/ 1 oldal
Hozzászólások
Hát ilyen nőt érdemes is megnézni,szenet is gyönyörköttet worship
Hát ki az aki a te melleidet nem nézné meg közelebbrő is wave
Én szívesen megmettszenék egy szép nő fácskáit vagy szőlőjét,Nagyatád környékén smile
én imádom,de nem kapok sajnos
2 vékony nőies szőrös puncit kényeztetni egyszerre az tuti jó lenne
Csak a szőrős,nem is szeretek másikat,de nehéz partnert találni
Nagyon formás az asszonyka,biztos lesz neki tetsző is.
A helyzet az,hogy sokkal több embert érdekel,mint aki ír is valamit,sokan csinálják is,de nem merik felvállalni
somogy-zala megyéből keresek partnert
nagyon szép vagy
Szerintem sokan kipróbálnák,de nincs kivel
én 46 leszek,párom 44 lesz,de nem bírja,szívesen kényeztetnék én is valami friss pipihúst vagy egy idősebb milfet
ma 17.30 után Zalaegerszegről Nagyatádig van helyem egy tüzes leányzónak
Nagyatád vagy Nagykanizsa környékén én is szívesen mennék egy ilyen masszőrhöz
jó lenne kipróbálni egy gyönyörű nővel egy szuper masszázst
Zalaegerszegről,Nagykanizsa és Böhönye lenne valaki lány,utitárs egy jó szexel
Nagyatád környékéről keresnék hölgyet kellemes jó szeretkezésre
imádtam a filmjeiben,kár,hogy nem ismerem személyesen
Szexfüggő 43 éves pasi vagyok,igényes partnert keresek szexre Nagyatád Nagykanizsa környékéről ,hellyel rendelkezők előnyben,hosszútávra keresek.
holnap Böhönyéről Budapestre egyedül unalmas,hölgyet elvinnék magammal
Hétfőn Budapestről Baja Nagyatád tüzes kislányt cipelnék
szívesen ismerkednék ilyen fiúval
Dákó,lehet,hogy van egy két dolog amiben igazad van és ezt én is tudom,az asszony is biztos,hogy nem mond el mindent de hogyan szedjem ki belőle,fogóval nem tudom,biztos,hogy ő is akarta,megpróbálta milyen a másé,de nem jött össze,meg tudom nézni mi történt de sajnos nem látok mindent és nem is hallok,mert a rögzítő nem úgy működik ahogyan kellene,ráadásul még a porszívó és a mosógép is ment,az biztos,hogy nagyon megbánta,de a kapcsolatunkat még erősítette is,azóta napi szinten megy a szex is.
Sziasztok,látom azért kapok értelmeseket is,a dolog lényege ,hogy én eddig soha nem csaltam meg,mivel nem volt kivel,lenne hol,de én kitartottam mellette,mert szeretem és ő is szeret ,ez amiért történt meg magyarázhatatlan dolog,ő sem tudja megmagyarázni,miért is volt,a lényeg előre lebeszéltek mindent mert a csávó már nyomult ,próbálkozott a páromnál és még az elején nagyon nem is akarta a dolgot de annyira nyomult már sokszor kicsit erőszakosan is,hogy be adta a derekát.
a regisztrálásom pedig már régen történt de soha nem jött össze semmi,lehet rajra ércelődni,de felesleges,higgyétek el.a nem beszélés mögött pedig még mindig nem tudom mi van de már sokat beszélgettünk,próbáljuk tisztázni a dolgaikat ,remélem sikerül is.
Kovi,szerintem jó amit írtál és értem is,de sajnos az én nőm nem ilyen ,nem akar mással főleg nem többesben,most megbeszéltünk mindent és talán rendeződnek a soraink,de a kamerákat is azért kellett felszereltetnem,hogy tudjam mik a problémák,mert nem nyílt meg soha,magába fojtotta a dolgait és muszáj volt kiderítenem mi van a háttérben,mik a problémák,talán most már sikerült megbeszélnünk is.
Látom a szokásos magányos ész kombájnok és a túl okosak megjöttek,bízok benne ,hogy ti szarabbul jártok,egyébként bekameráztam a ház egy részét és sikerült kifigyelni,hogy mi történt,de nagyon véletlen volt állítólag és most meg van a sírás rívás,ja és elmondanám,hogy egyetlen egy komoly kapcsolatot sem sikerült itt összehozni,csak kamusok és ész kombájnok vannak javarészt,értelmeset meg nem sokan tudnak írni
Sziasztok,én nyitottam a topikot és el értem odáig amit az elején néhányan megjósoltak,álmomban sem mertem rá gondolni de most rajta kaptam az asszony,az egyik haveromat leszopta a lakásba és engedte,hogy enyelegjen vele,csávókám 5-6 perc alatt végzett de nagyon szomorú vagyok a történteken,eddigi életem teljesen tönkre,van egy sérült gyerekünk akit mindennél jobban szeretünk,10 éve vagyunk együtt és most hogyan tovább???????
én csak egy karcsú szép nagy cickókkal megáldott fazonírozott puncis jó negyvenest szeretnék hetente többször is kényeztetni
Nagyatád környékéről keresnék szexpartnert,helyem van ,jövő héten bármikor jöhetsz este,csinos hölgyet de akár hölgyeket is várok csak kölcsönös szexre.
szeptember 16 Marcalitól Budapestig egyedül utazom 16 vasárnap meg vissza,szexpartnert keresek társnak.
Egyébként érdekelnének olyan vélemények, hogy kik azok akik beszélgetnek erről a párjukkal? Nem ismerte el először de azért rávettem.
Hogyan jött fel a téma? Én próbáltam rávezetni,de mindig csak azt mondta,hogy mit képzelek én róla.
Lebukott vagy magától mondta? Úgy ,hogy észrevettem az előzmények között.
Akinek sikerült valahogy rávennie a párját a masztira, annak hogyan sikerült? Szex közben sem mondta,hogy most így vagy úgy csak nagy nehezen tudtam rávenni,hogy mondja,hogy hogyan szeretné. Pozitív vagy negatív eredménye lett? Most már 2 alkalommal volt,hogy rá tudtam venni,hogy dugás közben segítsen rá magának egy kicsit és eszméletlen nagyot élveztünk és közösen,de próbáltam rávenni,hogy csináljuk egymás előtt de azt még nem meri,pedig közben is figyeltem ,hogy látszott rajta,hogy ő ezt nagyon is igényli,volt amikor én csináltam neki de akkorát élvezet,hogy az félelmetesen jó volt ,de nem nagyon szokta engedni,csak szerintem akkor mikor már nézett egy kis szex videót és én a közelben voltam,vagy lehet,hogy megzavartam közben,mert olyan is volt utólag észrevettem,hogy valószínűleg masztizni szeretett volna de megzavartam és akkor is csak félre vezette,hogy ő nem is azt akarta.
Volt aki rejtett felvevő eszközzel figyelte meg a párját? Gondolkodtam már én is,hogy bekamerázom a házat,de nem találtam olyan cuccot amit állandóra fel lehetne rakni és nem lehet észre venni és számító géppel össze lehetne építeni.Volt amikor a bébiőrön keresztül hallgattam de nem volt észrevehető semmi,túl finoman csinálja,már nagyon is odafigyel még a telefonjára is nehogy lebukjon,még az előzmények is ki vannak törölve és az inkognitó módot haszállja amit nem tudok vissza nézni,pedig tuti,hogy sumákba még nézegelődik.
Úgy látszik beindult a téma,van aki sztorizik pozitív élményéről és ez jó,van aki komolyan veszi mint dako84,egyik és másik hozzászólás is érdekes,de sokan nem nagyon részletezik a dolgot.
Meglátásom szerint sem a bűnösség miatt kérdeztem a dolgot tőletek csak arra lettem volna kíváncsi,hogy kinél hogyan működik a dolog,mert tudjuk,hogy a lányok is szeretnek masztizni de utána jobb e nekünk is vagy csak ők titokban kielégítik magukat és ezzel le van tudva a dolog.Míg a férfiakat ,legalább is engem akár napi szinten érdekel a szex,a lányokat meg nem ,sőt nem mindig napi de van akinek heti egy elég.vagy van úgy,hogy csak a saját kielégítése a cél a másikkal meg nem akar sokat foglalkozni,esetleg egy gyors numera aztán kész.Várom további hozzászólásaitokat,jó irogatást mindenkinek és bátran részletesen írjatok.
Na látom jó témát nyitottam,örülök,hogy titeket is érdekel a dolog.Nálunk sajna az a helyzet,hogy én véletlenül vettem észre,hogy szex videókat nézeget és mindig akkor mikor nem voltam a közelébe vagy dolgoztam és észre vettem a telóján az előzmények között,hogy miket nézegetett,de mindig olyankor mikor én nem voltam a közelben,ráadásul mikor meg én kértem ,hogy legyen szex akkor nem csak szánalomból nagy unszolások árán kaptam de lehet ,hogy csak kegyelemből,mikor meg rákérdeztem,hogy biztos masztizik akkor meg tagadta rendesen,hogy ő biztos,hogy nem csinál ilyet,de aztán rábizonyítottam a dolgot és akkor elárulta,hogy mégis.
Kértem ,hogy csinálja nekem vagy előttem vagy közösen de arra meg nem hajlandó,még szex közben sem fogja meg a nunust,pedig nagyon izgató jó punija van.
Kíváncsi lennék ti mit szóltok hozzá,vagy van ezzel más is,lefigyelte már más is az asszonyát?
Sziasztok.
Travit keresek, akit heti 1-2 alkalommal lehetne szopatni/dugni. Nagykanizsán vagy Nagyatádon,de lányos fiúk is érdekelnek.
Nagyatád,Nagykanizsa vagy környékén nem tudtok ajánlani egy szuper csajt akihez el lehetne menni egy jó szopásra vagy dudásra.
Már egy ideje én is fűzöm a csajom de nem meri előttem,pedig tudom,hogy titokban meg csinálja de nem vallja be sőt tagadja
Nagyatád Nagykanizsa és környékéről keresek elhanyagolt kiéhezett nőt rendszeres tartalmas szexre.
Somogyban transz-cd-lányos fiú van e
ma este{kb 6-7 ora} Budapastről Balatonszentgyörgyig szexéhes uti társam lehetsz,írjál ha érdekel
ha találtál akkor szóljál,kiváncsian várom
Én is úgy vagyok a témával,hogy izgatna egy fiú kemény farkát kiverni vagy akár kölcsönösen le is szopni de sajnos nincs se pár se fiú akit lehetne ,de múltkor volt agy srác aki kamba kiverte ,csak úgy ismeretlenül és gyorsan,különös volt,de azóta semmi,pedíg több helyen is keresgéltem de nem találtam semmit és senkit,aki van mindig messze vagy túl idős
Somogy Zala Baranya megyékből keresnék hellyel rendelkező lányos fiút,cd vagy transzit esetlg ha tudtok ajánlani vannak tapasztalatok az is érdekelne
Én is szívesen ismerkednék olyan somogy megyei fiúval aki rendszeresen le tudja magát szopni és érdekelné másé is,vagy akinek nagyon sok spermája van és nagyokat tud vele lőni.
szívesen dugnék ilyen csajszival aki tud ilyet,élvezetes lenne az biztos
Somogyi transzit,lányos fiút,cd keresek szexre
Nagyatád környékéről keresnék egy tüzes menyecskét közös szexre
Én arra lennék kíváncsi,hogy nagykanizsai lányokkal kinek voltak élményei,vannak e ilyenek.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 48 hozzászólás, Listázva: 1-48

greg12

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2013. december 25.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!