nékem volt szüz csajom három is. Problema egyikkel se volt. De nem szüzzel már hasonló igen. A baráti körben is.
A leírt problémák (görcsös szorítás etc.) neve az orvotudományban VAGINIZMUS. Ez pszichés eredetü. Ilyenkor bizony segít az alkohol, még jobb a "fü" az ellazuláshoz. Van hogy elmúlik az elsö együttlét után, van hogy késöbb sem. Èrdekes módon a következö pasival valószínüleg semmi probléma sem lesz. Itt pl. bizalmatlanság- bizonytalanság esete (a kapcsolaté) is fenn foroghat.
A leírt problémák (görcsös szorítás etc.) neve az orvotudományban VAGINIZMUS. Ez pszichés eredetü. Ilyenkor bizony segít az alkohol, még jobb a "fü" az ellazuláshoz. Van hogy elmúlik az elsö együttlét után, van hogy késöbb sem. Èrdekes módon a következö pasival valószínüleg semmi probléma sem lesz. Itt pl. bizalmatlanság- bizonytalanság esete (a kapcsolaté) is fenn foroghat.
Én szívesen lennék újra úttörő!
Sajnos én még nem találkoztam ilyen lánnyal pedig biztos van sok

volt szűz barátnőm. majdnem 5 évig voltunk együtt... nagyon odaadó volt 20 évesen vesztette el nekem köszönhetően
a mostani pasija meg totál olyan, mint én
igaz a legenda, hogy a csajok olyat keresnek, akivel elvesztették a szüzességüket...

Én pont forditva gondolom, csak szűz csajjal érdemes kezdeni!!!!
Még nincs elrontva semmi perverzióval, úgy alakítod ahogy akarod
Nekem az utolsó 2 bnőm nem volt csa szűz a többi mind az volt, de rég is volt :( (Talán igaz sem volt.)
Az utolsó most a nejem...
Még nincs elrontva semmi perverzióval, úgy alakítod ahogy akarod

Nekem az utolsó 2 bnőm nem volt csa szűz a többi mind az volt, de rég is volt :( (Talán igaz sem volt.)
Az utolsó most a nejem...
Nekem volt már( szerencsém) de nem ajánlom.
Voltam már első, féltem is tőle kicsi, hogy mi lesz, de semmi gond vem volt. Kicsit fájt neki aztán elmúlt. Utána 2-3 alkalommal fájt meg vérzett kicsit, de semmi probléma nem volt. Talán szerencsés vagyok... De nekem jó, érdekes tapasztalat volt, hogy én lehettem a beavató.