Weisz Fanni, Lola
Krug Emília (műsorvezető), Lola, Csobot Adél
Anne Hathaway (Amerikai színésznő) azzal a szép szájával. Ha tehetném éjjel nappal.

Michael Fassbender

Uraim viccelödünk? Ron Jeremy. Rocco Siferdi
Erös Antonia
Soma,nagyon megbasznám!
Kálmán Olga? Uhhh... vazzzz..
Hmm...moondjuuuuk Juliette Lewist nem kövezném meg, ha belelihegne a fülembe.. (Ez egy válasz atihajni üzenetére (2018. 01. 06. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 06. szombat 06:45
Hmm...moondjuuuuk Juliette Lewist nem kövezném meg, ha belelihegne a fülembe.. (Ez egy válasz atihajni üzenetére (2018. 01. 06. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Kálmán Olga. Kövezzetek meg, de jo teste van, és elég kemény lehet az ágyban (is).
Emma Watson
Például Csisztu Zsuzsa. Bár, már nem fiatal, de nekem valamiért nagyon bejön.
Porodán Petra

Vágó Bernadett

Michael Ealy

Külföldi színésznők közül pedig pl. Alyssa Milano, Shannon Doherty, Sharon Stone, Maria Conchita Alonso, Sarah Butler, Kim Catrall, Tia Carrere... most hirtelen ők jutnak eszembe. Nagy részük már nem igazán fiatal, de nagyon jók voltak fénykorukban!

Kiegészíteném a listát: Daryl Hannah! Gyönyörű sellő volt, de még a Kill Bill-ben is nagyon tetszett!
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2019. 02. 02. szombat 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 16:27

Külföldi színésznők közül pedig pl. Alyssa Milano, Shannon Doherty, Sharon Stone, Maria Conchita Alonso, Sarah Butler, Kim Catrall, Tia Carrere... most hirtelen ők jutnak eszembe. Nagy részük már nem igazán fiatal, de nagyon jók voltak fénykorukban!

Engem akkor érdekelt a politika, amikor Czunyiné Bertalan Judit volt államtitkár. Hogy miért tetszik az a nő, én sem értem, de nagyon tetszik

Vin Diesel. Nagyon jó színész es ,remek pasi. Ha nézem a filmjeit ,mindig nedves leszek.
Emmanuelle Chiriqui
Emmanuelle Chriqui így helyes!
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 05. 28. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ohh, köszönöm, nem tudom hogy került oda az a plusz i
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 21:21

Törölt felhasználó (4067862)

Emmanuelle Chriqui így helyes!