A feleségem ledobta a hálóingét és meztelen bújt hozzám. Csókolóztunk, miközben a farkamat izgatta a kezével. Csókoltam a száját, nyakát éreztem, hogy egyre jobban felizgul. Lassan a szájába vette a már álló farkamat és elkezdte szopni. Nagyon jó volt. Felváltva szopta a farkam és csókolta az ajkaimat. Már nagyon fel voltam izgulva ezért egy csók után én kezdtem kényeztetni. Puszikkal borítottam be a cicijét majd lassan vándoroltam a csókjaimmal a puncijához. Belenyaltam és kényeztettem a nyelvemmel. Nagyon finom volt. Azt kérte, hogy hátulról csináljam és nem mondtam nemet. Mögé kerültem és betettem a farkam. A hüvelykujjamat megnyaltam majd a popsiját kezdtem izgatni. Nehezen ment ezért újból megnyálaztam. Így már sikerült bedugnom a popsijába. Éreztem az ujjammal a farkam. Olykor kivette a farkam és a csiklóját izgatta vele. Már alig bírtam. Újból megnyaltam az ujjam és tövig dugtam a farkam. Éreztem nem bírom tovább és beleélveztem. Őneki még nem volt jó ezért még mozogtam egy kicsit majd a hátára fektettem és a nyelvemmel kezdtem izgatni a csiklóját. Megfogta a fejem és irányította, hogy hol nyaljam a punciját. Lefele tolta a fejem és benyaltam a puncijába. Éreztem a saját krémemet amely keveredett a Ő nedveivel. Mélyen benyaltam a punciba és a nyelvemmel dugtam tovább. Éreztem, hogy már nagyon közel van ezért a csiklóját kezdtem nyalogatni. Nem kellett sok hatalmasat élvezett. Miközben pihegett még puszilgattam, nyalogattam a punciját, a combját. Végül megcsókoltam és aludni tértünk....
Mint mindig:semmi!!!

Kandúrok nyarvogtak az ablakom alatt

Veeegreee!A szules utani megtartoztatas tegnapestig tartott.Eszmeletlen jot szeretkeztunk!!!!

Törölt felhasználó (818842)

Veeegreee!A szules utani megtartoztatas tegnapestig tartott.Eszmeletlen jot szeretkeztunk!!!!
Egy párral voltam.Fantasztikus volt

Egy hosszú tartalmas szeretkezés :-P
Már 3 hete semmi, talán ma

A Bayern megnyerte az európai szuperkupát.-)
Sziasztok!
Mi tegnapi nap folyamán voltunk úgy,hogy iszonyatosan szerettünk volna 1 kemény farku legényt 3.-nak !
Sikerült a kiskorúakat elhelyezni az anyósnál szabad volt a délutánunk, és az esténk ! Jelentkező az még akadt is szép számmal...... De senkinek nem volt jó a tegnapi nap! Sürgős dologtól a munkáig mindenféle kifogás akadt !
Mindenki azt mondta "majd legközelebb" megy hogy " más időpont" 15 emberből senki! Ha ég a ház nem holnap kell a tűzoltó!!! vigyor5
Pedig iszonyatosan izgató és vágyfokozó az az izgalom amikor az életed párját látod egy "idegen" férfi alatt vonaglani! De sajnos nem jött össze! Ritka az ha mi így eltudunk szabadulni kötöttségek nélkül! Ez van! vagyis volt!!!
üdv: M&Zs
Mi tegnapi nap folyamán voltunk úgy,hogy iszonyatosan szerettünk volna 1 kemény farku legényt 3.-nak !
Sikerült a kiskorúakat elhelyezni az anyósnál szabad volt a délutánunk, és az esténk ! Jelentkező az még akadt is szép számmal...... De senkinek nem volt jó a tegnapi nap! Sürgős dologtól a munkáig mindenféle kifogás akadt !
Mindenki azt mondta "majd legközelebb" megy hogy " más időpont" 15 emberből senki! Ha ég a ház nem holnap kell a tűzoltó!!! vigyor5
Pedig iszonyatosan izgató és vágyfokozó az az izgalom amikor az életed párját látod egy "idegen" férfi alatt vonaglani! De sajnos nem jött össze! Ritka az ha mi így eltudunk szabadulni kötöttségek nélkül! Ez van! vagyis volt!!!
üdv: M&Zs
Gyertyafényes, illatos este volt, kölcsönös olajos kényeztetéssel, Lingam és Yoni masszázzsal, fantasztikus orgazmussal.
4-es szexparty,egy itt megismert cuki párral

A Milan csak döntetlent játszott a Bolognával és elvitte az egész tippmixemet....
az is valami

leszopott egy srác egy parkban Zürichben. A csajokat jobban szeretem, de ez sem volt rossz.
Párral voltam ,innen gg-ről.
Ketten egy punciban.Felejthetetlen élmény
Ketten egy punciban.Felejthetetlen élmény

Szenvedélyes szex...ahogy illik.