/ 1 oldal
Hozzászólások
És ezt kevesebb, mint 24 óra alatt észrevettétek.
És a poloska bemutatkozott, hogy "sziasztok, a Tik-Takból jöttem!"
Elnézést, nem a supervisor-i üzenetre válaszul akartuk, hanem önálló üzenetként a témában.
Ezen a héten 3 pasi írt ránk és egy ismerősnek jelölt. Mindegyikük esetében egyértelmű, hogy el sem olvasták az adatlapunk!
S majd gondolom lesz közülük, akik megjelenik ezen a fórumon és beírja, hogy a bunkó párok még csak nem is válaszolnak. Hát azoknak, akik arra nem veszik a fáradtságot, hogy 1-2 percet az adatlapunkra szánjanak, azoknak nem is...
Persze ezek után, ha mailt kapunk egy érkezett üzenetről, már kedvünk sincs belépni, hogy megnézzük... úgyhogy igen, a pillanatnyilag épp álló farokkal mindenkire is "tüzelő" felületes pasik miatt kicsi az esélye azoknak is, akik egyébként "normálisak".
Hadd foglaljam itt össze az elmúlt pár hét tapasztalait:

Ránk ír egy pasi, hogy nagyon szimpatikusak vagyunk, beleírta azt is, hogy „elolvastam, megértettem”.

(A bemutatkozó szövegünk végére tettük ezt a kérést, hogy lássuk, egyáltalán veszik-e a fáradtságot, hogy végigolvassák, mielőtt írnak. A szomorú statisztika, hogy 10-ből 9 nem. Ők gondolom épp a farkuk verik az oldalt nézve és gyorsan kiküldik 20-30 párnak, nőnek ugyanazt a copy-paste szöveget... rájuk semmiképp nem vagyunk kíváncsiak.)

Na szóval találkozunk, beszélgetünk másfél órát gördülékenyen. A végén a búcsúzáskor mindenki mosolyog. Majd se kép se hang részéről. Sőt válasz sem az 1-1 mailre, Viber üzenetre.

Közben ránkír egy pasi, hogy őrülten csinos a párom és nagyon szeretne velünk megismerkedni. Egy pasi, aki azon kevesek között van, akikkel együtt voltunk és ráadásul alig több mint két éve. Anno a randi után jöttek az üzenetek, hogy milyen szuper volt neki. Majd kb 2 hét múlva, hogy komoly problémái vannak, külföldre kell mennie dolgozni, fejezzük be. És ez a pasi most egy másik új profilból, mintha sosem találkoztunk volna, szeretne minket megismerkedni. Finoman elküldtük a búsba...

Jönnek a kapcsolatra jelölések. Gondolom – átlépve az elveinken – próbaként ráírok kettőre, hogy mi volt a szándéka, látta-e a bemutatkozásunk, stb. Az üzenetet megkapták, elolvasták, nulla válasz. Tényleg, ezek mit akarnak?

Egy olyan nőnek, aki ugyan kacérkodik a gondolattal, hogy találkozzon, de azért nem mindenáron akarja magát megbaszatni az első hülyével, ezek nagyon romboló dolgok. Hónapokra bezárul és nem érdekli, bárki is ír, az sem, ha egy Brad Pittbe oltott Richard Gere...

És tényleg sajnálom azt a kevesebb mint 10%-nyi normális, intelligens pasit, aki normálisan tud írni, helyesírási hiba mentesen. Aki nem azért írt, mert adott pillanatban a vér leszállt az agyából a farkába, hanem mert tényleg izgatja a dolog és nem lusta szánni rá egy kis energiát. Aki tudja, hogy egy nőnek udvarolni kell még itt is. Sőt! Mert ennek a pár normális pasinak is kevés esélye van a sok hülye miatt.

(Valamint a legnagyobb tisztelet mellett, de számít a külső. Ez egy ilyen oldal. A hölgytagunkon van mit fogni, de szerintünk a legjobb helyeken. Illetve annyi éves, amennyi. Az is pontosan látszik, hogy a fotók mikor készültek. Akinek bejön, bejön. Akinek nem, keressen tovább. Viszont ha pedig mi azt írjuk, hogy min 180cm és sportos, akkor azt biztos nem azért írtuk, mert valójában 165cm magas és 80 kilós pasik jelentkezésére várunk… a párom nem fog lefeküdni egy olyan pasival, akik testileg nem vonzó legalább annyira, mint én.)

A párokról pedig inkább nem is írok, pedig az lenne az igazi. (Egy pár, akikkel beszélgetni, vacsorázni, kirándulni is lehet és az egészet megkoronázni egy közös estével, éjszakával.)
Sok esetben nem párok vannak fenn, hanem pasik, akik álmodoznak a párjuk tudta/beleegyezése nélkül. Legalább is ezt érezzük.)

De ettől még nem lehetetlen ismerkedni itt. Nekünk is sikerült. 1-2x.
Vagy inkább pénteken.
Akkor kicsit kevesebben vannak és sokszor tényleg csak párok.
A Tik-Tak-ban is vannak egyedülálló - de legalább is a klubba egyedül érkező smile - pasik, de soha nem éreztük eltolódottnak az arányt.
Pedig annyira érdekes a profilod!

Miközben férfi vagy, a profilban lévő képeken egy-egy dús kebelpár tekint ránk.

Bár hetero vagy, az alapján akiket keresel jöhet akár homo fiú is...

Tényleg nehéz megérteni, miért nem állnak sorban a jelentkezők...
Hát mi pedig minden esetben kérünk arcfotót. Tőlünk küldheti mailban, küldheti másik mailcímről, küldheti Viberen. De küldjön.
Vállalja a kockázatot ha játszani akar. Mi nem fogunk vele visszaélni. (Ha más megtenné, mondja azt, hogy ellopták a képét, vagy bármi.)
A pároknak - is - véges idejük van, végtelen jelentkezőre. Olyannal még egy kávéra sem szánunk időt, akiről nem tudjuk, hogy külsőleg tetszik-e a hölgytagunknak.

Hozzátesszük, hogy mindez leginkább múltidő. Belefáradtunk a sok-sok üzenetbe, amelyek írói annyira nem veszik a fáradtságot, hogy elolvassák az adatlapunk és/vagy hogy sajátjukat kitöltsék.

Amúgy van előnye is a nős pasiknak: mivel fontos számukra is a diszkréció nem fogják adott esetben X sör után a haveroknak mutogatni, hogy "nézd csak, ennek a pasinak dugtam meg a feleségét, nézd mekkora csöcsei vannak a nőnek...!"
De legalább a fotókból és/vagy a galériákból láthatjuk, hogy milyen jó pasi is ez a 100 éves hetero, aki puncis pasikat keres...
Mi 5 megkeresésből 4-et kb. ilyen szintű profiloktól kapunk. És sajnos ezek után sokszor az ötödiket már kedvünk sincs megnyitni...
Úgymond a hatalmas zajban elvész a hasznos jel is...
"Ami számomra furcsa, mikor bemutatkozó levelet vár el, és egy rontás nemet nem tud visszaírni."

Hát amikor kapunk egy "Van kedvetek ismizni?" üzenetet - bónuszként általában kép nélküli profiltól, egy tőmondatban is helyesírási hibákkal -, amiről egyértelmű, hogy a delikvens baszni akar, de arra is lusta, hogy elolvassa a szöveget a profilunkban, arra mi egy "nem"-et sem fogunk válaszolni.
Köszönjük! smile
"Az a fránya bőr ülés össze gyűrte a popsit, de reméljük annyira nem zavaró"
Így legalább látszik, hogy nem retusált smile
Ráadásul nem is ezt jelenti, vagy legalább is tudtommal a bitch jelentése nem csaj, hanem... smile
Hát igen, nem szoktunk füllenteni a kort illetően - és ha füllentenénk akkor sem felfelé tennénk smile

Köszönjük a bókot!
Sziasztok!
Az ötlet még jó is lenne, de szerintem ha már le van pattogva ennyire a körömlakk és nem volt idő újralakkozni, legalább le kellett volna mosni a körömlakk maradványait...
Ez az "apróság" sokat elvesz...
Gyönyörű...
...ez a boxer motor... smile
...is wink
Kár volt elszólni magad, már kezdtem azt hinni, hogy a cipő direkt van, a kontraszttal erősítendő a "többit".
Na nem mintha szugség lenne erősítésre... smile
Nagyon jó sorozat, de nem volt ez már fenn?
Hát...
Szerintem meg te nem a Tic-Tacban voltál... kötelező tánc???? Amúgy eleve el sem tudom képzelni, hogy lehetne arra kötelezni valakit, hogy táncoljon smile

A zenei ízlésről meg lehet vitatkozni, csak felesleges... Van akinek a Tic-Tacban adott 80-as évek zenéje jön be, van akinek meg a máshol adott tuc-tuc...
Sziasztok!

Szerintem a sorozat teljesen rendben van/lenne, de miért töltöttétek fel többször ugyanazokat a képeket?
Nagyon jó videó, szinte tökéletes... smile
Akkor lehetne talán még jobb, ha a végén még egy picit tovább veszitek és látszódna, ahogy elkezd csöpögni ki a nedű a párod puncijából... wink
Talán inkább "engedélyezve"...
Köszönjük a bókot! smile
Tudom! Azért - is - a feleségem... smile És köszi! smile
Csak mértékkel... Még meguntok minket... smile
Köszönjük a dícsérő szavakat és a szavazatokat!
Ha tetszenek a képeink, nézzétek meg a régebbi sorozatainkat is... smile
Sajnos a rendszer hibája, hogy ha egyben jelölöd ki a képeket feltöltésre, akkor fordított sorrendben jelennek meg, mint ahogy a forráshelyen vannak.
De írni kell egy levelet az adminisztrátornak és általában a feltöltést követő munkanapon megcserélik a sorrendet. (Ebben a pillanatban a mi tegnap este feltöltött sorozatunk képei is fordított sorrendben vannak még...)
Köszönjük mindenkinek a dícsérő szavakat! smile
Gyönyörűk a kompozíciók. Is. smile
Lányt még ekkora farokkal nem láttam... Nem lehet, hogy rossz helyre lett feltöltve?
Ne legközelebb, hanem most rögtön...! smile
Én viszont ilyen titkárnőt wink

G.
A szőrös punci még teszik is néha-néha, de itt messze nem csak a punci szőrös... smile
G.
Azért nálatok sem panaszkodhat a pár férfitagja wink
G - a pasi smile
Köszönjük az eddigi hozzászólásokat, üzeneteket! smile
Sziasztok!
A hölgy NAGYON csinos, de egy dolgot nem értek - s ezt több párnál is leírhatnám:
Ha párok jelentkezését, véleményét várjátok, akkor nem gondoljátok, hogy a férfitagra is kíváncsi lenne az esetleges érdeklődő pár? smile
Köszönjük a dícséreteket, reméljük a következő beküldésünkig nem fog annyi idő eltelni, mind az első kettő között.
Addig is, ha még nem láttad, nézzd meg az előző sorozatunkat. smile
Igényes fotók!
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 38 hozzászólás, Listázva: 1-38

vandg

vandg Nem: pár

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2007. május 08.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!