/ 1 oldal
Hozzászólások
Miért voltam biztos abban, hogy lesz aki kardot ránt ? Ha elolvastad volna jóember az első mondatot is, - vagy inkább ha felfogtad volna ? - láthatnád hogy amit írtam, nem neked írtam. Ezek szerint ! Szóval......, nincs itt semmi látnivaló, tessék szépen tovább menni ! smile
Kéretik hogy a következőket senki ne vegye személye elleni támadásnak ! Azok miatt írom le, akik esetleg tanulva belőle a maguk javára tudják fordítani. Tehát, a tény : - aki olyasmire vágyakozik amire nem eléggé érett, az bizony önismereti probléma. Ciki, nem ciki, lehet felháborodni : nem vagyok én hülye...... de ugye az alkoholistának is az az egyik ismertetője hogy saját maga szerint ő nem alkesz.
A szex - benne a személyes vágyakkal - nagyon kényes téma. Köszönet az őszinte írásokért, tanulhat ebből az is aki a saját vágyait "beszéli rá" a párjára, aztán sikít mikor mással reszel, meg az is aki addig-addig cseszteti a dugót a palackban, hogy a kiszabaduló szellem ( IS smile ) a párját, meg az életét is maga alá gyűri. Mindenki ismer a "kívánni nem tudásról " ezer viccet, de inkább gondoljatok a ( dakota ?? smile ) közmondásra : - vigyázz mit kívánsz, mert még megkapod.....
Az is igaz, hogy mindenki a saját módszerére esküszik, így mi sem tartjuk jónak ha az "izgat ha megdugják a feleségemet " álomtesztet mindjárt egy swingerben kezdjük próbálgatni. Pedig nem rossz az - már mint a topic címe - csak ésszel !
Mikor elkezditek keresni a párod hüvelyi orgazmusához vezető utat, közben te is tűzd magad elé célul, hogy megtanulod mozgatni a füled. Kb. ugyan olyan arányban található ilyen is, olyan is. Pedig a szükséges kellékek mindenkinél megvannak. Viszont az is tény, hogy mielőtt azt vizsgálgatnánk hogy hüvelyi vagy csiklós orgazmus-e, nem árt előtte tisztázni, hogy az adott pár, illetve hölgy mit ért orgazmus alatt. Ha tudnád hány nő bólogat hogy neki biz' tud lenni hüvelyi orgazmusa, pedig még egy tisztességes csiklós csúcsot sem élt át. Nem állítom hogy ez minden nőnél áll, de ha ezt korrektül lehetne vizsgálni, megdöbbentő dolgok jönnének elő. Konkrét ötletem nincs, talán az, hogy egyáltalán nem muszáj erőltetni hogy hüvelyi legyen, fontosabb hogy minél nagyobbra sikerüljön.
Kedves Ravenna ! Szeretnénk betartani a szabályzatot, hát légyszi' Írd meg hogy netán azzal megsértjük-e azt, hogy "itt arról beszélgetünk, hogy mi van szegedi viszonylatban..." ? Az istenért sem szeretnénk ki moderáltatni magunkat ! Köszi a választ !
Na, meg az a "szegény tulaj, aki nem tud még védekezni se...... Egyébként, csak hogy pontosítsunk ! Sehol sem írtam hogy a szóban forgó klub sz.... hely. Nézd, Kedves Csipkerózsika, hogy Neked is egyértelmű legyen, ide írom hogy szerintünk A VITATOTT KLUB JÓ HELY ! Jó annak, aki azt kapja amire számít, legalábbis többé-kevésbé. Aki meg még nem volt, az jogosan próbál érdeklődni, no vele osztottuk meg a tapasztalatainkat, hogy az ódáknak is legyen ellensúlyuk.
Hogy az én "beszélőkém".....? Tudod, - mint írtam - ha egyszer nem volt fogadóképes a jelenlevők közül senki egy új ismeretség kötésére a bárban, akkor kinek toltam volna a vakert, szerinted ?
Csak azért gondoltuk, hogy szerencsésebb lenne többet foglalkozniuk az újakkal - sajnos mi nem tapasztaltuk az általad említett "ajnározást" - mert logikailag az újakból lehetnek a későbbi rendszeres új tagok. Ha nem, hát marad a törzsgárda, az meg ugye idővel mégis csak unalmas lesz. Meg hát mi lenne a swinger lényege ? Folyton ugyanazzal a pár taggal szexelni ?
Egyébként a "meghívásod" KOMOLYAN megtisztelő és igazán kedves ! Köszönjük ! Sajnos nem tudjuk azt mondani, hogy egyszer élünk vele, mivel ez a helyi klubkérdés még mindig nyitott dolog nekünk. Nem mondtuk ki egyértelműen hogy soha többet, de az eddigi tapasztalataink alapján alaposan meggondoljuk. Legyen mindenki másnak nagyobb szerencséje !
Mivel ez az "okításos" topic, vegyétek lazán, de valósként a következőket : A legnagyobb jóindulattal tudom javasolni kedves ffi társaimnak, hogy tessék némi fenntartással fogadni - főleg induló kapcsolatnál- ha a hölgy azt állítja, Ő hátulról dugva tud elélvezni. Lehet hogy tényleg, de hogy így a legkönnyebb színlelni is, az is tutti.
Jajj, kedves nskr ! Még vmi ! Taníts légyszi' kapcsit épiteni, micsinájjak' ha arra az állítólag "tök ártatlan kérdésre" hogy Ti/Te voltatok/voltál már itt olyan választ kapsz röviden tömören, hogy gyorsan alapállásba rakod a beszélőkéd ? Csak me' velem konkrétan szó szerint erre az avítos rizsára ez történt a majomban.
Azért azt ne feledjük, honnan indultunk : vki kérdezte, hogy van-e vkinek tapasztalata a majmos klubról. Nekünk volt, leírtuk. Ennyi, röviden. Azt írja "kapcsolatteremtési készség hiánya..." Megnéznélek én, ha belépsz vhova, ahol mindenki már beszélgetésben van, de - illendőségből - a bemutatás erejéig feléd néz, majd ugyan, de a végén (még jó ha bólint egyet) visszafordul a társaságba és dumál tovább. Mondd már, mit csinálsz ? Oda mész elefántnak egy társasághoz, hogy " hello, mizu, mi a téma skacok, bevesztek dumcsizni ?" Ugyan már ! Hogy a szobában "óvatos simogatós-tapperolós módszerrel"...? Lehet hogy mi vunk túl hisztisek, de egy eltolt kéz, vagy egy "nem" válasz azért akármerről is nézzük, mégis csak konkrétan visszautasítás. Ammeg ritkán használ normál esetben a libidónak.
A másik meg, hogy lám-lám, szóval van ITT olyan, aki "magára zárja az ajtót", meg sérelmezi ha" a háta mögött egy kövér pasi markolássza a (saját) farkát".... mindez történik egy swingerben.... most komolyan ! Az ilyen mé' nem marad otthon? Megkérdezném, mire számított ? Bredpitty klónok tömegére ?
És még vmi ! Aki olyan jóban van az említett tulajjal, hogy "...majd szólok neki....." az inkább ne azt "szólja" hogy oktassa ki az újakat...... hanem hogy (ismétlem magam) a rutinosabbak legyenek segítőkészebbek, ha azt akarják hogy bővüljön a klubtagság. Mert gondolom az a club is egy vállalkozás, amit vezetni több annál, hogy beszedem a lóvét, cserébe korrektül (!!!!) van törölköző, kaja,pia, szoba,diszkréció. Persze a dugás nagyjából ugyan úgy történik pár ezer éve, de egy szexklubnak sem ártana néha némi kreatív újítás. Vétessék ez kérem segítő szándéknak, de ha mi lennénk a tulaj, ide-oda trécsikélnénk a vendégekkel ( nem csak a dohányzós klikkel), hogy érzed magad, mi tetszik, mi nem, lenne-e vmi ötleted, stb..... Lehet hogy lendítene az üzletmeneten, mert ezzel szemben (ezen a helyen) mintha a lovak - bocsi, legyen inkább VENDÉGEK - közé lenne dobva gyeplő : ott az emelet, oszt' dugjon aki bír....
Hogy a negatív írással rontjuk a hely hírnevét ? Hogy tetszik ülni a lovon ? A hely híre olyan, amilyen. Lehet azt elhallgatni, meg lehet lakkozni is. De mindkettővel hazudunk annak, aki érdeklődik.
Összegezve : persze legmegbízhatóbb a saját tapasztalás, szerencse fel ! De előtte tanulj a rutinosabb kommentelőktől is, és végy kapcsolatteremtő leckéket Fábritól vagy Balitól a Morning showból, meg esetleg nem árt kigyúrni magad, hogy mégse' legyé' má' egy "kövér pasi" a tisztelt hölgy mögött, aki kénytelen magányosan gyömöszölni a brét.
Hát persze hogy az a biztos, amit személyesen tapasztal (a kedves) swingerező. De hát ugye, az előzetes érdeklődés is természetes velejárója ennek a dolognak. Hogy szex fűvel-fával, arról az a véleményem ( sőt mi több : tapasztalatom ) hogy mint a kommentekből is kiderült, legtöbben úgy ülnek a lovon, hogy ismerkedni (szimpátia esetén esetleg ) szexelni mennek. Hát, szerintem (tünk) erre való a tinidiszkó. A Swingerbe olyan menjen, aki KICSIT tud tágítani a jó pasi-jó nő korlátain.Ugyanis mint a hely "szelleme" is sugallja, ott bizony szexre számít az ember elsősorban, nem Shakespeare-i mélységű ismerkedési estre.
Szóval, elmondom : (induljunk ki abból, hogy első alkalmas pár vagytok)
A tulaj pár szóban bemutat a jelenlevő vendégeknek a bárban, ott még mindenki ruhában van. Ez a pár szó tényleg max. két mondatot jelent, majd megkéri a jenlevőket, hogy fogadják szeretettel és segítsék az új tagot. Ennyi ! Mit is tehetne többet, lássuk be ?! Mégis csak felnőtt emberek járnak oda. A bemutatás alatt ( ugye párról lévén szó ) a jelenlévők szkennelik az új felhozatalt, aztán...... mindenki szépen beszélget tovább a korábbi társaságával. Az újak meg állnak mint szamár a hegyen, és jobb nem lévén (el)különülnek a többiektől.Szóval -legyünk őszinték- nem túl segítőkész a fogadtatás. Pedig nekik is emlékezni kellene milyen volt elsőbálosnak lenni. De mégsem invitál egy társaság sem maguk közé, gyertek üljetek ide, stb....... Semmi. Oldd meg !Így ugye nehéz ismerkedni ! ( persze, aki nyolcvanadszorra van ott, annak tuttira vannak ismerősei, de hát ugye ebben az esetben IS igaz, hogy minél többször fizetsz le tizenkét rugót, annál több lehet majd az ismerősöd).
Élesítsünk ! Mivel a bárban így nem sok ismeretség köttetett, sebaj, hátha majd a szobákban, éles helyzetben. Na, ott mi van ? Benéztek, páran szexelnek bent. Ha tetszik, gondoljátok ti is csatlakoznátok. Ezt híjják szexnek, párcsere nélkül. De hát ugye (állítólag) még akár az is elképzelhető, hogy valamelyikőtök másik taggal is összejöhet. Mondjuk már dugtok, közben vizuálisan töltekeztek a látvánnyal, esetleg pl. a pasi fejében megfordul, hogy hogyan is kellene annak a csinos kis hölgynek a közelébe férkőzni, aki épp' egy pasival mulat. Na, abban a pillanatban fogod érezni, hogy nagyon hiányzik amit a bárban kihagytál. Mert mit tudsz csinálni ? Dugod a párod, közben kezet nyújtasz a másik pasinak : Szehvusz kéhlek, Béla vagyok, 40 éves, ingatlanügynök, esetleg beszállhatnék-e hahmadiknak ? Vagy csak sunyiban próbálod megsimogatni a hölgy cicijét ? Hidd el, sem az egódnak, sem az erekciódnak nem tesz jót mikor kedvesen ugyan, de nagyon határozottan eltolja a kezed.
Szóval mint korábban írtam, és a kommentekből is kitűnik : leginkább azok érzik jól magukat, akik nyolcvanadszorra szórakoznak azokkal akik hetvenkilencedszerre mentek.
És még vmi ! Ha én lennék a club tulajdonosa, finoman elbeszélgetnék a "törzsgárdával", hogy lennének kicsit befogadóbbak az újakkal, mielőtt az unalom megöli a bizniszt.
Hogy 3 ? Sok majom ! Voltunk párszor a nejemmel, hát,,,, mit mondjak ? A tulaj részéről minden very profi, és korrekt. Viszont a "clubtagok".....? Persze - ha van párod és még benne is van a buliban- akkor Ő nagyon kapós lesz. Bezzeg a többiek csajai már nem annyira "adakozóak". Lehet hogy csak rossz szériát fogtunk ki, de nekünk nem jött be. A "közösség" sem igazán segítőkész, örülj ha valaki szóba áll veled, nem hogy még el is mondja, mi merre hány méter. Megfigyeltük, hogy leginkább azok szexeltek együtt, akik már régebb óta ismerték egymást, az újaknak maradt a párjuk ( ha volt), vagy a ricsi-recsi.
BUÉK Párkeresők ! Mi is keresünk Szeged környékéről intelligens bi pasit, bi lányt, ill. párt . Mi ötvenes, tapasztalt pár vagyunk.
BUÉK Mindenkinek ! Továbbra is várjuk Szeged környékéről intelligens bi pasik, bi lányok, illetve párok jelentkezését. Mi ötvenes, rutinos, "vállalható" pár vagyunk.
Sziasztok ! Olvastuk is, néztük is az adatlapotokat. A hölgy nagyon csinos, grat Neki. Sok sikert kívánunk, sajnos valószinűleg nem mi leszünk a Ti párotok. Hello !
Sziasztok ! Szegeden mutatnánk is, néznénk is ilyesmi műsort autóban. Ötvenes, intelligens pár vagyunk.
Sziasztok ! Szegeden igény szerint mutatnák, vagy néznénk műsort autóban. Mi ápolt, intelligens pár vagyunk.
Sziasztok ! Ötvenes, tapasztalt párként keresnénk Szeged környékéről bi lányt, pasit, párt.
Sziasztok ! Szegeden vagy környékén keresnénk bi lány, pasi, pár ismeretségét. Mi ötvenes, tapasztalt pár vagyunk.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 17 hozzászólás, Listázva: 1-17

bicsabi

Regisztrálás ideje: 2014. december 17.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!