Az én exem sosem volt hangos. Nem a hangjából tudtam hogy mikor élvezi igazán.
Mi hangosan szeretjük.
A párom annyira hangos hogy mikor elélvez sikitozásba fog és hogy a szomszédok ne hallják meg ilyenkor párnát fog az arcára.
A párom annyira hangos hogy mikor elélvez sikitozásba fog és hogy a szomszédok ne hallják meg ilyenkor párnát fog az arcára.
Szerintem legyen hangja a dolognak. Nagyon izgato tud lenni vagyis nekem ad egy nagy plusszt ha elvezi a partnerem.
Volt egy kínai barátnőm , az valami brutálisan ordított … 2 órán keresztül döngettem , végig ordított …Sose láttam olyat . Miután én is tele spricceltem , percekig sikongott . A legjobb amikor ki akart menni mosdó , lábra állt és össze esett
Pénteken egy pesti szállodában pihentünk Valaki úgy élvezett délután majd beszakadt az ablak Bocs ha valakit nem hagytunk pihenni
A jövő héten megyünk Gyulára, úgy néztem, hogy a Korvinban teltház lesz. Majd beszámolok, hogy ott mit "hallani"

Hangos de nem utcazengező! Sok beszéddel fűszerezve szeretjük a nejemmel.
A feleségem nagyon hangosan élvez el. Szex közben visszafogottabb (dugás közben) velem. Ő a nagy méretet kedveli, az enyémen nem sikong. Viszont egyszer beszéltünk róla, hogy engem izgat ha hangos. Alkalmanként, amikor olyan környezetben vagyunk, hogy a kedvemre tegyen, dugás közben is sikítva nyögdécsel
ezt kizárólag az én élvezetemre szokta. Megjatszott, de engem nagyon felhúz. Imádom