/ 1 oldal
Hozzászólások
Igen az elmúlt években többször is. (Válasz a kérdésre) Hogyan??? A helyzet az hogy rengeteg álmodozó ember van. Nincs ezzel semmi gond fontos a fantázia...... Viszont ha valaki, vagy valakik komolyan gondolják nem több hetes művelet. Ez tapasztalat nem én találtam ki. Akikkel eddig voltam a maximum ismerkedés 3 nap volt. Bárki bármit mond ez csak szex. Szimpátia, romantika, álomférfi, álomnő..... Soha nem lesz belőle semmi. Ez csak baszás. Ha valaki tovább gondolja akkor ez már nem csak......
Valóban víz gáz-fűtésszerelő vagyok. Csak Budapest. Férfiak ne írjanak. Csak párok vagy nők. Köszönöm.
Sziasztok. Párt keresek akik valóban dugni akarnak. MA este. Budapest.
Sziasztok. Olyan párt keresek akik ma este valóban dugni szeretnének. Hetero alapon. Átlagos férfi átlagos méretekkel. MA!!
Sziasztok. Bp-i 35 éves férfi vagyok. Kizárólag budapesti párral találkoznék MA este. Én pont nem az eltűnős kategória vagyok, és örülnék, ha akik válaszolnak ők sem lennének azok. Nem árulok zsákbamacskát, átlagos férfi vagyok, átlagos mérettel, az ágyban kitartó. Számomra nem a dugás a lényeg, nem egy puncit keresek amiben elélvezhetek..... Imádom azt az érzést amit csak akkor érezhet az ember ha hármasban van. Ha a férjed csak nézni akarja akkor is. Maga a dolog légköre izgat...egy idegen nővel a férje előtt.... Nem vagyunk már gyerekek, ezért kérem csak olyan pár válaszoljon aki tudja mit szeretne MA este. Levélváltás után, a telefonon való beszélgetés szükséges, így én is,és ti is hitelesek leszünk. Ha nem szeretnétek megadni a számotokat, akkor megadom én és hívhattok ismeretlen számról is. Ha pont nincs otthon a feleséged ne hívj!!!!! smile Én komolyan gondolom.
Te maga a megvilágosodás vagy. Ne alacsonyodj le olyan emberek szintjére, akik tudnak írni, nem azért vannak itt, hogy mások vágyait, elképzeléseit kritizálják, (még akkor sem ha ez nem egyezik a tiéddel) hanem azért mert tudják mit akarnak. Én tudom!!!! És te? Én lusta lennék arra, hogy hülye emberekkel írogassak!! Ha szerinted én az vagyok miért pazarlod rám az idődet???? Fáj, hogy kimondtam azt(leírtam) ami általában az igazság? Persze vannak kivételek!! Ezen az oldalon az emberek nem társat keresnek......fogalmazzunk magyarul: BASZNI AKARNAK!!!! Lehet úgy is nevezni, hogy párosodás,a hímvessző behelyezése a vaginába, stb.de akkor is baszás. Őszinte ember vagyok mindig azt mondom (írom) amit gondolok. Nagyon sok ember van az oldalon. Általában párok, és férfiak, és nagyon kevés független nő!!!!!! Szerinted miért vannak itt? Az álszentség, a féltékenység ami megöli ezt az egészet. Hidd el soha senki nem fog regisztrálni egy ilyen oldalon, ha nem vágyik arra, hogy egy harmadik fél, esetleg egy pár, csatlakozzon!!!! Miért tenné?? Beszélgetni?? Nem!!!! Baszni akar, vagy nyalni, vagy látni ezt ahogy a párja ezt csinálja!! Lehet szépíteni, de fölösleges. Te mit szeretnél itt? Kinyaljanak, megbasszanak, kiéld a vágyaidat??? Akkor meg mi a tökömet szórakozol velem.
Szeretném én is lezárni. Sok sikert neked az álmodozáshoz! Teljesen egyértelmű, hogy te még csak keresed amit szeretnél átélni, hidd el vannak emberek akik már megélték. Írtam ide valamit ami sokaknak szimpatikus volt, sokaknak nem. Ez a:" köszönjük Emese" csak téged minősít!!! Ha nem értesz egyet velem írd azt, ne legyél buta liba.
Szia! Az a baj, hogy sokan tizenévesek, vagy olyan "faszik" akiknek új a net. Ennyi meztelen nő!!!!!! Úr isten!! smile
Bocsánat ez az üzenet neked ment Szílva79.!!! Egyébként a szilva rövid i. smile
Ritkán írok, ritkán keresek, de sokan kritizálnak. Az én feleségemet (élettársamat) akivel 7 évig együtt éltem megdugták....csak hogy a témánál maradjak!! Azon KEVÉS emberek közé tartozom akik nem csak beszélnek róla, nem csak álmodoznak, hanem átélték!! Élveztem, jó volt, életem végéig megfogott ez az élmény. Vannak néhányan akik tudják miről beszélek, és vannak RENGETEGEN akik nem. Ennek a dolognak van egy olyan légköre amit nem lehet leírni, csak átélni. Ha soha nem dugtál még, akkor azt nem lehet elmagyarázni. Kb. erről szól a dolog. Van sok okostojás aki hozzászól bizonyos dolgokhoz, de nem tapasztalta, ezért fogalma sincs miről beszél. Ha láttad a neten milyen lehet egy jó szopás, attól még nem tudod, szóval ne okoskodj!!! Ha neked ilyen-olyan vágyaid vannak, de nem élted meg, akkor NE okoskodj. Éld át, és írd le milyen volt, aztán szólj hozzá a dologhoz!!!! Diszkrétnek kell lennem, így neveket nem írhatok. 5 párral, és 1 nővel ismerkedtem meg erről az oldalról. Gondolom az "ismerkedés" szó mindenkinek egyértelmű. MEGDUGTAM a nőt!! Ha a levelezgetéses ismerkedésről beszélnék, akkor 500!! Ne csináljátok ezt!!!!!!! Ha csak azért vagytok fent mert álmodoztok. NEM BAJ!! Jó róla beszélni, izgató stb. és tudom sokat tesz hozzá egy jó baszáshoz! De van aki csinálja is, ne kritizáljátok!!! ÉLJÉTEK MEG!!!!!!!!!
Te túl vagy már rajta?
Köszönöm. Tisztelem az értelmes embereket.
Jobban járnál ha megdugatnád magad, és nem azokat kritizálnád aki valóban szexelni akarnak!
Van egy írásom,az"izgat ha megdugják a feleségem" hozzászólásai között. Ajánlom mindenkinek!
Sziasztok. A témához kapcsolódva szeretnék néhány gondolatot megosztani veletek. Nem létezik olyan nő a világon, aki ne szeretne mással is dugni, néha-néha. Igen a gátlás, és ami ennél sokkal erősebben él az emberekben az, az erkölcs amit évszázadokon keresztül belénk neveltek. Milyen nő az aki mással is dug? Akkor ő kurva? Nem érhet hozzá csak a férje mert különben elítélik, azok a nők akik ugyanúgy szeretnének mással is lenni, de nincs merszük, vagy lehetőségük. Teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi, mindenki dugni akar mással is. Aki azt mondja, hogy nem, az HAZUDIK!!!! Lehet, hogy nem teszi meg, de szeretné. A keresztény világ azt nevelte belénk" más feleségét meg ne kívánd" de miért???? Ő kívánja az enyémet. Erre mondom én, hogy álszentség. 2 élőlény van a világon aki azért szexel mert ÉLVEZI!!!! Az ember, és a delfin. Nem szaporodás, nem fajfenntartás hanem ÉLVEZET!! Nem azért dugsz, hogy gyereked legyen, hanem azért mert jó!!! Szerintem a többi csak mellébeszélés, megfelelni akarás az úgynevezett erkölcsi normának. Őszinte leszek aztán lehet támadni..... Nincs nő a világon aki ne szeretné, hogy órákon keresztül szana-szét.... Nincs férfi aki ne szeretne minden nap új nőt megbaszni. De azt kell mondani, hogy dehogyis, mert így működik a rendszer!! Ezért félrelépünk stb. Volt egy mondat amit szerintem mindenki ismer: "szeretkezz, ne háborúzz" És volt egy ember akit a világ agyaként ismerünk! Albert Einstein aki azt mondta: "a monogámia nem természetes" Azért mert mással is dugsz, még szerethetsz. Leélhetjük az életünket, csinálhatunk gyereket......... Akkor van baj ha ha kisebbségi komplexusod van, ha nem tudod elfogadni önmagad, és nem hiszed el, hogy TE kellesz a párodnak!!! Még egy idézet! (Frida) "csak egy baszás volt"
Sziasztok! 35 éves HETERO férfi vagyok. BUDAPEST!!!! Én leírom mit szeretnék, és ha valakinek hasonló vágyai vannak keressen bátran. Párokkal ismerkednék. Keresek egy párt ahol a férfi valóban szeretné látni a feleségét mással. Nem álmodozik róla,nem talál kifogásokat, hanem átakarja élni az egészet. Természetesen egy olyan nőt is keresek aki, vagy megteszi a férje miatt, vagy ő is akarja. Közel 7 éve vagyok az oldalon van némi tapasztalatom, így amit most leírok nem egy álomkép hanem a valóság.Akinek ez sok nem valószínű, hogy komolyan gondolja a dolgot. Szóval, írogatunk ismerkedünk, és ha minden rendben van találkozunk. Ti is, és én is pontosan tudni fogjuk miért vagyunk ott. Én szeretném megdugni a feleséged, ti szeretnétek ha megdugnám. Ott ülünk majd, és beszélgetünk, erről arról, természetesen a szex is szóba kerül. Aztán eljutunk oda, ahol sokan már megakadnak. Valóban eltudod viselni ha hozzáérek a feleségedhez? Ha igen akkor az a tény, hogy elkezdem majd simogatni, mindenét, igen a mellét, SEGGÉT, ÉS A PUNCIJÁT IS. KÖZBEN VETKŐZÜNK , MERT ALIG VÁROM , HOGY BENNE LEGYEK. LE FOG SZOPNI, ÉS ÉN KINYALOM. LÁTNI FOGOD AHOGY EGY MÁSIK FÉRFI FASZÁT SZOPJA, ÉS TÖVIG TOLJA A SZÁJÁBA. AZTÁN SZÉTTESZI NEKEM A LÁBÁT, ÉS KINYALOM A PINÁJÁT. A KEZÉBE ADOM A GUMIT, AMIT FELHÚZ RÁM, EZZEL EGYÉRTELMŰ LESZ, HOGY MAGÁBA ENGED. LÁTOD MAJD A SZÉTTETT LÁBÁT, AMI ELŐTT TÉRDELEK ÉS IGEN TÖVIG FOGOM NYOMNI A FELESÉGEDBE A FASZOMAT. MEGBASZOM, ELAKAROK ÉLVEZNI BENNE!!!! UGYE TUDOD, HOGY MÁSSAL IS BASZOTT MÁR?? IZGAT, AKAROD LÁTNI??? LEHET, HOGY GUMIBAN, DE LÁTNI FOGOD, HOGY BENNE ÉLVEZTEM EL AMIKOR KIVESZEM BELŐLE!! EZT AKAROD LÁTNI? KERESS MEG!!! MIKOR NÉZED AHOGY BASZOD, JUTOTT MÁR ESZEDBE EZ? KERESS MEG! ÉS HÖLGYEIM. MINDENKI TUDJA, HOGY NÉHA ESZETEKBE JUT, HOGY MÁSSAL KEFÉLJETEK. HA ENGEDI A FÉRJED, SŐT AKARJA, AKKOR MI A BAJ. NE KERESSETEK DON JUANT, MEG 25 CENTIS FASZT MERT FÉLTÉKENY LESZ A FÉRJED, ÉS NEM LESZ SEMMI AZ EGÉSZBŐL. CSAK ENGEDD, ENNYI. ALIG VÁROM HOGY MEGBASSZALAK, A FÉRJED ELŐTT!!! NEM IZGAT A DOLOG??
Sziasztok! 35 éves átlagos férfi vagyok! Budapesten keresek párt ma estére akik valóban dugni akarnak. Hetero vagyok így kérem bi-bu ne írjon. Nem szeretem az álszent embereket, én nem társat keresek!! Te azt szeretnéd ha valaki megbaszná a feleséged a szemed előtt. Én meg szeretném megbaszni! Írj privátban én ott leszek ha valóban szeretnétek!
Folytatás! Ha valaki nem tudja úgy kezelne a dolgot, hogy ez csak egy baszás, hogy stílusosan fogalmazzak, akkor baszhatja!!! Ezek a hirdetések, hogy" magas, jóképű, nagy farkú, Don Juan" felejtős. Ha valaki jobb, NAGYOBB, okosabb , erősebb, akkor alapvető emberi ösztön, hogy ellenfélnek tekintem....... Főleg ha a feleségemet akarja megbaszni. Én azt mondom akik komolyan gondolják ezt a dolgot, akár csukott szemmel is megteszik, mert pontosan az a lényege, hogy semmilyen kötődés, ne legyen, mert ez CSAK EGY BASZÁS!!!
Sziasztok! Természetesen nem titkolt szándékkal vagyok itt. Párokkal ismerkednék Budapesten, és környékén. Nagyon rég regisztráltam a oldalra, így van némi tapasztalatom. Jó, és rossz egyaránt. Rengeteg ember van itt, de sajnos nagyon kevesen tudják, hogy miért. A férfiak 99%-ban azt gondolják, hogy ez egy ingyen baszás!!!! Ezért van a sok kamus aki belép kiveri, aztán ennyi. Írnak mindenkinek, mindenfélét ami a sikerhez kell, aztán vagy bejön, vagy nem. Sokan tizenéves gyerekek, és sokan álmodozó hímneműek..... Nem igazán értik miről szól a dolog! Egyszerűbbnek tűnik itt keresni egy pinát, mint az átlagos életben. Ennyit a férfiakról. A párok!!!!!!! Nagyon sokan vannak itt, céltalanul, álmodozó "életmódban". Kezdjük azokkal akik nőt keresnek. A férj rábeszéli hosszú idő alatt a párját, hogy csak nézni szeretné a dolgot, ez izgatja stb. Valójában meg akarja dugni, ez a cél, de ha már végignézheti ahogy nyalják egymást, illetve egy idegen nő testét, és kiveri rá már ez is jobb mint az internet, vagy a pornó film. Tisztelet a kivételnek,mert persze vannak páran akik valóban ezt keresik, és olyan nők is vannak akik tényleg keresik a női érintést, de nem feltétlen gondolom, hogy a párjuk jelenlétében szeretnék ezt megtenni. Ha a férfi akarja azért nem fog sikerülni, ha pedig a nő akkor azt megoldja nélküled! smile Aztán ott vannak azok a párok akik párokat keresnek!!!! Az esetek 99%-ban a férfi hozza fel a témát. Dobjuk fel a szexuális életünket, stb.témákkal!! Megengedi, hogy megdugjanak, csak hagy dugjon ő is. Természetesen ez lehet izgató mindenki számára, de nem ez a jellemző. Általában arról szól, hogy a nő belemegy a párja miatt. Ezért regisztrálnak ide-oda, de soha nem fog megtörténni a dolog, mert az egyik fél nem igazán akarja a dolgot. Itt az oldalon a legtöbb pár párt keres, mégis nagy a sikertelenség. Vajon miért? Ami az én legkényesebb témám, amikor pár keres férfit. (Valószínűleg azért mert férfi vagyok) smile Sok hirdetés van az oldalon, ezzel kapcsolatban. Beütöm a keresőbe, hogy kizárólag párt keresek, akik férfit keresnek. És mit látok?? Izmos, nagy mérettel rendelkező, jóképű, férfit keresünk. Megnézem az adatlapot. Egy kicsi, vagy átlagos mérettel rendelkező férj,aki pocakos, alacsony, és a neje akik keresnek....... SOHA, nem lesz belőle semmi mert, mert a férfi a való életben nem tudná elviselni. Ezt úgy hívják, kisebbségi komplexus. Természetesen itt is vannak kivételek (cuckold, stb) de azért ez ritkaság. Nagyon kevés olyan férfi van a világon, akinek szex közben nem jutott még eszébe, hogy milyen lenne mással látni..... Sokan tudják, hogy volt már mással.... Először fáj, nem is gondol rá.... Aztán izgató lesz a dolog, azok a fájó képek a fejében egyre inkább kíváncsivá teszik. Tudja, de nem látta. Nem egyszerű dolog ez, kevesen nagyon kevesen, tudják ezt elviselni. Sokan annak ellenére, hogy itt keresgélnek, már attól kikészülnek, ha valaki ránéz a feleségükre.... A lényeg amit mondani akartam ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.
Sziasztok. Bp.i 34 éves hetero férfi vagyok. Szókimondó, ezért nem szeretem az álszent embereket. Én leírom mit, kit keresek aztán ha valakinek hasonlóak az elképzelései,keressen bátran. Keresek egy budapesti párt akik már túl vannak az álmodozás részén és tudják mit akarnak. Keresek egy olyan férfit akinek minden vágya az hogy a feleségét lássa miközben valaki más dugja. Eltudnád valóban viselni????Ott ülünk majd hárman és mindenki tudja miért vagyok ott. Eljön az a pillanat mikor a feleséged mellé kerülök és elkezdem fogdosni símogatni, a mellét a pinájat, mindenét...Még eltudnád viselni? Akkor jó. Lassan levetkőztetném közben már csókolgatnám a mellét és a bugyijában nyúlkálnék. Mindent levennék róla a bugyin kívűl. Elővenném a farkamat és rátenném a kezét miközben ő rádnézne zavarban, és kérdően... Ezt még bírnád? A következő lépés már az hogy a szájába adom és életedben először latni fogod ahogy egy másik férfit leszop a feleséged. Természetesen megpróbálom majd a lehető legmélyebbre nyomni, ráhúzni amennyire csak engedi. Lefektetem és leveszem róla a bugyit. Ujjazom miközben a kezébe adom a gumit. Felhúzza majd ezzel egyértelművé válik hogy magába enged.... igen megfogom baszni ott előtted. Szétteszi majd nekem a lábát. Gondolom volt már olyan hogy mikor neked rakta szét nézted a pináját és elképzelted ahogy egy idegen férfi nyomja bele a faszát. Most látni is fogod. Lassan de tövig nyomom, miközben ő rád néz. Vagy egy kis félelmet, és bűnbocsánatot látsz majd az arcán, vagy élvezetet és bűnbocsánatot, de egy biztos becsukja majd a szemét. Eközben én olyan mélyre nyomom amennyire csak tudom. Látod majd ahogy ki-be csúszik benne egy másik férfi farka. Megfogom baszni. Aztán a végén hallod, ahogy elmegyek, és mikor kiveszem a faszomat a feleséged pinájából látni fogod a teleélvezett gumit amit benne élveztem tele.Tényleg eltudnád viselni?? Akkor keress meg. És hölgyeim. Ha ti is akarjátok mi tart vissza?? Ha meg nem igazán, akkor csak tedd meg a férjed miatt, mert ki mással élhetné ki a vágyait ha nem veled, csak gondold végig. Lehet kicsit nyersnek tűnik az írásom, de a valóság ez.
Sziasztok! Bp.-i 35 éves férfi vagyok. Örömmel látom, hogy egyre több olyan pár van az oldalon akik valóban komolyan gondolják a dolgot!!! Én leírom mit szeretnék, mire vágyom, aztán ha valakinek hasonló vágyai vannak privátban várom üzenetét. Szókimondó férfi vagyok nem szeretem az álszent embereket. KERESEK egy párt (BUDAPEST) ahol a férfi nem csak álmodozik a dologról, nem beszélgetni szeretne róla, hanem már TUDJA, hogy akarja. Valakit aki szex közben arra gondol, hogy milyen lenne látni a feleségét mással. Olyan embert akit izgat a gondolat, hogy valaki a szeme előtt ér hozzá. Valószínűleg majd beszélgetünk. Aztán eljut a dolog odáig, hogy a feleséged mellé kerülök. Elkezdem majd simogatni, fogdosni, vetkőztetni, mert megakarom kapni. A ruháit leveszem róla lassan miközben én is vetkőzöm. Ezt még elbírod viselni??? Akkor menjünk tovább... Belenyúlok a bugyijába ezzel együtt a feleségedbe is miközben a kezét a farkamra teszem. Előveszi és kicsit játszik majd vele aztán lassan a szájához érek, és elkezdi szopni. Kicsit zavarban lesz, de idővel egyre mélyebbre engedi...... Szeretnéd látni milyen mikor idegen faszt szop le??? Akkor folytatom: Lefektetem majd, és újra a szájába adom, aztán leveszem róla a bugyiját. Látod majd hogy nedves a kis pinája készen áll hogy magába engedjen. Jó lenne ha te adnád a kezébe a gumit, amit azután ő húzna fel rám így egyértelmű lenne, hogy engedi hogy megbasszam. Szétteszi majd a lábát közé térdelek, és lassan de tövig nyomom bele a faszomat a feleségedbe. Tudom, hogy tisztában vagy vele, ezt más is megtette már, de most látni fogod milyen mikor basszák. lehet hogy gumiban, de akkor is az ő pinájában fogok elélvezni. Látod majd ahogy húzom ki belőle teleélvezve a gumit amit a feleségedben élveztem tele. Akarod látni? Megyek!!! És kedves hölgyem! Megteszed a férjedért??? Nem akarod, de megteszed? Csak egy baszás lesz, semmi több. Ha azt élvezi a férjed, hogy vibrátort nyomsz a pinádba TEDD meg. Ha azt hogy kikötöz TEDD meg. Ha pedig azt hogy mással baszat TEDD meg!! És kedves hölgyem! Ha te is benne vagy akkor meg engedd el magad, nem foglak bántani, csak dugunk egyet ennyi. Végül is ez CSAK szex!!!!
Sziasztok! Extrém vágyakat teljesítenék. Keresek egy olyan nőt ( mindegy hogy fügettlen vagy sem) aki szetetné ha egy idegen férfi fogdosná, akár nyílvános helyen is (utca, busz, stb) vagy akár ismeretlenül csak úgy megdugná aztán soha többé nem találkoznának. Teljesen gátlástalanul kiélné a vágyait. Tudom érzelem, szimpátia stb. de pont ez a lényeg csak egy baszás. Nem érdekel a neved, a számod, a címed, csak beszéljük meg mit szeretnél megélni, és megkapod, aztán soha többé nem látjuk egymást.Teljes a diszkréció hiszen semmit sem tudunk egymásról. Itt privátban mindent meg lehet beszélni. Kérem csak komolyak írjanak konkrét céllal.
Kicsi, nagy, kövér, vékony, szőke, barna.....na ne már!!!!!
Sziasztok! Előre is elnézést kérek, nem célom bárkit is kritizálni. DE!! Tényleg nem találtatok partnert az itt regisztrált ezrekből? Gondolom SOHA nem voltatok még hármasban?!! Nem hiszem hogy nem lehet itt partnert találni. Nem kell ez a kamu duma senkinek. Aki VALÓAN akarja az csinálja. "ès mégegyszer pont!!"
Bp- i 34 éves férfi vagyok. Párokkal ismerkednék, de nem levelezés céljából. Konkrétan egy olyan párt ahol a férfi nem csak az álmodozás szintjén tart, ès a felesége is bólintott már a dologra. Keresem azt a férfit aki valóban szeretné látni ahogy a párját megdugják. Olyan embert aki a valóságban is el tudná viselni hogy a felesègèhez hozzáér
nek,levetkőztetik, és megbasszák. Szeretnè látni amikor egy másik férfi faszát szopja...mikor felhúzza rá a gumit és szèt teszi neki a lábát engedi hogy más èlvezzen benne. Aki tudja hogy már megbaszta más is,de látni akarja... Egyszóval meg akarja baszatni a feleségét egy másik emberrel. És keresem azt a nőt aki hajlandó magába engedni a férje miatt megteszi neki mert ezt akarja. Ha esetleg te is akarod akkor már nincs kérdés. Nekem egy dolog fontos akarjátok, csináljuk ne csak beszéljünk róla. Én meg akarom baszni a feleséged. Ha te látni akarod keress meg és megyek.
Sziasztok! Szándèkosan keresek itt mert extrèm vágyaim vannak. Konkrètan egy bp.-i párt keresek ahol a fèrfi valóban szeretné látni milyen az ha a felesègèt másik fèrfi bassza meg. Olyat aki szeretnè látni ahogy leszop valakit a párja. Ès termèszetesen azt a nőt aki ezt megteszi a férje miatt. Nem èrdekel a humbukk duma, ismerem már a kamut.Mikor ès hol? Napközben èrek rá. Nem èrdekel a neved, a hajad színe stb. Ez csak egy baszás ennyi.
Bp! Párt keresek akik valóban a szexet keresik, nem csak álmodoznak róla. Szókimondó ember vagyok, aki azta férfit keresem aki ma látni szeretné ahogy megdugják a feleségét, és azt a nőt aki ma magába enged. Én meg olyan férfi vagyok aki tényleg elmegy...
Lehet itt partnert találni, de nagyon nehéz. Legfőbb oka az álmodozás. Igaz ez a "férfiakra" ugyan úgy mint a párokra. Pár levélváltás, képek cseréje, telefonbeszélgetés után,ha valaki nem tudja mit akar az nem gondolja komolyan, azonnal dobni kell. Nem kellenek hónapok...a TAPASZTALATOM az,hogy ez pár nap alatt eldől, ha valaki komolyan gondolja. A többi süket duma!
Hónapok után újra itt smile Leírom, mit szeretnék, kit, mit keresek,és ha valakinek hasonló elképzelése van a dologról szívesen olvasom majd az üzenetét. Párt keresek, esetleg nőt akik valóban nyitottak a többes szex témában. Nem álmodozó, álszent embereket, mert én sem vagyok az. Sokakat bánt a szókimondó (nyers) mivoltam,de akárhogy is van, az igazság ez!! Keresem azt a párt Budapesten, ahol a férfi tényleg látni szeretné a feleségét mással. Egy olyan embert aki szex közben erről álmodozik, és élvezi. Aki eltudja fogadni a TÉNYT, hogy más férfi is megdugta már mást is leszopott, és IGEN, élvezte. Tudod, de nem láttad milyen mikor más vetkőzteti, mikor másik férfi nyalja, aztán a szájába teszi az álló faszát, és leszopja. Aki valóban akarja szeretné látni,hogy a felesége kezébe adnak egy gumit, amit ha felhúz rá egyértelműen jelzi, hogy megbaszhatja, magába engedi,élvezhet benne.. Kevés ember van a világon aki ezt valóban akarja, de én őt keresem. Nincs ló méretem, tudom sokan arról álmodoznak,hogy egy 25 centis fasszal baszatja meg a párját, de ez után jön a baj.. hidd el el nem a méretet fogod élvezni hanem azt,hogy milyen mikor más bassza. Nézni az arcát miközben egy másik férfi van benne..
Bp.-i párral, esetleg kifejezetten, nem független nővel ismerkednék! Átlagos, HETERO, 33 éves férfi vagyok. Nem társat keresek, így nem szeretnék hónapokig levelezni, kávézgatni stb!!! Nem baj ha kezdő vagy, SŐT, de tudd mit akarsz, hagyjuk az álmodozást!! Tudom szokatlan ezen az oldalon, hogy egy hirdető férfinak is vannak elvárásai, (nem felel meg neki bármilyen lyuk) de én ilyen vagyok smile Kérem ne írjon sem BI, sem BU..! Nincs anyakomplexusom, így kérem, ne keressetek, ha a hölgy 40-42 évesnél idősebb!! Szintén nem keresem cicababák társaságát, luxushétvégét sem tudok ígérni, és nem utazom sehová Pest megyén kívül!!! Talán ha társat keresnék.....DE nem, csak szexpartnert!!! Azért vagyok itt, és nem a szerelem.hu oldalon smile Van még egy nagyon, nagyon, nagyon fontos dolog: nincs ló méretem, ebben is átlagos vagyok smile Ezek után leírom mit szeretnék, kit keresek, és ha hasonló az elgondolás, szívesen válaszolok "bárkinek". Szeretném, ha megkeresne egy pár, vagy egy nő privát üzenetben, aki tudja mit akar, még akkor is ha kezdő!! Természetesen, egy olyan levélre nem sok mindent tudok válaszolni amiben ez áll: szeretném ha megdugnád a feleségem; mekkora a farkad?; írd le mit csinálnál vele stb!!! Fordított esetben, ha annyit írnék, hogy megdugnám a párod, milyen választ tudnál megfogalmazni?? Induljunk ki ebből! smile Természetesen egy normálisan megfogalmazott üzenetre, én is hasonlóval tudok reagálni! Ha túljutottunk ezeken a tiszteletkörökön, ÉN adok egy telefonszámot amin elérhettek, még akkor is ha privát számról hívtok, így én nem tudok ezzel visszaélni! Viszont ami sokaknak elszomorító lesz, hogy a hölggyel is szeretnék beszélni!!!!!!!!!!!! Ha már ez sem megy, akkor hogy lesz ebből valami, vagy bármi? smile Ha, a feleséged pont most ment el, akkor ne hívj csak akkor mikor már hazaért! Szerintem minden normális embernek egyértelművé vált, hogy egy vagyok a 100-ból aki komolyan gondolja, ezt az egészet, és nem f...verni jár ide!! Ha beszéltem a pároddal, küldök fotót olyat amilyet szeretnétek, de régóta vagyok már itt ahhoz, hogy minden levélre képpel válaszoljak! Fordított esetben megtennéd?? A lényeg még csak csütörtök van, itt a hétvége, és ha komolyan gondoljátok, én ráérek, és ott is leszek ha megbeszéljük! Még egyszer leírom, telefon nélkülözhetetlen!!!!!!!!!!!! Jó keresgélést mindenkinek! smile
Bp.-i 33 éves HETERO, férfi vagyok! Párral ismerkednék, akik komolyan gondolják a dolgot, nem levelezni akarnak!!! Van némi tapasztalatom, ezen az oldalon, így kérem a kamu emberek, kerüljenek!! Köszönöm! Egyszerű, hétköznapi párral képzelem el ezt a dolgot, semmi extra ami a külsőt illeti, amúgy sem szeretem a modell alkatot smile sokkal inkább a kerekded formákat! Én nem vagyok, sem kigyúrt, sem kövér, de vékony sem, egészséges férfias alkat vagyok, ami már nem nagyon divat, de mit csináljak?? próbálok férfi maradni még akkor is ha ez már nem trendi smile Nem szopok,nem szopatok, és seggbe sem b....ok senkit akinek farka van!!!! Ja és golyói meg egyéb finomságok! smile Tudom elmaradott vagyok, de ez van! Egy hármasra nyitott párt keresek ahol a férfi valóban látni akarja milyen mikor a felesége pinájában egy másik férfi farka van! Egyszerűen fogalmazva ÉN valóban megakarom baszni a feleséged, és ha Ő engedi, TE akarod, akkor egymást keressük!!! Tudom a fotó!!! Tudom a szimpátia!!! Stb. Viszont a tapasztalataim miatt, CSAK olyan embereknek küldök képet ahol megbizonyosodtam arról, hogy valóban pár, és nem egy faszverő....... smile Hogyan lehetséges?? Elmondom. Ha szimpatikus az írásom, adatlapom, elképzelésem stb. valószínűleg kapok egy levelet amire természetesen válaszolok!! Letisztázzuk az alapokat, vágyak, elképzelések......aztán ÉN adok egy telefonszámot nektek (megelőlegezve a bizalmat) amin akár REJTETT számmal is, DE eltudtok érni! Aztán most jön a fordulópont ami sokaknak fájni fog smile szeretnék beszélni a hölggyel!!!! Ha dolgozik, akkor ne hívj csak ha hazaért! smile Teljesen rejtve marad minden személyes adatotok, mégis MINDENKINEK egyértelművé válik miről is van szó! Ha eljutottunk idáig küldök fotót, akár a kutyámról is smile de ha ez sem megy mit szeretnél????? Lakás megoldott, bármikor ráérek HA előre megbeszéljük, komolyan gondolom......még farkam is van ami ha kell feláll smile Részemről ennyi!! Többet nem tehetek a dolog érdekében!!
Egy idő után újra benéztem :( Jó látni hogy van néhány pár aki valóban keres......viszont elszomorító hogy egy NAGY faszt, és ennyi...... Hihetetlen már ez a méret dolog!! Nincs komplexusom, legalább is nem volt a saját 16-os méretemmel, de azért 10-ből tíz ember 20+méretet keres? Néha már úgy érzem rossz oldalra léptem be! Nem partner kereső, hanem lovarda smile Tudom nem egyszerű dolog megdugatni a feleséged, és a nőnek sem egyszerű, hogy mással dugjon a férje előtt, de a LEGFONTOSABB kritérium egy NAGY fasz??? Ennyi??
Ha esetleg valaki komolyan keres, én itt vagyok! Hely van Budapesten! Képeket csak mms.-ben elég a kamukból! 06 70 4315666
Köszönöm! Csak 1 problémám van! Ugyanazzal az e-mail címmel regisztráltam újra, más névvel, hogy tudjam jelezni a problémát! Most mi a teendő, mert természetesen a régi dolgaimra, személyes adatokra van szükségem, és nem erre az új regisztrációra! Köszönöm a választ előre is!
Köszönöm, csak az a probléma, hogy 4 éve itt vagyok ugyanazzal, a címmel, névvel, jelszóval! Amúgy meg nem kértem értesítést semmilyen dologról, így nem tudom milyen e-mailt akarnának küldeni! Címek, telefonszámok, civil nevek vannak az üzeneteim között, ez lenne az adatvédelem? De köszönöm még egyszer a segítséget megpróbálom!! Szép napot!
EZT is én írtam!! Nem töröltem magam, és tiltás sem lehet, csak nem engednek belépni! Mi van a személyes adatokkal????
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Évek óta itt vagyok az oldalon, de pár napja valamiért a régi nevemen nem enged belépni a rendszer!! Férfi 30 vagyok, újra regisztráltam, hogy tudjam jelezni a hibát, de sehogyan sem tudom! Rengeteg SZEMÉLYES ADAT van a régi üzeneteim között, de nem tudok hozzáférni!! Megköszönném, ha valaki tudná, mi a teendő, és segítene! Köszönöm!
Sziasztok! Nem tudom miért de évek után nem tudok belépni az oldalamra! Jó a jelszó, és a név is! Tegnap még a hozzászólásaim mellet a nevem is ott volt, ma már nem!! Újra regisztráltam, de szükségem van rá, hogy hozzáférjek a régi dolgaimhoz TELE VAN SZEMÉLYES ADATOKKAL! Várom a segítséget! Előre is köszönöm!
Regisztrálva vagyok több éve, de valamiért nem enged belépni! Most csináltam új regisztrációt, de szeretnék hozzáférni a régi dolgaimhoz!! Nem értem mi történt a neven jó, és a jelszó is!!! Köszönöm a segítséget!!
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 39 hozzászólás, Listázva: 1-39

férfi30

Regisztrálás ideje: 2015. március 24.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!