igazad van
:)
Ez lehetett akkor az enyémmel is:) Vagy csak az, hogy nem akartam gumizni, és mondtam, hogy szedjen gyogyszert, ami nem aratott sikert:)
Ez lehetett akkor az enyémmel is:) Vagy csak az, hogy nem akartam gumizni, és mondtam, hogy szedjen gyogyszert, ami nem aratott sikert:)
nekem dolgom nem volt ilyenel, csak hallottam róla: a (falusi) családban a papa nagyon szigorúan tartotta a lányait és örökké nőgyógyászhoz vitte őket, hogy megbizonyosodjon róla, hogy még érintetlenek. a puncijuk az is volt, a seggecskéjük ellenben... munkatársam mesélte, hogy a környék másik pár tucat legényével együtt ő is megkúrta mindkettőt, a kocsmában pl. nyílt titok volt, hogy a B. lányok milyen adakozók anális élvezetek terén. aztán férjhez mentek, gondolom a vejek azóta is hálásak a papának, hogy olyan szigorúan nevelet a lányait és a 20. század végén szűz menyasszonyokal tudott nekik szolgálni :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 20:17
Törölt felhasználó (14552)

Nekem volt olyan szűzcsajom, aki fenékbe csinálta, csak punciba nem. Ezek után azt mondani, hogy csak szűz csajjal nem...nodekérem:)
Nekem volt olyan szűzcsajom, aki fenékbe csinálta, csak punciba nem. Ezek után azt mondani, hogy csak szűz csajjal nem...nodekérem:)
Borderline-nak hivjak a dolgot!
töres a szocializacio primer- ill. szekunder szakaszaban!tenyleg pszichologushoz kene fordulnod!
töres a szocializacio primer- ill. szekunder szakaszaban!tenyleg pszichologushoz kene fordulnod!
Ha senki nem akarna szűz csajjal, akkor kivel kefélnétek?
Igenis jó a szűz punci, én szeretem, ha én mutatok meg neki dolgokat először, ja és biztos nem mondja, hogy volt már jobb ;-)))
Egy kicsit azonban tartok attól, hogy komoy kapcsoatban az exszűz egyszercsak azt mondja mással is akarom.
De ezt ugyanúgy mondhatja más is.
Én nem voltam szűz, mikor jelenegi párommal megismerkedtem mégis ő nem lépett félre, nem is akar, én meg...
Azt is mondtam pedig, hogy inkább most mint 20 év múlva.
Igenis jó a szűz punci, én szeretem, ha én mutatok meg neki dolgokat először, ja és biztos nem mondja, hogy volt már jobb ;-)))
Egy kicsit azonban tartok attól, hogy komoy kapcsoatban az exszűz egyszercsak azt mondja mással is akarom.
De ezt ugyanúgy mondhatja más is.
Én nem voltam szűz, mikor jelenegi párommal megismerkedtem mégis ő nem lépett félre, nem is akar, én meg...
Azt is mondtam pedig, hogy inkább most mint 20 év múlva.
Ugyanebben a cipőben járok én is és az a legszomorúbb h nem tok neki nemmet mondani és voltam már pát 10 lánnyal azóta és 1ik se ér a közelébe...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 17. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 17. péntek 16:22

Hát bennem kialakult a mindhalálig érzése.. aztán kettévágta a drága jó uracskám...
Aztán végre 32 évesen megjött az eszem... azaz 2004. decemberében.. és hát a jó pap is holtig tanul.. végre rájöttem h. milyen is az igazi SEX...
és most má mér ne megint a mindhalálig érzése duhajkodik kicsi szívecskémben...
Aztán végre 32 évesen megjött az eszem... azaz 2004. decemberében.. és hát a jó pap is holtig tanul.. végre rájöttem h. milyen is az igazi SEX...

Mindenféle gúny és gonoszság nélkül, csak annyit fűznék ahhoz amit leirtál, hogy sajnállak, tiszta szivemből és kivánom neked, hogy legyen majd egy olyan pasid, vagy szerelmed, aki az édesapád helyett is apád lesz és "megnevel".
Értsd jól.
Értsd jól.

Hát Hello! Én azt hoztam ki ennek a témának a végére hogy nemakarok egy lányban örökre megmaradni. Merthogy ugyebár az elsőre általában életük végéig emlékeznek. Ki vagyok én ehhez? Szóval inkább másra hagyom a dolgot. Megaztán szerintem viszonyítani csak úgy lehet ha már több volt. Nem? Az elsőnél meg csak jobb lehet... gondolom én. Volt már pár szűz lány az életemben, de ha tehetem inkább én is olyat keresek aki már nem az. Persze itt az ellenpélda: Amúgy én 17 évesen egy velem egyidőssel kezdtem annó, persze ő már elég tapasztalt volt... utána még összejártunk néha... néha hetente, néha havonta, volt hogy eltelt akár egy év is két találka között. De a mai napig nem akadt olyan csaj mint ő. Holott volt egynehány. Szóval ez csak azért van mert ő volt az első és ez "ismétlés" vagy vajon tényleg olyan magasra tette a mércét másoknak hogy csak vele igazán fullos?

Hát bennem kialakult a mindhalálig érzése.. aztán kettévágta a drága jó uracskám...
és most má mér ne megint a mindhalálig érzése duhajkodik kicsi szívecskémben...

Egyáltalán nem biztos, hogy "megbolondulnak". Ha poén lenne a fontos azt mondanám : lehet akkor jön meg az eszük...
De nem a tapasztalat az a tényező, amelyik döntő abban, hogy egy nőben kialakul-e a mindhalálig érzése adott esetben, vagy sem.
Az az érzésem (illetve pontosan tudom), hogy milyen nyomasztó tud ez az örökkön ragaszkodás számunkra férfiakra lenni, ha egyébként mi nem akarjuk.
Amilyen kapcsolatokról viszont itt e topicban többnyire olvashatunk, az semmi másról nem szól, mint hogy az illető fiú még járt volna néhány napot azzal a lánnyal aztán ő szakított volna, de a beste (korábban szűz v. nem szűz) kurvája előbb meglépte a lépést. (Ez egy válasz penge25 üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 16. csütörtök 21:19
De nem a tapasztalat az a tényező, amelyik döntő abban, hogy egy nőben kialakul-e a mindhalálig érzése adott esetben, vagy sem.
Az az érzésem (illetve pontosan tudom), hogy milyen nyomasztó tud ez az örökkön ragaszkodás számunkra férfiakra lenni, ha egyébként mi nem akarjuk.
Amilyen kapcsolatokról viszont itt e topicban többnyire olvashatunk, az semmi másról nem szól, mint hogy az illető fiú még járt volna néhány napot azzal a lánnyal aztán ő szakított volna, de a beste (korábban szűz v. nem szűz) kurvája előbb meglépte a lépést. (Ez egy válasz penge25 üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Olvasgattam miket írtál! Nem értek mindenben egyet veled! Sok példa van előttem és nem csak az enyém rengeteg haveré, ismerősé! Ha egy szűz csajjal kezdesz az elején minden jó,de adhatsz te neki mindent, lehetsz te a legjobb de egy idő után akkor is "megbolondulnak"!
És ha van úgy, hogy otthagy, akkor mi van? Más lányokkal nem fordul elő? Te komolyan azt várod el egy szűz lánytól, hogy 16-18 évesen kötelezze el magát mindhalálig az első férfival, aki az utjába akad? Beláthatod, hogy kicsi az esélye annak, hogy valakinek rögtön az első komolyabb kapcsolata legyen az utolsó is egyben.
sziasztok! vegig olvastam a topicot. teljesen elbizonytalanodtam. meg soha nem voltam szüz csajjal de most talatam egyet. mar egy ideje füzögetem es mar nagyon benne lenne.es en is azt gondoltam hogy megmutatom neki mi a magyarok istene:) a kesöbbiekre nem gondoltam meg. most meghaggyuk szüznek v. nem?
Olvasgattam miket írtál! Nem értek mindenben egyet veled! Sok példa van előttem és nem csak az enyém rengeteg haveré, ismerősé! Ha egy szűz csajjal kezdesz az elején minden jó,de adhatsz te neki mindent, lehetsz te a legjobb de egy idő után akkor is "megbolondulnak"!
(Ez egy válasz Gort üzenetére (2006. 02. 15. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Figyusz, nézetem szerint az életban riták a fekete és fehér dolgok. Sokkal sűrűbbek az egyéb színek. Hála annak a nagyon jó Istennek!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 16. csütörtök 19:20
Törölt felhasználó (3031)

Annyi álszent ember irogat ide! A megcsalás az semmi, megtörtént úgy volt jól mi? De az ember elsüt egy roma-viccet itt (csupán a poén kedvéért, semmi rasszista gyűlölködés) máris a fél fórum a nyakára ugrik, hogy micsoda szemét rasszista, meg hogy ezzel kit bánt és hogy kinek okoz visszafordíthatatlan lelki törést... Ugyanmár... De ha valakit megcsalnak? Hát az megérdemelte! Úgy van! Az ő lelke már senkit nem érdekel! Na akkor hogy is van ez?
Sztem Te tudod.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 16. csütörtök 20:11

Nem gondolkozom... a múlt mögöttünk van, a jelennel sem foglalkozom... igyekszem nem a mának élni, hanem megélni a mát...
Már megy az "adásidő az új műsorban"... hibázni mindig fogunk mert emberek vagyunk...
Ha ez a "műsor a nézettsége miatt megszűnik" akkor indítok újat...
Már megy az "adásidő az új műsorban"... hibázni mindig fogunk mert emberek vagyunk...

Nem gondolkozom... a múlt mögöttünk van, a jelennel sem foglalkozom... igyekszem nem a mának élni, hanem megélni a mát...
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 16. csütörtök 17:06

Ha jól veszem le gyermekeitek nem voltak, ugye?
Akkor pedig...
Biztosan ismered ez örökbecsű dalsort:
"Új műsorhoz új férfi kell..."
Hajrá Moncy, de gondold át mi lehetett az, ami két szerelmest akik Ti nyilván voltatok így eltávolított egymástól. Csak azért nehogy újra elkövesd a hibát.
Akkor pedig...
Hajrá Moncy, de gondold át mi lehetett az, ami két szerelmest akik Ti nyilván voltatok így eltávolított egymástól. Csak azért nehogy újra elkövesd a hibát.
Annyi álszent ember irogat ide! A megcsalás az semmi, megtörtént úgy volt jól mi? De az ember elsüt egy roma-viccet itt (csupán a poén kedvéért, semmi rasszista gyűlölködés) máris a fél fórum a nyakára ugrik, hogy micsoda szemét rasszista, meg hogy ezzel kit bánt és hogy kinek okoz visszafordíthatatlan lelki törést... Ugyanmár... De ha valakit megcsalnak? Hát az megérdemelte! Úgy van! Az ő lelke már senkit nem érdekel! Na akkor hogy is van ez?
Ha jól veszem le gyermekeitek nem voltak, ugye?
Akkor pedig...
Hajrá Moncy, de gondold át mi lehetett az, ami két szerelmest akik Ti nyilván voltatok így eltávolított egymástól. Csak azért nehogy újra elkövesd a hibát. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 15. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 15. szerda 20:02
Akkor pedig...
Hajrá Moncy, de gondold át mi lehetett az, ami két szerelmest akik Ti nyilván voltatok így eltávolított egymástól. Csak azért nehogy újra elkövesd a hibát. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 15. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Az volt a legrosszabb h. 12 év után csak egy sms-re futotta a szülinapom alkalmából.. ráadásul "öregített" is egy évvel.. vagyis még azt sem tudta megjegyezni hosszú éveken át...
Amúgy pedig az, h. folyamatosan csalt immár 4 éve és még most is tagad.. és az a baja h. Én nem vagyok Vele őszinte.. bár most már sztem nem sok köze van az életemhez.. ja és h. nem úgy viseltem mint ahogy az ismerettségi körünkben divatos.. h. nem baj ha előtte fél órával másban volt... csak vegyen nekem rucit meg fizesse a szolit meg engem vigyen szilveszterezni... na hát köszönöm rajtam ne röhögjenek h. a látszat miatt vagyunk együtt...
De amúgy a szilvesztert együtt töltöttük mivel az Ő szeretője is a látszat kedvéért a párjával volt, meg az Enyém is... na erre köss csomót
Amúgy pedig az, h. folyamatosan csalt immár 4 éve és még most is tagad.. és az a baja h. Én nem vagyok Vele őszinte.. bár most már sztem nem sok köze van az életemhez.. ja és h. nem úgy viseltem mint ahogy az ismerettségi körünkben divatos.. h. nem baj ha előtte fél órával másban volt... csak vegyen nekem rucit meg fizesse a szolit meg engem vigyen szilveszterezni... na hát köszönöm rajtam ne röhögjenek h. a látszat miatt vagyunk együtt...
De amúgy a szilvesztert együtt töltöttük mivel az Ő szeretője is a látszat kedvéért a párjával volt, meg az Enyém is... na erre köss csomót

Én sem tudom leírni normálisan, úgy érzem!
A megcsalás sem mindegy, hogy milyen korú párnál jön létre és milyen mély a kapcsolat! Nem mindegy, hogy járnak csak, vagy egy család életét teszik tönkre ezzel.
nyilván nem lehet elsőre mindenki annyira jó, hogy vele éljük le életünket. És ha folknak gyerekei születtek volna e kapcsolatból, amikor nem is szereti a párja, az jobb lett volna? Nyilván mindenki a legjobbat, legmegfelelőbbet keresi magának. csak ez olyan, mint a főzés. Van, akinek elsőre összejön, van, akinek nem. És amíg sikerül, addig néha megégetjük magunkat. De annál jobb ízű lesz, ha sikerül:-) (Ez egy válasz Gort üzenetére (2006. 02. 15. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 15. szerda 23:26
A megcsalás sem mindegy, hogy milyen korú párnál jön létre és milyen mély a kapcsolat! Nem mindegy, hogy járnak csak, vagy egy család életét teszik tönkre ezzel.
nyilván nem lehet elsőre mindenki annyira jó, hogy vele éljük le életünket. És ha folknak gyerekei születtek volna e kapcsolatból, amikor nem is szereti a párja, az jobb lett volna? Nyilván mindenki a legjobbat, legmegfelelőbbet keresi magának. csak ez olyan, mint a főzés. Van, akinek elsőre összejön, van, akinek nem. És amíg sikerül, addig néha megégetjük magunkat. De annál jobb ízű lesz, ha sikerül:-) (Ez egy válasz Gort üzenetére (2006. 02. 15. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)

:) köszi Eperkehely! nekem ugyanezt kb 200 sor nyökögés és sok félreértés árán sikerült leírnom...