Köszi, de én arra verném, ki, hogy közben egy csajt nézek ahogy ujjazza magát és közben kéjesen nyögdécsel.
Na arra el tudnék durranni
Na arra el tudnék durranni

Szívesen skypolnék lányokkal. 18 éves srác vagyok. Jelenleg nincs tartós kapcsolatom. Sportos vékony alkat. Írjon akit érdekelne a dolog. Fiúk kíméljenek. További szép napot estét nektek!

Nagyon izgalmas dolog másik előtt masztizni,akár interneten,vagy élőben. Élőben azért izgalmasabb felhúzni egymást és a végén egymásnak esni é egy hatalmasat kefélni
Engem izgat ha masok szeretkezeset nezhezem es kozben jazszadozok magammal...
a hugomal közösen
Én voltam már több közös masztiban. Nagyon jó buli tud lenni!

igen tobb alkalummal is megtortent mar.nagyon izgato tud lenni ahogy a masik elotted csinalja.teljesen beindu az ember tole

Jajjjjj. Benne lennék

Régebben már volt hozzá szerencsém. Szuper.

Én gőzfürdőbe szoktam simogatni a farkam,ha pl szemben ül velem egy nő.10 ből 8 nő magához nyúl,és masztizik.
A masik ket alkalommal remelem a no pasija leveri az arcod.
Van szexualis szabadsag es van a gondolat szabadsaga Jelen esetben szerintem inkabb ez tortenik.

Aztán felébredtél.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2017. 01. 14. szombat 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 14. szombat 21:17

Én gőzfürdőbe szoktam simogatni a farkam,ha pl szemben ül velem egy nő.10 ből 8 nő magához nyúl,és masztizik.
Hülyékkel nem szoktam vitatkozni!Most sem teszem! De adatlapjaitokat böngészve ti nagy álmodozók vagytok.Beleakadtok mindenbe....További sok sikert kívánok!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 15. vasárnap 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 15. vasárnap 10:55
Törölt felhasználó (69371)

Aztán felébredtél.
Én is így szoktam járni szaunába csak engem le is pippant minden csajszi néha már zavar,mert nem tudok nyugodtan kikapcsolódni egyből rám másznak pedig csak a törölközőt veszem le ráadásul úgy,hogy a barátnőm mellettem ül!!!
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2017. 01. 14. szombat 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 14. szombat 21:17

Szia ez hol van ? én nem járok így pedig itt is van nudi szauna
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2017. 01. 15. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 15. vasárnap 22:20

Én is így szoktam járni szaunába csak engem le is pippant minden csajszi néha már zavar,mert nem tudok nyugodtan kikapcsolódni egyből rám másznak pedig csak a törölközőt veszem le ráadásul úgy,hogy a barátnőm mellettem ül!!!

IQ negatív. Szerencséd van.
/Úgy látszik itt tényleg mindent bevesznek egyesek. Mivel van felvevő piaca, így nem véletlen, hogy tele vagyunk kamu történetekkel. Igazol a szilveszteri kitalált történetem is, ami szándékosan emiatt íródott./ (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 16. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 16. hétfő 07:32
/Úgy látszik itt tényleg mindent bevesznek egyesek. Mivel van felvevő piaca, így nem véletlen, hogy tele vagyunk kamu történetekkel. Igazol a szilveszteri kitalált történetem is, ami szándékosan emiatt íródott./ (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 16. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1102592)

Szia ez hol van ? én nem járok így pedig itt is van nudi szauna
Ez egészen fantasztikus fordulat...Jóval több mint 2 éve itt rinyálsz punci után,de amikor a gőzben vered a csöppnyi kis farkadat majdnem minden nő magához nyúl...
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2017. 01. 15. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 15. vasárnap 12:22

Hülyékkel nem szoktam vitatkozni!Most sem teszem! De adatlapjaitokat böngészve ti nagy álmodozók vagytok.Beleakadtok mindenbe....További sok sikert kívánok!!!
Olvastam! Gondoltam, micsoda fasza gyerek vagy! De nem szólok be!Én nem szoktam álmodozni, amit leírtam, megtörtént.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 16. hétfő 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 16. hétfő 09:20
Törölt felhasználó (69371)

IQ negatív. Szerencséd van.
/Úgy látszik itt tényleg mindent bevesznek egyesek. Mivel van felvevő piaca, így nem véletlen, hogy tele vagyunk kamu történetekkel. Igazol a szilveszteri kitalált történetem is, ami szándékosan emiatt íródott./
/Úgy látszik itt tényleg mindent bevesznek egyesek. Mivel van felvevő piaca, így nem véletlen, hogy tele vagyunk kamu történetekkel. Igazol a szilveszteri kitalált történetem is, ami szándékosan emiatt íródott./
Nem vertem,csak simogattam!Ki beszélt itt verésről?Álmodozó,kötözködők!Amúgy sokan örülnének neki, ha akkorával futkosnának!
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2017. 01. 16. hétfő 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 16. hétfő 09:43

Ez egészen fantasztikus fordulat...Jóval több mint 2 éve itt rinyálsz punci után,de amikor a gőzben vered a csöppnyi kis farkadat majdnem minden nő magához nyúl...