én egy szaunában csináltam másik két fickóval előttünk meg egy nő önkielégitett
Izgalmas dolog nagyon is élőben masztit látni, bár sajnos sokáig nem tudom nézni, mert nem bírom ki, hogy bele ne nyaljak

Egy próbát megérne
(Ez egy válasz Meghokiztato üzenetére (2015. 08. 26. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 26. szerda 20:27

En a párom előtt imádom kiverni mas farkát!föleg ha időssebb kisseb farok! Akár kettőt is
Én már írtam néhányszor de még csak válaszra sem méltattatok szóval elég érdekes ez az egész!?
(Ez egy válasz Meghokiztato üzenetére (2015. 08. 26. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

En a párom előtt imádom kiverni mas farkát!föleg ha időssebb kisseb farok! Akár kettőt is
Sziasztok
Szerintem ez is egy izgalmas fajtája az intimitásunknak
Mi is kedveljük
Szerintem ez is egy izgalmas fajtája az intimitásunknak

Soha nem értettem miért olyan nagy tabu a nőknek a maszti. Hónapok teltek el míg "bevallotta" hogy már maszturbált és évek teltek el míg végre előttem történt meg a dolog. Nagyon izgalmas volt végignézni ahogy zuhanyzás közben kielégítette magát, vagy amikor filmnézés közben juttatta magát a csúcsra. Közben én végig próbáltam tartani a tempót, hogy lehetőleg egyszerre élvezzünk majd.
Vállalnám !

Nem rossz. A párod meg csak nézi? Vagy...
Jelentkeznék

hhmmm izgató lehet. Lennék az egyik

Volt már rá példa,hogy rá vettem a csajomat,hogy masztizzon nekem.jo sokat kellet könyörögni neki. de nagyon élvezte .biztattam is rendesen. egy ujjal 2 ujjal végén 3 ujjal ujjazta magát. én meg vertem a farkam. nem birtam ki és mig ujjazgatta magát szájába raktam a farkam. szoval amig ujjazta magát közben szopta a farkam elég hevesen.izgatta a dolog. de mikor elkezdtem fényképezni az akciot mno azt már nem annyira dijjazta :P kicsit szégyenlös volt a kicsike....
Volt rá példa, hogy neki álltunk egymás előtt egy régebbi párommal, de mindig hamar egymásnak estünk.
De igazából most is izgatna, ha egy hölggyel egymás előtt csinálnánk, hamar elélveznék szerintem,.

De igazából most is izgatna, ha egy hölggyel egymás előtt csinálnánk, hamar elélveznék szerintem,.
Erre való a webcamszex.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 19. szerda 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 19. szerda 09:01
Törölt felhasználó (918742)

Tudom, hatalmas elvárásom van: egy nővel szeretnék közösen maszturbálni. Csak maszti, egymáshoz nem érünk, csak nézzük egymást, becézzük egymást, amíg el nem jutunk a gyönyör csúcsára. Tudom, ez sosem fog összejönni :( Ja, Nyíregyházi vagyok.
hát akkor ez rendben is lehetett
úgy hiszem, azóta is keresel valaki hasonló "érdeklődésű" kedvest
(Ez egy válasz görbe18 üzenetére (2015. 08. 17. hétfő 01:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 17. hétfő 01:46

Egyik exemmel szoktuk, hogy beültünk egymás elé az ágyon terpeszben olyan közel, hogy be tudtam neki dugni és így masztiztunk egymás előtt. Nagyon jó volt így, olykor-olykor kicsit bedugtam neki a farkam kenőanyagért.
Egy másik pedig imádta nézni, ahogy verem. Behasalt a lábaim közé, feje a combomnál és közvetlen közelről szerette nézni. Néha bekapta, megnyálazta és közben a puncijával játszott. Imádtam mindkettőt
Egy másik pedig imádta nézni, ahogy verem. Behasalt a lábaim közé, feje a combomnál és közvetlen közelről szerette nézni. Néha bekapta, megnyálazta és közben a puncijával játszott. Imádtam mindkettőt

Mi nagyon szeretjük!
Tudom, hatalmas elvárásom van: egy nővel szeretnék közösen maszturbálni. Csak maszti, egymáshoz nem érünk, csak nézzük egymást, becézzük egymást, amíg el nem jutunk a gyönyör csúcsára. Tudom, ez sosem fog összejönni :( Ja, Nyíregyházi vagyok.
Régen, jó pár évvel ezelőtt volt egy érett, csinos, 40-es szeretőm, bár sajnos ritkán tudtunk találkozni távolság miatt. Viszont eszméletlen jókat, élvezeteseket kameráztunk hosszasan skypon. Nagyon élveztük a látványt, ahogy a másik magához nyúl, és közben fantáziálgatunk. Izgató volt őt szexi fehérneműkben látni, nézni, ahogy játszik a gyönyörű, telt kebleivel, és az ujjai a puncijába csusszannak. Hatalmasakat élveztem tőle.
Élőben szívesen benne lennék egymás előtti masztiban. Akár párral, akár nővel.
Élőben szívesen benne lennék egymás előtti masztiban. Akár párral, akár nővel.
Hogyan valósítható meg?
Egyik exemmel szoktuk, hogy beültünk egymás elé az ágyon terpeszben olyan közel, hogy be tudtam neki dugni és így masztiztunk egymás előtt. Nagyon jó volt így, olykor-olykor kicsit bedugtam neki a farkam kenőanyagért.