Hétvégi medencés bulik (www.villa69.hu)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

"Lányok és fiuk vegyesen alkottak csapatokat és hatalmas küzdelmet folytattak"
"párok mellé heveredett le, és kíváncsian nézte, hogy mi van kialakulóban"
"csak a hangos kéjes sóhajtásokat lehetett hallani"
"párok, szépen helyet kerestek a párok paradicsomában"
"Mindenhol egymással szerelmeskedő párok látványa töltötte meg a klubbot"
"Ezek nem képzelődések, ezek nem víziók. Megtörtént események, aminek bárki részese lehet, minden hétvégén, akár már most. Ha bírja, szuflával"



1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7   2009. 12. 21. hétfő 11:09
villa69 villa69 Admin

Kéjes puncik vs. lüktető farkak

Ezeken a hideg napokon mindig kell valamit találni, ami lázba hozza és feltüzeli az embereket. Hát mi ezt a szexben, nem pedig a forralt borban találtuk meg a minap.
Ismét jó kis csapatot sikerült összehozni egy kis vérpezsdítő pajzánkodásra a villa69-ben privát buli keretében.
Mivel a karácsony előtti nagy hajtáskor rendeztük meg, így sokan csak késve érkeztek meg, de szerencsére nem maradtak le semmiről. Most, hogy ennek vagy másnak köszönhető-e az, hogy viszonylag hamar a lovak közé csaptunk, azt már talán sosem fogjuk megtudni, de tény, hogy a szinte egyszerre megérkező párok hamar túlestek az ismerkedési ceremónián. Persze, itt előny volt, hogy inkább a lányok a fázósabbak. Kettőt sem fordultunk és máris azon vettük magunkat észre, hogy a lányok a nagy dühöngőben meztelenül feszülnek egymásnak. Szebbnél szebb testek kezdtek játékba egymással, és igyekeztek felpezsdíteni a vért, persze, csak azért hogy felmelegedjenek….
A dühöngő középen négy lány kényeztetett egy ötödik hölgyet –a legfázósabbat-. Ő alig bírt kibontakozni az ölelésből, miközben a párját kereste a kezével. De nem azért, mert nem esett volna neki jól, hiszen a lábait nem zárta össze, csupán a kezével keresgélt. Hevesen nyúlkált a meredező hímtag felé, ami meghálálta az érintést, és vad lüktetéssel bizonyította, hogy nem hagyja hidegen a látvány. A lány azonban nem hagyhatta ezt válasz nélkül, kisiklott, mint egy kígyó az ölelésből és a szájába vette a forró „végtagot” és vadul szopni kezdte. Egy lány ki „első bálos” volt ilyen többes buliban, Ő sem tudta szárazon elviselni ezt a látványt és a hozzá legközelebb ülő pasi közeledését elfogadva ő is hamar szájjal kezdte viszont kényeztetni. Annyira benedvesedett és belejött a dologba, hogy rövid időn belül nem elégedett meg a csak az orális játékkal és aktusért csillogott a szeme. Hamar partnerre akadt, aki tövig nyomta dákóját belé, amit ő előbb kéjes sikolyokkal, később vad zihálással, és ritmikus mozgással nyugtázott. De miközben az addigra már nagyon lucskos kis szűk puncijában ki-be csúszkált az enyhén szólva is nem kis méretekkel megáldott igen kemény pénisz ő a szájába is kapott egy farkat, amit mohón és vadul a magáévá is tett. A párok lány tagjai sem unatkoztak addig, hiszen a hangok nem erről árulkodtak. Hárman például egy kisebb kört alkotva egymás – különböző – ajkaira tapadtak. A csiklókat lágy körkörös mozdulatokkal izgatták és néha mélyen belenyaltak a szemérem ajkakba. Persze a csikló gazdája sem hagyta ezt tétlenül és a másik lány csiklóját kezdte el finoman szívogatni. Kecses nyelvével összeillettek a puncival. Ezt mintha a testrészek is megérezték volna, mert ütemes mozgásba kezdtek. A felduzzadt csikló alatt egy nagyon lucskos kitágult punci várta, hogy magáévá tegye valaki végre. A párja ezt kézpénznek vette és hamar egymásba forrtak.
Eközben lent két nagyon hasonló adottságokkal rendelkező pár beszélgetett bevonulva a medence melletti hajóba. A beszélgetés hamar más fordulatot vett és a két lány mohón csókolni kezdték egymást. A pasik sem tudták tétlenül tűrni és csupán nézni a lányok édes játékát és hááááát, finoman fogalmazva, a vágytól és a látványtól teljesen felajzva nagyon keményen magukévá tették a saját párjaikat hátulról illetve elölről is. Felvonultatva a Káma-szúrtra legfontosabb pozitúráit.
Ez a kis társaság egymás között beszélgetve megállapodott abban, hogy ezt az évet is együtt fogják búcsúztatni, hiszen mindenki ismeri a mondást; amilyen az év első napja, olyan az ember évadja….Gondolom ezt nem kell ecsetelnem a jelentését tekintve!
Ha ti is szeretnétek magatoknak 2010-ben jó évet, a villa69-ben letehetitek az alapjait! Várunk még mindenki sok szeretettel, hogy együtt aranyozzuk be az Újév első napjait!
kényeztetés
hmmm
3 hozzászólás, utolsó: daragaluska (2009. 12. 22. kedd 16:29)
 
#6   2009. 11. 19. csütörtök 13:57
villa69 villa69 Admin

Privát parti ősszel

Az igazság az, hogy megint egy ici-picit rosszalkodtunk. Ezeket az élményeket szeretnénk most veletek is megosztani a mi kis blogunkban.
Aki valamilyen szinten figyelemmel kísér minket, ők már tudják, hogy időről időre szoktunk privát bulikat rendezni a magunk szórakoztatására. Most sem tettünk másképp, mert több ismerősünk is közel azonos időben ünnepelte név- illetve születésnapját. Ennek örömére összehívtunk egy kis csapatot, hogy az őszi napok fogságából kiszabadulva egy medencés partin élhessünk át izgisebbnél izgisebb pillanatokat.
A hangulatról egy táncos fiú gondoskodott, aki hamar megszabadította a szép számban megjelent lányokat a ruhadarabjaiktól tekergő, erotikus mozgással egybekötve. Mi több, még a színpadra is felvitt egy bártor jelentkezőt. Hölgyünknek több sem kellet, jól megfogdosta a fellépőnket, ami annyira felizgatta őt, hogy a műsor vége után – már eléggé ruhátlanul – egy vad csókcsatába kezdtek egymással. (Még mielőtt bárki követ dobálna itt kell megemlítsük, hogy ilyen jellegű összejövetelünkön szoktak lenni szóló lányok is. Ez a lány is ezt a csapatot erősítette.)
A kellő alkohol vagy a tánc látványa tette a párosok lány tagjait tüzessé, erre már talán sosem fogjuk megtudni a választ, de mindenestre egyesével ugráltak fel az akkor már üres színpadra. Így „bandát” alkotva egy nagyon komoly koreográfiát is meghazudtoló táncprodukcióba kezdtek. De ezt már a pasik sem „tűrték” vasalt nadrággal és előbb ki-ki a párjához ugrott fel, majd később – amikor már kicsinyek bizonyult a hely - egy kisebb vonat formát utánozva egy nagyon erotikus és izgató „tapadós bolero”-ba kezdtek. Itt már a nadrágok is lekerültek és hát, - hogy finoman fogalmazzunk – az alsó nadrágok már-már át voltak szúrva. Ezen a lányok vérszemet kaptak és zene ide, tánc oda, lassan szivárogni kezdtek a párok különböző fekvő alkalmatosságok felé.
Volt szőke, fekete, vörös, magas, alacsony. Sem a csajok sem a pasik nem tudták hová kapdosni a fejüket, annyi csinos lány volt. Az még csak hagyján, hogy a fejüket, de előbb utóbb mást is be kellett vetni, hogy a magukat kinyalakodó lányokat ki tudják elégíteni. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy mik zajlottak az ágyakon.
Az idő múlásával és az orgazmusok sűrűsödésével, egyszer csak azon vettük magunkat észre, hogy 8 pár a dühöngőbe bevette magát és egy vad orgia kellős közepén találtuk magunkat. A lányok szorgos nyelvcsapásai és a fiúk férfiasságai olyan elemi erővel előtörő hangokat hozott ki némelyik lányból, hogy azt hittük, hogy leszakad az ég lassan. A formás női idomok még az olyan párokat is megmozgatták, akik úgy jöttek el hozzánk, hogy egy szimpla medencés buliba indultak. Hamar elkapta a hév őket is és gyorsan csatlakoztak hozzánk. A lánytag olyan vehemenciával vetette be magát a többi hölgy közé, hogy szinte egyszerre akarta az összes lányt átölelni és magáévá tenni. Több sem kellett a többieknek és ezt „felhívásnak keringőre” vették. Tényleg nagyon élvezhette a társaságot, mert egyszer csak egy határozott mozdulattal nem csak a lányokhoz közeledett, hanem – felváltva ugyan, de - a három ágaskodó férfiasságot is a szájához, szájába emelte. Ezt a párja sem tűrhette tétlenül és az éppen hozzá legközelebb álló hölgyet kezdte el kényeztetni a nyelvével. De, hogy ő se menjen el „üres kézzel”, a párja által lefoglalt pasik hölgy partnereik egyszerre kezdték el szopni őt hárman. Hamar belátta, hogy ennek így hosszú távon nem lesz rossz vége, mert egy óvszer után nyúlt és az akkor már éppen egy fiúban lovagoló párja popsija felé vette az irányt. Ezt egy másik lány is megirigyelte, mert rögtön - csillogó szemekkel - ő is egy másik pasiért kapirgált, ami nem is váratott sokat magára. Így az a képet kell elképzelni, hogy egy lányt éppen szendvicsben elégítenek ki, addig egy másik lány - lovagló pózban - mohón szop egy rendes méretekkel megáldott ágaskodó hímtagot.
Nagyon szavakkal nem lehet leírni, hogy milyen is az, amikor egy 15-20 főből álló társaság egy azon ágyon (nevezzük dühöngőnek inkább) egymás karjaiba és más tesztrészeibe borulva a végletekig felcsigázzák párjaikat, így alkotva egy hatalmas orgiát. Ezt mindenkinek saját magának kell megtapasztalni. Úgyhogy fiúk-lányok, mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy a decemberben ismét megrendezésre kerülő évadzáró ruhás goldengate-es bulit ne a számítógép előtt ülve a blogot olvasva éljétek át, hanem ti is írjatok egy élménybeszámolót. Ehhez azonban el kell látogatni a partira.
December 11-én (idén utoljára) találkozhattok a többi beküldővel vagy akár csak olvasóval személyesen is egy kötetlen beszélgetésre vagy akár egy hasonló szexuális élmény átélésére is. Itt nincsenek tabuk, de mégis van határa a játéknak. Bátran beszéljétek rá párotokat is, mert az eddigi Goldengate bulik – mint ahogy azt a képes beszámolókban is láthattátok – nagyon fergetegesre sikerültek.
Viszlát a bulikban és várjuk a többi élménybeszámolót is, még ha az édes hármas vagy négyes felállás volt is.
ősz
6 hozzászólás, utolsó: kayeti (2009. 11. 21. szombat 10:57)
 
#5   2009. 10. 05. hétfő 17:23
villa69 villa69 Admin

Szüreti bál - kicsit másképp

Van aki a szőlőt szüreteli, de van aki egész máshogy képzel el egy szüreti bált. Ugyan „ruhás bulinak” volt hirdetve a dolog, de - egy swinger klubhoz hűen - hamar megszabadultak a vendégek a gátlásaiktól és egyúttal a ruháiktól is. hehe

Már nyitáskor sokan várakoztak az ajtóban, hogy szeretnének bejönni, így elég gyorsan óriásira duzzadt a jelenlevők létszáma (kb.120 fő). A party elején a párok egymással ismerkedtek egy –egy kellemes ital mellett. Amikor a dj is a húrok közé csapott, akkor páran ütemes (naaaa, még nem olyan) mozgásba kezdtek. Kis idő múlva a hangszórók egy fellépőt harangoztak be. A színpadon egy csinos hölgy szabadult meg falatnyi ruhadarabjaitól, amihez hamar talált magának nagyon előzékeny segítő kezeket is. Ki hitte volna, hogy egy vetkőző lány látványa inkább a csajokat indítja be annyira, hogy miután lekerültek a feleslegesnek ítélt ruhadarabok, ama bizonyos kezek már nem csak a vetkőzést segítették. Az első orgazmus az estén hamar lezajlott, méghozzá így a nagyérdemű közönség előtt. Több sem kellett a tömegnek, a vendégek máris szivárogni kezdtek el, a szobák irányába. Kis idő múlva arra lettünk figyelmesek, hogy a létszám megcsappant a társalgóban és felduzzadt a különféle helyiségekben. circling

A szaunával szembeni tükrös szobából kellemes lágy zene hangjai szűrődtek ki, mikor is hirtelen, szinte a semmiből egy női sikolyra lettünk figyelmesek. Többen kényeztették őt, aminek szemmel láthatóan megvolt a hatása. crazya

A hajóban egyszerűen semmi esélye nem volt rendet tenni a személyzetnek, ugyanis az orgazmus hegyektől kisimult arccal távozó vendégek egymásnak adták a nem is létező kilincset. Ezen ugyan nem csodálkoztunk, mert a nyitott ablakokon keresztül mindent szemmel lehetett kísérni és ez máris nagy fokú izgalommal töltötte el a csak kíváncsiskodó párokat. Természetesen volt, aki nem bírta kivárni, hogy bekerüljön a hajóba és már a bejáratnál magáévá tette a kedvesét. wow1

Hamar birtokba vették az új szerelem fészkeket is a párok - így a jacuzzi melletti - újonnan kialakított „szopó-nyaló” ágyat is. Ezt a nevet azzal érdemelte ki magának a szoba, hogy a párok valamely tagja ha leül az fekvő alkalmatosság (200x350 cm) szélére, akkor pont „megfelelő” magasságban van ahhoz, hogy orálisan kényeztesse őt a kedvese, miközben hátradőlve a mennyezeti tükörből nézheti, amint esetlegesen egy más valaki kényezteti a kényeztetőt is hátulról. mf2

A kezdő párosok is remekül érezhették magukat, hiszen volt elég hely ahhoz is, hogy esetlegesen elvonuljanak akár kettesben vagy ”csak” egy másik szimpatikus párral a nagyközönség szeme elől. Volt akik medencézéssel kezdtek és ott sem bírtak magukkal, ugyanis onnan pont tökéletes belátás nyílott a hajóba, ahol is más szerelmeskedő párokat leshettek meg. Az egyetlen hely a meleg vizes medence volt, ahol csak felizgulni lehetett, mert a szex - a higiénia miatt - benne szigorúan tilos. ejnye1

Akik eddig csak kacérkodtak a gondolattal, hogy eljönnek egy ilyen bulira, azoknak van egy jó hírünk:
Nem kell sokáig várni a következő GoldenGates bulira, hiszen minden hétvégén hasonló szórakozásban lehet részük ha ellátogatnak a Villa69-be. Viszont vigyázat, mert könnyen függőséget okozhat ez a fajta kikapcsolódás!
nyes
Illusztrációként néhány képet megosztanánk veletek:

pultban
no comment
2 hozzászólás, utolsó: husband35 (2009. 11. 21. szombat 00:20)
 
#4   2009. 07. 23. csütörtök 14:54
villa69 villa69 Admin

testfestős party

Amikor legelőször arra gondoltunk, hogy kéne csinálni egy nem mindennapi bulit, akkor szinte az utolsók között volt a testfestős buli. Hiszen, milyen swinger buli az, ahol ilyen-olyan okoknál fogva nem nyúlhatnak egymáshoz a partnerek. Azonban egy belső hang, mégis azt mondatta velünk, hogy érdemes lenne legalább megpróbálni. Mi sem bizonyítja jobba az ötlet eredetiségét, mint az, hogy előtte két héttel foglalásokból már a fél ház tele volt. Megijedve a feladat nagyságától, pár embert arra kértünk, hogy érkezzen nyitás előtt, hogy a művész úrnak mindenkire legyen ideje. Így nyitás előtt egy órával már 3-4-en várakoztak arra, hogy különböző színben illetve figurában pompázzanak az este folyamán. Nagyon mókás volt látni, ahogyan a ruhából fehérneműbe, fehérneműből különböző figurákká alakulnak át a vendégek. Először egy rendőrnő jelent meg a színen, amire többen meg is jegyezték az ott lévők közül, hogy a nyári melegre való tekintettel be kéne vezetni ezt az egyenruhát, a fakabát helyett. Majd, a különböző non-figuratívé figurákkal körülölelve egy oroszlánnak maszkírozott nagyon vonzó külsejű menyecske lépett be a tánctérre. Többen rögtön oroszlán idomárnak akartak állni,hogy majd ők megszelídítik, ekkor azonban egy indián lány jelent meg a színen és az oroszlán(y) szelídítőkből vinettoo-vá avanzsálódott egy - két merész és bátor legény is. Amikor már, kellő mennyiségű testfestett ember jelent meg a színen, a hangszórókból azt hallottuk, hogy erotikus fehérnemű bemutató veszi kezdetét. Több sem kellett a tömegnek a vendégek nagy része, kezükben mindenféle kiegészítő tárgyakkal, italokkal, a színpad köré csoportosultak. A színpadra, 3 erotikus fehérneműbe öltözött hölgy pattant fel, és igyekeztek igencsak szexis táncot lejteni. A bemutató végén arra lettünk figyelmesek, hogy a vendégsereg különböző helységekben tesztelte a testfestés maradandóságát. Pár embernek az sem volt elég, hogy egymásoz dörgölőzött bizonyos testrészüknél fogva, még megfejelték azzal, hogy mindezt a medencében tették. Szerencsére a művész úr ígéretéhez híven, csak szappanos vízzel lehetett leszedni ezeket. Így hamar rájöttünk, amitől féltünk a legelején (nem lehet hozzá nyúlni a festéshez) teljesen alaptalan. A tükrös szobában, hasán egy koktélozó hölggyel, a párját kényeztette egy lány szájával. De ez a mellettük lévő párt sem hagyta hidegen, így hamar egy négyes párcserés gabalyodásnak lehettünk szem és fültanúi. Megfordulva a szaunában arra lettünk figyelmesek, hogy az indián lányból egy bomba nő tűnik elő (sajnos a festés a 80 fokot nehezen viselte). Lent a párok paradicsomából felfelé igyekezve, az egyik dekoratív hölgy bejelentést tett, a rendőr nőnek festett lánynál, mondván, hogy ismeretlen tettes, lenyalta a melléről a remekműve fél szemét. Rendőrnőnknek több sem kellett, a bejelentőt és párját és a hozzájuk időközben csatlakozó hölgyet, azonnal elvezette vissza a tett helyszínére (párok paradicsoma) és heves nyelvcsapásokkal, a másik melléről is lenyalatta a szemet, mondván, hogy most már igazságos a két mell közötti versengés. Reméljük, a CARIBI PARTY-ra a rutinosabbak,még korábban bejelentkeznek, nehogy lemaradjanak róla. Ígérjük a buli beszámolójával visszatérünk egy kicsit később. Addig is a részleteket, a www.villa69.hu weboldalon megtaláljátok. SZIASZTOK!

indián lány
007
008
123
3 hozzászólás, utolsó: X (2009. 08. 09. vasárnap 19:26)
 
#3   2009. 05. 25. hétfő 20:15
villa69 villa69 Admin

rendőr story

Ismét elmúlt egy hétvége és ismét egy tucat élménnyel lehettek gazdagabbak, akik nálunk töltötték az időt.

A péntek este egy kicsit döcögősen indult, de aztán egyszer csak csöngettek. Kinézve az ajtón, egy nagy sereg ember próbált bejutni hozzánk, fiúk és lányok vegyesen. Először azt hittük, hogy a bejelentkezett vendégek jönnek, aztán hirtelen arra gondoltunk, valami időalagútba kerültünk, és most van a farsangi jelmezes bál. De ezt a kételyünket hamar eloszlatták, amikor is kiderült, hogy nem azért öltöztek rendőrnek, hogy így vegyüljenek el a vendégek között, hanem éppen szolgálatban vannak. Pont nálunk…
Gyorsan kiderült, hogy miért is jöttek, de szerencsére nem minket kerestek. A félre értés amiért hozzánk ellátogattak, gyorsan tisztázásra került, így a rendőrök már sokkal barátságosabbak és közlékenyebbek voltak. Míg a jegyzőkönyv elkészült, sokan érdeklődtek, a klub mikéntje felől. Látszott rajtuk, hogy a légkör az ő fantáziájukat sem hagyja hidegen (megjegyzem a miénket sem ….”egy rendőr nő az álmom”….. smile ) Kiderültek, hogy nekik is vannak vágyaik és legnagyobb meglepetésünkre több női kollégájuk jelezte, hogy tetszik nekik a hely és szívesen maradnának. Mi ennek nem láttuk akadályát, csupán ruhát kellett volna váltaniuk. Megígérték, hogy legközelebb nem munkaruhában és nem is jelmezben fognak ellátogatni hozzánk. 

A bátrabbak, akik ott maradtak a hatóságok gyors távozása után fergeteges házibuliról számolhatnak be nektek. Elsőként a táncparkettet vették birtokukba. Felbátorodva és látván a jó hangulatot a munkatársak is bekapcsolódtak a mókába. Hamar több férfi kollégánkról is kiderült, hogy remek barátságban vannak a színpadon lévő táncrúddal és olyan show-ba kezdtek, ami nagy ovációt váltott ki a nézőközönségből. Kissé kimelegedve a lányok a medence felé vették az irányt. Nem kellett különösebb udvarlás senkinek sem, hogy ruhadarabjaitól megszabaduljon…. Óriási vízi csatának lehettünk részesei, és igazán jó hangulat kerekedett ki a végére.

A szombati napnak újult erővel vágtunk bele… Este fél 10-kor már félig tele voltunk, 11-kor pedig már meg is teltünk vendégekkel…A buli gyorsan indult. A tükrös szobát már az elején megtámadta egy fiatal házaspár és forró szerelmeskedésbe kezdtek egymással. A hajó minden egyes kis szegletét kihasználták a párok, még a falon lévő lyukacskákat is.
Gondoltuk megnézzük mi a helyzet lent a párok paradicsomában. Útközben a tánctér előtt elhaladva két párt láttunk, akiket annyira elkapott a hév, hogy párjuk ölében táncoltak, igen erotikus táncot. Eközben, egy fantasztikus alakkal megáldott lány, elképesztő hajlékonysággal élvezte a zene ritmusát…Látszott rajta, hogy nem tegnap kezdte el tanulni eme tevékenységet.
Megérkezve a párok paradicsomába, már az ajtó előtt hallottunk kiszűrődő sikolyokat, belépve már éreztük is a fülledt erotikát….Szerelmeskedő párokat láttunk mindenhol…

A buli színvonalát mi sem bizonyítja jobban, minthogy zárás körüli időpontban még mindig rengetegen voltak a szobákban és nem feltétlen a báránykákat számolták. Azt, hogy ki mit csinált a szobákban legközelebb saját szemetekkel is láthatjátok akár a következő hétvégén. smile
1 hozzászólás, utolsó: fmilanf (2009. 10. 13. kedd 14:21)
 
1 2 3
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: villa69 villa69
Nyitás ideje: 2009. 05. 05. kedd
Bejegyzések: 12db
Utolsó üzenet: 2011. 05. 23. hétfő
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!