Házibarát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Feleségem (31) kalandjait nemrég megismert házibarátjával (46) a férj, vagyis én (40) fogom rendszeresen megírni. Ennek két oka van. Az egyik, hogy ő nem szeretne itt annyi időt tölteni, mint én. A másik pedig, hogy sokkal jobban írok nála. Természetesen néha szinte szó szerint fogok idézni tőle, illetve nem csak a saját, hanem az ő érzéseit is megpróbálom leírni.

Mindezt miért? Mert az, hogy leírom, megosztjuk, még izgalmasabbá teszi az egészet. Mégha névetelenül is tesszük ezt; ami ugye nyilvánvaló.
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5   2016. 01. 22. péntek 09:40

Negyedik - első alkalommal külön

Ahogy megbeszéltük, ezúttal a párom egyedül ment el házibarátját meglátogatni, egyértelmű céllal. Mivel nem voltam jelen, így csupán kedvesem beszámolóját tudom visszaadni, illetve a feelinget.

Péntek este, miután hosszasan cicomázta magát a fürdőszobában, a kedvesem kocsiba ült és elment az első szex randijára. Mit mondjak dögösen nézett ki, s a ruha alatt ott figyelt ám a necc ruha, mely a popsi és a punci kivételével az egész testét látszólag takarta. Persze totál átlátszó, de minek is részletezem. A megbeszéltek alapján éjfélre vártam haza...

... aludtam, amikor hazaért. Hajnali egy óra volt. Az érzés - pedig nem az első alkalom volt -, hogy mással volt, a tudat, olyan izgató volt, hogy olyat ezek előtt soha nem éreztem. Nem volt beszélgetés, azonnal nekem esett. És igen, éreztem rajta, hogy mással volt. Már csak azért is, mert nem, hogy a bugyija, de még a nadrágja is át volt nedvesedve az idegen spermától. Nyaltam-e? Igen... furcsa érzés volt, izgató és egy kicsit taszító is; de inkább az előbbi. Hát, lehetett érezni rendesen, hogy van benne anyag.

A nagy mesedélutánra, másnap este került csak sor. Addig - pedig este nagy szex volt köztünk - valahogy feszengtünk mind a ketten. De este, amikor kedvesem ráhajolt a cumira, megeredt a nyelve, de nem csak a farkamon.

Szóval, a konkrétumok. Megérkezett, beszélgetés erről-arról, majd a szexről. Aztán hálószoba, franciaágy és kezdődött a buli. Kedvesem szerint biztos, hogy a barátja valami bogyót szedett be. Az első menet nagyon spontán volt, rövid, szinte semmi előjátékkal, egy kis cumit leszámítva. Végig hagyományos pózban csinálták. Párom nem élvezett el, igaz csak hajszálon múlott, ám barátja annál nagyobbat élvezett a végén, a párom fölé térdelve, egyenesen az arcára és a szájába. S nem keveset.

Kis szünet után újra kezdték. Nyalás, párom elélvezett. Szopás, barátja kőkemény lett. Aztán... aztán a kedvesemet - elmondása szerint - ronggyá dugta a barátja. Először hátulról, majd lovagolva, majd oldalról, majd hagyományosból - itt élvezett a kedvesem egy hatalmasat -, szünet, szopás, majd újra hátulról, végül megint hagyományosból. A vége előtt a párom megint elélvezett, aztán a barátja pumpálta tele őt spermával. Bugyi fel. Beszélgetés, főleg a szexről és a folytatásról, aztán a párom hazaindult. A késés oka pedig az volt, hogy bő egy órán túl volt a második menet.

Folytatás, mármint a kedvesem és a barátja között, ma este. smile
Nekem tetszik a szitu. Kedvesemnek szerintem még jobban és gyanítom, hogy a barátja se érzi rosszul magát.

U.I.: NEM KERESÜNK szexpartnert, hiszen van. Ha férj vagy netán feleség szeretne levelezni, okés. De ajánlatoktól kéretik megkímélni minket. wave
6 hozzászólás, utolsó: somkesz (2019. 05. 06. hétfő 10:06)
2019. 05. 06. hétfő 10:06
Na szóval, hirtelen félbe szakadt a blog. Az író igérete ellenére. ha csak nem az írói munkásságának része, hanem igaz történet.
Mi történhetett?
Nincsenek csodák. majdnem biztos, hogy a Hölgy lelépett az Úrral.
Amint külön utakon kezdett járni a hölgy, és az úr, akinek több pénze és vastagabb farka volt, kiszámítható volt a dolog kimenetele.
2019. 05. 05. vasárnap 18:54
Ha az igaz amit leírtál és nem írói alkotás, akkor rgy dologban biztos vagyok.
Mégpedig, hogy addig ameddig te is jelen voltál addig nincs semmi kivetnivaló benne. De, ha a hölgy már külön magában is elmegy annak biztos, hogy szakítás lesz a vége. Mert míg ott vagy az nem megcsalás, mert látod mi történik, de ha nem vagy ott bármi megtörténhet.
Gondold el. Nem vagy ott, nem tudod mit csinálnak, a nejed beszámolója ilyen esetben nem megbízható forrás.
Én biztos vagyok benne, hogy ha ennyire szeret vele dugni, előbb vagy utóbb el fog menni vele.
2016. 07. 22. péntek 10:19
IGY TOVÁBB!!!
Törölt felhasználó (1180822)
2016. 02. 20. szombat 16:08
Nyiregyházán keresek barátot,bi beállitottsággal,sóstói sörözésre estenként,2O-283-6233,küldj smst.János.
Törölt felhasználó (465100)
2016. 02. 02. kedd 14:35
Kedves Blogger!

Talán azért törölted magad, mert a második alkalommal "külön", már haza sem jött a nejed, csak küldött egy smst, "köszi az eddigieket, a cuccaimat X helyre küldd" szöveggel? smile
Azért ennek beismerésével tartoznál azoknak az embereknek, akiknek meglehetős nagy arccal osztottad az észt eddig! nyes
Törölt felhasználó (940115)
2016. 02. 02. kedd 01:33
Persz abban minden28. Heteró
 
#4   2016. 01. 14. csütörtök 17:09

A harmadik alkalom

Amikor a farok feláll, az ész megáll. Erre szombat reggel, jöttünk rá, hiszen előző este újdonsült házibarátjelöltünkkel azt beszéltük meg, hogy este nagy akció lesz. Ami szép és jó, csak éppen aznap járt le a wellness hétvégénk szállásfoglalása, azaz a szombat este kilőve. Irány a recepció és telefon haza, s végül az jött ki, hogy aznap este későn megyünk majd haza, és "hosszabbítunk" egy kicsit a szobafoglaláson.

Az egész napot a wellnessben töltöttük meleg vízben, jakuzziban, szaunázva és beszélgetve. Virágnyelven és nyíltan, amikor nem volt senki a közelünkben. Tulajdonképpen már akkor megbeszéltük, hogy a dolognak mindenképpen lesz folytatása, mert igény és lehetőség is van rá, hiszen a barátunk rendszeresen jár haza, van is egy lakása a fővárosban és így minden lehetőség adott arra, hogy rendszeresen találkozzunk... pontosabban találkozzanak a kedvesemmel. Ugye mondanom se kell, hogy a beszélgetés alatt, hol nekem volt merevedésem, hol neki, a párom pedig biztosan rendesen nedvesedett.

Sötétedett, amikor felmentünk a szobánkba. Gyorsan összepakoltunk, majd a párom felvette ismét a combharisnyáját, fekete szatén fehérneműt és felöltözött. Épp végzett a sminkeléssel, amikor a barátunk megjött. Lementünk a bárba, ők pezsgőt ittak, én kávéztam. Sokáig nem maradtunk.

Amikor felértünk újra a szobánkba, láttam rajtuk, hogy alig bírnak magukkal. Valahogy ösztönösen kérdeztem rá a kedvesemnél, hogy szeretne-e a kanjával kettesben hancúrozni, amire egy pajzán mosoly kíséretében jött a válasz: "Aha".

Én leültem és csak néztem. Hát, volt mit. Bevallom, abban a hitben voltam, hogy az elmúlt két alkalmat aznap biztos nem tudják űberelni. Tévedtem.

Mohó matatással, ujjazással és farok húzogatással kezdődött életem élő pornóelőadása, ami után rövid nyalást követően a feleségem egy hangos orgazmussal jelezte, mennyire élvezi az idegen kant. Utána mohó szopás következett, amit a farok tulajdonosa állított le, mert érezte, hogy sokáig nem bírná. Megfogta a feleségemet, akin ekkor már csak combharisnya volt és négykézlábra térdepeltette az ágyon, majd beléhatolt és rövid mocorgás után, vadul döngetni kezdte. A látvány és a hangok fenomenálisak voltak, úgy állt a farkam, ahogy még soha. Majd hanyatt fektette kedvesemet és egy rövid, de annál intenzívebb döngetés után előbb őt elégítette ki, de rendesen, majd kihúzta belőle a farkát és ő is elment. Én sem vagyok piskóta, de a fazon konkrétan a dombocskájától a dekoltázsáig spriccelte össze a kedvesem, hatalmasakat lőve és sokat. Párom pedig úgy élvezte a testére lövellő kiadós adag forró spermát, ahogy szerintem még soha. Én meg csak néztem ki a fejemből és a legszívesebben kivertem volna. Ám az igazi meglepetés csak ekkor jött... házibarátunk a félkemény farkával a párom csiklóját izgatva perceken belül ismét merev lett, gondolom bogyó, majd ismét belé hatolt. Talán monotonnak tűnhet, de pontosan 22 percig - megnéztem az órát - döngette a kedvesemet hagyományos pózban, majd amikor érezte, hogy a mindjárt megint elélvez ő is eleresztette. Így kedvesem orgazmus közben vagy talán éppen attól elérve az orgazmust, kapta a második adag spermát, egyenesen a puncijába. A látvány és kedvesem hangja egyszerűen leírhatatlan. Még gyömöszölte őt a barátunk, amikor már folyt le a fenekére, majd a lepedőre a sperma. Tökéletes rálátásom volt.

Még lihegve és leizzadva, bugyi és nadrág fel. Persze ezzel a bugyi és a nadrág spermától való átnedvesedése garantált volt. Még röviden beszélgettünk, a teraszon cigizve, megbeszélve, hogy két hét múlva újra találkozunk és ahogy megbeszéltük napközben, tartós szexkapcsolat a célunk. Aztán haza indultunk.

A kocsiban eleinte szinte már kínos csend volt, majd a párom törte meg a csendet, s végül hazáig tartott mindkettőnk részéről az élmény beszámoló... otthon fürdés nélkül ágy és szex, kétszer is.

Holnap lesz a tali. Nélkülem.
nyes Én ajánlottam fel és kedveském élt is az ajánlattal... mindketten tudjuk, hogy nélkülem sokkal felszabadultabb lesz holnap.
7 hozzászólás, utolsó: tüzeshazaspar (2016. 08. 27. szombat 12:03)
 
#3   2016. 01. 14. csütörtök 15:16

Újév - a második alkalom

Másnap reggel nyolckor ébredtünk, ami nem igazán jellemző egyikünkre sem. Másnaposak voltunk, de nem csak az italtól, sőt nagyon nem az italtól. Párom nagyon zavarban volt, az ágyban csak bújt hozzám, nem beszélt és nem nézett a szemembe. Mi tagadás, én is furcsán éreztem magamat... mintha megcsaltak volna. Csak feküdtünk némán, majd megtörve a csendet halkan a fülébe súgtam, hogy csodálatos volt hajnalban, soha nem láttam ilyen izgatottnak és gyönyörű hangja volt, amikor élvezett. Meglett a hatása, mert a kedvesem eleinte zavarában, majd pajzánul mosolyogva megkérdezte, hogy ugyanúgy szeretem, mint előtte. Naná, még jobban. Szorosan öleltük egymást és nyugodtan kijelenthetem, a feleségem nevében is, hogy másodszor is szerelmesek lettünk egymásba.

Persze, amikor reggelizni mentünk, para volt a páromon, de a pasival nem találkoztunk. Aztán még nagyobb para volt, amikor a wellnessbe mentünk, sőt le se akart majdnem menni, mire addig cukkoltam, hogy igazi felszabadult nevetésben tört ki. Naná, hogy a wellnessben összefutottunk. Párom újdonsült kanja a jakuzziban ült és diszkréten biccentett. Mi meg mellé ültünk le. Lehet furán hangzik és garantáltan 100%-ig hetero vagyok, de merevedésem volt. Ugyanakkor el kell ismernem, hogy a pasi, nagyon diszkréten viselkedett, nem csak azért, mert nem tudta, hogy állunk utólag az egészhez, hanem láthatóan ügyelt arra, hogy senki ne vegye észre, hogy volt köztük a nejemmel valami.

Pár órás beszélgetés jakuzzizás, meleg vizes áztatás és rövid szaunázás után, megittunk egy kávét, én mindjárt kettőt, majd felmentünk a szobánkba. Egyszerűen mind a hárman ezt akartuk.

Ezúttal mind a hárman végig terültünk köntösben és fürdőruhában az ágyon és egy darabig csak halkan beszélgettünk, majd szépen belekezdtünk az izgalmas dolgokba. Olyan merevedésem volt megint, hogy alig bírtam, szinte már fájt. Én csókolóztam a párommal, a pasi meg ujjazta, majd nyalta, amitől kisvártatva a kedvesem elélvezett. Ekkor már nem volt rajtunk semmi, a párom ismét a klasszikus pózban szopni kezdett én meg ujjaztam közben. Észbontó volt, valahogy lassan történt minden és ettől őrjítően izgalmas volt az egész. Egyszer csak a nejem négykézláb ereszkedett, fenekét a pasi felé tartva, arcával az arcomhoz hajolva, s miközben én a nyelvemet a szájába dugva smárolni kezdtem, addig a pasi hátulról beléhatolt. Abban a pillanatban, amikor a vastag farok belé hatolt, azonnal mohóbban csókolózott velem. A kezdeti lassú, mély és gyöngéd tolásokat kisvártatva, határozott döngetés váltotta fel, melynek ritmusa teljesen más volt, mint amit a feleségem megszokott. Meg is lett az eredménye és percekkel később egy gyönyörű orgazmusa volt, miközben én az arcát néztem, ő meg hol behunyta a szemeit, hol mélyen a szemembe nézett. Észbontó volt. Elég intenzív orgazmusa volt, mert amikor oldalról beléhatoltam nagyon sikamlós volt. Én kezdtem el mozogni benne, ő meg a klasszikus pózban szopta a vastag farkat. Pár perc volt az egész. Először én élveztem el, egyenesen a kedvesem - nem éppen tőlem - lüktető kéjbarlangjába, majd talán egy perc késéssel a pasas, egyenesen a párom szájába... a hangokból - és az utólagos beszámolóból - ítélve újfent egy hatalmas adag spermát kapott, amit ezúttal lenyelt és szétkent a szája körül...

Szex után vagy egy órát beszélgettünk... majd abban maradtunk, hogy a nap hátralevő részét már kettesben töltjük a feleségemmel. Romantika volt tervben. Az is lett, fűszerezve egy őszinte beszélgetéssel a történtekről és hogy másnap este mindent beleadva megismételjük az egészet, de nem csak egy menet erejéig. Már ekkor felmerült a kérdés, hogy legyen-e folytatás, miután véget ért a wellness-szilveszteri hosszú hétvégénk, amire este szeretkezés előtt a párom válaszolt is, hogy talán nyes ami az ő nyelvén annyit jelentett, hogy igen, csak mondjam ki én helyette.
1 hozzászólás, utolsó: nyitopar (2016. 01. 14. csütörtök 17:03)
 
#2   2016. 01. 14. csütörtök 14:29

Az első alkalom - szilveszterkor

December 30-án reggel, mit sem sejtve indultunk el egy wellness szállodába, ahol a terveink szerint végre nyugodtan eltölthetünk három éjszakát, illetve négy napot és persze hosszú idő után végre szilveszteri bulin vehetünk részt, amiről sejtettük, hogy inkább szolidabb bálféle lesz majd. Szó nem volt semmiféle szexuális kicsapongásról, nem mintha ilyenben részünk lett volna már a hatéves együttlétünk során, legfeljebb nagy szex csatákról, melyek során majd megint menni fog a dirty talking az elképzelt első hármasról vagy szexről egy másik férfival. Szóval, semmi előjele nem volt annak, ami aztán csak úgy teljesen váratlanul bekövetkezett.

Délután lementünk a wellnessbe és szinte azonnal a kellemes meleg vizes medencébe huppantunk be kicsit lazulni és punnyadni. Idővel észrevettem, hogy egy idősebb férfi néha megnézi magának a feleségemet, de igazán nem foglalkoztatott a dolog. Talán csak éppen megfordult a fejemben, hogy minden bizonnyal szereti a nagymellű - 80DD - és nagy fenekű nőket. Utólag kiderült, hogy a párom mindezt észre sem vette. Este vacsi és bealvás. Semmi szex.

December 31-én egész nap wellness, szokásos meleg vizes medence, jakuzzi és szauna. Jól éreztük magunkat és a hangulatunk is egyre jobb lett. Majd a jakuzziban észrevettem, hogy ott ül velünk szemben a pasi és a kelleténél gyakrabban és hosszabban mustrálja a feleségemet. Amikor ezt megjegyeztem a páromnak, ő nevetve válaszolt, hogy neki is feltűnt már. Persze hogy cukkolni kezdtem, de igazából semmi komoly nem volt benne. Részéről sem. Párszor kiment egyedül a jakuzziból és ilyenkor láttam, hogy a férfi a feleségem fenekét nézi. Amikor pedig visszajött hozzám a vízbe, akkor a párom elmondása alapján a pasi a melleit bámulta, meg a domborodó dombocskáját. Láttam rajta, hogy tetszik neki, de feszeng is. Szóba nem elegyedtünk. A szilveszteri estére készülve persze nem álltam meg, hogy ne dobjak be egy megjegyzést, hogy szerintem lenne estére jelentkező, aki rendesen lerendezné őt, de ő csak nevetett, igaz a nevetésében volt valami tűz, ami azonnal feltűnt.

A szilveszteri "buli" alacsony fokon kezdődött és csak az italozgatás dobta fel a hangulatunkat. Aztán "véletlenül" szóba elegyedett velünk a pasi. S hamarosan már hármasban ültünk az asztalnál és együtt italozva beszélgettünk. Megtudtuk, hogy 46 éves - nem éppen a korosztály, amit elképzeltünk korábban - elvált és Bécsben él, de egy itthoni vállalkozás miatt szinte hetente jár haza. Később táncolni vitte a párom, aminek az lett a vége, hogy jó hosszasan táncoltak, miközben én dudorodó nadrággal ültem az asztalnál. Kurva kanos voltam, főleg, mert láttam a pasin, hogy totál rá van gerjedve a nejemre és ő rajta is láttam, hogy egyre jobban felizgul a szituációtól. Az éjféli koccintás után nem sokkal aztán teljesen váratlanul a fülembe súgta a párom, hogy most benne lenne, mire én szinte azonnal odafordultam a pasihoz és megkérdeztem tőle, hogy lenne-e kedve a szobánkban folytatni a bulit. A kérdés teljesen egyértelmű volt, ahogy az igenlő válasz is. Nem mondom, hogy józanok lettünk volna, mert nem voltunk már azok...

A szobában minden olyan hirtelen történt, hogy még most is beleborzongok. Féltékenységféle érzés és totál kanosság, de olyan, amilyen még soha. Seperc alatt a párom fekete fehérneműben és combharisnyában volt, a pasi meg alsónadrágban és a nagy franciaágyon enyelegtek. A smárolás vad volt és bevallom nem tudom, hogy inkább gyomorgörcsöt vagy merevedést okozott-e jobban. Közben a feleségemet ujjazta az idegen férfi, majd kinyalta. Párom igen hamar elélvezett, ami nem volt számomra meglepő. Annál inkább, amikor rögtön utána hanyatt fektette a pasit, mellé feküdt és olyan szopást mutatott be, illetve csinált a pasinak, amilyet szerintem még soha. Nem néztem az órát, nem is emlékszem már, csak homályosan, mert a pia, a totális gerjedelem és a gyomorgörcs egyszerre taglózott le, de nem sokáig tartott... s egyszer csak hatalmas adagokban lövellt a feleségem arcába, hajába és szájába a sperma. Kurva sok jött. Ő pedig nyelte, kente szét és zihált, sóhajtozott közben. Bevallom, kis híján a gatyámba élveztem...

Feleségem feje csupa sperma, de a pasi már a lába között volt és ismét nyalni kezdte. (Gyanítom, hogy valami viagra-féle befigyelt.) Mintha ott sem lettem volna. Hosszasan nyalta, majd megint szopás, ezúttal kutyapózban ráhajolva... aztán elkezdődött egy brutális dugás. Hátulról, lovagolva, hagyományosból... a kedvesem közben kétszer akkorát élvezett, mint már rég nem. Itt jegyezném meg, hogy nincs okom szégyenkezni, de a pasinak a farka láthatóan vastagabb, mint az enyém, így nem csoda, hogy a párom elalélt a döngetéstől. Aztán megint hátulról kutyapózban. Ekkor már nem bírtam magammal és smárolni kezdtem a párommal, de csak rövid ideig sikerült, mert mind a ketten elélveztek. Jesszusom, de még mekkorát... percekkel később leizzad feleségem mosolyogva feküdt az ágyon, feneke alatt egy hatalmas folt, a pasi pedig sehol... mondhatni fel sem fogtuk, hogy egyáltalán megtörtént, nem hogy hová tűnt ilyen gyorsan.

Én azt sem tudtam, mit tegyek. Párom még mindig izzott, mint valami tüzelő szexistennő. Ráfeküdtem, pár szót motyogtunk egymásnak, csókolóztunk és szerintem két perc alatt, talán még annyi sem, én is belé élveztem... majd elaludtunk, így szó szerint, semmi beszélgetés vagy simizés. A hatalmas izgalom és kielégültség mellett egyfajta zavartság volt mindkettőnkön.

Így utólag azt kell mondjam, egyszerűen nem tudom leírni rendesen, mit éltem át. Párom is nehezen tudja elmondani, pedig el akarná... egyszerűen hatalmasat szopott, majd dugott egy vadidegen, idősebb férfival, akivel a szex minden egyes pillanatát sokkalta jobban élvezte, mint velem. A látottak és hallottak alapján én is így gondolom... amúgy pedig észbontó látvány volt, ahogy a szopás végén az a hatalmas spriccelés beterítette, nem különben, amikor a dugás végén szerintem hasonló ősrobbanással tömte tele a páromat, mert a lepedőn tényleg hatalmas folt volt. És wow1 amikor én hatoltam a feleségembe nem sok mindent éreztem, gondolom kellően kitágult a vastag faroktól és rendesen tele volt cuccal.

Észbontó volt, na. Gyomorgörcs és soha nem érzett kanosság.
2 hozzászólás, utolsó: deewo (2016. 05. 25. szerda 05:52)
 
#1   2016. 01. 14. csütörtök 13:31

Előzmények

ravasz1 Na, vajon melyikünk hozta először szóba, hogy hármas szex, vagy szex egy másik férfival?! Természetesen én, a férj. És mi volt az első reakció?! Természetesen az, hogy perverz vagyok, meg többet ezt, vagy ilyet szóba se hozzak, főleg szex közben ne. Aztán telt-múlt az idő, egészen pontosan közel három év és... megtörtént. worship Mindkettőnk megelégedettségére, örömére és élvezetére. Talán kicsit csalódást okozok a kedves olvasónak - már ha érdekel majd egyáltalán valakit -, de nem innen és még csak nem is netes helyről keveredett elő a férfi, aki szilveszterkor rendesen megadta az én kis félénk - már nem az - nejemnek, amire, mégha tagadta is korábban, olyan nagyon vágyott. Természetesen én is, bár őszinte leszek, élőben nem minden volt ám olyan, mint ahogy azt előtte elképzeltem. Lényeg a lényeg, összejött, s nem csak egyszer szilveszterkor, illetve újév hajnalán, meg a hétvégén, hanem folytatása is lesz. Most hétvégén. Így kicsit sietnem kell majd, hogy az első három éjszakás, szilveszteri wellness hétvégénk történetét leírjam, mert mindjárt jön a következő. wink
Folyt.köv.
3 hozzászólás, utolsó: X (2018. 07. 18. szerda 14:02)
 
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitás ideje: 2016. 01. 14. csütörtök
Bejegyzések: 5db
Utolsó üzenet: 2016. 01. 22. péntek
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!