdeit.
V-betű
Ebben a szexpózban a nő a hátán fekszik, te pedig térdelve hatolsz belé, miközben a lába az égnek mutat és egy V-betűt formáz. Így mélyebbre tudsz hatolni, és ő is intenzívebben érzi majd. Ha változtatni akarsz rajta, akkor tedd a lábait a vállad fölé."
Nyugalom, nem kiskorú!

Modell: Milena D.
Fotó: Erik Latika
Megjelent: met-art.com
Almer Weiher

A 2 km hosszú és 1 km széles Almer Weiher egy erdő közepén található. A tó körül idilli homokos és kavicsos strandok és magányos napozó területek egyaránt megtalálhatók. A környék legjobb nudista strandjának tartják.

GPS: N48 57.883 E12 17.477
Nem is azt javasoltam, hogy amatőrök vágjanak bele ebbe a mutatványba, de aki 20 évvel fiatalabb csirkével fut, annak nem kell ebben a kérdésben tanács. Manapság nem olyan nehéz elkerülni a nem kívánt gondokat. Ha pedig mégis "baj" lenne - amire igen kicsi az esély - mindent meg lehet oldani megfelelő eszközökkel.
Tapasztalatom szerint meg pont a 30-40 éves korosztály a veszélyesebb. Ők már több okból is családot akarnak. Vagy azért, mert amiben élnek az nem tetszik nekik (tutyi-mutyi férj, anyagi gondok, stb.), vagy még nincs tartós kapcsolatuk, de érzik az idő múlását.
A kis csitriknél nincs ilyen gond. Élnek, szórakoznak pár hónapig. Utólag csak egy szép emlék lesz az életükben és majd csak összeszednek valakit 30-40 éves korukra. Volt aki egy ilyen kapcsolat után csak annyit kért, hogy fizessek neki egy plasztikai műtétet. Megkérdeztem, hogy mit kell rajta plasztikázni, hiszen gyönyörű? Erre az volt a válasz, hogy hát természetesen a szűzhártyáját. Férjhez is ment 18 évesen egy korban hozzá illő pasihoz, aki rettentő büszke volt az ő szende, szűz feleségére. Soha nem tudja meg, hogy előtte évekig használták, ő volt a bulik királynője.
Megjegyzem, a mai napig boldogan élnek, persze az ő körülményeikhez képest. Kis lakás hitelre, irodai munka, két gyerek, Suzuki, otthon besütött haj, kínai butik, stb. Ha nem találkoztunk volna, akkor csak a filmekből tudna a nagybetűs életről!
Ebben sem vagyok álszent. Tapasztalatom szerint a legtöbb homofób, látens meleg, de még magának sem meri bevallani. Ennél sokkal tisztább úgy élni, hogy vállalod magad! Ha pedig összejön egy jó kis gruppen, nem fogok gumikesztyűt és vegyvédelmi ruhát húzni, nehogy hozzáérjek egy farokhoz. Hidd el, vannak olyan bulik, amikor csak az élvezet számít! Én még az egyszerű páros felállást sem tudom úgy elképzelni, hogy a két leányzó kényezteti egymást (akik ezek szerint biszexuálisak), miközben a pasik egymástól 2 méterre állnak és még a másik farkát sem nézik meg. Jelenleg a biszexualitásnak két fő értelmezése van: egyik szerint az írja magáról, hogy biszexuális, aki csatak meleg, de nem meri bevallani. A másik szerint a biszexuális mindkét nem képviselőjével kapcsolatba tud kerülni. Én a második véleményt tartom a legközelebb állónak hozzám. Egészséges mentális tudattal a biszexualitás nem negatívum, hanem pozitívum. Művészet! A szerelem és a kölcsönös elfogadás művészete.
Orosz meló
Tapasztalatból tudom, hogy ez nagyon hasznos, de egy kefét is szerelhetnének rá, mert akkor a takarítás is meglenne.
Engem nem érdekelnek az álszent megjegyzések. Amíg egy jó kocsi kulcsát tudom pörgetni az ujjamon és nem kell néznem a bankkártyám fedezetét, addig olyan buksza pörög a farkamon, amilyet megkívánok. Mindenkinek megvan az ára.
A legszebb az egészben, hogy minél fiatalabb a csirke, annál kevesebb kell neki. Jó duma, kis kirándulás, elegáns étterem és már szét is teszi a lábát. Másnap pedig meséli a suliban, hogy milyen jó pasit szedett fel: „Ugyan idősebb 15-20 évvel, de kedves, odaadó, figyelmes. Nem is kellene velem egykorú!”
Azután telnek a hetek, hónapok és a kiscsirke úgy érzi, megfogta az isten lábát. Észre sem veszi, hogy gyakorlatilag kurvának van tartva, csak olcsóbb. Ha pedig kezd kinyílni a csipája, akkor valami lelki maszlagba csomagolt lapát. Jöhet a következő!

Ha korban hozzám illőt szeretnék lefektetni, az már drágább. Őket nehezebb elvarázsolni. Nekik már nem jó a motel, ott már be kell vetni egy bécsi, vagy párizsi hétvégét is. Nem elég Horvátország, minimum Marokkó kell. Nekik már nem jó a divatcucc, komolyabb igényeik vannak (ékszerből arany, ruhából Boss, stb.). Ilyen is becsúszik olykor a trófea kedvéért, de minek? Sokkal gazdaságosabb a gimnazisták közül vadászni! Annyiból, amennyibe egy 30-40 éves kerül egy hétvégére, egy 17 évest 2-3 hónapig lehet használni.
Miért? Ronda a farkak többsége?
Hogy ne vicceljük szét a dolgot:

Amíg a házunk felújítása folyt, átköltöztünk feleségem szüleihez. Soha nem voltunk nagyon jó viszonyban, de szükség törvényt bont. Apósom elég rendes, de este már úgy kiüti magát az otthon főzött pálinkájával, hogy nyolckor eldől, mint egy krumpliszsák. Fel se kel reggelig. Anyósom pedig szeretné kibeszélni magát, de engem nem érdekelnek a helyi pletykák.
Sajnos az ottlétünk alatt kellett a feleségemnek elutaznia egy hetes tanulmányútra (a mázlista). Egyedül maradtam és esténként még menekülési utam sem volt. Bárhová mentem is a házban, az anyós követett és be nem állt a szája. Mikor bemenekültem a hálószobába, akkor is utánam jött és az ágy szélére ülve locsogott.
Ezt két napig bírtam, de ekkor ki kellett találnom valamit. Meg is született az ötlet.
Mivel hosszú együttlakásra kellett berendezkedni, ezért szinte mindent átvittünk, amire az 5-6 hét alatt szükségünk lehet. A nélkülözhetetlen tárgyak között voltak az esti játékszereink is. Úgy gondoltam, előveszem ezeket és kirakom az ágyra. Reméltem, ettől elszégyelli magát és végre leszakad rólam.
Sajnos nem ez történt. Este megint berontott utánam a hálóba, meglátta a kis játékokat, elkerekedett a szeme és elhallgatott – de mindössze 2 másodpercig. Ezután felsikkantott, ilyet még élőben nem látott és szeretné megnézni. Majd se szó - se beszéd, felkapta a 34x6,3-as Big Boss vibrátort és elsóhajtotta magát: ha az én Gézámnak ekkora lenne, az se zavarna, hogy iszik.
Köpni-nyelni nem tudtam, főleg mikor megkérdezte kölcsön adom-e éjszakára. Még hozzátette, hogy vigyáz rá és rendesen elmosogatja utána. Ültem döbbentem és csak bámultam rá. Ezt kicsit félreérthette, mert folytatta: ha attól félsz, hogy elrontom, segíthetnél megmutatni, hogyan működik.
Ekkor eszembe jutott néhány történet innen a „Kívánom az anyósom” topikból. Vajon mit tennének az ott szereplők ilyen helyzetben? Hagyjam magam kényeztetni? Dugjam meg keményen? Simán szopassam meg? A pálya szabad, após horkol, asszony külföldön, minden tökéletes… … lenne, ha az anyósom nem lenne oly ronda és kövér, hogy egy lakatlan szigeten is inkább a cápák közé vetném magam, minthogy hozzáérjek. Nincs az a kék pirula mennyiség, amitől felállna, ha ránézek.
Hát ez az én „kihagyott” anyósos történetem.

Megjegyzem, ismerem a mondást: Nézd meg az anyját, vedd el a lányát, de a párom szerencsére csak nevelt lánya a boszorkának. smile
Az is elítélendő, ha a vejem anyósát kívánom?
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 11 hozzászólás, Listázva: 1-11

vaddisznó

Nem: férfi

Beállítottság: biszexuális

Regisztrálás ideje: 2013. december 06.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!