Élmények, gondolatok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

A helyén kell kezelni mindent, így ide csoportosítok minden olyan élményt, ami a hétköznapokat taglaló blogomba nem férne be.
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2   2016. 05. 08. vasárnap 15:37

Így léptem be a 3-asok klubbjába 2. rész

Kis idő után aztán egymásra pillantottak és azt kérdezték, ráérek-e most. Ráértem.

Dunakeszin laktak, (gondolom még mindig) egy baszottul nagy nádfedeles palotában. Már kint megfogalmazódott bennem, -hát igen. Ez a gazdagok játéka.
Azt beszéltük meg, hogy, várunk egy kicsit, míg a gyerekük lelép de ha nem, akkor elmegyünk egy motelbe. Korán arra a nevezőre jutottak MilfVeráék, hogy ne húzzuk az időt, menjünk. Amíg a M.Verácska összerámolta a kellékes táskát, mi ittunk egy pertut az előkonyha ( ELŐKONYHA NEM ÉRTED ?!) pultjánál a páleszből amivel készültem. Az 52 foknak köszönhetően oldódott a hangulat, aminek köszönhetőén a 2. Feles után jött a kérdés. Mikor csattan el egy csók M.Verával, hiszen már úgyis megittuk a sógorpertut. Épp arra járt a nő egy kávéval úgyhogy összeakasztottuk az ajkaink. Közben belemarkoltam a feszülős nadrág takarta ,korát megszégyenítő kerek popsiba. Máris eluralkodott a vágy, így mikor arra járt, mindig elkaptam egy csókra.
A hangulat oldódott. A Férfi is azt mondta:
-Nem tudom mit mondtál a nejemnek, de úgy döntött magába enged gumi nélkül. Végig.
Egy pillanatra visszakoztam.Vera hozott valamilyen ördögi szerkezetet, ami azt hivatott mutatni, hogy épp minden ok. Nem tettünk pontot a téma végére, de tudtam, hogy mi lesz.M.Vera megjegyezte újból, amit már az üzengetések alatt is.:
-Remélem bírod sokáig keményen, mert én bírom.

Pakolás Közben fölösleges kérdések hangzottak el:
-Combfix?
-Igen.
-Piros, fekete, fehér?
-Mind, de legyen fehér.(jött mind a 3 szín)
-Fehér vagy vörös bor?
-Fehér

Miután minden megvolt, elindultunk az ő kocsijukkal. A Dunaparton volt a motel igen szép környezetben. A férfi intézte az anyagiakat és visszautasította az amúgy nem szívélyes ajánlatomat, hogy felesbe fizessük.Nem sokat pöcsöltünk elfoglaltuk a még hideg szobát, szobákat.
Lecsúszott még egy rövid, egy pohár whiskey egy jó pohár fehérbor és Vera nadrágja, miközben igyekeztünk összecsomózni a nyelvünk.
Elment átöltözni. D.D. közben elmondta, hogy az este folyamán a neje és én leszünk a főszereplők. Boldogan arra gondoltam, hogy ő főleg nézni akarja, ahogy a legutóbbi 3-as sztoriban. Ez félig igaz is lett. Ezalatt megszabadultunk a ruháinktól. D.D. mellkasán egy hatalmas "Y" alakú tetoválás volt. Elmondása szerint, így könnyíti majd meg a boncnok dolgát, ha eljön az ideje.
Visszajött a lány, nagyon dögös fekete csipkés szettben. Miközben magamhoz húztam közölte, hogy a melleit úgy nézzem, hogy 2 gyerek felnőtt rajta. Nos nem mondom hogy lógtak... de mondom. Lógtak. A melltartó, tehát rutinosan fennmaradt. Közben hallottam, ahogy D.D. beizzítja a fényképezőgépet, ami az első próbálkozásra lemerült. (Bingó)
Máris nyugodtabban döntöttem Verát az ágyra és átadtam magam a szenvedélynek. Megszabadítottam a tangától és a combjai közé fúrtam a fejem. Nagyon finom volt.
A szinkroncuppogásokból arra következtettek, hogy ő fent "melózott." Igen gyorsan kezdett el vonaglani, tudtam, hogy közel jár az első orgazmus. Nem is kellett sokat várni rá.

A vágy mellett úrrá lett rajtam meg valami. El akartam kápráztatni. Le akartam nyűgözni. D.D. nem volt túl aktív, csak később derült ki számomra miért. Vigyáznia kellett. Amíg misszionáriusba fordultunk a férj újra próbálkozott a fényképezővel, hasztalanul. Elemet nem hoztunk.
Néhány percig finomkodtam csupán majd egyre erősebben kezdtem el dugni Verát, aki oldalra fordulva, újra a férje farkával hallgattatta el magát. A következő orgazmust belesikította a párja makkjába. Felállt és azt mondta, megmutatja, hogy mennyire szeret szopni. Nos lehet, hogy szeret, csak nem tud. Ahogy csinálta azt a fiúk kupakolásnak hívják, ugyanis nem veszi mélyre, csak k a végével, ami nem rossz, csak egyebek nélkül unalmas. Az ember segít ahol tud alapon igyekez
tem kellemesebb mélységbe helyezni a farkam. Kis idő után azt mondta élvezzek a szájába. Azt mondtam, szívesen, de az még messze van. Hozzátettem, hogy ne aggódj amúgy sem megy könnyen horáltól. Közben D.D. a nő popsijához osont és el kezdte dugni. Azt hiszem nem jutott el a 10. mozdulatig és elélvezett. Gondolom a nő ettől hitte magát akkora szopóművésznek.

Vera kiment letusolni, mi addig töltöttünk egy kör whisky-t és bort. Verácska fehér szettben jött ki a fürdőből. Lehúzta az italt majd kézen fogott és behúzott a szobába. D.D. is elment zuhanyozni. Én újra kutyapózba helyeztem Verát, és a megfogyatkozott létszám tudatában, felszabadultan kezdtem el csinálni. Az infó, hogy hölgyünk bírja sokáig, keményebb, kicsit erősebb menetre inspirált. aminek következtében M.Vera hangosan, (hm...nevezzük kéjes, hm... nevezzük nyögésnek) adta át magát a következő orgazmusnak. D.D.már csak mozizott és közben, sajnos pomponlányként buzdított.
-Ez az! Dugd szét a nejemet! Kúrd meg ezt a kis ribancot!
Ezzel csak magát spanolta, de azt hiszem ez volt a cél. DD. kiesett a játékból, ez felszabadítóan hatott rám. A lehetőségek adta összes pózban megtudtam a feleségét. Meglepően hajlékony volt, így nyakba tett lábakkal nyaltam a punciját és a popsiját. Mielőtt élveztem újra kutyapózba fordítottam és tovább nyaltam. Ebben a pózban szinte eufórikus állapotban franciázom. Imádom. Elérkezettnek éreztem, az időt hogy én is eldurranjak. Mivel már nem kellett sok, nem durvultam, az utolsó lökésekig. Nagyon tetszett neki az érzékiség is. Érdekes, de a legnagyobbat így tudok élvezni, amikor már majd szét durran a farkam, szépen lassan az utolsó pillanatig visszatartva, mintha átlépnék egy másik dimenzióba, minden porcikámmal érzem az eufóriát. Mire végeztem, Vera már összecsúszott alattam. Elmentem zuhanyozni. D.D. javasolta, hogy menjünk vacsorázni, mert asztalt is foglalt a szoba mellé. Mindent ő fizetett, szóval kurva lettem.

Mindenki könnyeddé vált. Vacsora után folytattuk a hempergést. Ahogy a férj megjósolta, Vera és én voltunk a főszereplők. D.D.csak verte a farkát, a felesége nagy bánatára a tenyerébe. Én nagyon éltem, de a nő az első keményebb, megint csak (hm..nevezzük sikkantásnak) hangos menet után láthatóan nagyon kimerült. Csakhogy én nem mentem el és eltökéltem, hogy visszasimogatom. Az egyik kedvenc "melóm". Hosszas csókolgatás, puncisimogatás után újra vonaglani és sóhalyhozni kezdett. Még egyszer kinyaltam mindenhol,és misszionáriusban élveztem bele. Nem sokat beszélgettünk. Elmentem tusolni, és elfoglaltam a különálló saját szobámat, ahol rohadtul meleg volt. Szinte semmit nem aludtam. Maradt bennem indíttatás...

Jelenkori kiegészítés: Az eset után azt mondták, M.Vera megtartana. Gondolkodás nélkül rábólintottam, de a jövő mást tartogatott. Egy régi, több mint kellemes élményt, ami felmelegítve nekem már semmit nem tartogatott, de ezt akkor még nem vallottam be magamnak, pedig valahol, már tudtam. Egészen pontosan Origami hajtogatás volt az új élmén, és itt most nem rébuszokban beszélek, tényleg origamit hajtogattunk. Nem érdekelt miből maradok ki emiatt, a szemek és az illat miatt, csak vele akartam lenni. Így is úgy is, amiből az lett hogy végighallgattam, hogyan sírja el, hogyan kezdődött és lett vége azzal a palival, akit felvállalt párjaként, miután én elmentem...
Még azt a patkányt is felvállalta. Engem anno talán azért nem, mert hát nem túl népszerű otthon sem a pincér szakma... Mit gondoljak most, Osztrák mosogató ként? Marad a világ elleni dac és minden a világon, amiről azt hihetem, hogy pótolhatja azt az egyet, amit tudom, hogy nem pótolhat egyik élmény sem...
2 hozzászólás, utolsó: csak együtt (2016. 06. 06. hétfő 02:35)
2016. 06. 06. hétfő 02:35
Sóhaly?
Hát ez eléggé lerontja a színvonalat...
2016. 05. 27. péntek 18:34
jo story
 
#1   2016. 05. 08. vasárnap 15:31

Így léptem be a 3-asok klubbjába 1. rész

Azt gondoltam, hogy ez a része az életemnek nem fér bele a blogba, ezért is került törlésre, de Pont az ilyen izgalmakról ne olvassak a későbbiekben?! Ráadásul a további poszt tervek előzményeként is szolgál, úgyhogy ismét kikerül és ezúttal már marad...

Ok. Essünk neki. Az előzményeket nem nyújtom el annyira, amennyire a Szöszinek írott levélben tettem. Legyen elég annyi hogy régi időkre, gyerekkorig nyúlik vissza, épp ezért számomra megmagyarázhatatlan ez a töltet bennem. ( korai, óvodai emlékeim vannak, talán nem véletlen, hogy megmaradtak)
Azt hiszem már írtam, vagy céloztam rá, hogy a szexualitás a régóta jelen van az életemben. Olyan rég amikor még nem volt neve, megfoghatatlan és ismeretlenként létezett, mint valami árnyék, de emlékszem, éreztem, ahogyan erősödik, durvul és vele együtt a görcs is, amit az akarom, és a tiltás közös tánca okozhatott. (talán a keresztény és a "hülye vagy fiam" neveltetés is közre játszott). Csak akkor szunnyadt, ha szerelmes voltam, vagy lelkileg minden rendben volt. Ez így van a mai napig.
Az út ami az elhatározásig vezetett, most nem fontos, azt hiszem a személyiségem miatt nem indult úgy, hogy: -ugorjunk bele! csináljuk most! Valahogy a világgal szembeni dac is közrejátszott.

A történet szám szerint, és sorrendben is a második, tehát az esemény, a felállás megvolt, már egyszer, de rövidebb és minden szenvedélytől mentes. Legyen tanulópénz és említésre sem méltó, csak gépies 30 perces szex.
Ugorhatunk is a második hármasra.

A nővel, már korábban felvettem a kapcsolatot, de más iránt táplált érzelmek beköszöntével, kifulladt a további ismerkedés. Aztán amikor az érzést módszeresen kiölte belőlem a szempár, újra jött a dac és egészen véletlenül, a már korábban megismert nő.
A kérdéseket gyorsan átfutottuk:
-Voltál már 3-asban?
-Igen.
-Hányszor?
-1x.
-Milyen volt?
-Nem túl jó.
-Miért?
-Mert az a pár már nem szerette egymást, a kapcsolat már megromlott,így egy gépies együttlét kerekedett, egy kelletlen nézővel.

A képink cserélgetése után felgyorsultak az események. Megbeszéltük egy találkozót, ahol már mind a 3 fél jelen van. Az addig kapott elismerő üzenetek alapján azt gondoltam, hogy személyes találkozó is rendben lesz és rögtön szobára megyünk, úgyhogy erre készültem.
Még a meki pultjánál álltam amikor belépett MilfVera. Nem a fotókon látott arc és alak köszönt vissza, hanem egy sokkal szebb, dögösebb, vékonyabb és fiatalosabb nő.
A párja fel sem tűnt, csak amikor leültünk az asztalhoz. Egy Danny Devito forma volt a pár férfi tagja, aki a néhány perccel korábban ért kellemes csalódást kissé megfakította, de a nyers stílusának sokat köszönhettem a későbbiekben, ugyanis a nővel kedélyesen elbeszélgettek az időjárásról és minden egyéb hétköznapi dologról, csak arról nem ami miatt találkoztunk, de az ember közbe-közbe szólt, hogy mi itt most dugni fogunk, ha a neje rábólint. Abból ahogy a nő rám nézett, tudtam, hogy a szimpátia már igencsak meg van köztünk ...
1 hozzászólás, utolsó: Gigolo31 (2016. 06. 01. szerda 14:36)
 
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitás ideje: 2016. 05. 08. vasárnap
Bejegyzések: 2db
Utolsó üzenet: 2016. 05. 08. vasárnap
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!