Ha én azt elmesélném.....

Mi van itt? Sehol semmi? Ezek még a tavaszi fáradtság jelei, vagy ennyire nem jó a szex?!
Na ez az....Mindig jól beválasztanak a fárfiak...! Bezzeg velem nem lenne ilyen gondod!
szerintem nem fogod sokáig bírni és megcsalod egy tündéri, érzéki nővel, akinek talán lelkivilága is nagyobb, mint a párodnak! De joggal érezheti a szeximádó hölgy, hogy kihasználod. Pedig esetleg pont ő érdemelné ki jobban a tiszteletedet, mivel adni akar..És pont ez a boldogság kulcsa: a feltétel nélküli önzetlenség.
Lehet, hogy nem érted, de életem során mindig szembesültem ezzel! (túl közelről sajnos)
szerintem nem fogod sokáig bírni és megcsalod egy tündéri, érzéki nővel, akinek talán lelkivilága is nagyobb, mint a párodnak! De joggal érezheti a szeximádó hölgy, hogy kihasználod. Pedig esetleg pont ő érdemelné ki jobban a tiszteletedet, mivel adni akar..És pont ez a boldogság kulcsa: a feltétel nélküli önzetlenség.
Lehet, hogy nem érted, de életem során mindig szembesültem ezzel! (túl közelről sajnos)
Azt hiszem nalatok nagy baj van,havonta 4*,ez nem normalis
Tegnap semmi. Elötte semmi, s elööte is nagyon rég. Na de ma már talán remény hogy holnap lesz. Pedig itt van mellettem. Álomkóros. Havi négy szerintetek sok vagy kevés? Nekem naponta kéne annyi amennyit havonta kapok. Most legyek hűséges s öregkoromban elátkozom magam az elmulasztott lehetőségek miatt, vagy tegyem amire vágyom, s ezekután kócosan járok ( nem nézek tükörbe).Nekem kevés a heti két perc!!!!
OK, nézegetem:-)
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 09:38

Szia:) Annyi van rólam ,fenn a muff-ban ! Husi figyeld a frissitést
Jön a meglepi

Szia:) Annyi van rólam ,fenn a muff-ban ! Husi figyeld a frissitést
Jön a meglepi
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Chris!
Nem küldenél mélben képeket? (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 11. csütörtök 09:30
én is,kimerült voltam ,és "szintén zenész... nikuc:)))"na,de ma !...
Nem küldenél mélben képeket? (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 05. 11. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk semmi....de ma este lesz !

Első körben ujjal kerestem G pontot az itt olvasott alhas nyomásos módszerrel, ezután párom szájában kerestük az én G pontomat. Jelentem mindkettő megvan.
Nemsemmi...szívesen megismermélek egészen közelről:-)
Nézlek!
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 10. szerda 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
hm :))) olvadás ...

Amatőr párok, stellike név alatt van több is.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 10. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
És merrefelé?
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 09. kedd 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes éjszakát!!!!

Naná!!!!!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 09. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg a Te sorozatodat:-)
Van már fent? (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 09. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Van már fent? (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 09. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Már kiaváncsian várom!