tegnap rossz napom volt de azért elvoltam a tévével meg kajálással!!!!

tegnap este?A szokásos:semmi
amit már kezdek nagyon unni..Az a helyzet,ami edig volt,az nem volt jó,de sajnos rá kell jönnöm,hogy az még rosszabb,ami most van..Mit csináljak??Mennék is(bár nincs hová)meg maradnék is..elvégre is lassan három év,az háromév...

Szioka Audrey:):):).A 332-es hozzászolásod bearanyozta a napomat :) nagyon tetszik.Pussz Bonba

Kedves freya:) Én azt gondolom hogy az emlékekből nem lehet élni .Ha nem érzed jól magad a bö
őrődbe nyiss újra ablakot a világra és járj nyitott szemmel. Te még üde és illatos virág vagy és valahol valaki vár rád csak még nem találkoztatok.Adj magadnak egy új esélyt .Mit veszítenél egy új kapcsolattal? Ez csak az én véleményem volt és nem biztos hogy igazam van.Pussz :Bonba
őrődbe nyiss újra ablakot a világra és járj nyitott szemmel. Te még üde és illatos virág vagy és valahol valaki vár rád csak még nem találkoztatok.Adj magadnak egy új esélyt .Mit veszítenél egy új kapcsolattal? Ez csak az én véleményem volt és nem biztos hogy igazam van.Pussz :Bonba

Abból a szempontból van iagazd kedves,hogy ha nem jó,akkor menni kell.CSak van egy olyan variánsa a dolognak,hogy az ember(lánya)mérlegel.Vajon hogy lesz jobb a későbbiek folyamán..Figyelj,ez az ember igy fogadott el engem ahogy vagyok..az összes hibámmal,szőkenőségemmel,mindenemmel..és ez nagy szó..Eddigi életem során nem volt még ilyen.Tehát ezt viszont meg kéne becsülni,nem?Most jelenleg ott tartok,hogy hagyom a fenébe a gondolkodást,ugysem vezet semmire.Nála jobb ÉLET-Társat nem fogok találni sosem..Azt,meg hogy nincs tűz,meg lángolás,majd csak megszokom,nem?
Muszáj lesz,ezzel egy csomó szenvedést spórolok meg magamnak..Meg amugy is..Milyen uj kapcsolatot kezdjek?Mindenki aranyos,meg beszélget,ha ugy tartja kedve,de senki nem óhajt csak egy picikét is jobban megismerni...Akkor meg hová ugráljak??

Te tudod! De véleményem hasonló Bonba véleményével. Az élet túl rövid, hogy alkut kössünk és unalmasan éljünk. Sokszor panaszkodtam én is az elmúlt hetekben, hónapokban, de még mindig jobb egyedül, mint egy "kiégett" kapcsolatban. De nem vagyunk egyformák.
Csak remélni tudom, hogy jól választasz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 11:51
Csak remélni tudom, hogy jól választasz...

Törölt felhasználó (10061)
VIP

Abból a szempontból van iagazd kedves,hogy ha nem jó,akkor menni kell.CSak van egy olyan variánsa a dolognak,hogy az ember(lánya)mérlegel.Vajon hogy lesz jobb a későbbiek folyamán..Figyelj,ez az ember igy fogadott el engem ahogy vagyok..az összes hibámmal,szőkenőségemmel,mindenemmel..és ez nagy szó..Eddigi életem során nem volt még ilyen.Tehát ezt viszont meg kéne becsülni,nem?Most jelenleg ott tartok,hogy hagyom a fenébe a gondolkodást,ugysem vezet semmire.Nála jobb ÉLET-Társat nem fogok találni sosem..Azt,meg hogy nincs tűz,meg lángolás,majd csak megszokom,nem?
Muszáj lesz,ezzel egy csomó szenvedést spórolok meg magamnak..Meg amugy is..Milyen uj kapcsolatot kezdjek?Mindenki aranyos,meg beszélget,ha ugy tartja kedve,de senki nem óhajt csak egy picikét is jobban megismerni...Akkor meg hová ugráljak??

Hmm korona ékszerek, csak nem intim helyeken?
Remélem, hogy sikerül lebeszélnem a ruhát rólad
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 05. szombat 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 05. szombat 14:41

Törölt felhasználó (2757)

Egy királylánynak minimum ezüstje van
Nem is beszélve a korona ékszerekről...
Sajnos a költözés nem megoldható... Még egy idegen fogkefét sem tűrök meg a lakásomban
Ha sikerül lebeszélned rólam a ruhát, akkor akár napokon át is

Sajnos a költözés nem megoldható... Még egy idegen fogkefét sem tűrök meg a lakásomban

Ha sikerül lebeszélned rólam a ruhát, akkor akár napokon át is

A királylányok a koronaékszereket általában a fejükön hordják...
Ha le akarod beszélni rólam a ruhát, sürgősen iratkozz be egy kommunikációs tanfolyamra
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 07. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 07. hétfő 17:21

Ha le akarod beszélni rólam a ruhát, sürgősen iratkozz be egy kommunikációs tanfolyamra

Hmm korona ékszerek, csak nem intim helyeken?
Remélem, hogy sikerül lebeszélnem a ruhát rólad

ez most fájt
tán nem jól kommunkálok?
nah akkor: kéz a kézben sétálnék veled, majd a fűbe heveredve néznék a felhőket az égen, majd átölelve hosszan megcsókolnálak
kezdetnek megfelel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 08. kedd 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 08. kedd 01:03

A királylányok a koronaékszereket általában a fejükön hordják...

A tegnapi nap isteni volt!!!
Délután korcsojáztunk, mivel ettöl nagyon átfagytunk kölcsönösen felmelegítetük egymást a kedvesemmel....áááá visszagondolok rááá, nagyon jóóó volt!!!!!Talán az ilyen esték miatt szeretem a téli sportokat???
Délután korcsojáztunk, mivel ettöl nagyon átfagytunk kölcsönösen felmelegítetük egymást a kedvesemmel....áááá visszagondolok rááá, nagyon jóóó volt!!!!!Talán az ilyen esték miatt szeretem a téli sportokat???
Hogy hogy kommunkálsz (vagy kő munkálsz?) azt nem tudom ...
A kommunikációt meg mindig lehet fejleszteni
Az általad vázolt program nem tűnik rossznak... Csak egy-két bökkenő van benne
Pl. nem látom, hogy megkérdezted-e az apukámat, hogy elvihetsz-e sétálni...
Azt se értem pontosan, hogy kerülne rögtön a kezem a kezedbe...
De hát nem kukacoskodom
a program összeségében jó...
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 08. kedd 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 08. kedd 17:14

De hát nem kukacoskodom

ez most fájt
tán nem jól kommunkálok?
nah akkor: kéz a kézben sétálnék veled, majd a fűbe heveredve néznék a felhőket az égen, majd átölelve hosszan megcsókolnálak
kezdetnek megfelel?

Apukád maga beszélt rá, hogy vigyelek már el sétálni
Sőt ha leeht ne csak a kéz a kézbenig jussunk el
De mivel én rendes vagyok, óvom szűzi fogadalmad
De persze ha kívánod a kezem máshova is elér
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 09. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 09. szerda 12:10

Hogy hogy kommunkálsz (vagy kő munkálsz?) azt nem tudom ...
A kommunikációt meg mindig lehet fejleszteni
Pl. nem látom, hogy megkérdezted-e az apukámat, hogy elvihetsz-e sétálni...
Azt se értem pontosan, hogy kerülne rögtön a kezem a kezedbe...
De hát nem kukacoskodom
a program összeségében jó...

De hát nem kukacoskodom

Apukád maga beszélt rá, hogy vigyelek már el sétálni
Sőt ha leeht ne csak a kéz a kézbenig jussunk el
De mivel én rendes vagyok, óvom szűzi fogadalmad
De persze ha kívánod a kezem máshova is elér

Üdvözöllek benneteket Münchenből, ahová a tegnap este érkeztem fáradtan (nem igazán bírom a repülést), de most már minden rendben, puszi: Katinka

Nem viszlek el hozzá, mert addig nem vihetlek oda, amíg még szűz vagy
Tőlem...
Add a névsort, bár akezem inkább a ruhád alá ér
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 10. csütörtök 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 10. csütörtök 00:52
És mond drága... személyesen beszéltél apukámmal?
Ha igen, akkor legközelebb elvihetnél magaddal... én már vagy 2 hete nem láttam
A szűzi fogadalmamat majd óvom én, ezt bízd csak rám
Ha a kezed máshova is elér, megadhatom az ellenségeim névsorát?

(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 10. csütörtök 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)

kit? :))))))))))))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 02. 10. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 10. csütörtök 16:16
inkább el sem árulom
Törölt felhasználó (9148)

Szia tom! Mi a baj? Elárulod?

Ha legközelebb beszélsz apukámmal...áruld már el neki, hogy már rég nem vagyok szűz...
Oké...küldöm. A többiről utána beszélünk, ha a listát kivégezted...
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 10. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 10. csütörtök 17:19

Nem viszlek el hozzá, mert addig nem vihetlek oda, amíg még szűz vagy
Tőlem...
Add a névsort, bár akezem inkább a ruhád alá ér

Engem nem zavar,ha nem vagy szűz :))))) vedd úgy, hogy végeztem velük:)