Az elsőnél a többi csak jobb lehet ( van már mihez viszonyítani)
Nos ez egy ostoba közvélekedés, ami nem vagy csak erő korlátozásokkal igaz. Ha egy normális lányról van szó egy normális kapcsolatban az első mindenképp az egyik legnagyobb élmény. Ha kellő ideig tart a kapcsolat, akkor az "önképzettség" szintjétől függően hosszabb vagy rövidebb idő alatt kialakul az orgazmus készség. Ha a kapcsolatok kellően rövidek, tök mindegy, hogy első vagy, vagy tizennyolcadik.
Azt már persze el sem képzelem, hogy pl. a hölgy nem is emlékszik az első esetre...:)) (Ez egy válasz gyugygyu üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 29. vasárnap 16:29
Nos ez egy ostoba közvélekedés, ami nem vagy csak erő korlátozásokkal igaz. Ha egy normális lányról van szó egy normális kapcsolatban az első mindenképp az egyik legnagyobb élmény. Ha kellő ideig tart a kapcsolat, akkor az "önképzettség" szintjétől függően hosszabb vagy rövidebb idő alatt kialakul az orgazmus készség. Ha a kapcsolatok kellően rövidek, tök mindegy, hogy első vagy, vagy tizennyolcadik.
Azt már persze el sem képzelem, hogy pl. a hölgy nem is emlékszik az első esetre...:)) (Ez egy válasz gyugygyu üzenetére (2006. 10. 29. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Én úgy állok a témához hogy : 1. Az elsőnél a többi csak jobb lehet ( van már mihez viszonyítani) 2. Ki vagyok én ahhoz hogy egy lánynak örökre megmaradjak az emlékezetében??!

Örülök, hogy vannak még ilyen férfiak! :-)
Meglepő és ritka. (Ez egy válasz VEVE üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 22:05
Meglepő és ritka. (Ez egy válasz VEVE üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)

És ha jót akarsz tenni férfitársaiddal, akkor piszkosul tegyél ki magadért az 1. alkalommal, mert a lánynak ez az élmény egész életére ki fog hatni!!!
Természetesen, például a nejem, akivel boldog házassságban élünk immér 35 éve
(Ez egy válasz Wondyx üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 18:21

Teljesen félreértelmezted amit mondtam, úgyhogy kicsit nyersebben:Láttál már olyat, hogy egy lány azzal élte le az életét, aki elvette a szüzességét?Amúgy most van egy csaj,akivel összejöhetnék, csak fasírtba van a barátjával, amíg nem tisztázzák le, én nem lépek semmit. Ez nálam alap,és amint mondtam elítélem, azt akinél nem.Olvasgasd el sokszor, hogy jól megértsd és ha sikerült akkor fikázódhatsz tovább!
hali
én is voltam szűz és most már elég tapasztalt vagyok az ágyban, de kellett hozzá egy kis gyakorlás
én is voltam szűz és most már elég tapasztalt vagyok az ágyban, de kellett hozzá egy kis gyakorlás
még nem volt hozzá alkalmam.sajna
Szép és nemes gondolat. Talán annyit érdemes hozzáfűzni, hogy ne csak a férfitársaidért tegyél ki magadért, hanem azért a lányért is, hiszen az ő későbbi nemi élete sem közömbös...! Egy igazi férfi biztosan tapintatosan fogja bevezetni a hölgyet az új élménnyel.
(Ez egy válasz VEVE üzenetére (2006. 10. 26. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 26. csütörtök 22:05

És ha jót akarsz tenni férfitársaiddal, akkor piszkosul tegyél ki magadért az 1. alkalommal, mert a lánynak ez az élmény egész életére ki fog hatni!!!
Nem hinném. Lényeg a spontaneitás és a lazaság, nem hátrány az érzelmi kötődés ( szerelem?:) )
nekem volt alakalmam szűz csajhoz de annyira belemelegedett hogy még a fejét is beverte az ágy szélébe
Vannak bizony, csak ők azok akik nem állnak ki melldöngetve hogy: "28 centis lőcsöm van, hat nőt húzok farokra egy este és én vagyok a világ legnagyobb bikája"
Ezért alakult ki az általános nézet (meg hála a sok fasza nő szennylapnak), hogy a férfiak önzőek az ágyban figyelmetelnek, és nem is jók a szexben a nők többsége csak színlel. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 31. kedd 15:35
Ezért alakult ki az általános nézet (meg hála a sok fasza nő szennylapnak), hogy a férfiak önzőek az ágyban figyelmetelnek, és nem is jók a szexben a nők többsége csak színlel. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 31. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (55658)

Örülök, hogy vannak még ilyen férfiak! :-)
Meglepő és ritka.
Meglepő és ritka.
Nekem pont ellentétes a véleményem a topic indítójával! Az kerülje a szűz lányokat aki csak "baszni"akar! Illik még utána is szeretgetni egy darabig őket! Nekik ez sokat jelent,és ha elcseszed, elmegy a kedvük,azzal pedig nekünk többi férfinak ártasz!
Így van, ne kezdjetek szűz csillagjegyű csajjal :)
Vagy nem ez a topic témája? :)))
Vagy nem ez a topic témája? :)))
Nekem többször is volt alkalmam. És szerintem ha finoman, és érzékien tesszük, csak örömöt adhatunk. :)
Két szüzességet vettem el, azért nem volt jelentősége mert egy hosszú kapcsolat kezdetén történt, és a sok maradandó közös élmény egy része volt csak a "szűztelenítés"
Leg jobb a friss konzervet megbontani...
Cak mindig paradicsomlében vannak ezek álltalában...
Cak mindig paradicsomlében vannak ezek álltalában...
Semmi baj a szűzekkel, sőt!
Én szeretem tanítani.
Egyébként meg, ha senki nem kezdene szüzekkel mi lenne?
Én szeretem tanítani.
Egyébként meg, ha senki nem kezdene szüzekkel mi lenne?
Meg kell őket dugni, oszt már nem is szűzek:-P
nálad is megcsinálta valaki, és biztos kegyetlennek minősítette az aktust

a barátnőmnek én voltan én voltam az első 5 éve, imádja a szexet akkor jól csináltam?
Szerintem nincs semmi gond a szűz csajokkal,sot jobb,mert ha te bontod fel,akkor sokkal jobban ragaszkodik hozzad,mintha mas csinalta volna..lehet h vadabbul,es akkor elment volna meg a kedve is tole!Egy bizonyos odafigyelés,,megértés kell hozzá,és a szűz csajbol konnyen egy angyali teremtés vallhat belőle!
Gyengédség, türelem!!!!