Somamix, Lencsy!
Köszönöm a hozzászólást.
Valóban az izgalom az oka a dolognak.
Meg érdekes, hogy mióta együtt vagyunk, a szexuális étvágyam is csökkent, úgy tűnik.
Valószínűleg valami teljesítménykényszert érzek, ami nyomaszt.
Köszönöm a hozzászólást.
Valóban az izgalom az oka a dolognak.
Meg érdekes, hogy mióta együtt vagyunk, a szexuális étvágyam is csökkent, úgy tűnik.
Valószínűleg valami teljesítménykényszert érzek, ami nyomaszt.
miert ne en szeretnem kiprobalni milyen lehet,
Ez a topic cím tiszta rohely.
Ha senki nem kezd szuz novel akkor minden no szuz marad................a pasik meg majd otthon verik a farkukat vagy egymást....szoval igen homicicák lesznek.........
vagy esetleg ha a nok az uborkával megoldják az elsot akkor már nem lesznek szuzek.............mondjuk lehet hogy jobban járnának mintha egy barom állatt ajtostul rontana be...........Tisztelet a kivételnek...........
Ha senki nem kezd szuz novel akkor minden no szuz marad................a pasik meg majd otthon verik a farkukat vagy egymást....szoval igen homicicák lesznek.........
vagy esetleg ha a nok az uborkával megoldják az elsot akkor már nem lesznek szuzek.............mondjuk lehet hogy jobban járnának mintha egy barom állatt ajtostul rontana be...........Tisztelet a kivételnek...........

Én már 3 szűz lánnyal voltam, de szerintem csodálatos dolog. Igaz hogy sokkal több odafigyelés és türelem kell egy szűz lányhoz, de pont ez a jó benne, és ha jól csinálod semmi gond nincs.
szerintem ha felnot vagy tenyleg nem erdemes ha nem akarsz pedofillenni,u.is ma mar nehez szuz nagykoru lanyt talalni.
Lányoktól kérdezem, hogy nektek kínos volt arról beszélni, hogy szűzek voltatok/vgytok??
Mint korábban mondottam ..szerintem a szüzességben semmi kínos nincs ..hisz egyszer mindannyian voltunk szüzek
Na jó ..azért azt hozzáteszem ,hogy egy 30 -35 éves emberkének kimondani azt hogy "bocsi szűz vagyok " valóban kellemetlen lehet ..Mondjuk az sem mindegy hogy az adott partner ezt hogy kezeli ..mert ha jól kiröhög akkor már tényleg kínos..viszont akkor az illető egy jó nagy bunkó!
Ez a szerény véleményem !
(Ez egy válasz Tolvajtempo üzenetére (2010. 02. 20. szombat 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 20. szombat 16:38

Lányoktól kérdezem, hogy nektek kínos volt arról beszélni, hogy szűzek voltatok/vgytok??
Soha nem voltam még szűzlánnyal, az első alkalomkor talán jobb is volt hogy a lány nem volt szűz.
Igazából meg sosem izgattak a szűz lányok. Lenne összehasonlítási alapom lehet , hogy mást gondolnék.
Igazából meg sosem izgattak a szűz lányok. Lenne összehasonlítási alapom lehet , hogy mást gondolnék.
Teljesen igazad van. A nőknél (és valljuk be, néha nálunk is) az agyban dől el a dolog, ami nem baj, hisz akkor élvezi igazán. Volt szerencsém szűz lányhoz, szeretett, szerettem, irtózatosan élvezte az elsőt, másodikat...stb. így elég hamar majdnem a szomszédot kellett hívni segíteni
Azért megbirkóztam vele, de valami hihetetlen volt, ma is mocorog a nadrágom odalent, ha csak rá gondolok. Ebből az egy szempontból irigyeltem az utódomat, mikor szakításra került a sor.
100 szónak is egy a vége, ha szűz lány kerül a kezetek közé, szeressen benneteket, és annál hálásabbat nem fogtok soha találni.

100 szónak is egy a vége, ha szűz lány kerül a kezetek közé, szeressen benneteket, és annál hálásabbat nem fogtok soha találni.

sziasztok úgy néz ki a napokban összefog jönni a dolog egy fiatal kis csajjal aki még szűz, eléggé rákattant a dologra...tapasztaltnak gondolom magam, nagyon figyelmes leszek és gyengéd nálam ez alap...viszont még nem voltam szűz csajjal...szeretném ha jó emlékként zárná a szitut! az a kérdésem javasoljam e neki hogy előszőr ő maga kisérletezzen nyuljon be/dugjon fel valamit otthon hogy ne fájjon annyira velem...vagy ez badarság?

egyet értek. ha tényleg kellően figyelmes vagy, gyengéd, és tényleg elsődlegesen csak Őneki akarsz maradandó és gyönyörteli pillanatokat okozni, akkor ilyet nem teszel! tegyél meg mindent számára, hogy kellően jól érezhesse magát és akkor mindkettőtöknek kellemes emlék lesz!
Az egyik legjobb dolog a szűzlány... az elsőt meg is tartottam magamnak a mai napig...

Én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 08. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 08. hétfő 20:44

Törölt felhasználó (30696)

Az egyik legjobb dolog a szűzlány... az elsőt meg is tartottam magamnak a mai napig...

hmmmm zsákutca :/ multkor megjött neki most rá másfél héttel megint ....most vagy én vagyok tudatlan hogy nem igazán hallottam még ilyenről vagy hárítás van :S
Nem mindenkinek fix egyből a havi ciklusa, de ha ennyire összevissza, jobb lenne, ha nőgyógyász látná..
De nagy valószínűséggel...hárít
... Vagy még nem készült fel rá(d).
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 12. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 12. péntek 14:18

Törölt felhasználó (451890)

hmmmm zsákutca :/ multkor megjött neki most rá másfél héttel megint ....most vagy én vagyok tudatlan hogy nem igazán hallottam még ilyenről vagy hárítás van :S
én is a hárításra gondolok......elég fiatal :P lehet nem állt be neki még? na mindegy majd 1-2 héten belül kiderül
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 12. péntek 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 12. péntek 14:53

Törölt felhasználó (30696)

Nem mindenkinek fix egyből a havi ciklusa, de ha ennyire összevissza, jobb lenne, ha nőgyógyász látná..
De nagy valószínűséggel...hárít
... Vagy még nem készült fel rá(d).

Simán van ilyen még érett felnőtt nőknél is. Főleg aki nem szed tablettát. ( vagy összevissza szedi ) Sok minden okozhat köztivérzést ( stressz, nátha, felfázás, fizikai megerőltetés és számtalan hétköznapi dolog ). Teljesen normális is lehet, ha néha-néha előfordul. Ha nem rendszeres, csak alkalmi, akkor felesleges orvoshoz rohangálni ezért. A hárítás meg hülyeség, a menzesz a legtöbb esetben nem igazán akadálya a szexnek. Ellenben ha ilyen összevissza a peteérés, akkor a fogamzásgátlásra fokozottan oda kell figyelni, ha nem hiányzik egy tervenkívüli utód.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 12. péntek 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 12. péntek 16:55
Törölt felhasználó (451890)

én is a hárításra gondolok......elég fiatal :P lehet nem állt be neki még? na mindegy majd 1-2 héten belül kiderül

köszönöm
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2010. 11. 12. péntek 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 12. péntek 18:30

Simán van ilyen még érett felnőtt nőknél is. Főleg aki nem szed tablettát. ( vagy összevissza szedi ) Sok minden okozhat köztivérzést ( stressz, nátha, felfázás, fizikai megerőltetés és számtalan hétköznapi dolog ). Teljesen normális is lehet, ha néha-néha előfordul. Ha nem rendszeres, csak alkalmi, akkor felesleges orvoshoz rohangálni ezért. A hárítás meg hülyeség, a menzesz a legtöbb esetben nem igazán akadálya a szexnek. Ellenben ha ilyen összevissza a peteérés, akkor a fogamzásgátlásra fokozottan oda kell figyelni, ha nem hiányzik egy tervenkívüli utód.
Ne kezdjetek szűz csajjal! HÁÁÁÁT ha ezt betartanánk akkor minden csaj szűz maradna! Nooo és az kinek jó?