Noémi Történetei
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5   2017. 07. 06. csütörtök 12:59
noemiferje noemiferje

Biológiai szemléltető 2. rész

- Most bemutatjuk az aktust.
Oda hajolt hozzam és halkan a fülembe súgta lehelete melegével.
- Behívjuk a férjét?
Én pedig annyira reflexből válaszoltam, hogy el sem jutott a tudatomig.
- Önt akarom
Elkezdet levetkőzni. Az erős tenyérhez izmos felsőtest társult, de én már csak a nadrágjára tudtam koncentrálni. Milyen lehet, mekkora? Nadrág levétele bizakodásra adott okot, láthatón nem voltam közömbös számára, ezt jól mutatta az átázott folt. Végre elő bujt, még csak félig állt, de már így is szeretném érezni. Óvatosan kivette belőlem a kacsát, amit már el is felejtettem. Finom mozdulatokkal kezdte a nagy ajkaimon.
- Izgalmi állapotban a csikló megduzzad, kiemelkedik, ilyenkor nagyon érzékeny.
- Figyeljék meg hogyan változik a szemérem ajkak közötti rész. Érezhetően megduzzad, látható hogy némiképp a színe is megváltozik.
- A hüvely bemenet kissé kinyílt és vagina bő váladékot termel.
- Ezek mind azt jelzik a női test felkészült a hímvessző befogadására.
Lassan de határozottan hatolt belém. Véget nem érő pillanatnak tűnt, amíg mélyemre nem hatolt. Nagy sóhaj hagyta el a számat, próbáltam a kezemmel vissza tartani, de finoman elemelte. Végig simítva az arcomat, a melleim között húzta vissza a kezét. Már nyúltam volna érte, hogy a helyére irányítsam, de ekkor alulról erősen megmarkolta, keményen meg szorítva. Éreztem ahogy megdagad bennem, ahogy leveti a gátlásait, keményen magáévá tesz.
Végig néztem az osztályon, és a szemükben láttam a vágyat. Itt fekszem kiszolgáltatottan vágyva arra, hogy kihasználjanak, élvezzenek. Ettől a gondolatól elöntött a forróság, meg markoltam a fenekét, hogy még keményebb legyen. Magamhoz szorítottam, míg a testem el nem ernyedt. Ö pedig mélyen pici mozdulatokkal tölt meg.
- Láthatták az aktust, megtörtént az ejakuláció.
Már csak piciket mozdul, nagy lüktetésekkel. Hüvelyem ritmikus össze szorításával próbálom maradásra bírni. Nem tudom elég erősen szorítani.
- A hímivarsejtek ilyenkor megkezdik hosszú útjukat a petéig.
- Dőlj hátra tartsd magadban.
És újra bennem volt a kacsa.
- Jöjjenek közelebb.
Láthatják ahogyan az ondó beborítja a méh szájat, most sűrű állagú de 10-20 perc alatt folyóssá válik és bejut a méhbe, ahol megkezdi az útját a pete megtermékenyítéséhez.
- Köszönjük meg a hölgynek az együtt működést.
Megcsókolta a kezem és kivezetett, ahol a férjem várt.
- Köszönöm a segítségüket, a felesége nagyon jó volt.
Ő pedig elkezdte törölgetni a lábamon végig folyó ondót. Rám adta a ruhát a bugyit.
1 hozzászólás, utolsó: portas71 (2017. 07. 06. csütörtök 21:14)
2017. 07. 06. csütörtök 21:14
Háát! Nem gyenge!
 
#4   2017. 07. 03. hétfő 10:08
noemiferje noemiferje

Biológiai szemléltető 1. rész

Neten nézelődtem segédeszközöket és valahogy anatómiai szemléltető eszközök bukkantak fel. Elkezdtem nézegetni a különféle női nemi szerveket mutató tárgyakat. Részletesen ki voltak dolgozva. Egészen a test nem látható részleteiig. Milyen lehet a tapintásuk, biztosan rideg hideg. Nem adják át a női test melegségét, illatát, ízeit. Milyen mikor ezeket a tárgyakat kipakoljak egy osztály elé és elkezdik a részleteket bemutatni. A tanár szárazon darálja az anyagot a diákok pedig unottan kalandoznának másfele. Mennyivel izgalmasabb lenne ha az én testem lenne a szemléltető eszköz…
 
Egy részes kis nyári ruhámban ücsörgünk a férjemmel. Az izgalomtól az egész testem liba bőrös. A férjem pedig csak nyugtatgat.
- Nem lesz semmi gond olyan ez mint mikor a strandon vagyunk. Amit nem akarsz arra pedig mondj nemet.
- Nézd most is a reszkető melled nézik a srácok pedig van mi takarja.
A vékony ruha darab nem tudta elrejteni a mellbimbóm keménységét, így szinte meztelennek éreztem magam és éreztem, hogy mustrálnak. Pont ezért féltem, mert ha most így érzem, mi lesz pár perec múlva. Mikor nem lesz ennyi rejtekem se. Kiürült a folyosó, elkezdődött az óra. A tanárral az lett megbeszélve, hogy még kint levetkőzöm, ezért levettem a cipőm. Szépen egymás melle igazítottam, húztam az időt, próbáltam kitölteni a várakozást. A bugyimat a férjemnek adtam, talán azért hogy magánál érezzen, vigyázzon rám. Éppen hogy magam alá igazgattam a szoknyám a padon, mire nyílt az ajtó és megjelent a tanár.
- Kérem hogy fáradjon be.
Elindultam befelé. A férjem felugrott és elkezdte levenni a ruhámat, ami nekem az izgalomtól ki is ment a fejemből.
Beleptem a terembe a kezemet a szemérem dombomon tartva, mint egy megszeppent kislány. Lopva végig néztem a termen. Döbbent zavarba jött arcokat láttam. A szemük bejárta a testem, éreztem ahogy simogatnak, csiklandoznak. Jól eset, kezdtem ellazulni, bizseregni. Próbáltam kifürkészni éppen hol járnak. Volt aki csak egy pontot figyelt, mások mintha csak barmikor eltűnhetnék újra és újra bejártak. Egy egy összeakadt pillantás után, gyarapodott a vöröslő fejek száma. Éreztem ahogy a testem önállósítja magát, kidudorodott a mellem a kezem már nem takart, mintha azt akarna…
- Noémi kérem megengedi, hogy magához érjek, vagy ön szeretne szemléltetni?
- Csak nyugodtan tanár úr.
- Kérem lepjen közelebb.
Én ekkor már csak a nagy erős tenyeret láttam, amit mellem körvonalát mutatja. Csak fél centi csak egy hajszál. Mellbimbó udvarom következik, majd szét durran, de mégsem ér hozzá. Szemérem dombomhoz közelít és egyre lejjebb. Önkéntelenül terpeszbe állok, érzem a keze meleget. Érints meg!
- Ezek voltak a külső nemi jellegek.
- Kérem üljön fel ide és rakja a kengyelbe a lábat.
- Most a hölgyön bemutatom a szemérmetest részeit.
- Ez a rész a szemérem domb, amit a hölgyével ellentétben szőr borit alap esetben. Ez a szőr körbe öleli nagy ajkakat is.
- A legkülsőbb rész a nagy szemérem ajkak. A hölgynek viszonylag vékonyak így a kis szemérem ajkakat nem fedi. Ez egyéni sajátosság más nőknél ez lehet lényegesen húsosabb is.
- Ahogyan az itt látható kis szemére...
Végre. Az ujjai végig siklanak a kis és nagy ajkaim között. Kinyíltam mint egy virág. Nagy ujjai között érzem a kis pillangómat, ahogy teljesen kifeszíti szárnyait. Finom masszírozással próbálja előcsalni a csiklómat. Miden gondolatom kisimul és átadom magam a testem élvezetének.
- A hüvely izgalmi állapotban váladékot termel, ez az itt a hölgyön.
Ujja hegyét finoman a hüvelyembe mártja, a csípőm felé mozdul.
- Tapintásra selymes, csúszós jelentős faromon tartalma biztosítja kellemes illatát. A hímvessző bejutásának segítésére szolgál. Itt láthatók a szűzhártya maradványai. A hölgy már nem szűz, így ezek különváltak.
Szinte felüdítően hősit, ahogyan finoman belém hatol majd szétfeszít.
- Jöjjenek közelebb.
- Ha a kacsán keresztül benéznek láthatják a méh szájat, ami ilyenkor zárt. A körülötte található fehér váladékot nevezik fehér folyásnak, ez teljesen normális egy ilyen egységes vaginánál. Amennyire a kacsa engedi látszik a hüvely fala is, ami egy izmos cső. Izgalmi állapotban a méh hátrább tolódik.
- Vannak kérdések?
- Mitől függ a mellek keménysége.
-A nők havi ciklusa folyamán változik, menstruáció után puhábbá válnak, majd a pete éréssel újra egyre keményebbé. A hölgy ovuláció előtt van, a teste felkészült a megtermékenyítésre, mellek ilyenkor már duzzadtabbak. Ez jól érezhető. Látható hogy a mellbimbók megduzzadtak. Az izgalmi állapot egyik reakciója ez, ilyenkor keményeké, merevvé, érzékennyé válnak
- Az emberi szaporodás bemutatása következik. A férfi szaporító szervről múltkor volt szó, ma pedig bemutattuk a női szaporító szervet.
1 hozzászólás, utolsó: portas71 (2017. 07. 04. kedd 20:07)
 
#3   2017. 06. 22. csütörtök 09:31
noemiferje noemiferje

Első Idegen

A férjem és én mindketten szüzek voltunk mikor össze jöttünk, azóta se volt mással kapcsolatunk. Időnként álmomban két pasi kényeztet, vagyis mintha a férjem iker testvére, ellentéte lenne. Rámenősebb, erőszakosabb pasi. Ezt el is meséltem szex közben neki, ami erezhetően felizgatta. Éreztem miközben bennem volt, hogy meg keményedett. Kérdezgetett mit csináltam a másik pasival, de igazan nem volt mit mesélnem. Az állom csak a lehetöségröl az izgalomról szolt nem konkrét eseményekről. Fel is tette a kérdést, megvalositsuk e. Természetesen én ellenkeztem. Annyit elárultam, hogy ha ő kérne meg bárkivel lefeküdnék.
Szeretkezés közben elővett egy sötét sálat és arra kért folytassuk úgy, hogy beköti a szemem és játsszuk azt hogy ö egy másik pasi akit még sosem láttam. Arra kért álljak kutya pózba és kézzel nyissam szét a puncim, kinyaljam fel. Megmarkolta a derekam és a éreztem ahogy köröz a makkjával a puncimon. Addig csinálta míg mindketten teljesen nedvesek nem lettünk majd szép lassan belém hatolt. éreztem ahogy a hüvelyem minden centijét ki akarja élvezni. Jó mélyen hatolt belém majd szép lassan jár bennem ki be. Szokatlanul feszítette a puncim de nagyon jól eset. a kezével bejárta a testem minden porcikáját. Végig simogatott mintha meg sosem érintett volna. Majd erősen a derekamba kapaszkodott és egyre durvábban dugott. Valahogy más volt és be ugrott. Hátra nyúltam és egy nagy darab szoros testet ereztem magam mögött. Ki akartam tolni magamból de keményen a farkába húzott éreztem, ahogy a méh szájamig hatol és nem enged. Ficánkoltam ettől érezhetően kő kemény lett. Le akartam venni a szem kötőt, de a férjem szolt, hogy ne. Meg kérdeztem hogy ki van bennem, mire ö azt válaszolta egy ismerőse. És azt akarja hogy elégítsem ki. Kérdeztem hogy miért. Ő pedig emlékezettet ménnyire jól elfantaziáltunk az álmomról és azt mondtam ha kéri bárkivel lefekszem. Kértem legalább had nézem meg ki élvezkedik a testemen, de nem engedte. Azt mondta akkor nézhetem meg, ha már belém élvezett és megtöltötte a puncim. Ekkor derült ki ,hogy a pasi cotton sincs. Kért, élvezzem a helyzetet mert a pasi most keményen meg fog dugni. Ebben a pillanatban ereztem is ahogy mozgat a farkán és minden lökésnél tövig hatol bennem majd szinte teljesen kihúzza. Éreztem, hogy csak használ, élvezni akarja a testemet. Meg markolta erősen a melleimet és úgy tartott maga előtt. Közben azon gondolkodtam ki lehet. biztos olyan aki már rég óta meg akart kapni, vagy lehet egy számomra teljesen ismeretlen, vagy egy barát. Nem is tudtam mi lenne a jobb, ha barát, hogy állok később a szeme elé. Olyan pedig nem vagyok aki egy idegenek oda adná magát. A férjem megfogta a kezem, megcsókolt, nyugtatgatott, biztatott hogy ne gondolkodjak csak figyeljem a testem. Éreztem hogy a puncim csak úgy tocsog és elönti a testem az izgalom. A pasi már nem is kapaszkodott belem én toltam egyre csak a farkába magam. A szabadon maradt kezeivel végig fogdosta a testem. Újra meg markolta a derekam lelassult a mozgása, és lassan mélyen kezdett el bennem mozogni. Az első hang amit hallottam tőle egy hatalmas nyögés, miközben az ondója szétárad bennem, ahogy lüktetve pumpálja belém. Ekkor a férjem levette a szem kötőt a pasi még mindig bennem volt mikor hatra néztem. Megláttam a kielégült arcát és ahogy elengedte a derekam lerántottam magam a farkáról. Az ondó elkezdett csordogálni belőlem. Le akartam guggolni, hogy kitakarítsam magamból, de a férjem fel rakott az ágyra és azt mondta azt majd o kiszedi és mar bennem is volt. Nagyon megnyugtató volt érezni őt. Újra az vesz birtokba akit választottam.
1 hozzászólás, utolsó: bellagi (2017. 06. 22. csütörtök 09:42)
 
#2   2017. 06. 20. kedd 09:52
noemiferje noemiferje

Kielégítéssel végződött nudizás

Rendszeresen járunk egy bányatóhoz fürödni, csendes hely tiszta víz. A Tó több részre tagolódik, van olyan része ahol fürdőruhában strandolnak és van ahol nudisták élvezik a nyarat. Mi általában a két rész közé megyünk ez egy olyan senki földje, kevesen vannak sok a bokros rész ahol nyugiban fürödhetünk. A férjem mindig is imádta a meztelen fotóimat másoknak megmutatni és nagy vágya volt, hogy élőben is levetkőzzek mások előtt. Erre a legalkalmasabb helynek a nudista strandot gondolta, ott ez úgyis természetes. Sokáig kellet győzködni a monokinizéshez, így a bugyitól még nehezebben váltam meg. Végül engedtem a nyomásnak. Megbeszéltük, hogy akkor most nudizni megyünk. Nem is vittünk fürdő ruhát nehogy meggondoljam magam. Indulás előtt megkérdezte borotválkoztam e, mert azt szeretne, ha szépen látszana a puncim, ne hagyjak csak egy kis csikót. Így is tettem. Borotválkozás közben döbbentem rá, hogy most idegen pasiknak csinosítom magam. Eltöltött az izgalom és a szégyenlőssé is egyben, de szépen meg csináltam. Le is ellenőriztettem az eredményt, ezt mindig nyelvel ellenőrzi. Miközben alaposan végig nyalt, kavarogtak bennem az érzések. Izgatott voltam mint amikor randi előtt csinosítom ki a testem. Remélve azt hogy minél jobban felizgatom a férjem és most ugyanezt teszem, de ismeretlen férfiaknak. Ott leszek előttük meztelen, láthatják minden porcikám. Mi lesz ha meg kivannak? Elpirultam. Remélem meg kivannak
Utazás közben azt éreztem az emberek tekintetében, tudjak mit fogok csinálni. A megvető női tekintetekben a lesajnáló kurvázást. A végig merő férfi tekintetekben a fantaziálást ahogy megpróbálnak elképzelni.
Mikor megérkeztünk a strandra próbáltunk olyan helyet keresni, ahol kicsit el lehet bújni a bámészkodó tekintetek elöl. Hátha így könnyében oldódom. Mielőtt elkezdtem volna levetkőzni azért körbe néztem lát e valaki. Senkit nem láttam így kibújtam az egy részes ruhámból. Addigra már lett néző közönség. Két pasi kukkolt a vízből, várva a további ruhadarabok levételét. Meg is rettentem és visszakozni akartam. De a férjem biztatott hogy legalább a melltartót. A mellemet már úgyis sokan látták. Segíttet is kikapcsolni. Ahogy ez meg történt lerántotta a bugyit. Meg se tudtam akadályozni, még a melltartóval bajlódtam. Gyorsan hátat fordítottam a pasiknak, ne lássanak így. A férjem meg csak nevetett.
a pasik szemszögéből ez a mozdulatom inkább volt, olyan mintha hátulról is meg akarnád mutatni magad. Előröl már úgyis láttak.
A így is gondolhatták, hamarosan tovább is úsztak. Kellet is ez a kis magány, hogy meg nyugodjak szépen előkészítettük a napozó helyet. Egészen meg is feledkeztem, hogy anyaszült meztelen vagyok. Négykézláb igazgattam a napozáshoz a lepedőt amikor a fülembe súgta.
a szép puncidat csodálja egy pasi. Mutasd meg neki jobban. Tedd egy kicsit szét a lábad
ez neked tetszik?
Ö csak a farkára nézet és más válasz nem kellet.
ugye nem fog ide jönni?
miért szeretned? Csak jeleznünk kell neki
nem
Össze szorítom a fenekem, mintha elakarnám takarni a puncim. Ami közben bizsergett vágyott a tekintetre. Lassan hagytam ellazulni a testem és folytattam a pakolászást. Elhessegettem a szégyenlős gondolatokat, próbáltam úgy tenni mintha ez lenne a legtermészetesebb öltözék. Állandósultak a férfi tekintetek végig néztek, ahogy bekenem a testem nap tejjel.
izgasd öket
Ez már szükségtelen volt. A mellem markolászása közben a vízből a melleimet bámuló srác kezeit éreztem magamon. A tenyerével próbálta teljesen átfogni a mellem. Először csak finoman simogatva, meg meg érintve a mellbimbómat. Majd egyre erősebben markolja, szinte már fáj. A hasamhoz ér a keze megérintve a szemerém dombomat. Ahogy egyre lejjebb jut, úgy nyitom egyre jobban szét a lábam. Végre a puncimhoz ér. Szétnyitott ujjaival a nagy ajkaimat simogatja. A puncim kinyílik mint egy virág. A kis ajkaimat kihúzza mint a lepke szárnyait. A széltől szinte fázik, annyira nedves vagyok. Mindjárt a hüvely bejáratomhoz ér.
ugye milyen jó így napozni?
Ekkor eszeltem fel, hogy majdnem közönség előtt maszturbáltam. A törölközővel gyorsan megtöröltem magam és hasra fordulva összeszorított lábbakkal én is napozni kezdtem. Próbáltam lenyugtatni a gondolataimat. A férjem megfogta a lábaimat és szétnyitotta. Így nem leszel szép barna.
azt akarod hogy mindenki lássa a puncim?
igen
Nem bírtam tovább, el kellet takarnom magam.
gyerünk fürödni
Már szaladtam is a vízbe. Éreztem,ahogy körül öleli a testem. Szinte védelmezően, lágyan simogatva. Kellet már ez a kis privát szféra. Egyre jobban megfeledkeztem a meztelenségemről szinte teljesen természetessé vált. Már az arra járó pasik szemében sem láttam többet, mint mikor ruhában mérnek végig. Nem járkáltak álló farokkal, hervasztóan lógott nekik a hideg víztől apróra zsugorodva. Kivéve három srácot akik a közelünkben fociztak. láttam ahogy lopva rám pillantanak. Látszott rajtuk, hogy meztelen nőket nézni jöttek ki. Élőben is láthassanak. Gondoltam meg adom nekik amit szertnének. Felültem és kidomborítottam a melleimet. Összesúgtak, értesítették egymást. Felhúztam a lábaimat és átkaroltam, hogy alul jól kidomborodhasson a puncim. Közben én is néztem őket. A napszemüveg jól takarta a tekintetem. Így úgy gondoltam nem is tudjak, hogy a farkukat nézem milyen hatást váltok ki belőlük. Néztem ahogy egyre jobban megduzzad, ahogy elkezd nekik himbálózni és ahogy emelem a tétet egyre inkább meg merevedni. A felhúzott lábaimat terpeszbe raktam, rákönyökölve olvastam az újságot. Ők pedig néztek a puncimat, ami egyre jobban nedvesedett, elöntötte a forróság. Már csak a farkukat láttam, néztem melyiket szeretnem először magamban érezni. A hosszú vékonyat, ami meg éppen hogy szoros, vagy ami már jó vastag. Elképzeltem hogy az én puncimba élveznek elöször. Meddig bírnák? Lehet a bejáratnál elélveznének. Mit csinálna közben a másik kettő? A számba vennem az a szép makkot. Megmarkolnám az a hosszan lógó herét. A fantáziálásomat vélhetően az apjuk szakította meg, aki letolva a fiukat a bámészkodás miatt, elvitte őket. A testem átvette az irányítást, le kellet vezetnem a feszültséget. Megmarkoltam a férjem farkát és elkezdtem izgatni. Odasúgtam neki
dugj meg most
Látszott rajta hogy meglepőik, zavarba jön.
itt mindenki előtt?
igen. Nem erre vágytál?
Oldalamra feküdtem arccal a víz fele. Pucsitva, vártam a behatolást. Izgalmában úgy ügyetlenkedett, mint mikor előszőr járt bennem. Betuszkolta a félig megkeményedett szerszámát, ami egy egy löket után kicsúszott. Kezdett szabadkozni. Én pedig meg nyugtattam ez nekem így pont jó, olyan mintha valamelyik srác tenne meg az első próbálkozásokat bennem.
melyik srácot képzeled el?
a legfiatalabbat, annak lehet ilyen puha vékony
Éreztem ahogy meg keményedik.
most cseréltek, az van bennem akinek már olyan jó vastag volt
mindet szeretned?
igen
Ettől kő kemény lett.
Most a hangadó van bennem. Éppen mutatja hogyan is kell ezt csinalni.
Miközben végre bennem volt, élveztem a férfiak tekintetet, ahogy végig járják a szemükkel a testem újra meg újra. Nézik a puncim ahogy ki be jár benne a férjem. Láttam ahogy matatnak a vízben. Az egyik meg meg is mutatta az álló farkát. A férjem felemelte a felül lévő lábamat hogy jobban látszódjon a puncim.
mind meg akar dugni
tudom. Akarom.
A gondolattól hatalmasat élveztem.
6 hozzászólás, utolsó: X (2022. 09. 14. szerda 22:41)
 
#1   2017. 06. 20. kedd 09:49
noemiferje noemiferje
Történetein, fantáziáink.
2 hozzászólás, utolsó: X (2020. 05. 21. csütörtök 10:10)
 
1
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: noemiferje noemiferje
Nyitás ideje: 2017. 06. 20. kedd
Bejegyzések: 5db
Utolsó üzenet: 2017. 07. 06. csütörtök
 

Hírek

2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább
2024. 03. 04. hétfő 12:58
Póló alatti titkok: Hogyan változtasd meg a mellény-edet nyárra? A nyár közeledtével, amikor a hőmérő higanyszála és a nappalok hossza egyaránt az egekbe szökik, sokan közülünk kezdünk pánikszerűen a szekrény mélyére rejtett pólók után kutatni. De mi van akkor, ha a póló alatt nem a várt "beach body",... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!