/ 43 oldal
Hozzászólások
Így igaz!
Sziasztok!

Időnként én is benézek. A nagy csapat hiányzik.

wave
Mindenhová élvezhetnél a szép bocival, ezt a nevet adtam neki!
Az Aerosmith koncertre el akarok menni, de anyagilag nem túl jó a helyzetem. Egy hangmérnök felajánlotta, hogy szexért cserébe ad nekem jegyet, 14 évvel vagyok idősebb nála. És nem szexeltem pénzért, javakért cserébe. Most eladjak valamit, vagy jó zene, nem tudom milyen szex?? wow2
A prosztatamasszázs is segít.
Nem csak a számba engedném!
Köszönöm a válaszodat, kedves Supervisor!
Sziasztok! Tavaly ősszel megismerkedtem egy korombéli férfival, komoly kapcsolat alakult köztünk. Elérkezett a szeretkezés is. Ezelőtt az illető mondta nekem, hogy szeretné a szeretkezésünket a telefonjával felvenni. Erre én azt montam, hogy soha senkinek nem engedtem, és most sem engedem. Nem akarom. Jóval később derült ki csak, hogy mégis felvett mindent. Nem láttam a telefont nála. Amikor kiderült, hogy mindent felvett, letoltam, de nem túl durván. Erre ő megfenyegetett, hogy kitapétázza a felvétellel a lakóhelyemet, és elküldi minden ismerősömnek. Akkor azt mondtam, feljelentem. Kicsit ismét közeledett.Mivel tavasszal sok dolgom volt, nem tudtunk találkozni. Többször is akart. Mivel komoly indulatkezelési, és önértékelési problémái is vannak én lefeküdni már nem akartam vele, csak annyit akartam, hogy kérjen bocsánatot tőlem, és válaszoljon pár kérdésemre, de őszintén.(Ő és az őszinteség?) Legutoljára megfenyegetett újra, durván sértegetett megint, és valótlan dolgokat állított rólam. Úgy gondolom, én minden esélyt megadtam minden esélyt arra, hogy rendezze a sorait, de nem élt vele. Zsarolással vádolt, ami nem áll fenn, és még mindig neki áll feljebb. Szerintetek mit csináljak? Mert a dolgot nem hagyom ennyiben. Tudomásomra jutott az is, hogy egy másik bűntettben is részt vett. Az nem szexuális jellegű, de súlyos. A szexuális bűn esetében fennáll a bűnismétlés esélye. Valószínű, hogy már többször megesett. Nem találom a szex az exxel topikot. Ott többször feljelentést javasoltak. Mert egyértelmű volt, hogy az ex nem tudott semmiről, bosszú volt a szakításért. Segítségeteket előre is köszönöm!
Szívesen engedném őkelmét minden résembe, a spermával együtt! smile
Nem tartottam soha etikusnak, ha valaki házas, foglalt volt. Nem leszek második! Csak első, és egyben utolsó. És nem osztozkodom senkivel. Én bőven elegendő vagyok. Még túl sok is, mert nimfomán vagyok, és a szexuális műveltségem is jobb az átlagosnál. Pl. ismerem a tantrikus szexet. Így jóval élvezetesebb a szex.
Engedd belém!
Ilyen szép farkat, és iyen sok anyagot szívesen lenyalok. És máshova is mehet! smile
Én nem csak szopnám, hanem több helyre is beengedném ezt a gyönyörűséget.
Nemrégiben 3 biszex férfival szexeltem. Természetesen először mindenhol engem kényeztettek, majd utána egymást is. Életemben először voltam ilyen helyzetben, de nagyon élveztem, többször is. És nagyon izgatott a férfi-férfi szex, és a közös szopások. Nemsokára ismétlünk, és az ígéret szerint több biszex férfi is lesz. smile
Szép estét mindenkinek! Nagyon régen jártam itt, hiányoznak a régi beszélgetéseink, a jó társaság. Már szólóban nyomom. wave
47 vagyok. Egyre inkább azt veszem észre, hogy jóval fiatalabb emberkék akarnak sexelni velem- Húséges társból legyek szexgép? Már független vagyok- hülye voltam. hogy nem éltem a lehetőségekkel.
Közepes, kemény, és 46 évesen is kemény, feszes. Sokaknak bejön. Eredeti. buck
Kedves dako84!
Az általad leírt viselkedésmódot sajnos nagyon magasan kvalifikált emberek is elkövetik, gyáva emberkék az értelmesebbek között is vannak.
De vagyok még, és mindenképpen akarom a Deep Purple-t látni, hallani! Nem a füstöset, hanem a Child in time-ot, ahogy Ian visít! circling
A technikai problémákat valóban , számomra viszonylag hosszú idő alatt orvosoltátok. Ezt dícséretesnek tartom. Jómagam, már nagyon keveset vagyok fent, végigrohanok, és kész.. Nekem önként távozó, (Tudatosan elnémított.) vagy letiltott. értelmes tagok hiányoznak., velük tudtam kommunikálni. Várom őket vissza, de nem biztos, hogy visszatérnek. Nem baj, néhányukkal más kommunikációs csatornákon tudom a kapcsolatot tartani..
És más közösségi site-ok is vannak, ahol az értelem, nem hátrány. Csak ebbe is gondoljatok bele, mert a beteges, lúzer felhasználóknak nem kellene ellepni a GG-t. A mai napig a legszínvonalasabb oldalnak minősítem több oldalon, de szerintem ez nem elég. Reklám, és probanganda helyett nem egy adminicska a garancia, inkább a felhasználók. Ennyi. Off.

(megtisztelnéd a fórumozótársaidat, ha NEM "beteges lúser felhasználóknak" minősítenéd őket! ha az adminnal van bajod, akkor írj E-mailt az ügyfélszolgálatra, vagy írj a megfelelő topicba! ez a topic más célból indult!) :tom ejnye1
P. Mobil: Ha újra kezdeném

Ha újra kezdeném, ha újra kezdhetném, újra kezdeném...

Láttam, nem fértél a bőrődbe.
Felszedtelek téged elsőre.
Mi voltunk a világon a legjobbak,
ebből semmi nem maradt.

Együtt éltünk tíz évet,
őrzök rólad néhány fényképet.
Ha szembejössz az utcán, nem ismerlek meg.
Nem talállak, nem is kereslek.

Refrén:

Minden tegnap volt,
Minden megtörtént.
Te mindig szerettél,
veled volna jó, ha újra kezdeném.

Egy soha nem volt kisgyerek,
aki nem mondta nekünk: Szeretlek.
Aki nem fogta a kezünket.
Aki nem sír, és nem nevet..

Refrén:

Minden tegnap volt,
minden megtörtént.
Te mindig szerettél,
veled volna jó, ha újra kezdeném.

Gitárszóló

Refrén:

Minden tegnap volt,
minden megtörtént.
Te mindig szerettél,
veled volna jó, ha újra kezdeném.

Minden tegnap volt,
minden megtörtént.
Te mindig szerettél,
veled volna jó, ha újra kezdeném........

Album: Ez az élet, Babolcsai néni! (1994) Kiadó: Hungaroton. Zeneszerző: Kékesi Zoltán, szövegíró: Schuster Lóránt.
Engem nem főzött meg, inkább őt ! circling Mindegy. Nem kell észrevenni, mert ez a parancs! vigyor1 eplus2
Szerelemből tettem, nem pénzért. Ennyi, de bánom már. zavart2
Nekem vannak felvételeim! buck Egyiket sem kértem! vigyor2
Szia Doki! Be jöttelek üdvözölni! Talán még emlékszel rám! smile
Ha lenne lányom, nem tudnám így hátbadöfni, ha a férjem tenné levágnám neki. szomoru1 Anyám sem kímélném. szomoru1
Szóval van elég nem családon belüli pina, és fasz is, hogy az ember kiélje magát. Ennyi!
Igazad van Maci! Ezen törpöltem, de latint is már vagy 25 éve tanultam! Bocs, meg egy anyamedve! hehe buck
De az Egerek és emberekben sem volt kutya, sőt még ő is rendezte. ( John Malkovits játszotta a testvérét.)Nagyon tehetséges színésznek tartom. worship
Steinbeck műveitől, amúgy is meghatódok!
Csak beköszönök, mert már rég tettem! smile Te hiányzol nekem! wink worship
Köszönöm, ez a kedvenc számom tőlük, és minden nap meghallgatom. És irígykedem, lennék ott Bono mellett.
Te mindig olyan zenét teszel be, ami katarzist okoz, lelki orgazmust. worship vigyor2
Ja, fordítás! zavart1 Mert meg leszek baxva!
1. Gondolkodom, tehát vagyok! bee1
2. Kefélek, tehát vagyok! hehe
3. Mocskos blues Tamástól, meg a bandájától....... crazya
Cogito, ergo sum! Létezem! circling hehe Stílusosan, hogy legyen benne szex: Coitus, ergo sum. eplus2
Pocsolyába léptem, sáros lett az új cipőm, hiába keféltem ..... eplus2
Mindnyájatoknak boldog, békés, karácsonyi ünnepeket kívánok! wave wink
Tisztelt Vazelinátor!
Tom nem sértett meg, ő csak idézett! Ismerem a fajtáját! eplus2 Vétlen ebben, úgyhogy ne bántsd!
Nem fogom megírni a nevet, ő már vette a maga módján a lapot. Nincs olyan emberek barátságára szükségem, akik hátbadöfnek. Én egy ütődött fajta vagyok olyan értelemben, hogy bízok az emberekben, mert ember vagyok. Nem idomulok a mai világ torz etikájához. Minusz az iwiw-en. Bingó!
Bocsánatot meg nem fog kérni soha.
Áhh, hagyjuk! Off!
Értettem, tisztelt globál-admin Úr!
Csak annyit írok, hogy nem hazudok.
Kedves Tom főadmin!
Igyekszem a lehető legrövidebb, és objektívebb lenni!
Először téged idézlek: "egyoldalúan meg nem tiltok" (Ez zárójelben volt.)
Egy nagyon-nagyon durva sértés ért itt, az, hogy "agyhalott" vagyok, egy olyan embertől, aki a vitában nem volt érintett, nem bántottam, sőt kedveltem. Ennek semmi nyoma a GG-n, de többeknél mentve van. Ilyet rám nem mondhat senki, és eddig nem is mondott. Nem kérek erről igazolást sehonnan, mert nem is tudnak rólam ilyet kiállítani, és csak hatóság kérheti. Kérem eme durva sértés rendezését, no nem tiltással, mert nem vagyok gonosz, de "személyes megtámadtatás" címén szóbeli figyelmeztetés a minimum! Kedves főadmin úr, ezt a kifejezést is te használtad, csak tőled idéztem.

Tisztelettel: zelli
Sziasztok! 3 hét után most jöttem ki a kórházból. De egy nap nem maradt nyugodtan, mert a ****életveszélyesen megfenyegettek, szóval ha nem jövök KO. A helyiek védtek, de ez nem elég. A police nem hajlandó segíteni. Az okot nem értem. Nincs ok, max. a parazita életmód, nem ismertem őket. De legalább Te hülyítheted tovább az embereket, mint egész életedben. Tudod ki?

****sajna ezt itt nem lehet:prune
Jó estét!
Igazából nem is jó!
Egy olyan ember vagyok, aki kénytelen a felesége nevén bejelentkezni. Megadta a username-t, és a jelszót. De földi halandó, user nem léphet be egy IP-címen két username-mel, vagy többel. Földi halandó nem!
A feleségem Zelli, de akiért néhány kedves szót szólnék, az közös barátunk volt. Tunyogi Péter.
Elhunyt. Tavaly támadták ebben a topikban is, de feleségem megvédte őt privátban, a hozzászólóval szemben. A média sokat hazudik, és mások is. Mi valóban ismertük, személyesen, régebbről, és bíztunk emberi egyenességében. Jó ember volt, és tisztalelkű.
Részvétet szeretnék nyilvánítani, egy nagy embernek a feleségem nevében is, aki se nektek, se másnak nem hazudott.
A személyét ne érje több bántás, hergelés, provokáció. Ő egy tiszta ember, ugyancsak.
Megvédeni magát most nem tudja, jó ideig, de nem írom le miért. Mindenesetre a sok hazudozás megviseli. Szeretem, ha nem is tudtam kimutatni mindig, de ő nem hazudott nektek, ahogy nekem sem. worship

Ave Tunyó, kedves barátunk! worship worship

Jelenlegi írásomról még nem tud, de úgyis elmondom neki.

"Menj, az úton menj tovább!
Ne nézz, ne nézz vissza már!
Menj, az úton menj tovább!
Ne nézz, ne nézz vissza már!"

szomoru1 wink
Fedi, fedi, de kitörlöd, ugye? worship wink eplus2
Nekem popsim, cicim, és puncim van! wink
Van egy néprajzi kutatás során összeszedett anyagom (nagy anyag), csak lemezre mentve, és nem találom, egyébként a nemi jellegekre vonatkozó gyűjteményt közzétenném!
A barátok .exe nálam tabu, nem én kezdtem, de egy állítólagos barátnő, aki a fikázásban nagymester, ne dobja oda a vén picsáját egy tál bablevesért. Mert azért hívott, hogy az esküvömhöz gratuláljon, sértődve, hogy nem hívtam meg, de elárulta, hogy lefeküdt egyszer az exel, mert finom bablevest főzött(mellékesen tőlem tanulta) Tegye. Önző szar volt mindkettő. eplus2
Amúgy az idegenforgalmis vezető volt faszija, bepróbálkozott nálam, de elküldtem a halál faxára.
Nem hiányzik a társaságuk! zavart2
Amúgy kasza! wow2
Így könnyű! Módosítva tartalmakat! eplus2
Ja, a hatalom megrészegít. De kiket?
Engem soha!
"Nincs semmim, mit másokra hagyhatnék,
nem vagyok bölcs vezér, nem vagyok szent!
Néha még álmodom, már nem félek....
Eddig még bármiben hittem is, mind tönkrement!"
rolleyes
Sajnos a hír nem pletyka!
Györgyi ma délután szívinfarktus következtében elhunyt! Néhányszor Martonvásáron összefutottunk.
Bementem az iwiw-re, és a közös üzenőn Baby Gabinál láttam a hírt. Nem olyan lány Gabi, hogy ebből viccet csináljon!
Megnéztem a linket! Sajnos tényleg igaz. 44 éves volt! Őszinte részvétem! szomoru1
Sziasztok nappalisok! wave
Kedves Molly, boldog születésnapot kívánok!
Fiúk, most illene nektek kiszolgálni a hölgyet!
Hawai, dizsi, stb! vigyor5
Sziasztok nappalisok! wink
Még fősulira jártam (1987-1990), amikor Tüncikét láttam egy német adón, Hugo Egon Balder Tutty Frutti Party-jában. Akkor speciel idősebb volt nálam nagysága. Vagy egy éve egy link vezetett egy bulvárlaphoz, ahol meglepve olvastam, hogy már vagy 4 évvel fiatalabb nálam, sőt lényegesebben is kisebb a súlya, akkor az engem látó emberek valószínűleg optikai csalódás áldozatai, mert ilyen mangalica sosem voltam. Utálom, mert a semmivel jól megél, szégyelem ilyenkor, hogy azt mondja, tanítónő! Persze, nem értem, hogy ment át az ének-alkalmasságin is, pl.
Holott a fősulimon az énektanárom a diplomát akaró, híres rocker ismerősöm is megbuktatta. Ő legalább tud énekelni, valami más probléma lehetett. Beszéltem az érintettel azóta.
Fizessenek csak Tüncikének, a szépségéért, az eszéért, a hátán felmászó Csabikákért, meg, hogy Donatellácska rózsaszín iskolatáskát kapott. Boooooaaaaaa! De a plebsnek ez kell! Megértem Surdit! Ezt a ....-t felnőttként is lecseszném a Taigetos-ról! zavart2
Egy híres filmből, egy híres mondat jut eszembe: "Könyörgöm, ak....k fel!" by Harkányi Endre (Mézga Géza hangja)
Bocs, de kifakadtam. De még másoktól is a mai médiaszennyben! zavart1 zavart2
Sziasztok nappalisok! wave
Verset írni most nem nagyon tudok,
kiszállt belőlem az ihlet.
De sok boldog szülinapot kívánok minden ünnepeltnek! A sok-sok nappalis szűzességnek! vigyor5
Charlotte-nek és Pillécskének! wink
Ne szomorkodj kedves Sam!
Csak könnyezik a szeptember, kiadja a fájdalmát.
Biztosan tartogat még szépséget is! wink
Jó nagyot mindenkinek! wave
Elfogtam egy üzenetet! Legalábbis a másik identitásom Margarete G. Zelle, alias Matat a Hari kémnő. hehe
Üzenet Surdilovicsnak: " Te mocsok! Bár már le se szarsz, de én szeretlek!
A vasárnap bekövetkező eseményedre előre is nagy hejjehujját kívánok! Puncival/kkal, piával, stb.
Mert Te csak hétközben vagy, de öregedésed jele vasárnap lesz. Majd valamit e-mail-ben is küldök, de a múltkorira sem válaszoltál! Kabbé!" mf2 eplus2

Nyeu! eplus2
Kedves öregSam!
Kellemes pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánok neked! wink
Szép napot nappali! wave
Ma nincs kaja? confused
/ 43 oldal
/ oldal   Összesen: 2116 hozzászólás, Listázva: 1-50

zelli

Nem:

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2007. április 27.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!