ápoltam életem értelmét

pia.............
Mi is volt???
Nem emléxem... ezek szerint semmi maradandót nem alkottam...megint nem...
Nem emléxem... ezek szerint semmi maradandót nem alkottam...megint nem...

Köszönöm. Igyekszem. Neked is hasonló jókat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 21. vasárnap 19:02
Törölt felhasználó (57133)

Azt kivánom neked,hogy legyél boldog....
Azt kivánom neked,hogy legyél boldog....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 21. vasárnap 18:52
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 21. vasárnap 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin

De jó neked,csajszika
irigyelve vagy,de csak egészséges mértékig

De jó neked,csajszika
irigyelve vagy,de csak egészséges mértékig

Beszélgetés.....de nem sok eredménnyel...
Este:
Reggel:

Reggel:

Tegnap este... furcsa érdekes állapotban voltam... nagyon nagyon nagyon gyorsan telik az idő. Úgy eltelt egy év hogy szinte észre sem lehet venni! Éljük meg a mát...
FaSZpálcika:-)
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2006. 05. 16. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 12:13

Cekculásisan valószínűleg nem cserélnék veled,de erre miért most kellett rájönnöd,hogy nem a te csajod a legjobb az ágyban?Állapotosan vagy sem.Az élet francia nélkül,olyan mint a nyalóka fapálca nélkül!!Vagyis a terheességhez hozzá jár a sex mint nyalókához a fapálcika!!
Cekculásisan valószínűleg nem cserélnék veled,de erre miért most kellett rájönnöd,hogy nem a te csajod a legjobb az ágyban?Állapotosan vagy sem.Az élet francia nélkül,olyan mint a nyalóka fapálca nélkül!!Vagyis a terheességhez hozzá jár a sex mint nyalókához a fapálcika!!
(Ez egy válasz francia5 üzenetére (2006. 05. 16. kedd 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 11:57

Ezek szerint csak az én asszonykám nem szereti a franciát és asexet állapotosan.
Ezek szerint csak az én asszonykám nem szereti a franciát és asexet állapotosan.
Enyém Nej is nagyon kívánós volt pocakkal....
Mameg... minden éjjel önkiszolgálónak kell lennem:-(
Mameg... minden éjjel önkiszolgálónak kell lennem:-(
Csak csatlakozni tudok hozzád, terhesség alatt én is jobban kívántam, de ez így van a nehéz napok alatt is. Amúgy máskor se sokkal kevésbé.
Mostanában nem.Terhes az asszonykám.
Irigyellek.
Egészségetekre!!!!

Gyogyuljatok meg mihamarabb.Naon várom az uj sorozatot.Jóóóóók vagytok naon.