/ 1 oldal
Hozzászólások
Ha a 12-es képen az saját anyag a farkadon a lányból, gratulálok !
Remek sorozat, szépek vagytok. Fincsipunci!
Szevasztok !
Van tapasztalatotok a Bigman-ről?
KicsiLány!, hibátlan vagy!
nos! isteni popsid van,...érett, igazi tapasztalt Hölgy, mindentudó kézzel,,, cuppantani való cicikkel, illatos punci is jár hozzá! Gratula, HMMMMMM!
Kötelező tananyaggá tenném! A kezed is gyönyörű!!!
Csodás vagy, szép a puncid NAGYON!, csak néhol túl behúzod a hasad és az látszik...Kiváló sorozat !
Hibátlan! A 13. képnél lett nálam filmszakadás. Soha nem voltam írígy, de most vmit érzek....
Istenem, de gyönyörű Érett Nő! ...És a puncija!....
mclod01!
Számít! Akkor az igazi fegyvertény, ha még együtt vannak, és úgy cserkészed be.
roger33 !
Tégy úgy, mintha nem történt volna semmi, fog ő kopogtatni nálad! Vigyázz, le ne bukjatok! Gyerek még, esély van, rá, h lebuktat... a 33 az az életkorod? Lehet őt úgy irányítani, h epekedjen a masszírozásért. Vagy csak 1 érintésedért.
Sziasztok tomikha ! Küldök privátotT
Kék Höm

2.

Lassan, összekapaszkodva bearaszoltunk a hálómba, nem eresztettük egymást. Finoman hanyatt fektettem nagy francia ágyamon. Mellé feküdtem, kezünk még egymás ruháiban jár, az én ujjaim már szinte összetapadnak kéjmézétől. Farkamat ütemesen szorítgatja kicsi kezével, hosszú ujjait elképzelem, ahogy átfogja a húsrudat. Jól csinálja. Minden egyes szorításnál kiprésel egy csepp csúszósat belőlem. Kigombolom nadrágját, erre megemeli popsiját és letolom róla bokáig a farmert. Szűk szára nehezen jön le bokáiról, de sikerül lerúgni a szőnyegre. Sárga zoknija marad, nagyon tetszik. Sárga tanga, lucskos Csőrike, sárga zokni, kék szemek...micsoda színorgia. Letúrom piros pólóját is, hosszú haja kócós lesz, fehér topját nem engedi levenni, csak felhúzza, hogy kicsi, kerek, kemény melleit láthassam. Tarkómnál fogva rányomja fejem és számat jobb mellére, ágaskodó bimbója azonnal fogaim közé fúrja magát. Bőre illata, kemény melle, vérrel telt bimbója lökést ad, jobb kezemmel letúrom nadrágom, keze nem engedi el közben a húsrudat. Már ütemesen veri azt, duzzadt makkomon érzem keze idomait, fel-le, fel-le, lassan csinálja, érzi nagyon. Közben liheg, bimbójának szívogatása, nyelvvel izgatása közben arcára pillantok. Szeme hunyva, arca lángoló piros, keskeny ívű ajkai nyitva, fehér,szabályos fogai között a levegő ki-be süvít. Ahogy ujjaim lágyan siklanak ide-oda síkos ajkai közt a bugyiban, emelgeti picinyt fenekét, kéri befelé ujjamat.
-Kérleeeek, nyomd belééém!-lihegi. -Kettőőőt is!
Ahogy kéri, mutató és középső ujjam lassan benyomom, G-pontját tapintva, hátha azonnal megtalálnám.
-Ezt olyan jól csinálod, mintha tanultad volna. Ugyan hány nőben kerestél ilyen alaposan, lágyan, gyengéden?
-Pszt, most ne ez foglalkoztasson!-hallgattattam el.-Magadra figyelj csak, élvezz, és élvezd!
Megemelte popsiját, azonnal elindult a bugyi lefelé!
- Hé, te csibész, mindent kihasználsz!-lekerült Csőrike, arcomra tapasztottam, szívtam, nyaltam nedvét kéjrésének.Levette azonnal és szájára húzott, közben felhúzta térdeit, teljesen szétnyílt.
-Ott, ott, feljebb, állj, itt vaaaaan!-lihegte és mozdulatlanul érzete G-pontját. -Picit nyomogasd! Lágyan!..Ez aaaaz.-csuklott el hangja, remegve, csendben, engem nézve végig, felforrósodva élvezett el. Keze lanyhult rajtam, érződött, csak magával foglalkozott. Nem volt itt, hosszú másodpercek teltek el így.
-Most már tudjuk hol van, ne felejtsd el-javasoltam. Rám mosolygott, és bújt hozzám: -Isteni volt, honnan tudsz te ilyeneket?
-Volt módom tanulni...-ezt nagyon halkan mondtam, de reagált.
-Irigylem azokat, akiknek ilyet okoztál.
-Most már Te is közéjük tartozol. Bármikor megkapod-biztattam.
-Keress egy kispárnát, tedd a derekam alá- emelte fel még széttárt combú, nedves, csillogó ölét.

Ja, folyt.köv. természetesen!
Skacok, Csajok! Ez megtörtént….hát az idén nyáron!

Kék Höm

1.

Régóta készültünk erre, neki bújkálni kellett, nekem meg van lakásom. Nyugodtan és senkitől nem háborgatva még nem voltunk együtt nálam. Sokat voltunk együtt, társaságban, haverokkal, vagy 3-an a pasijával is, mindig kihasználta, hogy kínálkozzon, izgasson. Vagy magát simogassa az én kínzásomra bárhol, bármikor.
Senki nem furcsállja, ha feljön, nem először volt nálam, akár társasággal, akár a pasijával, aki egy s.ggfej, nem tudom, mi tarja őket össze. Gyerekek még…, bár nem tudom, mióta egyre jobban megismerem, nem mondhatni el róla, hiába 18 éves és néhány hetes…
Alig vártam, hogy ideérjen. Ígérte, hogy siet, mert ő is karta, mint én. Jeles nap ez, két okból is, de ezt majd később. Reméltem, hogy az én kedvencem lesz rajta, s Ő tudta mi ez. Azt is reméltem, hogy Csőrike már úszni fog a boldogságban, mire ideér.
Rövid, pillanatnyi csengetés volt, össze is rezzentem, megmozdult bennem a vágy. Ugrottam kaput nyitni. Lassan jött fel, és felfelé nézett, szememet kereste, mosolygott. Nem volt már hideg kint, vékony pólója alatt csak egy pántos top volt, bimbói ágaskodtak már, talán a lépcsőház hidege csalta elő őket. Vagy más?...Bejött, de be sem engedte csukni az ajtót, máris a számra tapadt. Szuszogott a lépcsőzéstől. Tarkóját fogva, toltam bele szájába nyelvemet. Nagyon jól csókolt, párja ezt sem szerette. Miből van az a pasi? Keze hideg volt, de nem bántam, már nadrágomban kereste jövetele célját. Én fenekét fogtam már, mindkét kezemmel markoltam kicsi, kerek popsiját. Magas lány, nem kell hozzá lehajolnom, és finom illatú, jaaajj, ezek az illatok. Egyik kezem nekem is elkalandozott, zippzárját lehúzva, a már nedves bugyit simiztem. Már átázott, Csőrike teljesen úszott. Sárga tanga, rajta a kedvelt rajzfilm figura. Első alkalommal, mikor megláttam rajta ezt a kis páncélt- akkor az volt, nem engedte levenni-megtetszett. Akkor csak ő kényeztetett, erősen szájpadláson is lőttem. Természetesen, akkor azonnal le is nyelte, nekem belőle csak a nyelvén lévő maradék jutott, mert azonnal jött csókolózni! Hajajjj....Ez számomra új volt, de párom punciját azóta mindig lerendezem aktus után a nyelvemmel. Nem mindig megy el hagyományosan, néha erőteljes G-pont izgatást kér ujjal, miközben folyik ki belőle magom és nyalom is csiklóját. Na, de vissza a lányhoz! Az ábra mögé nyúltam, ujjam már kereste aranyborsóját.
-Ne pörgess feeel idő előőőőtt-szinte vinnyogta, mert rázkdott már az ütemes simogatástól, amit csiklója kapott. Frissen volt borotválva, testápolós puhaságot is éreztem, isteni vénusz dombja van, kibújva belőle nagyobb kisajkai. Anno mikor először megláttam, csak néztem, néztem…nem tudtam betelni a látvánnyal. Mire ő: -Hehe, öreg, tetszik mi? És még fiatal is ráadásul. Na, gyere megkapod!-nagyon csibész tud lenni.

folyt köv.
Kukuccs!
Akkoriban egy olyan cégnél melóztam, húúúderég volt, 87-ben,ahol éjszakai ügyeletet is kellet adnunk. Váratlan meghibásodások, meg miegymás...előfordult, hogy kolléganőkkel is 2-en bíbelődtünk éjszakánként. Valahogy úgy esett, hogy mindig ugyanazzal a csajjal kerültem sorra hónapokon át. Idősebb volt nálam 3 évvel, én 27 ő 30. Magas, vékony, széles csípővel, kis mellell, hosszú barna hajjal. Szemüveges volt, nagyon jól állt neki. Ráadásul még a férfi szakmákhoz is értett, bátran voltam vele szolgálatban. Valahogy összejöttünk...a sok éjszakai beszélgetés, zenehallgatás, sok olvasás, idő elcsapása, baromkodás. Nyár volt, emlékszem, hajnalban elment zuhanyozni. Egy mindentől messze lévő, műszaki felügyeleti épületben voltunk, ha jön valaki, tudjuk, automata lámpák gyulladnak fel az udvaron. Monitorokat néztünk, meg villogó lámpákat, meg időszakonként nyomtatók berregtek. - Na, visszajött a csobbanásból és csak egy vékony testhez simuló hosszú hálóing volt rajta, még itt-ott vizes is volt benne még. Az éjszakát osztottuk, ő volt az első alvós akkor. Erre készült,- gondoltam én. Rámeredtem, és végignéztem rajta, megborzongtam. Aszentségit!, de csinos vagy!- esett ki belőlem. Nevetett, és odajött, és felhúzott magához, mert olvastam ülve. - Na, végre, hogy észre veszed, te könyvmoly. Én is vagyok olyan érdekes? Hmmm? -már a számra is tapadt. Behúzott egy sötétebb sarokba, esetleg messziről se lássanak minket. Nem voltam magamnál, hát ez előbb történt meg, mint ahogy számoltam. Szándékomban volt indítani rá, közel kerültünk egymáshoz. Most nem volt pasija, az előző nős volt és a kettősséget nem bírták. Sokáig csókolóztunk, kezünk mindenütt járt egymáson, és egymásban. Nekem könnyű volt, mert csak a hálóing volt rajta. A farmeromat én gomboltam ki, ágaskodó farkamat kibontotta már alsómból, lüktetett, és már nedves voltam. -Ó, de régen vágyok rá!-és térdelt le elé, és azonnal kényeztettett nyelvével. nem hagyta abba, még rendesen belülről tarkón nem lőttem magommal. Alig bírtam már állni, remegett a lábam. Felállt és szájában a lovejuice-al csókolózni kezdett velem. Érdekes volt magamat ízlelni, új íz volt a nyálával keveredeve. Lenyelt mindent, és még a szája szélét is lenyalta. -Most te jössz! Vigyázz rám, mert robbanok, a melleim érzékenyek! -félretolta az asztalon a munkanaplókat, meg a leporellókat és hanyattfeküdt a hosszú asztalon. Hálóingét a nyakáig feltűrtem, kicsiny mellein ágaskodtak nagy bimbói, forró leheletre is sóhajtozott már. Puncija nem volt borotvált, akkoriban még nem volt divat. Erős, bozontos világosbarna szőre közül már kikandikált rózsaszín aranyborsója. Csillogott, fénylett, szinte folyt már. Lefetyeltem benne, szívtam, erősebben kérte, hamar elment, hatalmasat sikított, szerencse, hogy nem hallhatta senki. Reméltem, legalábbis. Sokáig remegett, egy pléden az asztal alatt kapaszkodtunk egymásba utána, bújt belém, hozzám. Valamennyit aludt is, aztán elment rendesen aludni. 5-kor keltettem. Nem az utsó eset volt vele...
Csoki! worship
Folyamatosan nyöszörgött, combja remegett, vért éreztem a számban, sebem is részt vett itt a kéjben, de nem érdekelt. Már térdeit fogta, teljesen kinyílt, popsiját is ostoroztam nyelvemmel, tetszett ez is neki, éreztem, ellazítja teljesen, hogy be tudjam dugni nyelvem hegyét. Egyik középső ujjamat lassan elkezdtem bedugni szűk, de annál forróbb édes puncijába, körkörösen forgatni kezdtem bent, kerestem érzékeny pontját. Hüvelyboltozatát masszíroztam, közben szívtam csiklóját. Még jó, hogy gyorsan egy zene csatornát kerestem erősebb hangerővel a kezdet kezdetén...Hangos volt, tetszett, már nem volt itt, mindene remegett. Kicsit pihentettem nyelvemet, másik kezem ujjaival izgattam kivül. Szemét kerestem, de hunyva volt, egyszer csak rám nézett és mélyen szúrva tekintetével rebegte: -Isteni, óóóó, Te, Öreg! Miket tudsz, de jó a barátnődnek...Jaaajj, most, ne hagyd abba!, most, mooost, ááááhhh! Hangosat sikítva ment el, és remegett egész testében, ujjam szinte belészorult, úgy összeszűkült puncikája. Folyt, lucskos lett a pléd alatta. Behuinyt szemmel feküdt, úgy kereste arcom kezével, magához húzott, csókolóztunk. Nyalta le rólam nedveit. Másik kezem hasára tettem, úgy pihentettem. -De forró a tenyered, de jóóó! Köszönöm, de most mit gondolsz rólam Papi? -kuncogott és hozzámbújt, úgy macisan. -Ölelj át, léccilécci, szoríts máááár!-tapadtunk össze. -Mit csináltunk Szépke? Ezt minek neveznéd?-jött ki belőlem. -Ez már nem apakomplexus, ugye? Valamivel több lehet már... -Naaa, most ne filózz, csak ölelj. Mit kaptam tőled, te, te...tapasztalt róka. Az az ujj nagyon megtalálta pontomat ott bent, honnan tudod. Jaaa, bocs, mindenkinek ott lehet.
Fázom...-suttogta, és takartam be magunkat a pléd alólunk kilógó részével. Arcomon éreztem kéjparfümjének felejthetetlen illatát. -Lassan mennünk kéne, otthon várnak, program van...-És én? -kérdeztem vágyakozva. -Teee? Hát te mit akarnál?-nevetett és már ült. - Kapsz egy puszit és folyt köv, ígérem. -erre makkomat azonnal szájába vette, és cuppantott rajta egyet és felpattant öltözni. -Holnap Te jössz, de most vigyél, mert menni kell. -Ígérem, megkapod, van nekem is meglepim számodra. -Ha nem bírod ki, akkor meg rendezd le magad, nagyfiú vagy már!-nevetett, és kacsintott. Ezt a kis szemtelen dumát...-Nézd végig legalább, míg elmegyek. -Nem, majd este a webcamon.-volt a válasz és már a cipőjét húzta. Hazavittem, de a garázssoron csókolóztunk búcsúzásképp. Ezt is nagyon tud. Nyálának íze, illata megbabonázott. Csak élve túléljem...Nem tudom, hogy vezettem haza, pedig csak 4-5 perc volt.
Nem gondoltam, hogy megtörténik...! Csak haverok voltunk, pasija is van régen. A köztünk lévő jelentősnek mondható korkülönbség miatt is, eszembe sem jutott, hogy úgy gondoljak rá. Nagyon-nagyon formás és mindene meg van a helyén. Okos is, kék szemei egyenesen szúrnak. Ráadásul még a 18. eléréséig volt néhány hete...Közös hobbink révén hetente találkozunk, ott is csak mint "Öreg Haverja és szinte Pótapja"-ként tekint rám. Áprilisban kisebb fogműtétem volt, rengeteget jártam kezelésre, néha úgy mentem érte a sulihoz, hogy onnan azonnal a dokihoz, ott megvárt, és látszott rajta tiszta szívből sajnál, símogatott is. Egyik alkalommal dokitól hozzám mentünk fel, egyetemista fiam koleszban volt még, üres volt a kégli. Volt, voltak már nálam nem egyszer, nem volt gond, hogy feljött. Fájt a kezelés, látszott rajtam. Ahogy beléptünk, és az ajtó becsukódott, azonnal a nyakamba ugrott és átölelve megcsókolt. Nem tértem magamhoz, húzott a hálóba. A számat alig tudtam kinyitni, beszélni is alig. Nem érdekelte, túrta le a ruhát, közepes tavasz volt, egy póló, alatta melltartó, farmer alól Csőrikés narancssárga tanga tűnt elő, átázva teljesen. Húúúú! -Na, a nyelved ki bírod azért nyújtani? -miközben az én farmeremet gombolta kifelé. Már álló farkam miatt alig jött le, de segített neki, makkomat leheletnyien megpuszilta, első csúszós cseppet lenyalta. -Kívánlak Öreg!-lihegte és hanyatt feküdt melltartóban és Csőrikében. Remegett, combja félig összezárva. -Gyere már! Nyalj ki, akarom, mert otthon nem kapom meg! -ugyanis barátja nem szeret nyalni, mint később elmondta. Micsoda egy fickó az, istenem, nem szeret nyalni!, hááát! Fogam fájt, nyelvem alig mozgott, de belejöttem. Ügyesen irányított. Friss, kis nincs18 öle, reggel frissen borotválva, bugyi lucskosra ázva, ami mindig is tetszett: vékony punci nagy ajkakkal, kilógva a cica nyelve. Álmodom, vagy igaz?, közel 50-hez megadatik? Vékony magas lány, kezei hosszúak, elértek fekve tarkómig, nyomta ölébe arcom: -Nyalj, nyalj, kellesz, még!-lassan haladjunk, határoztam el, van időnk, erre kell időnek lenni. Tudok nyalni, már kaptam másoktól nemegyszer dícséretet érte. Felhúzta combjait, szétnyitotta, bugyi még rajta, amit félrehúztam, óóóóó, teljesen elázva, fénylik a kéjtől. Először bugyiját nyaltam le, illata, íze elvette eszemet. Nem akarta, hogy levegyem, de felemeltem fejem és gondolom határozott nézésemre engedett. Lekerült Csőrike. Rózsaszín cicanyelve kínálta magát, fénylett. Megkerestem aranygombját is, kibújt rejtekéből csiklója, felnyögött és jobban kinyitotta combját. Popsiját is végignyaltam, néztem, hullámzott, szorítgatta izmait. Előrenyúltam melleihez, ágaskodtak kicsi gömbölyű, nagy udvarú bimbói. Melltatóját nem vettem le, kibontottam belőlük pont tenyérbe illő kemény almáit. Hibátlan test és forma, édes istenem, mért kapom? mit kell érte tennem? Miért érdemlem? Ugye normális maradok? Ujjheggyel mellbimbóit simiztem, mellkasa egyre gyorsabban emelkedett, süllyedt, lihegett, hangos volt már.
Hibátlan test, gondolom hibátlan az erotika is... A 7. kép jaaaaajjaaaaaajjjdejóóóó
Nagyon szép vagy Kislány!, nagyon! Fincsi puncit takarhat a bugyid...
nagyon finom volt, illetve lehetett... nyamm
Ez a cica gyönyörű, vigyázz rá, el ne kóboroljon, símogasd sokáig !
Vlagyimir iljics egy időtálló Trendi Figurája a világnak
roppant ronda a kicsike!
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Szegény faraway13!
Még ki sem nyal rendesen? -milyen pasi ez? -bocs!
Nagyon javaslom a vibrátort, együtt menjetek el a boltba és minden arcpír és szégyenlősség nélkül válassza,- válasszátok ki együtt a színt, alakot méretet, mozgást - és minden képességét. Megéri rá beruházni! Isteni játék és élvezet mindkettőtöknek.
Javaslok neked meg egy péniszgyűrűt a tövére, ez is állatjó dolog. Ez egy elasztikus szilikon, kissé szorító gyűrű.
a pénzesen két pénzgömb, a másikon facsemeték? v. virágok?
Moncy!!! Hogy is? Hogy a lábad az égnek áll? Neeeem érteeeem! Az mért jóóóó?
Nagyon tudom ajánlani!:
- keményebb a szerszámom,= jobb élvezet a partnernek
- tovább tartó erekció
- és egy remek szexuális eszköz, -mind feltenni, és levenni is izgi.
- nem utsó sorban, esetenként jobban tartja az óvszert, ha használni kell azt is
mi a sz@rez?
eljen nono001: :
1. állandó és segítőkész kitartó partner, akiben megbízol és mindent meg tudtok beszélni
2. sok-sok petting, a magömlés, orgazmusod határáig való izgatásig, és pihenés. Újrakezdés
3. Sok együttlét meztelenül, hogy megszokd a látványt, illatokat, nedveket, kicsit eltelj a NŐ-vel.
4. Saját maszturbálásoddal is megtanulható a határ elérése, abbahagyod és vársz kicsit, kezded előlről
eljen az bizony nagyon jó, sőt, már észveszejtő!!!
eljen Nekem állva 15 cm-es, 4 cm vastag, soha nem volt vele gond, sőt..., nagyon sok csajjal volt dolgom, hosszabb rövidebb ideig. Közel 50 évesen, bátran mondhatom, hogy a közepes méret minden punciba illik. Megfelelő petting, közös izgatás, játék és remek nyalakodás után csak az izmok és idegek hatnak. Higgyétek el, a puncik sem óriásiak a mindennapok sexuális életében. Próbáljátok ki a középső ujjatokkal a háton fekvő lányoknál, ha eléritek a méhszájat, pont akkora behatolás kell, ha nem akkor mehet, még nem jelez a lány.
Nem a hossz a lényeg, hanem a kitartás és változatosság, no persze a látvány is kell, de az megjön, ha kellően karban van tartva és van motiváció
Szenzációs dolog punciba élvezni gumi nélkül, ha van rá mód próbáljátok ki! Látványnak is csudijó, mikor kifolyik belőle együttlét után, sőt, ha még ujjaival felfogva le is nyalja... Semmi ne vesszen kárba...
Húúú, bele is gondoltam megint vigyor2
csak egy beállított fotó, ilyen niiiiiiiincs!
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 39 hozzászólás, Listázva: 1-39

oszi60

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2007. június 16.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!