5db ment,épp az imént az,elcsipettbe :)
csupa jó :)))

szex délután :)) jön ah 15.! sorozatunk a pároknál .
egyébként pont azért készítettem felvételt hogy néha eszembe jusson hogy azért van szexuális életem , mert nekem mindig úgy tünik hogy keveset szeretkezünk.
inkább ti kételkedjetek , mint hogy ő kitapossa a belem :)
meg is tudnám mutatni mert eldugtam egy ketyerét
, de még neki sem mutattam ,az meg úgy csalás.
Biztosan jó fiú voltam , mert ez halálközeli élmény volt .
az alagút végén mondjuk nem fény volt.

Biztosan jó fiú voltam , mert ez halálközeli élmény volt .
az alagút végén mondjuk nem fény volt.

Tegnap este alvás. MA hajnalban akció :)

Sziasztok
éjjfél ,után jól meglocsolt a férjem

Szia!:)Köszönöm szépen ! Neked is viszont kivánom:)
"&jobban vok, hála istennek megmaradok"
(tegnap este két,finom menet is,volt:))lassan képeket , is küldök neked,fel :)Szia és puszillak sokszor .Christina !

Nem került aztán kismadár a puskavégre? Hétvégén meg már lehet lesni a fehér hátsós négylábuakat.

Furfangos egy leányzó vagy Te Moncy! Fogom is lesni őket, de egyenlőre csak féyképezőgéppel!
Vissza a topic témához: munka, meg ma este is munka-volt. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 13. csütörtök 18:57
Vissza a topic témához: munka, meg ma este is munka-volt. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem került aztán kismadár a puskavégre? Hétvégén meg már lehet lesni a fehér hátsós négylábuakat.

(Ez egy válasz Muela üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Munka este 11ig...
hármasoknak meg otthon alvás egyedül...

még figyelnek :(
Totál leesett a vélrnyomásom eggyik pillanatról a másikra már a járda szélén hevertem
Gondoltam ,most hogy magamnál vaok beugrom & megosztom veletek . Eszméletvesztésem volt rohammentő stb..A férjemre jó , ráijesztettem.