/ 3 oldal
Hozzászólások
Szeméy szerint mi bajod van vele?
Én úgy tudom elképzelni,hogy a lakásunkat is elcserélnénk min.1-2 hétre.Főzne,mosogatna,mosna.A gatyákat,zoknikat is.Aztán majd meglátnánk...... smile
Én már vertem bele.Anno,sokszor használtam és felizgat a használata,bár ma már nem használom.
Engem felizgat a kondom.Vertem már bele.Anno,sokat használtam.
Igen.Hihetetlen......
Csak folytassátok a játékaitokat.Így legalább izgalmas! Mindenki tud mindent,de nem beszéltek róla. Olyankor,amikor ő aludt és te oda merészkedtél a farkaddal a puncijához,mindig elélveztél?A spermás ágyneművel reggel hogyan számoltál el?(Azért egyszer szívesen cserélnék veled).Olyan egyszer sem volt,hogy be is dugtad?Féltél,hogy felébred?
Izgalmas éjszakád lehetett! Szabad irigykedni?Másnap az összeset bevallottad?
Gondolom,akkor rögtön el is élveztél? Lehet,az előző alkalmakkor sem aludt?
Ez a történet már régen volt..Elég kezdő voltam én is,mint mindenki ifjú korában.Mi voltunk ott , a sógornőm és a férje.Társasoztunk.A vesztes zálogot adott.Egy-egy ruhadarabot levetett.Aztán táncoltunk,lassút.Akkor már mindenki meztelen volt.Izgalmas volt,ahogyan szép lassan levetettük a ruháinkat.Persze a lányok kicsit ellenálltak.Én akkor izgultam fel legjobban,amikor a feleségemről kerültek le a ruhái.Akkor már rendesen állt a farkam.Elkezdtünk táncolni,én a nejemmel.A farkam ott volt a köldökénél.Később a combjai között.Aztán partnert cseréltünk.Akkor már nagyon fel voltam izgulva.Az előváladék is megjelent.Lopva a nejemet néztem.Nagyon össze voltak bújva ők is.Aztán ők átmentek a másik szobába és csak a suttogásukat hallottam. Később csönd lett.5-6 perc múlva megismertem a nejem nyöszörgését. Mint utóbb megtudtam a srác bele élvezett. Mi,a sógornőmmel maradtunk és még táncoltunk.Közben a csiklóját vettem kezelésbe.Később elkezdtem újjazni.Nem sokáig,mert mi is lefeküdtünk.A sógornőm is hallotta a másik szobából kiszűrődő nyöszörgést.Aztán szép lassan én is behatoltam.Már nagyon nedves volt.Nagyon lassan dugtam be.Én is belé élveztem! (1 hónap izgalom,mert a nejem semmivel sem védekezett! Nem készültünk rá.) Reggel,ébredés után már közösen csináltuk,egymás előtt.Először mindenki a feleségével,és megint csere-bere. Ez több évig ment mindenki örömére,de sajnos csak 2-3 havonta,mert másik városban laktak és a gyerekek miatt sem lehetett mindig
Akinek váladékol a hüvelye,folyása van az jó esetben beteg.Én nőgyógyászhoz küldeném.Nem hogy kinyaljam,BRÜÜÜ..........
Érdekes párhuzam,hogy nálam is,ha megfeszítem a pc izmaimat,akkor már majd nem elsülök...! Mi értesz száraz maszturbáción? A makk tényleg teli van idegvégződéssel,de azt nem lehet szabadon hagyni.Dugásnál azt nem lehet kint hagyni.Vagy hogyan képzelted el? Nekem az ellazulás hoz némi segítséget.Olyankor pár másodpercre megállok.Ha,van kedved így írásban tapasztalatot cserélni,akkor kifaggathatjuk egymást.Hát,ha okosabbak leszünk.
Aki a harisnyanadrágot kitalálta,azt úgy smile büntetném,hogy minden nővel úgy kellene közösülnie,hogy rajta van!
Na,volt valami? És,ha volt azt hogy tudtad/tudod meg?
Piramis,te nem ismered a nagybetüket?
Azért nem semmi ennyi szöveget hat perc alatt legépelni! Indulhatsz a gépíró világbajnokságon.....Kimásolni valahonnan sztem tovább tartott. wink
Megértelek. További kellemes Húsvétot kívánok!
Köszi az írást.Egész este nézegettem a GG-t,hogy írsz-e? Nem csalódtam benned......Várom a következőt. De,ne nagyon tömörítsd.
Ilyen sok kérésnek ne álljál ellent! Ezt nem teheted velünk!
Szuperül kezdődik! Kérlek,folytassad..... crazya
Szerintem,ha a feleségednek elmontad,akkor a nővére is tudja.Biztosan elmondta neki!
Izgatott volna,ha személyesen is ott lett volna? Később elmondtad neki? wink
Gondolom,csak gumival engedi megdugni a punciját? Ne,hogy olyan legyen....Tudod,én ki sem nyalnám! inkább kiverném magamnak!! beka3
Nem kenyerem a kötekedés,de,ha csak becsukta,akkor oké.Az becsukás(!). Ha meg bezárta,akkor csak kulccsal.(!) Nézzed meg az értelmező szótárt.
Ha egy ajtót bezárnak,akkor az nem nyílik.Nem lehet rányitni.....Csak kulccsal nyílik.
Hát,ha bezártad,akkor hogy volt nyitva?
Én elég sokszor lebuktam zsenge gyerekkoromban.Volt egy málnásunk a kertben.A kedvenc helyem volt amikor simogattam magamat.Akkor kb.13-14 éves lehettem.Neki kezdtem a masztinak.A málnás derékig takart el.Teljesen meztelen voltam,úgy mentem ki a kertbe.Nem siettem el,de 5-6 perc múlva éreztem,hogy megindul az ondó belőlem.Isteni jó érzés volt.Hatalmasat spricceltem.Amikor már minden kijött és törölgettem magamat a málna levelekkel és felnéztem,akkor láttam,hogy a szomszéd lány,aki 20 éves körüli lehetett a házuk padlás bejáratánál egy létrán áll és engem figyel.Észre vettük egymást,de rögtön elfordult,mint ha nem is látott volna semmit és lemászott a létráról.Pedig tudtam,hogy végig nézte az egészet.Én befutottam a házunkba.Azon izgultam,hogy elárul az anyukámnak.De,nem! Megúsztam és amikor találkoztunk az utcán,kedvesen,cinkosan rám mosolygott és köszöntünk egymásnak.Később jutottam el odáig,hogy az is izgatott,amikor tudtam,hogy figyel,hogy mit csinálok.Olyankor is kivertem magamnak.Tudtam,hogy lát és kellemesen bizsergett az alsó részem.Én is megkukkoltam amikor az udvarukon lévő bádog kádban fürdött egy szál bugyiban.Vártam,hogy azt is leveti,de nem volt szerencsém.De,azért kivertem.Így utólag vissza gondolva biztos vagyok benne,hogy tudta ő is,hogy leskelődök.
Szerintem igen!
Annak csak örülni kellene,hogy esetleg felizgul.Lehet,a masszőr is.De ez miért baj?
Nudi strand.
A hüvelyedbe élvezzen.Ott jó helyen van! A második menetet is oda lődd és onnan nyalja ki.Te vagy felül és a szádba csorog.
A vasúti hídtól északra.
Legalább végig izgulhatod az egész órát! (Vagy megáll,vagy nem?!) nyes
Voltunk. Aztán,(miután fizetős lett) leszoktunk.Vettünk egy tanyát.Aztán a gyerkőcök kirepültek.
Erről majd leszokik! A miénk is így volt.Aztán a végén velünk tartott,még a nudira is.Sőt,A fiú uncsitesójával is a nagy hőségben,itthon, meztelenül társasoztak.
Azért a kislányod nem meztelenkedik? Ez a korosztály eléggé szégyenlős.
Szia! Hány éves a lányod?
Biztos lehetsz benne,hogy miattad tette a szennyes tetejére! A nők rafináltak.Nem nehéz rájönni,hogy hozzá nyúltál,azt is tudta,hogy vele verted.Neked készítette ki,hogy másnap felvehesse...!
Én undorítónak tartom! Főleg,ha össze hányják a szőnyeget és bepisilnek.
Mi is hasonlóan megmutattuk,bemutattuk.
Nagyon önző vagy! És a párod hogy nézi? Forduljatok meg!
Nagyon önző vagy! És a párod hogy nézi? Forduljatok meg!
Kb. 9 éves lehettem,amikor felfedeztem ,hogy ha játszom vele,az mennyre kellemes.Rengeteg vizet ittam és felvettem a nővérem bugyiját és bepisilem.Ezt aztán a nővérem észre vette.Ő mutatta meg,hogy mit csináljak vele,hogy még jobb legyen.Nagyon sokáig nem jött belőle semmi a pisin kívül. Aztán egyszer sikerült az ejakuláció.Nagyon megijedtem,hogy nem pisi jött ki belőle,de iszonyatosan jól esett! Akkor már 12 éves lehettem.
Nem ciki!
Egyet értek! Sokkal izgalmasabb!
Olyan van,hogy:csere-bere fogadom/ többet vissza nem adom?
Régebben egy fotó kiállításon láttam,hogy egy családi fényképen az egész család meztelen volt.Különösen az tetszett,hogy a hetven-nyolcvan éves nagymama is közébük állt,nem szégyellte magát a felnőttek és a tini fiatalok között.Volt ott fiú is és lány is és az apuka-anyuka.A nagymamán minden ránc és a lógó mellei is látszódtak.Engem nagyon felizgatott,és mivel eléggé szabad elvű családban nőttem fel,eldöntöttem,hogy,ha alkalmam lesz én is megpróbálom megvalósítani.Sokat kellett várni rá! Megnősültem és a két lányom lassan felcseperedett.A nagyival eléggé jóban voltunk és egy fotó albumban megtaláltam ezt a képet.Csodálkozott és közölte,hogy ő bizony soha nem tenne ilyet.Sokáig győzködtem,hogy ennek milyen művészi értéke van,stb.A nejem is mellém állt. A nagyi kb. már hatvan elmúlott,amikor egyszer kirándulás alkalmából,amikor a gyerkőcök is ott voltak,( 9 és 11 évesek),a nagy meleg ürügyén kollektív elkezdtünk levetkőzni.A végén a nagyiról is lekerült először csak a melltartó.Neki is lógós,ráncos mellei voltak.Kicsit szégyellte is.A nejemnek sem volt olyan,mint szülés előtt volt.A Nagyobbik kislányomnak már szépen nőttek a cicijei és már a pelyhek is megjelentek a szemérem dombján.Aztán a nagymamiról is leimádkoztuk a bugyiját.Kb.fél óra múlva a szégyellőssége teljesen megszűnt.Teljesen felszabadult,mint ha újászületett volna.Uzsonnáztunk,sört ittunk és kártyáztunk,nevetgéltünk.Fotót is csináltunk párat.Most már nosztalgiával gondolok az akkori időkre. Később ezt párszor megismételtük oda haza,szintén családi körben.
Akkor,a kiránduláson,nekem kezdett merevedésem lenni.Ezt a nagyi is észre vette és csak mosolygott...! Ezt úgy oldottuk meg,hogy a nejemmel félre vonultunk és könnyített rajtam.Este azért nem maradtam adósa.
Még csak annyit,hogy ha egy nő,ha levetkőzik, alig látni valamit a nemi szervéből,mert a szőr mindent eltakar.Legalább is abban az időben.A férfiaknál teljesen más a helyzet.A pénisz teljesen látható és ha merev,akkor különösen.Ez legalább is olyan,mint ha a nők csiklója előbújna.
Úgy érezzük,semmi perverzet nem csináltunk. A meztelenség a legtermészetesebb dolog a világon.Nem kell tőle megbotránkozni!
Miért nem tanácsoljátok a baráti családnak,hogy ne titkolódzanak a gyerekeik előtt.Úgy mint ti otthon.Az meg természetes,hogy a srác ráizgul az anyjára,nővérére. A hormonok egy 14 éves srácnál tombolnak! Azt is megcsinálhatnátok (ha,annyira baráti család),hogy meghívnátok a srácot magatokhoz és a fiú előtt meztelenkednétek.Ez talán még az anyjának is tetszene.Az is természetes,hogy amikor az anyjára ráizgul,(gondolom ezt nem a kicsi fiacskája mondta) tetszik az anyjának.De,még az sem kizárt,hogy az anyja is ráizgul a kicsi fiacskájára.Neki is vannak érzései! Ezt a problémát a helyén lehet kezelni.
Miért nem tanácsoljátok a baráti családnak,hogy ne titkolódzanak a gyerekeik előtt.Úgy mint ti otthon.Az meg természetes,hogy a srác ráizgul az anyjára,nővérére. A hormonok egy 14 éves srácnál tombolnak! Azt is megcsinálhatnátok (ha,annyira baráti család),hogy meghívnátok a srácot magatokhoz és a fiú előtt meztelenkednétek.Ez talán még az anyjának is tetszene.Az is természetes,hogy amikor az anyjára ráizgul,(gondolom ezt nem a kicsi fiacskája mondta) tetszik az anyjának.De,még az sem kizárt,hogy az anyja is ráizgul a kicsi fiacskájára.Neki is vannak érzései! Ezt a problémát a helyén lehet kezelni.
Bocsi,de nincs türelmem ennyit elolvasni...!
Bár én heteró vagyok,de az utolsó mondatoddal 100%-osan egyet értek.Amikor a partner srác elkezdett élvezni,éreztem a farka pulzálását és ahogyan bele spriccelt a nejembe,én is a csúcson voltam és elkezdődött az orgazmusom!A nejem hüvelye még síkosabb lett.Annyira megtöltöttük ondóval,hogy már nem fért bele és a farkunk mellett kezdett kifolyni.Ő már előttünk elélvezett.A partnerem meg a nyöszörgésétől és a csípője mozgásától indult be.Percekig mozdulatlanok voltunk,ill.egymásra "estünk" és csak lihegtünk rajta.Isteni volt....! smile
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 140 hozzászólás, Listázva: 1-50

Wolf Gabi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2015. március 10.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!