Kalandjaim egy párral
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Blog leírása

Házibarát vagyok egy párnál. Néhány együttlétünk leírását tervezem megosztani.
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6   2023. 12. 03. vasárnap 13:54
jogasz90 jogasz90

Welnessben

Az egyik alkalommal kivételesen nem lakást béreltünk, hanem wellness hotelbe mentünk. Délután érkeztem, ők már ott voltak. Elfoglaltam a saját a szobámat, és lementem hozzájuk a wellnessbe. Beültünk a pezsgőfürdőbe, négyen voltunk egy idősebb pasival. Semleges dolgokról beszélgettünk, de már érezni lehetett a feszültséget. Nem tudtam levenni a szemem Dalmáról, és koncentráltam, hogy ne mindig a melleit bámuljam. Fehér bikini volt rajta, aminek a felsője vizesen szorosan rátapadt a mellekre, és ki tudtam venni a bimbók körvonalait. A lábammal a víz alatt megkerestem a lábát, és boldog voltam, hogy nem húzta el, amikor hozzáértem. Azt vettem észre, hogy az öreg pasi is Dalma melleit bámulja, leplezetlenül, szinte a nyála is csorgott. Úgy láttam, Gábort szórakoztatja, Dalma meg észre sem veszi. Engem bosszantott, így javasoltam, hogy menjünk szaunázni. És akkor Dalma felállt. Ahogy kicsit előre hajolt, a melleivel szinte hozzáért a vele szemben ülő bácsihoz. Felállt, lassan, hogy el ne csússzon, és egyre több minden látszott a testéből, míg kibukkant a fehér bugyi, az is szorosan rátapadva. Én oldalról láttam, a bácsi szemből, és azt hittem, kiugrik a szeme, ahogy a punci egy vonalba került a fejével, tőle kb fél méterre. Aztán Dalma elfordult a lépcső felé, és akkor megláttam én is, amit a bácsi. A tapadós fehér bugyi annyira tapadt elölről, hogy világosan látszott a csupaszra gyantázott punci körvonala, a vágással, a nagyajkak vonalaival. Tökéletes tevepata. Ahogy kisétált, három fej fordult a popsija után. Igyekeztem, hogy én legyek az első, aki közvetlenül utána megy, így már csak a szaunánál vettem észre, hogy a bácsi is jött velünk.

Nem volt nagy szauna, és már volt is bent egy középkorú pár, így eléggé közel ültünk egymáshoz. Én azonnal Dalma mellé ültem a felső szintre, hogy összeérjen a bőrünk. Gábor már csak a másik oldalamra fért oda. A bácsi pedig Dalmával szemben, a pár alá ült, így az ő feje egy vonalban került a térdeinkkel. Na, itt nem lett intimebb a helyzet, mint a jacuzziban volt, gondoltam, sőt, egy kicsit még rontottunk is rajta. A párt néztem, pocakos férj, sovány feleség, kicsi cicikkel, rövid hajjal. A feleség csukott szemekkel szenvedett, a férj erősen izzadva kínosan próbálta kerülni Dalmát a tekintetével. A bácsika alattuk Dalma lába közé bámult, olyan feltűnően, hogy már Dalma is észrevette, és szorosan összezárta a lábait, ölébe tett kezekkel. Rátettem a kezem Dalma combjára, és a bácsira vigyorogtam. Látod, papa, ezt a pinát ma én húzom a faszomra, üzentem neki telepatikusan. Azt hiszem, értette, és nagyon irigyen nézte, ahogy a kezem a női combokat simogatja. Az ujjaim hegyével kicsit eloltam az egyik combját a másiktól, jelezve, hogy nincs azzal semmi baj, ha nem érnek össze azok a szexi combok. Ellazult, és résnyinél kicsit jobban szétnyitotta a combjait. A papa egyenesen a lábai közé bámulhatott. A lelki szemeivel többet láthatott, mint az igaziakkal, de így is elég hálás arcot vágott. Átpillantottam, a férj is Dalma ölébe bámult. Feljebb csúsztattam a kezem Dalma combján, hogy ha kinyújtom az ujjaimat, az elére volna a puncit. Éreztem, hogy nem csak a melegtől kezd forrósodni az én ágyékom is.

Gábor szólt, hogy neki nemsokára még lesz egy munkatelefonja, így itthagy minket. Vele együtt kiment a házaspár is, hármasban maradtunk a bácsival. Éreztem, hogy tőle nem szabadulunk meg, de már kezdtem megszokni a jelenlétét. Kimentünk, egy gyors zuhany, merülés a hidegvizes dézsában, és vissza a szaunába. A bácsi utánunk csinált mindent, és már megint hármasban ültünk a szaunában. Most már több hely volt, Dalma a felső padra feküdt hanyatt, én a lábaihoz ültem az alsó padra. Most a bácsi is a felső padra ült, Dalma feje mellé, olyan közel hozzá, amennyire csak az illendőség engedte. Felülről bámulhatta a ciciket, lapos hasat, fehér bugyit. Mivel a dézsától megint vizes lett, újra láthatóvá vált az izgató tevepata. Feltettem a kezem a combjára, és a vízcseppeket söprögettem le róla. Egyre feljebb, és feljebb, míg már a bugyi magasságában voltan, és a kiálló medencecsontját simogattam. Kinyitotta a szemét, és rám nézett. Tovább simogattam a csípőjét, miközben a szemébe néztem. Lehunyta a szemét. Ekkor felnéztem a bácsira, és a puncira tettem a tenyerem, mintegy eltakarva a tevepatát. Nagyot nyelt, és nem rám nézett, hanem a kezemet nézte a fehér bugyin.

Megmozdítottam a kezem, és nyitott tenyérrel masszírozni kezdtem a szeméremdombot. Kicsit fel, kicsit le, majd körkörösen, csak a puncin. A kezemre tette a kezét, le akart állítani, de elvettem a kezét, gyengéden rátettem a hasára, majd visszatettem a kezem a puncijára, és tovább simogattam a bugyin keresztül. Nagyobbakat lélegzett, magasabbra emelkedett a mellkasa, a hasa behorpadt. Ekkor összehúztam egy csíkba a bugyi elejét. Olyan lett, mint egy zsinórtanga hátulja, csak egy fehér csík haladt a punci közepén, a vágatra simulva. Kétoldalt pedig felfedve a csupasz pinát, a szeméremdombot, és kicsit a nagyajkat is. Elvettem a kezem, így hagyva rajta a bugyit, kirakva a pinát. Állt a farkam. Eligazítottam a bugyit, belenyomva a vágatba azt a csíkot, amivé összenyomtam. Most már szabadon volt az egész pina, látható minden részlete. Ezerrel vert a szívem, a torkomban éreztem minden dobbanását.

Kinéztem az üvegajtón, csak az üres zuhanyzók látszottak, senki sem közelített. Arrébb csúsztam a padon, feljebb, és rátettem a kezem az egyik cicire. Óvatosan kihámoztam a melltartóból az egyik gyönyörű, gömbölyű mellet. A hatalmas, mereve bimbójával papírt lehetne lyukasztani. A bácsi már olyan közel ült Dalma fejéhez, hogy szinte összeértek. Izzadság gyöngyözött a két mell között. A bácsi nagyon lassan, óvatosan, engem nézve elkezdett kinyúlni a mellek felé. Hagytam. Letörölte a cseppeket a mellkason. Dalma csukott szemekkel feküdt, keze a hasán. A bácsi felbátorodott. Megsimogatta a kirakott cicit, körben, a tövénél. Aztán megérintette a bimbót, két ujja közé vette, és finoman morzsolta kicsit. Dalma hangosan vette a levegőt. A bácsi áttért a másik mellre, azt is kibontotta, és a melltartó már a két mell alatt lógott, mindkét mell szabadon, a kemény bimbók felfelé meredtek. Két kézzel nyúlt a mellek felé, mindkettőt megmarkolta, erősen, összenyomva. A bimbók majd kiugrottak az ujjai közül.

Mindhárman lihegtünk. Lüktetett a farkam, hogy így közszemlére tettem egy másik pasi feleségének bájait. Egyik szememmel azt figyeltem, nem jön-e valaki, a másikkal pedig azt, ahogy a bácsi Dalma melleit simogatja. Aztán még jobban Dalma fölé hajolt, és addig nyújtózkodott, amíg egyik kezével elérte a puncit. Végigsimította a szeméremdombot, előbb a pinába bevágott bugyi egyik oldalán, aztán a másikon. Letörölte róla a víz- és izzaságceppeket, aztán a bugyi vonalát kezdte simogatni. A bácsiról az izzadságcseppek Dalmas hasára estek. Neki is masszív erekciója volt, méghozzá a nagyobb fajtából, alig fért a gatyájába. Fél cm-re Dalma fejétől meredezett, miközben a gazdája egyik keze a csaj mellét, másik keze a punciját simogatta mohón. Megmarkolta a bugyit, még keskenyebb csíkba gyűrte, és még jobban belehúztam a punciba. Most már kilátszottak a nagyajkak, ahogy a bugyi kiszorította őket a helyükről.

Hangokat hallattunk, el akartam hesegetni az öreget, de magától is visszavonult, elengedte Dalmát, de a fejénél maradt, csak ölébe tette a kezét, hogy eltakarja a merevedését. Dalma a melleit igyekezett visszaerőltetni a felsőbe, nekem meg annyi időm maradt, hogy egy törölközőt dobjak az ölébe, eltakarva a kicsomagolt puncit, amikor bejött két fiatal srác. Köszöntünk egymásnak, és mire megszokta a szemük a félhomályt, már nem láthattak semmit. Egymás mellé ültek velem szemben, az egyik az alsó, a másik a felső padra. Tovább beszélgettek valami teljesen érdektelen témáról, miközben elmúlt a merevedésem. Bár az izgalmas gondolat volt, hogy a törölköző alatt Dalma puncijában még mindig ott a bugyija, és szinte minden csupasz. Odasandítottam, de persze nem láttam semmit, csak azt, hogy nem tudja észrevetlenül megigazítani magán, így felülni sem tud, plána nem kijönni. Pedig már több, mint 15 perce bent voltunk, a homokóra régen lejárt. Igyekeztem úgy helyezkedni, hogy ne lássanak rá, de persze nem lehetett mindkettő elöl takarni.

Ekkor Dalma felült, törölközővel az ölében. Letette a lábait a padra, ahol ültem. Ekkor vettem észre, hogy nem sikerült tökéletesen visszavenni a melltartót, az egyik oldalon begyűrődött az anyag a kosárba, és egészen a bimbóig látható maradt a cici. Odanyúltam, és megigazítottam. Ezzel persze azt értem el, hogy mindkét srác odanézett. Gondoltam, Dalma majd a dereka köré tartott törölközővel kisétál. Felálltam, elköszöntem, az ajtóhoz léptem, és visszanéztem, hogy csak akkor nyissam ki az ajtót, ha már Dalma is mellettem áll, ne engedjem ki a meleget. Dalma lelépett a padról, és hagyta, hogy a törölköző leessen róla. Mivel mindenki őt nézte, azonnal észrevették a feltárulkozó csupasz puncit, benne a bugyival. Dalma szép komótosan megigazította a bugyit, kihúzta a puncijából, majd kétfelé simítva ismét bugyi lett a kis fehér zsinórból. Felvette a törölközőt a földről, rámosolygott a fiúkra, és kisétáltunk a szaunából.
4 hozzászólás, utolsó: NegyvenesTünde (2024. 03. 21. csütörtök 21:28)
2024. 03. 21. csütörtök 21:28
Jó kis szaftos sztorik.
2023. 12. 24. vasárnap 02:14
Köszönjük, pazar sztorik.
Jöhet a többi
2023. 12. 07. csütörtök 10:28
Megfogtad isten lábát, és Dalma mellét smile gratula. Nagyon jo írás.
2023. 12. 03. vasárnap 14:06
Elsülök.
 
#5   2023. 12. 03. vasárnap 10:08
jogasz90 jogasz90
Olyan könnyen csúsztam be a pinába, mint forró kés a vajba. Túlságosan is könnyen. Felizgult, szétbaszott, kitágult pina, amibe az előbb élvezett bele a férje. Nem igazán élvezem az ilyen helyzeteket, de most a farkam irányított. De túl könnyen mozogtam benne, nem szorított eléggé, úgy éreztem, ez kevés lesz ahhoz, hogy elvélvezzek. Összébb nyomtam a lábait, hogy ne terpeszben feküdjön. Így már sokkal jobb volt. Teljes testemmel rajta feküdtem, volt köztünk vagy 30 kg különbség, kicsit féltem, hogy agyonnyomom. Olyan gyorsan, és keményen kúrtam, ahogy csak tudtam. Megmarkoltam a tarkóját, a nyakát. Felnyögött. Gyengéden beleharaptam a vállába, közben olyan mélyen dugtam fel neki a farkam, ahogy csak bírtam. Hangosan nyögött, minden egyes lökésnél sikított egy kicsit. Megharaptam a fülcimpáját, aztán bedugtam a nyelvem a fülébe.

Imádom a puncidat, lihegtem a fülébe. Elmosolyodott. És a popsidat is, lihegtem. Csatt, csatt, ahogy az ágyékom a fenekének ütődik. Imádtam benne lenni, suttogom a fülébe közvetlen közelről. Imádtam dugni a segged. Hangosabban, és gyorsabban kezdte venni a levegőt. Most is azt képzelem, hogy a seggedet dugom - suttogom megint a fülébe, mire felnyög. Te is azt képzeled? - kérdezem olyan halkan, hogy azt hiszem, nem is hallja. De bólint, szóval hallotta. És akkor azt érzem, hogy összeszorította a punciját. Elakadt a lélegzetem. Erős satuba fogta a faszom, már egyáltalán nem mozogtam olyan könnyen benne. Két kézre támaszkodtam, és még keményebben dugtam. Gábor az ágy mellett ült egy fotelben. Úgy láttam, nem zavarja, hogy nélküle dugom az asszonyt. Engem sem zavart, hogy néz,és úgy éreztem, Dalmát sem. Ettől a beszorított puncitól úgy éreztem, mégis el tudnél élvezni.

Kimásztam belőle, és a csípőjénél fogva felhúztam négykézlábra. A lábai közé térdepeltem, tövig nyomtam a kitágult a pinába a farkam. Előrehajoltam, és a tarkójánál fogva lenyomtam a fejét a lepedőre. Lent tartottam, közben kúrtam a csupasz tinipinát. Másik kézzel a fenekére csaptam. Aztán újra, és újra. Közben tényleg arra gondoltam, hogy mekkora élvezet lehet ilyen pózban dugni a seggét. Széthúztam a popsiját, néztem, ahogy a popsilyuk alatt ki és be jár a farkam a pinába. Hüvelykujjamat a popsilyukra tettem. Nedves volt, és hívogató. Lassan belemélyesztettem. A feje még mindig az ágyon, a feneke az ég felé. Tövig nyomtam a hüvelykujjamat a popsiba. Ezt nem bírtam sokáig. A punciban élveztem el, közben az ujjam a seggében. Mélyen bent tartottam, amíg tartott az orgazmusom. Ahogy kihúztam belőle, egy kicsit még úgy maradt, égnek meredő popsival.
1 hozzászólás, utolsó: littlejohn (2023. 12. 03. vasárnap 10:16)
 
#4   2023. 12. 03. vasárnap 10:07
jogasz90 jogasz90
A második menet után nagyobb pihenő következik. Mindenki zuhanyozni megy, én egyedül, a pár együtt. Bontunk még egy üveg bort, ez a második az este folyamán. Nem vagyok nagyivó, és úgy látom, ők sem. Az első menet előtt inkább azért ittak, hogy kevésbé legyenek feszültek. Így két menet után azt hiszem, már mindketten feloldódtak. Mi pasik boxerben ülünk a nappaliban, Dalma egy babydollban jött ki a fürdőből. Amikor látja, hogy elfogyott a borom, feláll a férje mellől, elveszi a poharam, és tölt még nekem. Én a kanapén ülök, alacsonyan, hátradőlve. Elém áll, háttal a férjének, és felém nyújta a poharamat. Ahogy előre hajolok, hogy elvegyem tőle a bort, a másik kezével kicsit megemeli az egyébként nem túl hosszú babydoll alját. Az arcomba mosolyog a csupasz puncija. Nem vett fel bugyit. Gondolom a férje eddig is tudta, de én nem. Visszaengedte a babydollt, hátat fordított, és odasétált a férjéhez. Megbabonázva figyelem a ringó popsit, és szinte látom a babydoll alatt a csupasz bőrét. Aztán előre hajol, egyenes lábakkal, felvesz valamit a földről. Nyilván szándékosan csinálja, nem is látom, miért hajol le, mert kivillan a babydoll alól a csupasz hátsója. Vigyorgok, és a férjre sandítok, aki éppen kortyol egyet a poharából, és másfelé figyel. Akkor az előadás csak nekem szól. Jólesik, és megbizserget.

Beszélgetünk, sztorizunk, és én már szeretném folytatni, de úgy látom, Gábor nem áll készen a harmadik menetre. Én Dalmát bámulom, egyre leplezetlenebbül. Nem átlátszó csipke az a babydoll, de a vékony anyagon keresztül átütnek a nagy mellbimbók, és egyre többet fészkelődik úgy a foteljében, hogy betekintést engedjen a lábai közé. Élvezem ezt a játékot, élvezem, ahogy húzza az agyam, de most már szívesen behatolnék abba a kopasz barackba. Nem látom jelét, hogy Gábor szeretné a következő menetet, úgyhogy egyenesen rákérdezek, hogy mi lenne, ha újra megpróbálnám. Gábor Dalmára néz, és úgy látom, nem bánná, ha Dalma azt mondaná, egy kicsit még korai. Mivel Dalma azt mondja, hogy egy kicsit még pihenne, tudom, hogy jól olvastam Gábor pillantását, ahogy Dalma is, és miatta utasított vissza. Kicsit csalódott vagyok, de hosszú még az éjszaka. Még egy üveg bor, még pár sztori, még egy kis visszafojtott merevedés. Dalma néha rám mosolyog, ez segít. Azzal hitegetem magam, hogy ő is szívesen venné, ha megjáratnám benne a farkam. Ettől a gondolattól azonnal keményebb leszek.

Gábor elnézést kér, mosdóba kell mennie. Ahogy hallom záródni a fürdőszoba ajtaját, azonnal felpattanok, térdre vetem magam a fotelben ülő Dalma előtt, és az ölébe fúrom a fejem. Nagyon szippantok az illatából. Ha most nem tol el magától, akkor igazam volt. Eltolja a fejem. Ó, a francba, gondolom, csak áltattam magam. De nem, azért tolta el a fejem, hogy fel tudja emelni a babydollját, feltárva a punciját. Azonnal rábukok. Érzem az illatát. Érzem, hogy annyi elfojtott izgalom van abban a punciban, mint amennyi nekem a farkamban. Hát mégis igazam volt, gondolom diadalmasan, miközben nagy nyelvcsapásokkal nyalom le a puncinedvet róla. A szájára tapasztja a kezét, hogy elfojtsa a zihálását. Nekem lüktet a farkam. Esküszöm, ha most bedughatnám, 3 lökés, és elmennék. De ezt azért nem kockáztatom meg. Figyelem, hallok-e valamit a fürdőszobából, de még semmi. Felnyúlok, és a babydollon keresztül az ujjaim közé csípem a mellbimbóját. Magamba szívom a nedves puncija illatát. Meghallom, hogy leengedik a wc-t a fürdőben. Nehéz szívvel, nagy sóhajjal felállok. Felnéz rám, keze még mindig a szája előtt. Elveszem onnan, és megcsókolom. A puncijától nedvesek az ajkaim, a szakállam is puncitól nedves. Mohón visszacsókol, majd ellök magától.

Mire Gábor visszajön, már a kanapén ülök, lába keresztbe téve, hogy leplezzem a merevedésemet. Dalma átmegy a konyhapulthoz (amerikai konyhás nappali), deréktól lefelé nem látjuk. Vizet tölt magának, a pulton levő papírtörlőből tép pár szeletet. Gábor folytatja a sztoriját, engem néz, én Dalmát. Iszik, a másik keze pedig a papírtörlővel eltűnik a pult alatt. Leteszi a poharat, majd kidobja a papírt. Egészen biztos vagyok benne, hogy a punciját törölte szárazra. Vigyorgok, megint. Újra felhozom, hogy mi lenne, ha bemennénk a hálóba. Most Gábor már belemegy, bár azt motyogja, hogy lehet, hogy ő most csak néző lesz. Nem baj, mondom, azt is ki kell próbálni, annak is megvan a varázsa.

Bemegyünk a hálóba. Dalma odalép a férjéhez, hozzásimul, nekinyomja melleit, és megcsókolja. Nekem így is jó, gondolom. Mögé lépek, és felhajtom a babydollt, feltárva a csodálatos popsiját. Két kézzel simogatom, majd ledobom magamról a boxert, és egészen közel lépek hozzá. Szendvicsbe fogjuk, elölről a férje, hátulról én simulunk hozzá. A farkam keményen áll az ég felé, hozzányomom a fenekéhez. Bal kézzel hátranyúl érte. Kicsit eltolom a csípőm, hogy meg tudja fogni. Jobb kezével a férje farkával csinálja ugyanezt. Ellépek, és felhúzok egy gumit. Visszalépek Dalma mögé. Széthúzom a popsiját, és a lábai közé nyomom a farkam. Megérti, mit akarok, és hogy megkönnyítse a dolgom, a bal lábát felemeli, és a férje dereka köré fonja. Ez így csodálatos lehetősége nekem. Megtapintom a puncit egy gyors ellenőrzésre, de nincs szükség olajozásra, annyira nedves. Szóval az a papírtörlés már régen volt, vigyorgok magamban. Bal kézzel megtámasztom alulról a felemelt combját, jobb kézzel pedig a pinába ügyeskedem a faszom. Kicsit be kell hajlítanom a térdem, hogy alulról tudjak támadni, és így szinte akadálytalanul hatolok be a punciba, állva, hátulról. Miközben a férje nyakába kapaszkodik, aki a száját, nyakát csókolgatja közben. Még mindig enyhén behajlított térdekkel dugni kezdem Dalmát, egyre beljebb és beljebb hatolva. Amikor teljesen bent vagyok, akkor felegyenesedem, és már nem csúszok ki. Kicsiket mozgok, hogy bent is maradjak. Dalma hátradönti a fejét, és liheg, nyög. Gábor a nyakát csókolja, és a derekánál tartja két kézzel, miközben én hátulról kúrom.

Dalma belecsimpaszkodik Gábor nyakába, és a jobb lábát is megpróbálja felemelni, és a férje háta mögé fonni. Így viszont én kicsúszok belőle. Segítek neki, megtartom hátulról, feneke alá csúsztatva a kezeimet. Gábor egyik kezével tartja Dalmát, másikkal a farkát igazgatja a punciba. Hát, mondom magamban, ez szuper. De azért segítek, tartom szinte mindkettőt, mire Gábornak sikerül bedugnia a farkát a punciba. Egy életem, egy halálom, most megpróbálom, gondolom. Harmadik menet, három üveg bor után, eléggé feloldódva, eléggé nyugodt hangulatban. Bal kezemet elkezdem a fenekén lefelé simítani. Óvatosan azért, ne érjek hozzá a punciban mozgó farokhoz. Megkeresem a popsilyukat. Az is nedves, eleget dörgöltem hozzá a nedves álló farkamat. Bedugom az egyik ujjamat, közben a másik kézzel támasztom a fenekét. Megjáratom az ujjam a popsiban, aztán bedugom még egy ujjam, és már két ujjal készítem elő a terepet. Nem merem sokáig húzni az időt, mert félek, hogy elfáradnak ebben a pózban. Amikor úgy érzem, menni fog, kiveszem az ujjaim a seggéből, és a farkamat igazítom oda. Óvatosan a bejárathoz illesztem, és egy egészen kicsi nyomást helyezek rá, éppen csak a farkam hegye csúszik be a popsiba. Ebben a pózban teljesen nyitva van a segglyuka a kis ribancnak, szét sem kell húzni a seggét. És akkor az történik, hogy nem kellett csinálnom semmit, mert Gábor kicsit megemelte Dalma testét, és egy lökésnél visszaejtette. Mivel a farkam a popsihoz volt igazítva, és 1-2 cm-t bent is voltam, ezzel a mozdulattal szinte ráejtette a feleségét a faszomra, és egy pillanat alatt félig szaladtam a seggébe. Dalma sikított egyet, de nem fájdalmas volt, inkább meglepett. Ahogy én is. De nem haboztam, és úgy mozogtam Gáborral összhangban, hogy ennél kintebb már ne csússzak. Ha pedig lehetett, akkor kicsit még beljebb is toltam. Pár ütem után eltaláltam a ritmust, és amikor Gábor kintebb húzta, én beljebb nyomtam, majd ki, és akkor Gábor hatolt mélyebbre a pinába. Egy rövid ideig olyan volt, mint egy pornóban, ketten tartottuk a csajt, a pasija elölről nyomta, én hátulról. Aztán kiestünk a ritmusból, a férje kicsúszott a pinából. Én igyekeztem bent maradni a popsiban, de Dalma sem bírta tovább tartani magát, letette a lábait, és én is kicsúsztam. De az pár perc, amíg tartott, csodálatosan izgalmas volt, nem csináltam még ilyet.

Dalmának remegtek a lábai, a férje nyakába csimpaszkodott, hogy el ne dőljön. Ő lefektette az ágyra. Akkor vettem észre, hogy Gábor nem véletlenül csúszott ki a punciból. Elélvezett. Dalma is eléggé kivolt, de én még mindig álló farokkal álltam felettük, az előző izgalmas helyzettől felcsigázottan. Dalma mellé feküdtem, és gyengéden az oldalára fordítottam, arccal a férjének, nekem háttal. Hátulról átöleltem, és a fenekéhez nyomtam a farkam. Kérdeztem, hogy befejezhetjük-e, amit elkezdtünk, mert hát én ugye még nem végeztem. Dalma habozott, a férjére nézett. Gábor azt mondta, hogy a popsiszexet hagyjuk, de egyébként, ha Dalmának még van kedve, akkor persze, folytathatjuk. Ez egy kis csalódás volt, isteni volt az a popsi, a mennyekben éreztem magam, amikor bent voltam. De legalább nincs lefújva a szex. Legalábbis, ha Dalma benne van, de bíztam benne, hogy igen. Dalma hátranyúlt, és rámarkolt a farkamra. Elvigyorodtam, szóval ő benne van a folytatásban. Levettem a gumit, és újat húztam. Dalma közben megtörölte a punciját, aztán hasra feküdt, enyhén szétrakott lábakkal. A lábai közé térdepeltem.
1 hozzászólás, utolsó: ribanchasznalo (2023. 12. 03. vasárnap 11:25)
 
#3   2023. 12. 02. szombat 17:41
jogasz90 jogasz90
Az első menet után lihegve feküdtünk egymás mellett az ágyban. Felkönyököltem. Dalma hanyatt feküdt, mellbimbói meredten törtek a plafon felé, a csupasz szeméremdomb kis halomként türemkedett ki a két kiálló medencecsont között. Rátettem a kezem, végigsimítottam a puncit. Nedves volt kívül is. A szemükkel kérdezték egymást, hogy minden rendben van-e, és úgy láttam, mindkettőnek igen a válasz. Ez megnyugtatott.

Feljebb húztam a kezem a testén, a hasán át a melléig. Nyújtózott egyet, mint egy macska, és kezeit a feje fölé tette. Megsimítottam a csupasz hónalját, majd megint a mellét, a lapos hasán át vissza a szeméremdombhoz, és rátettem a tenyerem a puncira. A középső ujjam a bejáratnál, és annyira nedves volt, hogy szinte magától süllyedt bele az ujjam. Érzem, hogy megmozdul a farkam, ahogy szép lassan benyomom a ujjam a nedves, kitágult pinába. Dalma ráteszi a kezét a kezemre, szelíden elhúzza. Még nem áll kész a következő menetre. Ami azt illeti, még én sem. Nem vagyok teljesen ernyedt, de azért a kőkeménytől messze kerültem ezzel a nagy orgazmussal. El akarom venni a kezem, de Dalma visszatart, és a hasára teszi a kezem, majd otthagyja.

- Hát, ez volt életem egyik legjobb menete - mondom, kicsit túldicsérve az aktust, és látom, hogy jólesik nekik. Egy kicsit még ecsetelem, mennyire élveztem, milyen csodálatos teste van Dalmának, és mennyire boldog vagyok, hogy engem választottak. Dalma kimegy a fürdőbe, kettesben maradok a férjjel. Kínos is lehetne, de nem az. Az a fajta pasi, aki büszke a nőjére, és élvezi, ha dicsérik. Sorolom is neki, hogy ilyen csodapuncit még életemben nem nyaltam, édes, csupasz babapunci magas homlokkal. És az a popsi, mennyire kívánom, mennyire csinálnék vele dolgokat, meg azok a kemény formás cicik, azokkal a hatalmas bimbókkal. Miután Dalma visszajött, csodálatos módon teljesen meztelenül és fesztelenül, frissen megmosva mindent, engedélyt kérek, hogy közelről csodálhassam azt a tinipuncit. Nevetnek, de nincs tiltakozás.

Dalma hanyatt fekszik, én a lábai közé hasalok, és beledugom az orrom a punciba. Kívülről nyalogatom kicsit, körbe, végignyalva az nagyajkakat, végig a vágaton, a kisajkakat, és rányomom a nyelvem hegyét a csiklóra. Már kemény vagyok. A férj is kimegy, gondolom ő is a fürdőszobába. Élvezem ezeket a kettesben töltött perceket, úgy érzem, Dalma szabadabban engedi át magát nekem a férje nélkül. Mindkét kézzel felnyúlok, megmarkolom a két cicit, az ujjam hegyével a bimbókat cirógatva, közben a csiklót nyalom és szopogatom. Érzem, hogy gyorsabban veszi a levegőt, és megdöbbenek, amikor néhány másodperc múlva megfeszül a teste, és apró sikollyal elélvez. Gyors volt. Folytatni akarom a nyalást, de eltolja a fejem.

Megpróbál felhúzni az ágyon, azt hiszem, azt akarja, hogy feküdjek mellé. Nem vagyok ennyire romantikus, de ezért a punciért sok mindent megtennék. Feljebb csúszok, hogy összeér a fejünk. Meg akarom csókolni, de akkor ő kezd lefelé csúcsni, és rájövök, hogy ő sem romantikázni akart. Mozdulok, hogy kimegyek én is megmosni a farkam, de visszanyom az ágyra. Hát jó, gondolom, ha neked így is jó, én nem fogok tiltakozni. Egy meleg szájat érzek a makkomon, amitől felnyögök. Érzem, ahogy nyalogatja a farkam hegyét, aprókat köröz rajta a nyelvével. Lássuk, mit bírsz, gondolom, mielőtt visszajön a férjed, és visszaveszel a tempóból. Ráteszem a kezem a fejére, és gyengéden, de határozottan elkezdem rányomni a fejét a farkamra. Megmerevedik. Na mondom magamban, ennyi volt, örüljek, hogy legalább a makkot bekapta. De ekkor felenged, és engedve a nyomásnak jobban rácsúszik a faszomra. Tovább nyomom a fejét, addig akarom rányomni, amíg csak engedi. Amikor a felénél jár, érzem, hogy megakad, és vissza akarja venni a fejét, de kicsit erősebben tartom. Csak annyira, hogy ha akarna, akkor vissza tudna vonulni, de azért jelzem, hogy én nem szeretném ha megtenné. Erőt vesz magán, nem szabadítja ki a fejét, hanem lent tartja a farkam a szájában. Nem akarom erőltetni, de úgy érzem, vagy most veszi torokra a faszomat, vagy soha, így aztán egy kicsit még tovább nyomom a fejét. Engedi, és majdnem az egész farok lecsúszik neki. Furcsa hangot hallok, visszaengedem a fejét. Úgy vesz levegőt, mint egy fuldokló, amikor végre felszínre bukkan, de a nagy levegő után újra lebukik, és másodjára már tövig nyeli a faszt. Ez az, nyögöm. Két kézzel ragadom meg a fejét, és 2-3 lassabb mozdulat után dugni kezdem a száját, majdnem minden ütemnél tövig nyomva a torkára, hogy az orra a hasamnak ütődik.

Közelében sem vagyok az orgazmusnak, de úgy lihegek, mintha úgy lenne, hogy érezze, értékelem és élvezem, amit csinál. Hirtelen kiveszi torokról a faszom, és megint a makkom nyalogatja. Vissza akarom nyomni a torkára, de észreveszem, hogy a férje visszajött. Dalma jobban figyelt, hamarabb észrevette, és visszavett a pornós tempóból egy sima kis orálra. Az előző mélytorkos szopatás után ez már nem annyira jön be, de azért hagyom még egy kicsit, aztán eltolom a fejét, és megkérem, hogy üljön rám. A férjére néz, hogy ez a póz rendben van-e neki, amit nem igazán értek, azok után, ami eddig történt, de hagyom, hogy a saját tempójukban történjenek a dolgok. Úgy látom, Gábor inkább Dalmára bízza a döntést, aki nem habozik, gumit húz a farkamra, feltérdepel, átteszi rajtam az egyik combját, megmarkolja a farkam, a helyére igazítja, és szép lassan rám ereszkedve bevezeti a farkam a pinájába. Tövig cuppan rám.

Két kézzel megfogja a saját feneke két partját, széthúzza, és még mélyebbre csúszik rajtam. A farkam végével már érzek is valamit, talán a méhszáját. Egészen hátul tartja a súlypontját, hogy minél mélyebben hatoljon a farok a pinájába, de így nem tudok mozogni. Magam felé húzom, ettől kissé feljebb csúszik rajtam, már nem érzem a méhszáját. Mozogni kezdek, amennyire a rajtam ülő kis test engedi, és aprókat, de gyorsan mozgatva a csípőm, dugni kezdem. A mellkasomra támaszkodik két kézzel, és kissé megemeli a testét, térdén támaszkodva, hogy könnyebben dughassam. Most én markolom meg a seggét két kézzel, és széthúzom, Felnyög. Kicsit elfordítom a testem, jobb kezem középső ujjával a gátját kezdem simogatni, amíg nedves nem lesz az ujjam. Kicsit lassítok a tempón, és bedugom az ujjam a puncijába, a farkam mellé. A lihegésén érzem, hogy élvezi. Megjáratom benne az ujjam, hogy az egész nedves legyen, majd kihúzom a középső ujjam, és a mutatóujjam dugom a helyébe. Könnyen csúszik be. Felizgult, tocsogósan nedves, baszástól kitágult pina, szinte elnyeli az ujjam. Ezt is alaposan benedvesítem a puncinedvével, majd kihúzom, és a popsija bejáratához igazítom az ujjam. Ellenkezés nélkül hagyja, hogy izgassam a popsiját. Nagyon ügyesen ellazítja a záróizmot, szinte úgy csúszik be a nedves mutatóujjam a végbelébe, mintha punci lenne. Felnyög.

A szememmel Gábor keresem, mit csinál, és nem zavarja-e az, amit én csinálok, illetve amit én készülök csinálni. Ekkor feláll mellettünk az ágyban, talpai a vállam mellett, farka egymagasságban a felesége fejével. Megnyugszom, így biztosan nem fog tiltakozni semmi ellen. Dalma szájába adja a farkát. Lassú tempóban mozgok, annyira lassúban, hogy Dalma úgy érzi, rá kell segítenie, és kicsit gyorsítva a tempón most már szabályosan lovagol rajtam.

Én közben már a második ujjpercig ügyeskedtem a mutatóujjam a seggébe. Kihúzom, és most a középső ujjam dugom a helyébe. Az is nedves, az is könnyen csúszik be, első ujjperc, második perc, kicsit kitartom, tövig nyomom a farkam a pinába, kintebb húzom, megállok, és tovább nyomom az ujjam a popsiba. Annyira, hogy jobban már nem is tudom. Nincs bent tövig, mert nem vagyok olyan pózban, hogy tövig be tudjam nyomni, de ameddig tudom, addig bent van. Tovább lovagol, és tovább szopja a férjét, érzem, hogy nincs ellenére a dolog.

Most kihúzom a középső ujjam, és egyszerre két ujjamat teszem a popsinyíláshoz. Megint ellazítja, és szép lassan két ujjamat dugom be neki. Ahogy elérem az első ujjperceket, megállok, és hagyom, hogy megnyugodjon az izom. Ahogy így lovagolja a farkam, szájában a férje farkával, nekem pedig két ujjam a seggében, én bizony egyre izgatottabb vagyok. Szép lassan kicsit beljebb tolom mindkét ujjam. Lassul a mozgása, érzem a törést a mozgásban, megint megállok, nem nyomom tovább.

A két ujjam együtt olyan vastag, mint egy átlagos farok. Pár centire vannak még csak bent, de türelmes vagyok. Amikor érzem, hogy megint lelkesebben lovagol a faszomon, tovább nyomom az ujjaim. Érzem a farkamat is az ujjaimmal a gát másik oldalán. Hozzányomom az ujjaim, amitől még hangosabb lesz. Érzem, hogy közeledek, amikor Gábor hörögve elélvez, bele Dalma szájába. Dalma megint lenyeli neki, és tovább szopja, amíg teljesen el nem ernyed a szájába, akkor Gábor kiveszi, és visszavonul. Én sem bírom tovább, a gumi ellenére olyan intenzív az érzés, ahogy két ujjam van a feleség seggében, aki vadul döfködi a lyukaiba a farkam és az ujjaim, hogy felrobbanok. Én is hangos vagyok, remélem a szomszédok nem tudják megkülönböztetni a hangokat, mert akkor elég egyértelmű a helyzet.
1 hozzászólás, utolsó: ZeneszZoli (2023. 12. 02. szombat 23:11)
 
#2   2023. 11. 02. csütörtök 15:02
jogasz90 jogasz90

Az első

Egy lakást béreltek, ott találkoztunk késő délután. Ez volt a második találkozás, az elsőnél csak beszélgettünk. Most is beszélgetéssel kezdtünk, igyekeztünk fesztelenül viselkedni, könnyedebb témákat érinteni, közben megittunk pár pohár bort. De végig ott volt a levegőben a feszültség, az izgalom, hogy ha minden jól megy, hamarosan meztelenül élvezzük egymás testét. Valami viccesnek szánt sztorit mesélek, a lány nevet, látom a mosolyát, de nem tudok nem arra gondolni, hogy mindjárt abba a mosollyal teli szájában lesz a farkam. Hogy megmarkolom a fejét, és igyekszem majd minél mélyebbre dugni a faszom a szájában. Miközben a férje tölt nekem még egy pohárral. A lány előre hajol, és látom a dekoltázsát. Azonnal lüktetni kezdek, amint észreveszem, hogy nincs rajta melltartó. Gyönyörú melle van. Láttam már képeket is róla, de más egy meztelen kép a teljes testéről, és más élőben látni valamicskét a cicikből. Nem nagyon tudok figyelni a férj sztorijára, a lányt bámulom, közben vigyorogva bólogatok.

Kimegyek a mosdóba. Kipisilem a bort, aztán kezet és arcot mosok. Majd gondolok egyet, és megmosom a farkam is. Szárazra törlöm a kéztörlőben. Azon jár az eszem, hogy kimegyek, odaállok a csaj mellé, előveszem a faszom, és a szájába adom, közben mesélek a férjnek egy viccet. Ettől megkeményedik.
Nincsenek a nappaliban. A hálóban várnak. Dalma a hátán fekszik, felül már semmi sincs rajta, a férje éppen a szoknyáját húzza le róla. Már csak egy tanga van rajta, amikor rámnéz. Az ajtóban állok, és bámulom őket. A férj a mellei közé fúrja a fejét, megcsókolja a jobb mellét, végignyalja a bimbót, majd végighúzza a száját a hason, le a bugyiig. Dalma két kézzel megmarkolja Gábor fejét, és belenyomja a puncijába. Közben engem néz. Én a bimbóit nézem. Keményen merednek előre. Sosem láttam még élőben ilyen nagy bimbókat. Mint a kisujjam utolsó perce. A férj félrehúzza a tangát, és nyalogatni kezdi a puncit. Az ágyra hasalok melléjük, és megbabonázva bámulom a szigorúan felfelé meredő bimbókat. Gábor a jobb mellet nyalogatta végig, én a bal bimbó hegyét nyálazom be lassan. Megérintem a nyelvemmel, és élvezem, hogy ettől libabőrös lesz az egész cici. Megnyalom. Majd megint, és megint. A kemény melleken rezegnek a kemény bimbók, a kemény farkam nyomja a hasam. Megfogom a mellét, összenyomom, és bekapom a kiemelkedő bimbót. Finoman szopogatni, szívni és nyalni kezdem a bimbót, az udvarát. Ettől Dalma lihegni kezd. Lüktet a farkam. Úgy érzem, ha megfogná, azonnal elsülnék. Ennek nem örülök, de nincs mit tenni.

Kiveszem a számból a bimbóját, és megcsókolom az ajkait. Közhelyes, de édes, mint a bor, amit ivott. Bedugom a nyelvem a szájába. Azonnal szétnyílnak az ajkai, és befogadják a nyelvem. Hozzányomja az övét, és mohón ráharap. Visszacsókol. Megharapom az ajkát, és megmarkolom a mellét, ami még mindig a kezemben van. A másik kezemmel megdörzsölöm a jobb mellbimbóját. Olyan, mint gyermekkoromban a rugós fociból a figurák. Azonnal függőleges helyzetbe pattan vissza, amint elengedem. Megmarkolom a másik mellét is, összenyomom őket. Kiveszem a nyelvem a szájából. Ránézek az összenyomott cicikre, a szinte összeérő bimbókra. Egyetlen nyalással mindkettőt be tudom nyálazni. Már nem érdekel, hogy két perce a férje is megcsókolta őket. Rábukok, és csókolom a bimbókat, nyalogatom őket, bekapom egyszerre mindkettőt, szívogatom, körözök rajtuk a nyelvemmel. Egyre gyorsabban és hangosabban veszi a levegőt, érzem, hogy élvezi, már nem a férje fejét nyomja a lábai közé, hanem az én hajamat markolja. Egyszer felsikolt, és eltolja a fejem. Azt hiszem, elélvezett.

Gábor lehúzta róla a bugyit. Életemben ilyen szép puncit nem láttam. Egy kopasz barack, tökéletesen pihementes, frissen gyantázva. A nagyajkak teljesen eltakarják a kisajkakat, zártan, feszesen. Tini Barbie-punci egy negyvenéves nőn. Azt hittem, most ráveti magát, de előzékenyen félrehúzódott, és a felesége mellé feküdt, utat engedve nekem a puncihoz. Hasra feküdtem, arcom a puncitól pár centire. Csak bámultam, élveztem a látványt. Aztán végignyaltam a nagyajkakat, lassan, lentről felfelé haladva, a csikló körül elidőzve. Aztán vissza a lentre, és újra végignyalva. Egyre lentebb kezdtem a nyalást, és Dalma úgy emelte egyre feljebb a lábait, hogy még lentebb tudjam kezdeni. Már a vállamon voltak a lábai, csípőjét felemelte az ágyról, én pedig már a popsijánál kezdtem a nyalást, úgy végig a puncin, fel a csiklóig. A popsi ugyanúgy pihementesre gyantázva, mint a punci. Bedugtam a nyelvem a popsiba, ő pedig szinte belenyomta magát a nyelvembe. Nem bírtam tovább, feltérdeltem, elvettem egy gumit az ágy széléről, kibontottam, felhúztam, és a marokra fogott farkammal rácsaptam párat a tinipuncira. Felnéztem, hogy lássam az arcát, készen áll-e a behatolásra. Mindketten a farkamat bámulták. Zavarba jöttem. Előbb azt hittem, mégis bi a pasi, de aztán észrevettem, hogy jelentősen nagyobb a farkam, mint a férjéé, és csak csodálkoztak. A hármas előtt szóba sem jött a méret, ők nem kérdezték, én nem mondtam. Nem kis büszkeséggel kezdtem simogatni a puncit, a csiklót a farkammal. Felsandítottam, még mindig nézték. A bejárathoz igazítottam, és szép lassan elkezdtem benyomni, cm-ről cm-re. A férj meg sem mozdult, a lélegzetét is visszafojtotta. Dalma viszont mozogni kezdett, hogy gyorsabban haladjak a végkifejletig. Ok, akkor megkapod, gondoltam, és keményen tövig toltam be, hogy csak úgy csattant. Felsikított, aztán csak sikított és sikított. Megijedtem, hogy fájdalmat okoztam, de amikor vissza akartam húzódni, akkor a két lábával visszatartott. Rájöttem, hogy ettől a mozdulattól elélvezett, és most nem egy kis cici-orgazmus volt lihegéssel és egy sikítással, hanem egy nagy és hosszú orgazmus folyamatos sikítással.

Rendesen ilyenkor szoktam egy kis szünetet tartani, hogy legyen lélegzetvételnyi ideje a nőnek, de most egyrészt túl izgatott voltam, és ugye én még csak most tettem be neki, másrészt úgy tűnt, nincs szüksége pihenésre. Már nem tartott vissza a combjaival, amikor óvatosan kijebb húztam, de megint csak sikított, amikor tövig visszatoltam. Ki, és be, tövig. Lassan ki, és hirtelen vágással vissza, tövig. Az ágyékom csattant a csupasz, nedves puncin. A férj is megmozdult, feltérdepelt, és a merev farkát a felesége szájába tette. Mivel minden döngetésnél kiesett a farka, egyik kezével megtámasztotta a felesége fejét, a másikkal pedig a farkát nyomta be. Így sikerült bent tartania Dalma szájában, annak ellenére, hogy elég hevesen dugtam, és beleremegett a finom női test, meg az ágy is.

Gábor jelezte, hogy álljunk le, váltsunk pózt, mert kényelmetlen egy álló farkat lefelé irányítani. Négykézlábra húztuk Dalmát. Nem volt kérdés a felállás, mert azonnal úgy helyezkedett, hogy nekem ajánlotta fel a popsiját, és a férje farkát kereste a szájával. Lehet, hogy inkább őt akarta szopni, mint engem, de akkor úgy éreztem, hogy inkább a puncija választotta a nagyobb farkat. Terpeszbe toltam a lábait, és betérdepeltem közéjük. Rátettem a kezeim a popsi két felére, megsimogatottam, majd széthúztam. Feltárult a csábítóan csupasz popsi, és punci. Belenyaltam mindkettőbe, előbb a punciba dugtam a nyelvem, majd a popsiba, amilyen mélyen csak tudtam. Megfogtam a farkam, végigsimítottam vele a nyálas popsit, a nedves puncit, megint a popsit, megint a puncit. Nagy volt a kísértés, olyan guszta volt a popsilyuk. De a megbeszéltek szerint nincs anál. Bedugtam a punciba. Most már nem finomkodtam, nem érteztem, hogy összetöröm, és keményen dugni kezdtem. Két kézzel markoltam a csípőjét, és ahogy az ágyékommal erősen tövig nyomtam a farkam a punciba, derekánál fogva keményen bele is húztam az egész testét. Így megint nehezen sikerült a férjének a szájában tartani a farkát, de nem is kellett sokáig, mert a következő percben elélvezett. Bele Dalma szájába, aki szépen lenyelte az egészet.

Én tovább dugtam, és már csak egyedül voltam benne. Dalma már nem négykézláb állt, hanem előre dőlt, béka pózban kinyúlva, feje az ágyon, feneke magasan az égnek, és nyögött, nyögött, ahogy toltam neki. Elengedtem a csípőjét, megint széthúztam a fenekét. Nem bírtam megállni, benyálaztam a bal hüvelykujjam, rátettem a popsilyukra, és körkörösen simogatni kezdtem. Visszavettem a tempóból, és finoman, kicsiket mozogva dugtam. Jobb kézzel széthúzam a popsit, közben a hüvelykujjam első percét finoman benyomtam a popsijába. Figyeltem a reakciót, hogy a legkisebb ellenkezésre visszavonuljak, de úgy éreztem, örömmel üdvözli az ujjam a popsiban. A férjre néztem, de ő nem is látta, mit csinálok, Dalma fejénél ült, és a feleségére figyelt. Mivel azt senki nem mondtam, hogy az ujjamat sem dughatom be, ezért szép lassan tovább toltam. Ő viszont lassúnak találhatta a tempót, mert az egész testét hátrafelé tolta, és szinte beleült a popsijával az ujjamba. Elakadt a lélegzetem, ahogy az ujjam tövig szaladt a végbelébe. Innentől váltott tempóban dugtam a punciját a farkammal, és a popsiját az ujjammal. Egyik be, másik ki, majd vissza. Mélyebb lett a hörgése, hangosabb a nyögése. Rácsaptam a szabad kezemmel a popsimra, először csak jelzésértékűen, finoman, majd a hangjában érzett élvezet miatt egyre bátrabban. A harmadik nagyobb csapásnál éreztem, hogy én sem bírom tovább, és már visszafordíthatatlanul elmegyek. Kivettem az ujjam a seggéből, kihúztam a faszom pinájából, lekaptam az óvszert, épp időben, hogy beterítsem a hátát. Azt hiszem, hangosabb voltam, mint ők. A szokásosnál is nagyobbat élveztem, az első spriccből még a hajába is ment, a második a háta közepére, a harmadik pedig a popsira. Kézbe vettem, csaptam néhányat vele a popsira, és a maradékot is kimasszíroztam belőle a fenekére. Ő pihegve, lihegve béka pózban maradt. Egy törölközővel letöröltem a hátát, majd kidőltem az ágyon mellettük.
3 hozzászólás, utolsó: ribanchasznalo (2023. 11. 04. szombat 06:19)
 
1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A blog adatai

Nyitotta: jogasz90 jogasz90
Nyitás ideje: 2023. 11. 02. csütörtök
Bejegyzések: 6db
Utolsó üzenet: 2023. 12. 03. vasárnap
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!