Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#67   2006. 08. 08. kedd 18:59
1944 1944
igazad van
#66   2006. 08. 08. kedd 18:36
X Törölt felhasználó (14552)
:)

Ez lehetett akkor az enyémmel is:) Vagy csak az, hogy nem akartam gumizni, és mondtam, hogy szedjen gyogyszert, ami nem aratott sikert:)
#65   2006. 08. 08. kedd 11:45
X Törölt felhasználó (34131)
nekem dolgom nem volt ilyenel, csak hallottam róla: a (falusi) családban a papa nagyon szigorúan tartotta a lányait és örökké nőgyógyászhoz vitte őket, hogy megbizonyosodjon róla, hogy még érintetlenek. a puncijuk az is volt, a seggecskéjük ellenben... munkatársam mesélte, hogy a környék másik pár tucat legényével együtt ő is megkúrta mindkettőt, a kocsmában pl. nyílt titok volt, hogy a B. lányok milyen adakozók anális élvezetek terén. aztán férjhez mentek, gondolom a vejek azóta is hálásak a papának, hogy olyan szigorúan nevelet a lányait és a 20. század végén szűz menyasszonyokal tudott nekik szolgálni :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (14552)
2006. 08. 07. hétfő 20:17
Nekem volt olyan szűzcsajom, aki fenékbe csinálta, csak punciba nem. Ezek után azt mondani, hogy csak szűz csajjal nem...nodekérem:)
#64   2006. 08. 07. hétfő 20:17
X Törölt felhasználó (14552)
Nekem volt olyan szűzcsajom, aki fenékbe csinálta, csak punciba nem. Ezek után azt mondani, hogy csak szűz csajjal nem...nodekérem:)
#63   2006. 08. 05. szombat 22:57
Doctorbalu Doctorbalu
Borderline-nak hivjak a dolgot!
töres a szocializacio primer- ill. szekunder szakaszaban!tenyleg pszichologushoz kene fordulnod!
#62   2006. 08. 05. szombat 22:52
béta8417 béta8417
Ha senki nem akarna szűz csajjal, akkor kivel kefélnétek?
Igenis jó a szűz punci, én szeretem, ha én mutatok meg neki dolgokat először, ja és biztos nem mondja, hogy volt már jobb ;-)))
Egy kicsit azonban tartok attól, hogy komoy kapcsoatban az exszűz egyszercsak azt mondja mással is akarom.
De ezt ugyanúgy mondhatja más is.
Én nem voltam szűz, mikor jelenegi párommal megismerkedtem mégis ő nem lépett félre, nem is akar, én meg...
Azt is mondtam pedig, hogy inkább most mint 20 év múlva.
#61   2006. 08. 05. szombat 12:39
GGGsssddd GGGsssddd
Ugyanebben a cipőben járok én is és az a legszomorúbb h nem tok neki nemmet mondani és voltam már pát 10 lánnyal azóta és 1ik se ér a közelébe...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 17. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 17. péntek 16:22
Hát bennem kialakult a mindhalálig érzése.. aztán kettévágta a drága jó uracskám...
Aztán végre 32 évesen megjött az eszem... azaz 2004. decemberében.. és hát a jó pap is holtig tanul.. végre rájöttem h. milyen is az igazi SEX... wink eljen és most má mér ne megint a mindhalálig érzése duhajkodik kicsi szívecskémben...
#60   2006. 07. 20. csütörtök 12:52
gonoszKismalac gonoszKismalac
Mindenféle gúny és gonoszság nélkül, csak annyit fűznék ahhoz amit leirtál, hogy sajnállak, tiszta szivemből és kivánom neked, hogy legyen majd egy olyan pasid, vagy szerelmed, aki az édesapád helyett is apád lesz és "megnevel".

Értsd jól. szomoru1
#59   2006. 02. 17. péntek 17:00
gyugygyu gyugygyu
Hát Hello! Én azt hoztam ki ennek a témának a végére hogy nemakarok egy lányban örökre megmaradni. Merthogy ugyebár az elsőre általában életük végéig emlékeznek. Ki vagyok én ehhez? Szóval inkább másra hagyom a dolgot. Megaztán szerintem viszonyítani csak úgy lehet ha már több volt. Nem? Az elsőnél meg csak jobb lehet... gondolom én. Volt már pár szűz lány az életemben, de ha tehetem inkább én is olyat keresek aki már nem az. Persze itt az ellenpélda: Amúgy én 17 évesen egy velem egyidőssel kezdtem annó, persze ő már elég tapasztalt volt... utána még összejártunk néha... néha hetente, néha havonta, volt hogy eltelt akár egy év is két találka között. De a mai napig nem akadt olyan csaj mint ő. Holott volt egynehány. Szóval ez csak azért van mert ő volt az első és ez "ismétlés" vagy vajon tényleg olyan magasra tette a mércét másoknak hogy csak vele igazán fullos? ravasz1 nyes
#58   2006. 02. 17. péntek 16:22
Moncy Moncy
Hát bennem kialakult a mindhalálig érzése.. aztán kettévágta a drága jó uracskám...
Aztán végre 32 évesen megjött az eszem... azaz 2004. decemberében.. és hát a jó pap is holtig tanul.. végre rájöttem h. milyen is az igazi SEX... wink eljen és most má mér ne megint a mindhalálig érzése duhajkodik kicsi szívecskémben...
#57   2006. 02. 17. péntek 13:17
MM4 MM4
Egyáltalán nem biztos, hogy "megbolondulnak". Ha poén lenne a fontos azt mondanám : lehet akkor jön meg az eszük...

De nem a tapasztalat az a tényező, amelyik döntő abban, hogy egy nőben kialakul-e a mindhalálig érzése adott esetben, vagy sem.
Az az érzésem (illetve pontosan tudom), hogy milyen nyomasztó tud ez az örökkön ragaszkodás számunkra férfiakra lenni, ha egyébként mi nem akarjuk.

Amilyen kapcsolatokról viszont itt e topicban többnyire olvashatunk, az semmi másról nem szól, mint hogy az illető fiú még járt volna néhány napot azzal a lánnyal aztán ő szakított volna, de a beste (korábban szűz v. nem szűz) kurvája előbb meglépte a lépést.
(Ez egy válasz penge25 üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 16. csütörtök 21:19
Olvasgattam miket írtál! Nem értek mindenben egyet veled! Sok példa van előttem és nem csak az enyém rengeteg haveré, ismerősé! Ha egy szűz csajjal kezdesz az elején minden jó,de adhatsz te neki mindent, lehetsz te a legjobb de egy idő után akkor is "megbolondulnak"!
#56   2006. 02. 17. péntek 00:26
X Törölt felhasználó (3582)
És ha van úgy, hogy otthagy, akkor mi van? Más lányokkal nem fordul elő? Te komolyan azt várod el egy szűz lánytól, hogy 16-18 évesen kötelezze el magát mindhalálig az első férfival, aki az utjába akad? Beláthatod, hogy kicsi az esélye annak, hogy valakinek rögtön az első komolyabb kapcsolata legyen az utolsó is egyben.
#55   2006. 02. 16. csütörtök 22:53
nekese nekese
sziasztok! vegig olvastam a topicot. teljesen elbizonytalanodtam. meg soha nem voltam szüz csajjal de most talatam egyet. mar egy ideje füzögetem es mar nagyon benne lenne.es en is azt gondoltam hogy megmutatom neki mi a magyarok istene:) a kesöbbiekre nem gondoltam meg. most meghaggyuk szüznek v. nem?
#54   2006. 02. 16. csütörtök 21:19
penge25 penge25
Olvasgattam miket írtál! Nem értek mindenben egyet veled! Sok példa van előttem és nem csak az enyém rengeteg haveré, ismerősé! Ha egy szűz csajjal kezdesz az elején minden jó,de adhatsz te neki mindent, lehetsz te a legjobb de egy idő után akkor is "megbolondulnak"!
(Ez egy válasz Gort üzenetére (2006. 02. 15. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 15. szerda 21:23
ja bocs, előző válaszo MM4 #39 üzenetére.
#53   2006. 02. 16. csütörtök 21:16
MM4 MM4
Figyusz, nézetem szerint az életban riták a fekete és fehér dolgok. Sokkal sűrűbbek az egyéb színek. Hála annak a nagyon jó Istennek!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3031)
2006. 02. 16. csütörtök 19:20
Annyi álszent ember irogat ide! A megcsalás az semmi, megtörtént úgy volt jól mi? De az ember elsüt egy roma-viccet itt (csupán a poén kedvéért, semmi rasszista gyűlölködés) máris a fél fórum a nyakára ugrik, hogy micsoda szemét rasszista, meg hogy ezzel kit bánt és hogy kinek okoz visszafordíthatatlan lelki törést... Ugyanmár... De ha valakit megcsalnak? Hát az megérdemelte! Úgy van! Az ő lelke már senkit nem érdekel! Na akkor hogy is van ez?
#52   2006. 02. 16. csütörtök 21:14
MM4 MM4
Sztem Te tudod. worship wave
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 16. csütörtök 20:11
Nem gondolkozom... a múlt mögöttünk van, a jelennel sem foglalkozom... igyekszem nem a mának élni, hanem megélni a mát...
Már megy az "adásidő az új műsorban"... hibázni mindig fogunk mert emberek vagyunk...
Ha ez a "műsor a nézettsége miatt megszűnik" akkor indítok újat... wink wink
#51   2006. 02. 16. csütörtök 20:11
Moncy Moncy
Nem gondolkozom... a múlt mögöttünk van, a jelennel sem foglalkozom... igyekszem nem a mának élni, hanem megélni a mát...
Már megy az "adásidő az új műsorban"... hibázni mindig fogunk mert emberek vagyunk...
Ha ez a "műsor a nézettsége miatt megszűnik" akkor indítok újat... wink wink
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 16. csütörtök 17:06
Ha jól veszem le gyermekeitek nem voltak, ugye?

Akkor pedig...

Biztosan ismered ez örökbecsű dalsort:

"Új műsorhoz új férfi kell..."

Hajrá Moncy, de gondold át mi lehetett az, ami két szerelmest akik Ti nyilván voltatok így eltávolított egymástól. Csak azért nehogy újra elkövesd a hibát.
#50   2006. 02. 16. csütörtök 19:20
X Törölt felhasználó (3031)
Annyi álszent ember irogat ide! A megcsalás az semmi, megtörtént úgy volt jól mi? De az ember elsüt egy roma-viccet itt (csupán a poén kedvéért, semmi rasszista gyűlölködés) máris a fél fórum a nyakára ugrik, hogy micsoda szemét rasszista, meg hogy ezzel kit bánt és hogy kinek okoz visszafordíthatatlan lelki törést... Ugyanmár... De ha valakit megcsalnak? Hát az megérdemelte! Úgy van! Az ő lelke már senkit nem érdekel! Na akkor hogy is van ez?
#49   2006. 02. 16. csütörtök 17:06
MM4 MM4
Ha jól veszem le gyermekeitek nem voltak, ugye?

Akkor pedig...

Biztosan ismered ez örökbecsű dalsort:

"Új műsorhoz új férfi kell..."

Hajrá Moncy, de gondold át mi lehetett az, ami két szerelmest akik Ti nyilván voltatok így eltávolított egymástól. Csak azért nehogy újra elkövesd a hibát.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 15. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 15. szerda 20:02
Az volt a legrosszabb h. 12 év után csak egy sms-re futotta a szülinapom alkalmából.. ráadásul "öregített" is egy évvel.. vagyis még azt sem tudta megjegyezni hosszú éveken át...

Amúgy pedig az, h. folyamatosan csalt immár 4 éve és még most is tagad.. és az a baja h. Én nem vagyok Vele őszinte.. bár most már sztem nem sok köze van az életemhez.. ja és h. nem úgy viseltem mint ahogy az ismerettségi körünkben divatos.. h. nem baj ha előtte fél órával másban volt... csak vegyen nekem rucit meg fizesse a szolit meg engem vigyen szilveszterezni... na hát köszönöm rajtam ne röhögjenek h. a látszat miatt vagyunk együtt...
De amúgy a szilvesztert együtt töltöttük mivel az Ő szeretője is a látszat kedvéért a párjával volt, meg az Enyém is... na erre köss csomót wink nyes
#48   2006. 02. 15. szerda 23:59
X Törölt felhasználó (368273)
Én sem tudom leírni normálisan, úgy érzem!
A megcsalás sem mindegy, hogy milyen korú párnál jön létre és milyen mély a kapcsolat! Nem mindegy, hogy járnak csak, vagy egy család életét teszik tönkre ezzel.
nyilván nem lehet elsőre mindenki annyira jó, hogy vele éljük le életünket. És ha folknak gyerekei születtek volna e kapcsolatból, amikor nem is szereti a párja, az jobb lett volna? Nyilván mindenki a legjobbat, legmegfelelőbbet keresi magának. csak ez olyan, mint a főzés. Van, akinek elsőre összejön, van, akinek nem. És amíg sikerül, addig néha megégetjük magunkat. De annál jobb ízű lesz, ha sikerül:-)
(Ez egy válasz Gort üzenetére (2006. 02. 15. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 15. szerda 23:26
:) köszi Eperkehely! nekem ugyanezt kb 200 sor nyökögés és sok félreértés árán sikerült leírnom...

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Folk99 Folk99
Nyitás ideje: 2006. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 287db
Utolsó üzenet: 2016. 01. 20. szerda

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!